Bowldog Hálaadást!

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Fuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.

jobbágy#JC6
Off

én kérek elnézést.....😀 😉

On
dande2
soknak tűnik, de annyira nem sok amúgy

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Fuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.

Hajnalban mentem, már a retéren spannoltunk Broncos-os fanokkal a BUD-on, aztán Londonban úton-útfélen kiabáltak nekem is 😀
Szerencsére gyűjtöttem rá régóta és az elsők között vettem meg a jegyet, kb 30 méterre ültem a fiúk mögött. Óriási volt a hangulat, sokkal, de sokkal több Broncos-fan volt, szerintem kb 40 ezer, minimum. Nem tudom a Jags-nek ebben mi éri meg.. 😀

Ja és az első félidőben nyomtam az eredménykövetőt a Wembley-ből, annyira ideges voltam... 😀
De a vége jó lett.

Utána gyors kaja, aztán lehetett is menni a reptérre, nem volt egyszerű a közlekedés - nekem.

Nagyon remélem, a főnökök odafent levonják a megfelelő konzekvenciákat, mert szerintem nagyon is érdemes Londonba vagy akár Münchenbe is nyomni egy hazai pályát jövőre...
jobbágy#JC6
ha bejön az új melóhely akkor én jövőre tervezek úgy kimenni hogy megnézni az Avalanche, Nuggets és Broncos-t is

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

jobbágy#JC6
Off

én kérek elnézést.....😀 😉

On
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992

Hajnalban mentem, már a retéren spannoltunk Broncos-os fanokkal a BUD-on, aztán Londonban úton-útfélen kiabáltak nekem is 😀
Szerencsére gyűjtöttem rá régóta és az elsők között vettem meg a jegyet, kb 30 méterre ültem a fiúk mögött. Óriási volt a hangulat, sokkal, de sokkal több Broncos-fan volt, szerintem kb 40 ezer, minimum. Nem tudom a Jags-nek ebben mi éri meg.. 😀

Ja és az első félidőben nyomtam az eredménykövetőt a Wembley-ből, annyira ideges voltam... 😀
De a vége jó lett.

Utána gyors kaja, aztán lehetett is menni a reptérre, nem volt egyszerű a közlekedés - nekem.

Nagyon remélem, a főnökök odafent levonják a megfelelő konzekvenciákat, mert szerintem nagyon is érdemes Londonba vagy akár Münchenbe is nyomni egy hazai pályát jövőre...
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Most, hogy a srácok hétvégén Floridában dzsangáznak,
s üres az időnk, esetleg valami jól fogalmazó, londoni turistának nincs kedve megosztani az itthonmaradottakkal a brigádnaplót? Akarom mondani, akkor most megfordult az idény az angol hülyéknél? Élménybeszámoló? Valaki?
Zalán
Én terveztem írni egyet, csak elég sűrű hetem volt, de most van időm rá.
Vonster
Én személy szerint nagyon szívesen néznék pár ott készült fotót, de ha nem fér bele a fórumon, vagy nem akarod mutogatni, tök megértem, de ha van kedved, szerintem ne fogd vissza magad 😅
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Én angol ismerőssel mentem, már a vonatút is érdekes volt, signal error miatt rohanás volt. Már előre nyugtattam haveromat, hogy ha lemaradunk valamiről, az egy Broncos 3&out lesz, be is jött. 😀
A meccs hatalmas volt, amögött az end zone mögött ültünk, ahova minden TD-t bevittek, kivéve a game-winninget. Mondjuk az utolsó TD hogy melyik EZ-ba került na az a legkevésbé se érdekelt 😊
Ott is volt sok Broncos drukker, akivel tudtunk beszélni, sőt még egy Raiderses arccal is tudtam. Ja meg szünetben pár Arsenal szurkolóval lecsekkoltuk hogy állunk a Forest ellen.
Mondjuk nekem maga a meccs a folytonos szurkolás/izgulás miatt önkivületi állapot volt, hangom se maradt a végére, ami főleg az első félidő végi Hackett takarogggggy ra ment el. Konkrétan a dolgok vele amit Vonster csinált kimaradt, de úgyis hatalmas élmény volt, megérte.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
s üres az időnk, esetleg valami jól fogalmazó, londoni turistának nincs kedve megosztani az itthonmaradottakkal a brigádnaplót? Akarom mondani, akkor most megfordult az idény az angol hülyéknél? Élménybeszámoló? Valaki?
Zalán
Én terveztem írni egyet, csak elég sűrű hetem volt, de most van időm rá.

Olyanokra nem akarok kitérni amiknek nincs sok köze a meccshez, szóval ott kezdem, hogy megérkeztünk a repülőút után a vonatállomásra. Sok időnek nem kellett eltelni, hogy meglegyen az első Broncosos élmény, random egy férfi Denveres cuccban üvölti nekem, hogy Go Broncos, üvöltöm vissza, pacsizunk egyet, nagy nevetés 😀 Egészen vasárnapig rengeteg ilyen volt a városban, nem telt el 5 perc anélkül, hogy valami hasonló történjen. A kedvencem egy idősebb néni volt, aki a nyitott tetejű busz tetejéről odított le, úgy hogy mi a járdán sétáltunk 😀

A meccsig megnéztük a város főbb nevezetességeit, majd szombaton jött a Broncos pub party. Ekkora sort én még nem láttam egy hely előtt, nagyon menőn fel volt díszítve a hely kívülről is. A várakozásnak is megvolt az előnye, ugyanis amíg összehaverkodtam a mögöttünk várakozó két sráccal, kiszúrtuk Jordan Norwoodot a teraszon. Gyűrű a kezén természetesen, biztonsági mellette, de nekünk elég volt, hogy ott állunk 10 méterre tőle 😀. Közben jöttek és osztogattak Broncosos mini törcsiket, fogtunk is párat, aztán olyan egy óra várakozás után végre bejutottunk. A benti hangulat valami elképesztó volt, mozogni nem volt egyszerű, de ez annyira nem érdekelt minket, láttuk lehet menni fotózkodni a cheerleaderekkel, több nem is kellett, újabb sorbanállás 😀. A lányok nagyon aranyosak voltak, kaptunk pár cuccot tőluk is, kép is megvolt, várjuk a következő történést. Speaker el is kezdi a mondókáját, megjelenik Miles és felrobban a pub. Be is jött közénk, pacsi vele meg egy kép, boldogság 😀. Az este folyamán random tombola jegyeket is elkezdtek osztogatni, akkor még nem tudtuk, hogy ez az lesz, elraktuk szépen. Aztán két részletben le is bonyolították ezt, haverom nyert is egy Broncosos táskát meg egy aláírt Hamler posztert. Aztán jött a főnyeremény... aláírt Simmons mez, pulzus emelkedik, mondják a számokat, megegyezik az enyémmel az utolsó számjegyig. Speaker kérdezi ki van még versenyben, feltesszük nagyjából hárman a kezünket, hatalmas izgalmak... de az utolsó szám nem a 2-es volt, így sajnos nem én nyertem meg :/. Amikor ez lement, még kicsit ott voltunk, aztán elmentünk a szállásra, mégis csak ki kell pihenni magunkat a meccsre.

El is jött a vasárnap, reggel korán kelés, hogy minél előbb kint legyünk, kb 9-kor ki is szállunk a metróból, és az első látvány a Wembley rögtön... gatyacsere lehet kellett volna, kapásból elkapott minket a hangulat 😀. Több mint két óra volt kapunyitásig, de úgy van megcsinálva a hely, hogy könnyen el lehessen ütni az időt, leginkább egy fesztiválhoz tudnám hasonlítania dolgot. Kipróbáltuk az NFL Gamest, csináltunk pár képet, aztán jöhetett az NFL Shop, ahol azért vettünk is pár dolgot. Mire ezekkel végeztünk talán fél óra lehetett kapunyitásig, azt meg is vártuk a bejáratunk előtt. 11:30, lehet bemenni, én rögtön megnéztem a pályát, kisebb sokkos állapot 😀. Megkerestük a helyünket, aztán láttam, hogy a túloldalon melegít kis csapatunk, szóval szépen átsétáltunk, hogy láthassuk közelebbről is. Elkapók melegítettek, szóval Gordont nem lehetett elküldeni az anyjába 😀. Mindenesetre jó volt látni közelről Russt és a többieket. Meccs előtt még egy gyors kaja, készen állunk. Már a bevonulásnak nagyon komoly hangulata volt, a kickoffról le is maradtunk kb, mert annyira tombolt a közönség. Aztán az első negyedes játékunk gyorsan visszarántott a talajra, fogtam a fejemet megállás nélkül, punt, pick, punt, punt és így tovább. Jaguars TD közben, nagyon bíztam benne, hogy nem törlik fel velünk a padlót, ha már kint vagyunk többen is. Aztán szerencsére jött Simmons és megfordítta a momentumot, pont az előttünk lévő end zoneban történt a pick, jött is ki a szurkolókhoz, nagyon közel voltak a srácok, imádtuk 😀. Innen lassan meg is indult az offense, Jeudy és Dulcich nagy királyok voltak. A félidőben úgy voltam vele, hogy ha ezt tudjuk folytatni, akkor még akár meg is lehet. 4. negyed végén megint a Jags vezet, Etienne brutál napot hozott (futás elleni védelmünk nagyot megy ugye). Aztán jött a game winning drive, bomba Hamlernek, nézők felpattanak, állva nézi mindenki, Russ scramble, clutch drive, végén Murray TD, de 1:40 az órán, túl sok...lenne, ha Fangio védelme lenne még mindig itt, Williams a gipszes kezével behúzza a labdát, felrobban a stadion. Offense csinál egy first downt nehezen, és megvan a W. Mennek a nagy pacsik a körülöttünk ülő Denver fanokkal, végre győztünk! A stadionból való kijutás az egy elég hosszadalmas procedúra volt (86200-an voltunk, ez volt a legtöbb a londoni meccsek történetében), de szép lassan kijutottunk. Este még elmentünk egy amerikai stílusú pubba nézni a többi meccset meg enni egyet, aztán lefekvés.

A bepakolás a hazaútra viccesen nézett ki, mert a sok Denveres cuccnak köszönhetően jelentősen több dolgot kellett bepakolni mint az odaútra, de azért megoldottuk 😀. Hétfő este hazarepülés és vége. Egész biztosan nem fogom soha elfelejteni ezt a néhány napot, hatalmas élmény volt látni, hogy a világ minden tájáról ennyien jöttek, és hiába nem ismerjük egymást, összeköt minket egy csapat. Jelentősen több Broncos drukkerrel találkoztunk egyébként a napok folyamán, és hiába volt papíron hazai pályán a Jaguars, mi voltunk a hangosabbak 😊.

Szerkesztette: Vonster
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Nahh, és Sean Paytonért odaadnánk azt az első kört jó szívvel ?
Zalán
Én a 2024-est is, minden túlzás nélkül. Nem csak azért mert all time top n darab HC betonbiztos tagja, hanem azért is, mert van tapasztalata stáb összerakásában, és a Saintsnél hírek szerint nagyon kampányolt Russ odacseréléséért.

Ilyenkor jól jön a tulajdonosi kör, mert abszolút versenyképesek vagyunk személyes ajánlattételben is.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 032 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nahh, és Sean Paytonért odaadnánk azt az első kört jó szívvel ?

több mint 2 éve
Hát de ha nem DE akkor melyik poszt ér első kört?
FLZOLI
pálya széli/speedster WR, day1 starter OT. Ha Hackett marad az edző akkor az ő rendszerét kell támogatni, tehát G/C is.

Ha Darby cut, akkor CB is.

Ha Evero marad, az S, ILB, iDL értéktelen posztok számunkra, az egyetlen kivétel amennyiben Jonest tageljük és elcseréljük még egy első körért, mert akkor kell belső rusher. De ő és DJ Jones is maradni fog nagy eséllyel, ergo, melléjük csak kiegészítő kell.
több mint 2 éve
Chubb úgy hoz eddig pro bowler kaliber szezont, hogy a csapaton belül 4. pass rush win rate-ben, viszonylag sokkal lemaradva Gregory-tól, Browningtól és Bonittótól.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő minden meccsen pályán volt, és Bonitto egy szituációs rusher, nem komplex játékos mint a másik három. De na, én azért nagyon nevetek azon amikor azt fejtegetik az első körössel melyik OLB prospectet is kéne húzni. Konkrétan egyiket se.
Cruyffista
Jackson lassan nyugdíj, kéne egy elit hibrid S/LB oda a TE-k ellen.
WR nem, TE sem valószínű, RB-t olyan magasan tuti nem.
OT, OG, de ha rossz a rendszer akkor tök mindegy milyen prospect.
FLZOLI
CB Surtain túloldalàra 😉
Zalán
meglátjuk hogy Darby marad-e
Kwon van slotba, ugye? mondjuk a Bassey-Oje és főleg Mathis pad nem tetszik

mondjuk ILB-t tuti nem első körbe hoznék, és Jackson pótlását se ott akarnám megoldani
ha judit off és sutton is így el tud tűnni, patrick meg sérült egy WR1 potenciált megérheti húzni
de valszeg OT kell
OG-t is lehet második nap húzni jót sztem

több mint 2 éve
Chubb úgy hoz eddig pro bowler kaliber szezont, hogy a csapaton belül 4. pass rush win rate-ben, viszonylag sokkal lemaradva Gregory-tól, Browningtól és Bonittótól.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő minden meccsen pályán volt, és Bonitto egy szituációs rusher, nem komplex játékos mint a másik három. De na, én azért nagyon nevetek azon amikor azt fejtegetik az első körössel melyik OLB prospectet is kéne húzni. Konkrétan egyiket se.
Cruyffista
FLZOLI
CB Surtain túloldalàra 😉

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Cruyffista

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Chubb hiánya az elmúlt èvekben eddig is gyengítette a védelmet. Most egy fél idényben a valós kèpességei szerint játszik, s vezér is, a statunk mégis 3-5. Miközben a vèdelem elit. De nem pár szereplő miatt az. Kiesik Simmons, megy tovább, kiesik Surtain, megy tovàbb… Kiesik Jewel, megy tovább. Ez a védelem megadja az O-nak a győzelem esèlyét, és megàllítja a végén az ellent, le tudja zàrni a meccset. Az O-val van problemábk, és ott sem a tehetsèg hiánya miatt. Van egy jó rendszer a D-ben, ez Chubb nèlkül is működik, s lett egy első körünk jövőre. Jól van minden. Chubb új szerződése pedig semmiben nincs kölcsönhatásban Wilson szerződésével.

több mint 2 éve
Wilson vakon hanyigálja fel gyors embereknek: Javítsatok ki ha tévedek, de a Wilson Lockett duó majdnem minden rekordot birtokol a liga történetében QB-WR hatékonyságban, pontosságban, pedig itt nem az 5 yardos sreen passzok lettek kiosztva.
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Chubb 5 év 119 millió (23,8/év) , 63,2 (12,8/év) garantáltba a Phins-nél
Én örülök, hogy ennyiért (ekörüli összegért) nem tartottuk meg😅
noflyzone
Őszintén szólva, Wilson szerződése ennél ezerszer rosszabb, és ezt már idény előtt megmondtam.

Az eddigi brutál Broncos D gyengül folyamatosan ami a csapatot tartotta és én nem gondolom, hogy ez a helyes út a Mile Highon.
KeyG
Wilson szerződése annyira releváns ide, mint az hogy már idény előtt megmondtad. Nagyjából semennyire. Vagyis annyiból egy kicsit, hogy 1 szar szerződést jobban elvisel a csapat mint 2-t, tehtá egy - már szezon előtt megmondott - rossz szerződés szűkítette az FO mozgás terét Csabi esetében, így nehezebb volt összehozni a hosszabbítását, nőtt az elcserélésének az értelme. Bár egyébként ezt is inkább Gregory érkezése előjelezte, mert én posztokra bontanám le, hogy a sapka hány százalékát akarom oda költeni, és egy nagy szerződés már adott volt a következő évekre.
Chubb nem ennyire domináns EDGE rusher és a sérülései miatt kockázatos befektetés. Lehet jobb szerződés lesz mint Wilsoné, de attól én is örülök, hogy nem költöttünk ennyit rá. És pl nem örülök amennyit költöttünk Gregory-ra. Ha nincs Gregory, lehet meg is ért volna ennyit Csabi, és most azon aggódnék, hogy mennyi belőle a fully garanteed, meg hogy független attól, hogy kifizetjük-e a pénzt, egészséges marad-e számíthatunk-e a játékára. Mert attól még hogy Ja'Wuan James utolsó évét nem kellett kifizetnünk, attól még az FO valamikor hátradőlt hogy meg van a fal széle, oszt kvára nem volt meg... btw, járhatunk így Gregory-val is de a depth mögötte eggyel jobb mint az RT választék volt mostanában Denverben...

Ja, a védelem gyengül, de akkor is gyengült volna, ha szezon végén kompenzációs pickért távozik Chubb. Vagy megkapja ezt a pénzt, és ezért nem marad máshova a védelemben.

Hogy mi a helyes út? Az nem egy "út", hogy most elcseréltük Chubbot. Ez alapján nem lehet projektálni az FO működését. Amúgy meg amíg ennyire szar az offense, semmire nem megyünk, szóval az a helyes út, hogy azt legalább elfogadható szintre hozzuk. Mert az egy út mondjuk, hogy leszarjuk az offense-t, és majd safety-kkel meg pick6-ekkel nyerjük a meccseket, csak nem nyerhető, valójában a 2015-ös offense se volt ennyire szar, csak nagyon nagy volt a kontraszt 2014-hez képest.
Próbálkoztunk kinöveszteni egy fiatal offense-t, egyszerre jött Jeudy, Hamler, Okwuegbunam, előtte csomagban jött Lock és Fant, egyelőre nem jött be. Kinyitottuk a pénztárcát Wilsonért, előtte Gordonért, az sem jött be, de ez nem azt jelenti, hogy akkor mondjunk le az offense-ről.

Chubb nem egy Von Miller szintű játékos nálam, én se értékelném őt annyira, mint amennyit most kapott. Ettől függetlenül egy szimpatikus hardworker csapatért játszó játékos, örülni fogok, ha egészséges tud maradni és jól jár vele a Miami. Mi meg ebből a pénzből remélem megoldjuk hogy megbízhatóan 20 pont - húsz érted, nem harminc vagy negyven, csak 20, ez az álomhatár nekünk - fölött termeljen az offense, meg egy kicsit kevesebb 3&out, hogy néha tudjon egyet fújni a defense. Maradhat a defense a dominánsabb a védelem, maradni is fog rövid távon, Chubb nélkül is, de ennyire kevés offense-zel nem lesz itt semmi. Lehet csak egy jó OC/HC kell, lehet egy 20+ milliós iOL, lehet akármi. A védelemből biztos hiányzik majd Chubb, de bőven elég jól megoldják szerintem nélküle is, az achilles sarok a futás elleni védelem, kíváncsi vagyok onnan mennyire hiányzik majd, passz siettetők vannak a depthben...

Egy kicsit kíváncsi vagyok, hogy 5-3nál is cseréltünk volna-e kockáztatva, hogy elmegy rajta a PO, most ha minden így marad reménytelen a PO, ha meg sikerül összerakni az offense-t és megfordítani a szezont, akkor Chubb nélkül se sokkal rosszabbak az esélyeink. Szezon végén meg ennyit nem adtunk volna neki, akkor inkább most menjen ilyen ellenértékért, mint kompenzációs pickért év végén.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
noflyzone
Őszintén szólva, Wilson szerződése ennél ezerszer rosszabb, és ezt már idény előtt megmondtam.

Az eddigi brutál Broncos D gyengül folyamatosan ami a csapatot tartotta és én nem gondolom, hogy ez a helyes út a Mile Highon.
KeyG
a kettő nem függ össze
szezon előtt Gregoryt kitömtük, szezon közben bedurrant Browning és Cooper/Bonito nem tűnik kutyaütőnek (sőt)
szal Csabi posztja telített és ezt a szerződést nem érné meg nálunk
ez független attól hogy Wilson mennyit kap
Negritis, a vajda
Két meccset láttam a Broncostól, nem tudom megítélni viszont szerintem Wilsont kitömni olyan áron amit adtatok hülyeség volt.
Mellette minden OC hülyének látszik és nem védem Hackettet de emlékszem arra, hogy Hamler tök üresen volt.
A Broncosban nincs egy Metcalf vagy egy Lockett akire feldobja vakon a mélybe és elkapja.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
noflyzone

KeyG
Miért lenne ezerszer rosszabb? Ha Wilson úgy játszik, ahogy elvráható tőle az elmúlt 10 év alapján, akkor az egy kifejezetten jó szerződés, ha nem, akkor nyilván nem az, de ezt majd 1-2 év távlatából lehet megállapítani, előtte mérsékelten alátámasztott szubjektív vélemény csupán.

Ha általánosságban beszélsz arról h nem éri meg top10es fizut adni egy QB-nak, azzal sem értek egyet: ebben a sportban semmire sem mész top10-es QB-nélkül, az meg ennyibe kerül.

Ha már szerződések: nincs az az Isten h egy Edge posztra elsípoljunk összesen évi több mint 40 millát, ha van Wilson, ha nincs, főleg h Chubb qvasérülékeny, ráadásul itt megvan a mélység a poziban, amit már ezerszer leírtunk.

Nekünk ez a szerződés sehogy sem érte volna meg, de floridában remélem egészséges marad és örömüket lelik benne, mert emberileg kiváló, míg játékosként is átlag feletti tud lenni egy jó rendszerben.
Általános Doktor
Számomra Russel Wilson évek óta nem Top 10-es. Statisztikahajhász, és itt bukik meg nálam a szerződése.
KeyG
Okés, jogod van ehhez a véleményhez, de nem értek egyet vele. 1-2 év és kiderül h kinek van igaza.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
noflyzone

KeyG
Miért lenne ezerszer rosszabb? Ha Wilson úgy játszik, ahogy elvráható tőle az elmúlt 10 év alapján, akkor az egy kifejezetten jó szerződés, ha nem, akkor nyilván nem az, de ezt majd 1-2 év távlatából lehet megállapítani, előtte mérsékelten alátámasztott szubjektív vélemény csupán.

Ha általánosságban beszélsz arról h nem éri meg top10es fizut adni egy QB-nak, azzal sem értek egyet: ebben a sportban semmire sem mész top10-es QB-nélkül, az meg ennyibe kerül.

Ha már szerződések: nincs az az Isten h egy Edge posztra elsípoljunk összesen évi több mint 40 millát, ha van Wilson, ha nincs, főleg h Chubb qvasérülékeny, ráadásul itt megvan a mélység a poziban, amit már ezerszer leírtunk.

Nekünk ez a szerződés sehogy sem érte volna meg, de floridában remélem egészséges marad és örömüket lelik benne, mert emberileg kiváló, míg játékosként is átlag feletti tud lenni egy jó rendszerben.
Általános Doktor
Számomra Russel Wilson évek óta nem Top 10-es. Statisztikahajhász, és itt bukik meg nálam a szerződése.

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
noflyzone

KeyG

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
noflyzone

KeyG
a kettő nem függ össze
szezon előtt Gregoryt kitömtük, szezon közben bedurrant Browning és Cooper/Bonito nem tűnik kutyaütőnek (sőt)
szal Csabi posztja telített és ezt a szerződést nem érné meg nálunk
ez független attól hogy Wilson mennyit kap

több mint 2 éve
noflyzone

több mint 2 éve
Shanny Magic Denver Broncos 201

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal