NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
463
55
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Bozontron
390
Egész nap nem volt elérhető számomra fórum, de talán nem is baj… Annyit sikerült elérni ezzel, hogy most már csak szomorú vagyok, nem felháborodott! Azért az is valami! Egyébként csak azért fogom megnézni a következő meccset, mert látom a potenciált. Ha tavaly lenne, akkor idénre én lezártam volna ezt a szezont. Soha nem gondoltam volna, hogy elit irányítóval is nézhetetlen játékot fogunk produkálni. Az összes szurkolót megértem, aki a hosszabbítás előtt elment haza. Üresnek kellett volna maradni az egész stadionnak.
Szerkesztette: Bozontron
több mint 2 éve
A 40 perces valtozatot neztem meg. Na most ha nem volt 10 nyilvanvalo eselye a Broncosnak, hogy vmi minimalis teljesitmennyel megnyerje a meccset, akkor egy sem. Ebbol nullat sikerult abszolvalni. Neha eleg lett volna monnyuk nem elbaszni. Csak ennyi. De nem, es nem, es megint nem, es megint nem ... tizszer. Nem hittem el amit latok.kínkeserves szezon lesz ...
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Tyű Wilson.... Min 2026ig ezt nézni komoly lesz.Darby is
Bolles is IR.
Ebből egy erős drafthely érkezik majd Seattlebe
braxa88
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Tyű Wilson.... Min 2026ig ezt nézni komoly lesz.Bolles is IR.
Ebből egy erős drafthely érkezik majd Seattlebe
több mint 2 éve
A 40 perces valtozatot neztem meg. Na most ha nem volt 10 nyilvanvalo eselye a Broncosnak, hogy vmi minimalis teljesitmennyel megnyerje a meccset, akkor egy sem. Ebbol nullat sikerult abszolvalni. Neha eleg lett volna monnyuk nem elbaszni. Csak ennyi. De nem, es nem, es megint nem, es megint nem ... tizszer. Nem hittem el amit latok.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Nekem nem azzal van a bajom, hogy nekimentünk a végén, kevés idő volt, hogy másnak értelme legyen, de 4&1-hez szerintem szar play volt. Még akkor is, ha azt nézem, hogy Hamlet üresen volt, mert úgy tűnik nem volt más célpont RW fejében, mint Sutton, akkor meg hulla mindegy, hogy ki volt üresen...Nekem a nagyobb bajom a rendes játékidő végén megkísérelt passzal volt, annak nem volt semmi értelme, se az állás, se a hátralévő idő nem indokolt ott egy passzot, gondolom akartunk beszenvedni egy TD-t, de ebben az esetben pont le kellett volna szarni, hogy van-e TD, a pont kellett volna nagyon...
2-3, mindegyik nyerhető lett volna, 3-at meg semmiképpen nem lett volna szabad eldobni, de a mérlegnél sokkal rosszabb a játék képe. 5 meccsből 1-en sikerült 1-nél több TD-t szerezni és azon a meccsen is kikaptunk, szánalmas. Lement 5 hét, ha eddig nem szoktunk össze, akkor ez után se fogunk. Vannak sérültek, igen, de azok vannak másoknak is és attól még nem kéne 5 hát alatt ennyire összezuhanni. Patrick kiesése fáj, Williams pláne, de előbbi WR2-3 lett volna, utóbbinál meg lehet kopogtatni a FO-hoz, hogy miért is egy kretént hoztunk vissza RB2-nek, ezért nem tudom sajnálni se Hackett-et, se a GM-et, nem egy korábbi szar szerződés miatt maradt, szóval lehet a tükörben keresni a hibást...
Siralmas az egész, leginkább azt sajnálom, hogy felkeltem ezért a foskupacért megint hajnalban...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
- JC6
6 999
Fuh öcsém... az összefoglalót nézni fizikai fájdalom volt, egyik csapat sem érdemelt semmit, ez a futball megcsúfolása volt.Könyörgött a tojáslabda már a második negyed elején, hogy inkább hagyják békén, mert ez szégyen.
Erre nincsenek szavak gecc, rosszul vagyok, teljes kiégés 5 forduló után... egy gyenge Colts ellen, hazai pályán, TD-nélkül, 9 ponttal lehozni a meccset egy TOP10-es irányítóval, hát, be lehet szórni sóval Mile High-t.. el lehet innen takarodni komolyan..
Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
Walmart: "Always low Reflektálva az első fordulós vereségre, most szerintem jó döntsét hoztunk, hogy neki mentünk a negyediknek. Más kérdés, hogy a hívott play ésvagy a kivitelezés milyen.
Ami leginkább hiányzik a Hackett offense-ből, az a hihető futójáték. Williamsszel se volt jó, ő se egy sztár vagy kiemelkedő játékos, de nélküle nem lehet eladni, hogy most futni fogunk és nem tudjuk megbüntetni a boxot, ha egész meccseket 2 deep safety-vel játszanak. Fűszerezd ezt meg néhány büntetéssel, ami hátra tolja a LoS-t, és nem 10-et, hanem 15-20-at kell megtenni és még jobban beszűkül a mozgás tér.
És akkor ha emellé eladjuk meccsenként 2× a labdát, 0%-hoz konvergál a red zone offense és még a FG-t se értékesítjük 100%-ban, akár mert 64 yardról próbálkozunk akár mert blokkolják és akkor a szezon előzetesen könnyebb felében állunk 2-3mal, és ezek tényleg nem voltak nehéz meccsek, 9ers lehet erősebb csapat, de nem ellenünk mutatták meg aranyásókörmeik...
Még megnézek néhány elemzést, mielőtt értékelem Hackett/Wilsont, de elsőre ez olyan gyenge volt, hogy a bowl inkább meg se hosszabbítja a tanúsítványát...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Lehet, hogy sok a sérült, de attól még nem kéne fullba nyomni a kretént, de nekünk sikerült...Gilmore-ra dobni kétszer kulcs szituációban, ráadásul egyiknél se kellett volna dobni alapból, Hackett és RW nekem ezzel végleg levizsgázott, totálisan...
több mint 2 éve
ennyit a meccsrőlI think both team should consider punting on 1st down.
— Wade Phillips (@sonofbum) October 7, 2022
amennyi sérültünk van lehet ennyi is a szezon ...
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Murray nem játszik a Colts ellen, vicces lesz így, 2 RB-el nekimenni a meccsnek, vagy majd fut Beck is...PS-ból felhoztunk egy srácot, a nevét már elfelejtettem 😀
StormST
több mint 2 éve
- JC6
6 999
Ha nem nyerünk a szezon mehet a kukába elég korán..
több mint 2 éve
Murray nem játszik a Colts ellen, vicces lesz így, 2 RB-el nekimenni a meccsnek, vagy majd fut Beck is...
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Undi dundi!Már tavasszal is egyértelmű volt, hogy azok a headline-ok totál tévesek, amik azt várják, hogy Let Russ cook végre ki lesz engedve Carroll kalitkájából. Hackett egy olyan edző, aki a labdára vigyázásban, rövid 3rd downokra írt játékok rongyossá gyakoroltatásában, és a stabil futójátékben hisz ami ezt megteremti. A Packersesek is azt emelték ki róla, hogy ő elsősorban a csapat futójátékát rakta össze. A Packers offenz viszont nem a Hackett focit játszotta. A Bortles Jagses időszaka már sokkal inkább prezentálja az ő elképzeléseit.
Én nem arról beszéltem, mikor meghal a play. Hanem épp mikor még nem. Sztem két külön eset. Kell egy kreatív, önjáró playmaker, de ha a csapat sem követi le, egyedül csak bajba kerül. Sok QB tanulja meg, melyik edzõ, melyik rencer mit ad és mit enged. Wilson eddig nem ezt játszotta. És el is lett kényelmesedve.
Mikor hagyták fõzni, megégette magát a konyhában. Egyedül mégse nyer meccset. Legalábbis sztem most tanulni is akar, nem csak letolni zsenibõl. De az mire lesz jó, és mikorra, az sok Minden mást is megváltoztat.
ulpianus
Russ pedig beharangozta, hogy ő 40+ akar játszani mint Brady. És ez nem csak levegőbe beszéd, hanem aláírt 2029-ig egy hosszútávon erősen csapatbarát dealt, ami részéről elég rossz feltételeket tartalmaz, ha idő előtt abbahagyja/gyenge lesz.
Szóval valahol mind a két fél szándéka a zsebbe nevelés, szaladgálások minimálása.
több mint 2 éve
én is ott néztem be hogy biztosra menjek 😀www.denverbroncos.com/team/players-roster/@AdamSchefterEzt a mait en is eloben nezem, habar elegge ront a meccselmenyen, hogy nem ismerem a mezszamokat, igy fogalmam sincs mi tortenik egy-egy vedo playben, de ennek is meg van a varazsa.
Colts ruled out Jonathan Taylor for Thursday night’s game in Denver.
kivettem a pénteket, a meccset hozni kéne
Negritis, a vajda
undisputedly
Itt hamar megtalálod 😊
StormST
több mint 2 éve
www.denverbroncos.com/team/players-roster/@AdamSchefterEzt a mait en is eloben nezem, habar elegge ront a meccselmenyen, hogy nem ismerem a mezszamokat, igy fogalmam sincs mi tortenik egy-egy vedo playben, de ennek is meg van a varazsa.
Negritis, a vajda
undisputedly
Itt hamar megtalálod 😊
több mint 2 éve
Ronald Darby 23@AdamSchefterEzt a mait en is eloben nezem, habar elegge ront a meccselmenyen, hogy nem ismerem a mezszamokat, igy fogalmam sincs mi tortenik egy-egy vedo playben, de ennek is meg van a varazsa.
Negritis, a vajda
undisputedly
Kareem Jackson 22
D.J. Jones 97
Dre'Mont Jones 93
Mike Purcell 98
és Persze PS2 meg Csabi 55
sztem ezek a legfontosabbak, Sterns, Singleton, K Will, D Will, ... kevésbé releváns
mondjuk Bonito meg Cooper lehet többet látszik majd
több mint 2 éve
@AdamSchefterEzt a mait en is eloben nezem, habar elegge ront a meccselmenyen, hogy nem ismerem a mezszamokat, igy fogalmam sincs mi tortenik egy-egy vedo playben, de ennek is meg van a varazsa.
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
@AdamSchefterColts ruled out Jonathan Taylor for Thursday night’s game in Denver.
több mint 2 éve
Undi dundi!Oke, koszi! Felreertettelek. Mondjuk szerintem RW nem zseni, szoval abbol nem tudna letolni, de egy elit QB meg mindig, a mobitasa megkopasaval is, pusztan az erossegei (mely labdak, playhivas) egyelore nem szerves reszei itt a rendszernek. Az biztos, hogy kell neki jo elkapo, hogy sziporkazhasson, es a kozepso harmad tamadasanak hianya is megvalaszol regi kerdeseket.
Én nem arról beszéltem, mikor meghal a play. Hanem épp mikor még nem. Sztem két külön eset. Kell egy kreatív, önjáró playmaker, de ha a csapat sem követi le, egyedül csak bajba kerül. Sok QB tanulja meg, melyik edzõ, melyik rencer mit ad és mit enged. Wilson eddig nem ezt játszotta. És el is lett kényelmesedve.
Mikor hagyták fõzni, megégette magát a konyhában. Egyedül mégse nyer meccset. Legalábbis sztem most tanulni is akar, nem csak letolni zsenibõl. De az mire lesz jó, és mikorra, az sok Minden mást is megváltoztat.
ulpianus
több mint 2 éve
Simmons mikor jöhet vissza?Legkorábban a Chargers ellen.
Negritis, a vajda
Ojemudia és Dulcich akár már most visszatérhettek volna, de nem nevezetük őket az edzésekre (onnantól ketyeg az óra h aktív keretre tegyük vagy mehetnek év végéig IR-re), várhatóan ők ketten hétfőn állnak edzésbe.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
A Jetses korszakától kezdve nem több, mint egy tucatjóska, a jets után még azt is sikerült alulmúlnia. Gordon összehasonlíthatatlanul jobb játékos az elmúlt 2-3 évet tekintve.annyi rémlett hogy tampába mintha lett volna legutóbb de nem rémlik mér nem maradt ottBell-t amúgy nem lenne értelme megpróbálni elvonni a boxkarrierjétől?Nem véletlenül boxol és nem fut, attól h nagy név volt a steelerses ideje alatt, attól mára egy használhatatlan senki. Murray is nagy név volt am, legutóbb a Saintsbe amikor beállt akkor jó is volt, stop-gapnek sztem tökéletes.
Negritis, a vajda
Általános Doktor
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
annyi rémlett hogy tampába mintha lett volna legutóbb de nem rémlik mér nem maradt ottBell-t amúgy nem lenne értelme megpróbálni elvonni a boxkarrierjétől?Nem véletlenül boxol és nem fut, attól h nagy név volt a steelerses ideje alatt, attól mára egy használhatatlan senki. Murray is nagy név volt am, legutóbb a Saintsbe amikor beállt akkor jó is volt, stop-gapnek sztem tökéletes.
Negritis, a vajda
Általános Doktor
több mint 2 éve
Simmons mikor jöhet vissza?
több mint 2 éve
Bell-t amúgy nem lenne értelme megpróbálni elvonni a boxkarrierjétől?Nem véletlenül boxol és nem fut, attól h nagy név volt a steelerses ideje alatt, attól mára egy használhatatlan senki. Murray is nagy név volt am, legutóbb a Saintsbe amikor beállt akkor jó is volt, stop-gapnek sztem tökéletes.
Negritis, a vajda