Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Első dominó eldőlt.
We've waived RB Melvin Gordon III. pic.twitter.com/zRCr3aqYup
— Denver Broncos (@Broncos) November 21, 2022
xrace77
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Ahhoz legalább hozzájarulrunk, hogy a Raiders lehetőleg ne húzzon elől ebből az erős QB classból. Sajnos ennyi pozitívumot lehet elmondani a D dícsérése mellett. (Mondjuk az utolsó playt csúnyán benézték, de így is megint n+1 alkalommal tették lehetővé megnyerni a meccset az O-nak). Ez Hackettnek lefőtt.
több mint 2 éve
@AdamSchefterBroncos’ RB Chase Edmonds suffered a high-ankle sprain Sunday and now is expected to miss “a few weeks”, per source.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Első dominó eldőlt.Akkor az utolsó: Gordon, a kurva anyád… És Isten véled.. Minden jót, további sportsikereket kívànva.. Jó szelet..
We've waived RB Melvin Gordon III. pic.twitter.com/zRCr3aqYup
xrace77
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Első dominó eldőlt. We've waived RB Melvin Gordon III. pic.twitter.com/zRCr3aqYup
Szerkesztette: xrace77
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
igazából az van, amit év elején is írtam, nincs ütem, erő az offenseben. Élettelen. És ez nem csak coaching.Volt már itt vita arról hogy mennyire kell az OL nyakába varni a dolgokat és akkor is túlzásokba estetek. Nincs olyan mutató ahol a Broncos fal a liga 2. Feléhez tartozna. Espn pass blxok win rate-ben top10, PFF pass blocking efficiency top16, footballoutsiders OL musto top15. Tudom hogy egyik semOlyan szinten irritál a Hackett hogy ha én azt leírnám, többet ide nem jönnétek…Beszéljünk már arról is, hogy a QB a playek 2/3-ban szinte azonnal nyomás alá került, (főként a fal átjáróház jellege miatt, és nem magának bevonzva.)
Szerintem a másodikban annyira beparázott, főleg a MFG után, hogy visszavette a kezébe a gyeplőt. Másra nem tudok gondolni.
Konkrétan megutáltatják velem ezt a gyönyörű játékot…
Punt, punt, punt, FG, punt, FG, punt… gyalázat.
A másik az Russell. Senki sem a maga ellensége, de azért szólhatott volna, hogy a régiből már semmi sincs meg… a pali egy vicc. Olyan dobásai voltak a második félidőben, mint egy rookie QB-nak.
Mondok jobbat: kb mint Tebow-nak… pedig aztán van különbség. WR mögé 5-6 yr-dal, oda sem néz az elkapó, akkor a 2min warning után 3&9-nél tiszta célpont, és elé dobja 5 yard-dal.
Én ezt nem akarom nézni.
Legalább mutatna valami érzelmet vagy látná rajta az ember, hogx hiba volt róla lemondani SEA-ben, de nem, magasról leszarja Denvert.
Én esküszöm innentől padoztatnám, a pénzt ugyis ki kell neki fizetni, de fázzon csak fel a segge, mert undorító amit muvel.
jobbágy#JC6
Gordon is csinált impact játékokat a passprotba bevonva.
Nem tudom ilyen körülmények mellett van-e olyan QB akinek nem csesződik szét a játéka.
Szerintem meg, ha Josh Allent sikerül mondjuk 4 első körért elhozni, ugyanitt tartanátok.
Minden normális világban az az árukapcsolás, hogy húzok egy legalább közepes falat a fr.QB elé, nem az, hogy 250 millióért oldja meg azt is, ha 5 szalmazsák áll előtte, mert nem ez a dolga.
Nézzük meg, milyen csapatok meneteltek az utóbbi években a playoffban: SF, Rams, Chiefs, NE, stb.
Mindenütt volt egy legalább top15-ös fal, és egy elit védelemmel megtámogatva, még egy Goffal/Garoppolóval a volán mögött is be lehetett slisszolni a SB-ba.
Mahomesnak is mindig volt fala.
Ahogy kiesett egyszerre mindkét OT-ja a playoffban, egyből beleállt ő is a földbe, és az összes csilliárdos fizetésével együtt se tudott csodát tenni.
Olyankor mi van?
Csak a KC-nél megoldották problémát, és nem kellett egy egész szezonon keresztül egy 5 fős sackgenerátor mögé felállnia, pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy annyi pénzért hogy oldaná meg, remélem lesz egy szezonja egyszer egy bottom 5 fal mögött is.
...
Vissza a tegnapi meccshez: Amikor minden második snapnél 2mp-n belül ér oda a passrush, az atomjaira cseszi szét a playbookot, mert arra nincs idő, hogy egy 3&8-nál az elkapók legalább a first downig elérjenek, nem hogy még útvonalat is fussanak.
Már ha vannak elkapók a csapatban az IR-listán túl is.
Közben meg szép csendben RW a szezon egyik legjobb meccsét tudta le, csak valahogy mégse néz ki jól, mert egyelőre kurva sok sebből vérzik az O#.
De a meccset egyáltalán nem azért bukta el a Denver mert RW 2 üres célpontját is mellédobta a meccs soran - persze ki lehet emelni ezt a 2 momentumot az egész foshalmazból, csak azzal becsapjuk magunkat.
(Közben volt másik 3 kurva nagy játéka, ahol meg forró volt a krumpli, hiába érkezett a WR kezébe a labda.)
(?)
A meccs közben volt egy statisztika, ami arról árulkodott, hogy passzjátékban még ilyen körülmények között is 15. a Broncos, míg futójátékban a 28.
Azért ki a felelős?
Nincs?
Vagy azért hogy Gordon kezébe még mindig labdát nyomnak 1 yardra a goal linetól?
Vagy hogy egyáltalán a keretben van?
Emberek...
Se RB, se OL, se WR.
Mit várunk?
akdestroyer
Szentiras, de azert ha harom komolyabb oldal irja h nem rossz ez a fal, akkor ne próbáljuk már bemagyarazni. Ha már nekünk nem hisztek.
Személy szerint azt gondolom hogy ez a fal átlagos. Semmiképp nem jó, de nem is rossz. Burrow, Tua, Brady, Tannehill elott is szarabb fal van, de sorolhatnám. Mégis megoldjak. Nem csak a QB. A stáb is. Ettől függetlenül ahogy többen irtatok, Wilsontól kicsit többet várunk.
Írom mindenzt ugy hogy tegnap szerintem sem volt rossz. Sajnos kifejezetten jó se. És sajnos nem az az elvàrás hogy ne kegyen rossz. Hanem az h csináljon vmit top7-es QB fizetésért es 2db elso 2db masodik körért.
Sajnos ez kevés. Édeskevés. Ez egy közepes QB szint. Az nem kell. Rohadtul nem azt akarom nézni ezért amibe jerult h 2-3 meccsenként osszehozzon egy elfogadható szintet.
Továbbra is tartom h az edzői gárda O szinten borzasztó. Lenne egy kis töke a FO-nak akkor most mindenféle indoklás nélkül vágnák ki Hackettet. Ennél lehet rosszabb? Nem
Viszont Wilsont is elő kell venni. Minden egyes héten amíg nem bizonyítja h befogjuk a szánkat. Én rögtön megteszem, nem várok semmit jobban. Addig viszont ne mutogassunk másra.
Leonidasz007
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Patrik007
342
Volt már itt vita arról hogy mennyire kell az OL nyakába varni a dolgokat és akkor is túlzásokba estetek. Nincs olyan mutató ahol a Broncos fal a liga 2. Feléhez tartozna. Espn pass blxok win rate-ben top10, PFF pass blocking efficiency top16, footballoutsiders OL musto top15. Tudom hogy egyik semOlyan szinten irritál a Hackett hogy ha én azt leírnám, többet ide nem jönnétek…Beszéljünk már arról is, hogy a QB a playek 2/3-ban szinte azonnal nyomás alá került, (főként a fal átjáróház jellege miatt, és nem magának bevonzva.)
Szerintem a másodikban annyira beparázott, főleg a MFG után, hogy visszavette a kezébe a gyeplőt. Másra nem tudok gondolni.
A másik az Russell. Senki sem a maga ellensége, de azért szólhatott volna, hogy a régiből már semmi sincs meg… a pali egy vicc. Olyan dobásai voltak a második félidőben, mint egy rookie QB-nak.
Mondok jobbat: kb mint Tebow-nak… pedig aztán van különbség. WR mögé 5-6 yr-dal, oda sem néz az elkapó, akkor a 2min warning után 3&9-nél tiszta célpont, és elé dobja 5 yard-dal.
Én ezt nem akarom nézni.
Legalább mutatna valami érzelmet vagy látná rajta az ember, hogx hiba volt róla lemondani SEA-ben, de nem, magasról leszarja Denvert.
Én esküszöm innentől padoztatnám, a pénzt ugyis ki kell neki fizetni, de fázzon csak fel a segge, mert undorító amit muvel.
jobbágy#JC6
Nem tudom ilyen körülmények mellett van-e olyan QB akinek nem csesződik szét a játéka.
Szerintem meg, ha Josh Allent sikerül mondjuk 4 első körért elhozni, ugyanitt tartanátok.
Minden normális világban az az árukapcsolás, hogy húzok egy legalább közepes falat a fr.QB elé, nem az, hogy 250 millióért oldja meg azt is, ha 5 szalmazsák áll előtte, mert nem ez a dolga.
Nézzük meg, milyen csapatok meneteltek az utóbbi években a playoffban: SF, Rams, Chiefs, NE, stb.
Mindenütt volt egy legalább top15-ös fal, és egy elit védelemmel megtámogatva, még egy Goffal/Garoppolóval a volán mögött is be lehetett slisszolni a SB-ba.
Ahogy kiesett egyszerre mindkét OT-ja a playoffban, egyből beleállt ő is a földbe, és az összes csilliárdos fizetésével együtt se tudott csodát tenni.
Olyankor mi van?
Csak a KC-nél megoldották problémát, és nem kellett egy egész szezonon keresztül egy 5 fős sackgenerátor mögé felállnia, pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy annyi pénzért hogy oldaná meg, remélem lesz egy szezonja egyszer egy bottom 5 fal mögött is.
...
Vissza a tegnapi meccshez: Amikor minden második snapnél 2mp-n belül ér oda a passrush, az atomjaira cseszi szét a playbookot, mert arra nincs idő, hogy egy 3&8-nál az elkapók legalább a first downig elérjenek, nem hogy még útvonalat is fussanak.
Közben meg szép csendben RW a szezon egyik legjobb meccsét tudta le, csak valahogy mégse néz ki jól, mert egyelőre kurva sok sebből vérzik az O#.
De a meccset egyáltalán nem azért bukta el a Denver mert RW 2 üres célpontját is mellédobta a meccs soran - persze ki lehet emelni ezt a 2 momentumot az egész foshalmazból, csak azzal becsapjuk magunkat.
(Közben volt másik 3 kurva nagy játéka, ahol meg forró volt a krumpli, hiába érkezett a WR kezébe a labda.)
(?)
A meccs közben volt egy statisztika, ami arról árulkodott, hogy passzjátékban még ilyen körülmények között is 15. a Broncos, míg futójátékban a 28.
Azért ki a felelős?
Nincs?
Vagy azért hogy Gordon kezébe még mindig labdát nyomnak 1 yardra a goal linetól?
Emberek...
Se RB, se OL, se WR.
Mit várunk?
akdestroyer
Szentiras, de azert ha harom komolyabb oldal irja h nem rossz ez a fal, akkor ne próbáljuk már bemagyarazni. Ha már nekünk nem hisztek.
Személy szerint azt gondolom hogy ez a fal átlagos. Semmiképp nem jó, de nem is rossz. Burrow, Tua, Brady, Tannehill elott is szarabb fal van, de sorolhatnám. Mégis megoldjak. Nem csak a QB. A stáb is. Ettől függetlenül ahogy többen irtatok, Wilsontól kicsit többet várunk.
Írom mindenzt ugy hogy tegnap szerintem sem volt rossz. Sajnos kifejezetten jó se. És sajnos nem az az elvàrás hogy ne kegyen rossz. Hanem az h csináljon vmit top7-es QB fizetésért es 2db elso 2db masodik körért.
Sajnos ez kevés. Édeskevés. Ez egy közepes QB szint. Az nem kell. Rohadtul nem azt akarom nézni ezért amibe jerult h 2-3 meccsenként osszehozzon egy elfogadható szintet.
Továbbra is tartom h az edzői gárda O szinten borzasztó. Lenne egy kis töke a FO-nak akkor most mindenféle indoklás nélkül vágnák ki Hackettet. Ennél lehet rosszabb? Nem
Viszont Wilsont is elő kell venni. Minden egyes héten amíg nem bizonyítja h befogjuk a szánkat. Én rögtön megteszem, nem várok semmit jobban. Addig viszont ne mutogassunk másra.
Szerkesztette: Patrik007
több mint 2 éve
jmd, vj, fangio, hackett, melyikük az univerzium legnagyobb kóklere? Melyik volt a legszarabb időszak a csapat történelmében, nem nézve a 60-as éveket?Black_Adderha fangio vállalható igazolás volt csak nem jött be, akkor jmd is, de igazából még hackett is. egyedül vj lett a semmire hc, meg is látszott...
Ha azt nézem hasonló pusztítást végzett mindenki.
Annyi hogy jmd egyedül csinált, egy ligaelit O-ból nukleáris sivatagot.
Kókler egy Super Bowl csapatból csinált bohóc csapatot, de az eródálás ott Elway felelőssége
tremendousjob "csak" bebetonozta a fejlődés lehetetlenségét
Hackett csak még egy kókler, mint vj, annyi hogy ő gyenge csapatot kapott, a félrement erősítési kísérlet, Wilson trade, Wilson hosszabbítás meg paton felelőssége
Ha azt nézem az ilyen "betegségeken" jobb minél előbb túlesni, és jmd másfél év volt, tremendousjob 3.
Jelen állás szerint, mondjuk Paton is legalább 3 évre ellehetetlenítette a csapatot, de az még változhat úgy hogy Hackett égése legyen egyedül, hogy Wilsonnal nem tudott mit kezdeni, vagy úgy hogy a saját top5 pick nélkül is szerez fr.QB-t paton...
egyedül talán viszi jmd a pálmát, de a jmd^2 vs kókler+elway vs tremendousjob+elway+paton vs hackett+paton relációban az 3 év nagyszerű munka volt a legsötétebb korszak számomra. Ott tört meg az érdeklődés számomra. Biztos az előtte lévő 2 év of great practices is benne volt, de ott jött a szakadás...
Szakmailag hackett talán kicsit alulmúlja a kóklert. Még ha gyengébb is a keret, erre a sok false startra, egyéb büntetésre, későn behívott playekre szezon elején, és hasonlókra nem kifogás a keret milyensége, és gordon snapcountja is indokolatlanul magas a keret milyenségéhez képest is. random udfa-val 2-vel több győzelmünk lenne szerintem. Szóval ebben osztozhat patonnal a felelősségen. Hülyeség volt visszaigazolni, de játsszani is az, meg nem kirúgni is az.
kókler csak nem csinált semmit amikor kellett volna, "we've had a great weak of practice", hackett meg bármi amit csinál, az rossz, ront a helyzeten. btw, tudja valaki, hogy miért 1&20-at választotta a 2&17 és 2&14 helyett is? Eredményjelző végül nem befolyásolt, de akkor is, mi alapján döntötte ezt így?
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Bozontron
390
Csak ne nagyon dobálózzunk rozsdás bökőkkel szeretett csapatunk kapcsán, még a végén valaki megsérül.
több mint 2 éve
Én a brigád azon feléhez tartozom, aki nem temeti RW-t, mert a lerakott 10 elit év, az 10 év | (hiába tudtok ott is leolvadásokat mutatni, kezdve a tavalyi sérült ujjas félévhez, egyszerűen az összkép az messze-messze sokkal jobb, mint ez, amit itt mutat) | , ez meg 1 (legyen másfél a tavalyival), nem túl öreg, ennek kéne az atipikusnak lennie.Olyan szinten irritál a Hackett hogy ha én azt leírnám, többet ide nem jönnétek…Beszéljünk már arról is, hogy a QB a playek 2/3-ban szinte azonnal nyomás alá került, (főként a fal átjáróház jellege miatt, és nem magának bevonzva.)
Én ezt nem akarom nézni.
jobbágy#JC6
Olyankor mi van?
...
(?)
Azért ki a felelős?
Nincs?
Emberek...
Se RB, se OL, se WR.
Mit várunk?
akdestroyer
DE
De, amikor idejött, akkor az volt az elvárás, azért áldoztunk ennyi drafttőkét, meg adtunk egy valag pénzt, hogy pont ezeket a helyzeteket megoldja, amikor kéne az a 3&8 szar fal mellett, amikor GW drive kell, amikor időt kell húni, stbstb. Ebből pedig látványosan keveset kapunk, ami miatt már nem érződik jó dealnek az a sok ráfordított erőforrás.
Paton:
Én nem úgy látom, ahogy Black, de sztem ráérünk még róla beszélgetni, mert h az ő helye fix, arra ide a rozsdás bökőt | helyesen sztem |
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Nekem Hackett. Mert ez a jelen. És mert össze van kötve Wilsonnal. Ès mert ő az, akitől aktuálisan meg kell szabadulni. És legfőképpen: mert a Wilson szerződés miatt a jövő oly mértékben béklyóba kötött, ami hosszú évek agonizációját vetíti előre. Sanszosan a maradék értékeink is eliminálnak a hiba kijavítása miatt. Ergó legalább annyira pusztítja a jelen a csapatot, ahogy JMD. JMD után jött egy Super Bowl. Pont a JMD jelenség miatt is. Annak következménye lett az út, amit választott a csapatvezetés. De most a PO is tàvolabbi ábránd, mint JMD után egy SB részvétel. Az, hogy VJ-re Fangio, Fangióra Hackett jött, és semmit nem tanultunk, az Paton felelőssége is. Nem élhet meg tovább PS2 jó draftjából, és mert nem rossz draftokat szedett össze. De Black leírta a négy fő katasztrófális döntését. Itt az idő, hogy Patont is felkérdezzék.Nekem sorrendben:A félidőben elaludtam, így én egy szuperáló O#-t, egy magához képest szenvedő D#-t, meg egy fszopó Gordont láttam ebből a csodából.de mit veszíthetünk? összeomlik a jó védelmünk? És? Kicsit jobban kikapunk mint eddig.
Ha Everot kinevezik interim HC-nak, akkor a DC szerződését kell módosítani, ami miatt nem lesz szerződés alatt jövő évre, mint DC.
Míg ha marad DC szezon végéig, akkor csak úgy veszítjük őt el, ha elviszik HC-nak, de ebben az esetben kapunk érte két 3. kört. Sztem semmi racionalitás nincs kinevezni interim HC-nak, főleg h ehez meg kell bontani azt az egységet, amit egyébként elvárások felett szuperált eddig.
Ha tippelni kéne, akkor addig marad Hackett, amíg van matematikai esély a PO-ra, utána lapát és jön Dom Capers interimnek az év végéig.
Általános Doktor
De most még tán van annyi meccs, hogy teszteljük Evero-t megoldás lehet-e.
egyébként 3 esély
- viszi vki más HC-nak
- jön új HC, aki saját védelmet hoz (pl Quinn)
- marad Hackett és marad Evero DC-nek, folytatódik ez a ****
Abban hogy jön új HC, aki megtartja őt DC-nek, és más se viszi HC-nak, nem nagyon tudok bízni. Az én tippem, hogy év végén Evero megy, Hackett marad, a 3. kört meg a hajunkra kenhetjük amíg se QB se HC. Legfeljebb majd Paton hoz belőle egy várakozások fölött telejsítő játékost, és nagyobb eséllyel éli túl a 2-3 év múlva jövő bukást, annak ellenére, hogy eddigi 4 legnagyobb manővere, Wilson trade, HAckett hire, Wilson hosszabbítás, Von Miller trade, mindegyik katasztrofiális döntés volt a köbön és akkor még nem beszéltünk arról, ami TBW-vel inzultált csak hogy tudjuk hol a helyünk és örüljönk annak a 5-6 győzelemnek, amire képes a csapata...
btw, jmd, vj, fangio, hackett, melyikük az univerzium legnagyobb kóklere? Melyik volt a legszarabb időszak a csapat történelmében, nem nézve a 60-as éveket?
Black_Adder
- JMD volt a legszarabb, mert egy jó keretet cseszett szét és egy legenda után jött, aki még 15 év után megfáradtan is jobb lett volna nála
- VJ: róla én kb. első pillanattól éreztem, hogy egy kókler, látszott rajta, hogy csak a szája nagy, hogy eladta magát az interjún, de annyira kevés komoly tapasztalattal jött, hogy ő nekem a "max pozitívan csalódok, de erősen kétlem" kategória volt
- Hackett: Őt egyelőre nem tudom eldönteni, hogy behazudott-e dolgokat (pl. Rodgers-t), vagy tényleg elhitte, hogy nem lesz neki nagy ez a kabát, de hogy komoly mélységekbe viszi a csapatot, az biztos, csak annyiban jobb nálam, mint VJ volt, hogy ott semmi pozitívumra nem emlékszem, míg most legalább a D jó
- Fangio: tőle én többet vártam sokkal, olyan múlttal jött, hogy én totál bíztam benne, hogy ő lesz a megoldás, ezért volt nagy csalódás nekem, viszont ő vállalható igazolás volt szerintem, csak nem jött be
StormST
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Olyan szinten irritál a Hackett hogy ha én azt leírnám, többet ide nem jönnétek…Beszéljünk már arról is, hogy a QB a playek 2/3-ban szinte azonnal nyomás alá került, (főként a fal átjáróház jellege miatt, és nem magának bevonzva.)
Én ezt nem akarom nézni.
jobbágy#JC6
Olyankor mi van?
...
(?)
Azért ki a felelős?
Nincs?
Emberek...
Se RB, se OL, se WR.
Mit várunk?
több mint 2 éve
ügyes 3. körös pickekkel szinten lehet tartani egy csapatot. Nekünk ez kevés. Ha nem sikerül, ennél már akkor sincs sokkal lejjebb...Ha jól értelmezem a szabályokat, akkor csak akkor kapunk két 3. kört, ha kisebbségi segéd (értsd: HC alatti) edzőt/FO háttéremberkét elvisznek HC-nak/GM-nek.A félidőben elaludtam, így én egy szuperáló O#-t, egy magához képest szenvedő D#-t, meg egy fszopó Gordont láttam ebből a csodából.de mit veszíthetünk? összeomlik a jó védelmünk? És? Kicsit jobban kikapunk mint eddig.
Ha Everot kinevezik interim HC-nak, akkor a DC szerződését kell módosítani, ami miatt nem lesz szerződés alatt jövő évre, mint DC.
Míg ha marad DC szezon végéig, akkor csak úgy veszítjük őt el, ha elviszik HC-nak, de ebben az esetben kapunk érte két 3. kört. Sztem semmi racionalitás nincs kinevezni interim HC-nak, főleg h ehez meg kell bontani azt az egységet, amit egyébként elvárások felett szuperált eddig.
Ha tippelni kéne, akkor addig marad Hackett, amíg van matematikai esély a PO-ra, utána lapát és jön Dom Capers interimnek az év végéig.
Általános Doktor
egyébként 3 esély
- viszi vki más HC-nak
Abban hogy jön új HC, aki megtartja őt DC-nek, és más se viszi HC-nak, nem nagyon tudok bízni. Az én tippem, hogy év végén Evero megy, Hackett marad, a 3. kört meg a hajunkra kenhetjük amíg se QB se HC. Legfeljebb majd Paton hoz belőle egy várakozások fölött telejsítő játékost, és nagyobb eséllyel éli túl a 2-3 év múlva jövő bukást, annak ellenére, hogy eddigi 4 legnagyobb manővere, Wilson trade, HAckett hire, Wilson hosszabbítás, Von Miller trade, mindegyik katasztrofiális döntés volt a köbön és akkor még nem beszéltünk arról, ami TBW-vel inzultált csak hogy tudjuk hol a helyünk és örüljönk annak a 5-6 győzelemnek, amire képes a csapata...
btw, jmd, vj, fangio, hackett, melyikük az univerzium legnagyobb kóklere? Melyik volt a legszarabb időszak a csapat történelmében, nem nézve a 60-as éveket?
Black_Adder
Ha Everot kinevezzük interimHC-nak, akkor sztem ebből a körből kiesünk, még ha HC-nak viszik is el, de cserébe én nem láttam precedest arra h egy interimHC visszakullogna DC-nek egy új staff alá.
Kérdés h van-e olyan szcenárió, ami alapján megnyugtató módon kiderül h jobb választás-e, mint pl.: Dan Quinn | aki jóeséllyel főedzőnk lesz jövőre | ?
Persze az is kérdés h egy új edzőnek kell-e a mostani DC és a staffja. Ritka dolog az is h egyben hagynak egész egységeket...
Általános Doktor
Az előrelépéshez HC ÉS QB kell.
Eddig 0 meccs alapján döntöttünk a HC-król. 7 meccs, az 7-tel több ennél. Nekem megér egy 3. kört.
Egyébként nevezhetünk ki interim HC-nak bárkit, felőlem Thundert is, csak Evero legyen a defacto HC, minden működjön úgy, mintha ő lenne az és nézzük hogy bírkózik meg a feladattal. És akkor januárban technikailag még DC... Nekünk jobb, neki is jobb, akárhová hívják interjúra annyival több tapasztalata lesz...
több mint 2 éve
Nekem sorrendben:A félidőben elaludtam, így én egy szuperáló O#-t, egy magához képest szenvedő D#-t, meg egy fszopó Gordont láttam ebből a csodából.de mit veszíthetünk? összeomlik a jó védelmünk? És? Kicsit jobban kikapunk mint eddig.
Általános Doktor
egyébként 3 esély
- viszi vki más HC-nak
Black_Adder
- JMD volt a legszarabb, mert egy jó keretet cseszett szét és egy legenda után jött, aki még 15 év után megfáradtan is jobb lett volna nála
- VJ: róla én kb. első pillanattól éreztem, hogy egy kókler, látszott rajta, hogy csak a szája nagy, hogy eladta magát az interjún, de annyira kevés komoly tapasztalattal jött, hogy ő nekem a "max pozitívan csalódok, de erősen kétlem" kategória volt
- Hackett: Őt egyelőre nem tudom eldönteni, hogy behazudott-e dolgokat (pl. Rodgers-t), vagy tényleg elhitte, hogy nem lesz neki nagy ez a kabát, de hogy komoly mélységekbe viszi a csapatot, az biztos, csak annyiban jobb nálam, mint VJ volt, hogy ott semmi pozitívumra nem emlékszem, míg most legalább a D jó
- Fangio: tőle én többet vártam sokkal, olyan múlttal jött, hogy én totál bíztam benne, hogy ő lesz a megoldás, ezért volt nagy csalódás nekem, viszont ő vállalható igazolás volt szerintem, csak nem jött be
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ha jól értelmezem a szabályokat, akkor csak akkor kapunk két 3. kört, ha kisebbségi segéd (értsd: HC alatti) edzőt/FO háttéremberkét elvisznek HC-nak/GM-nek.A félidőben elaludtam, így én egy szuperáló O#-t, egy magához képest szenvedő D#-t, meg egy fszopó Gordont láttam ebből a csodából.de mit veszíthetünk? összeomlik a jó védelmünk? És? Kicsit jobban kikapunk mint eddig.
Általános Doktor
egyébként 3 esély
- viszi vki más HC-nak
Black_Adder
Ha Everot kinevezzük interimHC-nak, akkor sztem ebből a körből kiesünk, még ha HC-nak viszik is el, de cserébe én nem láttam precedest arra h egy interimHC visszakullogna DC-nek egy új staff alá.
Kérdés h van-e olyan szcenárió, ami alapján megnyugtató módon kiderül h jobb választás-e, mint pl.: Dan Quinn | aki jóeséllyel főedzőnk lesz jövőre | ?
Persze az is kérdés h egy új edzőnek kell-e a mostani DC és a staffja. Ritka dolog az is h egyben hagynak egész egységeket...
több mint 2 éve
A félidőben elaludtam, így én egy szuperáló O#-t, egy magához képest szenvedő D#-t, meg egy fszopó Gordont láttam ebből a csodából.de mit veszíthetünk? összeomlik a jó védelmünk? És? Kicsit jobban kikapunk mint eddig.
Általános Doktor
egyébként 3 esély
- viszi vki más HC-nak
több mint 2 éve
A félidőben elaludtam, így én egy szuperáló O#-t, egy magához képest szenvedő D#-t, meg egy fszopó Gordont láttam ebből a csodából.Ha Everot kinevezik interim HC-nak, akkor a DC szerződését kell módosítani, ami miatt nem lesz szerződés alatt jövő évre, mint DC.
Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 2 éve
A meccsről:szerintem jobbak voltunk most, a 3. negyedet kivéve viszonylag tudtunk haladni nagyjából FG távolságig
Nagyon kíváncsi leszek a nyilatkozatokra, mert az elején úgy tűnt, hogy Kubiak-al jobb lesz a helyzet, legalább valamennyivel, aztán a második félidőben jött megint ugyanaz a fos, amit korábban láttunk. Most akkor mégse Hackett volt a hibás? Vagy Kubiak se az a nagy tehetség, amilyennek remélték? Esteleg Hackett visszavette a playcalling-ot a második félidőre?
A D megint tartotta magát, ameddig tudta, igazából 2 hiba elég volt, a 2 TD-nél, de ez megint nem az övék volt, 16 ponton tartani az ellenfelet elég kéne, hogy legyen, főleg egy 250 milliós QB-val...
(tudom, már unalmas vagyok, így inkább nem is hozom elő többet a RW témát)
Gordont gondolom megint nem fogjuk kibaszni, főleg ha Edmonds sérülése súlyos lesz...
StormST
aztán előjött az hogy kb nincs prime playmaker és nem tudtunk tovább brusztolni a lukas fal mellett se
RW, fal, minőségi playmakerek hiánya volt ami betette a kaput, de támadó oldalon nekem ez bíztató volt
a védelemnél megint jött az hogy ha valaki nem tök középen rongyol a futással akkor nem tudjuk fogni
Mathisnek volt 2-3 jobb mozdulata de sztem sebezhető volt (rk szal kinda belefér)
viszont Jackson nagyon vakon volt végig
Jewellt is égette jacobs egyszer ugye, de az se normális aki őt küldi mélységi coveragebe de ő alapvetően jó volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 991
Olyan szinten irritál a Hackett hogy ha én azt leírnám, többet ide nem jönnétek…Szerintem a másodikban annyira beparázott, főleg a MFG után, hogy visszavette a kezébe a gyeplőt. Másra nem tudok gondolni.
Én ezt nem akarom nézni.
több mint 2 éve
Egyébként én most kibasznám Hacketett. Egyrészt az elmúlt években megtanította nekünk VJ és Fangio, hogy ne adj még időt, mert illik, van olyan mélység, amire nincs több idő. Nem jön be. Másrészt itt van egy Evero, aki az állításotok szerint sok helyre hívnak majd. Viszont benne rengeteg a kockázat. Ezerszer leírta Black, aki jó dc vagy oc, nem automatikusan jó hc. Másrészt elsőéves tehetség. De idén már nincs tét. Tankolni sem tudunk pickekért. Hát itt a lehetőség, kipróbálni. Odaadnám neki az interimet. Épp elég mérkőzés van még. Kis Kubes hív közben. Lenne miért szurkolni is újra ebben a tetszhalott állapotban.
Szerkesztette: Zalán
több mint 2 éve
Wilson most már az a qb, akinek már nincs plafonja, s arra jó, hogy meccsenként ne nagyon kapjunk ki. Minden meccsen 18 szerzett ponttal 9-1-el állnánk, azt beszèlik.Hatsobb koros boom or bust QB-k, esetleg kisebb iskolabol valaki aki kiemelkedik. A lenyeg az lenne, hogy olcson high potential QB-t hozni. RW fizuja mellett nyilvan top51 fizun kivul kellene lennie a salarynak, ami kb. vet min.RW-csere kerdeshez: Esszeruen ugy tudsz keszulni a jovo evre, hogy RW a kezdo, de pont a sapka-helyzet miatt draftolsz ujoncot, meg hozol mas PS-bol nyarra, aztan versenyeztetsz, a lenyeg, hogy ha nagyon szenved jovo ev elejen is, be tudj tenni valakit. (Kb. mint anno a Bortles-szagat kellett volna a JAx-nek kezelnie).Erre külön: az a baj, hogy az első 2 körben csak a 49ers 1. körös pickje van nekünk jelen állás szerint, ami tippre 1/20 után lesz, szóval oda max project QB jöhet, viszont annyira lyukas az OL és kéne még CB2 (esetleg most már egy SS is Jackson helyére/mögé), hogy nagy luxus lenne azt a pick-et QB-re elkölteni, még ha, egyetértek, logikus is lenne...
undisputedly
Én inkább abban gondolkodnék, hogy ha leesik valami olyan QB, akinek van már kezdő tapasztalata, de kiesik a csapatától, arra le kell csapni FA alatt mindenképpen, mert amíg Rypien az egyetlen, aki bevethető, addig nem reális RW padra küldése...
StormST
Az egyetlen hiba az lenne, hogy olyan versenytarsat tesznek rosterre RW melle, akinek nincs plafonja arra, hogy kiszoritsa, hanem arra jo csak, hogy RW kiesese eseten betenni es meccsenkent nem nagyon kikapni.
Plusz ugye az orok igazsag: a remenyt kell eladni. Kell egy boom or bust QB akiben lehet remenykedni a fanoknak jovore is.
undisputedly
A remény szót egy rookir Qb esetén itt Denverben ne is használjuk. Megszámlálhatatlan reményen vagyunk túl. S a reményt Qb-val kapcsolatban Wilson zúzta porrá végérvényesen. Tisztában vagyok az anyagi elkötelezettséggel Wilson esetén. De ha ez a tendencia nem fordul meg a 23-as idényre, ha nem lesz fogyasztható, az nem po szint még, a teljesítmény, akkor meg fogják oldani, hogy megkapja az elbocsàtó szép üzenetet. Akkor leszünk olyan csapat pár évig, mint amiben csóri Houston van éppen. Egy félremenedzselt csapat történelmi mélységben.
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Folytassuk a trendet ha már el lett kezdve, ha 18 pontot szerzünk tegnap már 9-1 lenne a mérleg
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 910
Simán kidobják ezt a nyomorultat a szezon végén.Lehet csak nekem nem jöttek szembe erről cikkek, de én eddig úgy tudtam, hogy a stadionnal nincsenek komoly gondok. 21 éves, de az annyira azért nem vészesen sok, újítgatták-modernizálták kb. minden évben...
Inkább az a kérdés, hogy végig"parádézza"-e még a vonal mellett a szezont. Jövőkép az mondjuk nincs, se QB, se cetlik. Van néhány értékes játékos, akit ha kell jó áron el lehet cserélni és van egy kőgazdag tulaj egy már ócska stadionban de egy fanatikus közepes piacon. Nem túl jó kilátások, hogy a közeljövőben ne a resztli kategóriát erősítsük időnként kiszagolva a pöcegödörből.
FLZOLI
StormST
Nincs vele semmi baj.Simán kidobják ezt a nyomorultat a szezon végén.Lehet csak nekem nem jöttek szembe erről cikkek, de én eddig úgy tudtam, hogy a stadionnal nincsenek komoly gondok. 21 éves, de az annyira azért nem vészesen sok, újítgatták-modernizálták kb. minden évben...
Inkább az a kérdés, hogy végig"parádézza"-e még a vonal mellett a szezont. Jövőkép az mondjuk nincs, se QB, se cetlik. Van néhány értékes játékos, akit ha kell jó áron el lehet cserélni és van egy kőgazdag tulaj egy már ócska stadionban de egy fanatikus közepes piacon. Nem túl jó kilátások, hogy a közeljövőben ne a resztli kategóriát erősítsük időnként kiszagolva a pöcegödörből.
FLZOLI
StormST
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Simán kidobják ezt a nyomorultat a szezon végén.Lehet csak nekem nem jöttek szembe erről cikkek, de én eddig úgy tudtam, hogy a stadionnal nincsenek komoly gondok. 21 éves, de az annyira azért nem vészesen sok, újítgatták-modernizálták kb. minden évben...
FLZOLI
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ócska stadion? 😀 ne már. Értem én, hogy minden szar, de azért szerencsétlen Mile High-ba ne álljunk már bele, nincs semmi baj azzal a stadionnal. Nekem pl sokkal jobban tetszik, mint az újabb, divatos fedett üveg paloták. Ennek meg normál stadion hangulata van.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove