Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Hát, én meg úgy gondolom, hogy Wilsonnak nem szabadsàg kell hanem fal meg mélységi célpontok, akik a számokon kívüli területeken klasszisok, megfelelő OC mellett. Ez gyakorlatilag tökéletesen megegyezik azzal, amit Harbaugh rendszere igényelne az offseasonban, hisz ő az elit blokkolásban, futójátékban, long PA pass játékokban hisz, amit Hackettel ellentétben a saját szintjén többször a legjobbra épített, nem csak elmélete van róla.

Más kérdés, hogy egyelőre arról nem sokat írnak, hogy Harbaugh mennyire jönne, de így elsőre nem mondanám hogy csak a neve miatt jelölt. Nekem spec 1 jelölt tetszik nála jobban össz vissz.
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 390
Ha valóban az a tulaj kritériuma, hogy bizonyított, nagynevű edzőt szeretne, akkor én biztos, hogy McVay-t mondanám, nem Jim Harbaught és nem is Sean Paytont. Már ha abból indulok ki, h Russ Wilson maradhat.

2023-tól a Broncos pick assetje már nem zárja ki a trade-t, az konferenciák között zajlana, a Rams érdekelt lehet egy rebuildben (különösen ha Donald visszavonul vagy Stafford eü állapota karcos - sztem ezek Mcvay jövőjét is meghatározhatják).

McVay playbookja jóval egzaktabb, mint Paytoné és belőle kinézem, h felscripteli Russnak a teljes sorozatokat. Payton azért Brees mellett nagyon hozzászokott ahhoz, h a QB-ja sokat feldolgoz, nem tudom, h mennyire hajlandó mára tervezőasztalhoz ülni (Taysom Hillnél ez nem volt kritérium, Jameis Winston iránt meg nem volt elköteleződve, sztem ott kicsit lazázott SP és félő h Wilsonnál is így vélekedne, ami baj).

A másik, h kettejüknek jó sok anyaga van Wilsonról, de McVay ízületi szintig kielemeztette a csoportriválist. Szóval ha ismeri a gyengéit, akkor nyilván azt is tudja, h mi a komfortja.

A sokadik szempont a DC: Mcvay mellett maradhat Evero, Payton meg úgy hírlik ragaszkodik Fangiohoz...

Mondjuk én biztos teljhatalmat adnék Mcv-nek ha elfogadott a trade ajánlat és simán beáldoznám Paton pozícióját, mert nem megugorhatatlan a ténykedése (v hajlandó bábozni).

Amint korábban írtam Jim Harbs személyisége nem passzol Wilsonhoz, sztem ő a nulláról húzna újra a szervezetet, Mcvay azért alkalmazkodóbb. Harbs amúgy is nehéz eset, sztem utána nagyobb sivatag maradna egyébként, főleg ha nincs felső kontroll, amit meg nem bír elviselni (magyarul meglehetősen öntörvényű).

Szóval ha ez a kritérium és a tulaj hajlandó áldozni, akkor nálam McVay lenne a nyerő Wilson mellé.
Payton mellé szakmailag, Jim Harbaugh mellé emberileg nem illik Russ. Sztem
több mint 1 éve
ligur Kansas City Chiefs 448
Ki most olyan nagynevű edző, aki ezt a csapatot gatyába tudja rázni? Akire tényleg ti, itt, feltennétek az all inn-t?
jobbágy#JC6
Miért nagynevű edző kell? Miért nem olyan, aki tudna valamit kezdeni a kerettel? Értem, hogy SP meg Haribó, de nem látom egyik rendszerében sem RW-t.
Amadeus von Dollárbaloldal
Mert a rookie HC projectek eddig nekünk annyira bejöttek ugye?

Én személy szerint 0/3 után most már megállnék és keresnék valaki olyat, aki már tudja milyen HC-nak lenni, nem csak látta messziről...

A "nagy név" persze érdekes kifejezés, de gondolom Penner-ék, ha már nem ők hozták RW-t és játékosból nagy névre pénzünk pár évig nem lesz, így akarnak valakit, aki mellé oda lehet állni mosolyogva a pódiumon, hogy "igen-igen, őt mi hoztuk"...
StormST
EB Kansasből. Olyan hc kéne aki olyan offenset futtat, ahol nagyszabadságot élvez a qb. A KC ilyen tipikusan. RW-t nincs értelme beszuszakolni egy SP/Harbo féle rendszerbe, mert annak egy éven belül ugyanez lesz a vége.

Másik fontos aspektus a jelenlegi DC megtartása. Mégiscsak top a denveri védelem.

Nem nagy nèv kell, hanem valaki aki illik a kerethez. Nincs lehetőség arra, hogy jöjjön egy nagy név és rebuild, mert a jelenlegi keret magva évekre van lebetonozva, draft tőke nélkül.
EB az új Hackett. Nem rosszabb. Ő nem csak HOF QB mellől hanem HOF HC alúl jön egyszerre, kétlem hogy nullánál több köze lenne a sikerhez, ellenben a tavalyi PO búcsúban benne volt a keze. Inkább hozzunk valakit aki nem kókler.
Egyébként - nem elsődleges cél, de azért - azt sem bánnám ha törvénytisztelő ember jönne.

Nem Payton vagy Harbaugh vagy nagy név mellet kampányolok, hanem Bieniemy ellen.
Black_Adder
Amugy meg tavaly januarban EB mar volt nalatok HC interjun, es Hackettet (is) jobbnak talaltatok nala, szoval szerintem mar Ti is bearaztatok őt.
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
LOL
Bully, meg csalódottság, meg túl megyek egy határon, meg k.anyuka... azt hittem ide felnőtt, meglett férfiak írogatnak, nem kislányok.
jobbágy#JC6
Azért szerintem nem kene egy szint alá menni. Nem tudom amúgy neked pl miért lesz jobb, ha ebben a stílusban irogatsz, de szerintem nem kene ezt erőltetni.
roberto23
Igaz, nem kötelező ide írnom, úgysem tudtam soha sokat szakmázni. Akkor majd nem erőltetem, a Broncos-topikon túl is van élet, nélkülem majd lesz több lelkesedés és tomment a topikban 😊

Szerkesztette: - JC6
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Ki most olyan nagynevű edző, aki ezt a csapatot gatyába tudja rázni? Akire tényleg ti, itt, feltennétek az all inn-t?
jobbágy#JC6
Miért nagynevű edző kell? Miért nem olyan, aki tudna valamit kezdeni a kerettel? Értem, hogy SP meg Haribó, de nem látom egyik rendszerében sem RW-t.

Én személy szerint 0/3 után most már megállnék és keresnék valaki olyat, aki már tudja milyen HC-nak lenni, nem csak látta messziről...

A "nagy név" persze érdekes kifejezés, de gondolom Penner-ék, ha már nem ők hozták RW-t és játékosból nagy névre pénzünk pár évig nem lesz, így akarnak valakit, aki mellé oda lehet állni mosolyogva a pódiumon, hogy "igen-igen, őt mi hoztuk"...
StormST
EB Kansasből. Olyan hc kéne aki olyan offenset futtat, ahol nagyszabadságot élvez a qb. A KC ilyen tipikusan. RW-t nincs értelme beszuszakolni egy SP/Harbo féle rendszerbe, mert annak egy éven belül ugyanez lesz a vége.

Másik fontos aspektus a jelenlegi DC megtartása. Mégiscsak top a denveri védelem.

Nem nagy nèv kell, hanem valaki aki illik a kerethez. Nincs lehetőség arra, hogy jöjjön egy nagy név és rebuild, mert a jelenlegi keret magva évekre van lebetonozva, draft tőke nélkül.
EB az új Hackett. Nem rosszabb. Ő nem csak HOF QB mellől hanem HOF HC alúl jön egyszerre, kétlem hogy nullánál több köze lenne a sikerhez, ellenben a tavalyi PO búcsúban benne volt a keze. Inkább hozzunk valakit aki nem kókler.
Egyébként - nem elsődleges cél, de azért - azt sem bánnám ha törvénytisztelő ember jönne.

Nem Payton vagy Harbaugh vagy nagy név mellet kampányolok, hanem Bieniemy ellen.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 223 — #officialBoliever
LOL
Bully, meg csalódottság, meg túl megyek egy határon, meg k.anyuka... azt hittem ide felnőtt, meglett férfiak írogatnak, nem kislányok.
jobbágy#JC6
Azért szerintem nem kene egy szint alá menni. Nem tudom amúgy neked pl miért lesz jobb, ha ebben a stílusban irogatsz, de szerintem nem kene ezt erőltetni.

Amúgy doki nem a jogos kritikára gondolt, ami a teljesítményét illeti, hanem arra, h már kb bármit csinál abból fika van. Pár hete pl azért, mert first down helyett TD-re ment, és megsérült. Vagy h azon lovagolunk h hány fürdője van, hogy jóllakott és szarik az egészre, hogy amúgy mindenki utalja már az öltözőben és hasonlók, amikre semmi bizonyíték nincs (sőt, akármennyire is szar nagyon nem úgy tűnik, hogy szarna bele), de jól hangzik és emiatt is elő lehet venni.

Szerintem van különbség normális kritika és folyamatos fikazas között. Az előbbi pont erre a fórumra jellemző, az utóbbi meg NSO, Facebook komment szekció szint.

Plusz azt se tartom normálisnak, hogy valaki leírja a véleményét es az a válasz ra, h egy kislany. Szerintem az ilyenek után azért nem kene csodálkozni, hogy fogy a lelkesedés es a komment szám a topicban.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 990
LOL
Feltettünk mindent egy lapra, látatlanban, mivel éveken át szenvedtünk sok-sok QB-val, és minden egyébbel, mint a fejetlen csirke, ráadásul ezt a lapot még meg is fejeltük, a szerződéssel, olyan szinten tökön szúrva magunkat, hogy arra nincs szó.
Erre 14 meccsen rosszabb QB-teljesítményt kapok, mintha Lock vagy Sziamia dobálna, nem egy rooke-QB-tól, hanem egy tapasztalt, SB-győztes irányítótól.

14 meccs - 3241 passzolt yard - 13 TD (10 passzolt, 3 futott) - 10 INT.
Rate: 82.5%
Benyelt sackek száma, karriercsúcs: 53 és még van egy meccs.

Rengeteg rossz döntés, ötlettelenség, fásultság, unott arc. Egy 250 milliós QB-től, aki MINDENT megkapott és akiért MINDENT odaadtunk.

Legrosszabb forgatókönyv: 17 meccs - 4 győzelem - 13 vereség
SZÉGYEN.

És akkor ne bántsam szegény lelkét itt a fórumon.. miért is? Miért nem szidhatom? Nekem jól esik, jobban alszom, hiszen fizetem az internetet, amin láthatom, és csalódott vagyok, illetve a meccsekbe ölt órákat inkább tölthetném meseolvasással vagy a gyerekekkel való közös alvással.
A másik meg, hogy meg sem hallja, meg amúgyis szarik rá, nekem meg elérhetetlen a csávó, akkor téged miért zavar?

40 év munkával nem keresek meg annyi pénzt összesen, mint ő 1 év alatt. Én jogosan kapom a kritikát itthon vagy a társamtól, ha egy üzlet nem jön össze vagy nem úgy teljesítek, ahogy az elvárt, ennyi fizetésért, akkor őt miért nem lehet elővenni? Vagy Pattont vagy lehetett Hacketett?

Semmilyen durva dolgot nem olvastam sem az eredménykövetőben, sem ebben a topikban 16 hét alatt, ami alátámasztaná azt, amit doki írt. Sőt, örömmel olvastam volna nagyon kemény és durva dolgokat, mert igenis JOGOSAK! Jogosak, ennyi pénzért, ennyi időért, ennyi mindenért és ekkora áldozatért, amit emberek hoztak ezért a csapatért... csoda, hogy csak ennyit kaptak tőlünk itt, írásban...
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
jobbágy#JC6

StormST

Épp ma olvastam a Kansas topikban, eddig 14 hc interjún vett részt. Sikertelenül. Most te komolyan azt szeretnéd, hogy nekünk vele legyen “jó”? Szerintem ha ide aláír Bien, törlik a regisztrációjukat a Denver topik lakói. Leírom rövidebben. Itt besűlt mindenki. A tulaj maga fog választani játszópajtást magának. És mérhetetlen mennyiségű pénze van ehhez. Nem keretben és játékosokban gondolkozik, hanem egy teljesen új programban, aminek a csúcsán egy teljhatalmú hc àll, aki az eddigi eredményei alapján kivívta, hogy ő diktálja a felteteleit, s akivel kézben jár a siker és a po, és a média és a dollárillat, és a Super Bowl trophy. Nem Wilsont akarják megmenteni. Hosszabb távról van szó. Ried/Kansas, JH/Ravens, Tomlin/Steelers, Payton/Saints… Ilyet akar. Persze, ha megy Wilsonnal, az se gáz. Ha nem, túllépnek rajta. Ezt a draftőkét sem értem. A tavalyi draftról hiányzik egy első körös tehetség. Idén van első körünk, még ha nem alanyi jogos, hiányzik egy második kör, s kipörög a Wilson deal. Nem ezen a második körös drafton fog múlni a tulajdonos és a Nagynév döntése. Akkor lesz érdekes, ha minden elérhető Nagynév beint erre. Akkor pedig az lesz, hogy ő a mi emberünk, és mindig is a Nagynévnép kissebb név lesz a Nagynév. De mi átlátunk a szitán ám, és tudni fogjuk, hogy ez itt nem az a Nagynév.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
jobbágy#JC6

StormST

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Ígértem h írok majd részletesebben a gondolataimról, de az igazat megvallva olvasni sem bírom a fórumot az utóbbi időben, nemhogy írni legyen kedvem.

Nem akarok senkit nevesíteni, mert személyetekben nincs bajom egyikőtökkel se, de elképesztő h néhányatok mennyire kivetíti a csalódottságát egy-egy játékosra/GM-re, teljesen ellehetetlenítve mindenféle racionális vita esélyét.

Amit Wilsonról, meg Patonról írtok az túlmegy a "csalódott vagyok az elmúlt évek miatt" státuszon.

A csapat a körülményekhez képest abszolút helytállt. Értem én h a morális győzelmeket már a lions szurkolók sem számolják, de attól még így van.

RW ezen a meccsen bőven lehozta azt ami miatt hoztuk. Mind küzdésben, mind a csapat motiválásában, mind játékban. Nem tehet róla h Suttonra világ vicce OPI-t fújnak, arról sem h Glasgow egész meccsen csak mozizik, vagy előbb indítja a snappet (az amúg valós offside miatt), meg arról sem h egész évben hópihe roughing the passer szabálytalanságokat fújnak, de őt judódobással lehet földhöz baszni az utolsó playen.

Sokatok úgy viselkedik, mint valami iskolai bully, ami nálam nem fér bele.

Az h mindenről annyi jut eszünkbe h a csicska RW meg Patonnak is a qvaanyját, mémoldalakról lehozott "nyilatkozatok" beszopásával, az nálam már túlmutat azon, amivel érdemben tudok vitatkozni, mert ez olyan szintű prekoncepció, amivel nem lehet mit kezdeni érvekkel.

És még mielőtt: Blackkel nagyon sok mindent másképp közelítünk meg, de kellő tisztelttel bármiben tudunk vitatkozni, szal nem érzem azt h az én készülékemben lenne a hiba...
Általános Doktor
Valamiért úgy érzem meg lettem szólítva... 😀

Előre bocsájtom, hogy egyrészt, ha így van, azzal sincs bajom, másrészt annyira kiégtem az utóbbi hetekben, hogy azt hiszem sokat már nem is kommenteltem keményet, aztán persze lehet...

"A csapat a körülményekhez képest abszolút helytállt." - Ezzel tudnék vitatkozni valamennyire, de ha elfogadjuk az állítást igaznak, akkor is feltenném a kérdést, hogy "Ez nekünk miért is jó?". 15 forduló, egy rommá hype-olt offseason és RW trade-je és hosszabbítása után ez egy örömhír? Nekem biztos nem, de bizonyára más mércével nézzük a dolgokat...

Persze a Chiefs ellen szoros meccset játszani az sose rossz, csak megint magunkat lőttük lábon párszor és én személy szerint most se láttam semmi olyat (pozitív vagy negatív oldalon) RW-tól, amit ne láttam volna tavaly Teddy-től vagy Lock-tól. Szépen felsoroltad, hogy mikről nem tehetett, igazad is van mindegyikben (kivéve talán az a judodobás dolog, szerintem az nem volt kifejezetten durva, csak annak látszott, de a szabályokba ez még belefér, ha ellenünk dobnának ilyet, én fel lennék háborodva) azokat hagytad ki, amikről tehetett. Hogy olyan INT-t dobott, nyomás nélkül, amiért ifiben kispadot kapsz, vagy hogy nem veszi észre, hogy a félidő végén 4 ember blitzel balról és nem hívja át a protection-t, az egyik RB elindult előre, vele kellett volna felvetetni az embert, jött helyette a strip sack...

Mindenki hibázhat, ez egy tény. Azonban én úgy gondolom, hogy a játékosok közszereplők, meg vannak érte fizetve, ki jól, ki kevésbé jól, de alapból az amerikai átlagfizetés többszörösét kapják minimum és bizony ezzel az is jár, hogy a hibáik górcső alá kerülhetnek és a világ már csak olyan, hogy minél többet keresel (vagy mondjuk minél magasabb egy cégnél a pozíciód), annál kevesebb hiba fér bele. Ehhez még hozzá jön, hogy az eredmény számít, ahogy kb. mindenhol a világban és minél jobb az eredmény, annál több hiba fér bele, de ennek a fordítottja is igaz...

Az iskolai bully részt nem értem igazából. Senki nem pofozza meg RW-t, nem veszik el az uzsonnáját vagy zárják egy szekrénybe. Kritikákat kap, ki van elemezve a játéka, majd erről készülnek értékelések. Én személy szerint nagyon várom már, hogy ne legyen igazam, hogy végre egyszer egy olyan meccset lássak RW-tól, amire azt mondhatom, hogy "na, ilyen az, amikor egy HoF-be tartó 250 milliós QB játszik", de én még ilyet nem láttam tőle, tegnap se...

Paton nálam egy érdekesebb kérdés, nem igazán értem, hogy miért úgy csinálta az offseason-t, ahogy. HC-t kellett hozni, ez tény volt, még igazából Hackett igazolásával se volt bajom, vállalhatónak és ésszerűnek tűnt. Én még azt is meg tudom érteni, hogy akart egy nagyot villantani, csak nálam a jó GM nem az, aki meg tud kötni egy blockbuster trade-et, hanem az, aki fel tudja mérni a keretet és azzal dolgozik jól. Márpedig Paton nagyon rosszul mérte fel a keretet. Az OL már évek óta romokban van, Bolles összekapta magát az utóbbi években, de vele véget is ért a felsorolás igazából, a többiek mind a "futottak még" kategória volt, RB poszton 1 emberesek voltunk és az külön óriási fekete pont, hogy visszahozta Gordon-t. Namármost, ha egy GM erre az alapra azt választja, hogy trade-eli a következő 2 évre az 1-2. pick-et egy olyan futós QB-ra (aki egyébként már messze nem fut annyit, mint régen), akinek kell egy jó OL és egy jó futójáték, az vagy nagyon biztos kell legyen benne, hogy az OL-t és a RB posztot meg tudja oldalni alsó körökben vagy a FA-ről, vagy nem egy jó GM. Aztán húz a drafton 1 embert az OL-be és 0 RB-t, de visszahozza Gordont, meg igazol 1 közepes OT-t. Nekem ebből az jön le, hogy szerinte az OL rendben volt, Gordon meg egy jó RB. Szerintem már ezektől is szar GM, ezt maximum elfedhette volna, ha RW jól játszik, de igazából őt is rosszul mérte fel...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Én amúgy valamikor szívesen vitatkoznék konstruktívan Patonról, de előtte akkor tegyük tisztába, mi az a szint, ami alatt nem one of the best GMs. Eddig két év alatt egy 7-10-es szezon van a neve mellett meg a mostaniból lehet akár még 5-12, ami lehet belefér még a tremendousjob kategóriába, de valami lécet azért tegyük fel valahova a szivacs fölé hogy fair legyen a dolog.

A jövőben persze nehezebb lesz a felelősségkeresés, mert egymás mellett lesz a HC és a GM, mindkettő tud egymásra mutogatni, de az elmúlt 2 évben Patonnek teljhatalma volt, ő felelt mindenért. És attól hogy Hackett elvitte a balhét, attól még Paton volt aki kinevezte őt.

2 év után kirógni egy GM-et majdnem olyan, mint 1 év után egy HC-t, és szűkebb feladatkörben lehet még jobb. Én mondjuk nem hiszek benne, a csapatépítés nem abból áll, hogy jó játékosokat draftolok - és én még nem mondom azt hogy jó játékosokat drafolt, de tegyük fel, hogy az idő bizonyítja, de vannak olyan posztok, amik nélkül mindegy mi van bárhol máshol.

Hogy lefektessem az egyenlet másik oldalát, egy GM munkáját is a csapat mutatója értékeli. 4-12-vel állunk. Lehet jobb jövőre Patonnel, ahogy lehetett volna jobb jövőre Hackettel is. Meg lehet ugyaniylen is. Cinizmus nélkül mondom, hogy meghallgatnám, miért higgyem azt, hogy következő szezonra jobb lesz, mint ez volt.
Mert a 4-12 nem a teljes történet, ami fontos még, hogy egy szar csapat - a miénk ilyen, sőt a szarnak a definíciója jelenleg - évről évre erősödjön, és a szürke zóna, hogy jobb helyzetben van-e a csapat mint 1 éve. Ugyanúgy HC-t keresünk ezáltal ugyanúgy irányt keresünk, ezáltal ilyen szempontból ugyanott tartunk. a 250 milliós főnyeremény nyilván a QB poszt értékelése és a követekező hónapok nagy dillemmája az lesz hogy Wilsonhoz keressünk HC-t, aki kihozza belőle a legjobbat, vagy nyeljük be a veszteséget, hozzuk a legjobb vízióval rendelkező jelöltet, hozzunk egy QB-t Wilson mögémellé, hogy ha jövőre se sikerül beletanulnia egy modern támadósémába akkor legyen valaki aki be tud állni helyette.
Ez mondjuk már nem Paton problémája/döntése lesz. Mondanám hogy jobb lenne, ha szakember választaná ki, de Paton tavaly Hackettet választotta, szóval felőlem lehet akár inkább, hogy egy levágott fejű kakas táncoljon a neveket, és amelyiken megdöglik az legyen a jelölt. Attól függetlenül hogy Pennerben vagy a levágott fejű kakasban bízok-e jobban, a Wilson projekt jövője ettől a választástól függ, amiben max része lehet Patonnek ezáltal a Wilson projekt már csak részben van az ő kezében, de mivel a történet teljes kontrollal indult, amikro bukik a projekt, szerintem buknia kell neki is vagy ha megfordul a projekt megítésése, úgy az övének is meg kell. Nyilván van rengeteg más dolog, amiből sok dolto szarul csinál sok dolgot jól, de egyelőre egyértelműen a Wilson story a legnagyobb fajsújjal bíró dolog és ha a csapat mutatója a tükör, ami mutatja Paton munkásságát, akkor arra is a Wilsonnal kapcsolatos tranzakciók (trade + hosszabbítás) van a legnagyobb hatással. Ezzel azt is mondom, hogy ha más HC-val vagy sok munkával Wilson úgy játszana mint pár éve, fel sem tűnne pl Gregory. Mármitn hgoy ő pont hogy most sem tűnik fel, úgy a hiánya nem tűnne fel...

"A csapat a körülményekhez képest helytállt". Ebben teljesen igazad van. Sok más dologban is. Mindig tiszteltem és tisztelem a véleményed, akkor is, amikor épp nem értünk egyet ez most sincs másképp, csak most az a helyzet, hogy: Sorozatban 15 vereség után helytállni. Sorozatban 7 losing season után helytállni. 4-12-nél helytállni. Nehéz örülni neki. És pontosan mivel is lenne most rosszabb, ha nem álltunk volna helyt? Nekem nem volt rosszabb múlt héten. Ahogy Paton fogalmazott, Wilsonnak voltak "fellángolásai". Csak egy blockbuster tradeben megszerzett 250 milliós QB-nál hatalmas gondok vannak, ha fellángolásokról kell írni és konkrétan nincs annyi a szezonból, hogy ez több lehessen mint egy fellángolás. Be lehet fejezni jól a szezont. Lehet úgy menni szünetre, hogy az uccsó 2 meccsen jól játszott. De az még mindig 15-tel kevesebb, mint amit vártunk, és nem tudom mennyivel, de sokkal kevesebb, mint ami elég a bizakodásra.

Ne értsd félre, én tudom hogy itt most neked van igazad, amikor az ember a lehetőségeket nézi azt is számításba kell vennie, amije jelenleg van, legyen az akármilyen kevés és még az is lehet, hogy az a kevés több, mint aminek elsőre látszik. De hogy egyfolytában azt nézzük, amink van és ignoráljuk, ami még elengedhetetlen lenne, engem átvitt a valdó túloldára, és nem az, hogy nem tudnám elfogulatlanul értékelni a helyzetet, egyszerűen nem akarom elfogulatlanul értékelni a helyzetet, amikor sokadjára olvasom, hogy az utolsókig küzdött a csapat, nem adta fel, etc.
És nem is csak az, hogy mennyire mutatom kevésnek azt amink van, hanem hogy mennyire hiszem azt, hogy jól tudnánk befektetni azt a keveset amink van. Amikor a lejtmenet elején, még melletted próbáltam csitítani a kedélyeket, akár megnevesítve azokat az értékeket, amikre építve akár 1 éven belül meg lehet fordítani a csapat szerencséjét, azok közül ma már kb senki nincs itt. Igen vannak új assetek, Simmons pl az NFZ-be is beleférne és lehet sorolni a neveket, de együtt annyi éve nem áll össze itt semmi, hogy egész egyszerűen elvesztettem az érdeklődést abban hogy külön-külön jó egyénekben bízzak, hog majd egy jó csapatot alkotnak. Zsinórban 6 losing season, 7 PO mentes season. És lehet hogy a belátás hibája, de a mai napig úgy gondolom, hogy a 17-es csapat nem volt rossz, csak kókler HC alatt volt, és szükség lett volna egy HC-ra ami rendbe rakja az offense-t vagy egy QB-ra aki megoldja a nehézségeket. Hogy mennyit eródálódott azóta a csapat nehéz megmondani, kb 2× lecserélődött teljes egészében, lehet most is azt mondani, hogy csak egy jó HC kell aki rendbe teszi az offense-t csak ha 7 éve ugyanazt a problémát próbálod megoldani, új QB, nem jött, akkor új HC nem jött be, akkor új QB nem jött be, akkor megint új QB nem jött be, akkor itt a megoldás új QB ÉS új HC és az se jön be, akkor ha valóban minden évben csak ez volt a hiba, akkor is nehezebb elhinni elfogadni illetve ha csak ez a hiba, akkor azok a pozíciók is hibásak, akik csak ezt a problémát nem tudják megoldani, és ez a pozíció meg Paton. Persze nem övé mind a 7 sikertelen év. És végül is 2020-ban azt mondtam nem lehet egyszerre jó a keret jó a HC és szar az eredmény, és Elway "elő is léptette" magát külső tanácsadóvá, csak itt most Paton is mellé nyúlt vagy Hackettel vagy a csapatépítéssel. Ha van is értelme menteni a menthetőt, a kritika szerintem teljesen kézenfekvő lenne de kb csak mi elégedetlenkedünk itt a Broncos topicban, a világ többi részén ő "one of the best GMs", ami meg tipikusan egy olyan kifejezés amin szeretek lovagolni, az egyetlen probléma hogy kicsit hosszabb mint a tremendous job.

Az, hogy egy rossz játékost kihasználva, hogy a rossz teljesítménye miatt épp nem a legnépszerűbb ember a földön ezért feltüntetni rossz emberként az rengeteg szinten kicsinyes és rossz dolog. Egyrészt elszomorító hogy mennyire tényként kezelnek az emberek hiteltelen forrásban interneten megjelnő dolgokat, rémisztő, hogy miylen könnyű befolyásolni embereket és mennyire fogékonyak emberek a nekik tetsző narratívára, anélkül hog akár egy percet gondolkodnának mennyire hihető a story, milyen bizonyítékokon és éveken áll, esetleg ignorálva azt is amikor maga a "sértett" cáfolja a dolgokat, mert pl Gordon kurvasokat nyerhetett azzal, hogy elmondta nem a nemtetsző zenehallgatás miatt hanem a botrányszar teljesítménye miatt lett kirúgva, ami ráadásul elsőre minden nyilatkozat és háttérinfo nélkül egyértelmű volt.
Másrészt eltereli a figyelmet arról, hogy amúgy milen rosszul játszik. Amikor kijött a Ghost in the Shell mindenki felháborodott hogy white-washing miért nem japán főszereplővel jön, és senki nem foglalkozott azzal, hogy minden filozófia tartalmat kiheréltek a produkcióból, mennyire hűtlen volt a forrásanyaghoz és mennyire szar volt a film Scarlett Johansontól függetlenül. Igen el lett véve a lehetőség egy japán szinésznőtől, de a film nem ezért volt szar. Igen Wilsonnak 10+ fürdőszobája van, de nem emiatt szar a Broncos. És már elnézést, de ki a faszt érdekel, hogy mennyi van neki? Ahogy nem érdekelt, hogy a nyári szünetben beteg gyerekeket simogatott Ciarával vagy védők nélkül dobált Jeudy-nak, ahogy azoknak nem volt semmi köze ahhoz, hogy milyen játékos, úgy annak hogy milyen játékos nincs köze ahhoz, hogy milyen ember. Ha azért rossz, mert többet fordít píárra mint edzésre, az baj, de nem látjuk mennyit fordít edzésre, de az látjuk, hogy a csapattársai kiállnak mellette mint csapattársak, akiket kirúg a csapat, mint Gordon, nem dobják be a busz alá, és aki elmenekül innen, mint minden idők valaha volt legjobb NFL játékosa, Muti, akit felhoztunk volna PS-ből - ahova mondjuk a jóisten se tudja miért küldtük ilyen OL helyzetben - de inkább a Raiderst választja se áll bele utólag Wilsonba.
És míg a twitter, ami mondjuk minden tévhiedelemmel ellentétben nem egy reprezentatív minta az emberiségről, mert kb 10%-nak sincs twitter fiókja és a fiókkal rendelkezők kevesebb mint 10%-a írja a tweetek több mint 90%-át, de szóval még egy echo chamber azzal van elfoglalva hogy hallgathat-e az öltöző valami előadótól akiről sosem hallottam még zenét vagy, addig Wilsonnak 7db TD-t kéne adnia az utolsó fordulóban, hogy 2014 óta legyen újra olyan QB-nk, aki 20db TD-t szerez egy szezonban. 2014 óta!. 20at. Azóta eggyel több meccsből áll az alapszakasz. Manning 16 meccs alatt passzolt 55-öt. Most 3 szezon kell hozzá egy denveri irányítónak. 35 és 51 meccs között valamennyi. Több mint 1 éve nem szereztünk 30 pontot egy meccsen. Dallas idén egy negyedben szerzett ennél többet?
Egyrészt ahogy a szomszédban mondják, just win baby. Felőlem akár kötelezően 7/24-ben csak Ciara számok mehetnek az öltözőben - gondolom énekes a storyk alapján, amúgy fogalmam nincs ki ő - amíg nyer a csapat. Amíg viszont ilyen szar, addig az sem érdekel, ha kézrátétellel a rákot gyógyítja, irányítson valaki aki tud.

És értem én, hogy ettől egy-egy játékos nem lesz feltétlenül rossz, és egyáltalán nem baj, ha valaki még hisz annyira bármiben, hogy van energiája erre emlékeztetni a fórumot, de én már csak az eredményeknek hiszek. Szezon elején sokáig türelmes voltam, hogy a rossz kezdet nem jelenti azt, hogy rosszak is maradnak a dolgok, talán az új HC felé is sikerül ennyi türelmet összekaparnom, mert új, aki viszont régi, annak itt az ideje hogy bizonyítson. Wilson egyénileg minden hivatalos SI mértékegység szerint szar volt, Patont meg a csapat összteljesítménye értékeli, ami minden hivatalos mértékegység szerint szar volt. Ha Wilson elkezd konzisztensen jól játszani, a csapat elkezdi hozni az eredményeket biztos alább hagynak a kritikák. Egyelőre Wilson idei éve bust, Paton második évében sem tudott egy PO csapatot összerakni (Elway első évében PO volt, második évében contender csapat 1&done-ozott egyértelműen fox hibájából) én egyelőre ebben a jelenben vagyok és nem hiszem hogy előremutató dolgok ki tudnak rántani ebből a hangulatból, majd akkor hiszem el, hogy előre mutatnak, ha látom hogy előbbre jutott a csapat. Majd ha látom kezén a szegek nyomát, ha ujjaimat a szegek helyéhez érintem és ha kezemmel megtapintom az oldalát, majd akkor elhiszem, hogy feltámadt a csapat, addig siratom a halálát.
És persze elnézést minden nehezebb sorsú csapat szurkolójától, akik régebb óta várják a PO-t, a minden csapat alatt a Jetst értem, mert nincs másik csapat hosszabb PO-mentes sorozatban. És persze minden olyan csapattól, akiknek hosszabb a losing seson streakje, azaz újra a Jets fanoktól. 10 év távlatban még jók vagyunk, de az elmúlt 6-7 azért lássuk be ad alapot arra, hogy akár a racionalitást félretéve keseregjünk egy vereség után és csak só legyen a sebbe a helytállás, a morális győzelem, a szoros meccs. A negatív spirálban sajnos 99/100-ig üres a pohár nem 1/100-ig teli.

Én ezzel nem elnyomni akarom a remény szikráját, sőt ha valakiben még szikrázik vissza is fogom magam, mert tudom milyen szar, amikor végleg kialszik...

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 223 — #officialBoliever
Ígértem h írok majd részletesebben a gondolataimról, de az igazat megvallva olvasni sem bírom a fórumot az utóbbi időben, nemhogy írni legyen kedvem.

Nem akarok senkit nevesíteni, mert személyetekben nincs bajom egyikőtökkel se, de elképesztő h néhányatok mennyire kivetíti a csalódottságát egy-egy játékosra/GM-re, teljesen ellehetetlenítve mindenféle racionális vita esélyét.

Amit Wilsonról, meg Patonról írtok az túlmegy a "csalódott vagyok az elmúlt évek miatt" státuszon.

A csapat a körülményekhez képest abszolút helytállt. Értem én h a morális győzelmeket már a lions szurkolók sem számolják, de attól még így van.

RW ezen a meccsen bőven lehozta azt ami miatt hoztuk. Mind küzdésben, mind a csapat motiválásában, mind játékban. Nem tehet róla h Suttonra világ vicce OPI-t fújnak, arról sem h Glasgow egész meccsen csak mozizik, vagy előbb indítja a snappet (az amúg valós offside miatt), meg arról sem h egész évben hópihe roughing the passer szabálytalanságokat fújnak, de őt judódobással lehet földhöz baszni az utolsó playen.

Az h mindenről annyi jut eszünkbe h a csicska RW meg Patonnak is a qvaanyját, mémoldalakról lehozott "nyilatkozatok" beszopásával, az nálam már túlmutat azon, amivel érdemben tudok vitatkozni, mert ez olyan szintű prekoncepció, amivel nem lehet mit kezdeni érvekkel.

És még mielőtt: Blackkel nagyon sok mindent másképp közelítünk meg, de kellő tisztelttel bármiben tudunk vitatkozni, szal nem érzem azt h az én készülékemben lenne a hiba...
Általános Doktor
Hát ha engem kérdezel szerintem senki keszulekeben nincs hiba. Mármint valljuk be, ez az elmúlt időszak (főleg ez az idei év) összességében egy brutal csalódás, és ezt szerintem mindenki mashogy kezeli. Néha első felindultsagbol írok olyanokat, amiket nem feltétlen gondolok komolyan, és ezzel szerintem más is van így.

Félreértés ne essék, ami Wilson ellen zajlik (nem is feltétlen itt, hanem mondjuk Twitter-en), hogy pl a fürdőszobái számán csámcsognak nagyon méltatlan és nekem kicsit NSO fórum színvonalat képviselnek, de sajnos ez ilyen. Mindig a padlón levőbe a legkönnyebb belerugni, plusz ugye az most hozza is a likekokat/követőket. Ettől függetlenül persze Wilson megérdemli a kritikát, mert az idei teljesítménye, főleg a fizujahoz mérten katasztrófa. De lehet ezzel egyedül vagyok/vagyunk, de en hiszek abban, hogy egy normális HC/OC alatt lehet ő meg jó, ha nem is lesz már várhatóan top5/top10.

Lényeg a lényeg en remelem nem tűnsz el innen, mert én pl nagyon szeretem olvasni a meglatasaidat, kommentjeidet, kell ide az optimizmusod, pláne ezekben az elbaszott időkben. 😀

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 031 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A csapat a körülményekhez képest abszolút helytállt.
Általános Doktor
Doki, ne legyél ennyire naív.
Külső szemlélőként az offseasonben úgy tűnt h egy contender keretet kalapáltak össze a holtszezonban.
A védelem kb hozza is ezt, de ami a támadóoldalon van arra a legenyhébb jelző a diszfunkcionális ebben az idényben.
empty taxi
Szerintem a tegnapi mérkőzésre értette Doki ezt a mondatot.
Amit egyébként senki nem vitatott itt.

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A csapat a körülményekhez képest abszolút helytállt.
Általános Doktor
Doki, ne legyél ennyire naív.
Külső szemlélőként az offseasonben úgy tűnt h egy contender keretet kalapáltak össze a holtszezonban.
A védelem kb hozza is ezt, de ami a támadóoldalon van arra a legenyhébb jelző a diszfunkcionális ebben az idényben.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
jobbágy#JC6
Több aspektusa van ennek.
A következő nagynevűnek nem kell mit kezdenie a kerettel. Teljesen új korszakot kezd a tulajdonosi kör. Senki nem érinthetetlen a keretben. Annyi a zárójel, hogy Wilson pénzével okosan. Adtak egy esélyt a maradtaknak, ez lett belőle. Mégcsak vitatkozni sem lehet velük.
Az új tulaj ha már 4 milliárdért bizniszelt, akar is valamit kezdeni az üzletével. És egyrészt szeretne a szurkolók szemében jóságos tulajnak lenni, s megmentőként tetszelegni. Ez így szokott lenni. Ezért kér bocsánatot ezért az idényért. Lássuk, ő jó ember is és csúcsgazsag. De elengedhetetlen a rengeteg pénzért a siker. Most, hogy mi a siker, az egyéni megítélés kérdése. Az ő esetében a dominancia, a győzelem, és a még több pènz. Ehhez ilyen top3 draftos nézhetetlen foci nem megy. Neki folyamatos mèdiafigyelem kell, szupersztárok, rengeteg mezeladás ès dinamikusan pezsgő mindennapok. Blockbuster csapathoz blockbuster edző dukál. Olyan kell neki, aki nem kétséges, hogy sikerre vezet. St Louis Ramsből Los Angeles Rams, ez a pèlda.
Ez egyfajta farokméregetés is a tulajdonosok ès a még nem tulajdonos bizniszmenek világàban. Nincs ideje kísérletezni kiscserkészekkel, aki illik az aranyos emberkékből álló kerethez. Neki nyerni kell. Most! És ehhez van pénze.

Szerkesztette: Zalán

több mint 1 éve
jobbágy#JC6

StormST
Én tavaly mondtam ezt. Valaki, aki már volt HC, megbukott ugyan, de volt amit jól csinált, amit rosszul azt meg hihető hogy másodjára máshol jobban csinálja. 2nd time HC-kkal (Shanny, Kubes nyertünk Super Bowlt, 1st time HCk Reeves óta: jmd, kókler, tremendousjob, hackett....

Most viszont inkább azt mondom, hogy Nuke it from orbit! It's the only way

több mint 1 éve
BTW, ez így még kicsit így is off topic ide, csak eszembe jutott erről a témáról az alábbi cikk, amihez azóta mi is hozzátettünk Hackett kirúgásával:

fansided.com/2022/12/18/nfl-urges-owners-stop-burning-money-firing-head-coaches/

Kíváncsi leszek, hogy valaha lesz-e erre valami hasonló sapka, mint a játékosok bérére, de belegondolva elég vicces, hogy ha idő előtt kirúgnak egy játékost, azért van büntetés, HC-t és edzői stábot meg büntetlenül lehet évente cserélni, pénzszórás lvl 999...

több mint 1 éve
jobbágy#JC6

több mint 1 éve

Cruyffista
Látom először a felszopo ment tárgyalni
FLZOLI
2015-ös a tweet, de ne zavarjon...
empty taxi
Akkor jövőbe látó is? 😮

több mint 1 éve

Cruyffista
FLZOLI
empty taxi
Akkor jövőbe látó is 😀

több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Cruyffista
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 107 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Cruyffista

több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
jobbágy#JC6

criminal lawyer or criminal lawyer?