Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Én azon is csak nevettem, mikor kiderült hogy a mi helyünkön kiválasztott Mahomes korszakos tehetség, mi meg kivittünk egy gyereket aki focizni sem tud.Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Süt még valaha nap Denver felett?
Én most elengedném a szezont és rámennék az 1/1, 1/2-re.
Bár az Arizonát nehéz lesz alulmúlni.
Nem vártam po-t.
Nem fogom Payton agyalni.
Én egyáltalán nem bánom, hogy Hackett-et kritikával illete.
Wilsonnal kapcsolatban is megvárom az idény felét. De az tény, túl van a zenitjén, és iszonyatosan túlfizetett irányító. Mindez Paton felelőssége.
Itt leszek, és meg fogok nézni minden meccset. Mert szeretek Broncos szurkoló lenni.
És kifizettem a Daznt.
Szeretem ezt a közösséget. Ezt a mi közösségünket. Rohadt jó volt sgyütt meccset nézni.
Rohadt jó volt tegnap látni, hogy az első hátom td-t mind “újoncok” hozták. Hogy elkezd körvonalazódni egy új, friss csapat. Ebből visszazuhanni, s így…
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
Btw engem a jelenlegi "elég jó a csapat, de nem elég jó az SB-hez" jobban idegesít mint az az időszak mikor a Pats szárazon tolta be mindenkinek a rudat 😀
ThySoul
StormST
Nem kell ráizgulni, ha úgy érzed káros a mentális egészségedre pihentesd kicsit a dolgot, egyébként meg ne legyen elvárásod, ez csak egy játék, rendelj egy pizzát, egyél egy zacsi chipset és kapcsolódj ki 3 órára.
több mint 2 éve
Igen, a "majdnem ott vagyunk, valami hiányzik, csak nem tudni mi" egyébként rosszabb, mint a folyamatos szopás, nekünk is ez volt igazából 2011-2015 között...Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
Wilsonnal kapcsolatban is megvárom az idény felét. De az tény, túl van a zenitjén, és iszonyatosan túlfizetett irányító. Mindez Paton felelőssége.
Itt leszek, és meg fogok nézni minden meccset. Mert szeretek Broncos szurkoló lenni.
És kifizettem a Daznt.
Szeretem ezt a közösséget. Ezt a mi közösségünket. Rohadt jó volt sgyütt meccset nézni.
Rohadt jó volt tegnap látni, hogy az első hátom td-t mind “újoncok” hozták. Hogy elkezd körvonalazódni egy új, friss csapat. Ebből visszazuhanni, s így…
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
Btw engem a jelenlegi "elég jó a csapat, de nem elég jó az SB-hez" jobban idegesít mint az az időszak mikor a Pats szárazon tolta be mindenkinek a rudat 😀
ThySoul

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???Én olyan sokat nem szenvedtem a Bills nyomorúságos formája alatt, de egyébként annyi hogy nem vettem komolyan. A meccs egy vasárnap esti program volt, egy zacskó chips meg egy/két pohár kóla tarsaságában.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
Szerkesztette: ThySoul
több mint 2 éve
Én azt vettem észre magamon tegnap, hogy már nem tudtam igazán örülni a 21-3-nak. Nem tudom, hogy előérzet volt, vagy csak a sok év szopás miatti bizonytalanság, de már nem ment az örömködés...

több mint 2 éve
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ???igazán megérteni h ez csak egy játék és h igazából teljesen mindegy nyer v veszit a csapatom nincs hatással az életemre. egyszerünek hangzik, nem az.
Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
Zalán
több mint 2 éve
Évtizedes távlatban gyalázatosan szereplő csapatok szurkolóit kérdezem, mik voltak a megküzdési stratégiák szemèly és csoport szintjén ??? Browns
Jaguars
Bills
Jets
Lions,
Raiders
Dolphins
Buccaners
??
Nem vártam po-t.
És kifizettem a Daznt.
Keserű pirula.
Nagyon.
Lenn vagyok.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Mindegy mennyit kapunk, a lényeg, hogy max 3-al, de veszítünk...

több mint 2 éve
csak nemLehet itt bírózni, lehet kifogásokat keresni, csak felesleges. 18 pontos előnyről nem szabad kikapni, ha Mahomes állt volna a másik oldalon, még akkor sem fér bele, így meg aztán pláne.Over
A kérdéses PI-ig el sem kellett volna jutni egyébként, én fel sem idegesítettem magam rajta. Most akkor jöhet a Dolphins, a kapott pontokat meghúzom 50-nél, lehet tippelni, hogy over vagy under
Vonster
Heisman nádor
több mint 2 éve
Lehet itt bírózni, lehet kifogásokat keresni, csak felesleges. 18 pontos előnyről nem szabad kikapni, ha Mahomes állt volna a másik oldalon, még akkor sem fér bele, így meg aztán pláne.Over
A kérdéses PI-ig el sem kellett volna jutni egyébként, én fel sem idegesítettem magam rajta. Most akkor jöhet a Dolphins, a kapott pontokat meghúzom 50-nél, lehet tippelni, hogy over vagy under
Vonster
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nézd, ha dadogott vona az elkapó kezében a labda és ezzel a "szereléssel" eltakarít mindent, akkor azt mondanánk mekkora play. Nekem inkább a büntetés, mint hogy azért késik mindig minden védő egy ütemet mert hezitál hogy szabad-e még szerelni... A büntetés jogosságát nem vitatom, azt se hogy az olykor sokba kerül, de ez nem a Talib fjata szemkibökős hülyeség kategória volt...Az előző meccs az még inkább pech volt, megcsúszott a WR, ami miatt "belehajolt" az ütésbe, de KJ ott nem fejre ment. Jogos bünti, nem ezt mondom, de nem szándékos volt.Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...nekem kezd a tököm ki lenni vele
StormST
ahogy lassul lábon úgy fogy el fejben is és fontosabb neki az ellenfél kiütése mint a play megakadályozása
mindig is keményen odament, de ez a fajta felesleges durvaság számomra az utóbbi 1-2 évben lett ennyire sok
2 meccsen 2 teljesen felesleges és balfasz ütközés
asszem kell 3-4 év a visszavonulása után hogy megint a jóra emlékezzek
Negritis, a vajda
Itt nem tudom mire gondolt h ezt hogy lehet megúszni.
Általános Doktor
Tavaly is "komplex" séma volt mégis jobban ment. Főleg az elején. A türelem hiányában nyilvánvalóan benne van az, hogy van már történelme a kóklernek a Broncos-zal, de ez egyelőre nagyon kevés.Szabad?!Am idén ez nem igaz, nem para a fal, és nincs érdemi gond RW-vel sem.
"Pedig, ha lenne egy "rendes fala" Wilsonnak. Így nem lehet játszani, folyton az életéért futott, és így is a hátán vitte a csapatot. Ha a védelem nem dől össze, akkor behúzzátok a wint. Edzőbá nem ért az OL-hez és ez baj."
(összerakva 2017-19 közötti seahox topic HSZeiből)
Helmut a kint felejtett 40-es tábla
A probléma h bottom 5 védelem van kialakulóban és ez sajna nem túlzás.
Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolónk kívül |
Általános Doktor
Nyilván alulteljesít a védelem, ahogy a védelmek 85%-a a 2. meccs után. Komplex sémák azok ilyenek. A farkasok sincsenek kieresztve, mindenki konzervatívabb, mert sok még a hiba. Lehet játszani Wade Phillips féle rendszert, csak tegyél a védelem tengelyébe 5 db szupersztárt, lehetőleg elit passrusshert 2 db-t és meg lesz minden oldva. Csak itt nem ez volt az irány. Van egy Wilson 2db 1. körért mint utolsó hiányzó láncszem, meg Jeudy 1. kör , Fant 1.kör meg ilyenek. Mims sem tűnik tehetségtelennek, meg a Sutton sem olyan nagyon rossz.
DE szerintem van az O oldalon is "baj". Szóval a 2. héten vagyunk, a védelmek jelentős része még nincs egyben, és nagyon nem egyenletes az O mutatvány immáron a 2. meccsen. A Raiders védelmet beárazta a Bills O.
Most volt nyomás is - igen igen sok volt a nyomás. Ilyen nyomás alatt 56%-os completion, az megint csak nagyon nem Wilson. Extrém nyomás esetén is 61% a medián 2021-ig. Két labdavesztés meg sok.
Szóval Washington csinált egy pályamódosítást (szebb szó, mint az outcoach) és szétborult a terv. És, hogy van e baj a támadókkal, azt jól jelzi, hogy a Washington viszont kiengedte a farkasokat, mert ki merte engedni őket, mert tudta, hogy vesén vágják a támadókat, és azok szépen le is mennek.
De midegy ez csak az én és a csajom véleménye.
Laikusként az offense és defense oldalon is gondok vannak, csak az egyik oldalon jobbak a mester korábbi referenciái (mégha szerintem túlértékeltek is) mint a másik oldalon.
De ha kivesszük Wilson 5 legjobb és 5 legrosszabb snapjét valószínűleg ugyanazt a középszart kapjuk, mint ami évek óta van.
Egyébként a türelem egy olyan dolog, hogy mindenkinek meg kéne adni, mert nem ő tehet az elődök hibájáért, de ugye ő óriási arccal mondta, hogy biztos PO, Hackett mindent szarul csinált a csapat az elit, arra van ideje és energiája, hogy azt elemezze milyen szar a Jets, ami ugye csak azt jelentheti, hogy nálunk már minden munka el van végezve és veretlen szezon utáni SB győzelem jön. Egy ilyen bohóc felvonulás után cikibb a 0-2, mint egy évek óta 5-7 győzelmes csapat első évében...
És akkor ugye tegyük hozzá, hogy tavaly meg arról volt szó, hogy itt végre nem Wilsonnak teljesen egyedül minden segítség nélkül kell hátán vinnie a csapatot, mint mondjuk 13-ban, hanem csupa future HOF-mel van körül véve. Most az 52 HOF csapattárs mellé kapott egy igazi támadóguru mastermindot is. Nem tudom ki marad felelősnek aki majd év végén elviszi a balhét. A Walmart nem fogja, Paton a liga legjobb GM-je, Payton a liga legjobb HC-ja, Wilson meg a liga legjobb QB-ja
Oké, nem úszott még el a szezont, lehet verni pl a KC-t oda-vissza ehelyett a 2 forduló helyett, csak akár meg is lehetett volna várni míg jönnek az eredmények, mielőtt kikiáltjuk magunkat esélyesnek és ezen az se változtat, ha amúgy sikerül megfordítani a szezont, amiből azért 15 meccs még hátra van.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Az előző meccs az még inkább pech volt, megcsúszott a WR, ami miatt "belehajolt" az ütésbe, de KJ ott nem fejre ment. Jogos bünti, nem ezt mondom, de nem szándékos volt.Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...nekem kezd a tököm ki lenni vele
StormST
ahogy lassul lábon úgy fogy el fejben is és fontosabb neki az ellenfél kiütése mint a play megakadályozása
mindig is keményen odament, de ez a fajta felesleges durvaság számomra az utóbbi 1-2 évben lett ennyire sok
Negritis, a vajda
Itt nem tudom mire gondolt h ezt hogy lehet megúszni.
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...nekem kezd a tököm ki lenni vele
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A bírózáshoz: én szégyelltem volna magam, ha ott a végén behúzzuk, annyira nem érdemeltük meg a meccs képe alapján...Az a DPI fújható lett volna szabálykönyv alapján, de ha minden ilyet bedobnának, akkor nem lenne levédekezett passz az egész ligában, nem a contact miatt nem kapta el, vagyis inkább azt mondanám, hogy annak ellenére is el kellett volna kapnia Sutton-nek, ha jó a passz és ő is ott van fejben rendesen, de egyik se volt meg...

több mint 2 éve
Komolyan mondom, ezek után imádkozni fogok, hogy félidőben álljunk vereségre, akkor talán nem szarunk bele totálisan a második félidőbe. Lehet Nagynév mindenkinek már pezsgőt osztogat félidőben?2. negyed 9:01-nál 21-3 volt, onnantól 24-35-ig:
RW fumble 2. snap-nél
3&out
3&out
INT 5 play után
short field-en 8 play-el haladtunk 38 yard-ot, FG
3&out
Mire észbe kaptunk már 11-el vezettek, nem akkor kellett volna felébredni...
RW statjai:
21-3-ig: 5/7 147 yard 2 TD
21-3 után: 13/25 161 yard 1 TD 1 INT 1 fumble lost
21-3 után a Hail Mary nélkül: 12/24 111 yard 0 TD 1 INT 1 fumble lost
Mims gyors, mint a szél, de a második hosszú elkapása után egy 2 yard-os futása volt csak, még csak felé se nézett RW közel 2,5 negyeden keresztül...
A futójáték kb. elhanyagolható, nem tudom, hogy fal nem jó hozzá, vagy a play-ek szarok, de nagyon súlytalan az egész...
A védelem az én szememben azt sínyli meg, hogy évek óta kb. minden energiát és pénzt arra tolunk el, hogy a támadó oldalt rendberakjuk, ami kevés pick meg FA pénz a D-be ment mostanában, az meg nagyrészt rossz helyre ment, Bonitto nem ér egyelőre közel se annyit, mint egy 2. körös pick-nek kéne, Gregory nagyon kevés, Zach Allen 2 meccs alapján nem fogja megváltani a világot, de persze nála még korai megmondani, stb. Erre rájön még a világtalan balfasz VJ ----> tragédia...
Akire még kitérnék, az Kareem: egy ilyen rutinos játékosnak ennél több esze kéne legyen. 2 értelmes safety maradt a keretben, nem csinálhat ilyen baromságokat, amikor abból a 2-ből ő az egyik. Remélem még el is tiltják, akkor lesz csak igazán szép átjáróház a secondary...

több mint 2 éve
Lehet itt bírózni, lehet kifogásokat keresni, csak felesleges. 18 pontos előnyről nem szabad kikapni, ha Mahomes állt volna a másik oldalon, még akkor sem fér bele, így meg aztán pláne. A kérdéses PI-ig el sem kellett volna jutni egyébként, én fel sem idegesítettem magam rajta. Most akkor jöhet a Dolphins, a kapott pontokat meghúzom 50-nél, lehet tippelni, hogy over vagy under
több mint 2 éve
Szerintem most az en belekotnyeleskedesem kepviseli a pozitiv szemleletet a topikotokban, foleg RW-vel szemben vagyok elfogult, de az a fumble, habar szerencsetlen volt, onmagaban megkerdojelezheto dontesbol ered. Nem kell eroltetnie a futast, hacsak nem a game mulik rajta.Szabad?!Am idén ez nem igaz, nem para a fal, és nincs érdemi gond RW-vel sem.
"Pedig, ha lenne egy "rendes fala" Wilsonnak. Így nem lehet játszani, folyton az életéért futott, és így is a hátán vitte a csapatot. Ha a védelem nem dől össze, akkor behúzzátok a wint. Edzőbá nem ért az OL-hez és ez baj."
Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolón kívül |
Általános Doktor
Az INT nem tudom mi volt. Nem sima aladobas volt, ott arra szamitott, hogy a WR visszavag a routjabol. Vagy kommunikacios problema volt, vagy brainfart INT, egyiknek sem kellene elofordulnia mar a 2. heten.
A vedelem az nagyon harmat. Kritikus drajvban meg iden nem csinalt stop-pot, az biztos. De ha alapvetesnek vesszuk, akkor ezzel mar nem tudsz mit kezdeni.
Ami engem jobban zavart az a felidei valtoztatas a blokkolasi schemaban. Elso felidoben ez a felelmetes WAS passrush nem ert oda erdemben Russhoz, kiemelkedoen jatszott az O#, mely TD-k stb. A masodik felidoben viszont teljesen osszeesett a fal. Erthetetlen.
R. Wilson 18/32 308 3 TD (ebbol az egyik a makos hailmary volt) 1 INT
R. Wilson 6 carry 56 yards
Az elso felidobol ha tobbet tudna atmenteni a csapat a masodikra is, akkor szamottevo javulas lesz. Ha azt nezzuk, tavaly 16-17 pontot atlagoltatok talan, iden ugy tunik az O# sokkal veszelyesebb. A labdaeladasokat kellene kikuszobolni.
több mint 2 éve
Szabad?!Am idén ez nem igaz, nem para a fal, és nincs érdemi gond RW-vel sem.
Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolónk kívül |
Általános Doktor
Nyilván alulteljesít a védelem, ahogy a védelmek 85%-a a 2. meccs után. Komplex sémák azok ilyenek. A farkasok sincsenek kieresztve, mindenki konzervatívabb, mert sok még a hiba. Lehet játszani Wade Phillips féle rendszert, csak tegyél a védelem tengelyébe 5 db szupersztárt, lehetőleg elit passrusshert 2 db-t és meg lesz minden oldva. Csak itt nem ez volt az irány. Van egy Wilson 2db 1. körért mint utolsó hiányzó láncszem, meg Jeudy 1. kör , Fant 1.kör meg ilyenek. Mims sem tűnik tehetségtelennek, meg a Sutton sem olyan nagyon rossz.
DE szerintem van az O oldalon is "baj". Szóval a 2. héten vagyunk, a védelmek jelentős része még nincs egyben, és nagyon nem egyenletes az O mutatvány immáron a 2. meccsen. A Raiders védelmet beárazta a Bills O.
Most volt nyomás is - igen igen sok volt a nyomás. Ilyen nyomás alatt 56%-os completion, az megint csak nagyon nem Wilson. Extrém nyomás esetén is 61% a medián 2021-ig. Két labdavesztés meg sok.
Szóval Washington csinált egy pályamódosítást (szebb szó, mint az outcoach) és szétborult a terv. És, hogy van e baj a támadókkal, azt jól jelzi, hogy a Washington viszont kiengedte a farkasokat, mert ki merte engedni őket, mert tudta, hogy vesén vágják a támadókat, és azok szépen le is mennek.
De midegy ez csak az én és a csajom véleménye.
több mint 2 éve
Szerintem összességében Wilson sem volt jó. Legalábbis nem annyira, ami elvárható lenne egy iranyitotol, akiért es akinek ennyit fizettunk.Szabad?!Am idén ez nem igaz, nem para a fal, és nincs érdemi gond RW-vel sem.
Jár a taps VJ kinevezéséért, de ügye ki látta ezt jönni | az összes broncos szurkolón kívül |
Általános Doktor
Az első 3 driveban jól osztogatott, voltak jó mélységi megoldásai is. De a fumble után (ami nem volt egy túl okos megoldás) megint szétesett a játéka. Az az int totál brainfart volt, de most emlékezetből az egyik FG driveban is benne hagyott egy TD-t, mert Jeudynak szarul passzolt, a sackekbe is állandóan beletancikalt. Az utolsó drive meg annyira szenvedos volt, h fajt nézni.
Nyilván nem akarom rakenni a vereséget, mert ezzel a védelemmel nem nagyon fogunk meccset nyerni, foleg h igazából mindegy hány pontot rak fel az offense, ok képesek lesznek 1 ponttal többet kapni, de nekem ettől függetlenül kevés Wilson eddig.
Talán multheten hangzott el itt vagy eredménykovetoben, h arra jó Wilson, h ne veszítse el a meccseket, de sajnos arra nem, h meg is nyerje nekünk. Márpedig tudtommal ő pont ezért érkezett, h nyerjen.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Szabad?!Am idén ez nem igaz, nem para a fal, és nincs érdemi gond RW-vel sem.
Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 2 éve
Szabad?!"Pedig, ha lenne egy "rendes fala" Wilsonnak. Így nem lehet játszani, folyton az életéért futott, és így is a hátán vitte a csapatot. Ha a védelem nem dől össze, akkor behúzzátok a wint. Edzőbá nem ért az OL-hez és ez baj."
több mint 2 éve
Jó lesz ez, irány az értékes draftcetli, remélem az idei már nálunk marad.Pass rush nincs, a db állomány ócska, középen a safetyt és az LB-k bűn lassúak vagy középszer alatt karistolnak. Nem épp egy bomba D# alapjai ezek....
több mint 2 éve
Érzésre az elmúlt 10 év leggyengébb védelme kezd összeállni, ami elkeserítő.

több mint 2 éve
mims coolvj out
fml
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Nem néztem a meccset, csak egy fél negyedet láttam, mi volt a hiba?1. A zebrák miatt kaptunk ki.
akdestroyer
A végén nem dobták rá az egyértelmű dpi-t a ketpontosra. Jövő héten jobbak leszünk, a Miami ellen megbosszuljuk. Az első félidőben mindenképp.
2. Hogy Paton leszerződött egy csapda-kontraktra 5 évet Wilsonra, anélkül, hogy egyetlen snap-et látott volna tőle élesben.
3. Hogy Elway nem Shanahant választotta HC-nak, hanem egy bizonyos Vance Josephet. Jézusom. Ez az ember a DC. Hogy az istenbe gondoltuk, hogy a kezébe lehet adni egy ilyen csapatot.
4. Hogy Bowlen bácsi meghalt.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Nem néztem a meccset, csak egy fél negyedet láttam, mi volt a hiba?Hackett
akdestroyer
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear