Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Az a baj hogy míg nálunk John írta a zenét, és énekelt is sokáig, addig nálatok sajnos már Yoko énekel, és az ő művészi koncepciója érvényesül.BREAKING: Multiple sources indicate that after last night's OT loss to the #Raiders, Former #Broncos RB Melvin Gordon loudly played several songs by Hip Hop artist 'Future' in the #Broncos Locker Room.Tehát a fumble-jei miatt maradhatott is volna, de lejátszott pár huszadrangú zenét, valami hippitől, emiatt mennie kellett, mert a semmit nem mutató vezérbika nője egykor kavart a palival. Gratulálok minden érintettnek. Számomra, ha ez igaz, Wilsonról állítja ki a legrosszabb bizonyítványt. Együtt van az öltöző, a pályán is látszik..
QB Russell Willson reportedly demanded his immediate release that same night
Future is the ex-fiancé of Russell Wilson's wife, Ciara, who recently filed a $15 million dollar lawsuit against the Hip Hop artist.
Since Wilson joined the #Broncos this spring, the team had banned Future from all locker room playlists.
Amadeus von Dollárbaloldal
Zalán
Az alábbiakban demonstrálnám, hogy mi történik Denverben.
www.youtube.com/watch?v=IpX1wBrCymo
több mint 2 éve
Leszarom milyen zene ment, lelépett Gordon, ez a lényeg 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
- JC6
6 991
Szerintem ez féknyúz, ennyire hülyék nem lehetnek.Kivéve Gordont, nézd már azt a képet…
🤣
több mint 2 éve
BREAKING: Multiple sources indicate that after last night's OT loss to the #Raiders, Former #Broncos RB Melvin Gordon loudly played several songs by Hip Hop artist 'Future' in the #Broncos Locker Room.Tehát a fumble-jei miatt maradhatott is volna, de lejátszott pár huszadrangú zenét, valami hippitől, emiatt mennie kellett, mert a semmit nem mutató vezérbika nője egykor kavart a palival. Gratulálok minden érintettnek. Számomra, ha ez igaz, Wilsonról állítja ki a legrosszabb bizonyítványt. Együtt van az öltöző, a pályán is látszik..
Future is the ex-fiancé of Russell Wilson's wife, Ciara, who recently filed a $15 million dollar lawsuit against the Hip Hop artist.
Since Wilson joined the #Broncos this spring, the team had banned Future from all locker room playlists.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Bozontron
390
BREAKING: Multiple sources indicate that after last night's OT loss to the #Raiders, Former #Broncos RB Melvin Gordon loudly played several songs by Hip Hop artist 'Future' in the #Broncos Locker Room.Egy centinyit sem tudom megítélni ennek a valóságtartlamát, de ha és amennyiben igaz, akkor szegény Tesi nem számolta ki, hogy olyan 30 pont könryéki differenciált jelentettek az elszórt labdái, ezen a meccsen csupán 7et. Pedig én adtam esélyt a megbánásra, meg felelősségvállalásra, de ebben az esetben ez a gyerek egy kretén 😀
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
BREAKING: Multiple sources indicate that after last night's OT loss to the #Raiders, Former #Broncos RB Melvin Gordon loudly played several songs by Hip Hop artist 'Future' in the #Broncos Locker Room.QB Russell Willson reportedly demanded his immediate release that same night
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Gordon stílusosan búcsúzik:Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Bozontron
390
Rövidre zárnám a témát, Wilson legalább akkorákat hibázik, mint a stáb, mint a fal, a futók és az elkapósor. Szóval röviden:több mint 2 éve
Így a fal meg úgy a fal, Russ meg persze nem tehet semmiről…Nincs igazad. Mindenről ő tehet!
jobbágy#JC6
Szerintem az OL pöpec, a HC poszt végre megoldott, a futójáték Gordonnal game changer (volt), az elkapó szekció meg parádés.
Egyedül az a hülye 250 milliós QB, na azzal van a probléma!
Nem lehet elcserélni valami normális középszar irányítóra?
Mert akkor egyből lehetne menni a PO-ba.
akdestroyer
😀
több mint 2 éve
Jó válasz, a besértődés mindig jó elkenni az eredeti témát...Így a fal meg úgy a fal, Russ meg persze nem tehet semmiről…Nincs igazad. Mindenről ő tehet!
jobbágy#JC6
Szerintem az OL pöpec, a HC poszt végre megoldott, a futójáték Gordonnal game changer (volt), az elkapó szekció meg parádés.
akdestroyer
Senki nem mondta, hogy mindenről ő tehet, de szerintem kimosdatni is elég gáz. Ha nézed a meccseket, akkor láthatod, hogy pont a legnagyobb hibákat akkor csinálja, amikor lenne ideje. Én nem kérem rajta a sack-eket, a nyomás alatt dobott INT-t vagy szar passzot, mert azok vagy nem az ő hibái. meg azokért bárkit le lehet baszni, meg őszintén szólva azokra már immunis vagyok az utóbbi 6 év alapján. Nekem azzal van a bajom, amikor van ideje és nem nézi meg az üres célpontot, meg akkor dobja túl vagy alá a passzokat. Valamint nem gondolom pl, hogy azért az OL a hibás, hogy adott a Titans-nek 40 extra mp-et a meccs végén, mert inkább kidobta a pályáról a labdát, mint hogy benyeljen egy sack-et vagy csináljon pár lépés után egy slide-ot. Ez színtiszta amatőrizmus...
Én egy 250 milliós vagy leendő HoF QB-től azt várnám, hogy elfedi 1-2 csapatrész hibáit, megoldja kevesebb idővel, pontosan passzol, hogy a gyengébb elkapók is el tudják kapni, megfut néha 1-2 1st down-t, amikor kezd összeomlani a zseb, tüzeli vagy épp lebassza a csapattársakat a pálya mellett. Ezeket nem látom, de ha te igen, akkor szólj, sértődés nélkül, beszélgetve...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
- JC6
6 991
Jó, majd nem szarozom, ha elkezd tűzben égni, mondjuk a csapatért…Játszuk azt, hogy gm-ek vagyunk.Egy éppen újraépülő csapatba nem kell Wilson. Nem csak ő, bármelyik másik nagypénzes fr.QB se kéne.
Nálad csere Lock, ès Geno plafonja sem magas minden sikere ellenére. 1-1-be cserélsz velem? Odaadom Wilsont és a szerződését, s kapsz még egy harmadik kört is. Cserébe kérem Lockot. Teljesen komoly az ajánlat. Deal?
Zalán
Szóval a kérdés ilyenképpen nem releváns.
Nem írhatom a szent tehénre hogy eddig egy kalap szar?1. Nem szent tehén.
jobbágy#JC6
2. Ha a világ összes pénzéért odaviszed a csapatodhoz Lewis Hamiltont, és beleülteted egy uborkába, nem fog futamot nyerni. És ez nem az ő szegénységi bizonyítványa lesz.
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Játszuk azt, hogy gm-ek vagyunk.Egy éppen újraépülő csapatba nem kell Wilson. Nem csak ő, bármelyik másik nagypénzes fr.QB se kéne.
Nálad csere Lock, ès Geno plafonja sem magas minden sikere ellenére. 1-1-be cserélsz velem? Odaadom Wilsont és a szerződését, s kapsz még egy harmadik kört is. Cserébe kérem Lockot. Teljesen komoly az ajánlat. Deal?
Zalán
Szóval a kérdés ilyenképpen nem releváns.
Nem írhatom a szent tehénre hogy eddig egy kalap szar?1. Nem szent tehén.
jobbágy#JC6
2. Ha a világ összes pénzéért odaviszed a csapatodhoz Lewis Hamiltont, és beleülteted egy uborkába, nem fog futamot nyerni. És ez nem az ő szegénységi bizonyítványa lesz.
több mint 2 éve
- JC6
6 991
Nem írhatom a szent tehénre hogy eddig egy kalap szar?Így a fal meg úgy a fal, Russ meg persze nem tehet semmiről…Nincs igazad. Mindenről ő tehet!
jobbágy#JC6
akdestroyer
több mint 2 éve
Játszuk azt, hogy gm-ek vagyunk.Így a fal meg úgy a fal, Russ meg persze nem tehet semmiről…Nincs igazad. Mindenről ő tehet!
jobbágy#JC6
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Így a fal meg úgy a fal, Russ meg persze nem tehet semmiről…Nincs igazad. Mindenről ő tehet!
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
A szokásos TJ-s Qb elemzés:www.youtube.com/watch?v=GlfItZygL8c
Közben bejelentették h Klint marad az aki hívja a playeket.
O# oldalon én látok fényt az alagút végén, sztem KK koncepciói jobban fekszenek majd RW-nek mint az eddigiek, volt most is pár félreolvasás, de az optimista felem erre azt mondja h rövid idővel ezeket meg lehet tanulni, kicsit új koncepciók, máshol vannak az olvasási pontok, ennek javulnia kell.
RW-nek ez volt a PFF szerint a második legjobb meccse idén (79.0 érték, ami már sötétzöld, azaz átlag felettit jelöli náluk), nyilván még bőven van hova fejlődni, nyilván ha az utolsó passzát nem kidobja, hanem benyeli a sackket, akkor lehet h ez egy W-t érne, de legalább van vmibe kapaszkodni.
Én ezt teszem ellenbizonyításig.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Porsan
185
Nyilván az OL nem jó, de tavaly se volt az, mégse éreztem ennyire fosnak a támadásainkat. Az meg nálam külön vicc, ami tegnap is nagyon feltűnt, hogy Carr mennyivel kevésbé lett ideges a nyomástól, RW totál tele gatyával, riadt tekintettel néz, amikor elkezd nőni a nyomás. Nem ezt várták tőle és nem is volt ő ilyen...Nálunk meg tényleg szar a fal,és tavaly is az volt. www.sharpfootballanalysis.com/analysis/2022-nfl-offensive-line-rankings-by-positional-unit/ itt az idei is www.lineups.com/articles/nfl-offensive-line-rankings
StormST
Szerkesztette: Porsan
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Van egy RW az NBA-ben is, szerintem teljesen hasonló karriert jár be az NFL RW-je.Az NBA-s RW tud passzolni, csak dobni nem, de ez itt képzavar.
KeyG
több mint 2 éve
Megnézném, de nincs felesleges 2 órám... 😛Every Melvin Gordon fumble as a member of the Denver Broncos
— Michael🇲🇽 (@Bronco_Hater) November 21, 2022
Good riddance @Melvingordon25 pic.twitter.com/0dl5Q4jg5T
Black_Adder
több mint 2 éve
KeyG
9 520
Van egy RW az NBA-ben is, szerintem teljesen hasonló karriert jár be az NFL RW-je.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Nyilván az OL nem jó, de tavaly se volt az, mégse éreztem ennyire fosnak a támadásainkat. Az meg nálam külön vicc, ami tegnap is nagyon feltűnt, hogy Carr mennyivel kevésbé lett ideges a nyomástól, RW totál tele gatyával, riadt tekintettel néz, amikor elkezd nőni a nyomás. Nem ezt várták tőle és nem is volt ő ilyen...
több mint 2 éve
Every Melvin Gordon fumble as a member of the Denver Broncos
— Michael🇲🇽 (@Bronco_Hater) November 21, 2022
Good riddance @Melvingordon25 pic.twitter.com/0dl5Q4jg5T
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
dreadman
159
Gordon egyelőre csak parasztáldozat, semmi több.Ettől nem leszünk jobbak. Gondolom megmondták neki előre, hogy a következő fumblinál repül. Nagyjából ez látszott a fején a play után.
Positive Vibration
több mint 2 éve
- JC6
6 991
Így a fal meg úgy a fal, Russ meg persze nem tehet semmiről…
több mint 2 éve
Devine Ozigbo time-nak szól az öröm? 😋Első dominó eldőlt.
We've waived RB Melvin Gordon III. pic.twitter.com/zRCr3aqYup
— Denver Broncos (@Broncos) November 21, 2022
xrace77
Black_Adder