Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
@AdamSchefterBroncos activated OLB Randy Gregory and OL Billy Turner from injured reserve and officially placed DE Dre’Mont Jones on IR.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
....@AdamSchefter
Broncos are placing starting DL Dre'Mont Jones on season-ending injured reserve due to a hip injury, making him the league-high 19th current player on IR for Denver, per sources. Broncos have had 25 players on IR this year. Jones is scheduled to be a free agent this off-season.
több mint 1 éve
Csábító ajánlat. 😀Érdekes döntés. Bár sok értelme nincs kockáztatni, amilyen jól állunk….Akkor kárpótlásul ajánlom a ma 19 órakor kezdődő harmadosztályú college football döntőt, ahova története során először bejutott a Colorado School of Mines és a szezon MVP-je is pályára lép majd 😊
Bár hogy megint Rypien-t kell nézni… hát nem csigáz fel túlzottan.
roberto23
The best. Period.
— Mines Football (@MinesFootball) December 17, 2022
John Matocha is the 2022 winner of the Harlon Hill Award!#HelluvaEngineer⚒ pic.twitter.com/unb4P99TKx
r.baggio
Valszeg bele is fogok nézni. Jó lenne végre olyan meccset nézni, amin nem akarom percenként felvágni az ereimet.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Érdekes döntés. Bár sok értelme nincs kockáztatni, amilyen jól állunk….Akkor kárpótlásul ajánlom a ma 19 órakor kezdődő harmadosztályú college football döntőt, ahova története során először bejutott a Colorado School of Mines és a szezon MVP-je is pályára lép majd 😊
roberto23
The best. Period.
— Mines Football (@MinesFootball) December 17, 2022
John Matocha is the 2022 winner of the Harlon Hill Award!#HelluvaEngineer⚒ pic.twitter.com/unb4P99TKx
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Érdekes döntés. Bár sok értelme nincs kockáztatni, amilyen jól állunk….Na ezt a meccset tuti kihagyom 😆
roberto23
több mint 1 éve
Érdekes döntés. Bár sok értelme nincs kockáztatni, amilyen jól állunk…. Bár hogy megint Rypien-t kell nézni… hát nem csigáz fel túlzottan.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Russell Wilson passed concussion protocol and wanted to play, but got overruled.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) December 16, 2022
több mint 1 éve
Teljesen nyugodt vagyok Ember, most jöttem ki a templomból.. 🥹 Van egy új meló, mint Negrinek. Februárig bedeszkázták az eget. Tudod, coloradoi kalandra gyűjtünk. Persze, írok, ha szabadulok. Ölel.Én tényleg optimista ember vagyok. De az elmúlt öt idényben négyből azon őrjöng a topik, hogy az aktuàlis hc takaroggyon. Annyira mélyen van minden, és most a legmélyebben. Nem tudom miért jobb ezt konzerválni újra és újra. Soha nem csináltunk clean house-t. Objektíve értékelni? Persze. Szerintem az teljesen objektív, hogy a már matematikailag elbukott po utàni 4 (!) mérkőzès kevésbé nyom a latban, mint amikor tétje is volt. Nem vesztette el az öltözőt. Uhum. Csak a mérkőzéseket, fe azt egy tucatot minimum. Az nem objektív innen számolgatni, hogy mibe lehet belekapaszkodni majd jövőre. Nincs fejlődèsi ív itt. Csak inverz. Én megadtam minden pozitívumomat az idény előtt és oly sokáig. Mára eltörött a Hackett mècses. És nem én hagytam cserben a csapatot..Valahogy most nincs kedvem veled kávézni, érzem rosszul járnék.
Zalán
Amikor fociztam, sokszor volt ilyen periódusom, annyit mondtak rám, hogy kettéharapnám a kapufát is.
Majd ha lenyugodtál Z, írj rám.
Puszipacsi
#sarcasmoff
jobbágy#JC6
#BrockPurdyForPresident
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Én tényleg optimista ember vagyok. De az elmúlt öt idényben négyből azon őrjöng a topik, hogy az aktuàlis hc takaroggyon. Annyira mélyen van minden, és most a legmélyebben. Nem tudom miért jobb ezt konzerválni újra és újra. Soha nem csináltunk clean house-t. Objektíve értékelni? Persze. Szerintem az teljesen objektív, hogy a már matematikailag elbukott po utàni 4 (!) mérkőzès kevésbé nyom a latban, mint amikor tétje is volt. Nem vesztette el az öltözőt. Uhum. Csak a mérkőzéseket, fe azt egy tucatot minimum. Az nem objektív innen számolgatni, hogy mibe lehet belekapaszkodni majd jövőre. Nincs fejlődèsi ív itt. Csak inverz. Én megadtam minden pozitívumomat az idény előtt és oly sokáig. Mára eltörött a Hackett mècses. És nem én hagytam cserben a csapatot..Valahogy most nincs kedvem veled kávézni, érzem rosszul járnék.
Zalán
Amikor fociztam, sokszor volt ilyen periódusom, annyit mondtak rám, hogy kettéharapnám a kapufát is.
Majd ha lenyugodtál Z, írj rám.
Puszipacsi
#sarcasmoff
több mint 1 éve
Én tényleg optimista ember vagyok. De az elmúlt öt idényben négyből azon őrjöng a topik, hogy az aktuàlis hc takaroggyon. Annyira mélyen van minden, és most a legmélyebben. Nem tudom miért jobb ezt konzerválni újra és újra. Soha nem csináltunk clean house-t. Objektíve értékelni? Persze. Szerintem az teljesen objektív, hogy a már matematikailag elbukott po utàni 4 (!) mérkőzès kevésbé nyom a latban, mint amikor tétje is volt. Nem vesztette el az öltözőt. Uhum. Csak a mérkőzéseket, fe azt egy tucatot minimum. Az nem objektív innen számolgatni, hogy mibe lehet belekapaszkodni majd jövőre. Nincs fejlődèsi ív itt. Csak inverz. Én megadtam minden pozitívumomat az idény előtt és oly sokáig. Mára eltörött a Hackett mècses. És nem én hagytam cserben a csapatot..Értem a pesszimizmust, de valójában Black érvrendszerével értek egyet. Ha látszik az egyértelmű fejlődés O# oldalon, akkor mivel biztosabb szétrobbantani ezt a gárdát (benne Everoval), mintsem a folytatólagosság mellé tenni a voksot?Eddig én amúgy meg voltam győződve róla, hogy legkésőbb szezon végén megy Hackett, de kezdek én is elbizonytalanodni ebben. Ha 0-4 és 1-3 között hozzuk a maradék meccseket, biztos vagyok benne, hogy megy. 2-2-nél is inkább menni fog, mint nem, de 3-1 és 4-0 szerintem is van esély, hogy marad. Bár szerintem a játlk képe is döntő lesz, főleg offense oldalon.Az örök tétel igazsága - decemberben kell jól játszani !! 😊
Bár akkor nem tudom mi lesz, ha Wilson esetleg a héten nem fog tudni játszani, az azért még bekavarhat a szituba.
roberto23
Zalán
Tudom-tudom, szar minden, szar Russ, szar Hackett, de ha így állunk hozzá, akkor nem lesz jobb jövőre sem.
Sztem objektíve értékelni kell az egész szezont, amiben benne van az h mennyire maradt egyben a csapat, milyen íve volt a szezonnak. Ha most lenne vége, akkor nem lenne miről beszélni. Valszeg nem lesz itt csoda feltámadás, de ha mégis, akkor azt nem lehet kivenni a képletből. Az első pár meccsünk tényleg azon ment el h nem volt összeszokva a keret/Hackett teljesen kirívó újonchibákat csinált.
Ha feltételezzük h ezeket kinőtte a csapat, akkor nem lehet h elég lenne egy új OL coach (Munchak nem is néz ki olyan szarnak innen nézve), esetleg egy új OC (Reich pl.)?
ui.: Mindezt persze abban a zárójelben írtam, hogy ha hozunk legalább egy 3-1-et, de a L-nél is megy az O#.
Általános Doktor
több mint 1 éve
www.denverbroncos.com/news/broncos-announce-more-than-100-million-in-upgrades-to-empower-field-at-mile-highWalton-ék elkezdték a beruházásokat, úgy tűnik egyelőre se a Mile High lecserélése, se a költözés nem téma...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Arizona kiszámíthatatlan, Rams talán fogható, KC sima L, SD talán megy a WC-ért, ha marad még nekik papír addigra. Legjobb esetben is 1-3 a tippem, meglátjuk.
több mint 1 éve
Értem a pesszimizmust, de valójában Black érvrendszerével értek egyet. Ha látszik az egyértelmű fejlődés O# oldalon, akkor mivel biztosabb szétrobbantani ezt a gárdát (benne Everoval), mintsem a folytatólagosság mellé tenni a voksot?Eddig én amúgy meg voltam győződve róla, hogy legkésőbb szezon végén megy Hackett, de kezdek én is elbizonytalanodni ebben. Ha 0-4 és 1-3 között hozzuk a maradék meccseket, biztos vagyok benne, hogy megy. 2-2-nél is inkább menni fog, mint nem, de 3-1 és 4-0 szerintem is van esély, hogy marad. Bár szerintem a játlk képe is döntő lesz, főleg offense oldalon.Az örök tétel igazsága - decemberben kell jól játszani !! 😊
Bár akkor nem tudom mi lesz, ha Wilson esetleg a héten nem fog tudni játszani, az azért még bekavarhat a szituba.
roberto23
Zalán
Tudom-tudom, szar minden, szar Russ, szar Hackett, de ha így állunk hozzá, akkor nem lesz jobb jövőre sem.
Sztem objektíve értékelni kell az egész szezont, amiben benne van az h mennyire maradt egyben a csapat, milyen íve volt a szezonnak. Ha most lenne vége, akkor nem lenne miről beszélni. Valszeg nem lesz itt csoda feltámadás, de ha mégis, akkor azt nem lehet kivenni a képletből. Az első pár meccsünk tényleg azon ment el h nem volt összeszokva a keret/Hackett teljesen kirívó újonchibákat csinált.
Ha feltételezzük h ezeket kinőtte a csapat, akkor nem lehet h elég lenne egy új OL coach (Munchak nem is néz ki olyan szarnak innen nézve), esetleg egy új OC (Reich pl.)?
ui.: Mindezt persze abban a zárójelben írtam, hogy ha hozunk legalább egy 3-1-et, de a L-nél is megy az O#.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Eddig én amúgy meg voltam győződve róla, hogy legkésőbb szezon végén megy Hackett, de kezdek én is elbizonytalanodni ebben. Ha 0-4 és 1-3 között hozzuk a maradék meccseket, biztos vagyok benne, hogy megy. 2-2-nél is inkább menni fog, mint nem, de 3-1 és 4-0 szerintem is van esély, hogy marad. Bár szerintem a játlk képe is döntő lesz, főleg offense oldalon.Az örök tétel igazsága - decemberben kell jól játszani !! 😊
roberto23
több mint 1 éve
Most van ám csak gond:The Red Sox have acquired shortstop Russell Wilson from the Texas Rangers. pic.twitter.com/hyETt7vn54
— Thomas Carrieri (@Thomas_Carrieri) December 14, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Sztem az öltöző elvesztése egy olyan faktor amit nem említettél. VJ második évére az öltözőt is elveszítette, nem csak az eredmények nem jöttek, Fangionál szintén szétszakadt az öltöző.VJ mintha azt mondta volna 18-ban hogy maradni fog, mert nem vesztette el az öltözőt, és a HC-t ez minősíti. Nyilván akkor az eredmény a keretet, mondjuk az akkori szerintem erősebb volt mint amit "one of the TOP GMs" összerakott a második évére, mégha Gregory óriási előrelépés is Von Millerhez képest. Mondjuk az hogy mégsem maradt, jelentheti azt is, hogy valójában elvesztette az öltözőt, csak ahhoz is kókler volt, hogy ezt észrevegye.
Általános Doktor
TremendousJob ugyanakkor a Machiavelli-féle megközelítést alkalmazta. Ott volt egyszer-kétszer hogy egy játékos szóvá tegyen dolgokat, majd jöjjön egy teljes 180 tőle biztos önszántából nem egy levágott lófej hatására az ágyban... Szerintem második éve végére minden darabjaira hullott, de tremendousjob, kitüntetés, vállveregetés +1 év. btw, idén lehet több sérültünk van, mint 20-ban volt
Amúgy Albright általában elég jól informált és nem hullajtanék sok könnyet Hackett után, főleg hogy mérsékelten hiszek az erős befejezésben, de továbbra sem tartom jónak, hogyha eldöntötték hogy mennie kell, mégis hagyják a csapat élén.
Szintén aggasztó, hogy ha nem "one of the top GMs" akar változást hanem a tulajok. A tulaj GM-et váltson, a GM váltson HC-t. Paton először nem rúghatta ki tremendousjobot - mondjuk saját állítása szerint nem is akarta - most meg kirúgják alóla a saját választottját? Ez nem egy egészséges modell.
Amúgy nem is értem, te vagy "one of the top GMs around the league" de olyan reménytelen szar HC-t neveztél ki, hogy a fejed fölött kirúgjuk őt, hátha valaki más meg tudja menteni a reménytelenül szarul játszó QB-t akiért hatalmas árat fizettél a trade-ben majd mielőtt egy percet is játszott volna adtál neki egy szerződést ami semmi mozgásteret nem enged a csapatnak még pár évig, de remek munka, ne aggódj a Von Miller mezekből kieső bevétel miatt, mert pénzünk van bőven...
Még egy kérdés, miért lesz jobb az új HC? Mert végre egy fiatal offense guru lesz, ami mindig beválik, vagy mert végre valami vaskalapos tiszteletre méltó tapasztalt szakember lesz, aki rendet tesz az öltözőben, hogy ne legyenek ilyen presnap szabálytalanságok? Esetleg mert egy leader of men lesz, akiért tűzbe mennek a játékosok (valahányszor egy 3&out után leülnek mellé a padra)?
Egyelőre nem látom azt a szervezeti szintű változást, ami segítené az előrelépést. Bele lehet húzni a jó HC-ba véletlenül is meg a jó QB-ba is, lehet végül is évről-évre újjal próbálkozni, amíg ez nem sikerül, csak ha egy impulsive módon kiválasztott HC beválik, de mondjuk 2 év után 1 gyűrűvel visszavonul, utána ha a következő 3 nem jön be az hosszú és kínkeserves időszak lesz...
Önreflexió nélkül szerintem nincs fejlődés, stagnálás van. Itt továbbra is mindenki one of the best XXs around the league. Miközben 2017 óta nézve egy most már 6 éves időszakban azt hiszem hogy konkrétan és objektívan a legszarabb csapat vagyunk. De mindenki mindent jól csinál. Vagy van 1 valaki aki nem, de mindenki más igen. Nem biztos, hogy kell ilyenről olvasni, de ettől még amíg én nem olvasok olyanról denveri döntéshozó részéről, hogy mit rontottam el, és mit próbálok tenni, hogy legközelebb jobban menjen, addig nem hiszem, hogy csak attól hogy valami változik, az egy jó irányú változás lesz. Főleg akkor nem, ha nem az csinálja a változtatást, akinek a feladata lenne, hanem valaki más...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Eddig én amúgy meg voltam győződve róla, hogy legkésőbb szezon végén megy Hackett, de kezdek én is elbizonytalanodni ebben. Ha 0-4 és 1-3 között hozzuk a maradék meccseket, biztos vagyok benne, hogy megy. 2-2-nél is inkább menni fog, mint nem, de 3-1 és 4-0 szerintem is van esély, hogy marad. Bár szerintem a játlk képe is döntő lesz, főleg offense oldalon. Bár akkor nem tudom mi lesz, ha Wilson esetleg a héten nem fog tudni játszani, az azért még bekavarhat a szituba.
több mint 1 éve
Sztem az öltöző elvesztése egy olyan faktor amit nem említettél. VJ második évére az öltözőt is elveszítette, nem csak az eredmények nem jöttek, Fangionál szintén szétszakadt az öltöző. Hackettnél ez nem látszik egyelőre, sőt, 0-27-nél is úgy ment a csapat, mintha a PO-ért küzdenénk, ami valahol egyébként érték és a HC-nak betudható érték, csak eredmények nélkül ez nyilván kevés.
Ha csinálunk egy 4-0-át és pl. jó játékkal ütjük a KC-t | erre nyilván nincs reális esély | , akkor sztem realitás h marad.
Ennek ellentmond h Allbright elég egyértelmű abban -mégpedig tulajdonsokra utalgatva forrásként- h Hackett menni fog, mégpedig az év végén:
Been trying to tell people.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) December 12, 2022
Locker room isn't lost.
They're still going to make changes. https://t.co/pR5Rg89F4O
Emberünk abban is biztos h Paton 100% h marad:
Amazing what people will just type.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) December 13, 2022
Paton, who is 100% safe, is respected as one of the top GMs around the league.
But sure macaroni69, he's totes "one of the worst of all time" https://t.co/JbmG6rNyaj
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Tegyük fel, hogy vasárnap jó volt az offense. A jó mondjuk erős kifejezés, ha levesszük a 2 kiugró playt, hosszú TD screen passzból és a pick6, ami szar dobás volt, de azért egy DL-től bravúr hogy el tudta kapni, akkor egy "oké" teljesítmény volt, éljük bele magunkat, hogy jó. És akkor az előzetes várakozásokkal ellentétben jön 2 bukdácsoló csapat, a Chargers logó se a konzisztencia definícióját illusztrálja meg egy tét nélküli meccs, nem hiszem hogy hazai pályán leadná a Chiefs, de valahogy egy 3-1-es finish valójában nem elrugaszkodott a valóságtól, akkor se ha a 0-4 esélyesebb. De legyen 3-1 vagy akár 4-0 a kérdés erejéig. Változtat ez bármin? Egy erős finish megmenti Hackett állását? Elhisszük, hogy beérett a munka és jövőre ugyanez működhet? Mondjuk ehhez számoljunk a vasárnapihoz hasonló játékkal, ne ilyen 9ers elleni 11-10-es győzelmekkel.2× jártunk hasonló cipőben. 18-ban a kóklerrel ugyanekkora 6-6-tal álltunk, és jól játszottunk, ne nevess, tényleg jól játszottunk. Sőt overdogok voltunk a 9ers ellen, és aktuálisan azok lettük volna a Raiders és Browns ellen is, végül egy ki-ki meccsel a Bolts ellen. Nem volt a valóságtól elrugaszkodott egy 4-0, amivel garantált lett volna PO. Egy erős 0-4 lett belőle.
19-ben az ideihez hasonlóan már rég elúszott a szezon, de jött a feltámadás és az erős szezon zárás. Shelbyt nem a saját posztján játszattuk és nem volt jó, de sérülés miatt visszakerült oda, és senkimeglepetésére jó volt. Megtaláltuk szezon közben AJ-t, Purcellt, akik hiányzó darabjainak tűntek a fangio védelemnek. És Lock rookiehoz képest biztató bemutatkozására lehetett építeni. Mi ment félre? Rögtön az offseasonben kiderül, hogy nem sikerült megérteni, mi volt a feltámadás oka. Lehetett örülni, hogy nem hosszabbítottunk Shelby-vel, és mégis nálunk kötött ki, olcsóbban, de hatalmas redflag volt hogy b terv nélkül simán elengedtük volna. És nem ő volt az egyetlen, csak rá emlékszem. Bőven szezon előtt kiderült számomra, hogy nem az erős befejezésre építünk, hanem ugyanazt csináljuk, ami a gyenge kezdéshez vezetett. Talán fenntarthat lett volna az erős befejezés és tényleg nem könnyítették a helyzetet a sérülések. De hoztunk egy új OC-t, utólag okos az ember, de nem Lock képességeihez ideálisat, maradt ugyan Lock a keződ és a védelem sem esett szét offseasonben, de terv nem nagyon látszott. Full reset az offense-en az utolsó néhány meccs figyelmen kívül hagyásával és bízunk benne hogy majd jó lesz.
Most ha beleéljük magunkat, hogy a hozható meccsekből nem egy 0-4 lesz, akkor is sok múlik azon, hogy minek köszönhető lenne a javulás a változás. Változtatunk a támadó koncepción Wilson-barátabbá tesszük? Vagy Wilson ráérez arra ami várunk tőle. Egy-két új ember előrelép és megadja a szikrát az offense-nek? Eltűnnek az egyéni hibák? Ne feledjük, hogy a mostanit leszámítva kb 1. fordulóban volt a legjobb az offense. Egyrészt a Hox erősebb volt, mint előzetesen vártuk, másrészt többször végigmentünk a pályán, a különbség, hogy most a KC ellen 3 RZ posession 21 pont, a Hox ellen 3 RZ-ből 3 pont, meg 2 goal line fumble. A szezon első felében kiderült hogy ez a tragikomikus goalline offense nem egy kicsúszott rossz nap volt, hanem a norma. A mostani KC elleni eddig egy meccs, szóval egyelőre egy kicsúszott jó napja volt Jeudy-nak. De kiderülhet hogy egyéni hibák nélkül működhet a goalline koncepció, vagy csak felrajzoltak néhány új playt, amit most vetettek be.
A kérdés az hogy milyen okokra kell visszavezetni egy esetleges erős befejezést ahhoz, hogy kapjon még 1 évet a rendszer? Vagy vannak-e olyan okok, amik okozata képpen, ha egy meggyőző 4-0-lal zárunk, akkor azt mondjuk maradjon Hackett+Wilson a konyhában?
Igazából ha esélytelen a dolog, akkor mit keres még Hackett az oldalvonal mellett? Az is egy válasz, hogy esélytelen és Hackettet már bye weeken ki kellett volna rúgni. Olyan szempontból hiába hozom fel 17-et és 20-at, hogy új tulaj és új GM van.
A döntésnek várakozásokon kell alapulni a várakozásnak pedig tényeken. A rossz mérleg egy tény, de nem az egyetlen. Jó döntés volt 19-ben kirúgni Scangarello-t? Lehet hogy nem, de ettől még Susmus nem volt jobb nála, akár amellett is tudnék érvelni, hogy rosszabb volt. Rossz döntés volt 17-ben megtartani kóklert? Mindenképp. De ha ezt veeszük a 18-as év valamivel jobb volt, tehát a döntésnek volt alapja. Nem javult annyit a csapat hogy igazolja a döntést, de az hogy jobbra számítottak részben igazolt, btw ezen elmélet szeirnt ha 17-ben nem rúgták ki 18-ban sem kellett volna, azon okok mentén ami miatt 18ban kirúgták, 17-ben is kirúghatták. Ha az ok az, hogy 1 év után nem lehet, de 2 után igen, akkor komoly gondok aggályok vannak a jelennel kapcsolatban is. TremendousJob megtartása 20-ban az ami minden dimenzióban védhetetlen és utólag is borzalmas döntésnek bizonyult. Ráadásul most akkor 2 év után sem szabad HC-t váltani?
Hackett egyelőre nem tett semmit, ami alapján érdemelne még egy évet. 4 meccs alapján tud tenni valamit amivel rászolgál? Ha nem, akkor miért van még itt? Ha igen, akkor mikor jön el ez a pont, amikor azt mondjuk elfogy a türelem? Így hogy a saját draftpozíciónk nem számít, ha eldöntött tény, hogy repül Hackett semmi értelmét nem látom hogy továbbra is ő a HC. Szóval vagy nem eldöntött tény, vagy a döntéshozóinkban nincs értelem vagy én nem látok valamit ami igazolja a jelent, annak ellenére hogy sorozatban veszítjük a meccseket, amit nagyon nehéz igazolni...
Az én tippem hogy nem merték kirúgni mert nem szokás első évben kirúgni a HC-t, ami egy rossz ok, egy esetlegesen utólag jónak bizunyoló döntés esetén. És ha rossz logika mentén hozunk jó döntéseket, akkor nem lehet bízni a jó döntések fenntarthatóságában. Most egy erős befejezés csak megnehezíti a saját dolgukat. Vagy még mindig nem veszítette el Hackett a bizalmat, akkor viszont jobban kéne őt támogatni felülről. Nem ilyen tremendousjob bullshitekkel, de nem csak a 2 véglet létezik...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Mivan Zalán, magaddal beszélgetsz?Vétlen komment.. 🙈🙈
A tippem 0-4.
jobbágy#JC6
Dehogyis.. Felszállóág van. A 3-1 is benne lehet, ha a Chargers elcsokkerkedi
több mint 1 éve
Most jön az a négy mérkőzés, amit sanszosan lehozhatunk 2-2-re, plusz a vereségek is előremutatók lesznek. Most, amikor már matematikailag is elszálltunk, tulajdonképpen minden mindegy. Most jön az, amikor elbasszuk a draftot. Ja, nem. A Seattle draftját. Most jönnek azok a meccsek, amelyek után elhisszük, hogy jövőre már minimum konf döntő, Mahomes menetelésének vége, átvesszük a csoportot, Wilson feltámad, Hackett pedig McVayre gyúrja magát naugye. Egész myáron lehet álmodozni, együtt lélegzik a fórum az áhitatban, hogy aztán szeptemberben fűbeharapjunk gyorsan. Tebow, Lock utolsó négy meccsére emlékszünk, VJ villásreggelijére is. Azt azért nem fogom jól megélni, ha a hétvégi gyp-harcon VJ mossa fel a padlót a mi O-nkkal. Most szólok, hogy nem leszek optimista ez esetben.. 😊
több mint 1 éve
Morális győzelem!!!A legfontosabb.
Black_Adder
Ilyenből kigyűlik 10 akkor te lehetsz a szimpatikus vesztes.
több mint 1 éve
Hát, engem nem tüzelt fel ez a meccs, nem 0-27-nél kéne elkezdeni játszani...Volt tűz, igen, csak az a bibi nálam, hogy akkor volt tűz, amikor az ellenfélnél már fejben kávéztak az oldalvonal mellett...
Nekem ez a meccs olyan volt, mint pár éve az EBn a portugálok elleni, hogy azt éreztem az ellenfélen a 0-27 után, hogy már csak annyi energiát tesznek bele, hogy tervezett eredmény meg legyen, de többet egy dekával sem. És igen, én is azt éreztem, hogy ha valahogy megfordítjuk, akkor a Chiefs visszajött volna, mert most a D-ben nem éreztem azt az átütő erőt, amikor még volt tét, mint korábban...
A csúnya győzelem is győzelem, a szép vereség is vereség. Majd ha lesz egy előbbi, azzal inkább tudok mit kezdeni, mint ezzel az utóbbival...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Valszeg amúgy a következő meccsen jön is az eddig látott nihilizmus, de legalább 5 napig lehet remenykedni benne, hogy nem csupa szopas lesz a közeljövő.Pedig de.
roberto23