NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
413
54
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
- JC6
6 998
Magyar válogatott meccsen egyszer beszívtam majdnem, hogy nem volt kinyomtatva, azóta mindkét opció nálam..Nekem pár napja megjött, csak azt nem tudom, hogy nyomtassam ki vagy inkább digitálisan használjam majd.Londonban pedig mindenki vendégem egy sörre!Hol és mikor? Helyi idő szerint mikor is van a meccs? Kinek jött már meg a jegye? 😃
| Broncos country, let's ride! 😊 |
Általános Doktor
jobbágy#JC6
Vonster
több mint 2 éve
- JC6
6 998
Thx. Előtte elnézek pár múzeumba. Ja és sörözök veletek 😄Sunday 30 October Kick Off: 13:30Londonban pedig mindenki vendégem egy sörre!Hol és mikor? Helyi idő szerint mikor is van a meccs? Kinek jött már meg a jegye? 😃
Általános Doktor
jobbágy#JC6
GATES OPEN 11:30AM
Black_Adder
több mint 2 éve
KeyG
9 531
És ha Hackett kivágás lesz helyette érkezik Rhule, Hackett meg Panthers?Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Elvileg már kaptak pár telefont pár játékosért
Ti kire cserélnétek?
Én úgy vagyok vele, hogy a Terrance Marshall, Robby Anderson, D.J Moore hármasból az egyikért cserélhetnénk (első kettőre van is Pick-ünk)😅
noflyzone
ulpianus
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Panthers edzőváltásÉn adnám Gordont CMCért.
Elvileg már kaptak pár telefont pár játékosért
Ti kire cserélnétek?
Én úgy vagyok vele, hogy a Terrance Marshall, Robby Anderson, D.J Moore hármasból az egyikért cserélhetnénk (első kettőre van is Pick-ünk)😅
noflyzone
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Shanny Magic
201
Panthers edzőváltásElvileg már kaptak pár telefont pár játékosért
Ti kire cserélnétek?
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Doki, az 86 ezer sör.. Vagy egész Londont meghívod ?? Biztos vagy te ebben?? 😅Értelemszerűen csak a bowl.hu-s "helyi hülyéket" 😀
Zalán
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Szerintem ne nyomtasd ki, bízd magad a telefonodra. 😳Doki, az 86 ezer sör.. Vagy egész Londont meghívod ?? Biztos vagy te ebben?? 😅
Ha valakinek kell egy a londoni Broncos-49ers mérkőzésen vásárolt eredeti Tebow-mez, mert abban szeretne csavarogni demonstratíve a városban meccsnapon, tisztán, ápoltan szívesen kölcsönadom. 😉
Nem gondolnám, hogy Hackettet meneszteni kellene, szerintem ezt itt még senki nem írta, ilyen műfaj nincs is amerikai fociban, de ebben benne van az is, hogy olyan szimpatikus feje van, fiatal is, ebből kifolyólag azt gondoljuk, progresszív, és már nemsokára megérkezik a mágia. Minden összeáll. Szóval nem adtam fel, de morcos vagyok, s vagyok.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Nekem pár napja megjött, csak azt nem tudom, hogy nyomtassam ki vagy inkább digitálisan használjam majd.Londonban pedig mindenki vendégem egy sörre!Hol és mikor? Helyi idő szerint mikor is van a meccs? Kinek jött már meg a jegye? 😃
Általános Doktor
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Sunday 30 October Kick Off: 13:30Londonban pedig mindenki vendégem egy sörre!Hol és mikor? Helyi idő szerint mikor is van a meccs? Kinek jött már meg a jegye? 😃
Általános Doktor
jobbágy#JC6
GATES OPEN 11:30AM
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
- JC6
6 998
Londonban pedig mindenki vendégem egy sörre!Hol és mikor? Helyi idő szerint mikor is van a meccs? Kinek jött már meg a jegye? 😃
Általános Doktor
több mint 2 éve
Hamlernek sztem azért megy kevesebb mélységi mert az első fordulókban KJ nem volt játékra alaklamas fizikumbanhelyette Hintont küldtük mélyre aki azért nem az a szint, szeretem imádom és számomra a csapat kabalája, de nem az a szint
-
amúgy gordont kibasztuk már?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Sajna nem volt időm írni (amikor lett volna akkor nem volt hova), pedig végig néztem a legutóbbi meccsünket is, de szerencsére Black az én véleményemet is leírtja, így nagy lyukat nem hagyott a posztom hiánya 😀A szezon előtt a bye-ig reméltem egy 5-3-as mérleget, és elvártam volna egy 4-4-et.
Az L-ket nem ide tettem volna, de pl a 49ers ellen azt éreztem h addigra nem leszünk összeállva és még meg tudnak verni (ehhez képest álomszerűen limitáltuk őket).
Az O# oldalon már az elejétől is többet vártam, de a bye utánra tettem volna a csúcsrajáratást, de addig is 20 pont körüli átlagokat reméltem.
Bennem fel sem merül az edző/QB csere, és én nem látom reparálhatatlannak az O#-t, még ha tragédia is jelenleg a számok tükrében.
Kezdésnek Hackett:
- tragikomédia volt az első meccs büntik és edzői döntések szempontjából, de mind2ben van szemmel is látható előrelépés;
- van önreflexió, képes pár hét után felvenni valakit, aki besegít neki, ez már önmagában hatalmas plusz;
- biztos vagyok benne, hogy akár a playcallingot is képes lesz leadni | a byeweeken | , ha azt látja h nincs előrelépés | a gond itt az h kb. Klint Kubiak van aki hívott már playeket a stábból, nálam meg át kéne ugrania a felette lévő "OC"-t | ;
- az öltöző, a QB, mind mellett állnak, nem estünk szét, Hamler egyéni hisztijén túl egységesek vagyunk a szívszaggató vereségek után is.
Wilson:
- a nagy hibái nem abból fakadnak h pontatlan lenne, nem az van h jó elkapót választ, de elé-fölé dobja a labdát - persze van pontatlan dobása, az előző meccsen is rá tudnék mutatni 2-3 passzra is, amit kicsit a WR elé kellett volna dobni a könnyebb elkapásért, de nem ez a fő gond;
- a fő gond szerintem h még nem szokott össze Hackettel, hajlamos eldönteni h nah én ebben a playben Suttonnak fogom dobni hiába emberezik a védelem és a play design emberezésnél a másik oldal lenne.
- ennek tetejére sztem a playbook még mindig nem végleges, keveset használjuk azt h Wilson tud futni is | még ha nem is futós QB | , keveset használjuk Hamlert, Washingtont mélységi célpontként, kevés playaction/zsebből kiforgós play van még, stb..
- A hibákat ugyanakkor sztem ki fogja nőni | ezt abból gondolom h én nem látom h fizikailag szét lenne esve, minden másra meg van mögötte 10 év mintának | , a playbook pedig össze fog állni | ezt pedig csak érzem | .
A másik ami miatt azt érzem h ennek össze KELL állnia, az az h már az elmúlt 5 meccs játékképe alapján is sokkal több pontot kellett volna szereznünk statisztikailag. Én a Seahawks, meg a Colts ellen sem éreztem egy másodpercig se h az adott meccset ne húznánk be h ne szereznénk elegendő pontot | aztán láss csodát... | , mindkétszer azt éreztem h mi vagyunk a jobb csapat, csak aztán sikerült a gólvonal előtt fumblizni kétszer egymást követően, láthattunk "végre" újra brainfart INT-et, meg egyéb turnovereket.
De a játék képe alapján már most is több van a csapatban, akkor ha ez összeáll playhívásilag is, akkor pedig még sokkal több lesz.
Londonban pedig mindenki vendégem egy sörre!
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Te az igazi Black vagy? 😊Három dolog
Azt hittem a gatyát is leszeded róluk.. Én nem mernék jósolgatni, elképzelni nem tudom, higy ez a brigád az offense minden eleme nélkül, Wilson eltitkolt sérülésével bármilyen módon is előáll.. Azt érzem, hogy minden driveban elsőre puntolnunk kellene. Akkor van a legtőbb esélyünk. El is fogytunk, majd minden értelmezhető csávó IR-en kuksol. Meg is nézem azt a Chargers fordítást. Ez maradt, régi highlightok, ha Broncos futballt akarunk átélni.. Még mindig le vagyok sújtva, ahova eljutottunk 5 forduló után. Persze vannak olyan csapatok, akikkel megfordul a szezon 8 forduló után.. De őszintén, én ebben itt most idén nem tudok hinni. Nézni fogom, mindig, itt leszek.. De egyelőre azt látom: “ezek olyan szegények, még a halat is megeszik.” 🥲
Zalán
- talán van annyi előnyöm, hogy az hogy védők nélkül Wilson oda tudta passzolni Jeudy-nak vagy hogy beteg gyerekeket látogatott a kórházban nálam nem tették előMVP várományossá, de ezen a ponton, már az én várakozásaimat is alulmúlja a csapat.
- tremendousjobnak és kóklernek se 5 meccs után követeltem a fejét és ha ez a szezon elmegy, de decemberre a legjobbakkal is felvesszük a versenyt, akkor nagoyn fog fájni ugyan ez az első pár meccs, de összességében sikernek könyvelném el, hogy meg lett a HC és a QB (ehhez Hackettől és Wilsontól is sokkal több kell decemberre)).
2020 januárban bizakodó voltam egy erős szezon befejezés után, ahol úgy tűnt amikor sikerült megtalálni a csapatot. Más kérdés, hogy utána már az offseasonben sikerült lerombolni a bizakodást, és fordulóról-fordulóra bizonyítani, hogy helyesen mondtam le a vén demens faszról, ellen ami azt illeti, Lockról viszont így utólag túl későn mondtam le, kvázi túl optimista voltam, pont mint amikor 6-7 győzelmet jósoltam 2020-ra és helyette lett 5... Annyira nyomtam a fullba negativitást, hogy a realitásokhoz képest túl optimista voltam...
- Ha mind arról írnátok, hogy lehet gyártani a gyűrűt, mert senki meg nem állíthat, minket, akkor ahhoz az állásponthoz képest negatívabb véleményt fogalmaznék meg és mivel ez a "plussz/minusz" nem egy általános skálához hanem mindig mindenki épp akutális szintjéhez értékelődik ki, ha ugyanúgy látnám a doglokat mint most, az teljesen negatívnak tűnne. Hogy túl optimista vagy túl negatív vagyok majd kiderül. Tavaly valóban extrém pesszimista, cinikus és frusztrált voltam, a többi évben inkább csak a denveri médiához képest voltam negatívabb, csak minden hozzászólásban negatívabb voltam náluk, amit az agy alapértelmezett szummaként aggregál...
A félreértések elkerülése végett, amit eddig láttunk az naggyon kevés, és valójában semmi garancia nincs arra, hogy jobb lesz. Ellenben ezen a ponton arra sincs garancia, hogy nem lesz jobb.
Most egyszerűen arról van szó, hogy padlóztunk egyet, de a testbeszéd alapján nem összetörtünk, hanem nagyon megakarjuk mutatni, hogy tudunk ennél többet. Raiders meccs után Gordon volt így. Jól épp nem játszott, de a labdát nem adta el. Most az egész offensen érzem azt, hogy jobbnak tartják magukat ennél és meg akarják mutatni, ami egy fellángoláshoz vezethet vagy egy elgörcsölt meccshez. És ebben a tekintetben még bízok Hackettben, mint pedagógus - akárhogy is utálom gordont - jól kezelte a helyzetet és most független attól, hogy milyen lesz a gameplan, playcalling, harapós csapatot várok, amíg el nem dől a meccs.
Ennek a feltételezésnek egyébként van egy olyan negatív utórezgése, hogy ha valóban a szezon eddigi legjobb játékával előállva behúzzuk a meccset, az nem feltétlen annak az eredménye lesz a fejemben, hogy a jó úton járunk, hanem hogy csakazértisből megmutattuk, hogy többre vagyunk képsek, ami növeli az esélyét az egyszeri kiugró jó eredménynek ami után ugyanúgy vissza lehet süllyedni ebbe a rengeteg hibával szinezett gyenge játékba, amit el nem hanyagolható 5 meccse vagyunk kénytelenek nézni legtöbbször hajnalban... Értelme nincs feltételes eredményhez kapcsolódó feltételes okokat feltételezni vagy feltételes következményeket feltételezni, de ezzel próbálom szemléltetni a két 2 küldönböző dolog ahogy a csapatot globálisan látom és amit a következő fordulóban várok.
- Hogy bár jelenleg nem vagyok elégedett a mutatott játékkal és az eredménnyel, 5 meccs után nem írom le a Hackett-Wilson kapcsolatot és van még rá reális esély, hogy fokozatosan el kezd működni
- Hogy a jobb eredmény feltételezése nem ezzel a fenti várakozással van összefüggésben, hanem azzal hogy több tényező motiválja és segíti a csapatot a következő forduló előtt. Amikor jó csapatunk volt, akkor is féltem, amikor az ellenfél hasonló széria után találkozott velünk, ez fordított esetben is fenn állhat.
Záró gondolat.
Az említett 0-24-es félidőnél azért némítottam el örökre Bencsics Márkot, mert az mondta, hogy a Broncos egy nagy nulla, holott az eredmény koránt sem tükrözte a 2 csapat közti különbséget, bár a fordításban nem bíztam, de akár amellett is tudtam volna érvelni, hogy jobbak voltunk legalább a Bolts utolsó drive-jáig. Decker simán begyalogolhatott volna TD-re, de elesett a fűben, követekező play pick6, és ezen kívül is volt 2-3 olyan pontja a meccsnek, hogy hiába voltunk jobbak ahelyett hogy pontot szereztünk volna, pontot kaptunk, ha jól emlékszem az utolsó TD-je volt egy rendesen végig vitt támadás után a Chargersnek a többi 17 kvázi ajándék volt. Az eredmény 0-24 volt, ha megtartja a Chargers, nem mondom, hogy nem érdemelték volna meg, de az nem volt igaz, hogy a Broncos semmit nem mutatott. Akkor se lett volna igaz, ha nem fordítjuk meg a 2. félidőben.
A 2013-mas Super Bowlon pl a védelem jól játszott az első félibően Von Miller, Chris Harris Jr és Derek Wolfe nélkül. Nem fordítottuk meg a 2. félidőben és a végére ők is elfogytak, de hiába kaptunk sok pontot, valójában jól tartották magukat a sok shortfield ellen.
Most nem arról van szó, hogy jól játszunk csak elveszítjük a meccseket. 1 goal line fumble lehet olyan random esemény, mint hogy Decker elbotlik a saját lábában, de 5 meccs után már van akkora mintha, hogy rendszer szintű hibákról beszéljünk.
De ha az elkerülhető hibákat eliminálnánk - Ha csak az RZ offense-t sikerülne rendbe tenni mennyivel jobbnak tűnne a helyzet. Ha kevesebb driveban kéne rögtön 10 helyett 15-20 yardot megtenni tök fölösleges büntetés miatt, mennyivel könnyebb lenne elkerülni a 3&outot, és akkor még semmit nem tanult Wilson a Hackett offensebe - akkor már sokkal jobb lenne az eredmény, és ugyanerre a játékra a többség türelmes lenne, hogy decemberre majd összeáll. Decemberre akkor is összeállhat, ha 2-6nél elmegy a szezon. És akkor az zsinórban a 6. szar éve a csapatnak, de Patonnak még csak 2., Hackettnek és Wilsonnak az első (Denverben). Senkitől nem várom el, hogy ennyi szar után bármi türelme legyen, valójában nekem sincs sok, de a türelmem hiányát kiszűröm abból amit leírok.
Hogy a szezon második fele a SB második félidejére hasonlít majd vagy az ominózus Chargers meccs második félidejére még nem tudom, nagyban fogja befolyásolni, hogy a türelem hiányából mennyi minden kerül a sorok közé vagy egészen explicit a sorokba, de a várakozásoknál akkor is figyelembe fogom venni, hogy az edzők felé inkább a túlzott türelem szokott a jellemzőbb lenni NFL-ben, mint a türelem hiánya. Ha csak a játék marad ilyen szar, ugyanolyan szkeptikus leszek Hackett menesztése kapcsán mint voltam kókler menesztése kapcsán 17 végén...
London meg... eltöltök ott pár napot, megnézem mi mindent loptak össze a Biritsh Museumba - kizárólag megkérdőjelezhetetlen jószándékból - meg még pár dolgot, talán Oxfodba is kilátogatok. Valszeg szar idő lesz, valszeg "szar meccs", ha vasárnapig jól érzem magam és hétfőn nem hagy kint a Ryan Air, akkor nem bánom meg. Fölösleges azon stresszelni, hogy most hogyan játszik a csapat. Eddig HFL döntőt láttam élőben a BVSC és az MTK pályán, azt hiszem azokat valahogy csak sikerül majd felülmúlni a Wembleyben...
Szerkesztette: Black_Adder
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
A ligánál is felültek a bandwagon-ra, ami most (nekem) duplán visszaüt, mert egyrészt premier plánban toljuk mindenki előtt a kitátott szájú térdelést hátratett kezekkel, másrészt állandóan kialvatlanul kell dolgoznom, idegesen… 😛nem bánom hogy kivettem a szabikat a hajnali meccsekre, de nincs is jó kedvem miatta
StormST
főleg hogy a Pick Szegednél kijön az hogy gyenge a keret és elmúlt a Pastor magic
a Liverpool sajnos sérülések és formahanyatlás miatt szenved
és a Lakers is borzalmas lesz idén
-
azt nem bánom hogy végül nem vállaltam be a Londoni túrát, pedig már elkezdtem szervezni a Liverpool meccset is
ha haver nem mondja vissza akkor hasonlóan zabos lennék mint JC
több mint 2 éve
A ligánál is felültek a bandwagon-ra, ami most (nekem) duplán visszaüt, mert egyrészt premier plánban toljuk mindenki előtt a kitátott szájú térdelést hátratett kezekkel, másrészt állandóan kialvatlanul kell dolgoznom, idegesen… 😛Véletlenül sem szeretném a két keretet összehasonlítani, de a 2012-es csapat Manning első szezonjában is 2-3-mal kezdett.kb minden forduló után hozzák a párhuzamot. De a baj, nem (csak) az eredménnyel van hanem a mutatott játékkal. Illetve most is nagyon nagyvonalúan dobálózunk az elit meg top3 kifejezésekkel, 5 éve minden poszton miénk a legerősebb csapat, csak nem nyerünk...
Nyilván itt most sokkal súlyosabb gondok vannak.
Kampman
Sajnos senki nincs már abból a csapatból úgyhogy nem hiszem, hogy kapaszkodót jelentene, de aki hisz a sorszerűségben:
akkor is a Chargers ellen jött a 6. meccs, félidőben 0-24-gyel álltunk. A többi történelem. | btw Az volt az utolsó Broncos félidő, amit magyar közvetítéssel néztem és azóta is, ha nincs kedvem streamet keresni de bencsics márk van a tv-ben, akkor inkább nem nézek focit abban az idősávban |
Most sokkal gyengébb a keret egy hasonló sorozathoz, de ha Wilsont - most azt mondják valószínűbb, hogy játszik, minthogy nem - nem hátráltatja a sérülése, szerintem az idei legjobb meccsét fogja hozni. A félelmem inkább az, hogy valaki más vállára veszi a verséget, akár vmelyik elkapó, akár a védelemből valaki, de azt hiszem most egy fellángolás következik.
Igazából ha ezután a vereség után extra fél hét felkészülési idővel nem tudjuk felszívni magunkat egy főműsoridős div meccsre, akkor akár el is puntolhatjuk a szezont...
De akkor meg hátha tanul belőle a liga, hogy ne adja oda a max lehetséges esti meccseket egy 5 éve bohóc csapatnak a világ szeme láttára szerencsétlenkedni. OK, csütörtök általában gyengébb a színvonal, de akkor is, 6 forduló alatt 4 esti meccs, az első 3-mat azt hiszem, már mindenki bánja, főleg azok a semleges szurkolók, akik végignézték...
Black_Adder
Én PM 2012-es szezonjával azért nem hasonlítanám össze ezt a mostanit, mert ő ugye nem egy szar szezon után jött, hanem egy kihagyott után, meg nyakműtét, stb. Ugyanakkor a HC helyzet is más volt, Fox már a csapatnál volt 1 éve, meg alapból nem rookie-ként jött, McCoy is már pár éve a csapatnál volt, mint OC, szóval pro és kontra is vannak különbségek alaposan, tojáslabdát hasonlítunk gurulós focissal…
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Persze vannak olyan csapatok, akikkel megfordul a szezon 8 forduló után.. De őszintén, én ebben itt most idén nem tudok hinni. Nézni fogom, mindig, itt leszek.. De egyelőre azt látom: “ezek olyan szegények, még a halat is megeszik.” 🥲
Zalán
Mondjuk idén kb a liga fele ilyen lesz, mivel jelenleg van kb 3 playoff szint csapat az egész bajnokságban, ami aligha fog kitartani januárig. Szuperliga így, szuperliga úgy, aztán pl a mi divíziónkban csak a Chiefs néz ki focicsapatnak. Mondjuk ebben legalább található egy darab.
több mint 2 éve
Te az igazi Black vagy? 😊Azt hittem a gatyát is leszeded róluk.. Én nem mernék jósolgatni, elképzelni nem tudom, higy ez a brigád az offense minden eleme nélkül, Wilson eltitkolt sérülésével bármilyen módon is előáll.. Azt érzem, hogy minden driveban elsőre puntolnunk kellene. Akkor van a legtőbb esélyünk. El is fogytunk, majd minden értelmezhető csávó IR-en kuksol. Meg is nézem azt a Chargers fordítást. Ez maradt, régi highlightok, ha Broncos futballt akarunk átélni.. Még mindig le vagyok sújtva, ahova eljutottunk 5 forduló után. Persze vannak olyan csapatok, akikkel megfordul a szezon 8 forduló után.. De őszintén, én ebben itt most idén nem tudok hinni. Nézni fogom, mindig, itt leszek.. De egyelőre azt látom: “ezek olyan szegények, még a halat is megeszik.” 🥲
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Véletlenül sem szeretném a két keretet összehasonlítani, de a 2012-es csapat Manning első szezonjában is 2-3-mal kezdett.kb minden forduló után hozzák a párhuzamot. De a baj, nem (csak) az eredménnyel van hanem a mutatott játékkal. Illetve most is nagyon nagyvonalúan dobálózunk az elit meg top3 kifejezésekkel, 5 éve minden poszton miénk a legerősebb csapat, csak nem nyerünk...
Nyilván itt most sokkal súlyosabb gondok vannak.
Kampman
Sajnos senki nincs már abból a csapatból úgyhogy nem hiszem, hogy kapaszkodót jelentene, de aki hisz a sorszerűségben:
akkor is a Chargers ellen jött a 6. meccs, félidőben 0-24-gyel álltunk. A többi történelem. | btw Az volt az utolsó Broncos félidő, amit magyar közvetítéssel néztem és azóta is, ha nincs kedvem streamet keresni de bencsics márk van a tv-ben, akkor inkább nem nézek focit abban az idősávban |
Most sokkal gyengébb a keret egy hasonló sorozathoz, de ha Wilsont - most azt mondják valószínűbb, hogy játszik, minthogy nem - nem hátráltatja a sérülése, szerintem az idei legjobb meccsét fogja hozni. A félelmem inkább az, hogy valaki más vállára veszi a verséget, akár vmelyik elkapó, akár a védelemből valaki, de azt hiszem most egy fellángolás következik.
Igazából ha ezután a vereség után extra fél hét felkészülési idővel nem tudjuk felszívni magunkat egy főműsoridős div meccsre, akkor akár el is puntolhatjuk a szezont...
De akkor meg hátha tanul belőle a liga, hogy ne adja oda a max lehetséges esti meccseket egy 5 éve bohóc csapatnak a világ szeme láttára szerencsétlenkedni. OK, csütörtök általában gyengébb a színvonal, de akkor is, 6 forduló alatt 4 esti meccs, az első 3-mat azt hiszem, már mindenki bánja, főleg azok a semleges szurkolók, akik végignézték...
több mint 2 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/34755364/sources-broncos-qb-russell-wilson-partially-torn-latTehat a Raiders elleni 2. nagyedben serult meg, Colts ellen mar full igy jatszott. Sajnalatos :/
wilson elvileg sérült ...
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Ahogy nézem ez az izom pont a kar felemeléséért felel, ráadásul a dobó karja.. Colts meccs után egyből LA-be repült valami speckó fájdalomcsillapító szuriért.ha a “lat” ra gondolsz az pont, hogy a kart lefele huzza
Cruyffista
a törzset huzza felfele (fuggeszkedes pl.)
ami neki zavaro lehet az izom mukodesei kozul az a kar hátraemelése
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Ahogy nézem ez az izom pont a kar felemeléséért felel, ráadásul a dobó karja.. Colts meccs után egyből LA-be repült valami speckó fájdalomcsillapító szuriért.
több mint 2 éve
Mint valami rossz barátok közt. SzánalomAzt mondod, Russ hamarosan ellatogat az egyik denveri barba, ahol meghuzza a pultost, aki a szomszedban elo kopasz gengszter csaja, az pedig bosszubol levagja Wilson toket, amire Ciara beduhodik – leven nem tudja Russ kielegiteni –, elhagyja Wilsont, a valasnal elviszi az osszes penzet, a nincstelenne valo Russell pedig ugy osszetorik, hogy visszavonul, meleg lesz es papnak all? De a szerzodeset nyilvan nem lehet torolni, szoval a Broncos meg ot evig ul majd cap, pickek es kube nelkul.
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 998
Mint valami rossz barátok közt. Szánalom
több mint 2 éve
wilson elvileg sérült ...
több mint 2 éve
nyilván nem elit meg semmi de ő azért a kezdő szintet elérhetiOje-ra amúgy nagy szükség lenne mer Mathis iszonyat gyenge voltMer’ Ojemudia olyan fenevad cb így harmadévesen.. 😳
Negritis, a vajda
Zalán