Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 1 éve
nemtom egyáltalán érdekel-eközönnyel nézem majd valszeg 😕
👀 our inactives for #KCvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) December 11, 2022
📰 » https://t.co/aThDhRFNRS pic.twitter.com/LFxqN4Stam
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
“We had a little presentation today about one of the games that was pretty impressive that had a lot of unique situational things happen during it,” Hackett said. “It was just to show that this game is going to be a battle. So many different things can happen and it’s who can keep composed and who can continue to battle. That’s how it’s been our whole season. We have to be able to finish the game.”Szórakoztató egy ürgepásztor ez a Hackett úr !!
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Ha 184-0-ra nyerünk holnap, akkor beérjük a KC-t szerzett pontokbanAhogy Verebes, a Mágus mondta az akkor épp rémesen alulteljesítő MTK kispadján: egyszer valaki nagyon beleszalad a késbe ! 😋
Black_Adder
több mint 1 éve
Ha 184-0-ra nyerünk holnap, akkor beérjük a KC-t szerzett pontokban
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
ligur
448
Úgy néz ki, nem lesz rá esélye 😉 egyenlőre a PS-ben ücsörög, a megüresedett helyre Brandon Williams (DT) hoztuk felSenki sem elmexik arra a meccsre. 😛Te is nagyon is jól.. 😋 Szerintem ott, abban a játékban nem Charles, hanem Gordon kezében a labda. Kísérteties a párhuzam. Remélem pályára lép most is. S valami hasonló produkcióval elszabotálja a nyugis po bebiztosítását december első napjaiban… 🥹
ulpianus
Zalán
a legujabb hir vele kapcsolatban, hogy valahogy mindenképp hasznos lesz 😀
Chiefs’ Melvin Gordon could prove valuable — whether he plays on Sunday or not
“I think he upgrades the talent level,” said offensive coordinator Eric Bieniemy. “Melvin brings a lot of playing experience. But on top of that, he’s a heck of a kid — and he’s a heck of a player.”
In 2022, ball security issues have plagued the two-time Pro Bowler. The Broncos released Gordon after their Week 11 overtime loss — in which he had committed his fifth fumble of the season.
“Obviously, he had a tough year this year,” acknowledged Bieniemy. “But sometimes without any bad luck, you wouldn’t have any good luck at all.”
According to Chiefs head coach Andy Reid, that good luck could see the former Bronco suit up sooner, rather than later.
“Yeah, there’s that chance,” said Reid. “We’re fairly healthy there, but I’m glad we have him here… He does a nice job for us.”
www.arrowheadpride.com/2022/12/9/23500570/chiefs-broncos-melvin-gordon-valuable-isiah-pacheco-eric-bieniemy-andy-reid
Szerkesztette: ligur
több mint 1 éve
- JC6
6 991
Ő is szerzett egy jó nagy TD-t a meccs után.. 😀2015, 2 forduló.Barátomnak azóta van egy gyereke, aki idén megkezdte az iskolát...
Az utolsó győzelem a Chiefs ellen. Elképesztő meccs volt. Emlékszem, egy soproni étteremben néztem, másnap délután telefonon. Épp ott voltam terepmunkán két napot. Egész nap figyelnem kellett, hogy meg ne tudjam az eredményt. Azóta 13 vereség egyhuzamban. Borzalom. Ha a jelen D-nk a csoportgyőzelemért hajtó Chiefst is 20 pont körül tartja, akkor tényleg nem mosható le róluk, hogy elit a brigád !!!
Zalán
Black_Adder
több mint 1 éve
Eleve menjen a faszba a D. Kurva kevés visszahordott td-jük van. Evero fire !! 😋youtu.be/-PYtFOKOvtwMondjuk a defense most is szerezhetne egy nyerő td-t 😀
2015, 2 forduló.
Az utolsó győzelem a Chiefs ellen. Elképesztő meccs volt. Emlékszem, egy soproni étteremben néztem, másnap délután telefonon. Épp ott voltam terepmunkán két napot. Egész nap figyelnem kellett, hogy meg ne tudjam az eredményt. Azóta 13 vereség egyhuzamban. Borzalom. Ha a jelen D-nk a csoportgyőzelemért hajtó Chiefst is 20 pont körül tartja, akkor tényleg nem mosható le róluk, hogy elit a brigád !!!
Zalán
Assurbanapli
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
youtu.be/-PYtFOKOvtwMondjuk a defense most is szerezhetne egy nyerő td-t 😀
2015, 2 forduló.
Zalán
több mint 1 éve
Diploma előtt jó lenne még egyszer wild cardon besurrani egy po-ba.. 😋2015, 2 forduló.Barátomnak azóta van egy gyereke, aki idén megkezdte az iskolát...
Zalán
Black_Adder
több mint 1 éve
2015, 2 forduló.Barátomnak azóta van egy gyereke, aki idén megkezdte az iskolát...
Zalán
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
Senki sem elmexik arra a meccsre. 😛Te is nagyon is jól.. 😋 Szerintem ott, abban a játékban nem Charles, hanem Gordon kezében a labda. Kísérteties a párhuzam. Remélem pályára lép most is. S valami hasonló produkcióval elszabotálja a nyugis po bebiztosítását december első napjaiban… 🥹
ulpianus
több mint 1 éve
Senki sem elmexik arra a meccsre. 😛
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
youtu.be/-PYtFOKOvtwSosem felejtem el ezt a meccset. Mivel TNF volt, én sem tudtam élőben nézni, és másnap nekem nem sikerült úgy visszanéznem a meccset, hogy maga végeredmény ne legyen elspoilerezve. 24-24-nél azt néztem, hogy hogy lehet az, hogy a felvételből alig van idő hátra, mégis mi nyertünk 31-24-re 😀 Felejthetetlen
2015, 2 forduló.
Zalán
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
youtu.be/-PYtFOKOvtw2015, 2 forduló.
több mint 1 éve
Risner a Man of the Year nomenee a Broncos részéről.Akkora hiba ezt az embert kiengedni a piacra !!!
.@Dalton_Risner66 thought he was surprising a youth group at @EmpowerField ...
— Denver Broncos (@Broncos) December 6, 2022
But then, this happened. 🧡#WPMOYChallenge + Risner pic.twitter.com/dHxiqXUilv
Ennél szebb képeket a pályáról idén nem látunk.
Amúgy pár napja volt egy hosszabb nyilatkozata arra a kérdésre, hogy megkerestük-e már szerződés hosszabbítással, abban is megmutatkozott a karaktere.
Annyira sajnálom, hogy nem játszik jobban, hogy nem tudott fejlődni a sok kókler OC alatt, mert mint sportember és ember ő megtestesíti azt akiért lehet szurkolni.
Black_Adder
több mint 1 éve
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Risner a Man of the Year nomenee a Broncos részéről.Szurkolói szemmel nehéz "jobbat" találni, de sajna a pályán messze nem olyan szint, ami miatt kapkodni kéne a hosszabbításával.
.@Dalton_Risner66 thought he was surprising a youth group at @EmpowerField ...
Amúgy pár napja volt egy hosszabb nyilatkozata arra a kérdésre, hogy megkerestük-e már szerződés hosszabbítással, abban is megmutatkozott a karaktere.
Annyira sajnálom, hogy nem játszik jobban, hogy nem tudott fejlődni a sok kókler OC alatt, mert mint sportember és ember ő megtestesíti azt akiért lehet szurkolni.
Black_Adder
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 1 éve
Risner a Man of the Year nomenee a Broncos részéről..@Dalton_Risner66 thought he was surprising a youth group at @EmpowerField ...
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
PM most probowlon kipróbálja a HC pozíciót, megtetszik neki, aztán jön Hackett helyére, mert rosszabb úgysem lehet. Vagy nem, küldi maga helyett az öccsét, mert neki is megtetszik probowlon, idejön, és akkor három győzelmünk sem lesz jövőre.Reddit megoldotta a dolgotInverz wildcat!
All joking aside the Broncos should sign him and actually keep Wilson too. They could try out the formation I've been talking about for years where Mayfield sits on Wilson's shoulders and Wilson takes the snap and hands it up to Baker. Wilson moves around the pocket while Mayfield looks for an open man and if he finds one he makes the throw, if he doesn't he hands the ball back down Wilson and they run it.
tenorx
Tetszik!
Én akkor már tökélyre csiszolnám a dolgot, és jöhetnének 3 QB-s felállások - egy tolókocsival be lehetne tolni melléjük P.Manninget, és akkor ő felelne a gondolkozásért, meg a presnap olvasásokért.
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 751
Reddit megoldotta a dolgotInverz wildcat!
All joking aside the Broncos should sign him and actually keep Wilson too. They could try out the formation I've been talking about for years where Mayfield sits on Wilson's shoulders and Wilson takes the snap and hands it up to Baker. Wilson moves around the pocket while Mayfield looks for an open man and if he finds one he makes the throw, if he doesn't he hands the ball back down Wilson and they run it.
tenorx
Tetszik!
Én akkor már tökélyre csiszolnám a dolgot, és jöhetnének 3 QB-s felállások - egy tolókocsival be lehetne tolni melléjük P.Manninget, és akkor ő felelne a gondolkozásért, meg a presnap olvasásokért.
több mint 1 éve
Reddit megoldotta a dolgotAll joking aside the Broncos should sign him and actually keep Wilson too. They could try out the formation I've been talking about for years where Mayfield sits on Wilson's shoulders and Wilson takes the snap and hands it up to Baker. Wilson moves around the pocket while Mayfield looks for an open man and if he finds one he makes the throw, if he doesn't he hands the ball back down Wilson and they run it.
több mint 1 éve
akdestroyer
4 751
Amúgy Geno 23-ban UFA 😊Ja, aztán ő is tolna egy RW-t, mert kiderülne, hogy az idei év csak kisiklás volt, és neki is a Jetses arca az igazi, miközben lehúznánk még egy első körrel a Broncost.
Sajnos Metcalf+Lockett 1. kör de kb úgy 2026-ig 😀
Helmut _Professional drinker
Szerintem utána csoportosan égnének a 12-es zászlók a Mile High gyepén.
több mint 1 éve
Amúgy Geno 23-ban UFA 😊Sajnos Metcalf+Lockett 1. kör de kb úgy 2026-ig 😀
több mint 1 éve
Jimmy G lesz a megváltás. Törött lábbal olcsón el lehet hozni, tökéletes fit egy romokban lévő franchise arcának. 😊
több mint 1 éve
Baker Mayfield mától szabad lesz 🤪Ő még nagyon kéne ide. 😋
dande2