NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
59
15
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Emberileg ertettem (locker room) meg a palyan kivuli ugyeikre, nem a jatektudasukra.Akkor ebből az analógiából kiindulva RW is csak egy rendszer QB, aki 1-2 év és visszavonul, mert a Broncos-ban nem fog sok kenyeret enni.Jó, mondjuk ennek a szöges ellentétjét is mondták már csapattársai, hogy minden nap felhívja őket és kiváló vezér. Nem hinném, hogy ilyen emberként amit felvázolsz olyan szoros kapcsolatot épített volna a társaival Seattle-ben amilyet. Nyilván a magát történelmileg legleglegnek gondoló Seahawks D nem magában fogja keresni a hibát a Pats elleni vereség hogyanja után, és előkerülnek idővel ezek a mutogatások.Ez.
Cruyffista
En minden meccset lattam kb RW karrierjebol, ahogyan kb. minden PC meccset is. Az egesz PEte Carroll mantra es filozofia lenyege, hogy chip on the shoulder jatekosokat keres, akik bizonyitani akarnak a draft helyuk, vagy egyeb serelmeik miatt, fiatalokat akiket PC iranyithat, de a nagy szabadsagban es "batorito" kozegben olyan toxikus arcok lesznek, mint Bennett, Sherm, Lynch (mondjuk o inkabb fura es ontorvenyu volt), Angry Doug Baldwin, Percy Harvin, Golden Tate, ET stb. Meg kell nezni kibol mi lett a Hawks karrierje utan, vagy elotte mit csinaltak.
Shermnek meg kulonosen sajat magara kellene fokuszalnia, es nem mas haza tajan sepregetni, amikor csaldon beluli eroszakos rendorsegi ugye vannak a gyokernek. Mondjuk errol a temarol kb. egy 200-300 oldalt irtunk a Seahawks topikban.
Sherm es a bagazs akiket linklesz, a vesztes SB utan meg rasszista modon azt kifogasoltak, hogy RW "nem eleg fekete", nem rap zenere tolja az otlozoben, joban van az edzokkel, feher feleseg van (az elso felesege) es klasszik jofiu aki minden heten a gyerekkorhazat latogatja stb. Ebben mondjuk votl egy nagy valtozas, amikor elvileg a feleseget meghuzta Golden Tate. Utana osszehott Ciaraval, egy fekete RNB sztarral, akkor a public imidzse is valtozott, nagyon rafekudt erre a black culture dologra. Ettol fuggetlenul ugye Sherm es Lynch eloallt azzal az elmelette, hogy azert nem adtuk Lynchnek a labdat a SB utolso jatekaban, mert PC RW-t akarta a SB MVP-nek, mivel az edzo kedvence volt. LYnch nyilvan ezert serelmezte, a vedok meg azert, mert akkoriban minden a "csodalatos" ujonc zseni RW-rol szolt, azt gondoltak a sikerekben nekik nagyobb szerepuk van.
De most ebbe nem is mennek bele, nem ide tartozik es tenyleg, szoszerint tobbszaz oldalt ertekeztunk errol, meggyozodesem, hogy a modern NFL legtoxikusabb kulturaja es oltozoje volt Seattleben, amit evekig tartott kitisztitani es eppen ezert ezek az arcok mind a sajat sebeik menten foglalnak allast.
undisputedly
Rodaron
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Akkor ebből az analógiából kiindulva RW is csak egy rendszer QB, aki 1-2 év és visszavonul, mert a Broncos-ban nem fog sok kenyeret enni.Nagyon sötéten látjátok a helyzetet, de ha neadjisten mégis rosszabbra fordulnának a dolgok a következő 4 évben, akkor most küldök segítségül egy kis tutorialt a csalódottság feldolgozáshoz:
Rodaron
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Akkor ebből az analógiából kiindulva RW is csak egy rendszer QB, aki 1-2 év és visszavonul, mert a Broncos-ban nem fog sok kenyeret enni.Jó, mondjuk ennek a szöges ellentétjét is mondták már csapattársai, hogy minden nap felhívja őket és kiváló vezér. Nem hinném, hogy ilyen emberként amit felvázolsz olyan szoros kapcsolatot épített volna a társaival Seattle-ben amilyet. Nyilván a magát történelmileg legleglegnek gondoló Seahawks D nem magában fogja keresni a hibát a Pats elleni vereség hogyanja után, és előkerülnek idővel ezek a mutogatások.Ez.
Cruyffista
En minden meccset lattam kb RW karrierjebol, ahogyan kb. minden PC meccset is. Az egesz PEte Carroll mantra es filozofia lenyege, hogy chip on the shoulder jatekosokat keres, akik bizonyitani akarnak a draft helyuk, vagy egyeb serelmeik miatt, fiatalokat akiket PC iranyithat, de a nagy szabadsagban es "batorito" kozegben olyan toxikus arcok lesznek, mint Bennett, Sherm, Lynch (mondjuk o inkabb fura es ontorvenyu volt), Angry Doug Baldwin, Percy Harvin, Golden Tate, ET stb. Meg kell nezni kibol mi lett a Hawks karrierje utan, vagy elotte mit csinaltak.
Shermnek meg kulonosen sajat magara kellene fokuszalnia, es nem mas haza tajan sepregetni, amikor csaldon beluli eroszakos rendorsegi ugye vannak a gyokernek. Mondjuk errol a temarol kb. egy 200-300 oldalt irtunk a Seahawks topikban.
Sherm es a bagazs akiket linklesz, a vesztes SB utan meg rasszista modon azt kifogasoltak, hogy RW "nem eleg fekete", nem rap zenere tolja az otlozoben, joban van az edzokkel, feher feleseg van (az elso felesege) es klasszik jofiu aki minden heten a gyerekkorhazat latogatja stb. Ebben mondjuk votl egy nagy valtozas, amikor elvileg a feleseget meghuzta Golden Tate. Utana osszehott Ciaraval, egy fekete RNB sztarral, akkor a public imidzse is valtozott, nagyon rafekudt erre a black culture dologra. Ettol fuggetlenul ugye Sherm es Lynch eloallt azzal az elmelette, hogy azert nem adtuk Lynchnek a labdat a SB utolso jatekaban, mert PC RW-t akarta a SB MVP-nek, mivel az edzo kedvence volt. LYnch nyilvan ezert serelmezte, a vedok meg azert, mert akkoriban minden a "csodalatos" ujonc zseni RW-rol szolt, azt gondoltak a sikerekben nekik nagyobb szerepuk van.
De most ebbe nem is mennek bele, nem ide tartozik es tenyleg, szoszerint tobbszaz oldalt ertekeztunk errol, meggyozodesem, hogy a modern NFL legtoxikusabb kulturaja es oltozoje volt Seattleben, amit evekig tartott kitisztitani es eppen ezert ezek az arcok mind a sajat sebeik menten foglalnak allast.
undisputedly
több mint 2 éve
Jó, mondjuk ennek a szöges ellentétjét is mondták már csapattársai, hogy minden nap felhívja őket és kiváló vezér. Nem hinném, hogy ilyen emberként amit felvázolsz olyan szoros kapcsolatot épített volna a társaival Seattle-ben amilyet. Nyilván a magát történelmileg legleglegnek gondoló Seahawks D nem magában fogja keresni a hibát a Pats elleni vereség hogyanja után, és előkerülnek idővel ezek a mutogatások.Ez.
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Jó, mondjuk ennek a szöges ellentétjét is mondták már csapattársai, hogy minden nap felhívja őket és kiváló vezér. Nem hinném, hogy ilyen emberként amit felvázolsz olyan szoros kapcsolatot épített volna a társaival Seattle-ben amilyet. Nyilván a magát történelmileg legleglegnek gondoló Seahawks D nem magában fogja keresni a hibát a Pats elleni vereség hogyanja után, és előkerülnek idővel ezek a mutogatások.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Egyébként egyre gázabb sztorik derülnek ki RW-ről a Seattle-i évekről így, hogy elment. Pat McAfee show-ban, előkerült egy Sherman-Lynch beszélgetés, ahol mondták, hogy Wilson volt az egyedüli olyan ember az egész csapatban, akit sose lehetett közvetlenül felhívni, vagy beszélni vele, hanem az "entourage"-án keresztül lehetett megkeresni és időpontot kérni tőle. Az elkövetkező időben valszeg le hullik róla a good guy, positive álca és igazából kiderül, hogy micsoda kis primadonna, aki még ráadásul nem is csapatjátékos. Így pedig már kijöhet az a hátrányosság, amivel szembe kell néznie a Broncos-nak, hogy őt esélytelen lesz beépíteni egy rebuild csapatba, új edző mellé. Bradynek/Manningnek képzeli magát, de csak az átlagot üti meg.Igazából az van, hogy kezd telelenni a hócipő. Nálam nem hőlégballon volt a elvárás, hanem max egy kisebb lufi, de azt is kipukkadt már teljesen. És erre rájött az, hogy már megint hajnalban keltem fel nézni a szenvedést, szóval ezért lett olyan az a hsz, amilyen, de félek sokkal jobbak nem fognak jönni ezután se...X, amúgy reggel a te hsz-edet láttam meg először.. rég olvastam tőled ilyen kifakadást.. ennyire szar a helyzet? 😀
StormST
jobbágy#JC6
StormST
Az idézett videó: www.youtube.com/watch?v=GjHIjzXk1bk&ab_channel=ThePatMcAfeeShow
több mint 2 éve
kurvajó volt a védelem, csak most nem tudta megnyerni a meccsetmondjuk ez a chargers ellen sztem nem volt igaz, folyamatosan szoptuk a 3.-4.et mind1 hogy mennyi kellettÉn úgy éreztem, hogy megint sokkal több lehetőséget adtak az O-nak, mint amire szükség lett volna, és így se sikerült nyerni. A Colts ellen ugyanez jött át, csak itt egy klasszis QB volt az ellenfél. Nem mellesleg Herbie asszem ligatörténeti rekordkísérletet passzolt anélkül, hogy TD-t dobott volna. A meccsnyerő FG sem a védelemről jött. Szóval nálam ez a performansz is rendben volt.
Negritis, a vajda
Pláne, hogy Gregory, Simmons, Darby, Jewell szintű játékosok dőltek ki belőle, mégis megoldotta zöldfülűként rendszerszinten a pótlásukat. Ez eddig nem így volt. A Browning húzása meg meghatározhatja az egységet hosszú évekre, zseni döntés volt.
Cruyffista
ha Mathis helyett valami félig nfl kezdőnek tűnő játékos van valszeg behúzza a védelem a meccset
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Igazából az van, hogy kezd telelenni a hócipő. Nálam nem hőlégballon volt a elvárás, hanem max egy kisebb lufi, de azt is kipukkadt már teljesen. És erre rájött az, hogy már megint hajnalban keltem fel nézni a szenvedést, szóval ezért lett olyan az a hsz, amilyen, de félek sokkal jobbak nem fognak jönni ezután se...X, amúgy reggel a te hsz-edet láttam meg először.. rég olvastam tőled ilyen kifakadást.. ennyire szar a helyzet? 😀
StormST
jobbágy#JC6
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
mondjuk ez a chargers ellen sztem nem volt igaz, folyamatosan szoptuk a 3.-4.et mind1 hogy mennyi kellettÉn úgy éreztem, hogy megint sokkal több lehetőséget adtak az O-nak, mint amire szükség lett volna, és így se sikerült nyerni. A Colts ellen ugyanez jött át, csak itt egy klasszis QB volt az ellenfél. Nem mellesleg Herbie asszem ligatörténeti rekordkísérletet passzolt anélkül, hogy TD-t dobott volna. A meccsnyerő FG sem a védelemről jött. Szóval nálam ez a performansz is rendben volt.
Negritis, a vajda
Pláne, hogy Gregory, Simmons, Darby, Jewell szintű játékosok dőltek ki belőle, mégis megoldotta zöldfülűként rendszerszinten a pótlásukat. Ez eddig nem így volt. A Browning húzása meg meghatározhatja az egységet hosszú évekre, zseni döntés volt.
több mint 2 éve
mondjuk ez a chargers ellen sztem nem volt igaz, folyamatosan szoptuk a 3.-4.et mind1 hogy mennyi kellettVan egy 3. is: Paton látja h nem műxik, így alkatrészt cserél, és jelenleg Hackett a cserélhető.Ez csak részben igaz, mert szerintem:
empty taxi
1. Ez a skill player állomány nem Wilsonra van kitalálva Patrick nélkül, Hamler sebességének megkopásával.
2. A támadófal brutál gyenge, nyilván nem 5 mp-ket kell adni, de nekem nagyobb gondom, hogy nem létezik futásblokkolás a fal részéről, miközben az egész playbook erre épül.
De amúgy egyetértek, nálam Hackett jelen állás szerint nem kapna második szezont. Főleg azért, mert Ejiro Evero személyében nálunk van a liga egyik aktuálisan legfelkapottabb koordinátora, aki alatt a játékosok fejlődnek, egyben vannak csapatként, meccsen belül folyamatos fejlődés van a videózásoknak köszönhetően, kulcsszituációkban szemre elég jó aránnyal dolgoznak. Ha holnap bejelentenék új HC-nak Hackett helyett, szerintem senki nem lepődne meg.
Cruyffista
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Van egy 3. is: Paton látja h nem műxik, így alkatrészt cserél, és jelenleg Hackett a cserélhető.Ez csak részben igaz, mert szerintem:
empty taxi
1. Ez a skill player állomány nem Wilsonra van kitalálva Patrick nélkül, Hamler sebességének megkopásával.
2. A támadófal brutál gyenge, nyilván nem 5 mp-ket kell adni, de nekem nagyobb gondom, hogy nem létezik futásblokkolás a fal részéről, miközben az egész playbook erre épül.
De amúgy egyetértek, nálam Hackett jelen állás szerint nem kapna második szezont. Főleg azért, mert Ejiro Evero személyében nálunk van a liga egyik aktuálisan legfelkapottabb koordinátora, aki alatt a játékosok fejlődnek, egyben vannak csapatként, meccsen belül folyamatos fejlődés van a videózásoknak köszönhetően, kulcsszituációkban szemre elég jó aránnyal dolgoznak. Ha holnap bejelentenék új HC-nak Hackett helyett, szerintem senki nem lepődne meg.
több mint 2 éve
Amúgy nem tudom mit megy itt a siránkozás oldalakon át Wilsonról, miközben Meinerz visszatért. 2 meccsen nyomást még nem engedett miközben övé pl a legjobb run block grade a pff-en. Kis minta stb de srác brutál 😊
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Olyan falat még nem építettek fel ebben a sportágbanBe kell látni, Wilsont benéztük. Nem tudom mi lesz ebből a kiút. Jelen pillanatban nem tudom kivel van nagyobb probléma, Wilsonnal, Hackettel, vagy Wilsonnal+Hackettel. A D-játékot megkaptam. Most màr azon lèpjünk túl, hogy az ellenfél is ennyire ótvar. Mindenkit limitálnak az elképesztő sok büntetés ellenére is. Épp szupersztárok születnek, BB, PS2, Caden… Nagy kár lenne ezt szétszéledni hagyni. Jelen pillanatban a húsz pont is álom az O részéről. Lesújtó. Oly könnyen lehetne ez 5-1 is. Persze az O akkor is ugyanitt tartana. A türelem fogytán. Kell, hogy legyen valami következmèny. Gordon cuttal kezdjük mondjuk. És legyen valami változás az O stábban, mert ez, ami most van, nem megy. Ez 6 hét után világos.Mondjuk én megnézném Wilsont egy olyan fal mögött, amelyik ad neki 4-5 másodpercet minimum...
Zalán
jobbágy#JC6
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Jimmy G a másik séma irányító és őt könnyebb is lenne mozgatni.Az egész koncepció büdös, mert nem volt előkészítve és átgondolva a HC és a QB kompatibilitása.Azért a Baldwin és Lockett években RW sose volt pocketpasser, sose volt neki elit fala, csak rengeteg bootleg és kimozgás a zsebből, így hosszabbítva a játékot és találta meg az üres elkapókat. Most pocket passert akarnak belőle csinálni, de akkora, mint a kutya ülve és fosik is a zsebbe, mert állandóan összeroppantják és kapkod, nem látja a szabad embert. Neki a lábába volt az ereje, ha az nincs egy átlag alatti QB.Arra utaltam, hogy ezt a szintet tudta hozni RW és Baldwin 4 évig, majd Lockettel 3 évig, de utána már megbicsaklott Wilson is. Gyakorlatilag vakon tudta, hol lesz az embere. (Metcalffal ez kicsit megborult, de ő meg nagy test, könnyebb eltalálni)Russell Wilson sikerességének eleje, esszenciája és vége:Ez mondjuk egy hamis narrativa. A QB-WR kombobol nem veheted ki a QB-t es tehetsz ugy, hogy semmi koze az egeszhez.
seahawkswire.usatoday.com/2018/06/28/doug-baldwins-drop-rate-among-the-lowest-in-the-nfl/
www.seattletimes.com/sports/seahawks/baldwin-streak-84-catches-0-drops-tops-in-nfl/
www.nbcsports.com/northwest/seattle-seahawks/seahawks-wr-tyler-lockett-named-one-nfls-best-pass-catchers
seahawkswire.usatoday.com/2019/02/21/seahawks-russell-wilson-tyler-lockett-best-stats/
Willie Parker
Az altalad is linkelt 2018-as szezonban Locket es RW: 16.9 y/elkapas, 13.4 y/target, 81,4% catchrate
Iden RW nelkul: 12.4 y/elkapas, 9.4 y/target, 75% catchrate
30-35%-al csokkent a target melysege, elkapas per yardja, ennek ellenere a catchrateje is romlott.
Baldwin ujonc evet leszamitva RW-vel jatszott mindig, szoval nala ilyen osszehasonlitast nehez. Rohadtul nem az elkapok tettek naggya RW-t, semmivel nem volt nagyobb szerepuk, mint mondjuk egy Hill-nek Mahomesnal, Branchnek Bradynal, Adamsnak Rodgernel stb.
Ha valakit erdekelnek statok:
www.pro-football-reference.com/players/L/LockTy00.htm
www.pro-football-reference.com/players/B/BaldDo00.htm
undisputedly
Most meg nincs ilyen embere, de hosszabban nincs kedvem irogatni most, nem akarok untatni senkit vele
Willie Parker
Rodaron
Adott egy csávó, aki intuitív, szenzitív, improvizál, de vannak alaphiányosságai a játékban, dobásmechanikában. Éles a szeme, de gyorsabb, mint az agya. Rögtönöz, de már lassabb a teste, mint amikor prime volt (még talán nem lassult le teljesen, de átalakult). Érti a játékot, de már féli(???).
A Hawks éra végébe belelustult v beleszürkült, de már nem égett benne a tűz. Agyonvigyázta a labdaeladásokat, kiölte magából a rizikót vagy már beszabályozta annyira PC (sztem mindkettő), mint egy managert. Meg elfelejtett gyakorolni (drop rate emelkedést ezzel magyarázom, de tudományos bizonyítékom nincs, ezek mind személyes érzések csak).
A másik oldalról jön egy O orientált csávó, aki pozitív oldalról túlszabályozott sémát futtat. Telített programsor, minta alapú játékdesign (mondjam azt, h script-sorozatok?), ütemezés-specifizált passzjáték, zónatámadás opciókkal. Mindenki tűpontosan szabályozott környezetben, mérnöki pontossággal szerkesztett feladatokkal.
Én becsülöm Wilsonban, hogy erre igent mondott, mert külön is nehéz [Billsnél Kyle Orton ebbe belebukott, EJ Manuel a passzrészét fel sem fogta etc
Jaxnél meg sem próbálta Bortlessel, de ott volt egy zónablokkra teremtett fal+QB+RB kombó, ami itt lehetne, de nem ezzel a Wilsonnal
Rodgers kicsit mást kapott MLF miatt, sokkal több tehermentesítéssel, de Adams nélkül már neki sincs kihez nyúlnia]
A Hackett séma nekem arról szól, h gyorsan döntsd el a helyzeteket: vedd elő a szótárt, keresd a mintasort, vedd fel a kulcsot és a beidegződés alapján járj el. Ehhez idő, tér gyakorlottság és bizalom kell, ami itt még nincs meg.
Az idő kevés volt (Russ belső óráját ehhez szabályozni kell vmilyen minta-trend alapján)
a teret ki kell alakítani körülötte, h mindenkinek megfelelő helye legyen (Russnak el kell felejtenie a célzónát, amire tizenévig játszott), mert itt több potenciális támadott tér lesz;
a bizalom a gyakorlással eljön, amihez alázatosság és kemény kéz kell (ezekben vannak hiányok - alázat Jeudy és Gordon, utóbbi a HC esetén pl, de RW a szerződéssel előzetes bizalmat kapott)
Szerintem ez egy átnevelési folyamat (lenne), de ezt nem egy 34 éves QB-val kellene játszani, ezért nem is értem az elgondolást.
A védelem elég flashy, szóval jobban passzolna egy szájbarúgós off, ami zabálja az időt - na ez nem Wilson sajátja (nem ezt diktálja az ösztöne), de amúgy tudja játszani. Csak nem annyira jó nézni, ha már ennyibe került.
Egy Tannehill eskü joban passzolna Hacketthez, mert ő mindvégig szabályozott környezetben játszott.
Igazából két út van: vagy kivárják/kivárjátok, amíg begyakorolják, vagy valaki enged, praktikusan a HC.
Willie Parker
több mint 2 éve
Igazából két út van: vagy kivárják/kivárjátok, amíg begyakorolják, vagy valaki enged, praktikusan a HC.Van egy 3. is: Paton látja h nem műxik, így alkatrészt cserél, és jelenleg Hackett a cserélhető.
Willie Parker
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Csak ranezett az oltozore és le is sérült...@BroncosMinden napra egy mese..
Coach Hackett announced that OLB Aaron Patrick tore his ACL and will miss the remainder of the season.
Join us in wishing him a speedy recovery. 🙏
Negritis, a vajda
Gyors felèpülést. Nem tudom ki ez az ember..
Zalán
több mint 2 éve
@BroncosMinden napra egy mese..
Coach Hackett announced that OLB Aaron Patrick tore his ACL and will miss the remainder of the season.
Negritis, a vajda
Gyors felèpülést. Nem tudom ki ez az ember..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
@BroncosCoach Hackett announced that OLB Aaron Patrick tore his ACL and will miss the remainder of the season.
több mint 2 éve
- JC6
6 992
X, amúgy reggel a te hsz-edet láttam meg először.. rég olvastam tőled ilyen kifakadást.. ennyire szar a helyzet? 😀
StormST
több mint 2 éve
Willie Parker
15 393
Az egész koncepció büdös, mert nem volt előkészítve és átgondolva a HC és a QB kompatibilitása.Azért a Baldwin és Lockett években RW sose volt pocketpasser, sose volt neki elit fala, csak rengeteg bootleg és kimozgás a zsebből, így hosszabbítva a játékot és találta meg az üres elkapókat. Most pocket passert akarnak belőle csinálni, de akkora, mint a kutya ülve és fosik is a zsebbe, mert állandóan összeroppantják és kapkod, nem látja a szabad embert. Neki a lábába volt az ereje, ha az nincs egy átlag alatti QB.Arra utaltam, hogy ezt a szintet tudta hozni RW és Baldwin 4 évig, majd Lockettel 3 évig, de utána már megbicsaklott Wilson is. Gyakorlatilag vakon tudta, hol lesz az embere. (Metcalffal ez kicsit megborult, de ő meg nagy test, könnyebb eltalálni)Russell Wilson sikerességének eleje, esszenciája és vége:Ez mondjuk egy hamis narrativa. A QB-WR kombobol nem veheted ki a QB-t es tehetsz ugy, hogy semmi koze az egeszhez.
seahawkswire.usatoday.com/2018/06/28/doug-baldwins-drop-rate-among-the-lowest-in-the-nfl/
www.seattletimes.com/sports/seahawks/baldwin-streak-84-catches-0-drops-tops-in-nfl/
www.nbcsports.com/northwest/seattle-seahawks/seahawks-wr-tyler-lockett-named-one-nfls-best-pass-catchers
seahawkswire.usatoday.com/2019/02/21/seahawks-russell-wilson-tyler-lockett-best-stats/
Willie Parker
Az altalad is linkelt 2018-as szezonban Locket es RW: 16.9 y/elkapas, 13.4 y/target, 81,4% catchrate
30-35%-al csokkent a target melysege, elkapas per yardja, ennek ellenere a catchrateje is romlott.
Baldwin ujonc evet leszamitva RW-vel jatszott mindig, szoval nala ilyen osszehasonlitast nehez. Rohadtul nem az elkapok tettek naggya RW-t, semmivel nem volt nagyobb szerepuk, mint mondjuk egy Hill-nek Mahomesnal, Branchnek Bradynal, Adamsnak Rodgernel stb.
undisputedly
Most meg nincs ilyen embere, de hosszabban nincs kedvem irogatni most, nem akarok untatni senkit vele
Willie Parker
Rodaron
Adott egy csávó, aki intuitív, szenzitív, improvizál, de vannak alaphiányosságai a játékban, dobásmechanikában. Éles a szeme, de gyorsabb, mint az agya. Rögtönöz, de már lassabb a teste, mint amikor prime volt (még talán nem lassult le teljesen, de átalakult). Érti a játékot, de már féli(???).
A Hawks éra végébe belelustult v beleszürkült, de már nem égett benne a tűz. Agyonvigyázta a labdaeladásokat, kiölte magából a rizikót vagy már beszabályozta annyira PC (sztem mindkettő), mint egy managert. Meg elfelejtett gyakorolni (drop rate emelkedést ezzel magyarázom, de tudományos bizonyítékom nincs, ezek mind személyes érzések csak).
A másik oldalról jön egy O orientált csávó, aki pozitív oldalról túlszabályozott sémát futtat. Telített programsor, minta alapú játékdesign (mondjam azt, h script-sorozatok?), ütemezés-specifizált passzjáték, zónatámadás opciókkal. Mindenki tűpontosan szabályozott környezetben, mérnöki pontossággal szerkesztett feladatokkal.
Én becsülöm Wilsonban, hogy erre igent mondott, mert külön is nehéz [Billsnél Kyle Orton ebbe belebukott, EJ Manuel a passzrészét fel sem fogta etc
Jaxnél meg sem próbálta Bortlessel, de ott volt egy zónablokkra teremtett fal+QB+RB kombó, ami itt lehetne, de nem ezzel a Wilsonnal
Rodgers kicsit mást kapott MLF miatt, sokkal több tehermentesítéssel, de Adams nélkül már neki sincs kihez nyúlnia]
A Hackett séma nekem arról szól, h gyorsan döntsd el a helyzeteket: vedd elő a szótárt, keresd a mintasort, vedd fel a kulcsot és a beidegződés alapján járj el. Ehhez idő, tér gyakorlottság és bizalom kell, ami itt még nincs meg.
Az idő kevés volt (Russ belső óráját ehhez szabályozni kell vmilyen minta-trend alapján)
a teret ki kell alakítani körülötte, h mindenkinek megfelelő helye legyen (Russnak el kell felejtenie a célzónát, amire tizenévig játszott), mert itt több potenciális támadott tér lesz;
a bizalom a gyakorlással eljön, amihez alázatosság és kemény kéz kell (ezekben vannak hiányok - alázat Jeudy és Gordon, utóbbi a HC esetén pl, de RW a szerződéssel előzetes bizalmat kapott)
Szerintem ez egy átnevelési folyamat (lenne), de ezt nem egy 34 éves QB-val kellene játszani, ezért nem is értem az elgondolást.
A védelem elég flashy, szóval jobban passzolna egy szájbarúgós off, ami zabálja az időt - na ez nem Wilson sajátja (nem ezt diktálja az ösztöne), de amúgy tudja játszani. Csak nem annyira jó nézni, ha már ennyibe került.
Egy Tannehill eskü joban passzolna Hacketthez, mert ő mindvégig szabályozott környezetben játszott.
Igazából két út van: vagy kivárják/kivárjátok, amíg begyakorolják, vagy valaki enged, praktikusan a HC.
több mint 2 éve
Rodaron
2 077
Azért a Baldwin és Lockett években RW sose volt pocketpasser, sose volt neki elit fala, csak rengeteg bootleg és kimozgás a zsebből, így hosszabbítva a játékot és találta meg az üres elkapókat. Most pocket passert akarnak belőle csinálni, de akkora, mint a kutya ülve és fosik is a zsebbe, mert állandóan összeroppantják és kapkod, nem látja a szabad embert. Neki a lábába volt az ereje, ha az nincs egy átlag alatti QB.Arra utaltam, hogy ezt a szintet tudta hozni RW és Baldwin 4 évig, majd Lockettel 3 évig, de utána már megbicsaklott Wilson is. Gyakorlatilag vakon tudta, hol lesz az embere. (Metcalffal ez kicsit megborult, de ő meg nagy test, könnyebb eltalálni)Russell Wilson sikerességének eleje, esszenciája és vége:Ez mondjuk egy hamis narrativa. A QB-WR kombobol nem veheted ki a QB-t es tehetsz ugy, hogy semmi koze az egeszhez.
Willie Parker
undisputedly
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 393
Arra utaltam, hogy ezt a szintet tudta hozni RW és Baldwin 4 évig, majd Lockettel 3 évig, de utána már megbicsaklott Wilson is. Gyakorlatilag vakon tudta, hol lesz az embere. (Metcalffal ez kicsit megborult, de ő meg nagy test, könnyebb eltalálni)Russell Wilson sikerességének eleje, esszenciája és vége:Ez mondjuk egy hamis narrativa. A QB-WR kombobol nem veheted ki a QB-t es tehetsz ugy, hogy semmi koze az egeszhez.
Willie Parker
undisputedly
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Szóval elcseréljük Jeudy-t egy sérülékeny, sztárfizus futóért, és akkor még mi adunk egy harmadik kört? Doki, én ilyen rossz trade ideát nem is tudom mikor hallottam. Ez majdnem Lockett ára.
több mint 2 éve
Wilsonnal nem csak az draga, hogy sokat keres. Ha jol mondom, akkor ket elso es ket masodik kor megy erte (es a jatekosok). Ezert is kenyszerpalyan van a Broncos evekig. Akarhogy jatszik. Jelenleg nincs B utvonali ujratervezes, menni kell.Igen, ráadásul az első snap előtt megkapott új szerződése is olyan, hogy ha az első 3 évben elküldjük, akkor komolyat szívunk, így most erre a 4 évre komolyan szopón vagyunk, ha nem javul fel...
ulpianus
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!