Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
0-16
1-5
Vj,
Wilson,
Paton takaroggy !!

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
Itt ma megint mindenki be lett árazva. Kivéve VJ védelme, az ma kivételesen átlagos volt, RZ-ben jöttek fontos playek.
SP beárazva. Russell beárazva. Jeudy beárazva. Beadhatják a felmondó levelüket. 8 pont. 16 meccses vereségi széria a Chiefs ellen. Hackett szint. Kurva. Gyenge.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 741
1-5. Otvar védelem, otvar támadósor.

Koszi Payton! Ezért már megérte azt az 1. és 2. kort odaadni.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 188
Általában a DB-ket szokták égetni, itt most Jeudy kapja meg a magáét.

iktriad
Borzasztó ostoba ember ez a Jeudy, remélem elpasszoljuk valakinek
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Általában a DB-ket szokták égetni, itt most Jeudy kapja meg a magáét.
több mint 2 éve
Na ez a bajom nekem ezzel a csapattal. Itt lenne egy verhető KC, aminek látványosan nem megy ma. Erre ezt a semmit sikerül felpakolni offense teren.

Amit a Jets meccs félideje óta nyújtunk az konkrétan rosszabb, mint Hackett idejében volt.

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Frank PO meno, az pedig nemigen lesz. 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 438 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Frank Clark hamarosan el lesz küldve/el lesz cserélve. Nagy igazolás volt. Ma már nem is játszik.
több mint 2 éve
Felkelek én is, bár eléggé tartok tőle, hogy félidőben már lehet menni aludni...
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Tele a tokom ezzel a csapattal. Megfogadtam, h nem kelek fel erre a szenvedésre, de muszáj lesz mégis.

Inkább látom megint (vélhetően) kikapni őket, minthogy lemaradjak egy esetleges Chiefs veresrol.
rob3r7o
lassan rakom össze a tésztát a pizzához 😀
Negritis, a vajda
Majd a követőbe megbeszéljük…
Ez saját pizza ??? 😳😳😳
Én megyek futni a Ligetbe… 🤞

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 890 — The Mathematician
Tele a tokom ezzel a csapattal. Megfogadtam, h nem kelek fel erre a szenvedésre, de muszáj lesz mégis.

Inkább látom megint (vélhetően) kikapni őket, minthogy lemaradjak egy esetleges Chiefs veresrol.
rob3r7o
lassan rakom össze a tésztát a pizzához 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve

Black_Adder
Addig kéne elcserélni őket, amíg van értékük..

több mint 2 éve

Black_Adder
Nem tudom mi a baj, ez a legjobb pass rush group valaha
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Engem meg visszakövetett a volt csajom instán… azt semmi… 😅
Jeudyt meg láttuk már a baltimore-i reptéren is aláírni.
Ha ilyen harmadik körért odaadjuk bárkinek, prüszkölni fogok.
Paytonnal én egyelőre megengedőbb vagyok. Engem sem zavar az Ibrahimovics féle ego. Egyszerűen a győzelemhez kell ez is. “A mi brigádunk a legkomolyabb brigád.” Sok ilyen legenda volt/van/lesz. Amikor pl. az 1936-os berlini olimpián a német vízilabdaválogatott üzent a magyaroknak a döntőszerű ütközet előtt, hogy a Führer ott lesz a lelátón és az plusz két gól elönyt jelent nekik, a magyarok meg visszaüzenték, hogy nálunk meg a vízben lesz Németh Jamesz, az plusz négy gól nekünk. Jamesznek az egyik lába csonkolt volt, végül 2-2 lett a meccs, de az olimpiai bajnokok mi lettünk.
Szóval én SP-t, hogy őszinte legyek, nagyon szerettem a New Orleans-i időkben. Az első meccs, amit élőben láttam Londonban, ők voltak a Chargers ellen, és egy hatalmas derby lett belőle. Ők nyertek. Aztán a Super Bowljuk idején is nekik drukkoltam. A bounty botrány kicsit visszavetett, de azért “leülte” a büntetését. Szóval én nem bántam, hogy ő jött, bár Jimbónak jobban örültem volna. Paytont nem fogják kibaszni egy év után. Az látszik, hogy az O megmoccant alatta. VJ óriási hiba. De ezt a kinevezés pillanatában is tudtuk. Kissé sokáig tartott a HC kinevezése, és elfogytak a D guruk. Én azt is el tudom képzelni, hogy ez egy tudatos lépés. VJ feláldozható. Ha lesz egy magas draftpick, az még kell SP csapatának. VJ hozza a hulladék minőséget, őt kirúgni innen nem probléma. Ha most top 3 leszünk és kihúzza SP a saját Herbertjét, akivel tud dolgozni hosszútáv, az jobb mint egy 8-9, 9-8 idén, amivel ugyanígy semmire sem megyünk. Sem az idényben sem a drafton. Mindez persze hipotézis. Meg azt azért nem gondolták, hogy VJ minden idők legrosszabbjává zülleszti a D-t. A szurkoló ezt nem tudja értelmezni. Én győzni szeretném làtni a csapatomat, akár ma éjjel. És ne tovább megaláztatást!!!

Szerkesztette: Zalán

több mint 2 éve
Én tényleg nem értem. Ha úgy jött volna, hogy minden szar, hagyjatok békén két évig, utána meg ha továbbra sem jó semmi, akkor magamtól lelépek, akkor az jó lett volna?
Gyurma Pappa
én nem azt hiányolom hogy felálljon mert bármi kisülhet még ebből
viszont amekkora arccal idejött, azért nem ártana valami beismerés hogy hát, benéztük nagyobb a munka mint elsőre tűnt
ennyi
annak a beismerése hogy VJ kinevezése faszság volt szintén hiányzik
ha én mint szurkoló felhájpolom a keretet hogy SB jön, az belefér mert ez a a dolgom, de drasztikus változtatás nélkül egy 7 éve negatív csapat esetében a kevesebb több

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win
Ha a kövi 3 meccsből hozunk 2 győzelmet, az megkavarja majd a dolgokat, minden más esetben sztem firesale lesz a deadline előtt.
Általános Doktor
jeudy bekövette a pantherst

de amúgy senkivel nem házalunk

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Engem az egészben az frusztrál b+ h tavaly 1-2 ember híján ugyanez a védelem volt. Ha csak az idény végi leült formát hoznák azon az oldalon, akkor tükörsimán lenne 3 győzelmünk, de lehet h 4 is.

És emiatt simán benne van h felszívjuk magunkat és pl.: ütjük a Chiefst.

A lelkem egy része viszont kifejezetten örülne egy 1/1-nek, mert Caleb Williams elég jól néz ki, | bár ezt a körömfestést mérsékelten értem | . A lelkem másik fele meg büszke arra h sose voltunk 1/1, nem szeretek a csapatom ellen szurkolni, meg az azért elég mély sebeket ütne a játékosokon is, valszeg SP egóján is | könnyen lehet h ki is csapnánk miatta | .

SP stílusán én még nem igazodtam ki. Engem nem szokott zavarni, ha valakinek nagy az arca, ha van mögötte elit teljesítmény. De az arcoskodást is lehet úgy csinálni mint pl.: Ibrahimovic | aki mögött ott a teljesítmény, meg valójában időről időre kikacsint a szerepe mögül és látszik h alázatos | , meg lehet úgy is, mint a kivénhedt CR7, aki mögött | már | nincs teljesítmény, de az arc megmaradt, ami egy groteszk torzszülöttet szül.

SP-nél elég nagy red flag h a helyi médiával csak a kötelező köröket futja meg és az országos újságírókkal ül le face-to-face. Az is red flag h ennyire szarul méri fel a csapatát és az edzőit (VJ-t legalábbis biztosan), enélkül sztem a nyári interjúját sem így tolta volna le.

A szakmai kompetenciája látszik ami az O#-t illeti, de egy HC-nek a koordinátorok kiválasztása is a teljes kép része és ebbe irtózatosan mellényúlt elsőre, ráadásul nem egy boom-or-bust emberrel (pl vmi exsaintses fiatal segédedző), hanem egy olyan taggal, akinek az eddigi csúcsteljesítménye is egy épp h top10-es védelem volt, de a döntő többségében az alsó harmadban szerepelt az egységeivel.

Én is megnézem a meccset, aztán reméljük a legjobbakat.
Ha a kövi 3 meccsből hozunk 2 győzelmet, az megkavarja majd a dolgokat, minden más esetben sztem firesale lesz a deadline előtt.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Nem néztem utána, csak valahol szembejött, ugyh ha nem igaz nyugodtan javítsatok ki, de az 1-5os kezdéssel beallitanank történetünk legszarabb kezdését.

Azért a VJ, Fangio, Hackett era után ilyen könnyű sorsolással bitang lenne pont most beállítani.

több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 319 — zászló zászló szív
Én tényleg nem értem. Ha úgy jött volna, hogy minden szar, hagyjatok békén két évig, utána meg ha továbbra sem jó semmi, akkor magamtól lelépek, akkor az jó lett volna?

Keresse vissza, akinek van kedve, 2014-2017 között (három 7-9-es év Drew Brees-zel!) végig arról írtam, hogy Sean elfáradt és menni kéne. A többit már leírtam korábban. Ugyanezt gondolom pl. a Panthers esetében Reichről is, nehezen értem meg, hogy 5 meccs után mit szeretne tőle sok mindenki. Nagy kapott 3 évet (ha jól emlékszem). Pedig...

több mint 2 éve
Az a baj hogy SP nagy kabattal jött
De még 2 Lego se állt össze
Cserébe a rohadas amit eddig a festék takart teljes pompájában előbújt

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Nem kívánok mindenkinek egyenként válaszolni, csak 2 apróbb félreértést szeretnék tisztázni:

1: Payton nem fullos, a csapat nem jó, az O# se jó, stb, mindenben igazatok van, de ilyeneket nem is állítottam. Se most se a múltban. Szóval nem értem amikor ezeket cáfoljátok hosszasan. 😀

Azt mondtam, hogy Payton munkájából akár be is érhet majd egy jó csapat.
Azt is mondtam, hogy az eredmények eddig nem errefelé mutatnak, viszont vannak arra utaló jelek hogy az elmúlt évekkel ellentétben vele jobbra fordul majd a helyzet. Egyszer sem állítottam hogy ez így lesz, többször is aláhúztam a mondandómban hogy ebben mindössze hiszek.

2: Senkitől nem vettem el a jogot, hogy kedve szerint szídja a csapatot, vagy a HC-t vagy bárkit, és azt a jogot se, hogy valaki azt gondolja hogy minden szar, és az is marad, hiába is kérte ki ezt magának Black.
Írtam ilyet? Nem.
Értetlenkedtem egy sort amiatt, hogy a csapat temetése szerintem korai. Ettől még te leírhatod, hogy nem korai, mert ez egy fórum, és nincs tiltva sehol, hogy valamiről ne lehessen ellentétes véleményt megfogalmazni. 😀

Én mindössze botor módon úgy gondoltam, hogy 5 "minden szar" komment mellé befér egy vélemény, ami szerint lehet, hogy van fény az alagút végén.
De ha ezzel bárkinek problémája van, akkor nyugodtan írja be hogy hagyjam abba.

Ettől még lehet hogy el lesz baszva az egész, ebben az esetben le fogom majd írni, hogy mea culpa, nektek volt igazatok, mert semmiből sem tart.

Szerkesztette: akdestroyer