NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
229
33
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Félreérted a dolgot, nem az a baj, hogy nem megy oda senki, az a baj, hogy aki oda megy, azt nem látja meg, vagyis igazából nem is néz oda...Apróbb vak folt... az a pálya 80%-a 😀Az a baj, hogy jelenleg hero ball sincs- RW nem lát a pálya közepére és be van szarva, iszonyat nagy volt a küldönbség közte és Herbert között, utóbbi sokkal később pánikolt a zsebben és hamarabb hozott döntéseketKevés ember szereti annyira RW-t ezen a fórumon mint én, de azt még nekem is be kellett látni, hogy vannak a játékának hiányosságai.
StormST
Például van a pálya közepén egy apróbb vakfolt, amit az elmúlt fél évtizedben már nálunk sem nagyon támadott sikeresen (piros körrel jelöltem az egyértelműség kevéért):
Azt kell érteni, hogy ez nem bug, hanem feature.
De attól még lehet érte rajongani.
Yoda sem azt mondta, hogy az Erőnek csak jó oldala kell hogy legyen.
Na.
A hero ball mellé jár átlag 5 sack meccsenként.
Így van egyensúlyban az Erő.
akdestroyer
Vonster
TE hiányában pont, hogy Jeudyt kéne oda beküldeni spéci útvonalakon, az elviekben az erőssége. Labdát is kapna, le is zúznák a védők az egoját.
FLZOLI
www.youtube.com/watch?v=j28gBuRMJMM
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
AK szerintem a 2013-as evet nezi ujra meg urja, ugyanis a hero ball mar reg nem dominans resze RW jatekanak. 33 eves, mar nem futkos annyit es nem labon probalja megoldanin a dolgokat. Persze van scramble, mint a legtobb QB-nal, de hero ball mar nincs.Az a baj, hogy jelenleg hero ball sincs- RW nem lát a pálya közepére és be van szarva, iszonyat nagy volt a küldönbség közte és Herbert között, utóbbi sokkal később pánikolt a zsebben és hamarabb hozott döntéseketKevés ember szereti annyira RW-t ezen a fórumon mint én, de azt még nekem is be kellett látni, hogy vannak a játékának hiányosságai.
StormST
Például van a pálya közepén egy apróbb vakfolt, amit az elmúlt fél évtizedben már nálunk sem nagyon támadott sikeresen (piros körrel jelöltem az egyértelműség kevéért):
Na.
akdestroyer
Vonster
RW azert volt top QB, mert altalaban keves brainfart dontest hoz, jo a rapportja az elkapoival, elit a deep ballja es cluth a vegjatekban, meg ha a legemlekezetesebb jateka az SB INT, akkor is. (cserebe a magassaga miatt kevesbe tud a LOS-10 yardra dobni, ami azert nem a palya 80%-a, eleg hulye modon lett az a lolap bekarikazva).
Na most a fentiekbol mennyit tud kihozni belole Hackett meg a korulmenyek?
Keves branfair dontes: doglott az O#, erolkodni kell a playert, de ennek ellenere keves INT-et dob. 1.8%-os INT %-e van, rogton Josh Allan es Mahomes utan (nekik 1.7%), ezzel a felso harmadban van (INT-worthy playre nem talaltam statot, habar az kicsit torz statisztika)
Jo a rapportja az elkapokkal: Ez nagyon nicns meg, leszamitva Suttont, de rajta kivul kb. csak Jeudy van aki ertekelheto mennyisegben kapott labdat, de vele nincs meg, 48%-os catchratejuk van. Elkapok nelkul nagyon nehez jatszani, nezd meg mi megy most Green Bay-ben. Talan meg a Denver O#-nal is sz@rabbak. A rengeteg droprol ugye volt szo. Egyreszt osszeszokas kerdese az is.
Elit deep ball: Nincs futojatek, nincs fal, igy nehez 3+ masodpercig tartani a labdat, pedig itt jonne ki igazan miben elit Russ.
Clutch: Na ez teljesen hianyzik. Ugye az elso forduloban nem kapta meg, aztan volt, hogy megkapta, de nem sikerult, igaz ez az O# teljesen keptelen alapveto szinten funkcionalni hosszabb tavon. Maximum 1-1 felvillanas.
Summa summarum, RW-tol nem hero ball.t kell varni. O akkor operalna jol, ha meg lennenek a feltetelei a melysegi zonak tamadasanak. Az segitene a rovid yardos passzjatekon is es a futason is. Nagy kar, hogy alapbol egy play action deep labdahoz vagy sima dropback deep labdahoz meg kellene passprotection (marodi a fal) vagy futojatek (nincs).
Ezt kellene kiokoskodnia Hackettnek.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Apróbb vak folt... az a pálya 80%-a 😀Az a baj, hogy jelenleg hero ball sincs- RW nem lát a pálya közepére és be van szarva, iszonyat nagy volt a küldönbség közte és Herbert között, utóbbi sokkal később pánikolt a zsebben és hamarabb hozott döntéseketKevés ember szereti annyira RW-t ezen a fórumon mint én, de azt még nekem is be kellett látni, hogy vannak a játékának hiányosságai.
StormST
Na.
akdestroyer
Vonster
TE hiányában pont, hogy Jeudyt kéne oda beküldeni spéci útvonalakon, az elviekben az erőssége. Labdát is kapna, le is zúznák a védők az egoját.
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Az a baj, hogy jelenleg hero ball sincs- RW nem lát a pálya közepére és be van szarva, iszonyat nagy volt a küldönbség közte és Herbert között, utóbbi sokkal később pánikolt a zsebben és hamarabb hozott döntéseketKevés ember szereti annyira RW-t ezen a fórumon mint én, de azt még nekem is be kellett látni, hogy vannak a játékának hiányosságai.
StormST
Na.
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
- RW nem lát a pálya közepére és be van szarva, iszonyat nagy volt a küldönbség közte és Herbert között, utóbbi sokkal később pánikolt a zsebben és hamarabb hozott döntéseketKevés ember szereti annyira RW-t ezen a fórumon mint én, de azt még nekem is be kellett látni, hogy vannak a játékának hiányosságai.
StormST
Na.
Szerkesztette: akdestroyer
több mint 2 éve
Ezt is sikerült végig néznem, mint ahogy mindegyik idei meccset és most is azt érzem h bazz olyan közel vagyunk bárkihez, de mégse.A meccsről érdemben majd csak később írnék, de ami nagyon felbaszott az két dolog:
- Gordon fejrázása, amikor Murray megcsinált egy 3rd downt - ha nem egy korábbi jelenetet vágtak tudatosan oda, hanem valóban akkor rázta a fejét, akkor én holnap vágnám ki/cserélném el egy marék lepkéért.
- Jerry Jeudy picsogása a meccs végén Gordonnak, amikor Wilson nem neki passzolt (vagy sackelték, nem emlékszem). JJ jelenlegi állapotában egy kibaszott bust első körös WR, azzal a hypeal amivel őt draftoltuk legitim első számú elkapónak kéne lennie, de eddig a félszar jelző a legtöbb amit rá lehet aggatni. Ha valakinek akkor neki kussolnia kéne és csendben dolgozni. Érdekes mód Suttontól soha a büdös életben nem látni ilyet, pedig egyszemélyben képviseli az elkapósort jelenleg. | itt jegyzem meg h nemsokkal később ő kapta a feldobott labdát, de védővel a nyakán persze a bravúrelkapás nem megy, a pofázás igen |
Ha rajtam múlna egy harmadik kör kíséretében küldeném a Panthershez CMC-ért még a mai nap...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
A broncosnál nincs offense senki ellen sem 😀No offense feléd, természetesen... 😊Oke, csak probaltam megtorni az amugy jogos elkeseredettseget 😊Kis erdekesseg statisztika kedveloknek: Wilson az elso QB 1978 ota aki egy merkozesen az elso 9 passzat 9 kulonbozo jatekossal hozta ossze.Érdekes statisztika, még jobban tetszene, ha utána nem 6/19-et passzolt volna...
"Underrated statistic to know: Wilson started the game completing his first nine attempts to nine different pass-catchers. According to Elias, no QB dating back to 1978 started a game 9-for-9 to nine different players."
undisputedly
StormST
undisputedly
StormST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
No offense feléd, természetesen... 😊Oke, csak probaltam megtorni az amugy jogos elkeseredettseget 😊Kis erdekesseg statisztika kedveloknek: Wilson az elso QB 1978 ota aki egy merkozesen az elso 9 passzat 9 kulonbozo jatekossal hozta ossze.Érdekes statisztika, még jobban tetszene, ha utána nem 6/19-et passzolt volna...
"Underrated statistic to know: Wilson started the game completing his first nine attempts to nine different pass-catchers. According to Elias, no QB dating back to 1978 started a game 9-for-9 to nine different players."
undisputedly
StormST
undisputedly
több mint 2 éve
Oke, csak probaltam megtorni az amugy jogos elkeseredettseget 😊Kis erdekesseg statisztika kedveloknek: Wilson az elso QB 1978 ota aki egy merkozesen az elso 9 passzat 9 kulonbozo jatekossal hozta ossze.Érdekes statisztika, még jobban tetszene, ha utána nem 6/19-et passzolt volna...
undisputedly
StormST
több mint 2 éve
Kis erdekesseg statisztika kedveloknek: Wilson az elso QB 1978 ota aki egy merkozesen az elso 9 passzat 9 kulonbozo jatekossal hozta ossze.Érdekes statisztika, még jobban tetszene, ha utána nem 6/19-et passzolt volna...
undisputedly
több mint 2 éve
A gondolataim ezután a trágyahalom után:- Az OL egy kalap szart se ér jelenleg
- RW nem lát a pálya közepére és be van szarva, iszonyat nagy volt a küldönbség közte és Herbert között, utóbbi sokkal később pánikolt a zsebben és hamarabb hozott döntéseket
- Mathis nem NFL szint, de jelenleg CFL se
- Washington-t is el kéne engedni már, vannak szép megoldásai, de a srác egyszerűen buta
- Gordon-t ugye most már tényleg kidobjuk?
- Murray nem lesz rossz szerintem, ha kicsit jobban beilleszkedik
- A D nem lenne rossz, bár Mathis miatt kevésbé látszott most, de nem rajtuk múlt ez se
Hackett úgy tűnik egy újabb hamar ellobbanó offense genius -> HC transformation, JMD 2.0, csak ő legalább nem cseszte szét a keretet, azt megteszik helyette mások. Őt csak az mentheti meg szerintem az évvégi kirúgástól, hogy Denverben ritkán dobtak ki eddig 1 év után HC-t, de mivel őt még nem az új tulajok idején hoztuk, így nem vennék rá biztosítékot, hogy nem kerül lapátra a szezon végén...
több mint 2 éve
Kis erdekesseg statisztika kedveloknek: Wilson az elso QB 1978 ota aki egy merkozesen az elso 9 passzat 9 kulonbozo jatekossal hozta ossze."Underrated statistic to know: Wilson started the game completing his first nine attempts to nine different pass-catchers. According to Elias, no QB dating back to 1978 started a game 9-for-9 to nine different players."
több mint 2 éve
- JC6
6 995
Aki látta a meccset, mi volt a baj Hackett-tel és Willivel?
több mint 2 éve
Seattle-ben röhögnek az extra top 10-es pickkel a kezükbenVisszaadjuk a picket, ha viszitek Carrollt és bandáját.
Heisman nádor
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 2 éve
- JC6
6 995
Bakker, hogy ennyire ne érdekeljen a kedvenc csapatom…Most nézem hogy Lewis Hamilton is résztulajdonos. Most már értem miért vagyunk ilyen szarok🤣
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
6 meccs ment le, és már égnek a 3-as mezek!Kretén Hackett takarodjon! Legnagyobb kókler ever. Szánalmas egy pöcsfej.Felőlem mehet vele Wilson is. 1, azaz egy kibaszott drive-ban játszott jól egész meccsen (legyen jóindulattal kettő), ezen kívül viszont nézni is rossz volt.
xrace77
És lehet jönni Hackettel, a dropokkal, a büntetésekkel, a szar fallal, a játékhivással, de egy 250 milliós qb-tol ez a teljesítmény minősíthetetlen.
roberto23
Helyreállt a világ rendje. 😀
több mint 2 éve
Két középső futás, pass, punt... Shurmur elégedetten tapsol most a tv előttCarroll arcán pedig eközben egy szemilis könycsepp gördül végig.
Vonster
Révbe ért.
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Két középső futás, pass, punt... Shurmur elégedetten tapsol most a tv előttCarroll arcán pedig eközben egy szemilis könycsepp gördül végig.
Vonster
Révbe ért.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Hackett bukása annyiban kapóra jön, hogy el kell kezdeni beszélni arról, hogy DC bácsit vagy bukjuk, vagy mi tesszük HC-vá.Browning szépen csendben csinált egy Chubb vs Gregory meccset a kövi szezonra, mindezt úgy, hogy mindkettőnek elég jó szezonja van.
A vereségeink módjai meg nevetségesek. Az NFL képes volt Herbertet a meccs borítójára tenni, a végén a punt előtt a visszamaradt videóhosszból tudni lehetett hogy elejti.
több mint 2 éve
Seattle-ben röhögnek az extra top 10-es pickkel a kezükben
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
topin
2 008
A Panthers meg merte lépni idény közben a kóklertalanítástTöbb év után tették meg..
FLZOLI
több mint 2 éve
Elsõ félidõt láttam. Ne volt jó, nem volt szar. De a végére megint faszán sikerült.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
- JC6
6 995
Rég aludtam ilyen jót.Amikor az összefoglaló végén LAC punt volt:
- reménykedtem hogy blocked lesz
- nem jött be, szállt a zsuga
- na mondom egy jó visszahordás, tuti győzelem
- amikor már hullott lefelé és láttam mizu, el is engedtem 😃
Én már ideges sem vagyok.
De ha egy @xrace kivan akadva akkor ott komoly problémák vannak.
151 yard büntetés??
több mint 2 éve
Idén amúgy Rodgers, Brady is max backupnak tűnik retardált edzők mellett.Nem néztem a meccset, de az eredmény alapján egyik csapat sem volt jobb. OT-ban ki lehet kapni, de Hackett nálam már leírta magát, mehet már most. A Panthers meg merte lépni idény közben a kóklertalanítást
több mint 2 éve
Kretén Hackett takarodjon! Legnagyobb kókler ever. Szánalmas egy pöcsfej.Felőlem mehet vele Wilson is. 1, azaz egy kibaszott drive-ban játszott jól egész meccsen (legyen jóindulattal kettő), ezen kívül viszont nézni is rossz volt.
xrace77
És lehet jönni Hackettel, a dropokkal, a büntetésekkel, a szar fallal, a játékhivással, de egy 250 milliós qb-tol ez a teljesítmény minősíthetetlen.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove