Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Facen a legnagyobb DB szurkolói csoportbanRumor: Hackett állása a tét Londonban.hol olvastad ezt? direkt feltúrtam az egész netet, de nem találtam sehol. 😀
Ha igaz, akkor izgi meccs lesz élőben 😃
jobbágy#JC6
mondjuk én ezt nagyon korainak érezném. Nem hiszem, h javulni fognak a dolgok, de 6 meccs után kirúgni azért merész lenne.
roberto23
több mint 2 éve
Minden londoni csavargónak javallom progi.. www.soane.org/
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Én korán kezdem, holnap reggel már megy a gépünk Londonba... 😀Én most érkeztem meg, már itt vagyok
Vonster
www.youtube.com/watch?v=jagU-gt2EPM&ab_channel=CsabaGy%C3%B6rfi
Londonban
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
8 meccs lesz az..Rumor: Hackett állása a tét Londonban.hol olvastad ezt? direkt feltúrtam az egész netet, de nem találtam sehol. 😀
jobbágy#JC6
mondjuk én ezt nagyon korainak érezném. Nem hiszem, h javulni fognak a dolgok, de 6 meccs után kirúgni azért merész lenne.
roberto23
több mint 2 éve
Rumor: Hackett állása a tét Londonban.Bemondásra csak az Nb1-es híreket hisszük el tőled 😛
jobbágy#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Rumor: Hackett állása a tét Londonban.hol olvastad ezt? direkt feltúrtam az egész netet, de nem találtam sehol. 😀
jobbágy#JC6
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
mindig van egy kivétel.calvin ridley pl egy kurva jó kis reciver, csak előbb meghülyült, utána meg sportfogadott az isten barma. azt ő is bama alumni, akkor hogy van ez?prototípus 'Bama receiver.Szó sincs po-ról, ha épp kiárusítjuk a csapat értékeit októberben. Elpuntoljuk a szezont, ha Jeudyt végül odaadjuk bárkinek is. Chubbot is. A jó csapatok ismérve, hogy az értékeiket meg akarják tartani..Jeudy értéke jóval nagyobb (mint volt elsőkörös "elit route futó"), mint amit a pályára letesz, arról nem beszélve h eddig nem adja jeleit h érett profi, ne adj Isten vezér alkat lenne (lásd Sutton).
Zalán
Általános Doktor
Amadeus von Dollárbaloldal
peach
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Én korán kezdem, holnap reggel már megy a gépünk Londonba... 😀
több mint 2 éve
xrace77
4 515
White top. Blue pants.
— Denver Broncos (@Broncos) October 26, 2022
Debuting in London. 👀 pic.twitter.com/oJCqsdhbJf
több mint 2 éve
calvin ridley pl egy kurva jó kis reciver, csak előbb meghülyült, utána meg sportfogadott az isten barma. azt ő is bama alumni, akkor hogy van ez?prototípus 'Bama receiver.Szó sincs po-ról, ha épp kiárusítjuk a csapat értékeit októberben. Elpuntoljuk a szezont, ha Jeudyt végül odaadjuk bárkinek is. Chubbot is. A jó csapatok ismérve, hogy az értékeiket meg akarják tartani..Jeudy értéke jóval nagyobb (mint volt elsőkörös "elit route futó"), mint amit a pályára letesz, arról nem beszélve h eddig nem adja jeleit h érett profi, ne adj Isten vezér alkat lenne (lásd Sutton).
Zalán
Általános Doktor
Amadeus von Dollárbaloldal
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Rumor: Hackett állása a tét Londonban.Ha igaz, akkor izgi meccs lesz élőben 😃
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
lehet, hogy Chubb hosszabbítása kérdéses, de Dre'mont Jones minden bizonnyal a liga történetének egyik legnagyobb belső falember zsákját fogja Patontól megkapni. Plusz Browningra érdemes egy pillantást vetni, sajnos a mérleg miatt nem igazán kapja meg a hype-ot, de első (!!) NFL évében a poszton már ennyire jóBest pass rushers after 7 weeks pic.twitter.com/kWaOJ5dQg2
— Timo Riske (@PFF_Moo) October 26, 2022
több mint 2 éve
Tomifinn
947
Inkább azt mondjátok meg, ki jön innen Londonba?faterral ketten megyünk
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
prototípus 'Bama receiver.Szó sincs po-ról, ha épp kiárusítjuk a csapat értékeit októberben. Elpuntoljuk a szezont, ha Jeudyt végül odaadjuk bárkinek is. Chubbot is. A jó csapatok ismérve, hogy az értékeiket meg akarják tartani..Jeudy értéke jóval nagyobb (mint volt elsőkörös "elit route futó"), mint amit a pályára letesz, arról nem beszélve h eddig nem adja jeleit h érett profi, ne adj Isten vezér alkat lenne (lásd Sutton).
Zalán
Általános Doktor
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
A Jeudys kép egyértelműen fake, de egyébként ránézésre is az, nem kell mélységében utánanézni.Chubbnál sem hiszem h egy meccs eredményétől kéne h függjön a trade léte v nemléte, hanem azon h mit kapunk érte, mit lát Paton milyen eséllyel tudja megtartani. Ezek függvényében lehet h el lesz cserélve, de sztem az h 2-6 v 3-5 az azért nem akkora difi h érdemben kéne h számítson.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=1S14JAcy3sc&t=1s&ab_channel=AllThingsQB-HostedbyTimJenkins
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Én nem vagyok híve ezeknek a kiárusításoknak. Ez egy jó roster, ebből kiárusítani játékosokat erőforrás pazarlás. Jeudy mondjuk tényleg nem hiányozna innen, de Chubbot felesleges eltradelni. Csak akkor van értéke, ha jól játszik, de akkor a szezon végén is kapunk érte egy 3-4. körös komp picket, mert akkor meg fogják fizetni. Annál sokkal többet meg most se lehet kapni érte.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ez szerintem kamu, mármint a Jeudy-s. Chubb viszont biztos források szerint szóban el lett cserélve arra az esetre, ha nem javulunk.Chubbért nem kár, ropit nem szabad túlfizetni. Jeudy eddig bust, de máshol simán lehet még elit. Egy vakon lévő franchiseban eddig inkább bust kategória
Mondjuk ha valaki, a Ravens adhat komoly csomagot Jeudy-ért, Lamar dealhez ugye kell nekik pár ajándék hogy ne ligstörténeti garit akarjon, Jeudy-val meg legnagyobb haverok.
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Ez szerintem kamu, mármint a Jeudy-s. Chubb viszont biztos források szerint szóban el lett cserélve arra az esetre, ha nem javulunk.Mondjuk ha valaki, a Ravens adhat komoly csomagot Jeudy-ért, Lamar dealhez ugye kell nekik pár ajándék hogy ne ligstörténeti garit akarjon, Jeudy-val meg legnagyobb haverok.
több mint 2 éve
Tehetségpazarlás !!! Mindjárt tolok egy faszom slam poetry-t. Ott majd fognak tudni mit kezdeni a képességeivel.
😥
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
twitter.com/Flockville/status/1584654933579956224?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1584654933579956224%7Ctwgr%5E190f2348eef6460c374c09c82363cfd64bdc0023%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fbowl.hu%2Fforum%2Fnfl-csapatforumok%2Fbaltimore-ravensJeudy London helyett Baltimore-ban!
Chubb meg akkor lesz elcserélve, ha kikapunk a Jags-től (valószínűbb úgy a Trade)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Inkább azt mondjátok meg, ki jön innen Londonba?
több mint 2 éve
Bozontron
390
Srácok, ne haragudjatok, de milyen PO? Néha én is elmélázok, hogy a 2-5 még nem a vége, de aztán eszembe jut, hogy az egész szezonben egy értelmes drivera emlékszem összvissz, az is csak halvány emlék.
több mint 2 éve
Ezeket mind értem, csak ez szembe megy azzal, amit mondasz, hogy po még mindig a cél. Jeudyt nem szereted, mert volt pár érdekes húzása, de amint làttuk hétvégén, egy Rypien tudta használni a képességeit. Nem tűnt épp olyannak, mint akit nem érdekelne. Majd kurvára fog fájni, ha egy szakértőkkel rendelkező csapatban lehozza azt, ami miatt első kör volt, s majd nem lesz primadonna sem. Iszonyú pazarlás lenne elherdálni. Ugyanez igaz Hamlerre. Chubbnak én írtam előszőr, nem adnám meg a nagy pénzt. Browning és Bonitto évekig kis pénzért lesz itt, és épp a jelen helyzet mutatja, olb-ből sosem elég. Bonitto semmit nem mutatott még, Gregory sérült, ő minden évben kihagyja az idény egy részét. Browning hetekre kidőlt. Jelenleg Jonathon Cooper és Chubb aki van, meg a fal közepe. Ez utóbbi a mázlink. Az a másik gyerek is a posztrol, nevét sem tudom ir-en van épp. Szóval részemről elpattinthatják ezeket az arcokat, mehet velük a Mester is, de ez esetben teljesen világos, hogy feladtuk a po-t. (Persze aki látott már futballmeccset, az tudja, az idényünknek vége, minden idők legrosszabb offense nem fog feltámadni hipp-hopp. Teljesen mindegy, mi van a liga többi csapatával.)Szó sincs po-ról, ha épp kiárusítjuk a csapat értékeit októberben. Elpuntoljuk a szezont, ha Jeudyt végül odaadjuk bárkinek is. Chubbot is. A jó csapatok ismérve, hogy az értékeiket meg akarják tartani..Jeudy értéke jóval nagyobb (mint volt elsőkörös "elit route futó"), mint amit a pályára letesz, arról nem beszélve h eddig nem adja jeleit h érett profi, ne adj Isten vezér alkat lenne (lásd Sutton).
Zalán
Chubb meg azért nehéz kérdés mert neki is jóval nagyobb a respectje, mert 1/5 volt és volt már pro bowler szezonja. Idén sztem átlag felett játszik, de ha neked kéne pénzt adni neki, akkor nyugodtan adnád tudva h mennyit volt sérült? Arról nem beszélve h két nagy fizut nehezen tudok elképzelni egy posztra + már említettük h Browning és Bonitto miatt a mélység is látszólag megvan a szélen.
Szal én nem dőlnék kardomba egyik trade esetén sem: előbbit emberileg nem bírom, utóbbit meg nem látom itt jövőre, még ha egyébként örülnék is, ha valahogy meg tudnánk tartani.
Általános Doktor
több mint 2 éve
Szó sincs po-ról, ha épp kiárusítjuk a csapat értékeit októberben. Elpuntoljuk a szezont, ha Jeudyt végül odaadjuk bárkinek is. Chubbot is. A jó csapatok ismérve, hogy az értékeiket meg akarják tartani..Jeudy értéke jóval nagyobb (mint volt elsőkörös "elit route futó"), mint amit a pályára letesz, arról nem beszélve h eddig nem adja jeleit h érett profi, ne adj Isten vezér alkat lenne (lásd Sutton).
Zalán
Chubb meg azért nehéz kérdés mert neki is jóval nagyobb a respectje, mert 1/5 volt és volt már pro bowler szezonja. Idén sztem átlag felett játszik, de ha neked kéne pénzt adni neki, akkor nyugodtan adnád tudva h mennyit volt sérült? Arról nem beszélve h két nagy fizut nehezen tudok elképzelni egy posztra + már említettük h Browning és Bonitto miatt a mélység is látszólag megvan a szélen.
Szal én nem dőlnék kardomba egyik trade esetén sem: előbbit emberileg nem bírom, utóbbit meg nem látom itt jövőre, még ha egyébként örülnék is, ha valahogy meg tudnánk tartani.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'