Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
Törölt felhasználó
Sean Payton says he already had a conversation with the #Broncos owner. Interesting. https://t.co/oE9so7WHhz
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 8, 2023
több mint 1 éve
- JC6
6 990
nah remélem egy győzelmet sikerül kiizzadni, de én ma nem nézem mer alestorm jobban érdekelLehet az a győzelmünk kulcsa, ha nem nézed…
Negritis, a vajda
😂
több mint 1 éve
nah remélem egy győzelmet sikerül kiizzadni, de én ma nem nézem mer alestorm jobban érdekel
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egy csapatot könnyebb felrázni, ha nem te siklattad ki. Egyébként olyan hatalmas nagy felrázásra nem volt szükség. Kb 2 meccs volt ahol teljesen esélytelenek voltunk, és valójában Rosburg se tett többet, mint hogy szoros meccset játsszott, amit elvesztett. Az eslő KC meccs is szoros volt Hackettel.Mindig úgy érezzük, hogy nem kell sok, most majdnem minden vereségre el lehet mondani, hogy nem kellett volna sok, és csak ha a felét hozzuk, akkor sokkal jobban festene a kép, de a valóság az, hogy elpazaroltunk egy egészen kiváló védelmi teljesítményt, amit egyáltalán nem valószínű, hogy jövőre megismételnénk, és elég lenne minden meccsen 18 pont a rájátszáshoz. Attól persze, hogy a védelem valamivel rosszabb lesz, az offense még lehet sokkal jobb is, és lehet a következő szezon sikeresebb, mint az idei, de ahogy Doki írta, kis jó indulattal olyan draft potenciálunk van, mintha SB-t nyertünk volna és igaza van, hogy az jobb, mint sokak fejében él, csak az a baj, hogy a keret nem egy SB győztes keret ereje, hanem épp most szerzünk 1/2-t a Hox-nak, innen nem hiszem, hogy 1 év talpra állni, ahhoz hatalmas ugrás kéne Wilsontól, és akkor ha odaadjuk az első kört a Saintsnek esetleg jön egy új védelmi séma, amiből még hiányoznak az emberek, nem beszélve hogy esetleg Payton visszahozza tremendousjobot hogy bármilyen helyzetből 10mp-vel az órán elveszítse a meccset...
De legalább a pálya állapota kifogástalan lesz
Szerintem Paytonnel ott tartunk, hogy interjú előtt beszéltünk a Saints-cel, mert ha nem tudunk megállapodni, akkor szinte fölösleges is interjúztatni. Hogy van-e képük visszahozni 1 évvel kirúgása után tremendousjobot, azt nem tudom. Azt tudom milyen reakciót váltana ki belőlem...
Kicsit reménykedem, hogy ez az ellentét sikertelenné teszi a tárgyalásokat vagy Paytonnak mégis jó lesz Evero is.
Azt persze nem tudom mennyi súlya lesz maguknak az interjúknak lesz-e súlyuk egyáltalán vagy van egy rangsorunk és az interjúk csak formalitások. Kicsit érzek olyat, hogy Harbaugh-nak visszautasíthatatlan ajánlatot akarunk tenni mielőtt bárki mással beszélhetne.
Az biztos, hogy nyomulás alapján ő és Payton a két fő esélyes, és már Quinn is le van kicsit maradva. Persze ez lehet azért is, mert ő most épp elfoglaltabb, mint a másik kettő nagy név.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Ez világos. Nyilvánvalóan Rosburg nem lesz HC, csak eljátszottam a gondolattal. Azt is értem, hogy más felrázni és felépíteni egy szezont. Itt azonban az utolsó edző, aki felépíteni tudott szezont, az Kubes volt, azóta három edző épített itt szezont, egyiknek sem ment, közel sem ment, s ők még felrázni sem tudtak.Nagyon várom a ma esti meccset a füvön túl is. És ez mind Jerry Rosburgnak köszönhető. Nagyon tetszik, ahogy Black írt róla. Óriási a pali, és tökéletesen átjön, mennyire érzi és érti a játékosok nyelvét, s mennyire jól nyúlt a helyzethez. Én nem tudom, ez a szimpatikus ábrázatú Hackett mit tett ezekkel a játékosokkal a mindennapokban, de Jerrynek egy hete maradt, s rengeteg sérült mellett talpraállított egy hitehagyott, züllött társaságot talán a legjobb formába kerülő csapat, a Kansas ellen idegenben. Jerry a sajtó előtt is az “azt kapsz, amit látsz” elvet vallja. Jc-vel egy platformon vagyok, nem kell ide Jimbo vagy Payton, itt van kereten a tuti edző, Rosburg papa. Nyilván ez lehetetlen, s jön a nagynév, pedig simán lehet, hogy most egy szerény Rosburgra lenne szüksége a csapatnak. Én jelenleg ott tartok, hogy bőven elég lenne, ha egy 8-9, 9-8-as csapat lennénk, de visszajönne a szurkolói élmény, ha az utolsó fordulóban még versenyeznénk egy megcsíphető play off helyért.Sajnos 3 meccsen felrázni egy bandát és egy egész szezont felépíteni szerintem 2 teljesen különböző dolog. Óvatosan kell bánni az ilyen hurrá optimista helyzetekkel, lehet Rosburg nem is csinált semmit, a játékosok maguktól szabadultak fel.
Zalán
A közelmúltból elég Freddie Kitchensre gondolni.
Fontos_Vidra
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
Nagyon várom a ma esti meccset a füvön túl is. És ez mind Jerry Rosburgnak köszönhető. Nagyon tetszik, ahogy Black írt róla. Óriási a pali, és tökéletesen átjön, mennyire érzi és érti a játékosok nyelvét, s mennyire jól nyúlt a helyzethez. Én nem tudom, ez a szimpatikus ábrázatú Hackett mit tett ezekkel a játékosokkal a mindennapokban, de Jerrynek egy hete maradt, s rengeteg sérült mellett talpraállított egy hitehagyott, züllött társaságot talán a legjobb formába kerülő csapat, a Kansas ellen idegenben. Jerry a sajtó előtt is az “azt kapsz, amit látsz” elvet vallja. Jc-vel egy platformon vagyok, nem kell ide Jimbo vagy Payton, itt van kereten a tuti edző, Rosburg papa. Nyilván ez lehetetlen, s jön a nagynév, pedig simán lehet, hogy most egy szerény Rosburgra lenne szüksége a csapatnak. Én jelenleg ott tartok, hogy bőven elég lenne, ha egy 8-9, 9-8-as csapat lennénk, de visszajönne a szurkolói élmény, ha az utolsó fordulóban még versenyeznénk egy megcsíphető play off helyért.Sajnos 3 meccsen felrázni egy bandát és egy egész szezont felépíteni szerintem 2 teljesen különböző dolog. Óvatosan kell bánni az ilyen hurrá optimista helyzetekkel, lehet Rosburg nem is csinált semmit, a játékosok maguktól szabadultak fel.
Zalán
A közelmúltból elég Freddie Kitchensre gondolni.
több mint 1 éve
Nagyon várom a ma esti meccset a füvön túl is. És ez mind Jerry Rosburgnak köszönhető. Nagyon tetszik, ahogy Black írt róla. Óriási a pali, és tökéletesen átjön, mennyire érzi és érti a játékosok nyelvét, s mennyire jól nyúlt a helyzethez. Én nem tudom, ez a szimpatikus ábrázatú Hackett mit tett ezekkel a játékosokkal a mindennapokban, de Jerrynek egy hete maradt, s rengeteg sérült mellett talpraállított egy hitehagyott, züllött társaságot talán a legjobb formába kerülő csapat, a Kansas ellen idegenben. Jerry a sajtó előtt is az “azt kapsz, amit látsz” elvet vallja. Jc-vel egy platformon vagyok, nem kell ide Jimbo vagy Payton, itt van kereten a tuti edző, Rosburg papa. Nyilván ez lehetetlen, s jön a nagynév, pedig simán lehet, hogy most egy szerény Rosburgra lenne szüksége a csapatnak. Én jelenleg ott tartok, hogy bőven elég lenne, ha egy 8-9, 9-8-as csapat lennénk, de visszajönne a szurkolói élmény, ha az utolsó fordulóban még versenyeznénk egy megcsíphető play off helyért.
több mint 1 éve
Vonster
1 044
Hat felőlem jöhet Payton, jöhet Haribo, jöhet Quinn, csak a vén faszkalap Fangio-t nem akarom újra a pálya szélén látni nálunk.Szerintem esélytelen, hogy Fangio visszajöjjön ide, ettől nem kell félni
Ha tényleg ot akarja Payton DC-nek akkor inkább ő se jöjjön szerintem.
roberto23
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Harbaugh kedden érkezik interjúra. Brutàl gyorsak vagyunk. Jó az irány.
több mint 1 éve
Hat felőlem jöhet Payton, jöhet Haribo, jöhet Quinn, csak a vén faszkalap Fangio-t nem akarom újra a pálya szélén látni nálunk.Ha tényleg ot akarja Payton DC-nek akkor inkább ő se jöjjön szerintem.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Ez semmi másról nem szól, mint az előnyszerzésről időben. Kihasználjuk a lehetőséget, hogy nekünk nem kell hétfőig várni. Bár annyi meglepő mindenképp van a dologban, hogy szóban egyből megegyeztünk a Saintsszel ellenértékben, de az téves gondolkodás, hogy akkor Payton már biztos jön. Hisz nem csak nálunk lesz interjún, nem csak velünk fog megegyezni a Saints. Licitháború meg nem lesz érte, mert a Saintset Payton satuban tudja tartani azzal, hogy kénytelenek lesznek oda cserélni ahova ő aláírna. Egyébként insiderek szerint Harbaugh továbbra is Payton előtt van a listánkon, de valószínűleg Payton a második számú jelölt, és hát Jimet nagyon nehéz lesz bárkinek megszerezni.
Az mindenesetre látszik, hogy az interjús listánk elkészült, és már jövőhéten le fogjuk futtatni az első kört, ami mindenképp fasza.
több mint 1 éve
Bocs nem voltam pontosan tisztában vele, mennyit adtatok, csak arra emlékeztem sokat 😀 Azt meg azért furcsállnám ha ennyire előre haladottak lennének a tárgylások és Payton nem akarna idejönni...? A Chargersnél kevésbé hiszem hogy lesz változás HC poszton, a Cards meg nem jobb opció a Denvernél. Szóval nem hiszem, hogy ezek alternatívák lennének 😊 De majd meglátjuk 😛Erősen úgy tűnik, hogy csak azon múlik a megállapodás, milyen kompenzációt tudtok adni a Saintsnek....ami azt jelenti, hogy kb a kövi 3-4 drafton nem húztok elöl???🤷Ez lassan kezd átmenni oda, mint amikor a Wilson trade-ért Elwayt veszik elő mint felelős GM-et.
dande2
Tavaly a draft előtt volt a Russ trade, szóval ott maradtunk egyelőre egyedül első körös pick nélkül. Ezen kívül minden évben van jelenleg első körünk. Idén egy második kör helyett két harmadik van.
Rapsheet szerint egyébként egy első kör + kiegészítők lesz Payton ára, amiben szóban egyetértettek egymással a csapatok, így az már csak formalitás lesz. Az akadály pont az, hogy Paytonról úgy hírlik Cardinals vagy Chargers edző akar lenni, de ezt sem Schefter, sem Rapoport nem erősítette meg.
Cruyffista
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Erősen úgy tűnik, hogy csak azon múlik a megállapodás, milyen kompenzációt tudtok adni a Saintsnek....ami azt jelenti, hogy kb a kövi 3-4 drafton nem húztok elöl???🤷Ez lassan kezd átmenni oda, mint amikor a Wilson trade-ért Elwayt veszik elő mint felelős GM-et.
dande2
Tavaly a draft előtt volt a Russ trade, szóval ott maradtunk egyelőre egyedül első körös pick nélkül. Ezen kívül minden évben van jelenleg első körünk. Idén egy második kör helyett két harmadik van.
Rapsheet szerint egyébként egy első kör + kiegészítők lesz Payton ára, amiben szóban egyetértettek egymással a csapatok, így az már csak formalitás lesz. Az akadály pont az, hogy Paytonról úgy hírlik Cardinals vagy Chargers edző akar lenni, de ezt sem Schefter, sem Rapoport nem erősítette meg.
több mint 1 éve
Erősen úgy tűnik, hogy csak azon múlik a megállapodás, milyen kompenzációt tudtok adni a Saintsnek....ami azt jelenti, hogy kb a kövi 3-4 drafton nem húztok elöl???🤷
több mint 1 éve
Hopp, hivatalosan is rámentünk Paytonra.Odaadjátok RW-t a Saintsnek, win-win 🙃
Cruyffista
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
Hopp, hivatalosan is rámentünk Paytonra.
több mint 1 éve
Ez már a fedett stadion diskurzus előkészítése.
több mint 1 éve
Cruyffista
3 352
IRL nincs gondom a pálya minőségével látványra, de maddenben mienk a legrondább talaj. Sáros, a zöld legrondább árnyalata van rárakva. Remélem emiatt ott is upgradelik 😀
több mint 1 éve
Mindent is lecserélünk. Most épp a műfüvetFresh field for our final game. 👏
— Denver Broncos (@Broncos) January 7, 2023
We’ve replaced the turf at @EmpowerField ahead of #LACvsDEN to ensure the best possible playing surface. pic.twitter.com/9Ka9Gs7fgN
Mondjuk ha szar volt, akkor miért nem korábban? IR rekordot akartunk dönteni?
Ha meg nem volt szar, akkor is miért most, utolsó meccsre? Lehet a PO-ra készülünk, mindjárt chekkolom, hogy lehet homefield advantage-ünk...
Persze az is lehet, hogy Harbaugh-nak nagyon fontos a pálya minősége és az alapján választ majd csapatot
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Hofi is megmonddta: A kapufa a hibás. Az a hülye akác. De azért jár a pacsi Penneréknek. Nagyon akar.. 😊
több mint 1 éve
Három is. Carter Shanahan, Stella Shanahan, Lexi Shanahan. Válassz egyet. Van egy húga is, Krystal Shanahan. Úgy is itt az idő, hogy nálunk legyen az első női hc.Tehát Munchak olyan remek falat épített itt, hogy felülírták Butch Barryvel. Akit most a mindig robbanékony Rosburg papa két meccsre sem tartott meg, lapát, mert annyival jobb falat épített, mint Munchak. Majd most Munchak hc lesz újra. Az lenne szép, ha visszahozná ol edzőnek Barryt. Szerintem ezeknek a találgatós hosszú listáknak a top3-on túl nem sok valós alapja van. Részemről Shanahan jöhet vissza. Az lenne az igazán Nagynèv. Nagy Shanny.. 😊kis shannynek nincs egy kölke?
Zalán
nem baj ha 5 éves, rosszabb nem lesz mint ami eddig volt
Negritis, a vajda
több mint 1 éve
Tehát Munchak olyan remek falat épített itt, hogy felülírták Butch Barryvel. Akit most a mindig robbanékony Rosburg papa két meccsre sem tartott meg, lapát, mert annyival jobb falat épített, mint Munchak. Majd most Munchak hc lesz újra. Az lenne szép, ha visszahozná ol edzőnek Barryt. Szerintem ezeknek a találgatós hosszú listáknak a top3-on túl nem sok valós alapja van. Részemről Shanahan jöhet vissza. Az lenne az igazán Nagynèv. Nagy Shanny.. 😊kis shannynek nincs egy kölke?
Zalán
nem baj ha 5 éves, rosszabb nem lesz mint ami eddig volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Tehát Munchak olyan remek falat épített itt, hogy felülírták Butch Barryvel. Akit most a mindig robbanékony Rosburg papa két meccsre sem tartott meg, lapát, mert annyival jobb falat épített, mint Munchak. Majd most Munchak hc lesz újra. Az lenne szép, ha visszahozná ol edzőnek Barryt. Szerintem ezeknek a találgatós hosszú listáknak a top3-on túl nem sok valós alapja van. Részemről Shanahan jöhet vissza. Az lenne az igazán Nagynèv. Nagy Shanny.. 😊
több mint 1 éve
Klis listája nem igen egyezik meg Allbrightéval, így beszúrom. Szerinte nekik van érdemi esélyük: Harbaugh, Payton, Quinn, Munchak, Wilks, Caldwell, Frazier.Én szoktam hallgatni a broncos country tonightot spotifyon, ott Allbright azt mondta h szerinte a top 3 kinézett szereplő: Harbaugh, Payton és Quinn (közülük Quinn a 3. opció és holtverseny van az első helyen, bár szte Payton nem akar ide jönni, csak a fizufelhajtásra használ minket).
Közös pont Harbaugh, Quinn a két névsoron.
Cruyffista
Szerinte a top3 után nincs már egyértelmű előnyerő, ott már az interjúk fognak dönteni. Szerinte valószínűleg meghallgatjuk Everot, Caldwellt, Shane Steichent, John Gannont (utóbbinál nem tartja elképzelhetetlennek Reichet mint OC-t). Sötét lónak Ben Johnson lions OC nevét dobta be az adásban, ő kevésbé forog, de érdekes jelölt.
Frazierre külön kitértek, nem tartják reális HC jelöltnek.
Szóba került még h végső megoldásnak nem tartják kizártnak az öreg Shanahant 2-3 éves szerződéssel, itt az érvek azok voltak h a kapcsolati hálója miatt durva stábot rakna össze, amiben kb. benne lenne a kövi HC-nk. Ezt az opciót is inkább a fikciós résznél taglalták.
Annyit tett még hozzá hogy szerinte a tapsztalaton nagy hangsúly lesz és ha elsőéves HC-t választanak, akkor az szempont lesz h a stábban legyen tapasztalt tag (pl.: Gannon - Reich).
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
ThySoul
1 622
Klis listája nem igen egyezik meg Allbrightéval, így beszúrom. Szerinte nekik van érdemi esélyük: Harbaugh, Payton, Quinn, Munchak, Wilks, Caldwell, Frazier.Fraziert ha viszitek meg is érdemlitek a bottom5 státuszt
Közös pont Harbaugh, Quinn a két névsoron.
Cruyffista