NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
366
44
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Roster news: The Broncos have officially signed long snapper Joe Fortunato to their practice squad.
— Aric DiLalla (@AricDiLalla) October 12, 2022
Denver now has two long snappers on its practice squad. Fortunato joins Mitchell Fraboni, who was signed on Tuesday.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jelen pillanatban a ruhásszekrényemben lóg, egy vállfán. Bár TEBOW mágikus erővel bír, de magától nem tud átsétálni hozzád, s Londonba sem.. 😉Mindez kit a búbánatos francot érdekel….Dulcich, Ojemudia és Simmons is aktiválva lett az IR-ről, és már ki is raktunk 3 játékost az 53-as keretbőlKiket ejtettünk le ps-be?
Érdekesség a Colts ellen 3 játékosunk is 90 fölötti PFF-et zárt (PS2, Chubb, Sterns), Sterns ráadásul a hét legjobbja lett a PFF-nél (ahhoz képest, hogy az 5. Körből hoztuk tavaly, nagyon nagyot játszik, de már tavaly is jó volt)
Csak legyen némi jó hír is🙌
noflyzone
Caden elit lesz.
Remek, hogy visszajön Simmons, így PS2 is hatékonyabb lesz. Dulcichtól egyelőre nem sokat várok. Szemmel láthatóan Suttonon kívül nem sok emberkèvel van meg Wilsonnak a kémia. Nyilvàn nem egy nemedző második napos újonc fogja felvirágoztatni a romokban lévő o-t. De ne legyen igazam.. 🤭
Zalán
HOL A TEBOW-MEZEM????????
🤣🤣🤣
jobbágy#JC6
Engem speciel érdekel, és sehol sem találom az infót. Szeretem a peremebereket követni, mert a tizenkettedik forduló utàn általában ők a kezdők.. 😳
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
- JC6
6 997
Mindez kit a búbánatos francot érdekel….Dulcich, Ojemudia és Simmons is aktiválva lett az IR-ről, és már ki is raktunk 3 játékost az 53-as keretbőlKiket ejtettünk le ps-be?
Érdekesség a Colts ellen 3 játékosunk is 90 fölötti PFF-et zárt (PS2, Chubb, Sterns), Sterns ráadásul a hét legjobbja lett a PFF-nél (ahhoz képest, hogy az 5. Körből hoztuk tavaly, nagyon nagyot játszik, de már tavaly is jó volt)
noflyzone
Caden elit lesz.
Remek, hogy visszajön Simmons, így PS2 is hatékonyabb lesz. Dulcichtól egyelőre nem sokat várok. Szemmel láthatóan Suttonon kívül nem sok emberkèvel van meg Wilsonnak a kémia. Nyilvàn nem egy nemedző második napos újonc fogja felvirágoztatni a romokban lévő o-t. De ne legyen igazam.. 🤭
Zalán
HOL A TEBOW-MEZEM????????
🤣🤣🤣
több mint 2 éve
Dulcich, Ojemudia és Simmons is aktiválva lett az IR-ről, és már ki is raktunk 3 játékost az 53-as keretbőlKiket ejtettünk le ps-be?
noflyzone
Caden elit lesz.
több mint 2 éve
A vicc az, hogy a Bills, KC duón kívül kb bárki verhet bárkit az AFC-ben szóval simán benne lehet ebben nyominger vereség (ala Colts) vagy egy bravúr győzelem (remélhetőleg a Chargers a héten...) Amíg tart a védelem meccsben lehetünk és onnan már lehet bízni a chooker csapatban, hogy benéz egy nagy Sutton playt mondjuk.
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
Dulcich, Ojemudia és Simmons is aktiválva lett az IR-ről, és már ki is raktunk 3 játékost az 53-as keretbőlÉrdekesség a Colts ellen 3 játékosunk is 90 fölötti PFF-et zárt (PS2, Chubb, Sterns), Sterns ráadásul a hét legjobbja lett a PFF-nél (ahhoz képest, hogy az 5. Körből hoztuk tavaly, nagyon nagyot játszik, de már tavaly is jó volt)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Toto21
5 965
a lényeg az amit a bírok fújnak! 😀 Tudták ök is, hogy nem tehetik meg!ha nincs holding már egyből bukta volna 😀1 meccs pipa, még 4 van hátra!most miért, ez azt jelentené, hogy nem játszik, mert találtunk helyette mást!figyeljétek meg Gordon a következö 5 meccset fumble nélkül hozza le! ( én megmondtam)nem akarom megfigyelni
Toto21
Negritis, a vajda
Bozontron
Toto21
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
ha nincs holding már egyből bukta volna 😀1 meccs pipa, még 4 van hátra!most miért, ez azt jelentené, hogy nem játszik, mert találtunk helyette mást!figyeljétek meg Gordon a következö 5 meccset fumble nélkül hozza le! ( én megmondtam)nem akarom megfigyelni
Toto21
Negritis, a vajda
Bozontron
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Toto21
5 965
1 meccs pipa, még 4 van hátra!most miért, ez azt jelentené, hogy nem játszik, mert találtunk helyette mást!figyeljétek meg Gordon a következö 5 meccset fumble nélkül hozza le! ( én megmondtam)nem akarom megfigyelni
Toto21
Negritis, a vajda
Bozontron
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Én még nem látom ilyen sötétnek a szezont. Szerintem még full gázzal rohan a vonat a szakadék felé. Következő pár meccs eldönti, hogy merre tovább. több mint 2 éve
Roster mozgások:Benson ha itt értelmes WR lesz, az a legLionsosabb dolog lenne 😀
- Bolles, Gregory, Darby hivatalosan is IR.
- Hintont felhoztuk az 53-ba
- PS-ből kirúgtuk Dominique Dafney TE-t
- PS-be visszatér a tavaly elcserélt Trinity Benson WR, valamint szintén PS-be Harvey Langi LB.
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Roster mozgások:- Bolles, Gregory, Darby hivatalosan is IR.
- Hintont felhoztuk az 53-ba
- PS-ből kirúgtuk Dominique Dafney TE-t
- PS-be visszatér a tavaly elcserélt Trinity Benson WR, valamint szintén PS-be Harvey Langi LB.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Én nem vagyok "falbuzi". Szerintem egy offense ugyanúgy működhet jól összevállogatott skill playerekkel, mint jól összerakott fallal. Mindkettőnek van előnye, hátránya (a hátrány nyilván a skill playerek miatt jobban elhanyagolt falból vagy a fal-költekezés miatt szürkébb skill playerekből jön).Igen-igen, nem kerdes. Viszont ha mar meghuzzak a triggert egy trade-en iden (szerintem nem kellene, ez az O# halottnak tunik, felesleges iden pazarolni drafttoket) akkor inkabb egy OL kellene, mert az segithet a futas blokkolason, pass protectionben is. Hiaba jonne CMC, ha nincs meg a lyuk es a LOS mogott jon a kontakt, rendszer szinten nem fog javitani, max csinal par hero playt.OL, TE, RB, FB, WRInkabb OL kellene, nem?Az a baj, hogy a következő 2 évből csak 1-1 zacskó szotyink maradt, pedig CMC-nek nálunk lenne a helye...Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Elvileg már kaptak pár telefont pár játékosért
Ti kire cserélnétek?
Én úgy vagyok vele, hogy a Terrance Marshall, Robby Anderson, D.J Moore hármasból az egyikért cserélhetnénk (első kettőre van is Pick-ünk)😅
noflyzone
ulpianus
StormST
undisputedly
...de egy denveri legenda fiát bármilyen poszton szívesen látjuk | gordon helyett meg bárkit |
Black_Adder
Amugy RW kalvariaja, hosszu evekig (majd egy evtizedig 😀 ) sirt egy jo OL-ert Seattleben, amikor eljott hozzatok, rogton talaltunk ket jo rookie T-t, itt meg serulesek/teljesitmeny miatt megint a regi mese.
undisputedly
Egyfolytában azt olvasom hogy falat kell építeni először, nincs bajom, ha azt építünk, de ha arra nincs elérhető minőség, ellenben tudunk olyan skill playereket szerezni, akik úgy is viszik az offense-t, ha a Los mögött már hozzájuk érnek, akkor az is jó. Hit alapon nem kötelezném el magam egyik irányba se.
Amúgy én se cserélnék senkiért se most. 5-3-nál talán, ha az látjuk hogy egy hiányzó láncszem van a gépezetből, de szerintem nincs annyi idő a deadline-ig, hogy 1-re szűkítsük a hiányzó láncszemeket.
És trade-tőkénk sincs. 31 csapatnak nem az a célja, hogy Denverbe juttassa a legjobb játékosait olcsón, meg kell fizetni, az említett gordon értéke egy cserében konkrétan negatív, pickünk nincs, PS2-t meg ne adjunk senkiért.
A fal építésnek pont az a hátránya, hogy hozol egy elit falembert, a fal összességében még nem biztos, hogy jó lesz tőle, ha a másik 4 továbbra is fogalmatlan. Azt hosszabb építeni. Cserébe tovább tart, mert ha 1 ember kiesik, a többi négy még fel tudja húzni magához a beugró ötödiket is. Holding kiesésével jelenleg 5 falemberre vagyunk egy jó faltól, de akár egy megbízható jó RB-re az eladható futójátéktól, de nem biztos, hogy egy eladható futójátékra vagyunk a működő offensetől.
Ha a deadline előtt úgy látjuk 1 trade-en múlik a PO, akkor csináljuk, bárki is legyen az, mondjuk akkor is inkább olyan, akinek nem jár le év végén a szerződése, de azért hogy 7-10 helyett 8-9 legyen, azért semmi elhamarkodott lépést nem tennék én se.
Aztán tavasszal akár 5 új OL ember is érkezhet és lehet pl Boone az első számú futó, ha az építkezésnek ezt a módját választjuk.
Szentimentális alapon valóban örülnék CMC-nek (az árát figyelmen kívül hagyva) - és mindenekelőtt gordon távozásának - de ha vele is 8-9-cel végzünk PO nélkül, akkor igazából fölösleges lenne. | Talán annyiból nem, hogy Williams szerintem effektíve carrier ending sérülést szenvedett. Biztos, hogy visszatér majd valamikor, de nem lesz 1 cut back, valami power sémában középső egyenes térdkímélő középső futásokkal termel valamit, de nagyon meglepne ha azon a szinten térne vissza ebbe az offense-be, ahol a sérülése előtt volt, amit meg egy-két felvillanás alapján vártak tőle néhányan/sokan, egész reménytelennek tűnik a diagnózis után. |
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Mondjuk abból a 2 rookie-ból az egyik azért lehetett, mert RW eljött, de nyilván vicces, hogy pont most sikerült találnotok. Nálunk meg most esett ki az a Bolles 5 meccs után, aki eddig összesen 3 meccset hagyott ki 5 szezon alatt. Rájár a rúd OL szempontból RW-ra, de azért azt is hozzátenném, hogy az OL nálunk akkor is tudható volt, hogy szutyok lesz, amikor átjött hozzánk és mivel mentek érte a pick-ek, így az is sejthető volt, hogy nem lesz jó fiatal OL ember idén, veteránt meg nem egyszerű fogni a piacon...Igen-igen, nem kerdes. Viszont ha mar meghuzzak a triggert egy trade-en iden (szerintem nem kellene, ez az O# halottnak tunik, felesleges iden pazarolni drafttoket) akkor inkabb egy OL kellene, mert az segithet a futas blokkolason, pass protectionben is. Hiaba jonne CMC, ha nincs meg a lyuk es a LOS mogott jon a kontakt, rendszer szinten nem fog javitani, max csinal par hero playt.OL, TE, RB, FB, WRInkabb OL kellene, nem?Az a baj, hogy a következő 2 évből csak 1-1 zacskó szotyink maradt, pedig CMC-nek nálunk lenne a helye...Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Ti kire cserélnétek?
Én úgy vagyok vele, hogy a Terrance Marshall, Robby Anderson, D.J Moore hármasból az egyikért cserélhetnénk (első kettőre van is Pick-ünk)😅
noflyzone
ulpianus
StormST
undisputedly
...de egy denveri legenda fiát bármilyen poszton szívesen látjuk | gordon helyett meg bárkit |
Black_Adder
Amugy RW kalvariaja, hosszu evekig (majd egy evtizedig 😀 ) sirt egy jo OL-ert Seattleben, amikor eljott hozzatok, rogton talaltunk ket jo rookie T-t, itt meg serulesek/teljesitmeny miatt megint a regi mese.
undisputedly
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Nem fogunk tradelni senkiért, de h CMC kaliberért nem, azt biztosra veszem.Igen-igen, nem kerdes. Viszont ha mar meghuzzak a triggert egy trade-en iden (szerintem nem kellene, ez az O# halottnak tunik, felesleges iden pazarolni drafttoket) akkor inkabb egy OL kellene, mert az segithet a futas blokkolason, pass protectionben is. Hiaba jonne CMC, ha nincs meg a lyuk es a LOS mogott jon a kontakt, rendszer szinten nem fog javitani, max csinal par hero playt.OL, TE, RB, FB, WRInkabb OL kellene, nem?Az a baj, hogy a következő 2 évből csak 1-1 zacskó szotyink maradt, pedig CMC-nek nálunk lenne a helye...Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Ti kire cserélnétek?
noflyzone
ulpianus
StormST
undisputedly
Black_Adder
undisputedly
Az OL kálváriáját házon belül fogjuk megoldani, ROG Meinerz akár már a héten visszatérhet, ahogy a kezdőnek szánt RT, Billy Turner is. LT-ben Anderson már szerepet kapott korábban is, eredetileg az az ő oldala, szal stop-gapnek megteszi.
A TE fronton szintén jön erősítés, a rookie Greg Dulcich várhatóan már a héten edzésbe áll.
A kieső Darby helyére is next man up lesz, Mathis és a szintén a héten/jhéten visszatérő Ojemudia személyében.
John Fox szavait idézve: "No one's coming to save us"
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Igen-igen, nem kerdes. Viszont ha mar meghuzzak a triggert egy trade-en iden (szerintem nem kellene, ez az O# halottnak tunik, felesleges iden pazarolni drafttoket) akkor inkabb egy OL kellene, mert az segithet a futas blokkolason, pass protectionben is. Hiaba jonne CMC, ha nincs meg a lyuk es a LOS mogott jon a kontakt, rendszer szinten nem fog javitani, max csinal par hero playt.OL, TE, RB, FB, WRInkabb OL kellene, nem?Az a baj, hogy a következő 2 évből csak 1-1 zacskó szotyink maradt, pedig CMC-nek nálunk lenne a helye...Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Ti kire cserélnétek?
noflyzone
ulpianus
StormST
undisputedly
Black_Adder
több mint 2 éve
- JC6
6 997
Ezt akkor még meg kell beszélnünk 😄Kölcsönről van szó. Nem eladó. Egy kincs. Méret: Tebow-ra pont jó. 😊Ha valakinek kell egy a londoni Broncos-49ers mérkőzésen vásárolt eredeti Tebow-mez, mert abban szeretne csavarogni demonstratíve a városban meccsnapon, tisztán, ápoltan szívesen kölcsönadom. 😉Megveszem. Azonnal. Mi a méret?
Zalán
jobbágy#JC6
Zalán
több mint 2 éve
Kölcsönről van szó. Nem eladó. Egy kincs. Méret: Tebow-ra pont jó. 😊Ha valakinek kell egy a londoni Broncos-49ers mérkőzésen vásárolt eredeti Tebow-mez, mert abban szeretne csavarogni demonstratíve a városban meccsnapon, tisztán, ápoltan szívesen kölcsönadom. 😉Megveszem. Azonnal. Mi a méret?
Zalán
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 997
Zalánnal országos cimbik vagyunk, biztos megalkuszunkSzerintem azért nem eladó 😀Ha valakinek kell egy a londoni Broncos-49ers mérkőzésen vásárolt eredeti Tebow-mez, mert abban szeretne csavarogni demonstratíve a városban meccsnapon, tisztán, ápoltan szívesen kölcsönadom. 😉Megveszem. Azonnal. Mi a méret?
Zalán
jobbágy#JC6
Tebow-mez nagy érték 😊
Heisman nádor
😁😁😁
több mint 2 éve
Szerintem azért nem eladó 😀Ha valakinek kell egy a londoni Broncos-49ers mérkőzésen vásárolt eredeti Tebow-mez, mert abban szeretne csavarogni demonstratíve a városban meccsnapon, tisztán, ápoltan szívesen kölcsönadom. 😉Megveszem. Azonnal. Mi a méret?
Zalán
jobbágy#JC6
Tebow-mez nagy érték 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
OL, TE, RB, FB, WRInkabb OL kellene, nem?Az a baj, hogy a következő 2 évből csak 1-1 zacskó szotyink maradt, pedig CMC-nek nálunk lenne a helye...Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Ti kire cserélnétek?
noflyzone
ulpianus
StormST
undisputedly
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Inkabb OL kellene, nem?Az a baj, hogy a következő 2 évből csak 1-1 zacskó szotyink maradt, pedig CMC-nek nálunk lenne a helye...Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Ti kire cserélnétek?
noflyzone
ulpianus
StormST
több mint 2 éve
Az a baj, hogy a következő 2 évből csak 1-1 zacskó szotyink maradt, pedig CMC-nek nálunk lenne a helye...Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Ti kire cserélnétek?
noflyzone
ulpianus
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
- JC6
6 997
Ha valakinek kell egy a londoni Broncos-49ers mérkőzésen vásárolt eredeti Tebow-mez, mert abban szeretne csavarogni demonstratíve a városban meccsnapon, tisztán, ápoltan szívesen kölcsönadom. 😉Megveszem. Azonnal. Mi a méret?
Zalán
több mint 2 éve
- JC6
6 997
Magyar válogatott meccsen egyszer beszívtam majdnem, hogy nem volt kinyomtatva, azóta mindkét opció nálam..Nekem pár napja megjött, csak azt nem tudom, hogy nyomtassam ki vagy inkább digitálisan használjam majd.Londonban pedig mindenki vendégem egy sörre!Hol és mikor? Helyi idő szerint mikor is van a meccs? Kinek jött már meg a jegye? 😃
| Broncos country, let's ride! 😊 |
Általános Doktor
jobbágy#JC6
Vonster