Bowldog Hálaadást!

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
PS2 aláírom hogy elit
de Mathis nekem eye-testre gyenge, persze lehet szimplán az hogy mikor jó nem tűnik fel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Breer szerint valószínű, hogy Hackett kirúgása esetén Quinn lesz az új HC, és Schlottenheimer az új OC.
Cruyffista
Pont ma akartam írni, hogy hozzátok be Schottit, mert kb az utolsó ember, aki értette Wilsont, és akit értett Wilson. Nem kell OC-nek, elég Assistant valaminek.

Természetesesn hosszan lehetne sorolni azokat a problémákat, amelyekkel a Wilson Schottenheimer duo nem tudott megbírkózni... Donald-Ramsey tengely. De ki tudja, lehet azóta Schottenheimer is tanult. Amire szükség is lenne, mert Schottenheimer minden csak nem korszerű.
De a jelenlegi teljesen "szabályozatlan helyzetnél " az esetek 80%-a jobb.

Viszont ez azt is jelenti, hogy a Russell Wilson 2.0 project elbukott. Nem vagyok abban biztos, hogy a Russell Wilson 1.x -el lehet-e gyűrűt nyerni. Kellemesebbé teheti a következő pár évet.
Mondjuk én lehet addig ütném , amíg meg nem tanulja azt a 3 dolgot, ami fent van a listán, olyan 18 óta.
Helmut _Professional drinker
Nekem nem lenne problémám azzal, ha be kell áldozni ezt az évet a Russell Wilson 2.0 projekt oltárán.

A problémám az, hogy nem látom hétről-hétre a fejlődést semmilyen téren.
Wilson ugyanúgy bent hagyja a play designból eredő relatíve könnyű játékot
Hackett ugyanúgy képtelen váltani, amikor valami nem működik
Ugyanannyi teljesen elkerülhető fölösleges szabálytalansággal szabotáljuk az offenset.

9 meccs alapján Hackett nincs közelebb, hogy jobban menedzselje a meccset, a csapat nincs közelebb, hogy fegyelmezettebben játsszon, Wilson nincs közelebb hogy elsajátítsa a Hackett offense-t.

Ahogy most játszik a védelem, a Wilson 1.x-szel is hiszem hogy lett volna esélyünk PO-ra és nem esélytelenül mentünk volna ki a PO meccsre sem. Most így elpazaroljuk ezt a védelmet, és jó eséllyel év végén viszik Everot. Más kérdés hogy beválik-e HC-nak, de mi nem leszünk előrébb, ha HC-ként neki sem megy majd.

Ha most egy időgéppel a 2018-2020-as Hoxot próbáljuk imitálni, nem tudom boldogabb lennék-e. Mindenesetre ezen a ponton, mivel a pénz nem akadály, a Hackett offense-t könnyebb lecserélni, mint Wilsont.
Azt nem értem, miért nem működhet egy kompromisszumos megoldás, Wilsonra szabott palyekkel dúsítva a playbookot. Vagy csak amikor sérülés miatt összeomlik a fal, valami nagyobb sebességre kapcsolni, olyan playeket hívni, ahol gyorsabban szabadul a labdától.
Értem én, hogy megnézed a tape-et, és Wilson rossz oldalt választ, vagy rossz labdát dob, pedig jól kivitelezve jobb lehetne az egész, de egy HC felelőssége szerintem az is, hogy felismerje ha valami (még) nem megy és keressen megoldást rá. Vagy tanítsa, vagy alkalmazkodjon az irányító gyengeségeihez.

7 év áltatnak azzal, hogy ebben a csapatban több van. A mérlegről nem beszélek, bár ez a védelem - tremendousjobéval ellentétben - szerintem tényleg jó, de ez a 14.5 pont, ennél nem létezik, hogy ne lenne több ebben a keretben. Ha csak 18 pontot szereznénk meccsenként 8-1-gyel állnánk. 8-1-gyel. Nem jó offense kellene hozzá, csak 18ppg. A mostani szabályok mellett, ennyit igaából bármelyik offense-től el lehet várni szerintem. Akkor is ha éppen systemupgrade települ a QB-ra...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
K'Waun Williams, 4 hét.
Hihetetlen
Zalán
van még CB-nk?!
Negritis, a vajda
Van:

és van:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
K'Waun Williams, 4 hét.
Hihetetlen
Zalán
van még CB-nk?!

több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=vRoBcbzgkOs

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
K'Waun Williams, 4 hét.
Hihetetlen

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Breer szerint valószínű, hogy Hackett kirúgása esetén Quinn lesz az új HC, és Schlottenheimer az új OC.
Cruyffista
Pont ma akartam írni, hogy hozzátok be Schottit, mert kb az utolsó ember, aki értette Wilsont, és akit értett Wilson. Nem kell OC-nek, elég Assistant valaminek.

Természetesesn hosszan lehetne sorolni azokat a problémákat, amelyekkel a Wilson Schottenheimer duo nem tudott megbírkózni... Donald-Ramsey tengely. De ki tudja, lehet azóta Schottenheimer is tanult. Amire szükség is lenne, mert Schottenheimer minden csak nem korszerű.
De a jelenlegi teljesen "szabályozatlan helyzetnél " az esetek 80%-a jobb.

Viszont ez azt is jelenti, hogy a Russell Wilson 2.0 project elbukott. Nem vagyok abban biztos, hogy a Russell Wilson 1.x -el lehet-e gyűrűt nyerni. Kellemesebbé teheti a következő pár évet.
Mondjuk én lehet addig ütném , amíg meg nem tanulja azt a 3 dolgot, ami fent van a listán, olyan 18 óta.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jeudy megúszta. Kíváncsi vagyok a Glasgow leletére.. Csóri Vattaember nem tűnt túl felkészültnek.
A nagy kedvencem, Virgil, a bombabemutatkozása után miért nem volt sokkal-sokkal többet a pályàn vajon ??

több mint 2 éve
Breer szerint valószínű, hogy Hackett kirúgása esetén Quinn lesz az új HC, és Schlottemheimer az új OC.
Cruyffista
Kell pár hónap még ki tudom ejteni helyesen a nevét
jobbágy#JC6
Tartanánk ott.. De az is lehet, hogy 6 hónap után már csak Kókler háromként kell kiejteni. Az meg menni fog.. 😉

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
Breer szerint valószínű, hogy Hackett kirúgása esetén Quinn lesz az új HC, és Schlottemheimer az új OC.
Cruyffista
Kell pár hónap még ki tudom ejteni helyesen a nevét
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Cleveland csúszott el

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Van egy koncepció támadó oldalon. Wilsonnal nem működik.
Mondjuk amikor hosszan kifejlődő playeket hívunk Glasgow kiesése után, amikor <2mp alatt a teljes védő fal átjut az oline-on, akkor az senkivel nem működne. Hogy miért nem váltottunk valami nagyobb tempóra, azt nem tudom. A 2 minute drive-ban megint eljutottunk oda, hogy azt mondhassuk 1 playre volt az egyenlítés. Még közelebb lett volna, ha nem tudom melyik WR nem csúszik el. Nem, mi inkább vezekeltünk Demarcus Walker előtt, hogy rosszul használtuk őt (is). A 2. félidőben az utolsó drive-ot leszámítva sack, throwaway vagy checkdown

De az a baj, hogy ha elveszed a playcallingot Hackettől, megint visszautalok a tavaly februári örömmámorra, miközben Hackett majd csinál mindent, és még pozíciós edző sincs tapasztalattal hogy vegyen át róla terhet - szóval ha valami csoda folytán mondjuk Klint Kubiak helyre rázza és elkezd haladni, akkor is ott van az a ligaátlag több mint kétszerese false start, és az egyéb banális hibákból adódó drive gyilkos büntetések.
Oké, ezt a részt is passzolja le valakinek Hackett.

Félidő után teljesen minősíthetetlen a csapat? Hozzunk valakit halftime adjustmentre is.

A meccs közbeni döntéseket már részben le is passzolta. Csak akkor felmerül a kérdés, hogy ha mindent lead, amihez nem ért, és azt látjuk, hogy nem maradt feladata, akkor minek is van ő? Akkor hozzuk Manninget HC-nak mielőtt a Colts lecsap rá...

Kókler 2.0
Aztán ha már Albright is ír róla, megint elhitetitek velem, hogy ki lesz rúgva balhé nélkül csak a teljesítménye miatt az edző, hogy januárban megint csalódjak...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Wilsonnal is az a baj, hogy amikor a fal véletlen kitart, akkor is szar. Mert van sok play, amikor egyérteműen ő hoz szar döntéseket.
Hackettről pedig kezd kiderülni, hogy a Packers offense inkább MLF terméke, és sok köze nincs hozzá. Nekem az a teóriám, hogy ARod azért kedvelte, mert nem szólt bele a munkájába.
Heisman nádor
Mondjuk a Packers is látott már jobb napokat támadóoldalon (hiába a mostani győzelem)...

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Wilsonnal is az a baj, hogy amikor a fal véletlen kitart, akkor is szar. Mert van sok play, amikor egyérteműen ő hoz szar döntéseket.
Hackettről pedig kezd kiderülni, hogy a Packers offense inkább MLF terméke, és sok köze nincs hozzá. Nekem az a teóriám, hogy ARod azért kedvelte, mert nem szólt bele a munkájába.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Tegnap olyan play-eket hívott Hackett, hogy a harmadik negyedben ki akartam szúrni a szemem. Minden héten megfogadom, hogy nem idegelem ki magam ujra és ujra, most is ez van, aztán jön a vasárnap és csak leülök… de cseszettul elfáradtam.
Nem úgy van, hogy rossz nézni, hanem fizikai fájdalom, amit látok. Szétvet az ideg és csak üljek és nézzem? Hat a nagy büdös loszart 😃
Tebow-val is szenvedtünk, de élmény volt nézni. Itt meg van egy elit QB, egy olyan rendszerben amibe egyáltalán nem illik bele. És csak ugyanazt csak ugyanazt és csak ugyanazt kell játszania… idegálkapotba vagyok Mónika!!!
jobbágy#JC6
Ez az ember egy tipikus VJ reinkarnáció.
Minnél előbb megszabadulunk tőle annál jobb. Ha kell akkor menjen a cetli SP-ert a Saintsnek, ha kell írjanak át két WalMartot valamelyik top edző fiának adóoptimalizácio címszóval tök mindegy, de ez a majd mi kineveljuk a következő top edzőt rohadtul nem működik.
Evero is csak bukhat vele, hülyeség is lenne 1 szezon után feljebb rugdosni...
FLZOLI
én inkább Mike McCoy 2.0-t mondanék rá

több mint 2 éve
kevés jó dolog egyike tegnapról

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tegnap olyan play-eket hívott Hackett, hogy a harmadik negyedben ki akartam szúrni a szemem. Minden héten megfogadom, hogy nem idegelem ki magam ujra és ujra, most is ez van, aztán jön a vasárnap és csak leülök… de cseszettul elfáradtam.
Nem úgy van, hogy rossz nézni, hanem fizikai fájdalom, amit látok. Szétvet az ideg és csak üljek és nézzem? Hat a nagy büdös loszart 😃
Tebow-val is szenvedtünk, de élmény volt nézni. Itt meg van egy elit QB, egy olyan rendszerben amibe egyáltalán nem illik bele. És csak ugyanazt csak ugyanazt és csak ugyanazt kell játszania… idegálkapotba vagyok Mónika!!!
jobbágy#JC6
Ez az ember egy tipikus VJ reinkarnáció.
Minnél előbb megszabadulunk tőle annál jobb. Ha kell akkor menjen a cetli SP-ert a Saintsnek, ha kell írjanak át két WalMartot valamelyik top edző fiának adóoptimalizácio címszóval tök mindegy, de ez a majd mi kineveljuk a következő top edzőt rohadtul nem működik.
Evero is csak bukhat vele, hülyeség is lenne 1 szezon után feljebb rugdosni...

több mint 2 éve
Gordon jóslatom bejött. Nem csinált egyetlen fumble-t sem a megadott idöszakban ( nem gondolta senki komolyan mikor írtam 😛 😀 )

Újabb jóslatom Russel legalább 2 TD-t fog szerezni a következö 5 meccs mindegyikén. Valamint 21+ pont lesz legalább 3 meccsen ezekböl!
Toto21
Egyébként csinált, csak Vrabel nem dobta be a piros zászlót rá...
StormST
statisztikákba nem került fel, így nem lett fumble. 😊 Csak az számít amit megadnak végül, mint gurulósban a gólnál.
Toto21
2-t is csinált amúgy de mind2-t megúsztuk, a másiknál asszem def holding volt meg az nem volt akkora
és kapásból az első meccsen is ugyanez volt

több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961
Gordon jóslatom bejött. Nem csinált egyetlen fumble-t sem a megadott idöszakban ( nem gondolta senki komolyan mikor írtam 😛 😀 )

Újabb jóslatom Russel legalább 2 TD-t fog szerezni a következö 5 meccs mindegyikén. Valamint 21+ pont lesz legalább 3 meccsen ezekböl!
Toto21
StormST
statisztikákba nem került fel, így nem lett fumble. 😊 Csak az számít amit megadnak végül, mint gurulósban a gólnál.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund

Toto21

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 961

Szerkesztette: Toto21
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 176 — SB 50 Champion @ Grund
Nem láttam élőben a meccs nagy részét egy nagyobbacska emergency miatt, ma reggel megnéztem a rövidítette verziót... hiba volt...

Szégyen, hogy mire megint lett egy nagyon jó védelmünk, addigra összejött egy ilyen kókler páros a támadó oldalon. A tavalyi fos csapat 19,6-ot átlagolt, most a 15-t is alulról karcoljuk, btw...

A playcalling egy kalap szar, ez tény, de azért az nem az OC/HC hibája, hogy nem veszik észre, hogy zóna lesz, a védelem az offense call után áll fel, onnantól áthívni már a QB tudja csak a play-t, ott már nincs a fülén senki...

Számomra szintén nagy gond a rengeteg zászló, azt mutatja, hogy fejetlenség van, fegyelmezetlen a csapat, ezek meg tényleg a HC és az edzői stáb sara, ezt kéne számon kérni Hackett-en és a többieken, ebben annyira a D sincs a helyén, ott is van minden meccsen pár hülyeség, de tény, hogy kisebb a gond, mint a támadó oldalon, főleg mert ők ellensúlyozzák jó teljesítménnyel...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
több mint 2 éve
Szóval valakinek fel fog itt nyílni a szeme, és én most azt mondom (bár nagy húzásai voltak), annak kell repülnie, aki hagyja playeket hívni Hackettet, és az Paton. Mert az ne legyen kérdés, hogy a zöldfülű bakik az éve elejéről kikoptak, és a játékosok felnéznek Hackettre, innentől kezdve pedig nem feltétlenül lenne rossz HC. Most is inkább azért ütjük, mert hívja a playeket, amik nem elég jók. Nem igaz?
Bozontron
Sztem az rég rossz, ha egy GM/tulaj belepofázik egy HC dolgaiba, az pedig az ő egyéni döntése h ki hívja a playeket.
Egyebekben egyetértünk h el kéne engednie a playhívást, mert különben ez a hajó vele fog elsüllyedni, holott HC-ként (emberileg) lehet h képes lenne egyben tartani a dolgokat.