Bowldog Hálaadást!

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Payton 🙏🙏

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Húúú, de jó lesz 1/1-el húzni egyszer végre... Ja, várj...

Nyilván nem gondoltam, hogy ez a meccs meglesz szegény Ryp-el. (Btw, miért is nincs értelmes backup QB a keretben, Mr Paton?) Nekem inkább az a bajom, hogy ha Hackett ezen a meccsen 44 passzot hívott, csere QB-vel, a romon lévő fal mögött, az mutatja, hogy mennyire vakon van...

100 pontot szereztünk 7 meccs alatt, egy offense genius HC-al és 6/7 egy HoF QB-vel. Annyi időm nincs, hogy visszanézzem, de fogadni mernék, hogy ilyen kevés sose volt se PM-el, se Elway-el, de tippre mással se nagyon. Nekem ez az igazi bajom, főleg úgy, hogy közben a D meg jó, viszonylag olcsón, egy közepesen jó O-el most 5-2 lehetnénk legalább, erre nézzük ezt a vergődést, csilliárdos QB-vel és elvileg offense genius HC-al...

És igen, az is felbasz, hogy RW unott, érdektelen arcát láttam a pálya mellett...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
A félidőben elaludtam, nem tudom h mikor volt utoljára ilyen velem, de az összefoglalót elnézve sok mindent nem hagytam ki...

Viszont már az első félidőben is volt Sauce Gardnernek az endzoneban egy OPI-je, meg az utolsó Sutton passznál is végig fogja őt, a labdára rá sem néz. Csoro Mathist előző héten ugyanezekért szétzászlózták, ami így egymást követő héten baromi idegesítő | nem emiatt kaptunk ki, csak baromi dühítő a következetlenség, meg az h ha felkapott név vagy akkor mehet, ha egy noname újonc akkor nem | .

Legalább élőben láthatjuk a szezonfordító meccset.

Am nem tudom h itt offoljuk-e a topicot a london meccsel, vagy keressünk más platformot, de mi azt beszéltük h már 10-11 körül kimegyünk a fanzoneba, a beer&bites környékére.

www.jaguars.co.uk/gamedayguide?fbclid=IwAR0I1F5fmIatNxVX8JTCKskreOYgp_Ud953JUuB1ZZmyo2j8HCjBlQ-Aykk

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Rendben legyen így, és valóban Hackett sem tűnik egyelőre annak, akinek gondolták. Nehéz innen bele látni mi a helyzet pontosan, jöjjön alkalmasabb ember, ha tényleg az a gond, és Russ is valóban újuljon meg, de az indítás nem sikerült a legjobban egyik oldalról sem. Azért hajrá!, mert a Dben mindenképp van potenciál 😊
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
Mondjuk igazán odamehetett volna néha a Ripi-fiúhoz, mint tapasztalt QB, mondani ezt-azt, de bármikor is mutatta a kamera, egykedvűen rágózott az oldalvonal mellett és úgy tett, mintha érdekelné a meccs… nem sok jót sejtet ez nekem a jövőre nézve.
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Minden bántás nèlkül de Russel körè akkor lehet csapatot rakni ha dolgozni akar. Nekem innen messziről úgy tűnik, hogy már nem akar. El van azzal amit elèrt, tudja ahogy tudja, de fejlődni kellene, munkát beletenni az már nehezen megy. A pènze megvan tèlen lehet síelni ès ennyi. Tudom ez egyszerű ès lehet korai ès drukkolok, hogy ne így legyen, de a jelek nem biztatóak. Beszèlni kell Ciarával a fejèvel.
dande2
Ha így lenne, nem olyan szerződést írt volna alá, amilyet. Nyilván így is szar a csapatnak, ha nem lesz jó, de ha Russell lead az éves gari átlagából, több évre le lehetett volna osztani a "kirakhatatlanná" tévő elemeket. Ez nem így történt. Russ szerződése az ő szempontjából csak akkor érte meg, ha hosszútávon jó lesz.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Minden bántás nèlkül de Russel körè akkor lehet csapatot rakni ha dolgozni akar. Nekem innen messziről úgy tűnik, hogy már nem akar. El van azzal amit elèrt, tudja ahogy tudja, de fejlődni kellene, munkát beletenni az már nehezen megy. A pènze megvan tèlen lehet síelni ès ennyi. Tudom ez egyszerű ès lehet korai ès drukkolok, hogy ne így legyen, de a jelek nem biztatóak. Beszèlni kell Ciarával a fejèvel.
dande2
Ezt nem lehet csak a QB-ra fogni. Hitvány a rendszer és kb mindenki alul van edzve. Amekkora trágya a Packers idén biztos szívesen fogadnánk a mi kóklerünk OC-nak de ez a tirpák húzzon innen messzire.

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Engem rettenetesen zavar, hogy minden meccs a mi kezünkben volt eddig, és ennek ellenére ilyen a mérleg. Mondjatok egy meccset amire nem igaz, hogy kirívó baromságok nélkül volt legalább 3+ drive ahol TD vagy FG esetén nyerés van. Talán a Raiders, de egyébként ott is egy igéretes drive fumble-jét vitték vissza TD-re.. Szívesebben fogadnám, ha végre rendesen meg lenne a csapat papucsozva, mert így kikapni minden héten sokkal rosszabb.

Remélem, egyszerre leszünk seller és buyer csapat a héten. Én látni akarom ezt a csapatot jobb fallal, több mélységi célponttal. A védelmet nem nagyon piszkálnám, kivéve ha Chubbért legalább Von Miller packot kapunk.

Ha Paton nem bízik Hackettben legyen HC csere házon belül. Nincs. Értelme. Várni.

Ha kivárunk, az marad az offseason problémája, hogyan rakjunk csapatot Russ köré, nem az, hogy hogyan cseréljük le.

Fuck them picks.
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
A bajnokság könnyebb része lemegy Londonban. A Jags, az Panthers és az Arizona ellen lehet gondolkozni nem vereségben.
Zalán
Hogy mi? Jelen esetben - sorsolást elnézve - talán a rivalizálás miatt itthon meg tudjuk szorongatni a csoport ellenfeleket a védelemmel, azon kívül cumi mindenkitől.
Max talán a Cards, mert addigra nekik is vége a szezonnak, de ott VJ vért fog itatni a fiúkkal.
Fuh, lehet nagy élmény lesz London, de minden porcikám tiltakozik, hogy menjek..
jobbágy#JC6
Csak a meccs lesz rossz, a dzsembori többi része cool lesz, ès megismerkedhetsz az ide irogató sorstársaiddal. Jó lesz, menj, ne kapkodj..
Zalán
Heisman épp az ereit vágja
Von most rendeli meg a Bills mezt
Nem tudom jön e még ezek után innen valaki
😆😆😆
Jó ejt all
jobbágy#JC6
Ma az Arsenal meccs megalapozta a rossz hangulatot, azért az ereimet nem vágom fel 😀
A defense-t azért érdemes megnézni élőben, amikor meg a támadók vannak nézem az Arsenal-Forestet.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
A bajnokság könnyebb része lemegy Londonban. A Jags, az Panthers és az Arizona ellen lehet gondolkozni nem vereségben.
Zalán
Hogy mi? Jelen esetben - sorsolást elnézve - talán a rivalizálás miatt itthon meg tudjuk szorongatni a csoport ellenfeleket a védelemmel, azon kívül cumi mindenkitől.
Max talán a Cards, mert addigra nekik is vége a szezonnak, de ott VJ vért fog itatni a fiúkkal.
Fuh, lehet nagy élmény lesz London, de minden porcikám tiltakozik, hogy menjek..
jobbágy#JC6
Ha nem voltál még akkor maga a wembley is lesz akkora élmény hogy érdemes elmenni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A hét legrosszabb

Josh McDaniels 2009-2010 11-17 39.3%
Vic Fangio 2019-2021 19-30 38.8%
Vance Joseph 2017-2018 11-21 34.4%
Jack Faulkner 1962-1964 9-22-1 29.7%
Nathaniel Hackett 2022 2-5 28.6%
Frank Filchock 1960-1961 7-20-1 26.8%
Mac Speedie 1965-1966 4-12 25.0%

több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Zalán
jobbágy#JC6
Csak a meccs lesz rossz, a dzsembori többi része cool lesz, ès megismerkedhetsz az ide irogató sorstársaiddal. Jó lesz, menj, ne kapkodj..
Zalán
Vagy legyél úr, mint én a világsztárokkal teletűzdelt Franciaország - Portugália foci EB meccsen, amikor is a stadionban telefonon néztem a magyar-német meccset.

Szerkesztette: Bozontron
több mint 2 éve
Zalán
jobbágy#JC6
Zalán
Heisman épp az ereit vágja
Von most rendeli meg a Bills mezt
Nem tudom jön e még ezek után innen valaki
😆😆😆
Jó ejt all
több mint 2 éve
Zalán
jobbágy#JC6

több mint 2 éve
Zalán
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ha top3 picket küldünk oda, akkor elmegyek egy zarándokútra Nepálba
Zalán
Gordon mezben?
akdestroyer
Igen igen igen.. köszi a pontosítást.

több mint 2 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 751
Zalán
Gordon mezben?

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 128 — The Mathematician
Közben Seattleben tényleg röhögnek, Geno Smith élete meccseit játssza.
Bozontron
meg azon hogy kapnak egy 1/1et

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Közben Seattleben tényleg röhögnek, Geno Smith élete meccseit játssza.
több mint 2 éve
A bajnokság könnyebb része lemegy Londonban. A Jags, az Panthers és az Arizona ellen lehet gondolkozni nem vereségben. Én sokat nem adnék a Jags ellen, Londonban pláne nem fog menni az O. A Panthersnek semmi nem számít, és ettől épp feltámadt. Szerződésért játszik mindenki. Szóval legjobb esetben valahol elcsípünk egy W-t, s 4-13 a tippem most. Nem lenne bajom a 2-5-tel sem, ha a játék elöremutató lenne, s az, ami az oldalvonalon túl történik. De ilyen mélységekre nem voltunk felkészülve, valljuk be. Ha most még elpazaroljuk Jeudyt, meg Hamlert, mert ez a pojáca képtelen használni őket, akkor nálam megkapja a JMD-nagydíjat. El nem tudtam volna képzelni, hogy a történtek után rosszabb helyzetbe csöppenünk mint VJ-vel vagy Fangioval. Csak pislogok itt..

több mint 2 éve
hosszú lesz ez az év
broncos, lakers, pool, pick mind eléggé ergya
Negritis, a vajda
najó baszki, de az, hogy kikapunk a Nottinghamtől 1-0ra, és alig várjuk, hogy a foci vb után új szezon kezdődjön az valahogy sokkal kevésbé fáj, mint ez a fos, amit Denverben futballprogram néven csúfolnak. Ha másért nem, mert ott legalább nemcsak vizionáljuk a kvalitást, hanem komoly bizonyítékai vannak... De itt??

Wilsont látta valaki egyszer is Rypien mellett? Hackettet látta valaki egyszer is határozottnak? A playcalling valami röhej volt megint, a legvégén 3szor volt indokolatlan endzone passz, de lehet, hogy 4szer. És ezek a játékok erre voltak hívva. Az, hogy a csereirányítód, aki 10/10szer elveszíti a training campet, 50+ passzkísérlettel játsszon, szerintem nevetséges. Nyilván ehhez kell, hogy 0 futód legyen, de összességében ez szégyen. Ettől még ne bánkódjon senki, London hatalmas élmény lesz. Más megnézni ezt a fost kanapén, fotelban, vagy a helyszínen 😊

(Bár ahogy néztem, Denverben már a helyszín sem vonzó)
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 226 — #officialBoliever
Rypiennek ma 44szer (!!!!!!) adta Hackett a kezébe a labdát. Mi volt vajon az elképzelés, mi volt a terv a meccsre? Hogy majd Brett fiú szetpasszolja őket?

Fogalma sincs, hogy mi zajlik körülötte a pályán. Elképesztő mennyire fogalmatlan. Valami döbbenet.

Egyébként szerintem itt Patonnak is forró lehet a talaj, ha ez így folytatódik és nem bassza ki Hackettet, legkésőbb a szezon végén.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove