Denver Broncos
Hackett-et én már nem rúgnám ki szezon vége előtt, teljesen felesleges lenne már, majd a 18. hét után, meccs vége után egyből…Egy második körös pick-ért odaadjuk Carrol-t, ha érdekel.
Ami a pótlását illeti, nekem személy szerint kezd elegem lenni ebből a “hozzunk rookie HC-t” dologból kezd már elegem lenni, nem tudom hirtelen, hogy milyen tapasztalt HCk lesznek a piacon, de én tuti onnan válsztanék, külön bónusz lenne, ha tudna olyan OC-t hozni, aki dolgozott már RW-al, ha már tőle úgyse tudunk egyelőre megszabadulni…
StormST
Video: During the #Broncos 51-14 loss to the #Rams, Denver players Dalton Risner and QB Brett Rypien got into it on the sidelines (@reiter_mitchell)
"Do something Brett!, do something!"
Risner is Denver's Walter Payton Man of the Year nominee.
twitter.com/reiter_mitchell/status/1607213960079773701/video/1
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Ami a pótlását illeti, nekem személy szerint kezd elegem lenni ebből a “hozzunk rookie HC-t” dologból kezd már elegem lenni, nem tudom hirtelen, hogy milyen tapasztalt HCk lesznek a piacon, de én tuti onnan válsztanék, külön bónusz lenne, ha tudna olyan OC-t hozni, aki dolgozott már RW-al, ha már tőle úgyse tudunk egyelőre megszabadulni…
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Szánalmasak vagyunk és most már sikerült a D-t is fejben romra rakni…
Azért az is egy komoly mèlység volt, amikor Ryp ment oda emberkedni az OL-hoz, nem tudom mi hangzott el, de nem hinném, hogy neki bármi joga lenne ócsárolni vagy számonkérni bárkit a csapatban, ez után a meccs után meg pláne, amilyen csodás pick6-et dobott…
RW meg mintha híró módba kapcsolna minden alkalommal, amikor van ideje, vagy amikor kiforog, a 3. INT volt nálam az igazi mélypont, ahogy ott leszart minden mást, csak Dulcich és a TD kellett neki, mintha nem épp a liga jobbik CBi közül az egyik lett volna ott, hiába tombolt üresen Sutton és még egy WR, meg nem lett volna előtte vagy 15 yard hely futni. Gyalázat, amit művelt megint…
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
- Hackett év végén cut | a tegnapi meccs előtt már arra hajlottam h racionálisabb még egy évet megtartani mondván kezd összeállni a dolog még ha garbage timeban is van a szezon, de a csapat egyben és második évére összeállhat minden, de a tegnapira mérsékelten van mentség |
- Paton marad
Röviden h miért tartanám meg Patont:
Nálam 2 nagy hibára (Hackett + RW korai hosszabbítás) jut sok részsiker, a második nagy hibája ebben az offseasonben reparálhatatlan, ellenben van halvány remény h más szisztémában ez működik | a tegnapi meccsig legalábbis ezt gondoltam, most borúsabb vagyok mint valaha ezzel kapcsolatban is | . Ha nem működik, akkor jövőre újra földbe fogunk állni, de egy új GM-nek már nem lenne teljesen megkötve a keze, lenne egy nagyon erős első körünk, meg RW is már vállalhatóbb kondíciókkal vágható ki/cserélhető el | ala oswi | .
Ebben a scenárióban az egyetlen hátrány h ha összedőlne jövőre (is) minden, akkor egy olyan edző lenne az új GM alatt akit nem ő választott. A híreket elnézve ez az edző Quinn lenne, aki azért már dolgozott sok környezetben, de túlságosan előre szaladtam, ha lesz időm, akkor majd jobban besúlyozom a pro/kontra érveimet.
ui.: minden egyes csalódás után oda lyukadok ki h az egész post SB időszak ősbűne KisShanny ki nem nevezése volt | WP-vel DC-ben, papíron álom lett volna... | , onnantól vagyunk egy folyamatos kényszerpályán, ami a liga bohócai közé vitt minket.
Az elmúlt időkben kiszivárgott már annyi infó h tudni lehessen h az egyik ok az volt h Joe Ellis korábban összerúgta a port az apjával | ő rúgatta ki, ami miatt utána haragban maradtak | , emiatt nem akarta megadni azt a kontrollt amit a fia elvárt volna. Erről is megérne hosszan értekezni | vagy tradelni érte 😀 | .
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Na kihúzza Hackett a szezon végéig? Ki mire tippel?Felesleges két meccsre interim HC-t kinevezni, kötelezőből lejátszuk ezt a két meccset aztán viszlát.
Amúgy sajnos/nem sajnos, de szerintem Paton helye biztos egyelőre. A következő HC kinevezést meg megkapja, aztán meglátjuk.
roberto23
Erre a tegnapira nem is pazarolnám a szót, Wilson katasztrófa volt, nincs mentség. Ha az a Rams ver el ennyire, amelyik megnyerte a super bowlt, ez még úgy is elfogadhatatlan lenne, de könyörgöm, ez a Rams C volt, nincs Stafford, Kupp, Donald, és ezt produkáljuk? Hagyjuk is...
Nem tudom, hogy Wilson javítható-e még, én eddig úgy gondoltam, hogy igen, de tegnap olyan döntéseket hozott, amiket még Siemiantől sem fogadtam volna el. Lehet tényleg cutolni kéne, 1/1-en húzni a következő 3 évben, kihúzni Caleb Williamst (nincs garancia, hogy beválik, pláne itt), aztán 2025-re talán nem ver mindenki péppé.
Nihil
Szerkesztette: Vonster
Wilsonért, ezért a Wilsonért 4 db magas pick, plusz 3 jàtékos. De ez semmi ahhoz képest, hogy 160 millió dollárt garantált ezért látatlanba, s évekre gúzsba kötve a franchise-t.
Hackett kinevezése. Nem voltam ott az épületben, nem tudhatom mi hangzott el az interjún, de egy gm-nek röntgenszemekkel kell rendelkeznie. Ekkorát nem lehet tévedni.
Ezzel szemben áll mondjuk két jónak mondható draft, és pár jó hosszabbítás, és pár ügyes de bármikor pótolható fa.
Miért is ragaszkodunk hozzá?
Szimpi a fizimiskája?
Sajnálom, hogy így alakult. Szerettem volna, hogy működjön.
De nem így lett.
S ő biztosan nem Waltonék embere.
Én a Wilsonra fordított garantáltat levonnám a fizujából Walton bácsi helyében. Szórakozzon a saját pénzével. Lehetetlen, hogy ezt megússza Paton. Hackett előtt menteném fel.
Na kihúzza Hackett a szezon végéig? Ki mire tippel?Én a tulaj helyében otthagytam volna Los Angelesben a GM-el együtt. Gyalázat, ráadásul ezért a jövőt is eladták.
Amúgy sajnos/nem sajnos, de szerintem Paton helye biztos egyelőre. A következő HC kinevezést meg megkapja, aztán meglátjuk.
roberto23
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Paton ezt nem ússza meg.
Mocskosul boldog karácsonyt…
Season's greetings. 🎁 https://t.co/tShM8GME9M pic.twitter.com/Xg0EwgEFzG
— Denver Broncos (@Broncos) December 25, 2022
Randy Gregory, Courtland Sutton, Dalton Risner, K'Waun Williams & Latavius Murray are all ACTIVE for #DENvsLAR.
— Denver Broncos (@Broncos) December 25, 2022
👀 our inactives » https://t.co/v6ktdzM7nF pic.twitter.com/QAyJMOv1Yg
Szerkesztette: xrace77
Conversation
Denver Broncos
@Broncos
T Calvin Anderson (ankle) has been downgraded to OUT and will not travel to #DENvsLAR.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Boldog karácsonyt !! 🤗🌲Sean Payton is so interested in returning to coaching in the NFL that he's already putting together an all-star staff that includes former Broncos head coach Vic Fangio as his potential defensive coordinator, per sources.https://t.co/0G0ZXPlqwl
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 24, 2022
nah és akkor én meg is vagyok Payton nélkül mint hc
Negritis, a vajda
Sean Payton is so interested in returning to coaching in the NFL that he's already putting together an all-star staff that includes former Broncos head coach Vic Fangio as his potential defensive coordinator, per sources.https://t.co/0G0ZXPlqwl
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 24, 2022
nah és akkor én meg is vagyok Payton nélkül mint hc
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A bright soul gone far too soon.
— Denver Broncos (@Broncos) December 22, 2022
We extend our heartfelt sympathies and condolences to the Hillman family during this difficult time.
Remembering Ronnie Hillman: pic.twitter.com/3NGi5WJvZP
Szerkesztette: xrace77
RIPKevesebb, mint hét év telt el, és már a második
A második bajnok aki elment...
Black_Adder
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
31 évesen bakker….
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
A második bajnok aki elment...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear