Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 1 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Tekintve hogy az 1/1 és 1/2 kb fix QB, mindenképp fel kéne menni a Pats helyére 1/3-ra ha QB-t akarunk. Alapvetően szerintem a mi jövő évi elsőnk van annyira erős, hogy ez az 1/23 ne számítson üthetetlen ajánlatot.

Ha bent van az emberük, úgyis megpróbálják, ha nincs, akkor meg muszájból senkit nem fognak húzni.
Cruyffista
Valószínű azért hogy a Vikings puhatolozott hogy mivel lehet felmenni ha úgy van. És az a válasz érkezhetett hogy 2 db idei elso a jobb

Sztem boritekolható hogy az első 3 QB-ról lemaradtunk és 90% hogy a 4.-ről is

Szerkesztette: Patrik007
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Tekintve hogy az 1/1 és 1/2 kb fix QB, mindenképp fel kéne menni a Pats helyére 1/3-ra ha QB-t akarunk. Alapvetően szerintem a mi jövő évi elsőnk van annyira erős, hogy ez az 1/23 ne számítson üthetetlen ajánlatot.

Ha bent van az emberük, úgyis megpróbálják, ha nincs, akkor meg muszájból senkit nem fognak húzni.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos Ole Miss Rebels 4 894
Vikings a mai trade után sanszosan felmegy a top5-be qb-ért, bajban vagyunk 😅
Vonster
Varhato volt, h a Vikings qb-t fog húzni. Mostanában egyébként egyre több helyen olvastam, h Bo Nix-t irtani hozzánk, aki akar meg a helyünkön is bent lehet.

Mindenesetre én nem parazok most, szerintem Payton tudja mit és kit akar, és az eddig offseason fényében tuti tobb opcióval készülünk mindenre.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 205
Vikings a mai trade után sanszosan felmegy a top5-be qb-ért, bajban vagyunk 😅
több mint 1 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Howell is kihuzva a listáról. Őt el tudtam vna képzelni, de ennyiért örülök, h nem léptük meg. Inkább akkor tényleg menjünk neki a szezonnak a Stidham/ujonc duoval.
rob3r7o
Kb. harmadik kör végét ér az ellenérték, sztem rohadtul nem ér ennyit Howell, szal én is örülök h ebből is kimaratunk.

Kezdek aggódni, nem emlékszem arra h volt olyan FA szezon h ne csináljunk kétes dolgokat 😀
Általános Doktor
Nektek nem ér, de a Seattle-nek sztem egy próbát igen.
Willie Parker
Egyetértünk, főleg h "darabra" ugyanannyit húznak, csak hátrébb. Én nem örültem volna neki, de nem lett volna tragédia am nálunk se.

Én vmiért JimmyG-t elnézegetném jövőre (nyilván nem mint megoldás, hanem mint egy ténylegesen átmeneti év brideQB-ja). Tannehill már annyira a b oldalon van, h csak vmi 4 milla alatti szerződéssel, párszázezre garival örülnék neki. Jimmyhez hozzávágnék 6-ot is 😀

Fieldset kéne még megúszni. Tehetség van benne, csak nem arra amit mi keresünk: Lamar cseréjének el tudnám pl. képzelni, de SP alatt nem.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
most már csak fieldsről kell lemaradni és boldog leszek
Negritis, a vajda
Én a Gerappa, Tannehill, Lock hármasról is lemaradnék…
Amúgy tetszik amit csinálunk, meg amit nem.
Zalán
Lock már Giant, szóval ő pipa.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician
Negritis, a vajda
Zalán
Tannehil olcsóért jöhet

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 906 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Negritis, a vajda

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 128
Howell is kihuzva a listáról. Őt el tudtam vna képzelni, de ennyiért örülök, h nem léptük meg. Inkább akkor tényleg menjünk neki a szezonnak a Stidham/ujonc duoval.
rob3r7o
Kb. harmadik kör végét ér az ellenérték, sztem rohadtul nem ér ennyit Howell, szal én is örülök h ebből is kimaratunk.

Kezdek aggódni, nem emlékszem arra h volt olyan FA szezon h ne csináljunk kétes dolgokat 😀
Általános Doktor
Nektek nem ér, de a Seattle-nek sztem egy próbát igen.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
rob3r7o

több mint 1 éve

Szerkesztette: rob3r7o

több mint 1 éve
Meglepően okosan lehoztuk az első pár napot az FA-n.

Akiket igazoltunk/visszaigazoltunk azok ár/értékben jók, szinte mind 2 éves szerződéssel, ami miatt itt lesznek velünk a jövő évi "rebuildes" év után is, ha megütik a várakozásokat.

A csereQB ár idénre 10M átlagra jött ki, ehhez képest Stidham olcsó, ha esetleg jön egy JimmyG 6 milla körül, akkor jók is vagyunk, aztán lássuk a draftról Mayet mondjuk, aki a friss hírek szerint csúszni fog és várhatóan jót tenne neki egy év padozás.
Általános Doktor
A Maye csúszás szerintem akkora smoke screen mint amekkorát még a föld nem látott
ThySoul

Allbright a hitelesebb arcok közé tartozik (kivéve ha SP-vel kapcsolatos a dolog), szerinte nem csúszik, hanem alapból nem tetszett a csapatoknak annyira.

Én őszintén nem látom h milyen okból ne menne ki a top3-ban, de ha tényleg csúszik akkor én ugranék rá, mint tyúk a takonyra.

több mint 1 éve
De legalább a nagyobb részét (53millio) benyeltuk idén, jövőre kb 32 millió marad.

Évek óta először tényleg úgy tűnik, h van végre elképzelés az FO-ban és annak a mentén haladunk. Nekem kimondottan tetszenek az eddigi történések.

több mint 1 éve
Két részre lesz osztva a Russ dm. Jelenleg 25m helyünk van.
több mint 1 éve
Trautman marad

több mint 1 éve
A fogadóirodák nyomására előbb utóbb úgyis ki kell nyögnie a kommandónak kit fognak húzni, utána már reálisabban tudnak tervezni a csapatok.

Lehet tényleg egyben akarják benyelni a Russ dm-et, mert lassan senki nem marad az első hullámból.

Hozzáteszem ez beírható passzív értékgeneralásnak is, hiszen jelenleg kategóriákkal értékesebb a mi jövő évi első körösünk mint a Vikingsé és a Raidersé, bár utóbbi elvileg már nem akar felmozogni a drafton, a Vikings viszont igen és hát a Pats mellett a Giantset is nagyon figyelni kell.

A Vikingsnál Jefferson nyomására benne lehet a 3 első kör beáldozása, hiszen komoly feltételekhez köti a hosszabbítást.
több mint 1 éve
ThySoul Buffalo Bills 2 124

Akiket igazoltunk/visszaigazoltunk azok ár/értékben jók, szinte mind 2 éves szerződéssel, ami miatt itt lesznek velünk a jövő évi "rebuildes" év után is, ha megütik a várakozásokat.

A csereQB ár idénre 10M átlagra jött ki, ehhez képest Stidham olcsó, ha esetleg jön egy JimmyG 6 milla körül, akkor jók is vagyunk, aztán lássuk a draftról Mayet mondjuk, aki a friss hírek szerint csúszni fog és várhatóan jót tenne neki egy év padozás.
Általános Doktor
A Maye csúszás szerintem akkora smoke screen mint amekkorát még a föld nem látott
több mint 1 éve
Humphrey-t is visszahozzuk egy 1 éves deal-lel.

több mint 1 éve
Jött FB meg is van az SB fegyver

több mint 1 éve

több mint 1 éve
Egy név egyébként meg nem került elő, mint potenciális érkező: a jó öreg Trevor Siemian.

FA, játszott is már Payton rendszerében, és mégiscsak SB győztes. Adna magát. 😀
rob3r7o
Fun fact: neki van a legtöbb győzelme Broncos kezdőként Manning óta (nagy sóhaj)
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 443
Egy név egyébként meg nem került elő, mint potenciális érkező: a jó öreg Trevor Siemian.

rob3r7o
Hinton?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Winston is elkelt, ha ennyire letolt gatyával megyünk neki a draftnak abból könnyen baj lehet...
Vonster
Mi baj lehet?Ezek után van még olyan opció hogy rosszabbul járunk?
Foresz
Én arra gondoltam, hogy így aztán totál egyértelmű, hogy qb lesz a pick, tehát nagyobb eséllyel akarnak majd becserélni elénk. Ha pedig kimegy minden értelmesnek tűnő prospect, akkor biza csúnyán besz*phatjuk 😅
Vonster
Én éppen emiatt örülök annak ha ilyen Darnoldok meg hasonlók minnél nagyobb számban szerződést kapnak,mert kisebb a valószínűsége annak hogy ezen csapatok magasan akarnak QB-t húzni.Mi értelme lenne évi tizen-huszonmilliókat fizetni nekik,ha ott toporog egy elsőkörös komoly potenciál?
Foresz
Attól, hogy Darnoldot leigazolták, a Vikings még nagy eséllyel qb-t fog húzni, hiszen az a hosszútávú megoldás. Lehet csak nem akarják rögtön pályára küldeni, arra az egy évre pedig jó lesz Darnold