Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A támadók végre nem múlták alul a védõket. Az jó, nem?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 12 411 — SB 50 Champion @ Grund
Minden komolyabb elemzés előtt, azért akármennyire is szidjuk a védelmet, ők sérültekkel és VJ mellett kaptak valóban egy súlyos 70-et, miközben az O nagyjából a kezdő sorral rakott fel 13-at, második félidőben 0-t, 3 eladott labdával...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Sajnos nem jött össze a rekord, pedig reméltem hogy nem kegyelmeznek meg nekünk

Everything about last season, we’re doing the opposite. Igazából látszik az eredménye, csak senki nem szólt Nagynévnek, hogy D# oldalon nem biztos hogy jó az ellenkezője, de We've had a great week of practice
Black_Adder
Nem tudom am mi a megalázóbb, az ha berúgják, vagy ez h direkt letérdelik, holott FG rangen belül voltak...
Általános Doktor
50 év múlva "csak" a 70 pontra emlékeznek majd, arra nem hogy a végén még FG range-ben ki is térdelték. A rekord viszont rekord lett volna, jó eséllyel 50 év múlva is. Bár végül is lehet még akár 14 meccse is vj-nek csak idén.
Black_Adder
Én szvsz büszke vagyok erre a napra .
Végre az összes NFL néző tudja mi az a Denver Broncos !!!
Kellett egy kis reflektor fény a csapatnak .
Én amúgy komolyan sajnálom hogy nem csináltak 80 pontos . Valahogy ez elkeserítő . Mikor felkészítesz egy ekkora csapatot minden vasárnap és egyszer van lehetőséged az életben erre . Én tényleg sajnálom, simán benne volt és benne is kellett volna lennie .

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Am az eddigi meccseinken is ott és akkor kaptunk pontot, amikor akart az ellen. Az első héten is, valójában egy RZ INT meg az uccsó időpörgető drive miatt nem kaptunk többet 6(!) labdabirtkolásból.

Múlthét hasonló, akkor és ott mentek át rajtunk amikor jólesett.

Erre a mostanira nincsenek szavak. Már az első két 'phins drivenál látszott h itt annyit fogunk kapni, amennyiszer náluk lesz a labda, de az h a negyedik negyedben a B sorukkal is azt csináljanak, amit akarnak és MM irgalmán múljon h nem kapunk all time rekord pontot, az vérlázító.

Sztem sose rúgtak ki még koordinátort 3 meccs után, de itt nincs mire várni...

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win

Everything about last season, we’re doing the opposite. Igazából látszik az eredménye, csak senki nem szólt Nagynévnek, hogy D# oldalon nem biztos hogy jó az ellenkezője, de We've had a great week of practice
Black_Adder
Nem tudom am mi a megalázóbb, az ha berúgják, vagy ez h direkt letérdelik, holott FG rangen belül voltak...
Általános Doktor
50 év múlva "csak" a 70 pontra emlékeznek majd, arra nem hogy a végén még FG range-ben ki is térdelték. A rekord viszont rekord lett volna, jó eséllyel 50 év múlva is. Bár végül is lehet még akár 14 meccse is vj-nek csak idén.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 133 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Black_Adder

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Bakker azt hittem ilyen csak maddenben lehet

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 320 — we almost always almost win

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
20-70 💁

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
70 pont . OMFG .

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
3 pont kell a rekordhoz

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
70 pont . OMG 😀 volt ennel tobb valaha ?

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szép volt srácok. Majd jövőre

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 741
Bár amúgy 63 kapott pont után felőlem Nagynev is mehet a picsaba VJel együtt. Arc az volt, de a csapatot felkészíteni nem sikerült jobban, mint Hackettnek.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 533
Történelmi mélyponton a Denver Broncos
több mint 2 éve
Reménykedjetek, hogy ez DC edzőbuktatás. Bár a Miami O amúgy is erős de ez akkor is durva
dande2
Én viszont remelem marad mostmár szezon végéig ez a szerencsétlen. Ez a szezon már úgyis úszott, legalább akkor legyen meg az 1/1.

Aztán ha Payton fele akkora a bizalom kapja meg a lehetőséget, h újjáépítse a csapatot, ahogy neki tetszik. Bár nálam ezzel a VJ kinevezessel sokat rontott a renoméján.

több mint 2 éve
Reménykedjetek, hogy ez DC edzőbuktatás. Bár a Miami O amúgy is erős de ez akkor is durva
dande2
Én még mindig nem értem ez a vance josef arc mit keres koordinátori poszton a szakmában . Én is régóta vagyok a saját szakmámban és látok ezt azt . vance jozsi is tipikusan egy ilyen seggnyalo , kliséket puffogtato arc aki egy vicc . Még head coachnak is jobb mert ott legalább tudja nyomatni a megmondásokat és nem szarja szét egy csapatrész munkáját (max az egész csapatét járulékosan).

Én örülök , hogy így kiszopattak ma . Meccs előtt is lehetett tudni , hogy mészárlás lesz . Lehet gratulálni a delfineknek, én legalábbis szorítok nekik , szerintem McDaniel hatalmas karakter és örülök minden sikerének. Ahogy mi is építhettünk volna csapatot ezekkel az emberekkel .

Ááh túl hosszú kiírni ezt magunkból …

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 911 — secret level
"NB -2 es footballisták, a f@szomat már!"
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
VANCE JOSEPH TAKARODJ

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 728 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nem könnyű időszak ez, előbb JMD, Vance Joseph, és most Fangio. A top3 legellenszenvesebb NFL Coach a broncók számára. Egymás utáni heteken szopatnak le, s van köztük olyan, aki a mi oldalvonalun mellett áll. Parádés, de tényleg.
Elképezelni nem tudom, hogy ússzuk meg ezt a mait 45 pont alatt.
Abban kétségem sincs, hogy nem fogja ezt a D-t talpra állítani szezon közben VJ. Hogy akkor vajon Penner bá’ is reggelizik e ezzel a lófaszjóskával, vagy azért itt ki lehet baszni egy DC-t menet közben?
Azon meg jót mosolygok, hogy a közös meccsnézésen Storm épp úgy foglalt állást, ha van poszt, ami miatt nem izgul, az S. Mostanra Caden kiszállt, Simmons is, ki tudja meddig, Kareemnak végképp elment az esze. PJ Locke is ir, bár ő is.. Maradt két nyeretlen kisgyerek.
Jó móka lesz ez a mai..

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 188
Simmons hivatalosan is out. Jó nagy verésre számítok, de a legjobb talán az lenne ha pontháború lenne, hátha megunja Payton VJ balfaszkodását, és egy lépéssel közelebb kerülünk a kirúgásához.

Amúgy meg Fangio ellen jó lenne sok pontot feltenni, csak, hogy az egója kicsit sérüljön
több mint 2 éve
Simmons az elmúlt 2 napban nem edzett, ugyh sanszosan kihagyja a hétvégi meccset.

Pazar. Nem elég a gyárilag otvar védelem, de a secondary is szépen lassan elfogy.

több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 795
Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...
StormST
Hát nem tudom mi hiányzott neked (ja jó, persze tudom, 4 gyűrűt nyilván jobb lett volna nyerni), de abban az öt évben volt egy Steelers verés a playoffban Tebow-al - máig az egyik legemlékezetesebb playoff meccs amit láttam, pedig akkor még nem is voltam Broncos fan ) -, aztán jött PM, 4 év 13:3 vagy jobb rekorddal és 2 SB, és egy gyűrű. Meg Von Miller, meg Bay-Bay (isten nyugosztalja), meg Demarcus Ware, nem is sorolom. Ha eredmény se lett volna, csak az akkori játékosokért megérte volna. Az utóbbi évekből kihez tudott az ember így vagy úgy kötődést kialakítani? Nekem se Chubb, se a többi. Talán Philip Lindsay volt az utolsó, akinek teljes szívvel tudtam szorítani ... ha már a csapat csak a L-ket tudta gyűjtögetni.

De mindannyian máshogy viszonyulunk játékosokhoz, eredményességhez, stb.. Ezért is szép a sport. Ha téged ez kevésbé frusztrál mint az a TT / PM 4-5 év, akkor _most_ irigyellek. 😊
peterk2005 udvari bolond
Mármint azon kívül mi hiányzott, hogy rekordot-rekordra halmoztunk, aztán kaptunk egy all-time verést a SB-ban, a többi évben meg be se jutottunk, miközben Tebow-t elzavartuk PM-ért? 😀

Nekem ez fájt akkoriban, volt egy Champ Bailey-nk, akinek nem lett gyűrűje így, Pat Bowlen se lehetett már ott az újabb győzelemnél, elment közben a csapattól Dumervil, DJ Williams, stb, olyan Bronco-k, akik megérdemeltek volna egy gyűrűt, de mindig csak közel (vagy kevésbé közelebb) jutottunk...
StormST
Áh, látod most esett le, hogy Te voltál az egyik nagy Tebow hívő annak idején. 😊 Így már értem, vilégos. (Nem dehonesztálóan írom, egyszerűen csak értem, hogy ha az imádottamat eltámítják, akkor persze semmisejó.)
peterk2005 udvari bolond
Ez nem Tebow-ról szól. Hanem arról, hogy jött PM, jött a hype, a rekordok, csak valami mindig hiányzott, az évek meg csak teltek. Nem gondolom, hogy ha Tebow maradt volna, akkor akár csak közel kerültünk volna a SB-hoz, de nekem akkor a "2 szék közt a pad alá" érzésem volt, ennyi...
StormST
Átéltem azt, amit írsz. De az idő távlatából el kell mondjam, Manning akkora formátumú sportember, hogy ugyanannyira tudtam rajongani érte idővel, mint a kisjézusért. És a Broncos történelmének is fontos része lett a Sheriff, ès tulajdonképpen Elway egyetlen igazán jó húzása volt, hogy Manning a csapat vezetője lett. Bár a végére eljött a leszállóág, de ami a fejében van, az elég volt. Azt a Super Bowlt és az egész időszakot sosem hagytam volna ki. Tulajdonképpen ez tart meg mindig ébren, ebben a gyalázatos 7/8 évben..
Zalán
Erről van szó.
És nekem például igenis fontos volt, hogy az alapszakaszban villogtunk. Hogy nem volt olyan csapat, akinek ne kellett volna félnie tőlünk. Persze van abban valami, amit Storm írt, PM-et kétszer utolérte a Manning-átok, és kipotyogtunk hamar a rájátszásban, de azért kétszer SB-ben voltunk. (Az a Coltshoz képest kiváló arány.) Igen, az egyik SB-ben nagy verést kaptunk, de hát könyörgöm, ki ne írna alá látatlanban előre bármikor egy olyan szezont?
több mint 2 éve
Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...
StormST
Hát nem tudom mi hiányzott neked (ja jó, persze tudom, 4 gyűrűt nyilván jobb lett volna nyerni), de abban az öt évben volt egy Steelers verés a playoffban Tebow-al - máig az egyik legemlékezetesebb playoff meccs amit láttam, pedig akkor még nem is voltam Broncos fan ) -, aztán jött PM, 4 év 13:3 vagy jobb rekorddal és 2 SB, és egy gyűrű. Meg Von Miller, meg Bay-Bay (isten nyugosztalja), meg Demarcus Ware, nem is sorolom. Ha eredmény se lett volna, csak az akkori játékosokért megérte volna. Az utóbbi évekből kihez tudott az ember így vagy úgy kötődést kialakítani? Nekem se Chubb, se a többi. Talán Philip Lindsay volt az utolsó, akinek teljes szívvel tudtam szorítani ... ha már a csapat csak a L-ket tudta gyűjtögetni.

De mindannyian máshogy viszonyulunk játékosokhoz, eredményességhez, stb.. Ezért is szép a sport. Ha téged ez kevésbé frusztrál mint az a TT / PM 4-5 év, akkor _most_ irigyellek. 😊
peterk2005 udvari bolond
Mármint azon kívül mi hiányzott, hogy rekordot-rekordra halmoztunk, aztán kaptunk egy all-time verést a SB-ban, a többi évben meg be se jutottunk, miközben Tebow-t elzavartuk PM-ért? 😀

Nekem ez fájt akkoriban, volt egy Champ Bailey-nk, akinek nem lett gyűrűje így, Pat Bowlen se lehetett már ott az újabb győzelemnél, elment közben a csapattól Dumervil, DJ Williams, stb, olyan Bronco-k, akik megérdemeltek volna egy gyűrűt, de mindig csak közel (vagy kevésbé közelebb) jutottunk...
StormST
Áh, látod most esett le, hogy Te voltál az egyik nagy Tebow hívő annak idején. 😊 Így már értem, vilégos. (Nem dehonesztálóan írom, egyszerűen csak értem, hogy ha az imádottamat eltámítják, akkor persze semmisejó.)
peterk2005 udvari bolond
Ez nem Tebow-ról szól. Hanem arról, hogy jött PM, jött a hype, a rekordok, csak valami mindig hiányzott, az évek meg csak teltek. Nem gondolom, hogy ha Tebow maradt volna, akkor akár csak közel kerültünk volna a SB-hoz, de nekem akkor a "2 szék közt a pad alá" érzésem volt, ennyi...
StormST
Átéltem azt, amit írsz. De az idő távlatából el kell mondjam, Manning akkora formátumú sportember, hogy ugyanannyira tudtam rajongani érte idővel, mint a kisjézusért. És a Broncos történelmének is fontos része lett a Sheriff, ès tulajdonképpen Elway egyetlen igazán jó húzása volt, hogy Manning a csapat vezetője lett. Bár a végére eljött a leszállóág, de ami a fejében van, az elég volt. Azt a Super Bowlt és az egész időszakot sosem hagytam volna ki. Tulajdonképpen ez tart meg mindig ébren, ebben a gyalázatos 7/8 évben..