NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
2
2
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Rypiennek ma 44szer (!!!!!!) adta Hackett a kezébe a labdát. Mi volt vajon az elképzelés, mi volt a terv a meccsre? Hogy majd Brett fiú szetpasszolja őket? Fogalma sincs, hogy mi zajlik körülötte a pályán. Elképesztő mennyire fogalmatlan. Valami döbbenet.
Egyébként szerintem itt Patonnak is forró lehet a talaj, ha ez így folytatódik és nem bassza ki Hackettet, legkésőbb a szezon végén.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Félpálya, 4&1… PUNTkét perccel később
Felpalya, 4&1… PUNT
3.negyed…
48 mp van vissza, köszönjük a bíróknak hogy meccsben tartanak a végén és nincs INT, 4&10 dobjuk be a sarokba 2 ember közé, de azt is röviden…
Futás nulla
Nincs QB
5 újabb sérült
Esküszöm komolyan gondolkozok azon hogy leszarom azt a 160k, maradok itthon jovoheten..
több mint 2 éve
Legalább kiderült, hogy nem Wilson a gyenge, hanem Hackett alkalmatlan HC-nak, remélem Paton most vagy a jövő héten észreveszi, hogy nagy hiba volt kinevezni HC-nak (ilyen rossz Playbookot nem lehet összerakni, 3th Down-ra, és 4th Downra csak az EndZone-ba dobat labdát kulcsszituba)majd kibasszuk az OC-t és ráfogjuk
noflyzone
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
Legalább kiderült, hogy nem Wilson a gyenge, hanem Hackett alkalmatlan HC-nak, remélem Paton most vagy a jövő héten észreveszi, hogy nagy hiba volt kinevezni HC-nak (ilyen rossz Playbookot nem lehet összerakni, 3th Down-ra, és 4th Downra csak az EndZone-ba dobat labdát kulcsszituba)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Szégyen ez a csapat, ehhez nincs idegrendszerem. Majd nézem megint ha van értelme.
több mint 2 éve
Kurva gyenge megint, fasznak van így kedve Londonba menni…Rohadt jó múzeumok, könyvesboltok, pubok vannak. Vagy vonatozzatok ki a vidéki Angliára. Nem kell feltétlen meg is jelenni a Wembleyben, hogy 17 puntot lássatok. Szomorú ez az egész. Amúgy szerintem Paton izgulhat a legjobban az állásáért.
Heisman nádor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Esküszöm sírhatnékom van… ez gyalázat. Nézhetem majd ezt a fogalmatlan Ripet Londonban, kösszépen..
Hackett meg egy idióta. Nem HC. Egy büdös nagy kókler.
több mint 2 éve
hosszú lesz ez az évbroncos, lakers, pool, pick mind eléggé ergya
több mint 2 éve
A 3-6-os kezdés az obligát. Szóval ez csak a dolgok rendje. Seattle-ben hogy röhögnek rajtunk, megy oda a top5 pickünk. Csodás2-5Kezdtünk ilyen szarul PM óta? Szerintem nem
Zalán
Vonster
több mint 2 éve
Kurva gyenge megint, fasznak van így kedve Londonba menni…
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Fasza lesz 2-6al majd bye-ra menni.Nevetséges. Ilyen szar támadófocit soha, semmilyen csapattól sem láttam meg eddig. Szégyen.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Nem a játékosokkal van gond, a sok pénzzel.. Azért van egy Mahomes, van egy Allen.. Ne vicceljünk már.Egyetértek.Én még nem írom le, mert valami nagyon bűzlik idén ligaszinten. Borzalmas focit játszik nagyon sok jónak várt csapat és QB. Olyanok is, akik eddig PO meccseket nyertek.Én is ezen filóztam az elmúlt napokban, 3-4 csapaton kívül botrány, ami megy, akár eredemények, akár teljesítmény, akár mutatott játék tekintetében. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Cruyffista
jobbágy#JC6
Rodgerssel, Bradyvel mi a helyezet?
Hirtelen ők is bust QB-k lettek, mint RW?
Nyílván nem.
Kurva érdekes ami itt folyik.
akdestroyervége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.a neveket tetszés szerint lehet cserélni
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Brady meg Rodgers befezi, sztem csökenifog nézőszám,lejtő.
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
mustaine
több mint 2 éve
2-5
több mint 2 éve
Ez szerintem már egyértelmű: Manning óta messze az idei a legrosszabb offense. Ami azért nem kis szó. Ha van esze Patonnak már a bye week alatt kiteszi Hackett-t, mert ennek semmi értelme a világon.
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.Legszívesebben pólóra nyomatnám!
De ami engem jobban zavar hogy nincs helyére senki, aki nyomdokaiba léphetne,egész nflrosteren.
Az egész passz Játék Dőglödik ebbe mostani Nflbe. (vagy ennyit fejlödtek védelmek?)
Szabályok rosszak, összevissza Zászloznak. Egyszeruen nem éri meg passzolni,(int,sérülések) max rövideket.
Brady még jo, Luck az utolso QB aki még elit Irányito lehet ebbe Mostani Nflbe. lehet itt bármilyen draft meg ilyenek. Mondjatok Csapatokat ahol fény van az alagut végén QB pozicioba.????
Annyira összetett játék QB, hogy nehéz kiemelkedni, és sérülékeny. Lehet már jo qb edzők sincsenek,?Gyuri34
9 évbe telt, de kiderült, hogy végig neki volt igaza.
A vátesz!!!
több mint 2 éve
Egyetértek.Én még nem írom le, mert valami nagyon bűzlik idén ligaszinten. Borzalmas focit játszik nagyon sok jónak várt csapat és QB. Olyanok is, akik eddig PO meccseket nyertek.Én is ezen filóztam az elmúlt napokban, 3-4 csapaton kívül botrány, ami megy, akár eredemények, akár teljesítmény, akár mutatott játék tekintetében. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Cruyffista
jobbágy#JC6
Nyílván nem.
akdestroyer
vége Manningnak. sztem 60% hogy most befejezi.a neveket tetszés szerint lehet cserélni
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Egyetértek.Én még nem írom le, mert valami nagyon bűzlik idén ligaszinten. Borzalmas focit játszik nagyon sok jónak várt csapat és QB. Olyanok is, akik eddig PO meccseket nyertek.Én is ezen filóztam az elmúlt napokban, 3-4 csapaton kívül botrány, ami megy, akár eredemények, akár teljesítmény, akár mutatott játék tekintetében. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Cruyffista
jobbágy#JC6
Nyílván nem.
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Én még nem írom le, mert valami nagyon bűzlik idén ligaszinten. Borzalmas focit játszik nagyon sok jónak várt csapat és QB. Olyanok is, akik eddig PO meccseket nyertek.Én is ezen filóztam az elmúlt napokban, 3-4 csapaton kívül botrány, ami megy, akár eredemények, akár teljesítmény, akár mutatott játék tekintetében. Örülök, hogy nem vagyok egyedül.
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Wilson alá amíg nem toltuk be az all int rendszerfit weaponok terén, támadófal terén, és legalább még egy elfogyasztott HC terén, felesleges mozdítani, mert nincs az a pickmennyiség amivel nem törölhetjük ki ennyi halott pénzzel. És hs belegondolunk, még mindig több esély van arra hogy Wilson visszakerül az elit pályára, minthogy az elmúlt években kiismert mocsárban turkálvs kincset találunk.Én még nem írom le, mert valami nagyon bűzlik idén ligaszinten. Borzalmas focit játszik nagyon sok jónak várt csapat és QB. Olyanok is, akik eddig PO meccseket nyertek.
több mint 2 éve
Részemről mehet mindegyik. Szeretem őket, de annyira nem működik semmi, ami Jeudyt és Hamlert illeti. Persze szar lesz làtni, hogy mennyire jól fogják őket használni másutt. Mindenesetre a hangzatos nyári kellemes gondjaink vannak wr ügyben nyilatkozatok úgy omlottak össze, mint a kártyavár, és ez Hackett első felelőssége. Chubb pedig jó, de nem adnám meg neki a nagy pénzt őszintén. Bármit is játszik idén. Én mondjuk most annak örülnék, ha két első körért Wilsont elpasszolnánk. Semmi jelèz nem látom, hogy ez működni fog 5-7 èven keresztül.. Szomorú.. Ilyen gyenge offense-t sosem láttam itt. Pedig voltak parádés teljesítmények. Nahh.. Nem adtam fel, de hamar elértünk oda egy elvileg kurva drága hof irányítóval, hogy ugyanolyan érdektelenül, s iróniával telve ülök le meccset nézni, mint a bambamarha és a kókler idejében. Annyi, hogy a D-nek kibaszottul lehet drukkolni. Tele van érdekesnél érdekesebb emberkével az egység. Singleton rekordja pl. itt szóba nem kerül egy hete, a faszom Wilson miatt. Egész pofás Lb-ink lettek, pedig mennyit károgtunk itt. Ma azt várom, hogy tíz pont körül tartják a Jets-t.
több mint 2 éve
Rypiennél kevés impotensebb irányító vanMivel Lock egy pickgyár volt, ezért szerintem a produktív oldal fontosabb. Rypien a meccs végi leolvadásáig összerakott egy korrekt O-t, az akkori szintünkhöz képest konzisztens haladással, jó extra megoldásokkal. Persze, pont a meccs végi olvadása is megmutatta, miért QB2 legjobb esetben. De Lock ennél nem sok jobb teljesítményt rakott le Broncos mezben.Én nem így emlékszem, emlékeim szerint dobott 3 picket és sztárt csinált egy tucat cb-ből, meg volt egy nagy td-je Jeudynak, ami egy borzasztó dobás volt, és csak Jeudy zsenije mentette meg a picktől, a gyerek brutál gyengeEzzel a meccsel amúgy sehogy nem nyerhetünk, ha működőképes lesz az offense (nem lesz), akkor majd kitalálják, hogy Wilson a hiba? Ő az irányítónk a következő 7 évre, ha meg kikapunk, akkor 2-5, ami brutál gáz, nem is tudom volt-e ilyen szezonrajtunk PM óta, nem rémlik hirtelen, de szerintem nem. Ez a Jets nem is rossz most, és pár éve is szenvedtünk ellenük Rypiennel, nem várok semmi jót, vesztés lesz.Rypien kijátszotta Lockot a bugyijából anno a Jets ellen, mégse hitte el senki neki, hogy jobb nála. Maradjunk ugyanennél a logikánál szerintem.
Vonster
Cruyffista
Vonster
Cruyffista
a klasszikus LOSra passzoló srác akivel elhiszed hogy tudsz haladni a yacok miatt de pontot valójában alig szerzel
cserébe jön mellé a brainfart int
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Mivel Lock egy pickgyár volt, ezért szerintem a produktív oldal fontosabb. Rypien a meccs végi leolvadásáig összerakott egy korrekt O-t, az akkori szintünkhöz képest konzisztens haladással, jó extra megoldásokkal. Persze, pont a meccs végi olvadása is megmutatta, miért QB2 legjobb esetben. De Lock ennél nem sok jobb teljesítményt rakott le Broncos mezben.Én nem így emlékszem, emlékeim szerint dobott 3 picket és sztárt csinált egy tucat cb-ből, meg volt egy nagy td-je Jeudynak, ami egy borzasztó dobás volt, és csak Jeudy zsenije mentette meg a picktől, a gyerek brutál gyengeEzzel a meccsel amúgy sehogy nem nyerhetünk, ha működőképes lesz az offense (nem lesz), akkor majd kitalálják, hogy Wilson a hiba? Ő az irányítónk a következő 7 évre, ha meg kikapunk, akkor 2-5, ami brutál gáz, nem is tudom volt-e ilyen szezonrajtunk PM óta, nem rémlik hirtelen, de szerintem nem. Ez a Jets nem is rossz most, és pár éve is szenvedtünk ellenük Rypiennel, nem várok semmi jót, vesztés lesz.Rypien kijátszotta Lockot a bugyijából anno a Jets ellen, mégse hitte el senki neki, hogy jobb nála. Maradjunk ugyanennél a logikánál szerintem.
Vonster
Cruyffista
Vonster
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Én nem így emlékszem, emlékeim szerint dobott 3 picket és sztárt csinált egy tucat cb-ből, meg volt egy nagy td-je Jeudynak, ami egy borzasztó dobás volt, és csak Jeudy zsenije mentette meg a picktől, a gyerek brutál gyengeEzzel a meccsel amúgy sehogy nem nyerhetünk, ha működőképes lesz az offense (nem lesz), akkor majd kitalálják, hogy Wilson a hiba? Ő az irányítónk a következő 7 évre, ha meg kikapunk, akkor 2-5, ami brutál gáz, nem is tudom volt-e ilyen szezonrajtunk PM óta, nem rémlik hirtelen, de szerintem nem. Ez a Jets nem is rossz most, és pár éve is szenvedtünk ellenük Rypiennel, nem várok semmi jót, vesztés lesz.Rypien kijátszotta Lockot a bugyijából anno a Jets ellen, mégse hitte el senki neki, hogy jobb nála. Maradjunk ugyanennél a logikánál szerintem.
Vonster
Cruyffista