Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Szó sincs po-ról, ha épp kiárusítjuk a csapat értékeit októberben. Elpuntoljuk a szezont, ha Jeudyt végül odaadjuk bárkinek is. Chubbot is. A jó csapatok ismérve, hogy az értékeiket meg akarják tartani..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Ez elkerülte a figyelmünket: Other teams in the league find it extremely hard to trade for Chubb or Jeudy, as the Broncos want big package in return. Ez így van, Schefter vagy Rapoport mélyelemzésében hangzott el asszem a cédulás cucc a bárban és hogy január óta folyt a kommunikáció.Ismét egy siralmas meccs.Ezzel egyáltalán nem értek egyet, nagggyon sok forrásból le lett igazolva h már a combineon a részeletekről tárgyaltunk RW kapcsán.
Egyre inkább az az érzésem, hogy kamu volt az a mondás, miszerint "végig Wilson volt a célkeresztben". Szerintem végig Rogersre alkudtunk, ezért lett Hackett kinevezve. Csak aztán Rogers maradt ahol van, nekünk meg mindenképp virítani kellett egy nagy nevet, ebből lett Wilson.
dreadman
Általános Doktor
több mint 2 éve
Ismét egy siralmas meccs.Ezzel egyáltalán nem értek egyet, nagggyon sok forrásból le lett igazolva h már a combineon a részeletekről tárgyaltunk RW kapcsán.
Egyre inkább az az érzésem, hogy kamu volt az a mondás, miszerint "végig Wilson volt a célkeresztben". Szerintem végig Rogersre alkudtunk, ezért lett Hackett kinevezve. Csak aztán Rogers maradt ahol van, nekünk meg mindenképp virítani kellett egy nagy nevet, ebből lett Wilson.
dreadman
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
dreadman
159
Ismét egy siralmas meccs.Egyre inkább az az érzésem, hogy kamu volt az a mondás, miszerint "végig Wilson volt a célkeresztben". Szerintem végig Rogersre alkudtunk, ezért lett Hackett kinevezve. Csak aztán Rogers maradt ahol van, nekünk meg mindenképp virítani kellett egy nagy nevet, ebből lett Wilson. Ezzel nem is lenne bajom, csak azzal, hogy Hackett úgy próbálja meg játszatni Wilsont, mintha Rogers lenne. Az meg úgy nem megy.
Nekem szimpatikus volt amúgy a fickó, az előszezoni meg az edzőtábori kommunikációjával, nyilatkozataival. De úgy néz ki, teher alatt még túl nagy rá a kabát. Hibázhat persze egy kezdő HC, de ez már sorozatos és tendencia. És inkább a tanácstalanságot látom rajta mint a magabiztosságot. Főleg a meccsvégi döntő drive hívásoknál. Wilson meg valamiért nem akarja (nem tudja) áthívni a játékokat.
Rypientől ezt el se várom, de Wilsontól igen.
Nem segít a rengeteg sérülés sem. Persze, ez az NFL, itt mindennapos a sérülés.
Csak az a nem mindegy, hogy 2-3 kezdőt kell-e pótolni vagy 8-10et.
Olvastam valahol egy statot miszerint jelenleg (kb. 2 hete) 71 millió dolcsink van sérültlistán. Ehhez jött azóta még. Ennyi kiesőt nem lehet minőségileg pótolni.
Az, hogy eladjunk még pluszban mindenkit aki él és mozog, szerintem hiba lenne.
Csabit még megértem a következő szerződése miatt. De a két említett WR még jövőre is szaréhugyé játszik nálunk, őket megtartanám. Értem én, hogy kapnánk értük 2 negyedik kört de szerintem nem arra billen a mérleg nyelve.
Dulcich tetszik. Korai még kijelenteni de beárazta Albert O-t.
A D szeretni való, karcos-harcos.
És talán mintha zászlókat sem kapna annyit a csapat mint az első 3-4 fordulóban.
Ja és az utazóknak jó meccsnézést és győzelmet kívánok! 😊
Positive Vibration
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Ha pozitív lesz a szezon kajak bevállalom. Mindent a csapatért!eljösz velem egy filmfesztiválra ahol csak lmbtq művész filmekre ülhetsz beValamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.Ha idén PO lesz… nem is tudom hirtelen mit vállaljak be… egy évig nem eszek édességet (anélkül nem tudok létezni kb, szóval elég nagy ár lenne).
Általános Doktor
Szerintem egy 4-13 max 5-12-es idényünk lesz.
jobbágy#JC6
(én kívül maradok 😀)
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Sziasztok! Bedobom ide is, hátha valakinek pont kapóra jön:Egy másik meccsel való ütközés miatt felszabadult 2 egymás mellé szóló jegy a vasárnapi Jags-Broncos meccsre az 502-es szektorba (felső karéj, sarokrész, de már a pálya hosszanti oldalán). Face value-n adnám, 78.4 Font volt egy jegy, úgyhogy 156-ért adnám a kettőt, egybe vihető.
Ha valakit érdekel, kérem írjon privátban és megbeszéljük a részleteket.
több mint 2 éve
Vagy egy évig egyél csak csokit/édességet... Akkor mindenki jól jár. 😊Valamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.Ha idén PO lesz… nem is tudom hirtelen mit vállaljak be… egy évig nem eszek édességet (anélkül nem tudok létezni kb, szóval elég nagy ár lenne).
Általános Doktor
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Patrik007
342
Anélkül hogy teljesen leírnám Wilsont, azért amikor azokat a számokat produkálta még sokkal fiatalabb és élesebb volt. Természetesen akkora visszaesést én sem várok tőle mint amit jelenleg látunk, de azért sem lábon, sem vállban nem olyan jó már, hogy bizonyos nehezebb szituációkat megcsináljon. És én azt mondom, hogy régen áthidalt olyan szituációkat amiket most láthatóan nem tud.Szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt. Nem ligaelit az OL de bőven jó. Erre tudni kellene építeni. De Wilson vonzza akaratlan is a nyomást amit már nem tud megoldani lábon és fejből sem. A baj vele és az edzőkkel van, aki ezt nem látja azt továbbra is tagadja a gondokat a csapatnál. Ugyanis ezeket sajnos sokkal nehezebb megoldani, mint mindig az OL-re a droppokra meg minden másra mutogatni.Wilsonra van egy tíz éves minta, ahol top 10-es irányító volt, néhol top 5. Sztem nem kérdés h van olyan rendszer ahol bőven átlag feletti játékos, a feladat h itt is az legyen.
Nem tudom mi a megoldás de idén erre már nem lesz megoldás. Edzőváltás, sémaváltás és a reménykedés marad. Én nem biztos hogy bízok benne hogy Wilsonra bárkinek is lesz jó ötlete hogyan kellene jelenleg használni. Sokszor h nincs egyetlen szabad célpont sem, sokszor van de Wilson egyszerűen nem látja. Az biztos h Hackettnek halvány fingja nincs mit csináljon.
Leonidasz007
Valamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.
Általános Doktor
A nagyobb baj amúgy sztem (is) az edző oldallal van. Én csak arra reflektáltam inkább hogy nem az OL, RB, WR szekcióban keresném a hibát.
több mint 2 éve
Sztem a pozitív mérleg a minimum elvárás volt év előtt, azzal kis mákkal be is lehet csúszni a PO-ba | a szokottnál is nagyobb körbeverések vannak idén | , ha ez meglenne, akkor az azt is jelentené, hogy drasztikusan javult a forma a végére | 7-3-as hajrá | , sztem így megmaradna Hackett állása is.Valamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.Ha idén PO lesz… nem is tudom hirtelen mit vállaljak be… egy évig nem eszek édességet (anélkül nem tudok létezni kb, szóval elég nagy ár lenne).
Általános Doktor
jobbágy#JC6
Ha már negatív a mérleg, akkor nehezen látom h hogy maradna, hiába első éve | ha a játék drasztikusan javulna, vagy vmi, de egyelőre ez sem látszik | .
több mint 2 éve
eljösz velem egy filmfesztiválra ahol csak lmbtq művész filmekre ülhetsz beValamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.Ha idén PO lesz… nem is tudom hirtelen mit vállaljak be… egy évig nem eszek édességet (anélkül nem tudok létezni kb, szóval elég nagy ár lenne).
Általános Doktor
jobbágy#JC6
(én kívül maradok 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Valamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.Ha idén PO lesz… nem is tudom hirtelen mit vállaljak be… egy évig nem eszek édességet (anélkül nem tudok létezni kb, szóval elég nagy ár lenne).
Általános Doktor
több mint 2 éve
I would have said (and have) no in season firing, that they'd wait til after the year, but I know ownership is embarrassed.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) October 24, 2022
Really felt a shift yesterday that if this thing doesn't get turned around and fast that anything is possible. https://t.co/5y8vN3BKxe
több mint 2 éve
Szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt. Nem ligaelit az OL de bőven jó. Erre tudni kellene építeni. De Wilson vonzza akaratlan is a nyomást amit már nem tud megoldani lábon és fejből sem. A baj vele és az edzőkkel van, aki ezt nem látja azt továbbra is tagadja a gondokat a csapatnál. Ugyanis ezeket sajnos sokkal nehezebb megoldani, mint mindig az OL-re a droppokra meg minden másra mutogatni.Wilsonra van egy tíz éves minta, ahol top 10-es irányító volt, néhol top 5. Sztem nem kérdés h van olyan rendszer ahol bőven átlag feletti játékos, a feladat h itt is az legyen.
Nem tudom mi a megoldás de idén erre már nem lesz megoldás. Edzőváltás, sémaváltás és a reménykedés marad. Én nem biztos hogy bízok benne hogy Wilsonra bárkinek is lesz jó ötlete hogyan kellene jelenleg használni. Sokszor h nincs egyetlen szabad célpont sem, sokszor van de Wilson egyszerűen nem látja. Az biztos h Hackettnek halvány fingja nincs mit csináljon.
Leonidasz007
Valamint idén továbbra is a PO a megugrandó léc a stáb számára, | hiába is tűnik most távolinak, | ehhez pedig nincs más út, mint összerántani az O#-t, így-vagy-úgy.
több mint 2 éve
Patrik007
342
Szerintem ez eddig is nyilvánvaló volt. Nem ligaelit az OL de bőven jó. Erre tudni kellene építeni. De Wilson vonzza akaratlan is a nyomást amit már nem tud megoldani lábon és fejből sem. A baj vele és az edzőkkel van, aki ezt nem látja azt továbbra is tagadja a gondokat a csapatnál. Ugyanis ezeket sajnos sokkal nehezebb megoldani, mint mindig az OL-re a droppokra meg minden másra mutogatni.Nem tudom mi a megoldás de idén erre már nem lesz megoldás. Edzőváltás, sémaváltás és a reménykedés marad. Én nem biztos hogy bízok benne hogy Wilsonra bárkinek is lesz jó ötlete hogyan kellene jelenleg használni. Sokszor h nincs egyetlen szabad célpont sem, sokszor van de Wilson egyszerűen nem látja. Az biztos h Hackettnek halvány fingja nincs mit csináljon.
Szerkesztette: Patrik007
több mint 2 éve
Azt, hogy a mi támadófalunk tizedik...bármiben, egyetlen esetben vagyok hajlandó elfogadni. Ha ki van mondva, hogy közelebb vagyunk a 32. helyezetthez, mint a kilencedikhez. De még így is csak szkeptikusan.PFF (múltheti):
Cruyffista
10. DENVER BRONCOS (DOWN 2)
Projected Week 7 Starters:
LT Calvin Anderson
LG Dalton Risner
C Lloyd Cushenberry III
RG Graham Glasgow
RT Cameron Fleming
• Anderson earned a PFF pass-blocking grade of 23.3 on Monday night against the Chargers and is the weak link of the group with Garett Bolles injured.
• Anderson is the only member of the unit without an above-average grade in pass protection despite Russell Wilson’s frenetic play at times.
Upcoming Opponent: New York Jets
• The Jets have put up the sixth-best pressure rate in the league and have done so with the second-lowest blitz rate. They can get consistent pressure with four rushers.
www.pff.com/news/nfl-offensive-line-rankings-week-7-2022
PFT:
tier 2-esnek hozza az OL-t (liga top 6-14 közötti)
www.profootballnetwork.com/ol-power-rankings-week-7-2022/
The undroppables:
Hetedik legjobb OL (itt is a felforgatott, Bolles nélküli):
www.theundroppables.com/rankings/offensive-line/
ESPN:
Ezt már említettem, itt is top 10-es egység:
Szal az OL maga nem "szar", még ha az összkép az is.
Kivételt képezhet ez alól Cushenberry, őt mindenhol a liga alsó feléhez sorolják, de pl.: Meinerz az átlag feletti kategóriában van mindenhol, | Bolles is | , Risner átlagos, néhol felette, Billy Turner kérdőjel egyelőre, de neki is meg kéne minimum ütni a ligaátlagot. Szal az O# gyengélkedésére nem az OL a fő ok.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Azt, hogy a mi támadófalunk tizedik...bármiben, egyetlen esetben vagyok hajlandó elfogadni. Ha ki van mondva, hogy közelebb vagyunk a 32. helyezetthez, mint a kilencedikhez. De még így is csak szkeptikusan.
több mint 2 éve
- Azért, mert a szurkolók 99%-a megőrült az évek óta tartó kilátástalanság után, és hirtelen elöntött kb mindenkit a felhőtlen bokdogság. Téged nem, erre emlékszem, és meg is adom, de gondolom te is úgy érzékelted, hogy kevesen nem örültek ennek.- Ki nem szarja le a szurkolókat? Vagy megfordítom, az a a FO, amelyik a szurkolók miatt csinál valamit, az takarodjon a fenébe, nekik a szakmai oldalt kell nézni, nem azt, hogy mit szeretnének a szurkolók. Itt még Tebow irányítana a mai napig és kanapéról néztük volna a SB50-et, ha a szurkolókon múlik, csak hogy egy példát mondjak...
- Mert a draft QB-i be lettek árazva.
- Mert Rodgers hosszabbított
- Mert Watson egy troger.
- Mert Wentz szar.
- Mert Trubisky-t nem nevelte QB-vá a Bills, szarul mutat a Steelersben.
Fields sem ném ki jól btw, ahogy Mac Jones is erősen korlátozott képet fest.
Szóval utólag sem lehet mutogatni QB-k soraira, hogy velük ment volna, Russell helyett őket kellett volna idehozni. De ha ezt az uzolagos mutogatást korrekt módon nem adjuk meg opciónak, akkor az akkori helyzethez mérten meg pláne.
Cruyffista
- A 2023-as QB class is be lett már árazva?
- Rodgers hosszabbított, ez igaz (mondjuk pár nappal a trade után, de gondolom tudtunk róla akkor már), de ha azt nézem, hogy Hackett-et januárban kimondva-kimondatlanul miatta hoztuk, akkor a must-do csak annyiban áll, hogy Hackett valszeg kért egy jó QB-t, ha már ő maga nem tudott hozni, hogy ne égjen be egyből látványosan
- Wentz szerintem sose volt opció
- Trubisky mutat szarul? Személy szerint én örülnék, ha nálunk mutatna olyan szarul és jött volna ingyen, mellesleg csak kicsivel rosszabb a ratingje mint RW-nak és az a Steelers legalább annyi sebből vérzik, mint mi, ott Tomlin hallgatott a szurkolókra, behozta Pickett-et és kb annyira jött be neki eddig, mint nekünk RW...
Én mellesleg hiányolom ebből a felsorolásból Mariota-t, aki UFA volt és még a piacon, amikor behúztuk RW-t, nálam inkább az ő igazolása lett volna szép húzás, meg egyébként a korrekt is, egy kifelé menő FO-tól, low risk, high reward, Hackett rendszerébe is jobban illett volna...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
@@Broncos·
27m
QB Russell Wilson is 'day to day' with hamstring injury but is 'trending in the right way,' per Coach Hackett.
több mint 2 éve
In the third quarter this season, Denver has 5 points. Two of them came from a safety.In the last three games, the Broncos have scored 6 points in the second half.
As Andrew Mason points out, in the first seven games, Denver has scored 100 points. That’s the lowest point total through seven games since 1992 (also 100 points). In fact, the only time the Broncos have scored fewer points at this point in a season is the 91-point output in 1966.
And this Denver offense has scored just eight touchdowns. That is the fewest in Broncos’ history.
- MHR
Tudom, ezt nem olvassuk.
Ettől függetlenül: Kemény. Nálam folyamatos a szimpátiadefficit Hackett iránt.
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Lehet igazatok lesz, de azért ez a Wilson rágózásából elemzés nekem kicsit erőltetett.Bocs, hogy ezen lovagolok, de ebből az egy szituációból pont hogy sok minden lejön.. és az nem sok jót sejtet a jövőre.
Cruyffista
több mint 2 éve
Browning, csipő, több hét.Fasza. Mindenki elhullik.
több mint 2 éve
Önsajnálatra a katasztrófaturizmus a gyógyszer, csaak az a baj, hogy az a különbség köztünk és bármelyik másik csapat között, hogy a bármelyik másik csapat több pontot szerez meccsenként mint mi.Mondjuk az tényleg érthetetlen, hogy nem lehet legalább egy közepes falat itt összerakni évek óta... Pedig elviekben elit edzők is megpróbálták.Sztem az OL az a poszt, amit a 32 csapatból 27-nél "szar". Ráadásul kívülről az egyik legnehezebben mérhető is, hiszen sok esetben nehéz megmondani h az adott nyomást pl kinek kellett volna felvenni, mert nem mindig annak aki legközelebb van...
Ennyire nem lehet mindegyik nyomorult vagy féleszű, hogy képtelenek legyenek együttműködni valamennyire. Komoly rendszer problémák vannak itt, pont mint a 90-es évek magyar focijában, mindenki a múltban élt és a jelenben gyökérkedve lopta el a jövőt folyamatos fejlődéssel és bekamuzott jövőképpel hitegetve a szurkolókat.
Gyökerestül kellene az egész franchise-t kitisztítani de arra nyilván nem egy Walton féle ember a megfelelő. Pedig pénz lenne rá, hogy hozzon egy top GM-et (DeCosta, Roseman), akár kivásárolva is, vagy valamelyik sztár college edzőt. Ha már nagyfiúk lettünk pénzügyileg ideje is lenne úgy viselkedni mint a gazdag csapatok ha már okosan nem tudunk kikecmeregni ebből.
FLZOLI
szerk.:
csak érdekességképpen: jelenleg a párharc megnyerési mutatókban összesítve top 10-es az OL, futásnál egyenesen második legjobb (passznál is 13-ik).
www.espn.com/nfl/story/_/id/34536376/2022-nfl-pass-rushing-run-stopping-blocking-leaderboard-win-rate-rankings-top-players-teams
szerk2: PFF-nél futásnál a 10. legjobb OL egység, passzolásos szitukban a 9. legjobb...
Paton sztem átlag feletti GM-nek néz ki, draftolni legalábbis eddig jól tudott, a csere is tökös volt, a kövi egy évben eldől h jó is, szal én őt fixen nem bántanám még.
Az egyetemi edző pedig ugyanakkora bullshit, mint a fiatal O# edző. Szexinek szexi, de szvsz semmi eséllyel nem válik be jobb eséllyel mint más.
Am ha már bevállik: érdemes végig nézni a többi topicot is h hány helyen nem "dilettáns" az edző a csapat szurkolói szerint... | a nálunk -általam legalább is- ideális edzőjelöltet, KisShannyt épp máglyára küldené a fórumtársak nagyja |
Általános Doktor
Szóval vagy a falunk vagy a skill playerek vagy az edzőnk vagy valamink szarabb. Akár több valamink is.
Lehet örülni hogy ők is panaszkodnak, csak ők a miénknél kevésbé szarra panaszkodnak (a támadóoldalon).
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
sztem még jövőre sem érdemes drasztikus takarítást várnimivel nincs meg a draft pick így azt tippelném hogy még1x megpróbáljuk aztán ha besül akkor borítunk mindent és full rebuild
több mint 2 éve
Mondjuk az tényleg érthetetlen, hogy nem lehet legalább egy közepes falat itt összerakni évek óta... Pedig elviekben elit edzők is megpróbálták.Sztem az OL az a poszt, amit a 32 csapatból 27-nél "szar". Ráadásul kívülről az egyik legnehezebben mérhető is, hiszen sok esetben nehéz megmondani h az adott nyomást pl kinek kellett volna felvenni, mert nem mindig annak aki legközelebb van...
Ennyire nem lehet mindegyik nyomorult vagy féleszű, hogy képtelenek legyenek együttműködni valamennyire. Komoly rendszer problémák vannak itt, pont mint a 90-es évek magyar focijában, mindenki a múltban élt és a jelenben gyökérkedve lopta el a jövőt folyamatos fejlődéssel és bekamuzott jövőképpel hitegetve a szurkolókat.
Gyökerestül kellene az egész franchise-t kitisztítani de arra nyilván nem egy Walton féle ember a megfelelő. Pedig pénz lenne rá, hogy hozzon egy top GM-et (DeCosta, Roseman), akár kivásárolva is, vagy valamelyik sztár college edzőt. Ha már nagyfiúk lettünk pénzügyileg ideje is lenne úgy viselkedni mint a gazdag csapatok ha már okosan nem tudunk kikecmeregni ebből.
FLZOLI
szerk.:
csak érdekességképpen: jelenleg a párharc megnyerési mutatókban összesítve top 10-es az OL, futásnál egyenesen második legjobb (passznál is 13-ik).
szerk2: PFF-nél futásnál a 10. legjobb OL egység, passzolásos szitukban a 9. legjobb...
Paton sztem átlag feletti GM-nek néz ki, draftolni legalábbis eddig jól tudott, a csere is tökös volt, a kövi egy évben eldől h jó is, szal én őt fixen nem bántanám még.
Az egyetemi edző pedig ugyanakkora bullshit, mint a fiatal O# edző. Szexinek szexi, de szvsz semmi eséllyel nem válik be jobb eséllyel mint más.
Am ha már bevállik: érdemes végig nézni a többi topicot is h hány helyen nem "dilettáns" az edző a csapat szurkolói szerint... | a nálunk -általam legalább is- ideális edzőjelöltet, KisShannyt épp máglyára küldené a fórumtársak nagyja |
Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 2 éve
Mondjuk az tényleg érthetetlen, hogy nem lehet legalább egy közepes falat itt összerakni évek óta... Pedig elviekben elit edzők is megpróbálták. Ennyire nem lehet mindegyik nyomorult vagy féleszű, hogy képtelenek legyenek együttműködni valamennyire. Komoly rendszer problémák vannak itt, pont mint a 90-es évek magyar focijában, mindenki a múltban élt és a jelenben gyökérkedve lopta el a jövőt folyamatos fejlődéssel és bekamuzott jövőképpel hitegetve a szurkolókat.