NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Sean McVay 3-2-vel kezdte a HC-skodást egy Rams nevű addig lúzer csapatnál. Szerintem várjunk még az ítélkezéssel.. Egy picit..
Zalán
Egyetértek. Felesleges meg temetni Hackett-et. Ha valamit nem lehet elvitatni tőle az az, ha beismeri, hogy vmi nem megy neki és hajlandó orvosolni azt. Pl game management teren az első két fordulóhoz képest ég és föld a helyzet, meg ha vannak hibák továbbra is.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 188 — The Mathematician
 twitter.com/AdamSchefter/status/1577038878858280960?t=o-BzZCy5lbx-kaByiU4tXQ&s=19

Gregory terdmutet 2-6 hét

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Sean McVay 3-2-vel kezdte a HC-skodást egy Rams nevű addig lúzer csapatnál. Szerintem várjunk még az ítélkezéssel.. Egy picit..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
Nem tudom.
Én sem temetem teljesen a szezont, de semmiben sem reménykedem. Fejetlen csirke ez a csapat. Jött egy nagy név, akinek ennyi pénzért illene bizonyítania, de egyelőre keresni kell a tökeit. Pedig megélt ő már egy s mást a ligában, és az első forduló után látható volt, hogy Hackett nem fog beválni, neki kellene kézbe vennie a gyeplőt. Egyelőre nem teszi, pedig tegnap is lett volna nem egy esélye rá... nem mondom, hogy szarul játszott, de rohadtul sokkal, de sokkal több kell, mivel szemmel látható, hogy IDÉN IS szenvedünk... mégis, jobb lesz majd egy 7-10 vagy 8-9-es mérleg? Megint megy a kukába ez az év is.

Itt 4 forduló után ÓRIÁSI változásra van szükség. Azonnal! Értem én, hogy 2-2, de lehetett volna 0-4 is, egyik meccs sem volt meggyőző és a részünkről domiáns, nagyon nem. Van 1.5 épkézláb elkapónk, TE-játék nincs és most már nem lesz RB se. Hagyjuk ezt a Gordon 100. esélyt. Mennyiben fog megváltozni az ember, aki egy őszinte, kulturált kérdésre nem válaszol, hanem faképnél hagyja az újságírót? Legalább pár embert próbált volna maga mellé állítani, nem, ő elviharzott. Vicc a pali, nem is értem, hogy van még a keretben... inkább ne fussunk idén semmit, de ő takarodjon.

Full negatív vagyok. Évek óta szenvedünk. Egyszerűen ez méltatlan a Denver Broncos-hoz.

Nálam a szezon vége így nézne ki, jelen pillanatban:
6-11, vért hugyozva.

Mocskosul ki kellene már nevelni egy QB-t...
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
figyeljétek meg Gordon a következö 5 meccset fumble nélkül hozza le! ( én megmondtam)
Toto21
nem akarom megfigyelni
Negritis, a vajda
most miért, ez azt jelentené, hogy nem játszik, mert találtunk helyette mást!
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Azért ez az előző garnitúráé, mondjuk erős. Bowlen bácsi óta nem volt itt igazán tulajnak kinéző tulaj. Nyilvánvalóan a háttérben pontosan lehetett tudni Hackett kinevezésekor, hogy ki lesz a tulajdonos. Oda-vissza tudták, hova írnak alá, és kik írnak alá. A többi hókuszpók volt, meg Hollywood. Kb. a nyolcadik fordulóra el kellene veszíteni a po lehetőségét ahhoz, hogy felmerüljön Hackett egy év utáni menesztése. Tudjuk milyen az, volt benne bőven részünk az elmúlt években. Egyelőre mèg nem úgy nézünk ki. Ma kurva nehéz megemèszteni a tegnapi vereséget, annak mikéntjét, hogy ez pont JMD ellenében kellett átélni, a Gordon folytatásost, hogy elveszítettük Javontét, ès lehet nem is csak erre az idényre.. Végre volt egy értelmes Rb pickünk ilyen Hillmanok, Montee Ballok, Bookerek, Freemanek után. Kétség sem férhet a Raiders tegnapi győzelméhez, de az a helyzet, hogy ez akár bőven fordítva is alakulhatott volna, ha a D csak a Frisco elleni teljesítmény felét kiviszi a pályára, ami kinn is volt egy ideig. A Gordon produkciója azonban teljesen összezavart mindent. Nyilván ez ügy volt már a csapatnál. Nem is láttuk szinte a pályán addig.. Épp kérdezem is magamban, Gordonnal mi a fasz van, nem akarja eldobni a labdát? Erre a következő játékban paff.. Nem hittem el. Onnantól változott meg minden. Rühellem a csávót mint anno a másik Ballt.. Kár, hogy mindig van ilyen kikiabálásra való játékos a csapatban. De nem fogják kibaszni, s a kezébe fogják adni a labdát. Konkrétan nincs más választásunk. Rövid távon biztosan. Egyet tehet, hogy megembereli magát, és valahonnan előhúzza a legjobb formáját, ami volt neki, és bekenik a kezét enyvvel. Ha idén többet nem fumblizik, és megfutja az ezer yardot, ès elkap 250 yardot, visz 7 td-t, nahh akkor túllépek, és nem írom le többet, hogy Gordon a kurva anyád !!! Csütörtökön kezdheti a törlesztést, mert kurva sokkal tartozol te idióta..
Kibaszott szomorú vagyok.
Egy vígaszunk lehet. Még mindig ennek a csapatnak van a legtöbb pénze a tulajdonost illetően. 😊

több mint 2 éve
figyeljétek meg Gordon a következö 5 meccset fumble nélkül hozza le! ( én megmondtam)
Toto21
nem akarom megfigyelni

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Es akkor a dropokrol nem is beszelve, az is kritikus mennyiseben tortenik. Ha egy O# allandoan 3. kiserletekre van kenyszeritve, nem lehet minden alkalommal dropolni.
undisputedly
a dropokért a WRek és Ő is felelős
Negritis, a vajda
A drop definíció szerint a WR hibája. Az a sikertelen passz kísérlet, amit a WR elkaphatott volna, de nem sikerült neki. Ha szar a passz, de valahogy ujjheggyel belüt a WR az nem drop, az egy olyan incomplete passz ami a QB hibája. Nyilván van egy kis szürke zóna a kettő között, ami elkapható labda, de nem könnyű, szubjektív a megítélése, hogy kihez írod be.

Talán hozzuk fel a visszahordó srácot, Ő mutatott szép dolgokat. Persze más ST-ben futni és más fal ellen, lehet nem véletlenül van ott ahol van.
dreadman
Washington? Ő WR, end-aroundokat lehet próbálni vele, de ami itt néhányan "középső futásnak" hívnak, arra alkalmatlan, és azok nélkül nem fog működni az offense.
Boone a next man up, ha hozunk valakit, akkor is ő fog osztozni az agysebésszel a futásokon, legfeljebb innentől nem 50-50, hanem sokkal többet látunk abból a gyökérből. btw, ha volt szó a droppokról, nos a meccs végén Boone megmozdulása jól illusztrálja, hogy mi a drop...
És persze PS-ben sem volt reménytkeltő RB depth, csak akkor még senkit nem izgatott, mert a gyökér úgy is szentfazékként van kezelve, boone meg úgy is paton szerelemgyereke, szóval előre levoltak osztva a pozíciók, naná hogy az egyetlen használható dőlt ki a sorból.
Elsőre egyik FA se tetszik, de bárkit szívesebben nézek gordonnál,.. faszom...
Nyilván a sérülés a legszarabb hír, de amúgy nem Williams produktivitása a pótolhatatlan, mert hogy vele se működött az offnese, hanem a mögötte lévők az eladhatatlanok.

Egyfelől 2-2-vel állunk, bár ideje lenne hogy kezdjen összeállni minden, én magam is eddig a meccsid adtam határidőt és ami itt a második félidő elején történt, az nem az összeállás a védelem meg az első kicsit komolyabb teszten kapitulált, ráadásul pont azokat a támadásokat nem tudta megállítani, amiket leginkább meg kellett volna, de nem fogom 2-2nél a szezont tementni.
Hackett ugyan semmilyen dimenzióban nem jó, de 4 meccs után hülyeség a fejét követelni, rossz mérleg miatt nem fogják ki rúgni első szezonjában, ahhoz a rossz szereplésen kívül 1-2 botrány is kell, de a szezon után is nagyon valószítlen hogy kirúgják, max ha teljesen elvesztené az öltözőt. Azt nem mondom hogy amúgy rossz döntés lenne, elhamarkodott döntés lenne. Utólag kiderülhet hogy sokkal jobban jártunk volna ha első évében repül, de ennél általában több jár egy vezető edzőnek. Amellett hogy nincs türelmünk ne felejtsük, hogy neki még járna az a türelem, ilyen szempontból a 2-2 elfogadható.
Másfelől viszont pont jmdtől tudutnk kikapni és pont egy általam rühelt játékosnak kéne előlépnie, akinek ez a 75487528ö4752643764362. lehetősége, míg más nem kap másodikat se... Nekem legalábbis nincs goymrom ez a gyökeret nézni akinek semmi keresnivalója a ligában, mát tavaly se lett volna...
Szóval eléggé elegem van mindenből.

De legalább rövid hét van. Akármilyen szarok leszünk csütörtökön legalább nem jmd ellen leszünk szarok. csak gordonnak ne legyen jó meccse, mert még megéneklik hősként, de egyébként bármi más történik, jó ha felülírja ezt a mostanit...
Black_Adder
En latok ra eselyt, hogy kiteszik ev vegen, ha rossz a merleg es a mutatott jatek is. Hackett meg az elozo tulaj es garnitura pickje.
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 965
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Es akkor a dropokrol nem is beszelve, az is kritikus mennyiseben tortenik. Ha egy O# allandoan 3. kiserletekre van kenyszeritve, nem lehet minden alkalommal dropolni.
undisputedly
Negritis, a vajda
A drop definíció szerint a WR hibája. Az a sikertelen passz kísérlet, amit a WR elkaphatott volna, de nem sikerült neki. Ha szar a passz, de valahogy ujjheggyel belüt a WR az nem drop, az egy olyan incomplete passz ami a QB hibája. Nyilván van egy kis szürke zóna a kettő között, ami elkapható labda, de nem könnyű, szubjektív a megítélése, hogy kihez írod be.

Talán hozzuk fel a visszahordó srácot, Ő mutatott szép dolgokat. Persze más ST-ben futni és más fal ellen, lehet nem véletlenül van ott ahol van.
dreadman
Washington? Ő WR, end-aroundokat lehet próbálni vele, de ami itt néhányan "középső futásnak" hívnak, arra alkalmatlan, és azok nélkül nem fog működni az offense.
Boone a next man up, ha hozunk valakit, akkor is ő fog osztozni az agysebésszel a futásokon, legfeljebb innentől nem 50-50, hanem sokkal többet látunk abból a gyökérből. btw, ha volt szó a droppokról, nos a meccs végén Boone megmozdulása jól illusztrálja, hogy mi a drop...
És persze PS-ben sem volt reménytkeltő RB depth, csak akkor még senkit nem izgatott, mert a gyökér úgy is szentfazékként van kezelve, boone meg úgy is paton szerelemgyereke, szóval előre levoltak osztva a pozíciók, naná hogy az egyetlen használható dőlt ki a sorból.
Elsőre egyik FA se tetszik, de bárkit szívesebben nézek gordonnál,.. faszom...
Nyilván a sérülés a legszarabb hír, de amúgy nem Williams produktivitása a pótolhatatlan, mert hogy vele se működött az offnese, hanem a mögötte lévők az eladhatatlanok.

Egyfelől 2-2-vel állunk, bár ideje lenne hogy kezdjen összeállni minden, én magam is eddig a meccsid adtam határidőt és ami itt a második félidő elején történt, az nem az összeállás a védelem meg az első kicsit komolyabb teszten kapitulált, ráadásul pont azokat a támadásokat nem tudta megállítani, amiket leginkább meg kellett volna, de nem fogom 2-2nél a szezont tementni.
Hackett ugyan semmilyen dimenzióban nem jó, de 4 meccs után hülyeség a fejét követelni, rossz mérleg miatt nem fogják ki rúgni első szezonjában, ahhoz a rossz szereplésen kívül 1-2 botrány is kell, de a szezon után is nagyon valószítlen hogy kirúgják, max ha teljesen elvesztené az öltözőt. Azt nem mondom hogy amúgy rossz döntés lenne, elhamarkodott döntés lenne. Utólag kiderülhet hogy sokkal jobban jártunk volna ha első évében repül, de ennél általában több jár egy vezető edzőnek. Amellett hogy nincs türelmünk ne felejtsük, hogy neki még járna az a türelem, ilyen szempontból a 2-2 elfogadható.
Másfelől viszont pont jmdtől tudutnk kikapni és pont egy általam rühelt játékosnak kéne előlépnie, akinek ez a 75487528ö4752643764362. lehetősége, míg más nem kap másodikat se... Nekem legalábbis nincs goymrom ez a gyökeret nézni akinek semmi keresnivalója a ligában, mát tavaly se lett volna...
Szóval eléggé elegem van mindenből.

De legalább rövid hét van. Akármilyen szarok leszünk csütörtökön legalább nem jmd ellen leszünk szarok. csak gordonnak ne legyen jó meccse, mert még megéneklik hősként, de egyébként bármi más történik, jó ha felülírja ezt a mostanit...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Olyat kell hozni, akinek van lába a folyamatos terheléshez, és van teste a sorozatos középső futásokhoz, korai kontaktokhoz. Gallman, Mack, Murray tűnik a legjobb fitnek a listáról, de ha Boone át tudja venni a darálós snapeket (ehhez szerintem nem elég erős), akkor Cohen is jó lehet speckó playekre.

Mondjuk lehet ezt a szintet Lindsay is megüti..
több mint 2 éve
Rodaron New York Giants 2 079
Javonte ACL (Official)😠😭
noflyzone
Sajna sokkal rosszabb. A teljes térde szétment. Valószínűleg a következő szezon egy részét is ki kell hagynia legalább, és ebből nem is olyan "könnyű" visszajönni, mint az ACL-ből.
Cruyffista
Oh hát akkor ez így lehet career ending...
FLZOLI
JK Dobbins-nak volt ilyen sérülése nem? Sérült a porc és a csont is :/

Szerkesztette: Rodaron
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914
Milyen futók vannak a piacon? (Én hoznám Lindsayt amúgy.)
Zalán
Örök kedvenc a srác..
jobbágy#JC6
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/2022/ufa/running-back//

itt lehet nézelődni lent az available-nél
Booker is ott van 😀
Negritis, a vajda
Cohen, Barber akár életképes is lehetne

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
AdamSchefter
·
14m
With Broncos’ RB Javonte Williams now out for the season, Denver will have to rely more on Melvin Gordon, who has fumbled five times in his past 44 carries over five games; Sunday marked the third time a Gordon fumble has been returned for a touchdown in Denver’s past 12 games.

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Javonte ACL (Official)😠😭
noflyzone
Sajna sokkal rosszabb. A teljes térde szétment. Valószínűleg a következő szezon egy részét is ki kell hagynia legalább, és ebből nem is olyan "könnyű" visszajönni, mint az ACL-ből.
Cruyffista
Oh hát akkor ez így lehet career ending...

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Javonte ACL (Official)😠😭
noflyzone
több mint 2 éve
Shanny Magic Denver Broncos 201
Javonte ACL (Official)😠😭

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
Zalán
Örök kedvenc a srác..
jobbágy#JC6
 www.spotrac.com/nfl/free-agents/2022/ufa/running-back//

itt lehet nézelődni lent az available-nél
Booker is ott van 😀

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
Zalán
Örök kedvenc a srác..
több mint 2 éve

több mint 2 éve
undisputedly
Negritis, a vajda
Nem tudom megitelni. Amilyen dropokat latok, azok teljesen egyertelmuen elkapo/futo problemak. Seattleben minden evben szinte a legkisebb drop szazalekkal dolgozott egesz ligat tekintve egy-egy elkapora.

En Russt abban latom bunosnek, hogy nem tepi le Hackett tokeit es nem veszi at a vezer szerepet, hagyja, hogy az impotens kornyezet diktaljon.

Megy neki a no-huddle O#, tud o playeket hivni, miert nem teszi, nem ertem.
undisputedly
Jó, amúgy 2-2nél hova tépkedjen tököket? teljesen egyetértek, hogy ez így nem oké, ahogy most van, de az nfl az egyik legprofibb szemléletű liga a világon
Bozontron
Ezzel nem ertek egyet. Tele van koklerrel. A ligabol nem tudsz kibukni, minden szemetet ujrahasznosit, max ha Gruden szeri balhed van.
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
undisputedly
Negritis, a vajda
Nem tudom megitelni. Amilyen dropokat latok, azok teljesen egyertelmuen elkapo/futo problemak. Seattleben minden evben szinte a legkisebb drop szazalekkal dolgozott egesz ligat tekintve egy-egy elkapora.

En Russt abban latom bunosnek, hogy nem tepi le Hackett tokeit es nem veszi at a vezer szerepet, hagyja, hogy az impotens kornyezet diktaljon.

undisputedly
Jó, amúgy 2-2nél hova tépkedjen tököket? teljesen egyetértek, hogy ez így nem oké, ahogy most van, de az nfl az egyik legprofibb szemléletű liga a világon, és ha van egy coach, akkor az ő szava a szent, a legnagyobb sztárok is fejet hajtanak az edző előtt, addig, amíg el nem megy az eszük, vagy el nem megy az utolsó csepp bizalom is. 2-2nél ez még nagyon távoli. Ráadásul nulla coaching hibát (klasszikus értelemben véve vett) láttam tegnap, még a declined büntetés is helyes volt a legvégén.

Szerkesztette: Bozontron
több mint 2 éve
undisputedly
Negritis, a vajda

undisputedly
nézd vissza Jeudy milyen passzokat kapott el, ott nagyon mentette a RW seggét
pedig én aztán szivesen szidom juditot de nagyon nincs meg az összhang
és sztem se a TE-k se Hinton felé sem ideális

több mint 2 éve
undisputedly
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
dreadman Denver Broncos 159
Nem tudtam élőben nézni csak most egy félórás összefoglalót, de talán jobb is mert megütött volna a guta. Ez a zakó amúgy nem fájna annyira ha nem ilyen módon történik és meglett volna az első heti W. Most végre az O mutatott életjeleket, a futástól eltekintve és Wilson is fejlődést mutat. Errefel az eddig szépen muzsikáló D, főleg a futás elleni védekezés összeszakad. És most Evero félidei elemzése se jött be.
Gordont sokszor megvédtem eddig de ez már nálam is vállalhatatlan. De akkor ki fusson, így hogy Williams se egészséges? Talán hozzuk fel a visszahordó srácot, Ő mutatott szép dolgokat. Persze más ST-ben futni és más fal ellen, lehet nem véletlenül van ott ahol van.
KELL PATRICK HELYÉRE EGY NAGYTESTŰ MÉLYSÉGI CÉLPONT!!!
Ha a piacról akkor onnan, mert Sutton egyedül nem fogja tudni a hátán vinni az O-t.
A Colts-ot meg kell verni ha a fene fenét eszik is.
Az idény előtt azon az állásponton voltam, hogy nem az idén kell nekünk SB-t nyerni, csak legyen fejlődés, látható előrelépés. Ezt még mindig így gondolom.
Még mindig optimista vagyok.

Positive Vibration