Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Én azóta nem tudom komolyan venni a meccseinket amióta kikerült az interjú Paytonnal amiben arról beszél, hogy ha valakinek nincs esélye a gyűrűre, arra számít hogy Caleb Williamsért fog tankolni. A csávó mindent megtesz, hogy toxikussá tegye az öltözőt, úgy viselkedik, mintha ezek a játékosok már úgysem lennének itt jövőre.A saját szobrát rombolja. Ha valamire jó ez a denveri kaland, akkor arra, hogy kiderüljön, hogy nem HoF kaliber, hanem egy teszkós Gruden, gyakorlatilag az nfl Urban Meyere.
Persze lehet csak konteo, de azért Paytonból minden kitelik. Pláne hogy a Miami első körös büntijében is benne volt a keze Brady-vel karöltve. Eléggé arra poziciónàlgatta magát amíg nem volt munkája, hogy mindenképp elit szituációba üljön bele a Saintses payroll kiakasztàs utàn. Simán el tudom képzelni, hogy ő már réges rég megtervezte, hogy ha már nincs itt top Qb akkor majd csinál magának egyet.
Valszeg akkor se lennénk olyan nagyon jók ha Payton azokkal tervezne akik most vannak, de az legalább őszintén szar mint az elmult evekben, itt meg komolyan felmerül szerintem hogy Payton szándékosan rombol.
Cruyffista
Túlértékelt pali.
több mint 2 éve
Én azóta nem tudom komolyan venni a meccseinket amióta kikerült az interjú Paytonnal amiben arról beszél, hogy ha valakinek nincs esélye a gyűrűre, arra számít hogy Caleb Williamsért fog tankolni. A csávó mindent megtesz, hogy toxikussá tegye az öltözőt, úgy viselkedik, mintha ezek a játékosok már úgysem lennének itt jövőre. Persze lehet csak konteo, de azért Paytonból minden kitelik. Pláne hogy a Miami első körös büntijében is benne volt a keze Brady-vel karöltve. Eléggé arra poziciónàlgatta magát amíg nem volt munkája, hogy mindenképp elit szituációba üljön bele a Saintses payroll kiakasztàs utàn. Simán el tudom képzelni, hogy ő már réges rég megtervezte, hogy ha már nincs itt top Qb akkor majd csinál magának egyet.
Valszeg akkor se lennénk olyan nagyon jók ha Payton azokkal tervezne akik most vannak, de az legalább őszintén szar mint az elmult evekben, itt meg komolyan felmerül szerintem hogy Payton szándékosan rombol.
több mint 2 éve
Na aludva rá egyet érdekes egy meccs volt. Megint sikerült majdnem leolvadni, szóval finoman szólva van hova fejlődni. Az offense szerintem szokásos volt, tudtak haladni egészen szépen szinte végig, csak éppen a RZ-ban fogyott el a tudomány, és persze megint a legrosszabbkor sikerült egy 3&out-t produkálni.
A defense viszont úgynezki tényleg előrelépett vmennyit, már nem mintha arról a szintről olyan nehéz lett vna, és meg így is a közepestol is fényévekre van meg, de legalább már nem szopunk be minden meccsen minimum 30 pontot. Amúgy én is azt láttam, h Payton kiakadt VJ-re es a sajttajon is szóvá tette, h 2 időkerest is el kellett égetni VJ inkompetenciája miatt. Csak kérdem én akkor mi a pocsert nem rúgta meg ki akkor? Már nem mintha sok jelentősége lenne már, de én boldogabb lennék, ha nem lenne a csapatnál. Bár szezon végén úgyis ki lesz rúgva szerintem, szóval végülis mindegy.
Mindenesetre 2-5, csodásan állunk és most jön a Chiefs megint, ami instant bukó, szóval 2-6al mehetünk bye weekre.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
GyőztünkVJ out!!!!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jelen helyzetünkben ez egy vállalható meccs volt. Engem érdekel a draft, de érdekel a győzelem is. EngEm érdekel, hogy vannak értékes játékosaink, akiknek fejlődniük kell, és maradjon bennük hit. A Green Bay-t mindig jó legyőzni. Az a Surtain pick 16-3-nál kurva igazságtalan volt. Emiatt bőven megérdemeltük. Jacksont kellett nekik kizárni, jött helyette Lock és lezárta. Mintha VJ és Payton között nem lenne perfekt az összhang. A D olyan, mint ha elővették volna Evero jegyzeteit. De az, hogy Love-hoz egyszer sem ért oda a minden idők legjobb edge állománya, az lehangoló. A futószekció viszont nagyon izgalmas.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Yeeeesss, győzelem!! Otvar, kiszenvedett egy w volt ez is, de legalább megvan. A draft engem amúgy se izgat most annyira, szóval én örülök neki.
Amúgy Lutz elég nehézkesen kezdte itt, de az első meccs óta 100%os, és ma is tökéletes meccset hozott, legalább ennyi pozitívum van a szezonban.
több mint 2 éve
én ma inni voltam haverokkal9-3 jelenleg, asszem nem vesztettem sokat 😀
több mint 2 éve
Én ilyen szuperpozícióban várom a meccset. Amíg benne van a dobozba egyszerre akarom hogy kikapjunk nagyarc miatt és hogy nyerjünk, mert na...Ugyanezt élem… Minden jó.. 😊
Aztán a meccs alatt kiderül, hogy a kvantum elmélet manyworlds interpretációja alapján melyik realitásba kerülök | - mármint mindegyikbe, de egyszerre csak az egyikről tudok majd - | szóval örülni fogok-e vagy mérgelődni és mindezt jó vagy rossz játék miatt...
Black_Adder
több mint 2 éve
Én ilyen szuperpozícióban várom a meccset. Amíg benne van a dobozba egyszerre akarom hogy kikapjunk nagyarc miatt és hogy nyerjünk, mert na...Aztán a meccs alatt kiderül, hogy a kvantum elmélet manyworlds interpretációja alapján melyik realitásba kerülök | - mármint mindegyikbe, de egyszerre csak az egyikről tudok majd - | szóval örülni fogok-e vagy mérgelődni és mindezt jó vagy rossz játék miatt...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Na visszatértem a mai szenvedésre is.Nem olyan egyszerű kilépni a toxikus kapcsolatból… 😅 Felesleges az érzelmekkel szembe menni. Ez még senkinek nem sikerült… gyerünk a kövezőbe… 🥺
Multheten meg egészen jól ment ez a szezonra elengedés dolog, tudtam is szurkolni a Bucsnak, de a mai meccs közben fogalmazódott meg bennem, h bár örülnek, ha nyerne a Bucs, de vhogy annyira nem tud lázba hozni.
Megpróbáltam mindent, de nem tudok ideiglenesen sem más csapatnak szurkolni, Payton ide vagy oda.
Ugyh hajrá Broncos, legalább nyerjenek ha már nem tudom elengedni ezt a kva csapatot. 😀
rob3r7o
több mint 2 éve
Na visszatértem a mai szenvedésre is. Multheten meg egészen jól ment ez a szezonra elengedés dolog, tudtam is szurkolni a Bucsnak, de a mai meccs közben fogalmazódott meg bennem, h bár örülnek, ha nyerne a Bucs, de vhogy annyira nem tud lázba hozni.
Megpróbáltam mindent, de nem tudok ideiglenesen sem más csapatnak szurkolni, Payton ide vagy oda.
Ugyh hajrá Broncos, legalább nyerjenek ha már nem tudom elengedni ezt a kva csapatot. 😀
több mint 2 éve
@Broncos·
2m
We've activated OLB Baron Browning from the PUP list and placed TE Greg Dulcich on IR.
We've also promoted WR Lil'Jordan Humphrey to the active roster for #GBvsDEN.
több mint 2 éve
kripli TE episode 69@FieldYates
The Broncos have placed TE Greg Dulcich on IR.
They have also signed WR Lil’Jordan Humphrey to the practice squad and elevated him for tomorrow’s game against the Packers.
több mint 2 éve
@AdamSchefterBroncos claimed NT Keondre Coburn off waivers from the Chiefs.
több mint 2 éve
Az elmúlt évek szarviharának összefoglalása:Emlékbetörés, posztraumás-stressz, panikrohamok… Köszi Vonster, elintézted a péntek estém… 😊
youtu.be/FTP1lG44FyU?si=1CVuYt602-yHhwZb
Vonster
több mint 2 éve
Az elmúlt évek szarviharának összefoglalása:youtu.be/FTP1lG44FyU?si=1CVuYt602-yHhwZb
több mint 2 éve
Egyetértek! Ugyan így vagyok vele, Panthers az első, de mellette vannak szimpatizáns csapatok főleg a dynasty lgia miatt is, vagy ahogy írod te is h mert lent vannak vagy mert fönt ezek akár évente változhatnak, hogy kit jobban kit kevésbé követek... Első mezem milyen volt amit tudtam venni... barátnőm cseszeget is van vagy 15 mezem és kivan rá akadva h nem is vagyok igazi Panthers durkker mert mások mezeit veszem meg és hordom, és mindig azt mondom h van saját csapatom, de magát az NFL-t is szeretem.Mennyire gáz a bajnoki verseny izgalma miatt elkezdeni érdeklődni Miami meccsek iránt? Tuát nagyon szerettem az Alabama óta, hatalmas volt, amikor Hurts helyett a padról beállva csereként megnyerte a meccset a Georgia ellen, és most is öröm nézni pártatlan szemmel a támadójátokot Miamiban. Én meg nagy híve vagyok ennek, igazából ellenünk is tetszetős volt az a 70 feltett pont, csak azért nem tudtam lelkesedni 😀 De most komolyan kérdezem, ti "követtek" más csapatokat is minimális szurkolás jelleggel?Szerintem ne vívódj ezen. Ezek érzések, amelyek benned működnek. Abszolút érvényes szimpatizálni más csapatokkal. Én általában azokért a csapatokért szoktam szimpátiával szurkolni, akiknek nem megy, akik lenn vannak. Mindig a gyengébbnek. Tehát pl. most nagy örömmel látom a Lions felemelkedését Goffal, szurkolok a Clevelandnek, mert ők nagyot sokat szívtak. Ugyanígy a Jacksonville-nek is. Itt Iktriad mitt is, aki számomra lenyűgöző, ahogyan vitte a fórumot a totális eredménytelenség közepette is. Remélem ezért most sok Broncos szimpatizáns is van. Ezek a csapatok persze most felemelkedőben vannak. És hát emiatt szurkolok a Chicagonak most, a Jetsnek Hackett ellenére, és a Panthersnek is, hogy sikeres legyen a Young projekt. De vannak mashogy szimpatikus csapatok is. A Frisco, mert jártam ott és van kőtődésem, és egy barátom Frisco fun. A Pittsburg még a kezdetektől. Ha anno nem Broncost választom valami miatt, akkor Steelers szurkoló lettem volna. Aztàn tudok szeretni csapatokat, mert valamikor csodàlatos focit játszottak, vagy volt ott egy korszakos zseni. Pl. Saints, vagy Arizona. És aztán ezek erodálódnak, de marad egy szimpátia. Szimpatizálok olyan csapatokkal, ahol volt komoly bronkók játszanak. Pl. most Bills, Von miatt. Vagy amikor Bey-Bey elkerült innen. Amikor nem hátszik a Broncos, és meccset nézek, általábna szörfözök a meccsek között. Ahol épp szoros és izgalmas.
Bozontron
De szurkolni, követni csak egy csapatot lehetséges: és az a Broncos. Bármi is törtènik ezzel a csapattal, én maradok. Ganxta is megmondta, csapatok közötti ugrálás márpedig nincs… Egyszer elfogadható volt részéről, Diego miatt a Rivertől átpártolt a Bocához. De ez, szerinte védhető. 😊
Zalán
1 kivétel van 😀 csoporton belül mindenkit "utálni" kell 😀 na jó nem igaz, a falcons off seasonja is tetszett pl, de mezeket ezektől a csapatoktól pl nem vadászom
Szerkesztette: onDier
több mint 2 éve
Mennyire gáz a bajnoki verseny izgalma miatt elkezdeni érdeklődni Miami meccsek iránt? Tuát nagyon szerettem az Alabama óta, hatalmas volt, amikor Hurts helyett a padról beállva csereként megnyerte a meccset a Georgia ellen, és most is öröm nézni pártatlan szemmel a támadójátokot Miamiban. Én meg nagy híve vagyok ennek, igazából ellenünk is tetszetős volt az a 70 feltett pont, csak azért nem tudtam lelkesedni 😀 De most komolyan kérdezem, ti "követtek" más csapatokat is minimális szurkolás jelleggel?Szerintem ne vívódj ezen. Ezek érzések, amelyek benned működnek. Abszolút érvényes szimpatizálni más csapatokkal. Én általában azokért a csapatokért szoktam szimpátiával szurkolni, akiknek nem megy, akik lenn vannak. Mindig a gyengébbnek. Tehát pl. most nagy örömmel látom a Lions felemelkedését Goffal, szurkolok a Clevelandnek, mert ők nagyot sokat szívtak. Ugyanígy a Jacksonville-nek is. Itt Iktriad mitt is, aki számomra lenyűgöző, ahogyan vitte a fórumot a totális eredménytelenség közepette is. Remélem ezért most sok Broncos szimpatizáns is van. Ezek a csapatok persze most felemelkedőben vannak. És hát emiatt szurkolok a Chicagonak most, a Jetsnek Hackett ellenére, és a Panthersnek is, hogy sikeres legyen a Young projekt. De vannak mashogy szimpatikus csapatok is. A Frisco, mert jártam ott és van kőtődésem, és egy barátom Frisco fun. A Pittsburg még a kezdetektől. Ha anno nem Broncost választom valami miatt, akkor Steelers szurkoló lettem volna. Aztàn tudok szeretni csapatokat, mert valamikor csodàlatos focit játszottak, vagy volt ott egy korszakos zseni. Pl. Saints, vagy Arizona. És aztán ezek erodálódnak, de marad egy szimpátia. Szimpatizálok olyan csapatokkal, ahol volt komoly bronkók játszanak. Pl. most Bills, Von miatt. Vagy amikor Bey-Bey elkerült innen. Amikor nem hátszik a Broncos, és meccset nézek, általábna szörfözök a meccsek között. Ahol épp szoros és izgalmas.
Bozontron
De szurkolni, követni csak egy csapatot lehetséges: és az a Broncos. Bármi is törtènik ezzel a csapattal, én maradok. Ganxta is megmondta, csapatok közötti ugrálás márpedig nincs… Egyszer elfogadható volt részéről, Diego miatt a Rivertől átpártolt a Bocához. De ez, szerinte védhető. 😊
több mint 2 éve
Na mindegy 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Vezetnek a szerbek, Aleksandar Mitrovicnak sikerült végre betalálnia.hát, engem annyira nem mozgat a broncos topicban 😀
Csebiék is vezetnek egy ukrán kapushiba után.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Vezetnek a szerbek, Aleksandar Mitrovicnak sikerült végre betalálnia.Nem ide
Csebiék is vezetnek egy ukrán kapushiba után.
Heisman nádor

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Vezetnek a szerbek, Aleksandar Mitrovicnak sikerült végre betalálnia.Csebiék is vezetnek egy ukrán kapushiba után.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
Mindenesetre sikerult megszerezni a kivalo csoport negyedik helyezest. Az mar majdnem dobogo!Mint a MU a BL-ben? ETH egyből kiszúrná a problémás játékosokat.
ulpianus
több mint 2 éve
Mennyire gáz a bajnoki verseny izgalma miatt elkezdeni érdeklődni Miami meccsek iránt? Tuát nagyon szerettem az Alabama óta, hatalmas volt, amikor Hurts helyett a padról beállva csereként megnyerte a meccset a Georgia ellen, és most is öröm nézni pártatlan szemmel a támadójátokot Miamiban. Én meg nagy híve vagyok ennek, igazából ellenünk is tetszetős volt az a 70 feltett pont, csak azért nem tudtam lelkesedni 😀 De most komolyan kérdezem, ti "követtek" más csapatokat is minimális szurkolás jelleggel?Szerintem sem gaz, sőt. Ez egy szórakozás, hobbi, lényeg h örömod legyen benne.
Bozontron
Erre a szezonra én is elengedtem a csapatot és Bucs divat szurkoló lettem. 😀 és tok jó, mert évek óta először újra örömöt okoz az nfl-el foglalkozni, igaz hétvégén ok is kikaptak. De újra böngészem a statokat, a keretet, egész héten várom a vasárnapot, ami nagyon fura, de jó érzés is.
Aztán valszeg idővel visszatérek majd a Broncoshoz, de ugyerzem jó ez a kis szünet. Kicsit kezdett nekem ez a Broncos szurkolás egy toxikus kapcsolatra hasonlítani, szoval hosszútávon mindenképpen jót tesz ez a szünet.
több mint 2 éve
Mindenesetre sikerult megszerezni a kivalo csoport negyedik helyezest. Az mar majdnem dobogo!

Állat vagyok, ami enni kér...