Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 741
Én megnéztem, en most zsinórban második héten ülök 2 óra alvás után a meloban rendkívül tevékenyen, de megérte. 😀

Igazából sok gondolat volt meg hajnalban a fejemben, de most nyilván semmi értelmes nem ugrik be, csak annyi, h le a kalappal Payton, VJ és az egész csapat előtt! 1-5rol ilyen feltámadást, ilyen ellenfelek ellen. Ámulok. 😀

Nyilván van meg hova fejlődni, bőven. Főleg offense oldalon, mert ott megint voltak kihagyasok, Wilson-t is elküldtem melegebb éghajlatra helyenként, de amikor igazán kellett ok is felléptek. Suttonra meg elfogytak a jelzők. Mekkora mázli, h végül nem csereltuk el…. 😀

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 889 — The Mathematician
Nem hiszek ezekben a humbukokban, nyilván nem ezt nézi SP meg az ellenfél amikor hívják a playeket, DE 😀
2. Chiefs meccset nem tudtam nézni : W
Bills meccs másnapján 7-kor kellett kelnem, nem láttam élőben : W
Vikes meccs első félidő után elaludtam : Fordítás és W
Idén lehet nem kéne több meccset nézni. Gondolom Löfli WC-n volt, warr vitte a gyerekeket már iskolába a 4.negyedben, stb 😀
Heisman nádor
utóbbi 2 meccsünket én se láttam mer másnap meló volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
Nem hiszek ezekben a humbukokban, nyilván nem ezt nézi SP meg az ellenfél amikor hívják a playeket, DE 😀
2. Chiefs meccset nem tudtam nézni : W
Bills meccs másnapján 7-kor kellett kelnem, nem láttam élőben : W
Vikes meccs első félidő után elaludtam : Fordítás és W
Idén lehet nem kéne több meccset nézni. Gondolom Löfli WC-n volt, warr vitte a gyerekeket már iskolába a 4.negyedben, stb 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Elképesztő. 3 prime time meccs győzelem zsinórban nem akárkik ellen… Tiszta Tebow-korszak. A D nagyon komoly teljesítményt nyújtott a második félidőben. 5-5. Most már tényleg egy wild card helyért küzdhetünk. Egy hét múlva a Browns feltörhetetlen védelme ellen.
Zalán
Elképesztő. 3 prime time meccs győzelem zsinórban nem akárkik ellen… Tiszta Tebow-korszak. A D nagyon komoly teljesítményt nyújtott a második félidőben. 5-5. Most már tényleg egy wild card helyért küzdhetünk. Egy hét múlva a Browns feltörhetetlen védelme ellen.
Zalán
Egy beton védelem ellen játszunk majd, de ez a Vikes védelem is top10-es (ha nem jobb) volt + a barnák támadóoldalon bőven sebezhetőek, szal lesz keresnivalónk.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Mit csinál megint a D#, hihetetlen.
több mint 2 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Browns fizikális focit játszik, fontos lenne úgy letudni hogy senki nem sérül meg. Szerintem a maradék meccsekből a Browns a legfoghatóbb ellenfél a QB miatt. Ugyanakkor erős a D és az ST egységük így végig koncentrálni kell, de alapvetően rajtunk múlik. Utána én nem látom olyan könnyűnek a sorsolásunkat, a Chargers elleni dupla nehéz, a Texans ellen valszeg 30 pont kell, a Lions ellen valszeg 30+ pont kell. Pats elleni lehet könnyű még ha nem épp akkor fognak ki erős napot, és nyilván a Raiders ha az utolsó fordulóig bukják a PO-t.

Szóval még messze vagyunk, de jó úton haladunk. O oldalon több kell, és talán jövőt nézve ez fontosabb is, mint elcsípni a PO-t, mert a QB, OL évekig ez lesz, így muszáj lenne jobb teljesítményt kicsikarni a támadófalból, na meg kicsit Russnak is kell hogy legyen feljebb.
Cruyffista
Lions ellen érdekes meccs lesz, SP vs Campbell. Mester vs tanítványnak is mondható...

Szerkesztette: Fattyu

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 421
Browns fizikális focit játszik, fontos lenne úgy letudni hogy senki nem sérül meg. Szerintem a maradék meccsekből a Browns a legfoghatóbb ellenfél a QB miatt. Ugyanakkor erős a D és az ST egységük így végig koncentrálni kell, de alapvetően rajtunk múlik. Utána én nem látom olyan könnyűnek a sorsolásunkat, a Chargers elleni dupla nehéz, a Texans ellen valszeg 30 pont kell, a Lions ellen valszeg 30+ pont kell. Pats elleni lehet könnyű még ha nem épp akkor fognak ki erős napot, és nyilván a Raiders ha az utolsó fordulóig bukják a PO-t.

Szóval még messze vagyunk, de jó úton haladunk. O oldalon több kell, és talán jövőt nézve ez fontosabb is, mint elcsípni a PO-t, mert a QB, OL évekig ez lesz, így muszáj lenne jobb teljesítményt kicsikarni a támadófalból, na meg kicsit Russnak is kell hogy legyen feljebb.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 795
Ez megint nagyon durva meccs volt. Mondjuk, amennyi balszerencsénk volt az első félidőben, várható volt, hogy végül már nekünk is lesz szerencsénk.
több mint 2 éve
Megvaaaaaan!!!!

Ezt nem hiszem el mi meccs volt. Zsinórban 4W!!! Yeeees!

több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 795
Aki azt gondolja, hogy jó az O-nk, és ilyen volt a szezon elején is, az nézzen be a Houston meccsbe.. Maradjunk annyiban, hogy fejlődik, de nem fenntartható az, amit látunk. Számok-statok ide oda…
Zalán
Ez van, ebből kell főzni.
Mindenesetre szerintem senki nem mondta, hogy jó az O-nk, csak azt, hogy nem annyira szar, mint amennyire első ránézésre tűnt az akkori eredmények alapján.
Ahogyan most meg elmondhatjuk azt, hogy annyira nem jó, amennyire a három egymás utáni W mutatja. De hát a szurkolók ilyenek, három meccsenként hajlamosak a mennyországból a pokolba kerülni, vagy fordítva.
Emlékszem, hogy 2012-ben Manning is kapott kemény szavakat ebben a fórumban pár meccs alapján, aztán meg ... már nem.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Aki azt gondolja, hogy jó az O-nk, és ilyen volt a szezon elején is, az nézzen be a Houston meccsbe.. Maradjunk annyiban, hogy fejlődik, de nem fenntartható az, amit látunk. Számok-statok ide oda…

több mint 2 éve
Jövök majd en is. 😉

Gondolkodom is, h előtte jó lenne 1-2 órát aludni, ha már utána nem fogok tudni. De szerintem előtte se. 😀

több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 503
Az a baj, hogy megint ránk van alacsonyabb szorzó, ez eddig nem jött be 😂
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 188
Na mivan-mivan-mivan… Elkezd nyerni a csapat, és besértődünk rájuk? 😅 Én jövök a követőbe… Újabb po-meccs.
“Nyerni kell, nincs mese…” 🥹
Zalán
Én is ott leszek, a sztori ugyanaz mint a múlt héten, ha akarunk valamit, muszáj nyerni!
több mint 2 éve
Na mivan-mivan-mivan… Elkezd nyerni a csapat, és besértődünk rájuk? 😅 Én jövök a követőbe… Újabb po-meccs.
“Nyerni kell, nincs mese…” 🥹

több mint 2 éve
Mimms AFC ST player of the week.

Enyhén megérdemelt. 😊

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 707 — SuperBowl Champions 2013/2014
Pár meglátás röviden:

- qvaszeles nap volt a hidegben, ezeket a körülményeket nem lehet nem figyelembe venni, amikor megítélünk egy kickert. Lutz sztem sem tegnap, sem a szezonban nem szar, liga első felébe tenném teljesítmény alapon;
- RW ezen a meccsen megcsinálta azokat a plusz megoldásokat, ami miatt idehoztuk, mind pl. a Sutton elkapásnál extra volt amit csinált, mind a negyedik negyedes driveokban megcsinálta azt a pluszt, amire nagyon kevesen képesek. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk h láttuk játszani PFM-et, hozzá képest mindenki szar, de RW bőven hozta ezen a meccsen azt ami miatt idehoztuk;
- VJ: én most értem oda h szimbolikusan elnézést kérjek tőle. Nyilván tudom h jelenleg nagyon sok turnovert csinálunk, ami hosszútávon nehezen fenntartható, de most már nem csak 1-2 meccsről beszélünk, ez már tendencia, méghozzá a lehető legjobb irányba | ha ez a forma marad, akkor -bármilyen abszurd is ez- amiatt kell aggódni nehogy elvigyék HC-nak idő előtt (jövőre már két 3. kört kapnánk érte) | ;
- SP: nagyarc ide, vagy oda, olyan íve van jelenleg a csapatnak, amire naggggyon rég nem volt példa. Nem látom azt a koordinátarendszert, amiben a fő érdem nem a HC-jé;
- sztem merjük élvezni a győzelmeket és merjünk újra PO-ról álmodozni. 4-5-nél ez már nem elvakult ábránd, pedig 4 hete ehhez a mondathoz pszichiátriai beutaló is járt volna;

ui.:
- Helmuttól epekedve várjuk a VJ séma elemzését;
- Stormtól meg a visszatérést.
Általános Doktor
Harom hete meg egyertelmu volt, hogy RW-t nem erdemes megtartani ilyen korulmenyek kozott, most mar teljesen mas a beszed targya.

Habar a kincstari optimizmust is kerulni kell, de azert beigazolodott amiert kaptunk itt a fejunkre paran meg par hete is. Az O# az atlag kozepso/felso reszebe tartozik es SP sem felejtett el eszoskodni, tisztes szintet hoz o is.

Annyi kellett a sikerekhez, hogy a D# ne legyen tortenelmi szinten is gyenge. Ez a valtozas megtortent, jonnek a gyozelmek. Pont ahogyan irtuk. Nehez gyozelmi helyzetbe hozni a csapatod, ha 2 birtoklasnyi hatranyba kerulsz mar az elejen es egy 3&outot nem tud csinalni a vedelem. Az O# kb ugyanezt a szintet hozta az elso hetekben is.

A Vikings ellen nehez lesz, Dobbs megtalalta a mojo-jat, remekul megy nekik is. Ket “hot” csapat talalkozik, de en a Vikingeknek adom most az elonyt.
undisputedly
A védelem feljavulása számszerűsítve:

Általános Doktor
Ha jol szamolom, 6-7 szemelyi csere legalabb tortent.
több mint 2 éve
Pár meglátás röviden:

- qvaszeles nap volt a hidegben, ezeket a körülményeket nem lehet nem figyelembe venni, amikor megítélünk egy kickert. Lutz sztem sem tegnap, sem a szezonban nem szar, liga első felébe tenném teljesítmény alapon;
- RW ezen a meccsen megcsinálta azokat a plusz megoldásokat, ami miatt idehoztuk, mind pl. a Sutton elkapásnál extra volt amit csinált, mind a negyedik negyedes driveokban megcsinálta azt a pluszt, amire nagyon kevesen képesek. Mi abban a szerencsés helyzetben vagyunk h láttuk játszani PFM-et, hozzá képest mindenki szar, de RW bőven hozta ezen a meccsen azt ami miatt idehoztuk;
- VJ: én most értem oda h szimbolikusan elnézést kérjek tőle. Nyilván tudom h jelenleg nagyon sok turnovert csinálunk, ami hosszútávon nehezen fenntartható, de most már nem csak 1-2 meccsről beszélünk, ez már tendencia, méghozzá a lehető legjobb irányba | ha ez a forma marad, akkor -bármilyen abszurd is ez- amiatt kell aggódni nehogy elvigyék HC-nak idő előtt (jövőre már két 3. kört kapnánk érte) | ;
- SP: nagyarc ide, vagy oda, olyan íve van jelenleg a csapatnak, amire naggggyon rég nem volt példa. Nem látom azt a koordinátarendszert, amiben a fő érdem nem a HC-jé;
- sztem merjük élvezni a győzelmeket és merjünk újra PO-ról álmodozni. 4-5-nél ez már nem elvakult ábránd, pedig 4 hete ehhez a mondathoz pszichiátriai beutaló is járt volna;

ui.:
Általános Doktor
Harom hete meg egyertelmu volt, hogy RW-t nem erdemes megtartani ilyen korulmenyek kozott, most mar teljesen mas a beszed targya.

Habar a kincstari optimizmust is kerulni kell, de azert beigazolodott amiert kaptunk itt a fejunkre paran meg par hete is. Az O# az atlag kozepso/felso reszebe tartozik es SP sem felejtett el eszoskodni, tisztes szintet hoz o is.

Annyi kellett a sikerekhez, hogy a D# ne legyen tortenelmi szinten is gyenge. Ez a valtozas megtortent, jonnek a gyozelmek. Pont ahogyan irtuk. Nehez gyozelmi helyzetbe hozni a csapatod, ha 2 birtoklasnyi hatranyba kerulsz mar az elejen es egy 3&outot nem tud csinalni a vedelem. Az O# kb ugyanezt a szintet hozta az elso hetekben is.

A Vikings ellen nehez lesz, Dobbs megtalalta a mojo-jat, remekul megy nekik is. Ket “hot” csapat talalkozik, de en a Vikingeknek adom most az elonyt.
undisputedly
A védelem feljavulása számszerűsítve:

több mint 2 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Van esélyetek nektek is, mert a mi HC-nk kicsit "zizi" most, Dobbs mobilitása miatt olyan, mint aki kapott egy új játékszert, és egy csomó olyan playt kipróbálhat, amit Cousins-szal nem tehetett meg. Mivel gyakorlatilag élesben teszteli ezt a Dobbs "csillagharcost", így van, amikor nagyon bejön, és van, amikor nagyon nem (Saints elleni 4. negyed), de rég láttam HC-t ilyen izgatottan és élvezkedve rohangálni a pálya szélén.
Szóval, ha sikerül elvennetek O'Connel kedvét és elkezd visszatérni a megszokott playbookjához, és kevés eredeti játékot vet be, akkor limitálni tudjátok az offensünket. Viszont a mi védelmünk is jó, Wilson-tól több kell, mint amit eddig felmutattatok (Bills meccs összefoglalóját még nem láttam)...

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 707 — SuperBowl Champions 2013/2014
Pár meglátás röviden:

ui.:
Általános Doktor

több mint 2 éve
Csoda TD a számok nyelvén:

itt pedig videón:

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 2 éve
Pár meglátás röviden:

ui.:

több mint 2 éve
Pontosan erről van szó. Kit érdekel, hogy mit tett a Bills, hogy a 12. ember most velünk volt. Ha ez nem történik meg, akkor mi mondhatjuk, hogy lábon lőttük magunkat. Odáig el is kellett jutni, hogy ez megtörténhessen. Végig a Bills futott utánunk. Ha berugdossuk az extrapontokat, nincs is miről beszélni. Az elvárható. Én nem Mekit sírom vissza, hanem Pratert, aki még mindig elég jó.
Sutton td-je őrület. Már az, hogy ott nekimegyünk a 4 és 2-nek, és nem fg-lal óvatoskodunk. Ott lehetett làtni, mi itt nyerni akarunk, mert megérezték az ízét a Kansas ellen. Ez a csapat most tanul újra nyerni. S teszi ezt az elmúlt idők legmeghatározóbb tagjai ellen, bitang jó védelmek ellen. Nagyon sok türelem kell ehhez az offense-hez. De most amikor a legjobban kellett, akkor a negyedik negyedben végigmentek kétszer is. Payton dolgozik. Remélem egyesével győzi itt meg a delikvenseket. Semmit nem tert ellenünk, értünk dolgozik. S nem egy választása mellett Denvert választotta. Ha VJ D-he pedig ezt folytatja, akkor isten ments, hogy cseréljümk megint DC-t. Végre a drafton sem csak szemlélődők leszünk. De kit érdekel a draft most. Bármi lehet ebből, de azért a realitás az, hogy idén az AFC-ben 9-8-cal nem lehet majd bemenni a po-ba. Én egyelőre csak a nem negatív szezont vágyom elérni, és akkor egész nyáron vigyorgok majd. Most sajnálom igzán, hogy nem sikerült az a Hail Mary td utáni kétpontos a Redskins ellen… Piszok nehéz lesz a Vikings elleni meccs. Bárhogyan is, de 5-5-re kell állítani a mérleget.

több mint 2 éve
Amúgy én meg arra leszek nagyon kiváncsi, h mi lesz VJ-vel, ha esetleg tartja a védelem ezt a szintet a szezon hátralevő részében. Elég lenne-e ez szemben a Miami elleni gyalázattal meg az első 5-6 meccsel.

Mondjuk gondolom attól is függ majd, h Allen lapátra kerül-e New Orleans-ban, mert ha igen nagy összegben fogadnék, h nálunk kötne ki.
rob3r7o
Szerintem ha a védelem fent tudja tartani ezt a szintet (amit egyébként nem gondolok, jól játszanak nagyon, de nem fogunk minden meccsen 4-5 labdát szerezni), akkor én azt mondom maradjon, bármennyire utálom a pofáját. Valami elindult a védelemnél, nem kéne megszakítani egy újabb edzőcserével. De várjuk ki a szezon végét, látjuk hogy mennyi minden változhat hetek alatt
Vonster
Egyetértek. Abban az esetben lehet érdemes lenne meggondolni, h maradjon.

Bár Ja, nagyon messze van meg a szezon vége, kar ezen már most agyalni. Csak kicsit megszaladtak a gondolataim. 😀