Bowldog Hálaadást!

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Szerintem amúgy nagyon mindegy a draft pick náunk, mert itt nem a pályán lévő játékosok okozzák a bajt, teljesen mindegy, hogy jó helyre fut-e valaki egy rossz hívásban, vagy egy másodperccel tovább tartják a DL-t, ha nincs kinek dobni, mert nem vette észre az OC, hogy zónázik a védelem, ráadáasul mindezt a harmadik negyedben. Nem szar játékosok alkotják a csapatot, nincsenek nagy need pozíciók (TE-t mondtam volna, de azzal sem lesz gond). Mindig elcsábulok, hogy "bezzeg Allen", "bezzeg Cousins", "bezzeg Fields", de muszáj rájönni, hogy nem Wilson a hibás, és most bocs mindenkitől, de nem is Lock volt a hibás ezek szerint. Tök vakon voltunk évekig, azt hittük (tisztelet a kivételnek), hogy egy elit QB azért helyrerázza ezt a támadósort. Nem néztem meg, de biztos vagyok benne, hogy Bridgewater is hozta legalább ezeket a számokat, sőt, szerintem Keenum is. Lockról nem is beszélve. Szóval valakinek fel fog itt nyílni a szeme, és én most azt mondom (bár nagy húzásai voltak), annak kell repülnie, aki hagyja playeket hívni Hackettet, és az Paton. Mert az ne legyen kérdés, hogy a zöldfülű bakik az éve elejéről kikoptak, és a játékosok felnéznek Hackettre, innentől kezdve pedig nem feltétlenül lenne rossz HC. Most is inkább azért ütjük, mert hívja a playeket, amik nem elég jók. Nem igaz?
Bozontron
tavaly én elég sokat mondtam hogy Shanny v McVay elitnek tűnő játékost csinált volna Lockból ezzel a kerettel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Szerintem amúgy nagyon mindegy a draft pick náunk, mert itt nem a pályán lévő játékosok okozzák a bajt, teljesen mindegy, hogy jó helyre fut-e valaki egy rossz hívásban, vagy egy másodperccel tovább tartják a DL-t, ha nincs kinek dobni, mert nem vette észre az OC, hogy zónázik a védelem, ráadáasul mindezt a harmadik negyedben. Nem szar játékosok alkotják a csapatot, nincsenek nagy need pozíciók (TE-t mondtam volna, de azzal sem lesz gond). Mindig elcsábulok, hogy "bezzeg Allen", "bezzeg Cousins", "bezzeg Fields", de muszáj rájönni, hogy nem Wilson a hibás, és most bocs mindenkitől, de nem is Lock volt a hibás ezek szerint. Tök vakon voltunk évekig, azt hittük (tisztelet a kivételnek), hogy egy elit QB azért helyrerázza ezt a támadósort. Nem néztem meg, de biztos vagyok benne, hogy Bridgewater is hozta legalább ezeket a számokat, sőt, szerintem Keenum is. Lockról nem is beszélve. Szóval valakinek fel fog itt nyílni a szeme, és én most azt mondom (bár nagy húzásai voltak), annak kell repülnie, aki hagyja playeket hívni Hackettet, és az Paton. Mert az ne legyen kérdés, hogy a zöldfülű bakik az éve elejéről kikoptak, és a játékosok felnéznek Hackettre, innentől kezdve pedig nem feltétlenül lenne rossz HC. Most is inkább azért ütjük, mert hívja a playeket, amik nem elég jók. Nem igaz?
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én ugye anno nagyon höbörögtem, hogy Nem hoztuk Fieldset. Helyette jött PS2, ami zseniàlis pick volt. Az elit D-nk alapja ő. Kvázi semmiért nem adnàm. De látva Fields fejlődését ès azt, hogy mi 4 potens játèkosért cserébe Wilsont leszünk kènytelenek csodàlni még 3 évig, ez kissè még keserűbbé teszi az offense vergődèsèt nàlam..

Fire Hackett !!
Zalán
Ez a PS2 - Fields csere egy nagyon érdekes dolog, mert PS2 tényleg AllPro szintet karistolva játszik (alig dobnak már rá, ami ezzel a "hozzáérekzászló" szabályrendszerrel elképesztően durva) emelett nyilatkozatok szintén is elképesztően érett + "jófiú".
Fieldset meg 5 meccsel ezelőtt a medvék 2/3-a leültette volna a padra, mert elég limitáltan lehet még használni, még ha tényleg úgy néz is ki h kezdenek rájönni h lehet hatékonyan használni az erejét és elpalástolni a gyengéit. Szal Fields megítélésével én még várnék, így a cserével is + RW-nél 10 éves minta van arról h hogy képes játszani, ezt ne felejtsük el. Nem látom realitását annak h más rendszerben, más playcallerrel is ennyire semmi lenne, úgy meg már teljesen más a trade megítélése...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Én ugye anno nagyon höbörögtem, hogy Nem hoztuk Fieldset. Helyette jött PS2, ami zseniàlis pick volt. Az elit D-nk alapja ő. Kvázi semmiért nem adnàm. De látva Fields fejlődését ès azt, hogy mi 4 potens játèkosért cserébe Wilsont leszünk kènytelenek csodàlni még 3 évig, ez kissè még keserűbbé teszi az offense vergődèsèt nàlam..

Fire Hackett !!

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 177 — SB 50 Champion @ Grund
De legalább elől választunk majd a drafton ... a 3. körben.
Black_Adder
Chubb-ból sikerült még lerágni egy első kört.
FLZOLI
Ahogy a 49ers halad, az nem lesz top 20-25-ön belül...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Csodálatos roncsderby közeleg a Raiders-szel. Elvileg szájkaratézni kellene, ehelyett mèlyen együttérző mindkét brigád egymás szenvedései irànt. Most akkor JMD jöjjön ide, ès végezze ki Hackettet? Vagy Hackett kössön útilaput JMD-re, s Denverből. De akkor ha ez utóbbi lesz, akkor ott a példa, hogy első idényes edzőt is ki lehet baszni szezon közben. 😅 Egy biztos, a D-nk nem engedi húsz pont fölé Carrékat, essen ki bàrki. S az is biztos, hogy mi a második félidőben csak puntolunk és intelünk. Szerintem egy jó kis 0-0-s döntetlen kellene, ès mindkét helyen másnap tüzet lehet gyújtani a HC-szobában.

több mint 2 éve
Én nemrég értem haza, mert van apáméknál egy kis gond és segíteni kell. Mindegy... Antarktiszon nem nézünk meccseket, nagyjából semennyire sem vagyok képben, de azt sejtettem , hogy nagy baj lehet, mert a feleségem semennyire sem hozta szóba a témát.... tegnap megtudtam, hogy 5 hete nem nézi ezt az egészet. 34 év alatt ez az első ilyen időszak... .agyon kemény!
Helmut _Professional drinker
Nem semmi családtörténet. Mesélj nekünk Helmut az idény végèig, hogy oldjuk az óriásfrusztrációt, ami itt megült.
Ma van a fekete hétfő?
Hackettet kibaszták már?

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Black_Adder
FLZOLI
csak az a pick nem javul a vereségeink hatására...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 365 — Josh testamentuma
Én nemrég értem haza, mert van apáméknál egy kis gond és segíteni kell. Mindegy... Antarktiszon nem nézünk meccseket, nagyjából semennyire sem vagyok képben, de azt sejtettem , hogy nagy baj lehet, mert a feleségem semennyire sem hozta szóba a témát.... tegnap megtudtam, hogy 5 hete nem nézi ezt az egészet. 34 év alatt ez az első ilyen időszak... .agyon kemény!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Black_Adder

több mint 2 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Nehéz bármit mondani, bye week után ezt a teljesítményt lerakni az asztalra kritikán aluli. A D az valami brutál jó, az, hogy PS-ből felhozott emberekkel stabilan van nyomás a QB-n az számomra egészen új a vén fasz után, neki nem ment egy VON MILLERREL(!!!), szóval Everot szó nem érheti, zseni a csávó. De Hackett... ki kell baszni év végén, ez egy vicc, 2 hét felkészülés után ugyan ne 10 pontot tegyünk fel a táblára, az az egy szaros td is Wilson meglátásából jött, nem a hívás volt a jó. Tök lelkes voltam amikor mondta nyáron, hogy Russ köré építjük a rendszert, hát ez full kamu volt, ez a Packers rendszere amibe bele lett rakva Wilson, akinek nem ez a játéka és szenved. Sehol egy bootleg utáni bomba, csak ezek az ütempasszok, ami Rodgers-szel működött szépen, de itt nem.

3-6, megint itt tartunk, el lehet engedni a szezont, de ami rosszabb, hogy undorítóbb az O mint 15 óta bármikor, nem is tudok mit írni erre, nagyon csalódott vagyok...

Szerkesztette: Vonster
több mint 2 éve
Akikkel tárgyaltunk, a többi edző, ők hogy állnak? Nem vagyok képben, de nagyon érdekel.
jobbágy#JC6
Ha a három finalistánk (Kevin O'Connell, Dan Quinn, Hackett) érdekel, akkor vigyázó szemedet a Vikingsre (8-1), meg a boys védelmére tedd.

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
Akikkel tárgyaltunk, a többi edző, ők hogy állnak? Nem vagyok képben, de nagyon érdekel.
több mint 2 éve
Ha elértük volna minden meccsen a 18 pontos álomhatárt O# oldalon, akkor 7-2 lenne a mérleg.
Persze tudom h ha elértük volna, akkor az ellen sem ülne a seggén, de azért jól jelzi ez a kis színes stat h hol van a probléma | mondjuk a holdról is látszik... | .

Ha nyertünk volna 1 meccsre lennénk a PO-tól...

Allbright egyébként azt állította a byeweeken h ha kikaptunk volna a Jagstől, akkor Hackett repült volna | és Dom Capers lett volna a megbízott HC | . Normál esetben én a türelmes oldalon állok, de nem tudom h mivel jobb h most kaptunk ki.

Egyszerűen bele kell nyúlni valahogy, pl.: értem én h Outten ezeréves cimbi, aki 20 órát dolgozik egy nap, de nem egy szociális intézmény vagyunk, könnycseppek meg minden, de váltani kell.
Kezdésnek minimum egy OC csere, Hackettnek le kell adnia a playhívást, jobb híján Klint Kubiaknak | mondjuk ezt a bye előtt is látszott, egy szerencsés londoni W azért nem palástolt el mindent | , aztán ha ez sem megy, akkor év végén Hackettnek is lefőtt...

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Hackett mellett igazából egy érv szól: Ez a csávó playoff csapatok ellen is képtelen nem szorosan kiszopni a liga legnagyobb sérültlistájával.

Mondjuk ebbe ott lehet belekötni, hogy ez a D munkája, miközben az O mellett az ST sem jó.
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Wilson úgy túldobta Suttont az utolsó playben, hogy azt szándékosan is nehéz lett volna. Fogalmam sincs mi történik, de akárhány meccset nézek (sokat), soha semelyik csapat nem akkora szar, mint mi 2015 óta. A védelem persze elit, de idénig az is csak számokban volt igaz, most már jól is néz ki. De az, hogy idén 9 meccsen 8szor 20 PONT ALATT marad az ellenfél, és ebből 3at sikerül behúzni, az kritikán aluli. A sérülésekre pedig ne fogjunk semmit, minden csapat sérültekkel van kitömve, mégsem így néznek ki a pályán.

Bold predictions:
Hackett megy év végén.
Paton marad.
Everot kinevezzük.
Wilson padra kerül (hivatalosan majd megsérül, vagy hasonlók).
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
elhiszem hogy kurva nehéz ennyi sérülés mellett bármit is csinálni
mikor a falból a csere cseréje is kiesik
mikor a kezdő 4 WR-ből 3 nincs a pályán
mikor a kezdő futó nincs, a /b verziója meg kuka (mondjuk ma voltak jó megmozduálsai)
de ettől függetenül is kiábrándító nézni, és nem hiszem hogy ennek meg kéne hogy mentse Hackett állását a szezon végén, főleg mert új tulaj van és nem lepne meg ha Paton-t is kibasznák

a védelemben is sajnos érződnek a korlátok, Mathis nem NFL szint
Kareem Jackson kurvajó volt, de ma már nem ér oda mindenhova és coverageben tudják égetni mert lassul
középső futás védelem, passrush jó volt, sőt alapvetően szerintem nem volt rossz a védelem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Azért az kemény hogy 2015 óta megy ez . Mindig abban a hitben éltem hogy a jags meg a browns meg hasonló csapatok a szarok (bocsánat a szurkolóiktól) , de megérkeztünk mi is . Nézhetetlen foci , még a fos forma 1 is izgalmasabb volt . Eljutottam oda , hogy inkább nézek más meccseket a mienk meg megy második képernyőn .

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
Két hét alatt ennyit sikerült kifőzni, szép volt Hackett. Gecc, ez az ember olyan hívásokat nyom, mintha collage focit néznék. Siralmas. A labda könyörög, hogy ne nyúljon hozzá az offense... basszus, Wilson is, mint a tejbetök. Unott, beleszarik mindenbe, nagy zsuga megvan, minek erőlködjön. Volt vagy 15 punt-unk a meccsen, gondolom ez is rekordközeli. Egy nagy büdös lószar ez, nem futball. Szegény D, megint kiköpték a tüdőt, labdát szereztek, de ez az O, ez a PC, ez a Hackett... húzzon a büdös píbe..
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Hackett Out

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
3-6
Ezt az edzőt is nyugodtan leszánkóztathatjuk a Sziklás hegységről.
Katasztrófa O !!
Csodálatos D !!

több mint 2 éve
Hát, nem történt csoda bye weeken sem. Sír a labda amikor nálunk van.

több mint 2 éve
Vasárnap megint a londoni komboban (fehér mez kék gatyaval) lépünk majd pályára és gondolom ennek kapcsán is jött fel, de nagyot megy a social médiában a csapat részéről a közvélemény-kutatás, hogy ki milyenre változtatna a csapat szereleset. Nem lepne, ha vmilyen szinten megváltozna.

Én személy szerint nem örülnek neki, szeretem a mostani kombokat, pláne a logót.

Viszont érdekelne h innen pl ki hogy van vele?
roberto23
Nekem alapvetően tetszik a jelenlegi uniformisunk.
De én all navy blue fun vagyok. Szerintem abban mutatunk a legrettenetesebben. (Mondjuk nem mostanában.) És amikor elkezdtem drukkolni a csapatnak, akkor az volt az állandó mezünk. Persze akkor meg imádtam az Orange County Day-eket, amikor az egész vors narancsba öltözött. Egy évben kétszer. Én ezt adnám. Látom, megy a vita, milyen legyen az új outfit. Csak a logóhoz ne nyúljunk. De igazából, ha bárki garantálja, hogy a következő szerkóban lesz egy értelmes HC-nk, meg egy 300 yardot dobni képes QB-nk, aki feltesz 22-26 pontos meccsenként, felőlem bármi lehet. A régi barna sárga csíkos összeállítás is jöhet... 😊 Csak jöjjön már...