NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Undi dundi!
Én nem arról beszéltem, mikor meghal a play. Hanem épp mikor még nem. Sztem két külön eset. Kell egy kreatív, önjáró playmaker, de ha a csapat sem követi le, egyedül csak bajba kerül. Sok QB tanulja meg, melyik edzõ, melyik rencer mit ad és mit enged. Wilson eddig nem ezt játszotta. És el is lett kényelmesedve.
Mikor hagyták fõzni, megégette magát a konyhában. Egyedül mégse nyer meccset. Legalábbis sztem most tanulni is akar, nem csak letolni zsenibõl. De az mire lesz jó, és mikorra, az sok Minden mást is megváltoztat.
ulpianus
Szerintem látszik, hogy gyakoroljuk azt az esetet, amikor Wilson kreatívkodik. Mindegy hogy eltört play-e vagy feleslegesen szaladgál, Suttonnal érzik egymást, hogy hol keresse az üres folgokat a pályán.
Számomra eddig pozitív meglepetés, hogy nincs az mint Tebow-nál volt, hogy kb előbb nézte, hogy hol tud futni 5 yardot, mint hogy üres-e vmelyik célpont, eddig Wilson az életben tartott playekből is elsősorban passzolni próbált és a játékának ez az eleme, szerintem tök jól kiegészíti Hackett play designját. Nyilván az lenne az elvárás, hogy csak eltört playekben főzzön Wilson, de én látok rugalmasságot arra, hogy hagyjunk neki teret ilyenekre. Én nem érzem soknak az indokolatlan improvizációt a részéről.

Az első felét kell még jobban összerakni, hogy amikor nem törik el a play, akkor jobban legyen kivitelezve Wilson feladata. Ez meg tényleg olyan, hogy 4 meccs után lehet még gondolkodnia kell, hogy akkor mi a következő, 8 meccs után már kevesebbet, 2. évére tán már gondolkodni se kell, megy izommemóriából. Ebben bízok. Meg abban, hogy tényleg tényleg nincs olyanokról szó, ami túl magas Wilsonnak. Aztán ha rutinból mennek a hívott playek, és még működnek is, akkor ő is kevesebbet próbál majd improvizálni. De amíg ezek az improvizációk is látszólag begyakorolt scenariok, addig engem nem zavar, ha néha indokolatlanul is csinálja.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 188 — The Mathematician
Bell-t amúgy nem lenne értelme megpróbálni elvonni a boxkarrierjétől?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Undi dundi!
Én nem arról beszéltem, mikor meghal a play. Hanem épp mikor még nem. Sztem két külön eset. Kell egy kreatív, önjáró playmaker, de ha a csapat sem követi le, egyedül csak bajba kerül. Sok QB tanulja meg, melyik edzõ, melyik rencer mit ad és mit enged. Wilson eddig nem ezt játszotta. És el is lett kényelmesedve.
Mikor hagyták fõzni, megégette magát a konyhában. Egyedül mégse nyer meccset. Legalábbis sztem most tanulni is akar, nem csak letolni zsenibõl. De az mire lesz jó, és mikorra, az sok Minden mást is megváltoztat.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
En nem ertek hozza. De ahogy en latom, azon megy most a program, hogy hol van a hatar, ahol Wilson egyeni jateka hozzaad a rencerhez, nem szetveri azt. Latom, ahol Wilson kezdodik, es az mar nem a play. Ebben o jo, de ha sok lesz, az mar hatrany. Ennyit akartam mondani.
ulpianus
Ne szerenykedj 😊

Amugy nem feltetlenul ez a problema szerintem. RW playmeghosszabbito, menekulos, "broken play turned into a miracle" dolgai karrierje elso par evere voltak jellemzoek, amikor meg labon gyorsabb volt. Persze neha most is van scramblebol szuleto nagy jatek, de ellentetben a PC fele Seahawks-szal, itt lathatoan nem erre van felprogramozva a rendszer. Nem az a program, hogy futas-futas, majd RW megoldja a 3. downt menekulessel.

Itt van HAckettnek egy elkepzesele, ami nem feltetlenul RW erossegeire jatszik. Es itt az erosseg alatt a mely passzokat ertem. A korabban belinkelt fiatal srac videoi, amikben playeket elemez, erre engednek kovetkeztetni. HAckett hozta a sajat rendszeret, de ez nem feltetlenul fit Russnak.

Szamomra amugy ugy tunik, hogy a futojatek hianya a legnagyobb problema. A fal es a futok egyutt, nem hiszi el senki, hogy itt a futast kell megfogni, az meg limitalja apasszjatekot is, a dropokrol es elkapok minosegerol most nem beszelve.

Optimistan nezve csak 1-2 playmaker kellene es egy kicsit szolidabb runblock, akkor minden osszeallna.
undisputedly
Az OL-ből két kezdő hiányzik jelenleg, Meinerz előrelépés lesz belül, ami kell, mint egy falat kenyér.
Billy Turner RT-ben is javulásnak kellene h legyen, de egyébként Cameron Fleming nem tragédia egyelőre.

A playmakerek egy érdekes kérdés, JJ nem tudom h valaha be fog-e érni domináns elkapóvá, Hamler kérdés h fizikailag javul-e a sérülése után, ha igen mennyit merjük használni. Greg Dulcich papíron szintén segítséget kéne jelentenie legalább az elkapások terén. Gordon nevét le se merem írni, de papíron ő is elő tudna lépni.
De itt sok a ha, a tények talaján maradva van egy Suttonunk, aki megbízhatóan átlag feletti/jobb napjain elit, a többi inkább felvillanásokra elég.

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
En nem ertek hozza. De ahogy en latom, azon megy most a program, hogy hol van a hatar, ahol Wilson egyeni jateka hozzaad a rencerhez, nem szetveri azt. Latom, ahol Wilson kezdodik, es az mar nem a play. Ebben o jo, de ha sok lesz, az mar hatrany. Ennyit akartam mondani.
ulpianus
Ne szerenykedj 😊

Amugy nem feltetlenul ez a problema szerintem. RW playmeghosszabbito, menekulos, "broken play turned into a miracle" dolgai karrierje elso par evere voltak jellemzoek, amikor meg labon gyorsabb volt. Persze neha most is van scramblebol szuleto nagy jatek, de ellentetben a PC fele Seahawks-szal, itt lathatoan nem erre van felprogramozva a rendszer. Nem az a program, hogy futas-futas, majd RW megoldja a 3. downt menekulessel.

Itt van HAckettnek egy elkepzesele, ami nem feltetlenul RW erossegeire jatszik. Es itt az erosseg alatt a mely passzokat ertem. A korabban belinkelt fiatal srac videoi, amikben playeket elemez, erre engednek kovetkeztetni. HAckett hozta a sajat rendszeret, de ez nem feltetlenul fit Russnak.

Szamomra amugy ugy tunik, hogy a futojatek hianya a legnagyobb problema. A fal es a futok egyutt, nem hiszi el senki, hogy itt a futast kell megfogni, az meg limitalja apasszjatekot is, a dropokrol es elkapok minosegerol most nem beszelve.

Optimistan nezve csak 1-2 playmaker kellene es egy kicsit szolidabb runblock, akkor minden osszeallna.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
@AdamSchefter
Broncos officially placed both RB Javonte Williams and outside linebacker Randy Gregory on injured reserve. Williams is out for the season, Gregory a minimum of four games. Denver filled one roster spot by officially signing RB Latavius Murray off the Saints’ practice squad.

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Egyébként Gordonnal nem az a gond h ne tudna jó átlaggal futni, vagy ne lenne ligaelit RZ hatékonysága.

Hanem h 5 fumbleje volt az elmúlt 44 labdaérintésén, amiből 3at elveszítettünk.

Hiába fut jól, ha egyszerűen turnover mágnes. Kérdés h ezt le tudja-e vetkőzni, és h milyen szinten.

Hiába utálja szinte egyöntetűen az egész szurkolótábor, sajnos ő a legnagyobb reményünk idén ezen a poszton.
Általános Doktor
Megvan amúgy a kirívóan fumblizó futók, droppoló elkapók, extra pontokat kihagyó kickerek szurkolói bullyzástól megóvó intézménye, cutnak hívják. Valszeg azért nem alkalmazták még, mert önkritikát alkalmaznak, ugyanis szar az egész ahogy van. A fal belseje szánalmasan játszik futásblokkolásnál, ami az edzők kritikája is (és valahol az FO-é). Javonte sérülése sem a véletlen műve. Egyszerűen rémesen kellemetlen ütések érik az RB-ket a legelső meccs óta, folyamatosan ott lógott a levegőben hogy ez lesz.
több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
kicsit mókásabb téma:
vajon lesz-e rekord szezon
 edge.twinspires.com/nfl/the-most-penalized-teams-in-nfl-history/

www.nflpenalties.com/
jelenleg 37 büntetés és 286nál járunk

ez meccsenként 9.25 - 71.5

a 11es raiders 10 - 85t tolt
viszont még a 17 meccsel is "csak" 157-8 büntink lenne ami all time dobogó!

több mint 2 éve
...
Black_Adder
Köszi, jó kis összefoglaló.

Én amit nem értek, hogy akkor mire van az előszezon ha nem arra, hogy a playbookot megtanulják és a csapat összecsiszolódjon. Nyilván nem működik minden flottul, de a nyomát se látom annak, hogy bármilyen értelemben vett felkészítés sikerült volna. A sok sérülést tekintve még a fizikai is el lett balfaszkodva (Nyílván van a pech faktor, de rohadtul nem véletlen ha valahol folyamatosan dőlnek ki a játékosok)

Nem is értem akkor mire kéne bizalmat szavazni az edzői brigádnak, ha semmi sem működik amire ráhatásuk van. Az RW-Sutton duó is talentből működik inkább mintsem ez szét lenne gyakorolva becsukott szemmel. Kb mintha egy Vance Joseph 2.0-át látnék csak már O# fókusszal és hibákról beszélő mázzal. Nyilván a HC pozíciót tanulni kell, nem is alkalmas mindenki rá aki amúgy simán elit a saját területén de ettől még baromira nem mentség a "fiatalság" ha amúgy ezen kívül nem sok impactot tesz hozzá az ember.
FLZOLI
Nézd, szerintem kb tényként kezelhetjük, hogy nem sikerült jól a felkészülés. És ez Hackett hibája.
Ami engem most foglalkoztat, hogy ez így marad-e, vagy fokozatosan jobb lesz. Mi az amire van esély, mi az amire nincs.
Azon már nem segíthetünk hogy felkészületlenül kezdtük a szezont, az viszont még Hackett kezében van, hogy hogyan fejezi be. És hogyan kezdi a következőt. Ugye tremendous job első évének a végére is voltak bőven bizakodásra okoat adó dolgok, csak aztán pontosan ugyanabba folyóba léptünk a 2. évében is.
Hackett eddig az az edző nálam, aki ha meg is bukik nálunk, nem reménytelen hogy másodszorra jobban sikerül neki, és emiatt még bízom benne, hogy ha kap időt, itt is sikerülhet neki. jmd, tremendous job számomra alkalmatlan bármilyen vezető beosztásra. akár a kókler is lehetne jó edző, csak neki X-t és O-t kéne tanulnia még nagyon sokat, mert DC-nek is nagyon kevés. Ki tudja 20-25 év múlva akár még jó HC is lehet ha évről-évre végtelenül sokat tanul...

Wilsonnál ne érts félre, nem arról van szó, hogy "nem tanulta meg a playbookot", neki nem coaches film alapján vissza-visszatekerve kell jó döntést hozni, hanem a fal mögül másodpercek alatt, miközben sok más dologra is figyelnie kell. Ez inkább beleszokás kérdése, illetve annak kérdése, hogy mindenbe bele tud-e szokni, vagy bizonyos koncepciókat egyszerűen el kell hagyni esetleg pár dolog el kell-e lopni korábbi HOX playbookokból. És ez a része akkor is így lenne, ha Wilson kapott volna 2 drive-ot meg egy félidőt a 3 PS meccsen. Erre a TC, PS meccs kevés. És valójában szerintem jobb a helyzet, mint amit a szerzett pontok tükröznek, az igaz, hogy annak legnagyobb része Wilson és Sutton zsenije, nem pedig a tervezés és felkészülés, de ha sikerül a tervezés és felkészülés, a "zseni" akkor is megmarad. Ha szezon végéig nem javul a helyzet, lehet Hackett kapcsán is máshogy érzek majd, 4 meccs után nem az a megoldás hogy az elmúlt 5 évben felgyülemlett frusztrációt az ő nyakába zúdítjuk. Ha 2017-et írnánk, és most kezdődne a post Kubiak éra, a többség optimista lenne ugyanerre az olajozatlan gépezetre. Értem, hogy nem 2017-et írunk, túl vagyunk egy kókleren és tremendous jobon és egyelőre Hackett se az, akiben vakon lehetne bízni, és hidd el ezt a mostani vereséget nekem is nehéz feldolgozni, de amíg nem történik valami botrány, mint tavaly a Jagsben, addig ezt a szezont végig kell ülnünk mielőtt végérvényes ítéleteket hozunk.

Én pl ezen a ponton nem örülnék egy Hackett-Payton cserének, inkább adok még időt Hackettnek akkor is ha ez a szezon elmegy közben, ami mellesleg még nem törént meg, akármilyen is a mutatott játék képe...
Black_Adder
Rég találkozott az én "optimista" és a te "realista" felfogásod, de teljesen egyetértek veled.

Vannak hibák, de van remény is ezek kijavítására és én sem láttam még olyat, ami miatt azt a végérvényes konzekvenciát lehetne levonni h Hackettel ez nem is fog működni.

Időt kell adni még ennek a csapatnak és bízni benne h összeáll.

Kezdésnek a Coltsot kell ütni, nekik is van épp elég bajuk, rövid hét ide v oda, verhető brigád.
3-2-nél pedig építkezni kell tovább.

több mint 2 éve
...
Black_Adder

Én amit nem értek, hogy akkor mire van az előszezon ha nem arra, hogy a playbookot megtanulják és a csapat összecsiszolódjon. Nyilván nem működik minden flottul, de a nyomát se látom annak, hogy bármilyen értelemben vett felkészítés sikerült volna. A sok sérülést tekintve még a fizikai is el lett balfaszkodva (Nyílván van a pech faktor, de rohadtul nem véletlen ha valahol folyamatosan dőlnek ki a játékosok)

Nem is értem akkor mire kéne bizalmat szavazni az edzői brigádnak, ha semmi sem működik amire ráhatásuk van. Az RW-Sutton duó is talentből működik inkább mintsem ez szét lenne gyakorolva becsukott szemmel. Kb mintha egy Vance Joseph 2.0-át látnék csak már O# fókusszal és hibákról beszélő mázzal. Nyilván a HC pozíciót tanulni kell, nem is alkalmas mindenki rá aki amúgy simán elit a saját területén de ettől még baromira nem mentség a "fiatalság" ha amúgy ezen kívül nem sok impactot tesz hozzá az ember.
FLZOLI
Nézd, szerintem kb tényként kezelhetjük, hogy nem sikerült jól a felkészülés. És ez Hackett hibája.
Ami engem most foglalkoztat, hogy ez így marad-e, vagy fokozatosan jobb lesz. Mi az amire van esély, mi az amire nincs.
Azon már nem segíthetünk hogy felkészületlenül kezdtük a szezont, az viszont még Hackett kezében van, hogy hogyan fejezi be. És hogyan kezdi a következőt. Ugye tremendous job első évének a végére is voltak bőven bizakodásra okoat adó dolgok, csak aztán pontosan ugyanabba folyóba léptünk a 2. évében is.
Hackett eddig az az edző nálam, aki ha meg is bukik nálunk, nem reménytelen hogy másodszorra jobban sikerül neki, és emiatt még bízom benne, hogy ha kap időt, itt is sikerülhet neki. jmd, tremendous job számomra alkalmatlan bármilyen vezető beosztásra. akár a kókler is lehetne jó edző, csak neki X-t és O-t kéne tanulnia még nagyon sokat, mert DC-nek is nagyon kevés. Ki tudja 20-25 év múlva akár még jó HC is lehet ha évről-évre végtelenül sokat tanul...

Wilsonnál ne érts félre, nem arról van szó, hogy "nem tanulta meg a playbookot", neki nem coaches film alapján vissza-visszatekerve kell jó döntést hozni, hanem a fal mögül másodpercek alatt, miközben sok más dologra is figyelnie kell. Ez inkább beleszokás kérdése, illetve annak kérdése, hogy mindenbe bele tud-e szokni, vagy bizonyos koncepciókat egyszerűen el kell hagyni esetleg pár dolog el kell-e lopni korábbi HOX playbookokból. És ez a része akkor is így lenne, ha Wilson kapott volna 2 drive-ot meg egy félidőt a 3 PS meccsen. Erre a TC, PS meccs kevés. És valójában szerintem jobb a helyzet, mint amit a szerzett pontok tükröznek, az igaz, hogy annak legnagyobb része Wilson és Sutton zsenije, nem pedig a tervezés és felkészülés, de ha sikerül a tervezés és felkészülés, a "zseni" akkor is megmarad. Ha szezon végéig nem javul a helyzet, lehet Hackett kapcsán is máshogy érzek majd, 4 meccs után nem az a megoldás hogy az elmúlt 5 évben felgyülemlett frusztrációt az ő nyakába zúdítjuk. Ha 2017-et írnánk, és most kezdődne a post Kubiak éra, a többség optimista lenne ugyanerre az olajozatlan gépezetre. Értem, hogy nem 2017-et írunk, túl vagyunk egy kókleren és tremendous jobon és egyelőre Hackett se az, akiben vakon lehetne bízni, és hidd el ezt a mostani vereséget nekem is nehéz feldolgozni, de amíg nem történik valami botrány, mint tavaly a Jagsben, addig ezt a szezont végig kell ülnünk mielőtt végérvényes ítéleteket hozunk.

Én pl ezen a ponton nem örülnék egy Hackett-Payton cserének, inkább adok még időt Hackettnek akkor is ha ez a szezon elmegy közben, ami mellesleg még nem törént meg, akármilyen is a mutatott játék képe...

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
...
Black_Adder

több mint 2 éve
Az, hogy mit kéne tenni, és mit fogunk tenni 2 különböző dolog. Nem lehetetlen hogy kirúgjuk Hackettet, van pént fizetni a szerződését és fizetni új HC-t. Én most korainak érezném, szezon végén lehet nem. A kóklert nem lett volna korai első éve után kirúgni, de őt se 4 meccs után akarta leváltani mindenki, persze ő jobban kezdett, mint Hackett.

Most 2-2, igen lehetne 0-4, de lehetne 3-1 is. Ugyanúgy hülyeség azt számolgatni, hogy melyik meccset hogy veszthettük volna el, mint azokat ahol minimális esélyünk volt "azt is megnyerhettük volna"-nak. 2-2 a mérleg ez számít. Ami árnyalja a képet, azok az ellenfelek. 9ers, Raiders nem rossz csapatok. Előbbi ellen jókor játszottunk rossz meccset, utóbbi ellen rosszkor játszottunk rossz meccset. Nem árt ezeket észben tartani, de ha .500 körül karistol a csapat, hiába leszünk csalódottak, marad Hackett.

Manning 2-3-mal kezdett, McVay 3-2-vel, többet ne is hozzatok, irreleváns. A mutatott játék számít, a szezon íve számít. A mutatott játékban most nincs benne egy 11 meccses győzelmi sorozat. A szezon íve, én még nem látom merre hajlik. Amit látok, hogy Hackett próbálkozik. Kicsit pofonütötte őt a szezon és még kicsit tántorog, de nem az a narcisztikus, saját tévedhetetlenségét axiómaként kezelő fasz, mint tremendous job vagy jmd. Ez önmagában még nem garancia semmire. Szükséges, de nem elégséges feltétele a fejlődésnek. Bizonyos szempontból érdekes, hogy mi történik, ha kikapnánk a Coltstól majd Chargerstől is. Egy 3-mas verség sorozat ugyanúgy összetörné-e őt is, mint kóklert, és állna bambán a pálya szélén, de azért mégis inkább jobb lenne elkerülni a negatív spirált, mint azt tesztelni, hogyan jövünk ki belőle.
Lehet azért könnyebb nekem, mert én eleve nem hittem Hackettben vakon, nem hittem hogy ha valaki támadó vonalról jön és fiatal, akkor az garancia a sikerre és ezért nem vakítanak el a problémák, hanem tudom azt nézni, hogy hogyan próbáljuk azkat kezelni. Nem mondom, hogy sikerülni fog. Az idei szezon várakozásait én is kezdem alább adni, mert nagyon messze vagyunk és egyelőre nem látom, merre hajlik a szezon íve. De az hiszem - és ez valahol tényleg nem több, mint hit - hogy most nem bűnbak keresés foglalja majd le az energiákat, hanem a rossz szereplés okait próbáljuk felderíteni és megoldani, ahogy az első 3 fordulóban is. Lehet persze több hiba, mint amit meg lehet oldani és attól hogy egy hibát próbálunk megoldani, még nem biztos, hogy sikerül is, vagy hogy nem hoz be új hibákat a képletbe.
A csapatot és Hackettet egyelőre nem úgy törte meg ez a vereség, hogy ne állhasson fel belőle, mondjuk le is mondanék róla, ha 4 meccs után feladná, de akármennyire is triviális ahhoz elég nekem, hogy elodázzam temetést. Látszódni fog a testbeszéden, akár a frusztráltság, akár a tanácstalanság és összeköthető lesz a motiváció vesztéssel ha odáig jut a helyzet. A Colts ellen éles csapatra számítok. Nem azt mondom, hogy az elég lesz, de nem úgy fogunk kiállni, hogy jajj kikaptunk a raiderstől elvesztettük a futónkat vége a szezonnak. És ez is Hackett feladata, amiben eddig lehet nem volt tesztelve, mert milyen játékos az aki 2-2nél összetörik, de ebben a tekintetben még nem tört meg Hackett még élvezi a bizalmam pedagógusként, hogy fel tudja dolgoztatni az öltözővel az eddig történteket.

heti elemzés
 www.youtube.com/watch?v=47OpLhfJ4dY&ab_channel=AllThingsQB-HostedbyTimJenkins
big picture nem esik ki belőle, továbbra is vannak jó playek és rosszak, amik közül van amit Wilson olvas rosszul, van ami Hackett részéről brainfuck...

Az egyetlen bajom ezekkel a videókkal, hogy csak a passz játék egy szeletét mutatják be hétről-hétre, ezért nem tudom megítélni, hogy hétről-hétre csökkennek-e a rossz döntések Wilson részéről vagy stagnálnak, esetleg nőnek, ahogy próbálnánk lapozni a playbookban. A kép amit fest, továbbra is vannak jó playek, rossz döntések Wilsontól és brainfuck Hackettől.
A futójátékra nem tér ki, de amellett hogy a gyökér a liga legmezbízhatatlanabb játékosa, valahogy nagyon sokszor a LoS mögött éri a futókat az első contact.
PS-ben a futás elleni védelem zavart jobban, kaptunk most ebből is egy ízelítőt, de az a baj, hogy támadó oldalon is, attól hogy a csere fal szar volt, nem jelentette azt, hogy a kezdő majd jó lesz. Jeudy-nál - bár továbbra is annyira túlértékeltnek tartom mint amennyire nagyképű - eddig alaptalannak látszik a félelmem, hogy megtaláljuk-e a helyét az offenseben, a falnál viszont vagy valóban nem megy mindenkinek az új blokkolási séma vagy egyszerűen kollektíven nem jók.
Nem tudom, hogy Patrick kiesése miatt kényszer a sok 12 personel vagy eleve ezt terveztük, de 1db NFL szintű TE-ünk sincs, annak ellenére hogy nálunk többet szerintem senki sem költött a posztra a drafton meg trade-ekben. Okwuegbunam is ilyen Sauberttől meg Becktől kap ki, nem azért mert ők udfa gyémántok lennének, hanem mert mindegy kit hozunk és hol, ugyanaz a színtelen, szagtalan, sótlan, langyos semmi.

Elveszek a gondolatokban, de egyrészt Wilson nélkül a roster nem volt olyan erős, mint néhányan hitték. Nem is értem, hogy historikusan szar 5-11,6-10,7-9,5-11,7-10 sorozat után
Másrészt Wilsonnak vannak hiányosságai, amik jelenleg nincsenek elfedve és még nem az hogy nem sikerült kinőni, hanem nem tudjuk, hogy kinőni kéne-e őket vagy elmaszkolni
Harmadrészt Hackettnek még nem igazán megy ez a HC feladatlista
Negyedrészt a playbook, gameplan ésvagy playcalling. Most egy playben a felállás elárulta hogy passzolni fogunk, sack lett belőle, volt korábban az a Beckre(!) hívott speed option, meg hasonlók

Ez elsőre elég siralmasnak tűnik
Másodikra,
- nos a roster idén már nem lesz erősebb, szezon közben abból főzünk ami van. A gyökér Gordon kellett 2nd RB-nek, amikor lehetett vállogatni, most már csak azok közül tudunk kukázni, akik senkinek sem kellettek. Tavasszal hiányozni fog az első kör, de ki tudja, ha jövőre nem úgy próbálunk erősíteni, hogy egósimogatás okán száműzzük a csapat legjobbját, akár még erősödhet is a keret.
- Wilson vagy meg fogja tanulni, amit meg kell, vagy jobban felé kell hajlítani a playbookot. Egyelőre szerintem adhatunk neki időt, nem reménytelen, én nem érzem, hogy kémiailag taszítanák egymást Hackettel, ez akár szezon közben is szignifikánsan javulhat
- Game management a nem létező szintről indult, most már csak nem jó. Én azt hiszem Hackett felismerte hol mit hibázott és tett lépéseket, hogy legközelebb jó legyen. Mintha a zászlók is csökkennének, bár az ugyanúgy múlhat az aktuális zebrákon, mint a felkészültségen. Nem azt mondom, hogy belátható időn belül Hackett jó HC lesz, de talán a jó irányba halad
- Negyedik pontra nincs mit írnom, nem értek hozzá, de mint minden playbookban, a miénkben is vannak jó koncepciók, amik működhetnek Wilsonnal is. Attól hogy most nem dobta meg a corner-routeot 3&16-ra nincs valami fizikai limitációja, ami miatt ne tudná legközelebb. Egy Crosby szintű játékost nem szabad figyelmen kívül hagyni a gameplan összeállításakor, a Beckre hívott speedoption ki kell törölni a playbookból, meg még sok dolog. Itt én nem hiszem, hogy jelentős változás lehetne szezon közben, nem Williams lesz az utolsó fontos láncszem aki kiesik és ezek nehezítik majd a helyzetet.

Nyilván a szar csapatnak könnyebb fejlődnie, nem az elitnek. De nem csak olyan problémáink vannak amit majd tavasszal kezelhetünk. Nem stagnálunk. És nem Wilson az egyetlen aki még szokja az új playbookot, hanem a csapat nagy része.

több mint 2 éve
Hamler helyett Hinton van mélységben általában, akinek szintén nincs rossz sebessége
és gondolom MW-t nem akarjuk O#-ban is széttöretni a PR-KR mellé

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Szokásos Tim Jenkins videó. Azért itt kijön, hogy Hackett nem rajzolgatja fel annyira rosszul a dolgokat, szimplán Russ sem teljesen komfortos még a rendszerben, így többször is rossz döntést hoz, és ezek is többször driveokat ölnek meg. Egyébként én azt sem értem, hogy ennyire vékony WR room mellett Montrell pl miért nem kap több lehetőséget, az ő sebességét szerintem ki kéne aknázni, ha már Hamlert valamiért nem használjuk eleget, de ez csak az én véleményem.

www.youtube.com/watch?v=47OpLhfJ4dY
több mint 2 éve
figyeljétek meg Gordon a következö 5 meccset fumble nélkül hozza le! ( én megmondtam)
Toto21
Ennek a valoszinusege a mutatott forma alapjan eleg csekely. Mondjuk elkepzelheto, ha csak a padot fogja koptatni 😀, de mivel nincs eleg (jo formaban levo) futo a Denverben, igy szerintem Gordon sokat fog futni, es a futasaiban benne van a fumble veszelye mindenkepp.
ligur
Egyébként Gordonnal nem az a gond h ne tudna jó átlaggal futni, vagy ne lenne ligaelit RZ hatékonysága.

Hanem h 5 fumbleje volt az elmúlt 44 labdaérintésén, amiből 3at elveszítettünk.

Hiába fut jól, ha egyszerűen turnover mágnes. Kérdés h ezt le tudja-e vetkőzni, és h milyen szinten.

Hiába utálja szinte egyöntetűen az egész szurkolótábor, sajnos ő a legnagyobb reményünk idén ezen a poszton.

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Murray.. Sejthető volt. Innentől ki lehet venni a playbookból a Javonte-ra írt kevés designed playt, megyünk a középső futásokra padlógázzal.

Érdemes megemlíteni, hogy a 49ers ma elég durca PO csapat benyomását keltette. A szart is kiverték a Ramsből.

Ugyanitt, McVay ugyan felhúzott egy liga top5, mvp candidate játékos futót, ugyanakkor mindig is a play action passzok újraértelmezését emelték ki vele kapcsolatban. Hackettre inkább Shanny lenne a jó párhuzam, mert szinte teljesen egyeznek az elképzeléseik erről a játékról. Az ő 49erse pedig végigkísérletezte az első szezont, igaz, ehhez adott volt hogy nem volt QB. A másodikra pedig olyan falakat tudott összerakni, amik egy túldobott Sanders TD híján majdnem gyűrűt nyert. Namost, nyilván mi ettől baromi messze vagyunk, de itt azért nem csak Russt kell figyelni (akinek a teljesítményét Lock a gyenge statok ellenére baromira nem tudná hozni), hanem hogy a támadófal összeáll-e úgy, hogy bárki 100+ yardot fusson mögötte ligaelit D-k ellen.
több mint 2 éve
ligur Kansas City Chiefs 448
figyeljétek meg Gordon a következö 5 meccset fumble nélkül hozza le! ( én megmondtam)
Toto21
Ennek a valoszinusege a mutatott forma alapjan eleg csekely. Mondjuk elkepzelheto, ha csak a padot fogja koptatni 😀, de mivel nincs eleg (jo formaban levo) futo a Denverben, igy szerintem Gordon sokat fog futni, es a futasaiban benne van a fumble veszelye mindenkepp.
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 079
The #Broncos are signing RB Latavius Murray off the #Saints ’ practice squad, per source.

With Javonte Williams out for the season, Murray now joins Melvin Gordon and Mike Boone in the Denver backfield.
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390

Azért így picit más a tweet hangulata az esetről... És nem azt látom, hogy leszarná. Csütörtökön nekem még bizonyíthat, de lehet, hogy túl emberi oldalról közelítem meg egy ilyen sajtótájékoztató után.
több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Én full laikus szemmel úgy látom, hogy nem a kémiával van itt a gond, inkább összeszokatlanságot látok meg.

Amúgy szerintem a tegnapi elso felidoben messze a legjobb offense-t láttuk idén. Persze hanyatt esni nem kellett tőle, de az agyatlant leszámítva tényleg jó volt nézni őket. Kar, hogy most éppen a 3. negyedre sikerült eltűnni.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Sean McVay 3-2-vel kezdte a HC-skodást egy Rams nevű addig lúzer csapatnál. Szerintem várjunk még az ítélkezéssel.. Egy picit..
Zalán
Azért azt tegyük hozzá, hogy McVay kapásból rendbe rakta ott az offenset, ligaelitbe ugrottak az első héttől, és akkor még Goff volt az irányító, szóval szerintem nem nagyon lehet párhuzamot húzni kettejük között. Ettől függetlenül én szurkolok Hackettnek, mert baromi szimpi a faszi, tele van energiával, de ennél több kell.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Josh McDaniels 6-0-lal kezdte a HC-skodást egy Broncos nevű addig sem lúzer csapatnál. Aztán… Szerintem várjunk még az ítélkezéssel.. Egy picit..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Pedig ha tényleg nem működik a kémia közte és Wilson között csomagolhat is a szezon végén. Nem azért lett drágán hozva és megfizetve a franchise QB hogy azt lehúzzák a középszerű vergodes WC-jén.