Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Evero esetében muszáj számításba venni, hogy a bőrszíne miatt minden HC-t kereső csapat meg fogja hallgatni, ha ezt a teljesítményt tartja, így nála kimagasló esély van hogy bukjuk, ha nem mi tesszük HC-vá. Elég egy csapatnak tetszenie. Ezért lenne jó, ha már most kiderülne a szezon maradék részében, hogy van-e benne szikra, mert nem kevés meccs van még vissza.Akkor kezde el bújni Hackett twitter fiókját hátha találsz valami sértőt, mert anélkül pontosan 0% esély van, hogy kirúgjuk bye weeken.
Persze Hackett is lehet jó második szezonra, a GB beszakadása jelzi a fontosságát, csak ha ez így megy tovabb nem kap masodik szezont. Így Patonnak mindenképp azt a kérdést kell feltennie, hogy Hackett ezt meg tudja-e fordítani idén. Ha nem, jöjjön Evero még ma.
Patont én a Wilson cserével nem piszkálnám, ez a csere must do volt. A hosszabbítás, a támadófal, a Patrick sérülése utáninseggvakarás az, amivel támadható, meg ha Hackett meg fog bukni.
Cruyffista
Ha meg eljutunk oda, hogy 3-4 meccs van a szezonból mire kirúgjuk - még mindig mérhetetlenül kicsi eséllyel - akkor nem marad elég idő Evero feltérképezésére.
Amúgy nem azt mondom, hogy kár lenne Hackettért. Ahogy januárban sem tett semmit azért hogy bízzak benne, úgy azóta se, és így Everot ki lehetne próbálni, csak nem így működik a liga. Amúgy Patonnal is melyik HC akarna együtt dolgozni, ha összesen 8 meccset kap, míg kvázi bárhol máshol 2 évet, de a legtöbb helyen 3 év türelmi idő... Helyes, nem helyes? Mit érdekelje az edzőt...
Patont meg, onnantól hogy beleállt ebbe a nagy trade-be, hadd lehessen már őt felelősségre vonni, ha nem úgy sikerült, mint ahogy reméltük. A trade miatt én se venném még elő, mert még nem írom le Wilsont. De ha bust lesz, akkor nem védekezés az, hogy muszáj volt. Akkor ott lesz feketén-fehéren, ennyit adtál, ezt kaptad...
Belementem volna a trade-be? Igen. Láttam volna a kockázatait, ahogy láttam szurkolóként is, de belementem volna. Viszont azt is elfogadnám, hogy ha ezt elbaszom, akkor a saját állásommal játszok.
Ami miatt viszont már előveszem Patont, hogy ahogy tavaly is, idén is elhitte, hogy kész a csapat, csak egy QB kell. Ez valszeg előfeltétel volt a GM interjún, hogy ezt higgye az ember, de akár meg is játszhatta volna magát, és kinézhetne valahogy az offense nem az, hogy itt van Jeudy, eddig semmit nem mutatott de elit, itt van gordon többet árt mint használ, de elit, itt van bárki, semmit nem mutatott még, de elit. mindenki elit. Elit irányító, elit csapat.
Most meg lehet majd vizsgálni Hackettet, mint pedagógust is, amit ezelőtt nem tettem meg. Csak most bízol benne, hogy jön egy új rookie HC és majd ő tényleg kihozza a maxot a tehetségből, vagy végre megfordul valaki fejében, hogy kvára túlértékeli a csapatunk. Egy-két kifejezetten jó játékos van a védelemben, még egy-két jó játékos a labda mindkét oldalán, de összességében nagyon kevés amink van, mégha nincs is kifejezetten tragikomikus poszt, bár amíg gordon játszik az RB-t azért kicsit annak veszem.
Egy jó irányító ilyen nfl átlag játékosokkal, meg egy-két tényleg megbízható jó játékossal - pl Sutton - simán PO-t kéne hogy érjen, ezért bíztam én is a PO-ban. Most akkor vagy Wilson szar, vagy a keret, vagy Hackett vagy ezek tetszőleges kombinációja. Én nem tenném a fejemet arra, hogy csak Hackett minden probléma forrása, utoljára a kóklernél hittem ezt, tévesen, azóta volt már egyedül Scangarello a szar aztán egyedül Susmus a szar most ne legyen egyedül Hackett a szar. Független attól, hogy jön-e új edző vagy sem, ez egy 6-11 / 7-10-es keret.
Felőlem jöhet rebuild is win now is, de amíg nem történik semmi, ez Paton 6-11 / 7-10-es kerete és ha Hackettet fél szezon után számonkérjük nem értem Patont másfél szezon után miért nem... Főleg hogy Hackett is az ő bűne...
Lehetünk türelmesek Wilsonnal, Hackettel és Patonnal vagy megállapíthatjuk hogy reménytelenül szar minden, és követjük a felelősségláncot, akkor viszont az Patonig ér. Legfeljebb rajta nem csak az idei szar szezont lehet számonkérni, hanem a tavalyit is...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Lehet igazatok lesz, de azért ez a Wilson rágózásából elemzés nekem kicsit erőltetett. Engem jobban érdekelne, hogy miért hulladék a futójátékunk since day 1, miközben volt cap space, voltak pickek erősíteni a falat. Nem, nem a futók szarok. És Hackettnek vannak gondjai a játékhívással, de ugye ez csak sokadik probléma, mert ez nem attól függ milyen sorrendben hív, vagy az elkapókkal erősségeiknek megfelelő útvonalakat futtat-e. Nálam itt büdös az egész, hiszen az OC-t is ennek megfelelően nevezte ki, a Hackett offenznek ez a 0. köve, menjen a futás. Még a pass protecting is másodlagos, mert van egy csomó olyan fal, akik ligaelit szinten blokkolnak futást (mind az első, mind a második sor), de az irányítót nem védik meg. Ami annak köszönhető hogy ilyen profilokat válogattak össze. Oké, csereltünk Russellért, nincs pick. Meg a lószart. Vannak viszonylag értékes játékosaink, két harmadik körünk boltolni. Mi meg a fenekünkön ülünk és nézzük, hogy a Munchak falnál is gyalázatossabb dolgok mennek hétről hétre. Most úgy őszintén, mire menne el az a két harmadik kör, ha ma lenne a draft? iOL, WR.
Na, nekem Hackett felelősségén túl itt kerül elő Paton töketlensége is. Berakta az all int Wilsonra, hosszabbítás, trade. Kinyílt az ablak, ami 3-4 éves a szerződés felépítése miatt. Ez azt jelenti, hogy már nem játszik ami eddig, hogy szezon közben nincs értelme csapatot építeni, hanem majd offseasonban. Ha meg nem bízik abban, hogy Hackettnek a játékosok hiányoznak, rúgja ki.
Számomra a szezon legnagyobb csalódása lesz, ha seller csapat leszünk ezen a héten.
- Azért, mert a szurkolók 99%-a megőrült az évek óta tartó kilátástalanság után, és hirtelen elöntött kb mindenkit a felhőtlen bokdogság. Téged nem, erre emlékszem, és meg is adom, de gondolom te is úgy érzékelted, hogy kevesen nem örültek ennek.Evero esetében muszáj számításba venni, hogy a bőrszíne miatt minden HC-t kereső csapat meg fogja hallgatni, ha ezt a teljesítményt tartja, így nála kimagasló esély van hogy bukjuk, ha nem mi tesszük HC-vá. Elég egy csapatnak tetszenie. Ezért lenne jó, ha már most kiderülne a szezon maradék részében, hogy van-e benne szikra, mert nem kevés meccs van még vissza.Must do? Miért? Nem kötözködés, tényleg érdekelne.
Persze Hackett is lehet jó második szezonra, a GB beszakadása jelzi a fontosságát, csak ha ez így megy tovabb nem kap masodik szezont. Így Patonnak mindenképp azt a kérdést kell feltennie, hogy Hackett ezt meg tudja-e fordítani idén. Ha nem, jöjjön Evero még ma.
Patont én a Wilson cserével nem piszkálnám, ez a csere must do volt. A hosszabbítás, a támadófal, a Patrick sérülése utáninseggvakarás az, amivel támadható, meg ha Hackett meg fog bukni.
Cruyffista
StormST
- Mert a draft QB-i be lettek árazva.
- Mert Rodgers hosszabbított
- Mert Watson egy troger.
- Mert Wentz szar.
- Mert Trubisky-t nem nevelte QB-vá a Bills, szarul mutat a Steelersben.
Fields sem ném ki jól btw, ahogy Mac Jones is erősen korlátozott képet fest.
Szóval utólag sem lehet mutogatni QB-k soraira, hogy velük ment volna, Russell helyett őket kellett volna idehozni. De ha ezt az uzolagos mutogatást korrekt módon nem adjuk meg opciónak, akkor az akkori helyzethez mérten meg pláne.
több mint 2 éve
Evero esetében muszáj számításba venni, hogy a bőrszíne miatt minden HC-t kereső csapat meg fogja hallgatni, ha ezt a teljesítményt tartja, így nála kimagasló esély van hogy bukjuk, ha nem mi tesszük HC-vá. Elég egy csapatnak tetszenie. Ezért lenne jó, ha már most kiderülne a szezon maradék részében, hogy van-e benne szikra, mert nem kevés meccs van még vissza.Must do? Miért? Nem kötözködés, tényleg érdekelne.
Cruyffista
Nálam mondjuk alapból nincs olyan, hogy must do trade, de ha lenne is olyan, amire ráfognám, akkor az vagy alacsony ellenértékes lenne, vagy ott a játékos tuti nem lenne több 30-nál, hogy reálisan lehessen vele számolni legalább egy 4-5 éves szerződés végéig, és top formában lett volna az előző szezonban...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
- JC6
6 992
A Wilson cserét magát én sem bántanám, a létező opciók közül az tűnt a legjobbnak akkor és ott. A hosszabbítás már egy olyan pont, aminél felmerül a felelőssége, ha Wilson permanensen szar lesz, de én abszolút bízom benne h nem ez a helyzet.Én nem bízom benne. A tegnapi meccs alatt az arcára volt írva minden. Hosszú évekre be van a család biztosítva anyagilag, néha szaladgálok egy picit, adok 1-2 szép passzt, de az első húzódásnál hetekre kidőlök, minek törjem össze magam?
Általános Doktor
Azt vártam, hogy tűzben fog égni, hogy Ryp-nek ott fog segíteni, ahol csak tud, fenntartva legalább a látszatot, hogy érdekli.
De olyan szinten szart bele az egészbe, hogy rossz volt nézni mennyit jelent ez a projekt neki: egyelőre a nagy büdös semmit.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
bye week lesz az utolsó sorsfordító lehetőség ami az idei szezont illeti. A fokozatos fejlődés nincs meg, Wilsonnal se volt meg, hirtelen ugrás meg valószínűtlenebb, de ahogy a hibák, alulteljesítések dominóként húzzák le a csapatot, ugyanez megtörténhet pozitív irányban is, mert nem vagyunk messze. Akármilyen kilátástalan is hosszú periódusokon keresztül az offense, minden meccsen rá tudunk mutatni arra a néhány momentumra, amin elment, ami nélkül meg lett volna a meccs. Ez persze fals kép, mert ha mi nyerjük, akkor az ellenfél tudna mutogatni szituációkra, szóval nem kell 7-0-t vagy 6-1-et (Raidershez szerintem nem voltunk annyira közel) számolgatni, de az tény, hogy egyik meccs se volt reménytelen, szóval megtörténhet.Én úgy közelíteném meg, hogy ki az a
Csakhogy most már van elég nagy minta, ahhoz, hogy kijelentsük, az offense inkompetens RZ-ben / goalline-on, utánanézés nélkül szerintem nem csak idén vagyunk a legrosszabb csapat ebben a mutatóban, hanem ha azt nézzük mennyire vagyunk az átlag alatt, a Super Bowl éra 5-10 legszarabb csapat közé saccolom a Broncost, half time adjustmentet bárki ellen elveszítjük, utánanézés nélkül szerintem mi vagyunk a leggyengébb csapat idén a 3. negyedben. Nem megy futás, amire alapoznánk a gameplant, és nem Williams sérülése miatt nem megy, vele se volt jó, ami borítja a támadó koncepciót alapjaitól, most lehet okoskodni, hogy falat kéne építeni, vagy a futó helyzetet nem kellett volna ennyire félrekezelni. Fűszerezzük meg büntetésekkel és megkapjuk a szenvedés receptjét.
Hackett
Még mindig azt hiszem, hogy látja és felismeri a hibáit. A baj, hogy túl sok van belőle, és nem triviális javítania őket. Playcallingot nincs kinek leadni, rajta kívül egyedül Klint Kubiaknak van playcalling tapasztalata én semmi rosszat nem akarok mondani a családra, de nem hiszem hogy ő lenne a megmentő. Ez persze egy februári hiba, egy semmi tapasztalattal nem rendelkező HC összevállogatott maga alá semmi tapasztalttal nem rendelkező edzőket, magára vett minden feladatot, nem bírja el és most nincs kihez fordulni.
De mi értelme lenne bye weeken kirúgni az OC-t? Semmit nem csinál. Hackett playbookja, Hackett hívásai, Hackett hibái. Ebből idén már nem menekülünk ki. Lehet le fogja adni a playcallingot, de pontosan annyi alapja lesz örülni az új playcallernek, mint volt Hackettnek januárban.
Mint támadóguru nálam egyelőre megbukott, mint game menedzser naggyon megbukott, mint "vezér", most kell bizonyítania, hogy ki tudja hozni a csapatot a gödörből. Igazából már bizonyíthatta volna, pl most, de úgy érzem az öltözőt még nem veszítette el és matematikailag még lehetséges egy valószínűtlen feltámadás és menetelés, de ez csak annyit jelent, hogy "vezérként" még nem írtam le, ahogy az első forduló előtt meg nem előlegeztem meg neki.
Evero
És ha már arról beszélünk hogy láttatlanban előre felugrunk minden bandwagonra, Evero-t HC-nak ugyanolyan választás lenne mint Hackett. Valaki be fogja próbálni, de ő egy ugyanolyan tapasztalatlan ember, ugyanúgy nincs garancia semmire vele kapcsolatban, attól hogy jó DC még nem lesz jó HC, nem kell messzire visszamenni az időben, hogy ezt lássuk. Hackett ugyanúgy lehet jobb a 2. évében, ahogy Evero az elsőben. Egyikre sincs garancia. Persze ettől még bevállhat, és ha Hackett bukik 2 év után, hülyének fogunk tűnni, de mennyire tűntünk volna hülyének, ha a legutóbbi reményteljes koordinátorunkat nevezzük ki HC-nak, egy bizonyos Adam Gase-t?
De legalább sikerült elengedni, hogy csak fiatal OC-kból lehet jó HC és fiatal OC-kból mindig jó HC lesz téveszmét...
Ja, ha a várakozásaimmal ellenétetesen kirúgjuk Hackettet és előléptetjük Everot, nem azt mondom, hogy rossz lépés, hanem hogy várjuk meg Evero milyen lesz mielőtt túl hamar koccintunk a Super Bowlra mint Hackett és tremendousjob esetében...
Evero egyelőre egy jó DC, várjuk meg mit művel a KC ellen, mielőtt azt mondjuk nagyon jó DC mondanám, hogy várjuk meg 2. évére elkezd-e leolvadni a védelme vagy az újdonság faktor nélkül is megállja a helyét, de attól hogy minden jel szerint túl korai őt kinevezni, ha így folytatódik valószínűbb, hogy valaki kockáztatni fog vele...
Edzőváltás
Amúg továbbra is óva intek bárkit, hogy beleélje magát az edzőváltásba. A kóklert se rúgtuk ki 1 év után. Szakmailag szerintem akármekkora nulla is lehet ez év végén is, az is kevés a menesztéshez. Ha lesz egy botránya, akkor igen, anélkül aligha hinném.
Egyébként jó kérdés, hogy mennyire reménytelen az előrelépés jövőre. VJ-nél abszolút annak éreztem, aztán igazából volt előrlépés, csak nagyon messze az elégségestől, de ő koordinátornak is szar volt. Hackett állítólag annak jó, bár megkérdeztem volna azoktól akik ezt mondták, hogy mégis mi volt pontosan a feladata Green Bayben, amiben olyan jó volt... Jó döntés lenne most év végén meghúzni a ravaszt? Egyrsézt függ attól hogy kit tudnánk a helyére hozni. Ehhez ugye kölcsönös szándék kell. Ha csak a menesztsét nézem, én még nem tudom. Ha év végéig látszik valami fejlődés, akkor odaadnám neki a 2. évet, ha ugyanez a szar marad utolsó hétig, majd meglátom hogy érzem.
Akárhogy is bemutatkozás előtt HOFba iktatni valakit, aztán kb 4 meccs után az utódját keresni valahogy túl nagy amplitúdójú kilengés számomra.
Nagyon gyenge amit eddig látunk, minden várakozást alulmúl, de az nfl nem így műküdik. btw, tremendousjob semmivel nem volt jobb, sokan még a 3. éve előtt is hittetek benne, nem tudom most mi más, mármint tudom hogy semmi...
Paton
Róla lehet lassan beszélni? Mert hogy eddig a Wilson trade nem jött be, eddig hogy megkapta arra az új nagy szerződés, hogy védők néklül dobált Jeudy-nak nem jött be, hogy száműzte Von Millert nem jött be, Hackettet épp égetjük mágján, halkan megjegyezném hogy Paton nevezte ki, draftokat most még korai megítélni, tudom hogy A+++ de 3 hónapja Hackett is A+++ volt...
Persze továbbra is készen van a csapat csak egy QB kell. 2db 1. kör egy 3. kör, Wilson, Dulchich + Chubb <-> Geno Smith. => Super Bowl...
Black_Adder
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Evero esetében muszáj számításba venni, hogy a bőrszíne miatt minden HC-t kereső csapat meg fogja hallgatni, ha ezt a teljesítményt tartja, így nála kimagasló esély van hogy bukjuk, ha nem mi tesszük HC-vá. Elég egy csapatnak tetszenie. Ezért lenne jó, ha már most kiderülne a szezon maradék részében, hogy van-e benne szikra, mert nem kevés meccs van még vissza.Everot ha elviszik, akkor két 3. kört kapunk érte, állandó edzőnek meg nem tudjuk kapásból leigazolni a rooney rule miatt, hiába fekete.
Cruyffista
A Wilson cserét magát én sem bántanám, a létező opciók közül az tűnt a legjobbnak akkor és ott. A hosszabbítás már egy olyan pont, aminél felmerül a felelőssége, ha Wilson permanensen szar lesz, de én abszolút bízom benne h nem ez a helyzet.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Evero esetében muszáj számításba venni, hogy a bőrszíne miatt minden HC-t kereső csapat meg fogja hallgatni, ha ezt a teljesítményt tartja, így nála kimagasló esély van hogy bukjuk, ha nem mi tesszük HC-vá. Elég egy csapatnak tetszenie. Ezért lenne jó, ha már most kiderülne a szezon maradék részében, hogy van-e benne szikra, mert nem kevés meccs van még vissza.Persze Hackett is lehet jó második szezonra, a GB beszakadása jelzi a fontosságát, csak ha ez így megy tovabb nem kap masodik szezont. Így Patonnak mindenképp azt a kérdést kell feltennie, hogy Hackett ezt meg tudja-e fordítani idén. Ha nem, jöjjön Evero még ma.
több mint 2 éve
bye week lesz az utolsó sorsfordító lehetőség ami az idei szezont illeti. A fokozatos fejlődés nincs meg, Wilsonnal se volt meg, hirtelen ugrás meg valószínűtlenebb, de ahogy a hibák, alulteljesítések dominóként húzzák le a csapatot, ugyanez megtörténhet pozitív irányban is, mert nem vagyunk messze. Akármilyen kilátástalan is hosszú periódusokon keresztül az offense, minden meccsen rá tudunk mutatni arra a néhány momentumra, amin elment, ami nélkül meg lett volna a meccs. Ez persze fals kép, mert ha mi nyerjük, akkor az ellenfél tudna mutogatni szituációkra, szóval nem kell 7-0-t vagy 6-1-et (Raidershez szerintem nem voltunk annyira közel) számolgatni, de az tény, hogy egyik meccs se volt reménytelen, szóval megtörténhet.Csakhogy most már van elég nagy minta, ahhoz, hogy kijelentsük, az offense inkompetens RZ-ben / goalline-on, utánanézés nélkül szerintem nem csak idén vagyunk a legrosszabb csapat ebben a mutatóban, hanem ha azt nézzük mennyire vagyunk az átlag alatt, a Super Bowl éra 5-10 legszarabb csapat közé saccolom a Broncost, half time adjustmentet bárki ellen elveszítjük, utánanézés nélkül szerintem mi vagyunk a leggyengébb csapat idén a 3. negyedben. Nem megy futás, amire alapoznánk a gameplant, és nem Williams sérülése miatt nem megy, vele se volt jó, ami borítja a támadó koncepciót alapjaitól, most lehet okoskodni, hogy falat kéne építeni, vagy a futó helyzetet nem kellett volna ennyire félrekezelni. Fűszerezzük meg büntetésekkel és megkapjuk a szenvedés receptjét.
Hackett
Még mindig azt hiszem, hogy látja és felismeri a hibáit. A baj, hogy túl sok van belőle, és nem triviális javítania őket. Playcallingot nincs kinek leadni, rajta kívül egyedül Klint Kubiaknak van playcalling tapasztalata én semmi rosszat nem akarok mondani a családra, de nem hiszem hogy ő lenne a megmentő. Ez persze egy februári hiba, egy semmi tapasztalattal nem rendelkező HC összevállogatott maga alá semmi tapasztalttal nem rendelkező edzőket, magára vett minden feladatot, nem bírja el és most nincs kihez fordulni.
De mi értelme lenne bye weeken kirúgni az OC-t? Semmit nem csinál. Hackett playbookja, Hackett hívásai, Hackett hibái. Ebből idén már nem menekülünk ki. Lehet le fogja adni a playcallingot, de pontosan annyi alapja lesz örülni az új playcallernek, mint volt Hackettnek januárban.
Mint támadóguru nálam egyelőre megbukott, mint game menedzser naggyon megbukott, mint "vezér", most kell bizonyítania, hogy ki tudja hozni a csapatot a gödörből. Igazából már bizonyíthatta volna, pl most, de úgy érzem az öltözőt még nem veszítette el és matematikailag még lehetséges egy valószínűtlen feltámadás és menetelés, de ez csak annyit jelent, hogy "vezérként" még nem írtam le, ahogy az első forduló előtt meg nem előlegeztem meg neki.
Evero
És ha már arról beszélünk hogy láttatlanban előre felugrunk minden bandwagonra, Evero-t HC-nak ugyanolyan választás lenne mint Hackett. Valaki be fogja próbálni, de ő egy ugyanolyan tapasztalatlan ember, ugyanúgy nincs garancia semmire vele kapcsolatban, attól hogy jó DC még nem lesz jó HC, nem kell messzire visszamenni az időben, hogy ezt lássuk. Hackett ugyanúgy lehet jobb a 2. évében, ahogy Evero az elsőben. Egyikre sincs garancia. Persze ettől még bevállhat, és ha Hackett bukik 2 év után, hülyének fogunk tűnni, de mennyire tűntünk volna hülyének, ha a legutóbbi reményteljes koordinátorunkat nevezzük ki HC-nak, egy bizonyos Adam Gase-t?
De legalább sikerült elengedni, hogy csak fiatal OC-kból lehet jó HC és fiatal OC-kból mindig jó HC lesz téveszmét...
Ja, ha a várakozásaimmal ellenétetesen kirúgjuk Hackettet és előléptetjük Everot, nem azt mondom, hogy rossz lépés, hanem hogy várjuk meg Evero milyen lesz mielőtt túl hamar koccintunk a Super Bowlra mint Hackett és tremendousjob esetében...
Evero egyelőre egy jó DC, várjuk meg mit művel a KC ellen, mielőtt azt mondjuk nagyon jó DC mondanám, hogy várjuk meg 2. évére elkezd-e leolvadni a védelme vagy az újdonság faktor nélkül is megállja a helyét, de attól hogy minden jel szerint túl korai őt kinevezni, ha így folytatódik valószínűbb, hogy valaki kockáztatni fog vele...
Edzőváltás
Amúg továbbra is óva intek bárkit, hogy beleélje magát az edzőváltásba. A kóklert se rúgtuk ki 1 év után. Szakmailag szerintem akármekkora nulla is lehet ez év végén is, az is kevés a menesztéshez. Ha lesz egy botránya, akkor igen, anélkül aligha hinném.
Egyébként jó kérdés, hogy mennyire reménytelen az előrelépés jövőre. VJ-nél abszolút annak éreztem, aztán igazából volt előrlépés, csak nagyon messze az elégségestől, de ő koordinátornak is szar volt. Hackett állítólag annak jó, bár megkérdeztem volna azoktól akik ezt mondták, hogy mégis mi volt pontosan a feladata Green Bayben, amiben olyan jó volt... Jó döntés lenne most év végén meghúzni a ravaszt? Egyrsézt függ attól hogy kit tudnánk a helyére hozni. Ehhez ugye kölcsönös szándék kell. Ha csak a menesztsét nézem, én még nem tudom. Ha év végéig látszik valami fejlődés, akkor odaadnám neki a 2. évet, ha ugyanez a szar marad utolsó hétig, majd meglátom hogy érzem.
Akárhogy is bemutatkozás előtt HOFba iktatni valakit, aztán kb 4 meccs után az utódját keresni valahogy túl nagy amplitúdójú kilengés számomra.
Nagyon gyenge amit eddig látunk, minden várakozást alulmúl, de az nfl nem így műküdik. btw, tremendousjob semmivel nem volt jobb, sokan még a 3. éve előtt is hittetek benne, nem tudom most mi más, mármint tudom hogy semmi...
Paton
Róla lehet lassan beszélni? Mert hogy eddig a Wilson trade nem jött be, eddig hogy megkapta arra az új nagy szerződés, hogy védők néklül dobált Jeudy-nak nem jött be, hogy száműzte Von Millert nem jött be, Hackettet épp égetjük mágján, halkan megjegyezném hogy Paton nevezte ki, draftokat most még korai megítélni, tudom hogy A+++ de 3 hónapja Hackett is A+++ volt...
Persze továbbra is készen van a csapat csak egy QB kell. 2db 1. kör egy 3. kör, Wilson, Dulchich + Chubb <-> Geno Smith. => Super Bowl...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Csak halkan jegyzem meg Gordon 3 meccse biztosan fogja a lasztit!Meg Hackett golyóit is..
Toto21
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Toto21
5 962
Csak halkan jegyzem meg Gordon 3 meccse biztosan fogja a lasztit!
több mint 2 éve
Lehet haza kellett volna menni, a családdal lenni, pihenni. Pont ez a görcsös akarás látszik. Mellesleg nyáron kellett volna stratégiát rajzolni, s nem most. Menjen csak haza, s szeretgesse meg a gyermekeit. Aztán ha kialudta magát, Hack-hallal együtt adja be a felmondását, szép csendben.. Néha a belátás sokat segíthet. Itt és. Ost mibden adott ahhoz, hogy egy pozitív mérlegű csapat legyünk, s a wild cardért versenyezzünk. Ehelyett október közepén ismét kiszálltunk a ligából.
több mint 2 éve
A jags meccs ha szenvedős lesz O# oldalon -márpedig miért ne lenne az-, akkor nagy összegben fogadnék h változást fog hozni a staffban.Praktikusan Justin Outten kirúgása és Klint Kubika O# koordinátorrá és playcallerré való előre léptetése, ami adja magát házon belül.
Sajnálom Outtent, főleg h pár napja nyilatkozata h 2 hete haza sem ment, nem látta a családját és 0/24 az edzőközpontban van és dolgozik h jobb legyen a támadójáték, de van h nem az akarattal van a baj, hanem a tudással/tapasztalattal.
Ez most nem működik, változtatni kell vmin és ő a legkönnyebben cserélhető elem. Ha ez sem megy, akkor Hackett lesz a következő a sorban, akit még relatíve könnyű kicserélni - ha ez marad az éven, akkor legkésőbb év végén meg is fog történni a csere...-.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Számomra az az érdekes, hogy a szezon elejét, a világ összes pénzéért és drafttőkéjéért idehozott QB-val visszafogott passz-futás aránnyal sikerült abszolválni, meg nem odaadni a kezébe a GW driveot, az újonc QB-val meg annyit passzoltat, hogy abba a Burrow-féle Bengals is belepirulna.Nem látom az irányt.
Értem hogy nincs futó, de teljesen ez se igaz, hiszen megmondta, hogy Gordon in we trust, szóval van RB. De egy középszar RB-t alapból könnyű kukázni kb. akárhonnan.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Ma az Arsenal meccs megalapozta a rossz hangulatot, azért az ereimet nem vágom fel 😀Egyszerre vagy Broncos meg Arsenal
A defense-t azért érdemes megnézni élőben, amikor meg a támadók vannak nézem az Arsenal-Forestet.
Heisman nádor
drukker?
Fogadd őszinte részvétem.
több mint 2 éve
Hackettől azonnal el kell venni a játékhívás praxisát. Ennek az egynek még adnék egy esélyt. Ha nem adja le, akkor Paton vegye el. Ezt, ani megy, komolyan mindenki cselekvés nélkül nézi?Csak elég faramuci a helyzet, mert max Kubiak-nak lehetne leadni, de ő meg nem OC, hanem csak qb coach. Előtte Outten-t (remelem így hívják) vagy ki kene rúgni, vagy lefokozni.
Zalán
Mondjuk ennél rosszabb biztos nem lenne a szitu, mint ami most van.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Hackettől azonnal el kell venni a játékhívás praxisát. Ennek az egynek még adnék egy esélyt. Ha nem adja le, akkor Paton vegye el. Ezt, ani megy, komolyan mindenki cselekvés nélkül nézi?
több mint 2 éve
Én nem looser culture-nek mondanám. Volt pár év totális káosz Pat Bowlen kiszállása után, fejetlen volt az organizáció, sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy Joe Ellis-nek nagyon nagy volt a kvázi-CEO kabát. Elway meg jó lendülettel jött, ami pár év után elfogyott és nem volt fölötte kontroll, pont Ellis alkalmatlansága miatt...Amiben bízom, mert igazából más választásom nincs is, az az, hogy Waltonék hoznak új lendületet és legfőképp rendet, stabilitást, mert erre van leginkább szükség. Nagyon faramuci a helyzet most még, mert a GM, HC és a QB is még az előző vezetés "sara", amiből az első 2 könnyebben orvosolható, az utolsó már nagyobb gáz. Igen, az igaz, hogy RW új szerződése már az új vezetés alatt született, de sejthető, hogy volt ott valami háttérmegállapodás még a trade idejéből, szóval én ezt a részt is a régi vezetés számlájára írom...
A következő offseason-ben fog számomra kiderülni, hogy milyen szándékkal is vették meg Walton-ék a csapatot, csak dísznek, vagy komolyan akarják venni a sport részét is, mert ha a sport része a cél, akkor csinálnak egy komoly takarítást...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Néhány éve én már pedzegettem, hogy a looser culture uralkodott el itt és sajnos ennek a nyomai látszanak azóta is. Meg lehet nézni a Chargerst egy sokkal jobb kerettel fiatal franchise QB-val mit összegyökérkedik évek óta.sztem meg nincs looser culture, alkalmatlan stáb van
Nálunk sajnos már az alapanyag is elég hiányos, az edzői gárda semmilyen hozzáadott értéket nem tesz hozzá így pedig nyilván még az is elromlik ami papíron előzetesen jónak nézett ki. Nem néztem a meccset, nem érdekelt sajnos, de a számok alapján Jeudy és pornóbajusz TE produktív volt, jó lenne őket legalább valamennyire felépíteni.
FLZOLI
a giants 1 edzővel kilépett belőle
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Engem Meki is egyre jobban idegesít, számtalanszor akkor hibázik/hibázott, amikor lett volna lehetőség kiegyenlíteni a számlát. Most is 4 pont maradt bent, a végén így nem kellett volna TD.mekit is szopatjuk folyamat és Praternek 2%al jobb a teljesítménye, ami sztem nem igazán releváns
Kinti fórumokon és facen is egyre többen mondják hogy a pali mintha unná az egészet, full leszarom stílus. Meccs alatt negri írta, hogy jobb a százaléka mint Péternek volt, de neki sokszor lehetetlen szitukban kellett helytállnia…
jobbágy#JC6
és nem véletlen volt 2 LS a keretben mer nincs rendes LS a kimaradt XP esetében onnan indult a szopás
az ST régóta kritikán aluli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Néhány éve én már pedzegettem, hogy a looser culture uralkodott el itt és sajnos ennek a nyomai látszanak azóta is. Meg lehet nézni a Chargerst egy sokkal jobb kerettel fiatal franchise QB-val mit összegyökérkedik évek óta. Nálunk sajnos már az alapanyag is elég hiányos, az edzői gárda semmilyen hozzáadott értéket nem tesz hozzá így pedig nyilván még az is elromlik ami papíron előzetesen jónak nézett ki. Nem néztem a meccset, nem érdekelt sajnos, de a számok alapján Jeudy és pornóbajusz TE produktív volt, jó lenne őket legalább valamennyire felépíteni.
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Engem Meki is egyre jobban idegesít, számtalanszor akkor hibázik/hibázott, amikor lett volna lehetőség kiegyenlíteni a számlát. Most is 4 pont maradt bent, a végén így nem kellett volna TD.Kinti fórumokon és facen is egyre többen mondják hogy a pali mintha unná az egészet, full leszarom stílus. Meccs alatt negri írta, hogy jobb a százaléka mint Péternek volt, de neki sokszor lehetetlen szitukban kellett helytállnia…
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Én amúgy rájöttem mi a terv, megvárjuk amíg a kicsi Manning jelentkezik a draftra, addigra stabil 1/1-es csapat leszünk, és kihúzzuk szépen, probléma megoldva. Viccet félretéve, brutál gáz a helyzet, szezon előtti írásomban ez a meccs után 5-2-vel álltunk, és simán lehetne is ennyi, ha nem lenne ennyire reménytelen az O. Én azt hittem nincs lejjebb az elmúlt éveknél, de úgy tűnik tévedtem, mondjuk arra a legrosszabb rémálmomban sem gondoltam, hogy Wilson érkezésével megint ott fogunk tartani októberben, hogy már a drafttal számolunk... ja, hogy nincs pickünk sem, takarodjon mindenki!
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Szerintem RW úgy járt, mint a rossz propagandista, hogy elhitte a saját hülyeségét. Szerintem ő azt gondolta tényleg, hogy ő volt a helikopter a Hawsknál és mindenki más hülye, meg szar.Minden bántás nèlkül de Russel körè akkor lehet csapatot rakni ha dolgozni akar. Nekem innen messziről úgy tűnik, hogy már nem akar. El van azzal amit elèrt, tudja ahogy tudja, de fejlődni kellene, munkát beletenni az már nehezen megy. A pènze megvan tèlen lehet síelni ès ennyi. Tudom ez egyszerű ès lehet korai ès drukkolok, hogy ne így legyen, de a jelek nem biztatóak. Beszèlni kellHa így lenne, nem olyan szerződést írt volna alá, amilyet. Nyilván így is szar a csapatnak, ha nem lesz jó, de ha Russell lead az éves gari átlagából, több évre le lehetett volna osztani a "kirakhatatlanná" tévő elemeket. Ez nem így történt. Russ szerződése az ő szempontjából csak akkor érte meg, ha hosszútávon jó lesz.Ciarávala fejèvel.
dande2
Cruyffista
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Bye week-et latom az utolso lehetseges fordulopontnak. Ha ott nem lesz javulas, szerintem az oltozot is elveszitheti.
több mint 2 éve
Patrik007
342
Engem rettenetesen zavar, hogy minden meccs a mi kezünkben volt eddig, és ennek ellenére ilyen a mérleg. Mondjatok egy meccset amire nem igaz, hogy kirívó baromságok nélkül volt legalább 3+ drive ahol TD vagy FG esetén nyerés van. Talán a Raiders, de egyébként ott is egy igéretes drive fumble-jét vitték vissza TD-re.. Szívesebben fogadnám, ha végre rendesen meg lenne a csapat papucsozva, mert így kikapni minden héten sokkal rosszabb.Én azért ezt inkább ugy fogalmaznám át hogy minden meccs nyerhető lett volna (mert a kezünkben azért nem volt szinte egyik se, csak lett volna lehetőség megnyerni) ha az O egy minimálisan is képes haladni egyszer amikor kell. Ami azért nem nagy kérés. De se clucth megmozdulás WIlsontól, se jó edzői húzés Hackettől. Egyetlen egyszer sem. És ez az ami szar. Hogy a 2 legfontosabb dolog ami meccseket nyerhetne nincs meg. Ez 1-2 esetben még tolerálható, de ennyiszer már nem. A védelem karcos, de az O az ligaalja. Nem csak a támadófal. WIlson, az elkapók, a playhívás. Így nehéz.
Remélem, egyszerre leszünk seller és buyer csapat a héten. Én látni akarom ezt a csapatot jobb fallal, több mélységi célponttal. A védelmet nem nagyon piszkálnám, kivéve ha Chubbért legalább Von Miller packot kapunk.
Ha Paton nem bízik Hackettben legyen HC csere házon belül. Nincs. Értelme. Várni.
Ha kivárunk, az marad az offseason problémája, hogyan rakjunk csapatot Russ köré, nem az, hogy hogyan cseréljük le.
Fuck them picks.
Cruyffista