Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
BREAKING: Multiple sources indicate that after last night's OT loss to the #Raiders, Former #Broncos RB Melvin Gordon loudly played several songs by Hip Hop artist 'Future' in the #Broncos Locker Room.

QB Russell Willson reportedly demanded his immediate release that same night

Future is the ex-fiancé of Russell Wilson's wife, Ciara, who recently filed a $15 million dollar lawsuit against the Hip Hop artist.

Since Wilson joined the #Broncos this spring, the team had banned Future from all locker room playlists.
Amadeus von Dollárbaloldal
Tehát a fumble-jei miatt maradhatott is volna, de lejátszott pár huszadrangú zenét, valami hippitől, emiatt mennie kellett, mert a semmit nem mutató vezérbika nője egykor kavart a palival. Gratulálok minden érintettnek. Számomra, ha ez igaz, Wilsonról állítja ki a legrosszabb bizonyítványt. Együtt van az öltöző, a pályán is látszik..
Zalán
Az a baj hogy míg nálunk John írta a zenét, és énekelt is sokáig, addig nálatok sajnos már Yoko énekel, és az ő művészi koncepciója érvényesül.
Az alábbiakban demonstrálnám, hogy mi történik Denverben.
 www.youtube.com/watch?v=IpX1wBrCymo
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Leszarom milyen zene ment, lelépett Gordon, ez a lényeg 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 991
Szerintem ez féknyúz, ennyire hülyék nem lehetnek.
Kivéve Gordont, nézd már azt a képet…
🤣
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
BREAKING: Multiple sources indicate that after last night's OT loss to the #Raiders, Former #Broncos RB Melvin Gordon loudly played several songs by Hip Hop artist 'Future' in the #Broncos Locker Room.

Future is the ex-fiancé of Russell Wilson's wife, Ciara, who recently filed a $15 million dollar lawsuit against the Hip Hop artist.

Since Wilson joined the #Broncos this spring, the team had banned Future from all locker room playlists.
Tehát a fumble-jei miatt maradhatott is volna, de lejátszott pár huszadrangú zenét, valami hippitől, emiatt mennie kellett, mert a semmit nem mutató vezérbika nője egykor kavart a palival. Gratulálok minden érintettnek. Számomra, ha ez igaz, Wilsonról állítja ki a legrosszabb bizonyítványt. Együtt van az öltöző, a pályán is látszik..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390

Egy centinyit sem tudom megítélni ennek a valóságtartlamát, de ha és amennyiben igaz, akkor szegény Tesi nem számolta ki, hogy olyan 30 pont könryéki differenciált jelentettek az elszórt labdái, ezen a meccsen csupán 7et. Pedig én adtam esélyt a megbánásra, meg felelősségvállalásra, de ebben az esetben ez a gyerek egy kretén 😀
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910

Szerkesztette: Amadeus the Young

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Gordon stílusosan búcsúzik:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Rövidre zárnám a témát, Wilson legalább akkorákat hibázik, mint a stáb, mint a fal, a futók és az elkapósor. Szóval röviden:
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Így a fal meg úgy a fal, Russ meg persze nem tehet semmiről…
jobbágy#JC6
Nincs igazad. Mindenről ő tehet!

Szerintem az OL pöpec, a HC poszt végre megoldott, a futójáték Gordonnal game changer (volt), az elkapó szekció meg parádés.
Egyedül az a hülye 250 milliós QB, na azzal van a probléma!
Nem lehet elcserélni valami normális középszar irányítóra?
Mert akkor egyből lehetne menni a PO-ba.
akdestroyer

😀
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
jobbágy#JC6

Szerintem az OL pöpec, a HC poszt végre megoldott, a futójáték Gordonnal game changer (volt), az elkapó szekció meg parádés.
akdestroyer
Jó válasz, a besértődés mindig jó elkenni az eredeti témát...

Senki nem mondta, hogy mindenről ő tehet, de szerintem kimosdatni is elég gáz. Ha nézed a meccseket, akkor láthatod, hogy pont a legnagyobb hibákat akkor csinálja, amikor lenne ideje. Én nem kérem rajta a sack-eket, a nyomás alatt dobott INT-t vagy szar passzot, mert azok vagy nem az ő hibái. meg azokért bárkit le lehet baszni, meg őszintén szólva azokra már immunis vagyok az utóbbi 6 év alapján. Nekem azzal van a bajom, amikor van ideje és nem nézi meg az üres célpontot, meg akkor dobja túl vagy alá a passzokat. Valamint nem gondolom pl, hogy azért az OL a hibás, hogy adott a Titans-nek 40 extra mp-et a meccs végén, mert inkább kidobta a pályáról a labdát, mint hogy benyeljen egy sack-et vagy csináljon pár lépés után egy slide-ot. Ez színtiszta amatőrizmus...

Én egy 250 milliós vagy leendő HoF QB-től azt várnám, hogy elfedi 1-2 csapatrész hibáit, megoldja kevesebb idővel, pontosan passzol, hogy a gyengébb elkapók is el tudják kapni, megfut néha 1-2 1st down-t, amikor kezd összeomlani a zseb, tüzeli vagy épp lebassza a csapattársakat a pálya mellett. Ezeket nem látom, de ha te igen, akkor szólj, sértődés nélkül, beszélgetve...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Játszuk azt, hogy gm-ek vagyunk.
Nálad csere Lock, ès Geno plafonja sem magas minden sikere ellenére. 1-1-be cserélsz velem? Odaadom Wilsont és a szerződését, s kapsz még egy harmadik kört is. Cserébe kérem Lockot. Teljesen komoly az ajánlat. Deal?
Zalán
Egy éppen újraépülő csapatba nem kell Wilson. Nem csak ő, bármelyik másik nagypénzes fr.QB se kéne.
Szóval a kérdés ilyenképpen nem releváns.

Nem írhatom a szent tehénre hogy eddig egy kalap szar?
jobbágy#JC6
1. Nem szent tehén.
2. Ha a világ összes pénzéért odaviszed a csapatodhoz Lewis Hamiltont, és beleülteted egy uborkába, nem fog futamot nyerni. És ez nem az ő szegénységi bizonyítványa lesz.
akdestroyer
Jó, majd nem szarozom, ha elkezd tűzben égni, mondjuk a csapatért…
több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Nálad csere Lock, ès Geno plafonja sem magas minden sikere ellenére. 1-1-be cserélsz velem? Odaadom Wilsont és a szerződését, s kapsz még egy harmadik kört is. Cserébe kérem Lockot. Teljesen komoly az ajánlat. Deal?
Zalán
Egy éppen újraépülő csapatba nem kell Wilson. Nem csak ő, bármelyik másik nagypénzes fr.QB se kéne.
Szóval a kérdés ilyenképpen nem releváns.

jobbágy#JC6
1. Nem szent tehén.
2. Ha a világ összes pénzéért odaviszed a csapatodhoz Lewis Hamiltont, és beleülteted egy uborkába, nem fog futamot nyerni. És ez nem az ő szegénységi bizonyítványa lesz.

több mint 2 éve
jobbágy#JC6

akdestroyer
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
jobbágy#JC6

akdestroyer

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
jobbágy#JC6

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A szokásos TJ-s Qb elemzés:
 www.youtube.com/watch?v=GlfItZygL8c

Közben bejelentették h Klint marad az aki hívja a playeket.

O# oldalon én látok fényt az alagút végén, sztem KK koncepciói jobban fekszenek majd RW-nek mint az eddigiek, volt most is pár félreolvasás, de az optimista felem erre azt mondja h rövid idővel ezeket meg lehet tanulni, kicsit új koncepciók, máshol vannak az olvasási pontok, ennek javulnia kell.

RW-nek ez volt a PFF szerint a második legjobb meccse idén (79.0 érték, ami már sötétzöld, azaz átlag felettit jelöli náluk), nyilván még bőven van hova fejlődni, nyilván ha az utolsó passzát nem kidobja, hanem benyeli a sackket, akkor lehet h ez egy W-t érne, de legalább van vmibe kapaszkodni.

Én ezt teszem ellenbizonyításig.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Porsan Las Vegas Raiders 185
Nyilván az OL nem jó, de tavaly se volt az, mégse éreztem ennyire fosnak a támadásainkat. Az meg nálam külön vicc, ami tegnap is nagyon feltűnt, hogy Carr mennyivel kevésbé lett ideges a nyomástól, RW totál tele gatyával, riadt tekintettel néz, amikor elkezd nőni a nyomás. Nem ezt várták tőle és nem is volt ő ilyen...
StormST
Nálunk meg tényleg szar a fal,és tavaly is az volt.  www.sharpfootballanalysis.com/analysis/2022-nfl-offensive-line-rankings-by-positional-unit/ itt az idei is  www.lineups.com/articles/nfl-offensive-line-rankings

Szerkesztette: Porsan
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Van egy RW az NBA-ben is, szerintem teljesen hasonló karriert jár be az NFL RW-je.
KeyG
Az NBA-s RW tud passzolni, csak dobni nem, de ez itt képzavar.
több mint 2 éve

Black_Adder
Megnézném, de nincs felesleges 2 órám... 😛

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
Van egy RW az NBA-ben is, szerintem teljesen hasonló karriert jár be az NFL RW-je.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Nyilván az OL nem jó, de tavaly se volt az, mégse éreztem ennyire fosnak a támadásainkat. Az meg nálam külön vicc, ami tegnap is nagyon feltűnt, hogy Carr mennyivel kevésbé lett ideges a nyomástól, RW totál tele gatyával, riadt tekintettel néz, amikor elkezd nőni a nyomás. Nem ezt várták tőle és nem is volt ő ilyen...

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
dreadman Denver Broncos 159
Gordon egyelőre csak parasztáldozat, semmi több.
Ettől nem leszünk jobbak. Gondolom megmondták neki előre, hogy a következő fumblinál repül. Nagyjából ez látszott a fején a play után.

Positive Vibration
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Első dominó eldőlt.

xrace77

Black_Adder
Devine Ozigbo time-nak szól az öröm? 😋