Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Az nyilván erősen kérdéses, hogy mennyire lehet ennyi embert jö beválási aránnyal lecserélni, de szerintem a felsoroltak körül Calvin Anderson és Bolles kivételével mindenkinek kifele áll a szénája. A lejáró veteránokat nem fogjuk itt tartani, max az egyik RT-t cserének vetminnel. Glasgow 14 milliója az egyik legevidensebb cut. Risner ha javul esetleg kaphat egy Jewell szerű dealt, de szerintem Meinerznek fogunk párt keresni, és nem Risnernek. Az meg egyértelmű, hogy guard poszton kell a frissítés. Risnernél reálisabb, hogy Cushenberry megtartja a kezdő helyét, de én itt is inkább új centerre tippelnék. Paton az elmúlt két szezonban egyszer sem Cushhal akart nekimenni, csak egyik alkalommal Meinerzről kiderült hogy nem tud snapet feladni, másik alkalommal meg kijátszotta Glasgow-t az edzőtáborban.
Szerintem a felmerülő erősítendő posztoknál Kareem Jackson vagy Mathis validabb megoldást kínál a saját posztjukon, így juthatunk el arra a következtetésre, hogy akkor inkább Cush és Risner legyen upragedelve.
Ami még tuti kell mostani tudásunk szerint az egy pár Jewellnek, és egy DeShawn Williams upgrade, hogy futás ellen is rendben legyünk, de ezek nem prémium posztok, ezekre tuti nem kell sem csúcs FA, sem első körös prospect.
több mint 2 éve
Patrik007
342
Én is erősíteném a falat, mert bár nem olyan szar mint amilyennek írod, de bőven ráfér.Mondjuk korai a téma, de lett egy első körünk, ami, lévén, hogy a Frisco po-t fog játszani, valahol 1/20-1/30 között lesz, ahonnét lehet felfelé menni, s hátratrédelni plusz cetliért a második napon. Itt remek OL emberkéket lehet beszerezni. De azzal nem értek egyet, hogy az egész falat el kellene engedni. Bolles mára egèsz megbízható, s Risnernèl sem érzem, hogy feltétlen szélnek kellene engedni. Én akit inkább hoznék a jelen állás szerint, akár felfelé cserélve is, az egy atom CB Surtain mellé. Itt és most egy korszakos D-t kell építeni. Ennek megvannak az alapjai.Risner sajnos rookie éve óta nem fejlődik, és most már pass protectionben kifejezetten gyengén mutat. Bolles maradhatna, ő jó alapvetően csak kicsit sérülékeny. Csak megjegyeztem, hogy az ő 38 milliójából is ki lehet most szállni, és ezt Paton is egész biztos át fogja gondolni, mert picket is kaphat érte.
Zalán
Alapvetően ha kivágjuk Darby-t, akkor a CB2 hiányposzt lesz, de azért a passz elleni védekezésünk elég kemény jelenleg ezzel a garnitúrával, ligaelit abszolút. Futás ellen vannak gondok, de ezzel együtt is top3 körüli a D. Ezzel szemben az O bottom3. Én alapvetően Russ miatt az O-t erősíteném ahogy csak lehet, mivel az a legfontosabb, hogy ő jó legyen, illetve kiderüljön, hogy egy erősségeire építő rendszerben, megfelelő edzővel jó-e.
Cruyffista
Ugyanakkor egyáltalán nem reális h felhuzzunk egy egesz falat szinte, sőt. Mikor láttál olyat főleg tolunk hogy 3-4 kezdő szintű ember jön egy offseason alatt egy tamadofalba? Orulhetunk sztem ha 1 jó és 1 korrekt ember érkezik. Azért nem olyan könnyű megszerezni a piac legjobbjait. Főleg h ide kutya nem akar majd jönni m èpp a hasukat fogják a röhögéstől.
Egy ember jöhet és jobb lenne ha FA-n jönni, én jobban bizom abba mint h draftrol jon vki a végén instant impactel.
De addig mindegy amíg egy normalis HC-t nem tudunk leakasztani
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Mondjuk korai a téma, de lett egy első körünk, ami, lévén, hogy a Frisco po-t fog játszani, valahol 1/20-1/30 között lesz, ahonnét lehet felfelé menni, s hátratrédelni plusz cetliért a második napon. Itt remek OL emberkéket lehet beszerezni. De azzal nem értek egyet, hogy az egész falat el kellene engedni. Bolles mára egèsz megbízható, s Risnernèl sem érzem, hogy feltétlen szélnek kellene engedni. Én akit inkább hoznék a jelen állás szerint, akár felfelé cserélve is, az egy atom CB Surtain mellé. Itt és most egy korszakos D-t kell építeni. Ennek megvannak az alapjai.Risner sajnos rookie éve óta nem fejlődik, és most már pass protectionben kifejezetten gyengén mutat. Bolles maradhatna, ő jó alapvetően csak kicsit sérülékeny. Csak megjegyeztem, hogy az ő 38 milliójából is ki lehet most szállni, és ezt Paton is egész biztos át fogja gondolni, mert picket is kaphat érte.
Zalán
Alapvetően ha kivágjuk Darby-t, akkor a CB2 hiányposzt lesz, de azért a passz elleni védekezésünk elég kemény jelenleg ezzel a garnitúrával, ligaelit abszolút. Futás ellen vannak gondok, de ezzel együtt is top3 körüli a D. Ezzel szemben az O bottom3. Én alapvetően Russ miatt az O-t erősíteném ahogy csak lehet, mivel az a legfontosabb, hogy ő jó legyen, illetve kiderüljön, hogy egy erősségeire építő rendszerben, megfelelő edzővel jó-e.
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Mondjuk korai a téma, de lett egy első körünk, ami, lévén, hogy a Frisco po-t fog játszani, valahol 1/20-1/30 között lesz, ahonnét lehet felfelé menni, s hátratrédelni plusz cetliért a második napon. Itt remek OL emberkéket lehet beszerezni. De azzal nem értek egyet, hogy az egész falat el kellene engedni. Bolles mára egèsz megbízható, s Risnernèl sem érzem, hogy feltétlen szélnek kellene engedni. Én akit inkább hoznék a jelen állás szerint, akár felfelé cserélve is, az egy atom CB Surtain mellé. Itt és most egy korszakos D-t kell építeni. Ennek megvannak az alapjai.Én is a D#-t erősíteném, az O# toldoznám, csak összeáll annyira hogy néhány értelmes pontszerző play után a D# karcoljon. Csak ettől a Hackettől fázok, de nagyon.
Zalán
több mint 2 éve
#BroncosCountry, Let's thank no. 5⃣5⃣ @astronaut for the Mile High Moments that he provided to us and wish him the best in South Beach! His leadership and big time plays at the edge spot will be greatly missed! Bradley is a phenomenal player, but an even better person! pic.twitter.com/c0gbWUJNZA
— Mile High Moments (@MileHighMoments) November 1, 2022
legjobbakat, főleg jó egészséget Chubbnak.
Ahogy írtam az a processz jó, hogy megvizsgáljuk tudunk-e vele hosszabbítani, és ha nem, akkor eltrade-eljük. Hogy megér-e majd annyit, amennyit nem adtunk volna neki, majd kiderül. Az 1/5-höz, potenciálhoz talán kevés az ellenérték, az eddigi karrierjéhez, jövőbeli kockázatokhoz - elsősorban sérülések, másodsorban nem minden rendszerben jó játékos legalábbis tremendousjob belőle is kihiozta a szürke eminenciást - bőven sok egy utolsó félévébe lépő játékosért.
Ha még nem engedtük el a szezont hiányozni fog, mert Gregory se a megbízhatóságáról híres és mert kettejük közül Chubb a jobb és fiatalabb.
Kérdés persze, hogy abból az első körből tudunk-e olyan játékost hozni, mint Chubb. Ha jól nézem a 9ers pickjét kaptuk, ők épp PO helyen vannak, de az ő játékok se annyira meggyőző - idén valahogy nagyon kevés csapaté az - eshet bárhova az a pick, de azt hiszem nem lehetetlen csak az 1. körrel visszahozni Chubb árát, a többi viszont egyáltalán nem az számomra amiről a hírek szóltak, hogy az első körön kívül verjük még felfelé az árát...
Chase Edmondsot nagyon nem értem. Szezon közben mindenképp egyszerűbb RB-vel fixálni a futójtákot mint a falat újrahúzni a semmiből. Hosszú távon is működhet ez az út is. De nem hiszem, hogy Edmonds a megoldás, ellenben hiszem, hogy ez a tömérdek pénz, amit semmi extra futókra költünk kezd a tömérdek pickhez hasonlítani, amit semmi extra TE-ekre költöttünk. Persze elkapni is tud, meg mindent, de 6 milliót kereshet jövőre úgy hogy sosem volt még 1000 scrimmage yardja. Persze inkább ő, mint Gordon...
Ha nem tudjuk/fogjuk/akarjuk megtartani, akkor ennyiért jó üzlet. Hogy az elengedési szándék vagy a beárazás helyes volt-e vagy annyira mellé lőttünk mint Von Miller estében, az majd kiderül. Jó megközelítéssel is lehet rossz döntést hozni, de a probléma megközelítése legalább helyes volt. És a Miami már ennyi ellenértékkel is többet kockáztat mint mi. Ez a win-win-win nagyon könnyen lehet egy lose-lose-lose, ha Csabi lesérül vagy csak az ottani sémában is olyan lesz, mint tremendousjobéban, mi meg húzunk mondjuk egy drága első körös RB-t, de tényleg a lehetőségek talaján van az is, hogy mindenki elégedett lesz a nap végén...
Jeudy és Hamler azt hiszem hasonló processz eredményeképp maradtak, mint ahogy Chubb ment. Csak Chubb épp hullámdombon volt, ezért jó ár jött érte, Jeudy és Hamler viszont eddig bustok, de épp sikerült beleintegrálni őket Hackett rendszerébe. Mondjuk kérdés, meddig marad a rendszer, de az utóbbi kb 3 meccsen Sutton nagyon eltűnt, amikor üresen van nem veszi őt észre Wilson, az 50-50 labdákat viszont nem húzza úgy be, mint ahogy várnám tőle. Jeudy ellenben sok labdát kapott az elmúlt két meccsen.
Jobb nem lett ettől az offense, most se azzal az érzéssel hagytam el a stadiont, hogy na, végre összeállt minden inkább egy loserbowlt nyertünk meg néhány nagy védelmi játéknak köszönhetően, de most eladni Jeudyt az a szezon feladását jelentette volna, jobban mint Csabi és Juditnak még mindig lesz 1+1 éve bizonyítani. Chubb sokkal jobban megérdemelte volna, hogy maradjon, de most Jeudy volt abban a helyzetben, hogy megkapja a türelemt. Van realitása annak, hogy jövő ilyenkor a hosszabbításról tárgyaljunk aztán ha ez csak fellángolás volt, nos lehet veszít valamit az érékéből, de ha eddig fenn tartotta az érdeklődést, akkor majd csak sikerül ez után is, ha nem is lesz jó, csak nem esik nagyon vissza, akkor is lesz a legkevésbé rossz éve, szóval nem félteném annyira az árát.
Hamler elsőre nélkülözhetően tűnik, de aztán megnézem Jenkins elemzését és rájövök, hogy az ő decoy szerepe nyitotta meg az utat több nagy playnek is. Illetve ugye ő volt üresen 4. kísérletnél, amikor Wilson nem dobta oda neki, szóval azt hiszem Hackettnek szüksége van rá, meg lenne a helye a rendszerben, mármint meg is van, de ő azt hiszem máshol jobb számokat tudna hozni és jövőre lehet azt mondjuk, hogy Washintonnal helyettesítjük. Nem hiszem hogy olyan nagy ajánlat érkezett volna érte...
Bye week után jön a sorsolás nehezebb része. Ez az utolsó lehetőség, hogy összeálljon az offense és szintet lépjen. Lehet túl késő lenne már most is, de még mindig inkább történjen még túl későn, mégha úgy nagyon is fog fájni egy-két korábbi vereség, de akkor is álljon össze most, hogy lássuk jövőre működhet a dolog. Ha szezon végéig nem áll össze, akkor nem látom hogy mitől ne lenne bukó a Hackett projekt, ellenben akkor is valószínűsíteném, hogy megkapja a második évét, hogy megbukjon ugyanúgy, ahogy kókler. Már csak ezért is jobb forgatókönyv, a szezon megfordítása, mint a földbeállás.
Egy Evero előléptetést csak úgy tudtam volna elfogadni, hogy bye weektől interim coach és leteszteljük, amúgy nem sokkal látnék jobb esélyeket vele ha szezon végén váltunk egy megbukott hackettről...
Most 3 TD drive jutott 7db 1st down nélküli drive-ra, ez így még nagyon messze van a jótól... Csak annyit láttunk, hogy ha azt az 1-2 playt sikerül megcsinálni, sikerül a gólvonalon átgyömöszölni a labdát, akkor az ilyen meccseket meg tudjuk nyerni. Rossz támadójátékkal, de meg tudjuk nyerni. Megtettük, megnyertük, a jövőben nem biztos, hogy elég lesz, ahogy egyelőre az se biztos, hogy innentől jó lesz a goalline offenseünk. Ha ez kitart, az az első lépés lenne a jó irányba. Így a 8. héten ideje is lenne...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Nyilván van hol upgradelni egy 3-5-ös csapatot, de ha azzal számolunk tavaszi fejjel gondolkodva, hogy ezzel Hamler, Jeudy felé bizalom van, Patrick pedig visszatérőként megoldja a fit problémákat, akkor lyukak ebben a csapatban Edmonds érkezésével (jövőre 6m-t keres, szóval őt RB1-nek hoztuk) csak a támadófalban és az edzői stábban vannak. Igazából kiváló pozícióban van a csapat, hogy a teljes offseason a támadófal újrahúzására menjen el, mert:Mondjuk korai a téma, de lett egy első körünk, ami, lévén, hogy a Frisco po-t fog játszani, valahol 1/20-1/30 között lesz, ahonnét lehet felfelé menni, s hátratrédelni plusz cetliért a második napon. Itt remek OL emberkéket lehet beszerezni. De azzal nem értek egyet, hogy az egész falat el kellene engedni. Bolles mára egèsz megbízható, s Risnernèl sem érzem, hogy feltétlen szélnek kellene engedni. Én akit inkább hoznék a jelen állás szerint, akár felfelé cserélve is, az egy atom CB Surtain mellé. Itt és most egy korszakos D-t kell építeni. Ennek megvannak az alapjai.
- Glasgow 1 év 14 milliós szerződéséből ki lehet szállni 3m halott pénzért
- Risner lejár
- Bolles 2 év 38 milliós szerződésétől két évre lebontható 8 milliós halott pénzzel lehet megszabadulni, de igazából ő abszolút tradelhető assett kb egy 4. körért
- Calvin Anderson, Billy Turner, Tom Compton, Cameron Fleming lejár
Akiknek marad szerződése Bolles mellett: Cushenberry, Meinerz, Wattenberg, Tucker. Tehát rookie contractosok.
Hozzáteszem, Cushenberry-t is el lehet cserélni egy 6. körért, vagy igazából backupnak eltenni.
Szóval ez így mindenképp jó, mert szerintem ez az OLine nagyon sok türelmet kapott, és egyszerűen itt volt az ideje egy teljes újratervezésnek.
Mondjuk, én egy komoly WR-re így is beruháznék akár az első körössel, akár trade formájában, de Paton szerintem ezzel a megtartással megágyazott a 'Patrick megoldja' című tavasznak.
Cruyffista
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Dre’Mont Jones a hét védőjekérdés hogy mennyi lesz az annyi
Újabb ok a megtartására
noflyzone
mer donald pénzt ő sem ér sztem, de vajon mennyivel megy alá?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
Dre’Mont Jones a hét védőjeÚjabb ok a megtartására
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
A Chubb trade kapcsán:korábban már írtam h sajna ő feláldozható volt a poszt váratlan mélysége miatt.
Jó ellenértéket kaptunk érte, jó helyre került, megkapja a nagypénzt is várhatóan. Szomorú, mert jó csapattag volt, de ez érzésre win-win-win | ha egészséges marad | .
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
@Broncos·
2m
We've waived RB Devine Ozigbo and signed LB Zach McCloud to the practice squad.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Nyilván van hol upgradelni egy 3-5-ös csapatot, de ha azzal számolunk tavaszi fejjel gondolkodva, hogy ezzel Hamler, Jeudy felé bizalom van, Patrick pedig visszatérőként megoldja a fit problémákat, akkor lyukak ebben a csapatban Edmonds érkezésével (jövőre 6m-t keres, szóval őt RB1-nek hoztuk) csak a támadófalban és az edzői stábban vannak. Igazából kiváló pozícióban van a csapat, hogy a teljes offseason a támadófal újrahúzására menjen el, mert:- Glasgow 1 év 14 milliós szerződéséből ki lehet szállni 3m halott pénzért
- Risner lejár
- Bolles 2 év 38 milliós szerződésétől két évre lebontható 8 milliós halott pénzzel lehet megszabadulni, de igazából ő abszolút tradelhető assett kb egy 4. körért
- Calvin Anderson, Billy Turner, Tom Compton, Cameron Fleming lejár
Akiknek marad szerződése Bolles mellett: Cushenberry, Meinerz, Wattenberg, Tucker. Tehát rookie contractosok.
Hozzáteszem, Cushenberry-t is el lehet cserélni egy 6. körért, vagy igazából backupnak eltenni.
Szóval ez így mindenképp jó, mert szerintem ez az OLine nagyon sok türelmet kapott, és egyszerűen itt volt az ideje egy teljes újratervezésnek.
Mondjuk, én egy komoly WR-re így is beruháznék akár az első körössel, akár trade formájában, de Paton szerintem ezzel a megtartással megágyazott a 'Patrick megoldja' című tavasznak.
több mint 2 éve
Szerettem Chubbot végül is. Sajnàlom, hogy nem futotta be itt azt a pályafutást, ami igazán benne van. Picit fáj, hogy mennie kell. De ez egy olyan deal, ahol mindenki nyert. Jó csapatba, s jó edzőhöz megy, ahol a PO valós cél. Nekünk pedig egy lejáró szerződésű játékos helyett van egy első körünk újra. S a Gregory, Browning, Bonitto trio príma is lehet. Most egy picit többet ér a Frisco elleni győzelem is. Örülök, hogy Jeudy, Hamler maradt, s hogy kezdenek életre kelni. Örülök, hogy Glasgow is maradt, s hogy jól ugrott be Bogyó helyére. Lehet, meg kellene tartani centerben, s máris erősödik a fal. Ha még Russ kitalálná, hogy meccsenként passzol 300 yardot, egész pofásan fogunk kinézni..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Just caught up with Bradley Chubb as he was leaving the Broncos facility. #BroncosCountry @CBSNewsColorado pic.twitter.com/dIG1hF2CW3
— Michael Spencer (@MichaelCBS4) November 1, 2022
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
The #Broncos are trading for #Jets pass-rusher Jacob Martin, source said, one of several players expected to fill the void left by Bradley Chubb. Denver is giving up a 4th round pick in 2024 in exchange for a 2024 5th.Azt mondom úúúúriiiisteeeen, ki ez a srááác, ki ez a srááccc?
Klaci79
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
The #Broncos are trading for #Jets pass-rusher Jacob Martin, source said, one of several players expected to fill the void left by Bradley Chubb. Denver is giving up a 4th round pick in 2024 in exchange for a 2024 5th.
több mint 2 éve
Jó biznisz, lejáró szerződésért első kör simán egy bustnak tűnő játékosért. Idén mondjuk jól játszott, de a sérülékenysége miatt bazi nagy rizikó lett volna nagy pénzzel megdobni hosszú távra. Next Man Up
több mint 2 éve
Ha félreteszem a Chubb iránti szimpátiám, ez egy elég jó trade. Edmonds megfelelő system back Murray-vel Hackett rendszerébe, kiegészítik egymás hiányosságait. Chubbot pedig kintről nem kell pótolni, Gregory és Browning és a mögöttük lévő depth baromi jó.ami necces hogy mind2 elég sokat sérült mostanában
late first-t kaptunk érte, a 4th for 5th swap az kis túlzással nem sokat számítA 49ers sorsolása kifejezetten kemény, alibicsapat ellen nem is fognak játszani már. De ja, sajnos ők egyre jobbak.
Edmunds nemtom minek kellett a tradebe, de remélem legalább gordont kibasszunk
Negritis, a vajda
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Ha félreteszem a Chubb iránti szimpátiám, ez egy elég jó trade. Edmonds megfelelő system back Murray-vel Hackett rendszerébe, kiegészítik egymás hiányosságait. Chubbot pedig kintről nem kell pótolni, Gregory és Browning és a mögöttük lévő depth baromi jó.late first-t kaptunk érte, a 4th for 5th swap az kis túlzással nem sokat számítA 49ers sorsolása kifejezetten kemény, alibicsapat ellen nem is fognak játszani már. De ja, sajnos ők egyre jobbak.
Edmunds nemtom minek kellett a tradebe, de remélem legalább gordont kibasszunk
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
late first-t kaptunk érte, a 4th for 5th swap az kis túlzással nem sokat számítEdmunds nemtom minek kellett a tradebe, de remélem legalább gordont kibasszunk
több mint 2 éve
Trade terms, source tells ESPN:
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 1, 2022
MIA trades:
⁃2023 1st (SF pick)
⁃2024 4th
⁃RB Chase Edmonds
DEN trades:
⁃OLB Bradley Chubb
⁃2025 5th
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
Ráadásul egy 2025-ös 5.-ket adunk
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
Egy Elsőt, egy 4.-et és Chase Edmonds-ot kapjukChubb és egy 5. megy Miami-be
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Na baszki, jókor. Chubb Dolphins.Első + negyedik + Chase Edmonds
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
ESPN: Teams now believe it will take much more than a first round pick to finalize a trade for Bradley Chubb. If the trade won't happen, he expect to sign a long term contract with the Broncos.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Armando Salguero from Fox News reports, the Broncos changed the asking price for OLB Bradley Chubb. They want two first round picks and more values. He also reports several teams offered packages which includes a first round pick.