NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
393
52
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Oje-ra amúgy nagy szükség lenne mer Mathis iszonyat gyenge voltMer’ Ojemudia olyan fenevad cb így harmadévesen.. 😳
Negritis, a vajda
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Egész nap nem volt elérhető számomra fórum, de talán nem is baj… Annyit sikerült elérni ezzel, hogy most már csak szomorú vagyok, nem felháborodott! Azért az is valami! Egyébként csak azért fogom megnézni a következő meccset, mert látom a potenciált. Ha tavaly lenne, akkor idénre én lezártam volna ezt a szezont. Soha nem gondoltam volna, hogy elit irányítóval is nézhetetlen játékot fogunk produkálni. Az összes szurkolót megértem, aki a hosszabbítás előtt elment haza. Üresnek kellett volna maradni az egész stadionnak.Kevés Seahawks meccset láttál, ott évekig egy csomó ilyen blackout meccs volt.
Bozontron
Willie Parker
Russell Wilson's lowest regular-season offense grade was 2021 Week 15 against the Rams - 33.6.
— Amelia Probst (@ameliaprobst) October 7, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Egész nap nem volt elérhető számomra fórum, de talán nem is baj… Annyit sikerült elérni ezzel, hogy most már csak szomorú vagyok, nem felháborodott! Azért az is valami! Egyébként csak azért fogom megnézni a következő meccset, mert látom a potenciált. Ha tavaly lenne, akkor idénre én lezártam volna ezt a szezont. Soha nem gondoltam volna, hogy elit irányítóval is nézhetetlen játékot fogunk produkálni. Az összes szurkolót megértem, aki a hosszabbítás előtt elment haza. Üresnek kellett volna maradni az egész stadionnak.Kevés Seahawks meccset láttál, ott évekig egy csomó ilyen blackout meccs volt.
Bozontron
több mint 2 éve
Porsan
185
Annyi észrevételem lenne sajna csak az egyenlítésért mentünk és a hosszabbításért,nem hinném hogy ha össze is jön a TD rámegyünk a 2 pontosra.A többi sajna igaz,és kitartást a broncos fanoknak.Ez nem gyanú, hanem tök egyértelműen így volt. Tavaly a Raiders Bengals wold card meccsen volt az, hogy a Raiders totál átvette a dominálást a végén és úgy tűnt továbbjutnak, amikor a redzone-ben leálltak tökölni, és az utolsó playben NULLA darab embert küldtek célterületre elkapni. Na, mi meg mindenkit beküldtünk, miközben üresen tátongott a pálya közepe a first downért 2:30-cal a vége előtt.. Továbbmegyek, Russ ha elkezd pánikolni és lábbal megy neki, valszeg simán megvan a FD.Eddig a záróplayig a szurkolók 90+ százaléka pont azt nehezményezte, hogy Russ durván kevés labdát kap a kezébe megnyerni a meccset. Ettől még szar hívás volt, de nem azért mert Hackett a let russ cook vonaton ül. Valszeg a Seattle meccs utáni flashbackek miatt hívta ezt, ahol egész meccsen konzisztensen kivette a kezéből, elajándékozva egy simázható meccset.CruyffistaVan egy olyan gyanúm, hogy a meccs végi playhívást - az alap időben és a hosszabbításban is - befolyásolta az első heti utolsó play. Hiába volt nagyon rossz meccse Wilsonnak, Hackett a kezébe adta a labdát a végén.
peterk2005 udvari bolond
Cruyffista
több mint 2 éve
nem az a baj hogy RW kezébe adtuk a labdát az RZ-benRuss.
és az sem baj hogy nekimentünk 4.re a hosszabbításban, nekünk mind1 hogy 2-2-1 vagy 2-3
főleg hogy ott Ryan visszakapta volna és a D# a sérülések miatt teljesen rottyon volt
a baj az hogy milyen play lett belőle, hogy ezt hackett baszta el azzal hogy szart hívott vagy russ hogy szarul döntött én nem tudom megítélni
Negritis, a vajda
Hackett jó playt hívott, ott maradt Hamler üresen, de Wilson az 50-50 labdát választotta Suttonra. Nem sikerült.
Olyan szempontból Hackett is, hogy volt több play, ami azért tört el, mert játékosok nem tették a dolgukat. ami így októberben az 5. fordulóban nagyon gáz, de amúgy nincs mit szépíteni rajta, ez Wilsontól egy nagyon gyenge meccs volt, az eddigi leggyengébb.
Mindenkinek lehet szar napja, szívesen ennyiben is hagynám, csak hétről-hétre várjuk, hogy látszódjon, hogy jobban vagyunk mint az előző héten, de mindig történik valami. Az hülyeség azt számolgatni, hogy álhatnánk 5-0-val vagy 4-1-gyel, ezt mindenkire ki lehet számolni és az érzés amúgy is inkább az, hogy 2 gyenge formában lévő csapatból vagyunk mi az egyik, nem pedig 5 előrehozott SB-t játszottunk, ennél fogva nem vigasztal, hogy szoros meccset játszottunk, már ha a Raiders ellenit szorosnak lehet venni. Magas színvonalú meccset idén még nem játszottunk, ha ennek ellenére tényleg jó lenne a mérlegünk, annak örülhetnénk, de így inkább ne számolgassuk a mi lett volna ha események hosszú sorozatát.
Van másfél hetünk kitalálni, hogy a következő meccs kin menjen el gordon és Wilson után. Továbbra is leginkább a színvonal javulásást várnám, egyébként ebben is benne lehet egy szoros meccs akár jó akár rossz játékkal.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Oje-ra amúgy nagy szükség lenne mer Mathis iszonyat gyenge volt
több mint 2 éve
nem az a baj hogy RW kezébe adtuk a labdát az RZ-benés az sem baj hogy nekimentünk 4.re a hosszabbításban, nekünk mind1 hogy 2-2-1 vagy 2-3
főleg hogy ott Ryan visszakapta volna és a D# a sérülések miatt teljesen rottyon volt
a baj az hogy milyen play lett belőle, hogy ezt hackett baszta el azzal hogy szart hívott vagy russ hogy szarul döntött én nem tudom megítélni
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Ez nem gyanú, hanem tök egyértelműen így volt. Tavaly a Raiders Bengals wold card meccsen volt az, hogy a Raiders totál átvette a dominálást a végén és úgy tűnt továbbjutnak, amikor a redzone-ben leálltak tökölni, és az utolsó playben NULLA darab embert küldtek célterületre elkapni. Na, mi meg mindenkit beküldtünk, miközben üresen tátongott a pálya közepe a first downért 2:30-cal a vége előtt.. Továbbmegyek, Russ ha elkezd pánikolni és lábbal megy neki, valszeg simán megvan a FD.Eddig a záróplayig a szurkolók 90+ százaléka pont azt nehezményezte, hogy Russ durván kevés labdát kap a kezébe megnyerni a meccset. Ettől még szar hívás volt, de nem azért mert Hackett a let russ cook vonaton ül. Valszeg a Seattle meccs utáni flashbackek miatt hívta ezt, ahol egész meccsen konzisztensen kivette a kezéből, elajándékozva egy simázható meccset.CruyffistaVan egy olyan gyanúm, hogy a meccs végi playhívást - az alap időben és a hosszabbításban is - befolyásolta az első heti utolsó play. Hiába volt nagyon rossz meccse Wilsonnak, Hackett a kezébe adta a labdát a végén.
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Annyira gyenge colt ez a meccs, hogy a forum is lehalt. Szvsz Hackett jol dontott, RW-n ment el.Kritikusan sz@r eddig az O#.
több mint 2 éve
dreadman
159
Aszittem csak nálam döglődött tegnap a fórum, de látom, nem az én készülékemben volt a hiba.Amúgy nem a hosszabításban behívott játékkal van bajom, az vállalható volt, hogy nekimegyünk....mondjuk nem vakon.
Viszont a rendes játékidő végén le kellett volna zárni a meccset még egy kezdő HC-nak is egy csepp ésszel.
A mutatott játék és a rengeteg sérülés viszont elkeserítő.
Positive Vibration
több mint 2 éve
Eddig a záróplayig a szurkolók 90+ százaléka pont azt nehezményezte, hogy Russ durván kevés labdát kap a kezébe megnyerni a meccset. Ettől még szar hívás volt, de nem azért mert Hackett a let russ cook vonaton ül. Valszeg a Seattle meccs utáni flashbackek miatt hívta ezt, ahol egész meccsen konzisztensen kivette a kezéből, elajándékozva egy simázható meccset.CruyffistaVan egy olyan gyanúm, hogy a meccs végi playhívást - az alap időben és a hosszabbításban is - befolyásolta az első heti utolsó play. Hiába volt nagyon rossz meccse Wilsonnak, Hackett a kezébe adta a labdát a végén.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Kampman
28 353
Véletlenül sem szeretném a két keretet összehasonlítani, de a 2012-es csapat Manning első szezonjában is 2-3-mal kezdett.Nyilván itt most sokkal súlyosabb gondok vannak.
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Olyan szarok voltunk, hogy még a fórum is leállt... öröm lesz Londonba menni
több mint 2 éve
Két szó : szekunder szégyenValamint az új jelmondat is megvan : Broncos Country, Lets hide
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Teljes sokk. Remèltem, hogy ti gyújtottátok fel a fórumot, ami miatt nem ment..
Ezt a játékot nem lehet O-fal, Rb-k, Te-ek, kéz nélküli elkapók, Qb, és Hc nélkül játszani. Jelenleg ezek a posztok betöltetlenek. Felfoghatatlan, ami történt. És ez nem egy kisiklás volt. Valami kibaszottul nem működik ezzel a csapattal sem. Ugyanaz a nóta. Dejó, hogy nem megyek Londonba. Világbotrány
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
- JC6
6 998
Fuh, egyelőre nagyon szarul állok 😃Teljesen ismeretlenül is eszembe jutott, hogy vajon te milyen hangulatban mész majd ezután Londonba 😊Nekem ezzel a meccsel kivételesen elment a kedvem az egész szezontól...Konkrétan nem akarok menni Londonba, annyira kiégtem tőlük 5 hét alatt..
roberto23
jobbágy#JC6
Bozontron
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Pozitívumok:1. Browning elképesztő. A csávó történelmi pass rush win rate-et hozott az este, és az eddig elit szinten játszó Gregory-t nem csak pótolta amikor pályán volt, hanem túl is szárnyalta. Amióta mérik a statokat (2006) nem volt olyan pass rusher, aki 50% pressure rate-et, és 60% win rate-et produkált volna egy meccsen (legalább 20 pályán töltött snap).
2. Patrick Surtain II. Jelenleg a liga legjobb 3 CB-jében lazán benne van.
3. Simmons hiányát Sterns a Raiders elleni kivételével teljesen elfeledtette.
4. Chubb stabilan jó meccseket hoz.
5. Sutton kezdi visszanyerni ACL előtti formáját, Jeudy fejlődött.
Negatívumokat inkább nem írom össze, sérülések elkeserítőek (Bolles a legjobb falembere volt ennek az amúgy is gyenge falnak, Darby meg kurvajó szezonban volt), ez a meccs szerintem a Manning éra óta legeslegalja volt, ilyet még Fangioval sem chokerkedtünk.
Az egyetlen dolog ami felhozható a másik oldalon, hogy minden meccset megnyerhettünk volna, ha nem ajándékozzuk el. Seahawks ellen az egyyardosról szerencsétlenkedések, Raiders ellen a fumblik, most Russ teljesen hulladék napja. Szóval ahogy a 49ers ellen, legközelebb lehet megint nekünk mutat 6-ost a kocka.
Csak a sérülések és a sorsolás elég komoly akadályokat jelentenek abban, hogy Russ és Hackett csapattal kialakított kémiájának rövidtávon nyoma legyen. Jelenleg több, mint a fizetési keretünk harmada van IR-en. Lassan kijelenthető, hogy max Russ és Hackett fejlődési ívének való szurkolás maradt.
több mint 2 éve
Bozontron
390
Teljesen ismeretlenül is eszembe jutott, hogy vajon te milyen hangulatban mész majd ezután Londonba 😊Nekem ezzel a meccsel kivételesen elment a kedvem az egész szezontól...Konkrétan nem akarok menni Londonba, annyira kiégtem tőlük 5 hét alatt..
roberto23
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Egész nap nem volt elérhető számomra fórum, de talán nem is baj… Annyit sikerült elérni ezzel, hogy most már csak szomorú vagyok, nem felháborodott! Azért az is valami! Egyébként csak azért fogom megnézni a következő meccset, mert látom a potenciált. Ha tavaly lenne, akkor idénre én lezártam volna ezt a szezont. Soha nem gondoltam volna, hogy elit irányítóval is nézhetetlen játékot fogunk produkálni. Az összes szurkolót megértem, aki a hosszabbítás előtt elment haza. Üresnek kellett volna maradni az egész stadionnak.Az a baj, hogy a potenciál megy lefelé hétről-hétre, és a kihasznált potenciál nem közelít hozzá sajnos...
Bozontron
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Esetleg kicsit le kene szallni errol a „Let Russ cook” szanalomrol neha napjan Denverben is, aztan nem engedni dobalni a csavot a meccs vege elott 2 perccel ugy, hogy tulajdonkeppen csak le kene futtatni az orat.Eddig a záróplayig a szurkolók 90+ százaléka pont azt nehezményezte, hogy Russ durván kevés labdát kap a kezébe megnyerni a meccset. Ettől még szar hívás volt, de nem azért mert Hackett a let russ cook vonaton ül. Valszeg a Seattle meccs utáni flashbackek miatt hívta ezt, ahol egész meccsen konzisztensen kivette a kezéből, elajándékozva egy simázható meccset.
Stez
A többihez csak annyit, hogy Russ most Lock szinten játszott szarul, de ez kimagaslóan fos meccse volt. Eddig sem volt elit, de erre hasonlító meccse nem volt hulladékságban.
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=XYtLO2X5mF0
több mint 2 éve
- JC6
6 998
Nekem ezzel a meccsel kivételesen elment a kedvem az egész szezontól. És ahogy már paran írtak alattam nem a mérleg a gond, hanem a mutatott játék. Siralmas. Ennyire impotens offenset talán meg Susmus alatt sem láttam, ami azért teljesítmény. Baromi elkeserítő.Konkrétan nem akarok menni Londonba, annyira kiégtem tőlük 5 hét alatt..
Szerintem én kiveszek egy kis szabit, és csak akkor fogom megnézni a csapatot, ha emberi időben játszanak, de hogy én ejszakazni nem fogok ezért többet, az tuti.
Aztán meglátjuk, hátha ez a mini byeweek segít a dolgokon, de én egyelőre nem látom hogyan lesz ebből idén értelmes csapat.
roberto23
több mint 2 éve
Nekem ezzel a meccsel kivételesen elment a kedvem az egész szezontól. És ahogy már paran írtak alattam nem a mérleg a gond, hanem a mutatott játék. Siralmas. Ennyire impotens offenset talán meg Susmus alatt sem láttam, ami azért teljesítmény. Baromi elkeserítő. Szerintem én kiveszek egy kis szabit, és csak akkor fogom megnézni a csapatot, ha emberi időben játszanak, de hogy én ejszakazni nem fogok ezért többet, az tuti.
Aztán meglátjuk, hátha ez a mini byeweek segít a dolgokon, de én egyelőre nem látom hogyan lesz ebből idén értelmes csapat.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
A 40 perces valtozatot neztem meg. Na most ha nem volt 10 nyilvanvalo eselye a Broncosnak, hogy vmi minimalis teljesitmennyel megnyerje a meccset, akkor egy sem. Ebbol nullat sikerult abszolvalni. Neha eleg lett volna monnyuk nem elbaszni. Csak ennyi. De nem, es nem, es megint nem, es megint nem ... tizszer. Nem hittem el amit latok.Esetleg kicsit le kene szallni errol a „Let Russ cook” szanalomrol neha napjan Denverben is, aztan nem engedni dobalni a csavot a meccs vege elott 2 perccel ugy, hogy tulajdonkeppen csak le kene futtatni az orat.
ulpianus
Mert hogy Wilson felelmetesen vakon van iden, az mar-mar nagyon kemeny, es lehet mutogatni Hackettre, de nem Hackett az, aki megparancsolja Wilsonnak, hogy a, dobjon az elkapo moge, mikozben ha amugy utemre ele dobja, a legrosszabb esetben Gilmore eluti a labdat, de nem lesz pick, b, a mindenrol donto masodik jatekban vakon egyetlen embert figyeljen, mikozben slantben korulbelul 8 yardon keresztul, aztan pedig a vegzonan belul ugy ket masodpercig total uresen allo, kozben integeto embert ignoralja, ehelyett megprobalja 3 vedo koze odaeroltetni a labdat.
Sok-sok eve nezem Wilsont jatszani, de ennyire gaz meccset soha eletemben nem lattam tole. Kis tulzassal minden egyes dontese rossz volt, meg egyebkent ezen a szinten egyszerunek mondhato passzoknal is teljesen korbelotte az embereket, aluldobott, feluldobott, mogejuk odavagott labdak tomkelege, mintha egy utem lemaradasban lenne. Es nem csak akkor rontott, ha nyomas volt rajta, netan a tergetje kozeleben ember volt, hanem hot ures celpontoknal is pontatlan volt.
Es azert mondom, hogy igen, Hackett oruletesen gyenge, minden tekintetben, de vagy 10-15 alkalmat lehet mondani, amikor abszolut lazan lehet mutogatni Wilsonra, hogy o szurta el. Es ezek nem a szarvashibai, mint a ket pickje es a meccs vegi vak jatek tole.
Ertem en, hogy adtunk neki 250 milliot, es hat odaadtuk a csapat es a draft felet, szoval akkor kotelezoen az o vallara kell rakni mindent, de azert megis tudni kell neki is, meg az edzonek is, mikor van az a helyzet, amikor tetszik vagy sem, az agressziv es folosleges passz eroltetese helyett oda kell adni a labdat a futonak.
Es baromira sajnalom egyebkent a Broncost, mert ha Wilson itt nem kezd el szarnyalni, akkor a franchise iszonyat nagy fosban lesz a szerzodese miatt, mivel nem tudnak megszabadulni egy ilyen ballaszttol.
több mint 2 éve
Franchise QB-t nem cserelsz le 1 év után, szóval Hacket mehet amerre lát. Leszarom, hogy zöldfülű még, 5 meccs alatt VJ szintre tákolta le magát. Akár szezon közben is repulhet, különösen nem izgat melyik beugróval csináljuk a semmit de ez konkrétan egy rossz vicc.