Bowldog Hálaadást!

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Kedvencem, Virgil úr aktív.. Komoly OLB lesz.. Ha ma is lesz komoly nyomás Tannyn, akkor Evero tényleg nagy reformer..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Simmons is out 😕
Vonster

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Simmons is out 😕
több mint 2 éve

Negritis, a vajda
Mi bye-on is tovàbb sérülünk ?? 😳
Most már Bonitto sincs?? Hamler sincs ?? Faja
Zalán
azt olasz csődör beteg
hamler már előző meccs után out volt az volt a kérdés IR lesz-e
engem browning aggaszt, főleg hogy még mindig nincs gregory

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

Negritis, a vajda
Mi bye-on is tovàbb sérülünk ?? 😳
Most már Bonitto sincs?? Hamler sincs ?? Faja

több mint 2 éve
Vasárnap megint a londoni komboban (fehér mez kék gatyaval) lépünk majd pályára és gondolom ennek kapcsán is jött fel, de nagyot megy a social médiában a csapat részéről a közvélemény-kutatás, hogy ki milyenre változtatna a csapat szereleset. Nem lepne, ha vmilyen szinten megváltozna.

Én személy szerint nem örülnek neki, szeretem a mostani kombokat, pláne a logót.

Viszont érdekelne h innen pl ki hogy van vele?
roberto23
a lakers is addig tolta túl a mamba editiont míg elvesztette az erejét

több mint 2 éve

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 226 — #officialBoliever
Vasárnap megint a londoni komboban (fehér mez kék gatyaval) lépünk majd pályára és gondolom ennek kapcsán is jött fel, de nagyot megy a social médiában a csapat részéről a közvélemény-kutatás, hogy ki milyenre változtatna a csapat szereleset. Nem lepne, ha vmilyen szinten megváltozna.

Én személy szerint nem örülnek neki, szeretem a mostani kombokat, pláne a logót.

Viszont érdekelne h innen pl ki hogy van vele?

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
@AdamSchefter
Titans’ HC Mike Vrabel ruled out Jeffery Simmons, Amani Hooker, Bud Dupree, Zach Cunningham and Josh Thompson for Sunday’s game vs. the Broncos.

több mint 2 éve
Bogyó IR. Mint, hogy gyógyulást neki, most kiderül a kíméletlen igazság..
Zalán
Már a második félidőben kiderült Londonban, sokkal jobb volt a fal belseje GG-vel, (aki egyébként 6'6 magas - 198 cm!! Wilson mégis jobban látott mögüle | lehet h nem csak a magas center a baj, hanem ha a szádban van a DL is... | )
Általános Doktor
Persze persze.. De más egy beugrás, és más 4-5 meccsen erre a feladatra készülni, s összevetni a korábbi mérkőzéseken teljesített produktummal. Itt ráadásul nehezebb erőpróbák jönnek.

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Zalán
Már a második félidőben kiderült Londonban, sokkal jobb volt a fal belseje GG-vel, (aki egyébként 6'6 magas - 198 cm!! Wilson mégis jobban látott mögüle | lehet h nem csak a magas center a baj, hanem ha a szádban van a DL is... | )

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Én is régóta tervezek menni Denverbe, Londonba ezért is nem mentem végül, mert bár az is életre szóló élmény, de mégiscsak más. Igaz, engem elsősorban Jokic és Colorado motivál/sürget, hogy jövő decemberig lehúzzam a bakancslistáról. Minden idők legjobb Nuggets játékosa, aki simán lehet, hogy top 10 - top15 kosárlabdázó között fejezi be a karrierjét. Persze fullosan kell ezt időzíteni, back to back Broncos hazai meccsel, Avs meccsel, Nuggets hazai meccsekkel, rendes város és hegyi túrákkal. Ahogy JC írja a repjegy ami húzós, oda-vissza 250 ezer forint. Pont ezért én ezt pár napért nem szívesen fizetném ki, inkább a szállással okoskodok és masfél-két hetet tartom ideálisnak. Úgy vagyok vele, hogy ha már évek óta virrasztok Nuggets, Broncos meccseken, meg egy csomó időt, gondolkodást tesz ki, egyszer az életben valahol arányos ezt a pénzt beletenni nyaralás címén.
Cruyffista
jelenleg Melo vagy Alex English a legjobb, de 5-10 éven belül Jokic lehet simán 😀

edit:
eh utána néztem és Jokic már 7!!! éve van a ligában
szal az az 5-10 inkább 2-3 olyan szezon mint a mostani is

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 2 éve
dreadman Denver Broncos 159
Nagyon jó volt olvasni a Londoni túráról az élménybeszámolókat. Fájt is kicsit a szívem, hogy nem lehettem ott. Ha jövőre vagy bármikor lesz ismét elérhető közelségben, a föld alól is előteremtem rá a zsozsót. Persze Denver volna az igazi, de az egy nagyobb kaliberű álom.

Positive Vibration
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Nem rossz ez az amerikai kirándulás, de én speciel a 3 órás repülőutaktól is kivagyok… 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
Én is régóta tervezek menni Denverbe, Londonba ezért is nem mentem végül, mert bár az is életre szóló élmény, de mégiscsak más. Igaz, engem elsősorban Jokic és Colorado motivál/sürget, hogy jövő decemberig lehúzzam a bakancslistáról. Minden idők legjobb Nuggets játékosa, aki simán lehet, hogy top 10 - top15 kosárlabdázó között fejezi be a karrierjét. Persze fullosan kell ezt időzíteni, back to back Broncos hazai meccsel, Avs meccsel, Nuggets hazai meccsekkel, rendes város és hegyi túrákkal. Ahogy JC írja a repjegy ami húzós, oda-vissza 250 ezer forint. Pont ezért én ezt pár napért nem szívesen fizetném ki, inkább a szállással okoskodok és masfél-két hetet tartom ideálisnak. Úgy vagyok vele, hogy ha már évek óta virrasztok Nuggets, Broncos meccseken, meg egy csomó időt, gondolkodást tesz ki, egyszer az életben valahol arányos ezt a pénzt beletenni nyaralás címén.
Cruyffista
Megyek veled, megbeszéljük a részleteket 😃
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
több mint 2 éve
Várható, hogy valakik, sérültek visszatérnek a bye után most vasárnap?

több mint 2 éve
jön a titans emberi időben, sztem szívni fog a D mer a futás ellen szarok vagyunk
Negritis, a vajda
Remélem két hete Derricket néz a D, és erre készül, és kitalálunk valamit. Aztán visszatér Tanny, ès tol egy 420 yardot. Szeretném, ha rácáfolnának saját maguk első két hónapjára az előttünk álló nehezebb megmérettetéseken a sràcok. Bár a szezon már oda, nézetem szerint, de ha újra hozzuk a 3-6-ot, akkor ássuk el jó mélyre Hackett és bandáját.

több mint 2 éve
jön a titans emberi időben, sztem szívni fog a D mer a futás ellen szarok vagyunk

több mint 2 éve
Sokat vàltozott az európai futballélet.
2010-ben én ott voltam a Frisco ellen Londonban.
http://s.espncdn.com/stitcher/sports/football/nfl/events/301031025.png?templateId=espn.com.share.1
49ers 24-16 Broncos (Oct 31, 2010) Final Score - ESPN
Game summary of the San Francisco 49ers vs. Denver Broncos NFL game, final score 24-16, from October 31, 2010 on ESPN.

Nem tudom, volt-e innen valaki.
Akkor egyáltalán nem volt ilyen Bronco-sereg. Sőt, határozottan több aranyásó volt. Illetve egy nagy dzsembori volt az egèsz, mindenfèle szurkolóval. Persze ez még nagyon az eleje, ez a negyedik meccs. Èn kinn voltam a másodikon is, egy San Diego-Saints-en is. Az egy elképesztő derby volt. Mindkét meccs jó volt, de a hangulat annyira nem fogott meg. És pont azért, mert inkább volt ez valami érdekesség, mint komoly bázissal rendelkező csapatok alapszakasz meccse. Én is Coloradóba vágyom, meg ott helyben egy mérkőzésre. Negri, ha bejön az új melóm, veled tartok. 😉 De ahogy írtok Londonról, ha itt tartunk, akkor ha jövünk next time, akkor én is. JC6. Örülök, hogy végül elmentél, és ez lett belőle.. 🤗🤗

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
Fuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.

jobbágy#JC6
Off

én kérek elnézést.....😀 😉

On
dande2
soknak tűnik, de annyira nem sok amúgy
Negritis, a vajda
amúgy nem, de hát kinek mi 😉 😛 persze nem azért, nem sajnálom egészségre akinek lehet 😊
dande2
nyilván aki épphogy kijön hóvégén annak kurva sok
ha meg valaki 150-200at félre tud tenni havonta annak nem sok
Negritis, a vajda
5 évig gyűjtöttem a lakásra 😃 okosan meg lehet ezt csinálni… amúgy is nagy alom Denver és egy meccs élőben… 50-80 ezer Ft között vannak a jegyek csak. Szerintem semmi. Rejegy necc, de ki lehet fogni csak jóval előtte foglalj ugye.
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Az meg van, hogy ez Wembley rekord volt nézőszámban. 86.215 !! Voltam már pár meccsen Londonban, de ezen volt eddig a legjobb hangulat, lehet azért, mert itt nagy fölényben voltak a Denver drukkerek. Mivel nem voltam érdekelt sokat videóztam, 4 TD jött arra ahol ültünk, nekünk is szerencsénk volt. A legnagyobb libabőrt a Sweet Caroline éneklés hozta, így utólag viccesnek tűnik, és ezt még egyszer előadta a tömeg a metrora zsilipezés közben mikor a biztonsági ember telefonról nyomta hangosbeszélővel😁.
több mint 2 éve
Fuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.

jobbágy#JC6
Off

On
dande2
Negritis, a vajda
amúgy nem, de hát kinek mi 😉 😛 persze nem azért, nem sajnálom egészségre akinek lehet 😊
dande2
nyilván aki épphogy kijön hóvégén annak kurva sok
ha meg valaki 150-200at félre tud tenni havonta annak nem sok

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

jobbágy#JC6
Off

On
dande2
Negritis, a vajda

Szerkesztette: dande2