Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Bozontron
390
Grat a W-hez Broncos! Remélem innen beindul a szezonotok.Nem fog, de köszönjük 😀
iktriad
több mint 2 éve
Grat a W-hez Broncos! Remélem innen beindul a szezonotok.
több mint 2 éve
Srácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊csatlakozom, minjá nekiállok a pizzának hogy meccs közbe kész legyen 😀
Bozontron
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Bozontron
390
Srácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
"If Chubb remains with the franchise despite big interest, he is expected to sign a new contract with the team in the coming weeks, which will worth more than $20 million a year. Something that every interested team would do. The Broncos won't let him to the free agency market, and the dream scenario for Chubb is to remain a Bronco. - @AdamSchefter"
több mint 2 éve
asszem albert o is mehet a bust te bögrébe👀 our inactives for #DENvsJAX.
— Denver Broncos (@Broncos) October 30, 2022
📰 » https://t.co/ttmHFJYRJe pic.twitter.com/vlSFRtMikX
több mint 2 éve
Schefter friss ropogós reportja:mivel lejáró egy első kör igencsak jó lenne érte
- Hamler és Jeudy lekerültek a trade listről
- Chubbot valószínűleg el fogjuk cserélni
- Jelenleg a legnagyobb ajánlat ami az asztalon van az egy első kör több kiegészítő pickkel fűszerezve
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Schefter friss ropogós reportja:- Hamler és Jeudy lekerültek a trade listről
- Chubbot valószínűleg el fogjuk cserélni
- Jelenleg a legnagyobb ajánlat ami az asztalon van az egy első kör több kiegészítő pickkel fűszerezve
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Vannak olyan konteók, hogy Paton alapvetően hosszabbítani akart ősz végén Chubb-bal, de a szezon alakulása miatt asseteket gyűjt Paytonra, akinek 1. + 3. körre lövik be az induló értékét, és többek közt a Chargers is a komoly kérők között.
több mint 2 éve
fasza@AricDiLalla
·
12m
#Broncos roster news: Denver has placed safety Caden Sterns on injured reserve.
több mint 2 éve
Minden Londonban portyázó fórumtársnak jó utat, élethosszig megmaradó élmènyeket, s Broncos-győzelmet, sok megtett yarddal kívànok. Ez utóbbit az itthon maradottaknak is. Vigyázzatok magatokra, s egymásra… 🤗🤗
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Final #DENvsJAX injury report:
— Denver Broncos (@Broncos) October 28, 2022
📰 » https://t.co/Be8FiF2xWB pic.twitter.com/sHkgbrCUPS
több mint 2 éve
@AdamSchefter·
8m
·
Broncos’ HC Nathaniel Hackett said Russell Wilson will start Sunday in London vs. the Jaguars.
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Nálam sem kellett maszk a gépen.Én tegnap jöttem, akkor még nem kellett maszk.OFF: Black, Von, ti már kint vagytok… kell maszk vagy teszt? Wizz most irt hogy maszkolhatok a gépen, hurrá 😃Maszk kell csak a gépen, teszt nem
jobbágy#JC6
Heisman nádor
Délután elvileg a London Bridge-nél a The Barrowboy and Bankerben lesz Broncos összejövetel, lesz ott közületek valaki?
shawnka
Ez az a rendezvény ami van minden nap 5 és 8 között? Ha igen, akkor mi holnap tervezünk menni
több mint 2 éve
Én tegnap jöttem, akkor még nem kellett maszk.OFF: Black, Von, ti már kint vagytok… kell maszk vagy teszt? Wizz most irt hogy maszkolhatok a gépen, hurrá 😃Maszk kell csak a gépen, teszt nem
jobbágy#JC6
Heisman nádor
Délután elvileg a London Bridge-nél a The Barrowboy and Bankerben lesz Broncos összejövetel, lesz ott közületek valaki?
több mint 2 éve
OFF: Black, Von, ti már kint vagytok… kell maszk vagy teszt? Wizz most irt hogy maszkolhatok a gépen, hurrá 😃Maszk kell csak a gépen, teszt nem
jobbágy#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
- JC6
6 992
OFF: Black, Von, ti már kint vagytok… kell maszk vagy teszt? Wizz most irt hogy maszkolhatok a gépen, hurrá 😃
több mint 2 éve
Egy GM nyilatkozta schultznak, hogy kompetitív ajánlatot tett Chubbért, amilyen prémium játékosokért szoktak, de így sem biztos abban hogy megyszerzik, mert nagy érte a harc.Matt Paradis 33 éves, nincs csapata
Ha ez így van, ez nekem nagyon első kör vagy két második kör hangú.
Ja igen, Risner is cserelistán, de ő úgysem fog szerződést kapni, szóval egyértelműbb a helyzete. Valahol jogos is, mert a fal belsejéből Meinerznek kell megtalálni a párját guardban, és Risner, Glasgow elengedése lehetővé teszi, hogy FA piacról hozzunk valakit. Drafton meg center. Vagy tanulva az elmúlt évekből fordítva, FA-ról jön top center, draftról második napos G.
Cruyffista
bogyónál lehet jobb 😊
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Egy GM nyilatkozta schultznak, hogy kompetitív ajánlatot tett Chubbért, amilyen prémium játékosokért szoktak, de így sem biztos abban hogy megyszerzik, mert nagy érte a harc. Ha ez így van, ez nekem nagyon első kör vagy két második kör hangú.
Ja igen, Risner is cserelistán, de ő úgysem fog szerződést kapni, szóval egyértelműbb a helyzete. Valahol jogos is, mert a fal belsejéből Meinerznek kell megtalálni a párját guardban, és Risner, Glasgow elengedése lehetővé teszi, hogy FA piacról hozzunk valakit. Drafton meg center. Vagy tanulva az elmúlt évekből fordítva, FA-ról jön top center, draftról második napos G.
több mint 2 éve
Nekem nemNem, Risnert sem akarom, hogy odaadjuk másnak. Adjuk oda Gordont. Ő is utolsó évében vanŐ kinek kell?
Zalán
KeyG
több mint 2 éve
KeyG
9 520
Nem, Risnert sem akarom, hogy odaadjuk másnak. Adjuk oda Gordont. Ő is utolsó évében vanŐ kinek kell?
Zalán
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Rumor: Hackett állása a tét Londonban.Ha belegondolok, hogy januárban majdnem kinevezte a Jags HC-nek, de Paton gyorsabb volt... Most az egykori csapata, ahol OC volt rúgathatja ki...
Ha igaz, akkor izgi meccs lesz élőben 😃
jobbágy#JC6
Ha már mi, a HC-nk, aki Hackett helyett jött, Doug Pederson NAGYON tiszteli Surtaint.
.@JustonLewis_ says the Broncos have a top-5 corner in Patrick Surtain
— John Shipley (@_John_Shipley) October 26, 2022
Doug Pederson interjects: "Top 2"
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Nem, Risnert sem akarom, hogy odaadjuk másnak. Adjuk oda Gordont. Ő is utolsó évében van
több mint 2 éve
Én csak vasárnap megyek - jövök, több nem fér bele, de jó lenne megnézni pár dolgot. Csak az a baj, hogy 10kor nyitnak a múzeumok 😀Én többedmagammal 11-től fogom a pultot támasztania a stadion melletti fanzoneban a Beer&Bitesnál, bemenet előtt aki tud az nézzen el arra.
jobbágy#JC6
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Én csak vasárnap megyek - jövök, több nem fér bele, de jó lenne megnézni pár dolgot. Csak az a baj, hogy 10kor nyitnak a múzeumok 😀