Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 2 éve
Pár szosszenet az OTA-ról:Wilson tavaly ilyenkor is mind fizikálisan mind mentálisan MVP formában volt, védők nélkül pl úgy passzol Jeudynak hogy az védőkkel is megállíthatatlan lett volna.
- Javonte ha csak limitaltan is, de edzett, ami elég jó hír
- Wilson határozottan vékonyabbnak tűnik, mint tavaly, Payton is kiemelte, hogy good and sharp
- Jonathon Cooper a Broncos történetének első játékosa, aki a 0-ás mezt viseli.
Persze ez sokat nem jelent, de úgy néz ki Wilson mind mentálisan, mind fizikailag jobb állapotban van, mint tavaly. Remelem ez a pályán is visszaköszön majd,
roberto23
Az első Bronco aki 0-sban játszott az Johnny Olszewski volt 1962-ben. FB/HB poszton 33 próbálkozásból 114 yardot futott mellé 13 elkapásból 150 yarddal és 1 TD-vel segítette a csapatot az első (és sokáig egyetlen) nonlosing seasonjéhez.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Pár szosszenet az OTA-ról: - Javonte ha csak limitaltan is, de edzett, ami elég jó hír
- Wilson határozottan vékonyabbnak tűnik, mint tavaly, Payton is kiemelte, hogy good and sharp
- 3 PK van ma próbanapon (Brett Maher, Elliott Fry, Parker White)
- Jonathon Cooper a Broncos történetének első játékosa, aki a 0-ás mezt viseli.
Persze ez sokat nem jelent, de úgy néz ki Wilson mind mentálisan, mind fizikailag jobb állapotban van, mint tavaly. Remelem ez a pályán is visszaköszön majd,
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Patterson így lapátra is került náluk. Ő szerintem egy próbát megérne. Eddigi karrierje alatt nem rúgott rossz százalékkal.
több mint 2 éve
Meki a Jagsbe
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Brett Maher érkezik ma próbajátékra. Az elmúlt két évben az alapszakaszban egész jó százalékkal értékesítette a mezonygolokat, de tavaly a PO-ban viszont az extrapontoknal eleg csúnyán megégett.A bal oldalon lehet látni mikor fogta fel hogy bukta a munkáját, remélem lesz kép arról amikor kap egy újat és tudom upgradelni 😀
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Eddig 21-28 a mérleg, ennél eddig a ligában csak 4 csapatnak rosszabb a mérlege. Lehet a 60 nagyon negatív becslés, de tavaly 68 volt és eddig az idei csapat nem tűnik erősebbnek a tavalyinál...fingom sincs, nem követemHa 60 meccs meglesz, az csoda lesz szerintem…Na, még egy lépés Nuggets, tessék nem elcseszni innen már, kell egy trófea idén is Denverbe!aszondod a rockies nem nyer?
StormST
Negritis, a vajda
StormST
az avalanche-ről is dcsak a karanténkaszt tudok bármit
Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Én csak azt nem értem, miért most?Ha nem vele képzeltük el, miért nem márciusban, hogy találhasson új csapatot.
Ha nem voltunk biztosak, miért nem maradhat TC-re, hátha béna lesz akárkit is képzelünk a helyére.
Ilyenkor nem szoktak csak úgy veteránok repülni. Még ha június 1 után, akkor megnézném a fizetése strukturálását, hátha így jön ki jobban, de május végén.... Vagy faszok vagyunk vagy balfaszok. Amúgy meg mindkettők...
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Brett Maher érkezik ma próbajátékra. Az elmúlt két évben az alapszakaszban egész jó százalékkal értékesítette a mezonygolokat, de tavaly a PO-ban viszont az extrapontoknal eleg csúnyán megégett.
több mint 2 éve
fingom sincs, nem követemHa 60 meccs meglesz, az csoda lesz szerintem…Na, még egy lépés Nuggets, tessék nem elcseszni innen már, kell egy trófea idén is Denverbe!aszondod a rockies nem nyer?
StormST
Negritis, a vajda
StormST
az avalanche-ről is dcsak a karanténkaszt tudok bármit
több mint 2 éve
Ha 60 meccs meglesz, az csoda lesz szerintem…Na, még egy lépés Nuggets, tessék nem elcseszni innen már, kell egy trófea idén is Denverbe!aszondod a rockies nem nyer?
StormST
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Én bírtam a manust, de az utóbbi években már nem szolgálta meg a nagy pénzt.Köszi a szép emlékeket, biztos lesz csapat aki rápróbál és még pár évet lehúzhat talán a ligában.
több mint 2 éve
Na, még egy lépés Nuggets, tessék nem elcseszni innen már, kell egy trófea idén is Denverbe!aszondod a rockies nem nyer?
StormST
több mint 2 éve
Akkor az utolsó SB50 szereplő is lapát.
Amúgy engem ez most meglepett. Tavaly elég szarul nyomta ő is, de szerintem ettől függetlenül a liga első felébe tartozó rugó volt így is.
roberto23
%ban az alsó fele inkább, de sokat is rúgott
23 kísérlete volt 40+ról ami ahogy nézem a legtöbb, onnan mondjuk sztem jó volt
kevés volt 40 alatt inkább ami ugye sima lenne
több mint 2 éve
Akkor az utolsó SB50 szereplő is lapát. Amúgy engem ez most meglepett. Tavaly elég szarul nyomta ő is, de szerintem ettől függetlenül a liga első felébe tartozó rugó volt így is.
több mint 2 éve
McManus cut
több mint 2 éve
Első NBA meccsem volt, amire felkeltem éjszaka, de nagyon megérte. 😀 brutal volt. Főleg a 3 . negyed.
több mint 2 éve
Na, még egy lépés Nuggets, tessék nem elcseszni innen már, kell egy trófea idén is Denverbe!

több mint 2 éve
😍😍😍
több mint 2 éve
A 3. és 5. forduló között a Dophins-Bears-Jets hármas is kemény.Illene legalább 5-3-al eljutni a byeig, onnantól lehet álmodozni.Nem tudom milyen schedule-t neztem, en abban a hitben voltam, hogy az elso harom forduloban KC es Chargers is lesz. Azert a Jets-Chiefs-x-Chiefs-Bills sorozat kemeny lesz.
Általános Doktor
undisputedly
Alapvetően mindegyik verhető, de mindhárom nagyon sötét ló nekem, akik ellen simán bele lehet szaladni a késbe.
több mint 2 éve
Darabkák? Az aranyrögökre gondolsz?
Black_Adder
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Darabkák? Az aranyrögökre gondolsz?
több mint 2 éve
ha a denveri darabkák bajnokságot nyernek, kicsit könnyebben emészteném meg, ha a musztángok még egy rövid ideig versenyképtelenek maradnak
több mint 2 éve
Nem is tudtam, hogy Zeke már a Saintsben vanPayton azt mondta, hogy Williams rehabja jól halad és várakozásai szerint a TC elejére felépül, nekem elég erős kétségeim vannak, pláne hogy milyen állapotban lesz a térde, de azért ezek biztató hírekÉv közben majd beesik Zeke vagy egy másik levitézlett ember és ugyan úgy működni fog a futójáték hogyha a fal kb rendben lesz és Wilson végre QB-nak nézz majd ki
Vonster
FLZOLI
több mint 2 éve
@AdamSchefterBroncos are signing former XFL standout QB Ben Dinucci after his performance at the teams’s minicamp.