Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 1 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Hackettet kb teljesen biztos hogy kirúgják, de csak szezon után. Breer és Allbright után Peter King és Lombardo azt mondja, hogy nem marad. Evero érdekes kérdés, állítólag nincs rajta a HC radarokon, és mi sem gondolkodunk rajta. Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel máshol lesz DC, mert az új HC hozza a saját emberét, pláne ha valóban Quinnt nevezzük ki.

Russellhez: Matematikailag megoldható, hogy átstruktúrálásokkal (DJ Jones, Patrick, Sutton), Glasgow + Darby & co cutjával, júni 1 Russ cut tervezéssel 75 millió cap space-szel álljunk, csak ugye rengeteg spotot kellene feltölteni játékossal ezzel a számolással: QB1, RB1, RB2 (hisz Williams a kövi szezon második felében tér vissza), TE2, RT1, RG1, C1, CB2, ILB2, és akkor ott van a depth is. És ebben nincs benne Dre'Mont Jones várható hosszabbítása évi 20m körül, a WR állomány upgradelése, tehát 55m cap space + pickekből kéne megoldani.

Igen ám de ennek nincs vége, erősen korlátozottan költhetjük el ezt a pénzt, hiszen Russell dead capje most 39m lenne, 2024-ben meg közel 70. Tehát hosszútávú dealeket max növekvő struktúrálásokkal oszhatunk ki, ha egyáltalán.

Lényeg a lényeg, Russ szinte kizárt, hogy cutolva lesz, mert maximum egy beváló rookie QB-val lehet megoldani, hogy érdemi perspektívát kínáljunk a HC piacon "Az" emberünknek.
Cruyffista
Quinn lenne az aranylövés ennek a csapatnak. Ha van egy no1 védelmed, akkor megtartod a dc-t és offensive hc-t keresel mellé. Evero elengedése hatalmas hiba lenne.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 1 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Van jó hír is:
Megkíméltek minket az újabb főműsoridős égéstől.
Black_Adder
Nagyon bíztam benne, hogy flexelik a meccset, ezért a szarért nem éjszakáztam volna
több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Van jó hír is:
Megkíméltek minket az újabb főműsoridős égéstől.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 991
Hackettet kb teljesen biztos hogy kirúgják, de csak szezon után. Breer és Allbright után Peter King és Lombardo azt mondja, hogy nem marad. Evero érdekes kérdés, állítólag nincs rajta a HC radarokon, és mi sem gondolkodunk rajta. Ez azt jelenti, hogy nagy valószínűséggel máshol lesz DC, mert az új HC hozza a saját emberét, pláne ha valóban Quinnt nevezzük ki.

Russellhez: Matematikailag megoldható, hogy átstruktúrálásokkal (DJ Jones, Patrick, Sutton), Glasgow + Darby & co cutjával, júni 1 Russ cut tervezéssel 75 millió cap space-szel álljunk, csak ugye rengeteg spotot kellene feltölteni játékossal ezzel a számolással: QB1, RB1, RB2 (hisz Williams a kövi szezon második felében tér vissza), TE2, RT1, RG1, C1, CB2, ILB2, és akkor ott van a depth is. És ebben nincs benne Dre'Mont Jones várható hosszabbítása évi 20m körül, a WR állomány upgradelése, tehát 55m cap space + pickekből kéne megoldani.

Igen ám de ennek nincs vége, erősen korlátozottan költhetjük el ezt a pénzt, hiszen Russell dead capje most 39m lenne, 2024-ben meg közel 70. Tehát hosszútávú dealeket max növekvő struktúrálásokkal oszhatunk ki, ha egyáltalán.

Lényeg a lényeg, Russ szinte kizárt, hogy cutolva lesz, mert maximum egy beváló rookie QB-val lehet megoldani, hogy érdemi perspektívát kínáljunk a HC piacon "Az" emberünknek.
Cruyffista
Így kinyírni magad, évekre bazzeg, ez is csak a Broncos lehet, esküszöm.
Rendesen rosszul vagyok a sráctól, a telibeszart képével együtt. Egy ilyen embert az istennek sem tudsz feltüzelni, hisz zsebben a zsíros szerződés meg a sok sok milla.
Mondom, nem is nagyon zavarna ez az eredménytelenség meg kilátástalanság, ha Tebow-tüze égne benne.
De Russ-ra ezen a téren még Flacco is ráver.
Na ez a nem mindegy.
több mint 1 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A kiégett kabalák szigetére való Wilsonnal sem lesz senkinek érdemi perspektíva ez a franchise. Lábon lőttük magunkat.. Ráadásul duplán. S ezért nem vagyok abban biztos, hogy Paton fogja konevezni azt az új hc-t.. Válságmenedzsment jön, akik persze még jobnan elbaszhatják. Láttunk már ilyet..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352

több mint 1 éve
dreadman Denver Broncos 159
Azt írja BroncosWire, hogy Gordont leigazolta a gyakorlócsapatába a Chiefs.
Érdekes, amennyiben igaz.

A Panthers ellen vasárnap olyan szintű frusztráció látszott a csapaton és főleg Wilsonon, (meg rajtam) hogy már írni se volt kedvem az eredménykövetőbe.
Azt nem akarom elhinni, hogy RW elfelejtett volna focizni. Most is azt gondolom, mint az első 3-4 forduló után. Nem rá van szabva a playbook, bele akarjuk erőltetni egy olyan sémába ami rohadtul nem fekszik neki. Ez Hackett felelőssége.
Az is az övé - de ide már Paton is csatlakozik - hogy nem vették észre azt, hogy Patrickot pótolni kellett volna amikor még volt sansz a szezonban bármire.
A 3 fürgegyík nem pótol egy biztos kezű, nagy testű célpontot. A védelmek figyelmét is megosztotta volna mert így Suttont nagyjából leveszik a pályáról. Ami meg is látszik az ő teljesítményén is.
Nem Wilsont mentegetve, de az se normális, hogy lassan az USFL-ből farmolunk elkapót, annyi a sérült. Azt továbbra is tartom, hogy Hackettre nagy még a HC kabát.

Positive Vibration
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én szeretném hogy Hackettet kirúgják, mert az beárazná a szenvedést, amit produkál a csapat. Viszont ki lesz a HC? Ha nem nevezzük ki Everot, akkor elviszik valószínűleg máshova, vele az offensebe kell hozni egy kompetens OC-t, vagy nem ő lesz az interim, és szezon végén jön egy támadó HC, akihez új DC kell majd. És nem hiszem hogy egy ilyen döntést egyik napról a másikra meg lehet hozni, hogy melyik egység legyen “favorizálva”.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Először is köszi, sztem a teljes fórum nevében mondom h
a) minden RW szurkolót szívesen látunk, mint új broncos drukker;
b) minden levezetett (akár RW, akár csapat) kritikát szívesen látunk.

Másodszor:
Amiket írsz azok már egy jóideje/mindig is meglévő limitációi mégis top5 számokat hozott.
Fizikailag biztos h erodálóik az ember 30 felett, de én nem látom rajta h olyan szintű fizikai szétesésen menne keresztül, ami azt indokolná amit látunk.
Tekintve h nincs a birtokunkban olyan infó, ami alapján ki lehetne lépni RW szerződéséből, így ki lehet szerinted az az edző, vagy ha úgy könnyebb, mi lehet az a rendszer, ami kihasználná a jelenlegi RW-t?
Általános Doktor
Szerintem....
Van egy kínai mondás, ez így szól:
Teljesen mindegy melyik úton nem mész végig.

Wilson tavaly belefejelt Shane Waldrone féle 5. generációs playbookba. Nem ment nagyon.
Waldrone keze alatt közben Geno 300 yardos irányító lett. Ehhez hozzáteszem Genonak jót tett a pad, mert a sok elemzés miatt nagyságrendekkel többet tud a játékról mint korábban tudott.

Most Hackett keze alatt ismét korszerü játékszervezési elvek mellett játszik, bár szerintem Waldrone izgalmasabb. Vagy megtanulja Wilson, vagy vége van a karrierjének.

Most mi az alternatíva? Schottenheimer a nagy pedagógus?! Öt imádta Wilson, de leginkább azért, mert maximálisan alájátszott, és elvégezte a házit. Kettejük comboja, illetve a build amit összeraktak 2020-ban a Giants ellen összeomlott.

Wilson vagy beleáll, megtanulja a komplex rendszereket kezelni, vagy 3-5 meccsenként új buildet kell építeni. Így nem lehet PO ban menetelni.

Ki kell igazítani az elvárásokat végig kell menni az úton. Nincs más.

A másik téma: ha valamilyen erösségre építesz, annak a kopása probléma, és a lineáris entrópia exponenciális hatású. Josh Allen könyöke annyira megsérült, hogy kihat a szellemi képeségeire is, vagy csak annyira lelassult a dobása, annyira billeg a labda, hogy már nem fér be ütemre a kyukba és korkátozza a lehetöségeket.
több mint 2 éve
Amikor tavasszal hurráoptimizmus volt, én voltam aki "hangot" adott annak, hogy az hogy védők nélkül odapasszolja Jeudy-nak, az még semmit nem jelent.
Viszont most olyan szinten mégis az ehhez hasonlókra utalnék vissza, hogy a hozzáállással sosem tűnt úgy hogy probléma lenne.
Ez nem jelenti azt, hogy beleteszi azt a sok melót. De nekem egy kicsit azt a látszatot kelti, hogy beletette, csak mindhiába. Vagy a píárba teszi a melót, ki tudja.
És már nem arról van szó, hogy nincs fejlődés hétről-hétre, konkrétan úgy érzem visszaesés van.

És akkor év elején azt hittem, megnézve az elemzéseket, hogy oké middle the field open, ezt az oldalt kell olvasni, middle of the field closed, azt az oldalt. Elrontotta Wilson, de video roomban megnézik, ládod, ő a safety, őt kell figyelni, és így kell dönteni. Nem tűnik rocket science-nak. Persze fal mögül, nem felülről, nem megállítva az időt, hanem 1.0-s lejátszási sebességgel nehezebb, de nem arról volt szó, hogy minden readet elrontott és egy 10+ éves veteránról beszélünk, nem tűnt ennyire átugorhatatlan akadálynak...
Vannak - számomra - bonyolultabbnak tűnő koncepciók, ahol a WR útja is változik a védelem mozgásának függvényében, de az egyszerűbbnek tűnők sem mennek, és látványosan nincs előrelépés benne hiába a rendszerbel eltöltött idő...

btw, amikor a trade idején hoztam egy videót valami Kurt Warnertől, az élből le lett söpörve az asztalról, mert 1-2 rossz readje tombrédinek is van, annál több meg Wilsnnak se volt soha.

Az egyenlet másik oldalán, oké, lehet hogy nem felkészülésbeli hiba, de valamiért valahogy mégiscsak vezetjük a ligát szabálytalanságokban, és nem abból fakadóan, hogy aggresszívabban játszana a védelmünk, amiben több zászló van, nem mi presnap zászlókkal hagytuk el a mezőnyt.
Én naívan azt gondolmám, hogy a felkészülés része, hogy egy hullámhosszon legyen az offense, hogy mikor megy hátra a labda, és lehet elkezdeni mocorogni.
A másik, amit én - elfogadom ha tévesen - felkészülésbeli problémának könyveltem el, hogy szeptemberben, nem sikerült időben behívni a playt.
Ha amúgy ilyen téren Hackettnek nincs kisebb része a védelem összeszokottságában, fegyelmezettségében akkor mea culpa, nem én számoltam 5-6 elitet tavasszal minden poszton, elfogadom ha egyszerűen ennyire gyenge a roster, és jöhet a nagy takarítás, és ezt a lehető legkomolyabban mondom.
Feladni a "modern" offense-t eggyel jobban fájna mint az egész csapatot lecserélni Wilson körül, de ennyi év szánalmas teljesítmény után felőlem jöhet a zone read is Wilsonnal, wild-cat vagy más egyetemi gimmick, ha úgy tudunk meccset nyerni, de a pickkekkel és a szerződés hosszabbítással, annyira Wilsonra tettünk fel mindent, hogy őt egyszerűen nem lehet kivenni a képből. És akkor Rypien a cseréjek, ő sosem lesz kezdő QB, érte padoztatni Wilsont, egyszerűen snappazarlásnak tűnik nekem. Ha valóban nicnsen meg az elég meló, akkor a pályán melóztassuk...

sry, én nem tudom olyan jól összeszedni a gondolataimat mint ti...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Az érzem már, hogy igazán kiakadni se tudok...

Szerintem nem rúgjuk ki Hackett-et még, majd szezon végén, sokat már úgyse számítana. Meg egyébként azért nem mindenről ő tehet, nem ő dobja mellbe a védőt vagy épp nem ő futja meg 1 yarddal korábban a route-ot, mint kéne és nem is ő cseszi el a blokkolásokat. Persze at-the-end-of-the-day a HC felelős mindenért, de ettől még nem lehet azt remélni, hogy az ő kirúgása, vagy bárki másnak az idehozása varázsütésre helyreteszi itt a dolgokat, annál sokkal mélyebbek a gondok...

Nem tudom Purcell mit kiabált oda RW-nak, lehet semmi extra nem volt benne, az, hogy utána volt 1 értelmes drive-unk, az inkább a 20 pontos különbségnek és a kevés hátralévő időnek volt köszönhető...
StormST
Purcell és RW állítása szerint is csak fel akarta tüzelni Purcell a támadósort és "gyerünk, csináld meg b+" volt a szöveg. Hogy ez most a valóság, vagy egy frusztrációtól túlcsordult momentumot a PR csapat még idejében lefolytott, az jókérdés, majd ha lesz ilyen lip readinges elemzés, akkor többet tudunk...

Sztem idén már nem várható Hackett menesztésével sem teljes pálfordulás, egyszerűen szezon közben nem lehet egy új playbookot implementálni, de ez a mostani ezzel a mostani RW-vel nem működik, vmit csinálni kell, mert a végén az 1/1-est adjuk oda idén...
Általános Doktor
Milyen playbook kellene ehhez a RW-hez? Komolyan kérdem, mert nem látom. Mozogni nem igen akar, így a legtöbb PA roll out (és így a wco zöme), RPO kilőve, zsebből passzolni nem tud, így a vertikális játékokra épülő scheme szintén kizárva.

Nyugodtan lehet mondani, hogy megunta a futballt, csak akkor inkorrekt volt, hogy felvett tőletek 250 métert. Hackett a kisebb probléma.
Amadeus von Dollárbaloldal
Nem tudok választ adni arra, hogy pontosan milyen playbook kellene a mostani RW-hez, de van 10 év minta arra, hogy van olyan ami működik. Értem h vannak limitációi, ami a megkopott mobilitásából fakadhatnak, de basszus, történelmi léptékkel az egyik legpontosabb mélységi irányitó volt, mielőtt idekerült, most meg Lock szintet hoz. Vagy sérülése van, vagy a rendszer szar, vagy ő esett darabjaira fizikálisan, vagy beleunt.

Utóbbival kapcsolatban azért vagyok szkeptikus, mert ezzel ledöntené az elmúlt 10 évét, a nyilatkozataiból nekem nem olyan csávó jön le, aki szarik a jövőbeni megítélésére.

Hackett meg azért probléma RW-től függetlenül, mert irányító nélkül is volt 19 pontos átlagunk az elmúlt években, ha Bortlest állítasz be oda, akkor is jobbnak kéne lennie az O#-nek...
Általános Doktor
de én igen .... régit, olyat, amilyet már senki sem akar játszani, és Wilson sem tud.
Az első hetekben örültem, hogy ugyan nem nyertek, de látom azokat a felvillanásokat, és elemeket, amelyek Wilson játékát meg tudják fiatalítani.

Az a helyzet, hogy Wilson alapvető és elképesztően megbotránkoztató hiányossága az olvasási képessége, illetve annak a gyengesége. Természetesen tudja alkalmazni az alapelveket, de ezt úgy szokták mondani, hogy nem particionálja jól a pályát, tehát fejben nem rakja össze a védelmi egységek/teamek mozgását. Úgynevezett szólót olvas, tehát 1-az 1-es missmatceket olvas. Amíg elképesztően gyors volt, tehát pályája első 5 évében, ezt megoldotta lábon, igaz akkor is nagyon komoly kockázatokat vállalt fel, de vagy megfutotta, vagy meghosszabbította annyira, hogy a végén talált üres célpontot, Rice, Kearse, Graham, Baldwin, Tate, Lockett, DK személyében. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy 11-12-ben robbant az a fajta programozott játék, ami forradalmasította a fizikailag tehetséges játékosok NFL alkalmasságának felgyorsítását. Lábat kerestek meg kar, és alázatot, némi értelemmel, és alájuk volt pakolva a playbook. Nemigen törődött azzal senki, hogy a gyengébb skilleket kihegyezzék. Nem véletlen, hogy ennek a generációnak az a része jár most kicsit jobban, aki hátrébb léphetett egyet, akár koptathatott padot, tanulhatott.
Ehhez az olvasási problémához hozzátartozik, hogy egy védelmet azért lehet ismerni. A meccsre való felkészülés része az is, hogy felkészülsz az ellenfél védelméből, és pl. figyeled a mozgásokat kersel emblematikus mozgáspárokat. Ez rengeteg meló, ráadásul a gameplan részeként közös munka az OC-vel. A felkészülés hiányát ezért sem lehet csak az OC, vagy csak a QB nyakába varrni. A meccs specifikus csomagok összerakása ezután történik. Vasárnap meccs. Már hazafelé nézed, mit basztál el, de hétfő már a hétvégi meccsé. Valójában ez heti 6 nap meló.

Én rettenetesen kritikus vagyok Wilsonnal több mint 7 éve pont emiatt, illetve az ütemjátékok miatt. Ezzel nem mindig nyertem el mások szimpátiáját, de sokan azt sem értik, hogy a végső játékhívás nem az OC, hanem a QB felelőssége. Ezzel együtt a hívás dinamikája igenis az OC felelőssége, illetve az alapjáték behívása is. A behívott játékoknak egyenként, és sorrendiségükben is megvan a logikája, egynsúlya, és emiatt a QB nem tudja össze vissza áthívni. Ez nem Madden.
Csak hogy helyén kezeljük.

Ezt a logikát nem csak Wilson nem érzi, és nem érti, de a csapat sem.
Mérhetetlenül sok az un highest common measure, sok a visszatérő elem a játékhívásban, illetve sok az olyan megoldás, amit az előző driveben már láttunk, és akkor sem volt jó. Most, hogy azért nem volt jó, mert Wilson semmit nem tudott kezdeni vele -ilyenek a párhuzamos slantek, amelyek amúgy pl. ARod fegyvertárának bevett eszközei- vagy azért, mert igen gányul ütemtelenül futják a akollegák ez nyilván különböző gyökérokokhoz vezet.

Route futás is egy fontos kérdés. Ez ütemre történik. Kulcs gondolat Wilson soha nem volt az ütemre emberre passzok mestere.
Ez a korábbi dühtirádáim egyik alapeleme, ugyanis ehhez nem kell más, mint meló, meló, meló....hát meg vagy +1 lépés hátra, ami ütemvesztést jelenthet, amit kiküszöbölni úgy lehet, hogy meló, meló, meló. A másik módja járhatatlan, mert Wilson nem lesz már magasabb, délcegebb legény.

Wilson egy ütemre területre, de arra vaalaha borzasztóan precízen és gyorsan dobó irányító (volt?). Ezt Hackett világa, a játékok logikája és az útvonalak alap-koncepciója -és az útvonal- futás minősége elveszi tőle. Hackett "bűne", hogy túl komplex megoldásokban gondolkozik, és kvázi a pálya egészét akarja diverzifikálni, miközben Wilson számára a jellemzően nagyforgalmú, döntően rövid szakaszos inkább horizontális, mint vertikális mozgással bejátszott pályarészek harmadlagosak. Pár éve még inkább megindult lábon. Ezek tekintetében ő nem jobb, mint egy első szerződéses irányító.

Én mindig erre írom, hogy ez nagy meló. Hawks fanokat megőrjítettem vele, mert van egy olyan olvasata, hogy a meló nincs elvégezve. B verzióm, hogy Wilson folyamatosan gykorolja, csak elérte a plafont. Hát döntsétek el, melyik a szomorúbb.

A fal, na az sohasem volt jó 15 óta. Valóvan kriminális falai voltak, de Goto 10 mindig kockázatosan játszott.
Hogy működjön a blok séma, ahhoz kéne érteni első olvasásra, hogy mi fog történni a pályán úgy nagyjából, és ahhoz képest nem rögtönözni, hanem, ha valami nem tetszik, áthívom, hogy teszteljem, ha áthívás után tudom, hogy bingó, akkor belenyúlok megint, és megoldom. A fal nem tud mindent megoldani. Hozzáteszem a jelenlegi Broncos OL valóban versenyre kelhet a 2016-os Tom Cable féle egységgel, de ennek az is az oka, hogy nem tudják pontosan mire számítsanak.
Boles még játszott és éppen jól is 1 félidőn át kiterelte az emberét, majd egyszercsak ott volt Wilson.

Ezek mind összefüggenek. Konklúzió: Szinkron teljesen hiányzik az elképzelésekben, és a koncepcióban. Ha ezt akarták játszani, akkor nem értem hogy miért nem költöztek össze az offseasonben. És szerintem Wilson nem tette bele a melót, lehet, hogy már beleteszi, de az az atléta aki az olimpián kezd edzeni a versenyre izomlázat kap. Hozzáteszem ez spekuláció. Szerintem már csapdában van a csapat, és ha az elején meg is volt a közös munka iránti vágy ez mára nincs. Én felkészületlennek, koncepciotlannak érzem a csapatot.

Valakit ki kell venni a képletből. Én amúgy Wilsont venném ki, nem mintha jobb lenne a csere, csak azért hogy észbe kapjon, hogy az "öröksége", amelyet folyamatosan polírozgat, az léket kapott.

Viszont Hackettnek ez a vezetőedzői poszt egyszerűen még nem megy.
Az egyébként érdekes, hogy ha olyan nagyon rossz a felkészülés Denverben, akkor a védelem az egy másik univerzumban készül fel, vagy akkor Hackett módszere, csak részlegesen szar? Hogy van ez?

Úgy nagyjából Pat Bowlen a 4. meccsen hívta volna be az urakat. És itt kötnék Zalán HSZ-ére ( hatalmas Like). Egy erős Pat Bowlen ezt már megoldotta volna. Ahogy mi Hawks szurkolók tudjuk, hogy egy erős Paul Allen mennyi mindent megoldott volna fénysebeséggel.

De ez egy külön téma.

ui. nem szerkesztgetek, ez már ilyen helyesírásért bocs.
Helmut _Professional drinker
Először is köszi, sztem a teljes fórum nevében mondom h
a) minden RW szurkolót szívesen látunk, mint új broncos drukker;
b) minden levezetett (akár RW, akár csapat) kritikát szívesen látunk.

Másodszor:
Amiket írsz azok már egy jóideje/mindig is meglévő limitációi mégis top5 számokat hozott.
Fizikailag biztos h erodálóik az ember 30 felett, de én nem látom rajta h olyan szintű fizikai szétesésen menne keresztül, ami azt indokolná amit látunk.
Tekintve h nincs a birtokunkban olyan infó, ami alapján ki lehetne lépni RW szerződéséből, így ki lehet szerinted az az edző, vagy ha úgy könnyebb, mi lehet az a rendszer, ami kihasználná a jelenlegi RW-t?

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
több mint 2 éve

Szerintem nem rúgjuk ki Hackett-et még, majd szezon végén, sokat már úgyse számítana. Meg egyébként azért nem mindenről ő tehet, nem ő dobja mellbe a védőt vagy épp nem ő futja meg 1 yarddal korábban a route-ot, mint kéne és nem is ő cseszi el a blokkolásokat. Persze at-the-end-of-the-day a HC felelős mindenért, de ettől még nem lehet azt remélni, hogy az ő kirúgása, vagy bárki másnak az idehozása varázsütésre helyreteszi itt a dolgokat, annál sokkal mélyebbek a gondok...

Nem tudom Purcell mit kiabált oda RW-nak, lehet semmi extra nem volt benne, az, hogy utána volt 1 értelmes drive-unk, az inkább a 20 pontos különbségnek és a kevés hátralévő időnek volt köszönhető...
StormST
Purcell és RW állítása szerint is csak fel akarta tüzelni Purcell a támadósort és "gyerünk, csináld meg b+" volt a szöveg. Hogy ez most a valóság, vagy egy frusztrációtól túlcsordult momentumot a PR csapat még idejében lefolytott, az jókérdés, majd ha lesz ilyen lip readinges elemzés, akkor többet tudunk...

Sztem idén már nem várható Hackett menesztésével sem teljes pálfordulás, egyszerűen szezon közben nem lehet egy új playbookot implementálni, de ez a mostani ezzel a mostani RW-vel nem működik, vmit csinálni kell, mert a végén az 1/1-est adjuk oda idén...
Általános Doktor
Milyen playbook kellene ehhez a RW-hez? Komolyan kérdem, mert nem látom. Mozogni nem igen akar, így a legtöbb PA roll out (és így a wco zöme), RPO kilőve, zsebből passzolni nem tud, így a vertikális játékokra épülő scheme szintén kizárva.

Nyugodtan lehet mondani, hogy megunta a futballt, csak akkor inkorrekt volt, hogy felvett tőletek 250 métert. Hackett a kisebb probléma.
Nem tudok választ adni arra, hogy pontosan milyen playbook kellene a mostani RW-hez, de van 10 év minta arra, hogy van olyan ami működik. Értem h vannak limitációi, ami a megkopott mobilitásából fakadhatnak, de basszus, történelmi léptékkel az egyik legpontosabb mélységi irányitó volt, mielőtt idekerült, most meg Lock szintet hoz. Vagy sérülése van, vagy a rendszer szar, vagy ő esett darabjaira fizikálisan, vagy beleunt.

Utóbbival kapcsolatban azért vagyok szkeptikus, mert ezzel ledöntené az elmúlt 10 évét, a nyilatkozataiból nekem nem olyan csávó jön le, aki szarik a jövőbeni megítélésére.

Hackett meg azért probléma RW-től függetlenül, mert irányító nélkül is volt 19 pontos átlagunk az elmúlt években, ha Bortlest állítasz be oda, akkor is jobbnak kéne lennie az O#-nek...
Általános Doktor
de én igen .... régit, olyat, amilyet már senki sem akar játszani, és Wilson sem tud.
Az első hetekben örültem, hogy ugyan nem nyertek, de látom azokat a felvillanásokat, és elemeket, amelyek Wilson játékát meg tudják fiatalítani.

Az a helyzet, hogy Wilson alapvető és elképesztően megbotránkoztató hiányossága az olvasási képessége, illetve annak a gyengesége. Természetesen tudja alkalmazni az alapelveket, de ezt úgy szokták mondani, hogy nem particionálja jól a pályát, tehát fejben nem rakja össze a védelmi egységek/teamek mozgását. Úgynevezett szólót olvas, tehát 1-az 1-es missmatceket olvas. Amíg elképesztően gyors volt, tehát pályája első 5 évében, ezt megoldotta lábon, igaz akkor is nagyon komoly kockázatokat vállalt fel, de vagy megfutotta, vagy meghosszabbította annyira, hogy a végén talált üres célpontot, Rice, Kearse, Graham, Baldwin, Tate, Lockett, DK személyében. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy 11-12-ben robbant az a fajta programozott játék, ami forradalmasította a fizikailag tehetséges játékosok NFL alkalmasságának felgyorsítását. Lábat kerestek meg kar, és alázatot, némi értelemmel, és alájuk volt pakolva a playbook. Nemigen törődött azzal senki, hogy a gyengébb skilleket kihegyezzék. Nem véletlen, hogy ennek a generációnak az a része jár most kicsit jobban, aki hátrébb léphetett egyet, akár koptathatott padot, tanulhatott.
Ehhez az olvasási problémához hozzátartozik, hogy egy védelmet azért lehet ismerni. A meccsre való felkészülés része az is, hogy felkészülsz az ellenfél védelméből, és pl. figyeled a mozgásokat kersel emblematikus mozgáspárokat. Ez rengeteg meló, ráadásul a gameplan részeként közös munka az OC-vel. A felkészülés hiányát ezért sem lehet csak az OC, vagy csak a QB nyakába varrni. A meccs specifikus csomagok összerakása ezután történik. Vasárnap meccs. Már hazafelé nézed, mit basztál el, de hétfő már a hétvégi meccsé. Valójában ez heti 6 nap meló.

Én rettenetesen kritikus vagyok Wilsonnal több mint 7 éve pont emiatt, illetve az ütemjátékok miatt. Ezzel nem mindig nyertem el mások szimpátiáját, de sokan azt sem értik, hogy a végső játékhívás nem az OC, hanem a QB felelőssége. Ezzel együtt a hívás dinamikája igenis az OC felelőssége, illetve az alapjáték behívása is. A behívott játékoknak egyenként, és sorrendiségükben is megvan a logikája, egynsúlya, és emiatt a QB nem tudja össze vissza áthívni. Ez nem Madden.

Mérhetetlenül sok az un highest common measure, sok a visszatérő elem a játékhívásban, illetve sok az olyan megoldás, amit az előző driveben már láttunk, és akkor sem volt jó. Most, hogy azért nem volt jó, mert Wilson semmit nem tudott kezdeni vele -ilyenek a párhuzamos slantek, amelyek amúgy pl. ARod fegyvertárának bevett eszközei- vagy azért, mert igen gányul ütemtelenül futják a akollegák ez nyilván különböző gyökérokokhoz vezet.

Route futás is egy fontos kérdés. Ez ütemre történik. Kulcs gondolat Wilson soha nem volt az ütemre emberre passzok mestere.
Ez a korábbi dühtirádáim egyik alapeleme, ugyanis ehhez nem kell más, mint meló, meló, meló....hát meg vagy +1 lépés hátra, ami ütemvesztést jelenthet, amit kiküszöbölni úgy lehet, hogy meló, meló, meló. A másik módja járhatatlan, mert Wilson nem lesz már magasabb, délcegebb legény.

Wilson egy ütemre területre, de arra vaalaha borzasztóan precízen és gyorsan dobó irányító (volt?). Ezt Hackett világa, a játékok logikája és az útvonalak alap-koncepciója -és az útvonal- futás minősége elveszi tőle. Hackett "bűne", hogy túl komplex megoldásokban gondolkozik, és kvázi a pálya egészét akarja diverzifikálni, miközben Wilson számára a jellemzően nagyforgalmú, döntően rövid szakaszos inkább horizontális, mint vertikális mozgással bejátszott pályarészek harmadlagosak. Pár éve még inkább megindult lábon. Ezek tekintetében ő nem jobb, mint egy első szerződéses irányító.

Én mindig erre írom, hogy ez nagy meló. Hawks fanokat megőrjítettem vele, mert van egy olyan olvasata, hogy a meló nincs elvégezve. B verzióm, hogy Wilson folyamatosan gykorolja, csak elérte a plafont. Hát döntsétek el, melyik a szomorúbb.

A fal, na az sohasem volt jó 15 óta. Valóvan kriminális falai voltak, de Goto 10 mindig kockázatosan játszott.
Hogy működjön a blok séma, ahhoz kéne érteni első olvasásra, hogy mi fog történni a pályán úgy nagyjából, és ahhoz képest nem rögtönözni, hanem, ha valami nem tetszik, áthívom, hogy teszteljem, ha áthívás után tudom, hogy bingó, akkor belenyúlok megint, és megoldom. A fal nem tud mindent megoldani. Hozzáteszem a jelenlegi Broncos OL valóban versenyre kelhet a 2016-os Tom Cable féle egységgel, de ennek az is az oka, hogy nem tudják pontosan mire számítsanak.
Boles még játszott és éppen jól is 1 félidőn át kiterelte az emberét, majd egyszercsak ott volt Wilson.

Ezek mind összefüggenek. Konklúzió: Szinkron teljesen hiányzik az elképzelésekben, és a koncepcióban. Ha ezt akarták játszani, akkor nem értem hogy miért nem költöztek össze az offseasonben. És szerintem Wilson nem tette bele a melót, lehet, hogy már beleteszi, de az az atléta aki az olimpián kezd edzeni a versenyre izomlázat kap. Hozzáteszem ez spekuláció. Szerintem már csapdában van a csapat, és ha az elején meg is volt a közös munka iránti vágy ez mára nincs. Én felkészületlennek, koncepciotlannak érzem a csapatot.

Valakit ki kell venni a képletből. Én amúgy Wilsont venném ki, nem mintha jobb lenne a csere, csak azért hogy észbe kapjon, hogy az "öröksége", amelyet folyamatosan polírozgat, az léket kapott.

Az egyébként érdekes, hogy ha olyan nagyon rossz a felkészülés Denverben, akkor a védelem az egy másik univerzumban készül fel, vagy akkor Hackett módszere, csak részlegesen szar? Hogy van ez?

Úgy nagyjából Pat Bowlen a 4. meccsen hívta volna be az urakat. És itt kötnék Zalán HSZ-ére ( hatalmas Like). Egy erős Pat Bowlen ezt már megoldotta volna. Ahogy mi Hawks szurkolók tudjuk, hogy egy erős Paul Allen mennyi mindent megoldott volna fénysebeséggel.

De ez egy külön téma.

Helmut _Professional drinker
Remélem egyszer könyvet fogsz írni. Elsők között fogom megvenni!

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma

StormST

Általános Doktor

Általános Doktor

De ez egy külön téma.

több mint 2 éve
A playbookhoz itt a fórumon nagyon kevesen értünk. Én biztos nem. Valójában úgy általában a focihoz se sokan.
De az mondjuk a fotellből is látszik, vagy legalábbis a fotellből úgy látszik, hogy semmi adjustment nem volt arra, hogy kiesett a kezdő LT, a top4 WR-ből 3, és a kezdő RB.

Kevesebb sérülttel se ment jobban, úgyhogy senki ne fogja erre Wilson szenvedését, de Hackett sok feladat közül ez lenne az egyik, amivel neki kellett volna foglalkoznia, míg ő maddent játszott a franchise-zal...

A Hackett vs Wilson témában annyi van, hogy utóbbit láttuk már jól játszani, előbbit még nem láttuk jól headcoacholni.
A másik különbség, hogy Wilson 25 előtt elküldhetetlen a cap miatt, Hackett viszont akár most is elküldhető, mert ki kellene ugyan neki fizetni a pénzt, de az most épp van.
btw, Wilson contract továbbra is Paton hibája, nem Hacketté...

Ennek ellenére nagyon valószínűtlen, hogy szezon vége előtt kirúgnánk, és utána sem garantált.
Black_Adder
Egyébként Paton lépéseinél mindnél értettem a rációt, amikor meghúzta | még a Von tradenél is, de ezt most felesleges újra nyitni, sokat beszéltünk már róla a lényeg h értettem a gondolatsort és tudtam is azonosulni vele racionális megközelítéssel | , az RW trade is olyan volt, amit sztem 5 év langyos vízben tapicskolás után meg KELLETT lépni, függetlenül attól h mennyit adtunk érte, mert egyszerűen a 10 éves minta ami RW-vel jött, az azt prognosztizálta h megéri ez az egész.
DE
2 éves szerződése volt, a hosszabbítás már egy olyan dolog h csak akkor van benne upside, ha 100% biztos vagy a teljesítményében és attól félsz h a piac nagyon elszáll körülötte, ami miatt sokat buksz egy kései hosszabbításon. Még ebben az esetben sem látom h pl egy novemberi hosszabbítás miért lett volna gond | meg akarta előzni LJ hosszabbítását? | . Ennyire jó lett volna a TC-ben? Mert onnan is arról jöttek a hírek h a D# meglepően jó és az O#-nek vannak gyengébb napjai. Ha ennyire jó volt, akkor hova lett az a forma? Meg úgy általában, hova lett a formája? Melyik QB hosszabbítást akartuk megelőzni ennyire?

Black már anno levezette h Paton szemszögéből annyira egy lapra volt minden feltéve a RW cserére h az ő nézőpontjából ez a hosszabbítás csak jól sülhet el mert
a) vagy jól játszik RW és akkor relatíve olcsón itt lesz, ő meg zsenivé válik;
b) nem játszik jól és akkor kudarc a csere és ezzel a hosszabbítás, ergo ígyis-úgyis lapátra kerül.

Most h így magammal megbeszéltem, már csak jobban idegesít ez a hosszabbítás 😀

több mint 2 éve
A playbookhoz itt a fórumon nagyon kevesen értünk. Én biztos nem. Valójában úgy általában a focihoz se sokan.
De az mondjuk a fotellből is látszik, vagy legalábbis a fotellből úgy látszik, hogy semmi adjustment nem volt arra, hogy kiesett a kezdő LT, a top4 WR-ből 3, és a kezdő RB.

Kevesebb sérülttel se ment jobban, úgyhogy senki ne fogja erre Wilson szenvedését, de Hackett sok feladat közül ez lenne az egyik, amivel neki kellett volna foglalkoznia, míg ő maddent játszott a franchise-zal...

A Hackett vs Wilson témában annyi van, hogy utóbbit láttuk már jól játszani, előbbit még nem láttuk jól headcoacholni.
A másik különbség, hogy Wilson 25 előtt elküldhetetlen a cap miatt, Hackett viszont akár most is elküldhető, mert ki kellene ugyan neki fizetni a pénzt, de az most épp van.
btw, Wilson contract továbbra is Paton hibája, nem Hacketté...

Ennek ellenére nagyon valószínűtlen, hogy szezon vége előtt kirúgnánk, és utána sem garantált.

több mint 2 éve

StormST

Általános Doktor

több mint 2 éve

StormST

Általános Doktor

több mint 2 éve

StormST

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Hackettnek sztem innen nincs visszaút, szerencsétlen megpróbált mindent, leadta a feladatok nagyrészét, de egyszerűen nem megy. Kérdés az h meghúzzák ezt a döntést már a héten, vagy bohóckodunk még pár meccset.

Ha VJ helyett lenne, akkor talán lenne türelem, de ő egy RW megatrade és egy nagyon elkapkodott hosszabbítás | mondom ezt úgy h továbbra sem vagyok hajlandó elhinni h az a QB aki a hétvégén beállítja Elway TD számát az elfelejtett játszani | után van, itt és most nem fér bele az a 3-8, ami VJ-nél és Fangionál is belefért (nyilván a fórumnál nem fért bele az sem, de az nfl sztenderdjei közt belefért).

Emberileg kicsit sajnálom, de egyszerűen nonszensz h ezzel a kerettel egyszer sem ütjük a szenvedő raiderst, meg a 3-8-as pantherst. A szezon elejei bohóckodásokról szót sem ejtve, a nézhetetlen támadójátékot meg sem említve.

RW-t pedig össze kell rakni valahogy, nincs más út ezzel a szerződéssel, a kirúgása/elcserélése egyszerűen gondolat szintjén sem jöhet szóba, szal felesleges "elengedni őt érzelmileg/fejben", mert fizikailag nem tudjuk elengedni.
Egyszerűen össze kell ezt az O#-t rakni úgy h működjön vele.
És nem értek egyet ezzel az RW-nek nincs plafonja hozzáállással: 10 éven keresztül látszódott h mi a plafonja és az egy top5-ös QB szintje, egyszerűen teljesen precedensnélküli az h egy stabil top5-ös | határeset HoF | QB hirtelen bottom 5 legyen. Nem 40 éves könyörgöm, ezt valahogy helyre kell hozni, különben nem csak ez a szezon, de a kövi 2 is megy a kukába.
Általános Doktor
Nem az a baj, hogy RW-nek nincs plafonja, hanem az a baj, hogy az a plafon nagyon sokat esett az elmúlt 1,5-2 évben. Ez minden játékosnál eljön előbb vagy utóbb, ez a dolgok rendje. A baj ott van, hogy ez a plafon-esés nála azzal járt, hogy már nem fut ki a zsebből, igazából meg se nézi, hogy lenne-e rá lehetősége. Pocket passer-nek meg ő nem elég veszélyes. Ráadásul látható is rajta, hogy frusztrálja, így ez egy öngerjesztő folyamat is...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Hackettnek sztem innen nincs visszaút, szerencsétlen megpróbált mindent, leadta a feladatok nagyrészét, de egyszerűen nem megy. Kérdés az h meghúzzák ezt a döntést már a héten, vagy bohóckodunk még pár meccset.

Ha VJ helyett lenne, akkor talán lenne türelem, de ő egy RW megatrade és egy nagyon elkapkodott hosszabbítás | mondom ezt úgy h továbbra sem vagyok hajlandó elhinni h az a QB aki a hétvégén beállítja Elway TD számát az elfelejtett játszani | után van, itt és most nem fér bele az a 3-8, ami VJ-nél és Fangionál is belefért (nyilván a fórumnál nem fért bele az sem, de az nfl sztenderdjei közt belefért).

Emberileg kicsit sajnálom, de egyszerűen nonszensz h ezzel a kerettel egyszer sem ütjük a szenvedő raiderst, meg a 3-8-as pantherst. A szezon elejei bohóckodásokról szót sem ejtve, a nézhetetlen támadójátékot meg sem említve.

RW-t pedig össze kell rakni valahogy, nincs más út ezzel a szerződéssel, a kirúgása/elcserélése egyszerűen gondolat szintjén sem jöhet szóba, szal felesleges "elengedni őt érzelmileg/fejben", mert fizikailag nem tudjuk elengedni.
Egyszerűen össze kell ezt az O#-t rakni úgy h működjön vele.
És nem értek egyet ezzel az RW-nek nincs plafonja hozzáállással: 10 éven keresztül látszódott h mi a plafonja és az egy top5-ös QB szintje, egyszerűen teljesen precedensnélküli az h egy stabil top5-ös | határeset HoF | QB hirtelen bottom 5 legyen. Nem 40 éves könyörgöm, ezt valahogy helyre kell hozni, különben nem csak ez a szezon, de a kövi 2 is megy a kukába.

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 991
Megnéztem pár összefoglalót…

JAX-BAL
SEA-OAK
ARI-SD

Volt foci, volt szenvedély, volt izgalom, élmény volt nézni. Ajánlom.

A kedvenc csapatom meg kiöli belőlem a foci szeretetét…
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Na majd a Seattle top3-as draftja megoldja a helyzetet jövőre...

Érdekes szituáció egyébként, hogy az új tulajok mikor kezdenek bele a mocsár feltöltésébe mert előbb utóbb a bevételeken is meglatszik majd, hogy top nyomorék franchise lettünk.

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Hát a Colts idei szenvedése mellett szeretném azt írni, hogy legalább a Broncos meccsei kárpótolnak, élmény nézni, jó szurkolni. De nincs így. Sőt, ezt a Broncos-t nézni még nehezebb, mint a Coltsot, mert utóbbinál legalább körülbelül értem, hogy mi ment gallyra. A Broncos esetében viszont ... bár az elvárásaimat már régen "hozzáigazítottam" a realitásokhoz, a mai napig nem értem, hogy mi miért nem működik. Mondhat akárki akármit, WIlson ennél jobb irányító, ez a csapat ennél jobb rosterrel bír. És mégis ez jön ki belőle. Érthetetlen.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)