Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Amúgy nekem nem lenne szimpi, hogy miután földbeáll a csapat inkább visszavonul, de aztán máshova meg mégis megy.Mellesleg nem is értem a motivációját, szerintem ő csak veszthet. Attól hogy Brees-szel sikeres volt, még nem biztos, hogy franchise QB nélkül feltud építeni egy csapatot. És nem biztos, hogy az ő rendszerében franchiseabb QB lenne Wilson, mint Hackettében.
Én ha szabadon igazolható lenne sem venném garantáltnak a sikert a vele, amúgy meg egyszerűen nem vagyunk abban a pozícióban, hogy "kivásárolhassuk" őt.
Amúgy meg egyszerűen nem akarok 60 körüli edzőt a csapat élére. Ha korábban sikeres volt, itt akkor is meg kéne újulni, az egy bizonyos kor fölött már nehéz. De legalább ha sikerül, akkor se tart sokáig...
Ezt leszámítva inkább kétségeim vannak mint konkrét ellenérveim, de kétségeim afelől is vannak, hogy kirúgnánk Hackettet...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
A cap-et ott azért Micky Loomis varázsolja és mindig kellett a jó draft, hogy az utánpótlás meglegyen és még nem is használtak ki mindenkit (meg jól is kukáznak): Davenport, Thomas, Kamara, Lattimore vs Adebo, Werner, Turner...Utánpótlás nélkül nehezen lenne a lényeges statok túlnyomó többségében ligaelső a D, miközben úgy mentünk neki az offseasonnak, hogy 1/9-en ki kell húzni Miller utódját mert cudar idők jönnek ha nem.
Paytonnak egy dominálni tudó támadófal kell, az az alap, meg egy teret nyitó playmaker, meg egy gyors döntéshozó irányító.
Broncos-nál sztem az első még nincs meg, a második lehet Sutton, a hármasnál meg Russ kérdéses.
Willie Parker
Persze az O szar, de nulladik lépésben adjuk hozzá a csapathoz amit a trade értékéért kapunk cserébe: Payton coachingját. Meg akkor már Patrick, Bolles felépülését. Ez megint csak nem egy mérhető valami, de nagyon nem 32. O-val állnánk a trade után pickek nélkül.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Ez igaz, bár FA-n tudunk, tudnank költeni. Viszont legalább kiderülne hogy a coaching vagy az állomány a szar. Ezen is van vita. Illetve Payton OL játékosok fejlesztésében is jó.Én nem gondolom, hogy ki lehet szállni, mert nem. Én azt gondolom, hogy pickek nélkül soha az életben nem fogunk falat építeni, pótolni, akik elmennek, sttb. Nyilván nem QB-ra lesz költve az a 2 pick, de ha nincs pick, akkor semmire se fog menni...2 első? Mármint hogy 3 évben nem húznánk 1. körben egyhuzamban, mert odaadnák a jövő évit? Mennyi értelme lenne így hozni új HC-t, hogy 2 évig nincs 1-2. köre és van egy hatalmas kérdőjele a QB poszton?Itt megint oda kanyarodunk vissza, hogy úgy gondoljuk hogy a 3-4 éves Wilson ablakból hopp ki lehet szallni, miközben ez jó eséllyel fel sem merül. Sem az idei, sem a jövő évi pick nem QB-ra lesz költve. Lásd itt felmerült két legfontosabb húzas posztra: CB2, RT.
StormST
Paytont meg ugyan kar sajnálni iyenekért, ez a csavó a Saintsből érkezik 😀 A Dolphinsnál 3 elsőből csináltak volna nullát egy csettintésre hogy elvállalja. A Saints cap értelmezésével FA-n bővennpótolható két első környi hozzaadott érték.
Cruyffista
StormST
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
A cap-et ott azért Micky Loomis varázsolja és mindig kellett a jó draft, hogy az utánpótlás meglegyen és még nem is használtak ki mindenkit (meg jól is kukáznak): Davenport, Thomas, Kamara, Lattimore vs Adebo, Werner, Turner...2 első? Mármint hogy 3 évben nem húznánk 1. körben egyhuzamban, mert odaadnák a jövő évit? Mennyi értelme lenne így hozni új HC-t, hogy 2 évig nincs 1-2. köre és van egy hatalmas kérdőjele a QB poszton?Itt megint oda kanyarodunk vissza, hogy úgy gondoljuk hogy a 3-4 éves Wilson ablakból hopp ki lehet szallni, miközben ez jó eséllyel fel sem merül. Sem az idei, sem a jövő évi pick nem QB-ra lesz költve. Lásd itt felmerült két legfontosabb húzas posztra: CB2, RT.
StormST
Paytont meg ugyan kar sajnálni iyenekért, ez a csavó a Saintsből érkezik 😀 A Dolphinsnál 3 elsőből csináltak volna nullát egy csettintésre hogy elvállalja. A Saints cap értelmezésével FA-n bővennpótolható két első környi hozzaadott érték.
Cruyffista
Paytonnak egy dominálni tudó támadófal kell, az az alap, meg egy teret nyitó playmaker, meg egy gyors döntéshozó irányító.
Broncos-nál sztem az első még nincs meg, a második lehet Sutton, a hármasnál meg Russ kérdéses.
több mint 2 éve
Én nem gondolom, hogy ki lehet szállni, mert nem. Én azt gondolom, hogy pickek nélkül soha az életben nem fogunk falat építeni, pótolni, akik elmennek, sttb. Nyilván nem QB-ra lesz költve az a 2 pick, de ha nincs pick, akkor semmire se fog menni...2 első? Mármint hogy 3 évben nem húznánk 1. körben egyhuzamban, mert odaadnák a jövő évit? Mennyi értelme lenne így hozni új HC-t, hogy 2 évig nincs 1-2. köre és van egy hatalmas kérdőjele a QB poszton?Itt megint oda kanyarodunk vissza, hogy úgy gondoljuk hogy a 3-4 éves Wilson ablakból hopp ki lehet szallni, miközben ez jó eséllyel fel sem merül. Sem az idei, sem a jövő évi pick nem QB-ra lesz költve. Lásd itt felmerült két legfontosabb húzas posztra: CB2, RT.
StormST
Cruyffista
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
2 első? Mármint hogy 3 évben nem húznánk 1. körben egyhuzamban, mert odaadnák a jövő évit? Mennyi értelme lenne így hozni új HC-t, hogy 2 évig nincs 1-2. köre és van egy hatalmas kérdőjele a QB poszton?Itt megint oda kanyarodunk vissza, hogy úgy gondoljuk hogy a 3-4 éves Wilson ablakból hopp ki lehet szallni, miközben ez jó eséllyel fel sem merül. Sem az idei, sem a jövő évi pick nem QB-ra lesz költve. Lásd itt felmerült két legfontosabb húzas posztra: CB2, RT.
StormST
több mint 2 éve
Wilson nem is buta! 😀Nekem csak Payton kellene, Wilson nem. Pár méter megtétele után kiesett a lakókocsi kereke, és az is világos, hogy vissza van tekerve az óra. Rábk adták, mi meg benyaltuk.Nem vagyik híve a pénzzel való demonstràciónak, erőfitogtatásnak. De. Jelenleg ennek a csapatnak van a leggazdagabb tulajdonosa. Hülyék lennénk tovább nézni ezt a Hackett féle szerencsétlenkedést. Az edzőkre nem vonatkozik a sapka. Egész egyszerűen meg kell fizetni a legjobb elérhető, s már bizonyított top edzőt. Egy ilyen van. Elé kell tenni egy olyan csekket, amit még edző nem látott az amerikai fociban. Èn biztosan nem szórakoznék sokat, ha komolyan gondolnám, és hoznám Paytont.Nézegetve Payton 10-12 évvel ezelőtti playbookjait (ami neten elérhető), már az is bonyolultabb, mint Hacketté, és még ezt sem lehetett implementálni.
Zalán
Nem tudom, h Russ mennyire illene bele, ha a SP a saját sémáját hozza és nem alakítja, mert Brees pre snap nagyságrendekkel durvább dolgokat észrevesz, mint Wilson. Az általam látott playbookban 3-7 közötti kulcsok voltak felírva a QB-nak, mondjuk gondolom Taysom Hill nem ezt kapta...de Hackett kettőnél többet ritkán mutat. Szóval elvileg minőségi ugrás lenne (nyilván nem csontra uazt adná neki).
Payton mondjuk nagy koponya, de Russ azt aztán életben nem játszotta, amit Sean kérhet.
Schottenheimer jó választás lenne mellé, de az nagyon izzadságszagú lesz nézni. Helm jobban tudja, de ott kb negyed évig a 10-15 yard közötti biztosságra mentek és arra épített vertikális játékot. Majd nézitek egy darabig, h behív 4 out route-ot v bunchból egy screent, de vhogy ezzel alakul ki a bizalom RW-ben. Nekem ez már kicsit büdös és dohos, mert baromi lassú és ritmus nélküli játék.
Willie Parker
Hiába megyünk vissza a kasszához. Mint a Blöffben a cigógyerek Pitt, “Megnéztétek, aszt megvettétek. Erről nem tudok többet mondani…”
Zalán
több mint 2 éve
2 első? Mármint hogy 3 évben nem húznánk 1. körben egyhuzamban, mert odaadnák a jövő évit? Mennyi értelme lenne így hozni új HC-t, hogy 2 évig nincs 1-2. köre és van egy hatalmas kérdőjele a QB poszton?Paytonért komoly pickcsomagot kell adni jelenleg a Saintsnek, mert még él a szerződésük vele, draftcetli meg mint olyan nem nagyon maradt.ez nem teljesen igaz, jelenleg annyi van hogy idén kétszer húzunk harmadik körben második kör helyett. ha nagyon akarjuk, simán túl tudunk licitálni bárkit reális keretek között (pl 2 első, 1 masodik, 1 harmadik csomagot simán tudunk adni).
empty taxi
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Paytonért komoly pickcsomagot kell adni jelenleg a Saintsnek, mert még él a szerződésük vele, draftcetli meg mint olyan nem nagyon maradt.ez nem teljesen igaz, jelenleg annyi van hogy idén kétszer húzunk harmadik körben második kör helyett. ha nagyon akarjuk, simán túl tudunk licitálni bárkit reális keretek között (pl 2 első, 1 masodik, 1 harmadik csomagot simán tudunk adni).
empty taxi
több mint 2 éve
Paytonért komoly pickcsomagot kell adni jelenleg a Saintsnek, mert még él a szerződésük vele, draftcetli meg mint olyan nem nagyon maradt.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Billy Turner, 4 hétHihetetlen
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Nekem csak Payton kellene, Wilson nem. Pár méter megtétele után kiesett a lakókocsi kereke, és az is világos, hogy vissza van tekerve az óra. Rábk adták, mi meg benyaltuk.Nem vagyik híve a pénzzel való demonstràciónak, erőfitogtatásnak. De. Jelenleg ennek a csapatnak van a leggazdagabb tulajdonosa. Hülyék lennénk tovább nézni ezt a Hackett féle szerencsétlenkedést. Az edzőkre nem vonatkozik a sapka. Egész egyszerűen meg kell fizetni a legjobb elérhető, s már bizonyított top edzőt. Egy ilyen van. Elé kell tenni egy olyan csekket, amit még edző nem látott az amerikai fociban. Èn biztosan nem szórakoznék sokat, ha komolyan gondolnám, és hoznám Paytont.Nézegetve Payton 10-12 évvel ezelőtti playbookjait (ami neten elérhető), már az is bonyolultabb, mint Hacketté, és még ezt sem lehetett implementálni.
Zalán
Nem tudom, h Russ mennyire illene bele, ha a SP a saját sémáját hozza és nem alakítja, mert Brees pre snap nagyságrendekkel durvább dolgokat észrevesz, mint Wilson. Az általam látott playbookban 3-7 közötti kulcsok voltak felírva a QB-nak, mondjuk gondolom Taysom Hill nem ezt kapta...de Hackett kettőnél többet ritkán mutat. Szóval elvileg minőségi ugrás lenne (nyilván nem csontra uazt adná neki).
Payton mondjuk nagy koponya, de Russ azt aztán életben nem játszotta, amit Sean kérhet.
Schottenheimer jó választás lenne mellé, de az nagyon izzadságszagú lesz nézni. Helm jobban tudja, de ott kb negyed évig a 10-15 yard közötti biztosságra mentek és arra épített vertikális játékot. Majd nézitek egy darabig, h behív 4 out route-ot v bunchból egy screent, de vhogy ezzel alakul ki a bizalom RW-ben. Nekem ez már kicsit büdös és dohos, mert baromi lassú és ritmus nélküli játék.
Willie Parker
Hiába megyünk vissza a kasszához. Mint a Blöffben a cigógyerek Pitt, “Megnéztétek, aszt megvettétek. Erről nem tudok többet mondani…”
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Nem vagyik híve a pénzzel való demonstràciónak, erőfitogtatásnak. De. Jelenleg ennek a csapatnak van a leggazdagabb tulajdonosa. Hülyék lennénk tovább nézni ezt a Hackett féle szerencsétlenkedést. Az edzőkre nem vonatkozik a sapka. Egész egyszerűen meg kell fizetni a legjobb elérhető, s már bizonyított top edzőt. Egy ilyen van. Elé kell tenni egy olyan csekket, amit még edző nem látott az amerikai fociban. Èn biztosan nem szórakoznék sokat, ha komolyan gondolnám, és hoznám Paytont.Nézegetve Payton 10-12 évvel ezelőtti playbookjait (ami neten elérhető), már az is bonyolultabb, mint Hacketté, és még ezt sem lehetett implementálni.
Zalán
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Aaron Patrick beperelte a Chargerst és a stadionjukat (szóval a tulajokat és a felelős személyeket) a pálya sérülésveszélyes allapotáért a Chargers Broncos meccsen, ahol elszakadt a térde.
több mint 2 éve
Bozontron
390
Lehet itt számolgatni, én is írtam bold predictionöket, de a realitás amúgy nem az, hogy repül egy elsőéves HC egy alsóközepes év után (BÁRMIKOR be tudja mutatni a statot, amit Black is írt, hogy egy nüansznyi kellene a 8-1es mérleghez), első évében egy full elitnek mondott irányító mellett. Jövőre év közben már benne van, hogy byeweeken távozik, de szezon végén nem fog. Annyira sajnos nem szar ez, még ha nézni gyomorgörcs is az egész.
több mint 2 éve
Nem vagyik híve a pénzzel való demonstràciónak, erőfitogtatásnak. De. Jelenleg ennek a csapatnak van a leggazdagabb tulajdonosa. Hülyék lennénk tovább nézni ezt a Hackett féle szerencsétlenkedést. Az edzőkre nem vonatkozik a sapka. Egész egyszerűen meg kell fizetni a legjobb elérhető, s már bizonyított top edzőt. Egy ilyen van. Elé kell tenni egy olyan csekket, amit még edző nem látott az amerikai fociban. Èn biztosan nem szórakoznék sokat, ha komolyan gondolnám, és hoznám Paytont.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Számomra nem ennyire egyértelmű, hogy Evero-t elviszik egy idény után hc-nak. Lesz 6-7 hely sanszosan. És lesz vagy 25-30 jelölt.Ez is lehet, csak ugye ha D felfogású HC jön mint Quinn, akkor is nagyon nehézkes a maradása. De igazából támadó felfogású HC is hozhat saját DC-t.
Zalán
Persze a liga top1 D statok ennyi sérülttel és a "best coach we ever had" nyilatkozatok segíthetnek.. kérdés hogy mennyit.
több mint 2 éve
Számomra nem ennyire egyértelmű, hogy Evero-t elviszik egy idény után hc-nak. Lesz 6-7 hely sanszosan. És lesz vagy 25-30 jelölt.
több mint 2 éve
Hát nekem nem lenne bajon Quinn-el, mint új HC, a szezon előtt se lett volna. Ő már legalább volt HC, relatíve sikeres is volt, még ha a vége csúnya is volt, és most a Dallasban sem végez szerintem rossz munkát. Nyilván Evero elvesztésének nem örülnék, de szerintem ő jó eséllyel ígyis-úgyis menni fog szezon után, hacsak ki nem nevezzük mi HC-nak. De a mostani szezon után ózdkodnék egy megint ennyire tapasztalatlan HC-tól, még ha zseniális munkát végez is idén.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
60 perc alatt 2 értékelhető támadásunk van. Egy profi, amerikai futball csapatnak, akiknek ez az életük.9 puntunk volt
Nem kellenek ide statisztikák, engem vasárnap egy totál kicsinalt: a legrosszabb 3Q-s csapat vagyunk a ligában.
És volt vagy 15 puntunk.
Egyszerűen gyalázat.
Top5-ös D#. Rúgnám ki a fél gárdát, edzőstől, mindenestől, leszarom mennyibe fáj, de ez siralmas.
jobbágy#JC6
a titansnak 8
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 991
60 perc alatt 2 értékelhető támadásunk van. Egy profi, amerikai futball csapatnak, akiknek ez az életük.Nem kellenek ide statisztikák, engem vasárnap egy totál kicsinalt: a legrosszabb 3Q-s csapat vagyunk a ligában.
És volt vagy 15 puntunk.
Egyszerűen gyalázat.
Top5-ös D#. Rúgnám ki a fél gárdát, edzőstől, mindenestől, leszarom mennyibe fáj, de ez siralmas.
több mint 2 éve
Persze gond a rossz futójáték is, de az legalább pörgetné az órát, amikor vezetünk, mert (nem néztem vissza, de így rémlik) szerintem minden meccsen vezettünk...el tudtunk veszteni 2 meccset egymás után, ahol a rendes játékidőben 1 playt nem voltunk hátrányban...
StormST
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Egyébként nem is maga a pontok hiánya a legnagyobb baj szerintem, hanem a rengeteg 3&out illetve a szabálytalanságok és az alacsony (56,6%, legrosszabb a ligában) completion %. Ezek miatt egyrészt sokat áll az óra, keveset pihen a D és több lehetősége van az ellenfélnek támadni és pontot szerezni vagy pörgetni az időt. Persze gond a rossz futójáték is, de az legalább pörgetné az órát, amikor vezetünk, mert (nem néztem vissza, de így rémlik) szerintem minden meccsen vezettünk...
több mint 2 éve
Ha csak 18 pontot szereznénk meccsenként 8-1-gyel állnánk. 8-1-gyel. Nem jó offense kellene hozzá, csak 18ppg. A mostani szabályok mellett, ennyit igaából bármelyik offense-től el lehet várni szerintem. Akkor is ha éppen systemupgrade települ a QB-ra...5 csapat van 18 ppg alatt
Black_Adder
a Rams rottyon, a Steelers épp QB-t keres
A Texans tankol
a Colts meg balfasz, de még így is bőven jobbak mint mi
több mint 2 éve
PS2 aláírom hogy elitde Mathis nekem eye-testre gyenge, persze lehet szimplán az hogy mikor jó nem tűnik fel