NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Az a baj az elkapóteljesítménnyel, hogy egyedül Patrick esett ki a kulcs játékos közül, mégis összezuhanás van. Vagyis szerintem nincs, csak nagy lett a hype az edzések miatt, de az mindig nagyon más kávéház, mint a szezon, ezt most (ismét) megtapasztalhatja mindenki...
StormST
judit sérülések miatt is szenved
hamler sehol nincs
patrick kiesett
sutton bírja

a top4ből van mondjuk 1.5 elérhető, sztem ezt minden csapat megsínylené
ha judit fel tud jönni rendes 2. számúnak akkor jóval kevesebb gond lenne

a fő gond a hogy nincs épkézláb TE-nk
Negritis, a vajda
Itt az a kérdés, hogy mit nevezünk elérhetőnek. Mert elérhetőnek 4/3 elérhető. Hogy nem tudjuk őket használni vagy nincsenek formában, az más kérdés, de attól még ott vannak a pályán...
StormST
frisco ellen aktív volt hamler?
Negritis, a vajda
Hamler teljesen világos, hogy nem teljesen épült fel a tavalyi műtétje óta.
Jeudy kiesett a második meccsen. Sokkal súlyosabbnak tűnt, de egész héten nem edzett.. Lehet remélni, hogy hétvégéig közelít egy másik egészhez. Papíron jól néz ki az osztály, de a valóságban nagyon vékonyak vagyunk, s elkapó TE nélkül pedig még rosszabbul fest a helyzet. Ez van. Brusztolni kell egyelőre.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 198 — The Mathematician
Az a baj az elkapóteljesítménnyel, hogy egyedül Patrick esett ki a kulcs játékos közül, mégis összezuhanás van. Vagyis szerintem nincs, csak nagy lett a hype az edzések miatt, de az mindig nagyon más kávéház, mint a szezon, ezt most (ismét) megtapasztalhatja mindenki...
StormST
hamler sehol nincs
patrick kiesett
sutton bírja

Negritis, a vajda
Itt az a kérdés, hogy mit nevezünk elérhetőnek. Mert elérhetőnek 4/3 elérhető. Hogy nem tudjuk őket használni vagy nincsenek formában, az más kérdés, de attól még ott vannak a pályán...
StormST
frisco ellen aktív volt hamler?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
StormST
hamler sehol nincs
patrick kiesett
sutton bírja

Negritis, a vajda

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Shanny Magic Denver Broncos 201
Waitman lett a hét Special Team játékosa az AFC-ben

[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
No, akkor számunkra is lement a preseason.

A támadósortól talán ez volt a leggyengébb meccs. Wilson több playt is rosszul olvasott / rosszul játszott, cserébe sok playnél van 2. esély, és nem arról van szó, hogy fut 5 yardot 2&16-ra, hanem a passz lehetőséget keresi.
Tim Jenkins for you
 www.youtube.com/watch?v=JiemZvkgw6o&ab_channel=AllThingsQB-HostedbyTimJenkins
akik meg akarják érteni, hogy milyen passz koncepciók vannak, mit csinálunk jól és mit csinálunk rosszul.

Black_Adder
Summa summarum: Feluton vannak a HAckett-PAckers O# es a Russra szabott playek kozott, igy egyelore nincs szinkron, de a potencial ott van.
több mint 2 éve
StormST
hamler sehol nincs
patrick kiesett
sutton bírja

több mint 2 éve
Ha így folytatódik, elég komoly lesz az a londoni derby a Jags-szel, amit sokan innen személyesen néztek meg. Sajnos én nem tudok veletek tartani, pedig kezdem érezni, végre lenne értelme Londonban meccset nézni..
Más. JMD Denverben 6-0-lal kezdett, közte egy Bradyvel felálló Pats elleni hosszabbításos győzelemmel. Most nagyon szeretném, ha a 0-4 összejönne az embernek odaát. Mi szurkolók rápöröghetünk erre a személyes ügyre, de olyan rég volt, lehet igaz sem volt. Denverben szinte senki nincs már itt abból az időből, csak mi. Szóval remélem a csapat nem valamiféle revansként gondol a mérkőzésre. Számomra a po küzdelem miatt lenne fontos leszakítani a Raiderst, már most. Így is van épp elég csoportgyőzelemre ès po-ra hajtó csapat a Westben és az Afc-ben.
Meg persze sipítozunk mi itt, hogy gyengék vagyunk, s az ellenfeleink sem erősek, de akkor mit szóljanak az Raiderek, akik minimum nagyobb reményekkel indultak a szezonnak, s most 0-3. Ismerjük milyen ez, amikor szinte a harmadik fordulóban eldől, hogy idén is csak velünk is többen van a liga, s az első prospecteket kezdjük nézni a következő drafton szeptemberben.
Azért az O nincs is könnyű helyzetben. A tc alatt a rengeteg jó elkapó teljesítmény miatt azt hallgattuk, hogy milyen kellemes gondjaink vannak. Azóta Patrick idén off. Jeudy alig edzett a sérülése után, s bár javul, de még mindig hiányzik belőle valami igazi. Sutton megbízható, klasszis, de a red zonet egyedül nem oldja meg. Hamler egyelőre sehol nincs sebességben a sérülése előtti időkkel összehasonlítva. Hinton egy egy játékra jó, szerethető pali, tudjuk miért, de nem ő lesz a megoldás. Cleveland st játékos, s most, hogy nem játszott, milyen jó volt az st. Virgil aktív keretet sem látott. Washington nem kap szerepet egyelőre. A ps sztár B. Johnson ps, és ir. Dulcich, a szokásos sérült masodik napos TE ir, Albert O.-nak teljesen maga alatt az önbizalma, Beck, Saubert aranyos emberkék. Seth Williams talált magának másik csapatot. Azt akarom mondani, hogy szépen összezuhant az elkapásra képes különítmény. De azt is érzem, hogy vannak játékok, amiket még nem akarunk elővenni. Hosszú lesz a bajnokság. Egyelőre elég konzervatív o-futballt játszunk. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.. Legyen már vasárnap… 😊
Zalán
Játékos már jó ideje nincs a csapatnál a JMD érából, de a szurkolók ott is ott vannak, ahogy itt, és ők se felejtenek, tuti lesz majd neki "meleg" fogadtatás...

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Én azon gondolkodtam tegnap, hogy valszeg nem is csak a meccs miatt lettem pozitívabb, hanem Hackett miatt. Nem is feltétlen azért, mert hirtelen brutal jó HC lett, hanem emiatt a Rosburg fele megoldás miatt.

Baromi erős jellemre vall, ha valaki (pláne az ő pozíciójában) bevallalja, hogy vmi nem megy neki és hajlandó segítséget kérni, pláne ilyen korán.

Nyilván ettől nem lesz egycsapásra jó HC, de szerintem ez elengedhetetlen hozza, hogy vmikor esetleg azzá válhasson.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Ha így folytatódik, elég komoly lesz az a londoni derby a Jags-szel, amit sokan innen személyesen néztek meg. Sajnos én nem tudok veletek tartani, pedig kezdem érezni, végre lenne értelme Londonban meccset nézni..
Más. JMD Denverben 6-0-lal kezdett, közte egy Bradyvel felálló Pats elleni hosszabbításos győzelemmel. Most nagyon szeretném, ha a 0-4 összejönne az embernek odaát. Mi szurkolók rápöröghetünk erre a személyes ügyre, de olyan rég volt, lehet igaz sem volt. Denverben szinte senki nincs már itt abból az időből, csak mi. Szóval remélem a csapat nem valamiféle revansként gondol a mérkőzésre. Számomra a po küzdelem miatt lenne fontos leszakítani a Raiderst, már most. Így is van épp elég csoportgyőzelemre ès po-ra hajtó csapat a Westben és az Afc-ben.
Meg persze sipítozunk mi itt, hogy gyengék vagyunk, s az ellenfeleink sem erősek, de akkor mit szóljanak az Raiderek, akik minimum nagyobb reményekkel indultak a szezonnak, s most 0-3. Ismerjük milyen ez, amikor szinte a harmadik fordulóban eldől, hogy idén is csak velünk is többen van a liga, s az első prospecteket kezdjük nézni a következő drafton szeptemberben.
Azért az O nincs is könnyű helyzetben. A tc alatt a rengeteg jó elkapó teljesítmény miatt azt hallgattuk, hogy milyen kellemes gondjaink vannak. Azóta Patrick idén off. Jeudy alig edzett a sérülése után, s bár javul, de még mindig hiányzik belőle valami igazi. Sutton megbízható, klasszis, de a red zonet egyedül nem oldja meg. Hamler egyelőre sehol nincs sebességben a sérülése előtti időkkel összehasonlítva. Hinton egy egy játékra jó, szerethető pali, tudjuk miért, de nem ő lesz a megoldás. Cleveland st játékos, s most, hogy nem játszott, milyen jó volt az st. Virgil aktív keretet sem látott. Washington nem kap szerepet egyelőre. A ps sztár B. Johnson ps, és ir. Dulcich, a szokásos sérült masodik napos TE ir, Albert O.-nak teljesen maga alatt az önbizalma, Beck, Saubert aranyos emberkék. Seth Williams talált magának másik csapatot. Azt akarom mondani, hogy szépen összezuhant az elkapásra képes különítmény. De azt is érzem, hogy vannak játékok, amiket még nem akarunk elővenni. Hosszú lesz a bajnokság. Egyelőre elég konzervatív o-futballt játszunk. Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.. Legyen már vasárnap… 😊

több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Még mindig egy beképzelt pöcsfej. 😛 😀

Szerkesztette: xrace77
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
bár inkább hozzánk kéne berakni, de most néztem végig pár elemzős-twitteres videót. volt min 3 playa, amiben Deebo és Aiyuk full üresen ment egyedül, csak ez a vakegér vagy nem látta vagy nem merte megdobni. 😀 egy ARod, Brees, Josh Allennél ezek sima TD-k. itt az egyik pl.
 twitter.com/JackHammer_NFL/status/1574444960765472796/video/1

csak érdekességképp.
Nemzetes és Méltóságos petey
mire üres már nem tudja odadobni
 twitter.com/Faithful52x/status/1574600792199159808

nekem elsőew úgy tűnt hogy a pass rush miatt esélytelen lett volna arra dobnia
Negritis, a vajda
Annyira nem vagyok expert hogy emlékezetből visszamondjam a házit, de ez a passz koncepció benne van a mi playbookunkban is. És a 30-as környékén a 2 elkapó közül az egyik nagyon könnyen üresen maradhat. Az olvasási sorrend lehet helyesen Kittle-lel kezdődik egyébként és ha nem felé megy a labda, akkor őt is megmutatták volna, hogy mennyire üresen van, aztán kérdés, hogy ha nem ütünk bele a labdába, akkor is mennyire marad üresen mire odaér az.

Jobb oldalt (nekik jobb) mindenesetre a safetyé (talán Sterns) lett volna a post (Aiyuk?), azért tűnt el onnan, mert olvasta a passzt is ráment a valós célpontra. Az egy 1v1, amit elveszthet ha a QB-nak van ideje kivárni, és meg tudja dobni mélyen.
Aki visszafordult a 30-ason (Deebo?), van ugyan 3 védő a közelében, de talán lehet olyan helyre dobni a labdát, hogy ő érjen először oda, ha a pálya közepe felé mozog.
A checkdownban szerintem nem volt semmi max 1-2 yard, de inkább minusz 1-2...

Így laikusként találgathatjuk mi történt volna, ha másfele megy a labda, melyik védő hol lett volna, de abban szerintem értsünk egyet, hogy Garoppolo nem játszott jól, ami megkönnyítette a védelem dolgát. Nekik az ellen kell játszani aki épp szembe jön, ez most Jimmy volt, később lesz még Mahomes is, ő lehet jobban észreveszi a hibákat, vagy jobban megdobja a labdákat, kiderül, egyelőre az aktuális ellenfél ellen elég volt ennyi. Lesz még nagyobb megmérettetés, de majd akkor aggódjunk. A kiemelt személyekbe a kimelt playekben nem lehet belekötni.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
bár inkább hozzánk kéne berakni, de most néztem végig pár elemzős-twitteres videót. volt min 3 playa, amiben Deebo és Aiyuk full üresen ment egyedül, csak ez a vakegér vagy nem látta vagy nem merte megdobni. 😀 egy ARod, Brees, Josh Allennél ezek sima TD-k. itt az egyik pl.

csak érdekességképp.
mire üres már nem tudja odadobni
 twitter.com/Faithful52x/status/1574600792199159808

nekem elsőew úgy tűnt hogy a pass rush miatt esélytelen lett volna arra dobnia

több mint 2 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 912 — Csodabogár

A támadósortól talán ez volt a leggyengébb meccs. Wilson több playt is rosszul olvasott / rosszul játszott, cserébe sok playnél van 2. esély, és nem arról van szó, hogy fut 5 yardot 2&16-ra, hanem a passz lehetőséget keresi.
Tim Jenkins for you
akik meg akarják érteni, hogy milyen passz koncepciók vannak, mit csinálunk jól és mit csinálunk rosszul.

Én továbbra is azt gondolom, hogy össze fog ez állni, csak még nem találtuk meg az egyensúlyt Hackett és Wilson között vagy Wilsonnak kell még idő, hogy otthonosan mozogjon. Nem gondolom, hogy eliminálnánk a videóban látott kihagyott lehetőségeket, inkább azt gondolom, hogy Wilsonnal lesz annyi lehetőségünk, hogy beleférjenek ezek a hibák.
Ami aggaszt, hogy nem igazán érzékelem meccsről-meccsre az előrelépést, de szerintem a 9ers védelem komolyabb erőt képvisel, mint a Texans vagy a Hox.

A védelem egyrészt nem volt érdemben tesztelve, nem találkoztak még nem átlagalatti QB-val, ezért még várnék azzal hogy megénekeljem halhatatlanságukat.
Ellenben 2 dolgot mindenképp szeretnék megemlíteni. Ez volt a 2. meccs, ahol meg kellett védeniük a győzelmet, és újfent siekrült. Mákos volt az INT, utána meg nagyon nehéz helyzetből jött a 9ers, de 2× egymás után sikerült. Egyedül az zavar hogy a vén demens fasz nimbusza utólag sem rombolódik.
A másik dolog ami szót érdemel 3 elméletben gyengébb offense után is az néhány egyéni teljesítmény.
- PS2 vasárnap 0db elkapást engedett. A védő foci szerelmesei talán értékelik, hogyan mozgott a playekben

A másik highlight, Jewell

Elsősorban azért ők, mert róluk találtam ilyen fancy másfél perces elemzést, de szemre senkibe se kötnék bele és DJ Jones, Purcell, Csabi, Gregory, Griffith és Kareem Jackson is jók voltak.

Összességében - főleg az elején - azért nem mozgott olyan hibátlanul a védelem, mint ahogy azt az eredmény tükrözi, de a fontos, hogy a végén becsapták az ajtót, ahogy kell és offense támogatás nélkül is állták a sarat, életben tartották a meccset. Ilyen szempontból hasonló élmény volt, mint a 2015-ös, csak nem a PO-ban a legerősebb ellenfelek ellen.
Most ha kikapunk 17-12-re (és nem az utolsó driveból fordítanak) akkor se hibáztatnám őket. Ők eddig - szerencsével vagy anélkül - messze túl teljesítik a várakozásaimat

Raiders jön. Nagyon szomorú lennék, ha jmd pont ellenünk tudná megszereni az első győzelmét, de Carr lesz az ediggi legjobb irányító, aki szembe jön, azok a Raiders fanok akiknek már elege van belőle, ők Garoppoloval, Millsszel vagy Geno Smithszel se lennének boldogabbak. Több fog kelleni az offensetől. Egyelőre mindegy milyen formában, több varázslatosan életben tartott 2. lehetőségből megoldott kulcsszituáció, kevesebb elhibázott play vagy több jól kivitelezett play, akárhogy de át kéne lépni azt a 20 pontos határt. Nem kell hozzá tökéletes játék, de a mostaninál jobb, az igen.

Most azt gondolom, hogy 2-1-gyel jól jönnénk ki az ellógott pre seasonből és abból hogy a HC-nk még tanulja, hogy mi mindent kell csinálnia 2 play között a pálya szélén. De ez csak akkor lesz érték, ha elkezdünk végre jobban játszani. Ha ezen a szinten ragadunk a szezon végén az lesz a narratíva, hogy még mindig milyen messze vagyunk a KC-tól, ha viszont felnövünk a közelükbe, kit érdekel majd, hogy ők milyen játékkal állnak 2-1-gyel és mi milyennel...

szerk.: Sikerült addig tanulmányozni a védelmet, meg a Raiderst, hogy doki beelőzött, de már mindegy
Black_Adder

csak érdekességképp.

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
ez mondjuk nem néz ki rosszul kezdésnek. kis minta, kövi meccsek eldöntik mennyire valós
több mint 2 éve

Tim Jenkins for you

Én továbbra is azt gondolom, hogy össze fog ez állni, csak még nem találtuk meg az egyensúlyt Hackett és Wilson között vagy Wilsonnak kell még idő, hogy otthonosan mozogjon. Nem gondolom, hogy eliminálnánk a videóban látott kihagyott lehetőségeket, inkább azt gondolom, hogy Wilsonnal lesz annyi lehetőségünk, hogy beleférjenek ezek a hibák.
Ami aggaszt, hogy nem igazán érzékelem meccsről-meccsre az előrelépést, de szerintem a 9ers védelem komolyabb erőt képvisel, mint a Texans vagy a Hox.

A védelem egyrészt nem volt érdemben tesztelve, nem találkoztak még nem átlagalatti QB-val, ezért még várnék azzal hogy megénekeljem halhatatlanságukat.
Ellenben 2 dolgot mindenképp szeretnék megemlíteni. Ez volt a 2. meccs, ahol meg kellett védeniük a győzelmet, és újfent siekrült. Mákos volt az INT, utána meg nagyon nehéz helyzetből jött a 9ers, de 2× egymás után sikerült. Egyedül az zavar hogy a vén demens fasz nimbusza utólag sem rombolódik.
A másik dolog ami szót érdemel 3 elméletben gyengébb offense után is az néhány egyéni teljesítmény.
- PS2 vasárnap 0db elkapást engedett. A védő foci szerelmesei talán értékelik, hogyan mozgott a playekben

A másik highlight, Jewell

Elsősorban azért ők, mert róluk találtam ilyen fancy másfél perces elemzést, de szemre senkibe se kötnék bele és DJ Jones, Purcell, Csabi, Gregory, Griffith és Kareem Jackson is jók voltak.

Összességében - főleg az elején - azért nem mozgott olyan hibátlanul a védelem, mint ahogy azt az eredmény tükrözi, de a fontos, hogy a végén becsapták az ajtót, ahogy kell és offense támogatás nélkül is állták a sarat, életben tartották a meccset. Ilyen szempontból hasonló élmény volt, mint a 2015-ös, csak nem a PO-ban a legerősebb ellenfelek ellen.
Most ha kikapunk 17-12-re (és nem az utolsó driveból fordítanak) akkor se hibáztatnám őket. Ők eddig - szerencsével vagy anélkül - messze túl teljesítik a várakozásaimat

Raiders jön. Nagyon szomorú lennék, ha jmd pont ellenünk tudná megszereni az első győzelmét, de Carr lesz az ediggi legjobb irányító, aki szembe jön, azok a Raiders fanok akiknek már elege van belőle, ők Garoppoloval, Millsszel vagy Geno Smithszel se lennének boldogabbak. Több fog kelleni az offensetől. Egyelőre mindegy milyen formában, több varázslatosan életben tartott 2. lehetőségből megoldott kulcsszituáció, kevesebb elhibázott play vagy több jól kivitelezett play, akárhogy de át kéne lépni azt a 20 pontos határt. Nem kell hozzá tökéletes játék, de a mostaninál jobb, az igen.

Most azt gondolom, hogy 2-1-gyel jól jönnénk ki az ellógott pre seasonből és abból hogy a HC-nk még tanulja, hogy mi mindent kell csinálnia 2 play között a pálya szélén. De ez csak akkor lesz érték, ha elkezdünk végre jobban játszani. Ha ezen a szinten ragadunk a szezon végén az lesz a narratíva, hogy még mindig milyen messze vagyunk a KC-tól, ha viszont felnövünk a közelükbe, kit érdekel majd, hogy ők milyen játékkal állnak 2-1-gyel és mi milyennel...

szerk.: Sikerült addig tanulmányozni a védelmet, meg a Raiderst, hogy doki beelőzött, de már mindegy

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Aki O# elemzést akar nézni, annak a Blackkel közös kedvenc Tim Jenkins eheti videóját javaslom:

www.youtube.com/watch?v=JiemZvkgw6o

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
1,5 pontos underdogok vagyunk a Raiders ellen 😕

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
gratulálok, bár kurvára röfögött az összes fumble hogy visszakerült hozzátok mindig 😀
jó hát adtunk egy olyan előnyt hogy Gordon sokat volt a pályán, valamit vissza kell adni érte 😊
Negritis, a vajda
röfögött a OPI TD meg Bosa felrúgás is amúgy
braxa88
Lol, ok braxa 😀

több mint 2 éve
gratulálok, bár kurvára röfögött az összes fumble hogy visszakerült hozzátok mindig 😀
Mi egy kicsit több Gordon fumble-t láttunk már, ... tudtuk hogyan pattan labda...

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
jó hát adtunk egy olyan előnyt hogy Gordon sokat volt a pályán, valamit vissza kell adni érte 😊
Negritis, a vajda
röfögött a OPI TD meg Bosa felrúgás is amúgy
több mint 2 éve

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Én azt akartam írni, hogy Josey nagyon nagyot játszott visszatérve. Ő nem volt rozsdafej, mint Kittle.. Vagy pont ő roszdásította K-t. Mindenesetre komoly minőségi csere, ha az ő fejèn van a zöld.
És el kell ismernünk a Gregory-Chubb pàrost, egyelőre jobb, mint gondoltuk. Ha nem lèp ki Gerappa a 🙏-nál, akkor Chubbnak van egy visszahordott intje is. Persze ott meg Purci úr futamította meg G-t. Remélem Browning nem lesz súlyos sérült, saját lábon jőtt le, vékonyak vagyunk puss rush utánpótlásban. Egész más volt ezt a védelmet nézni és érezni, mint az elmúlt években. Szóval értem, ha azt mondjátok, a Frisco gyenge napja volt ez. De majd kiderül, mennyit is ér ez a D. Egyre keményebb csaták jönnek. Kezdünk belejönni. Volt egy meccs, Tebow-val, a Jets ellen otthon. Nekem nagyon arra emlékeztetett ez a párharc. Engem nem zavar, ha ennyire pontszegény egy mérkőzés. Ez a full kék mez pedig gyönyörű. Akkor kezdtem nézni ez a sportot, amikor ez volt az alap. Szerintem vissza kellene cserélni. Sokkal komolyabban nézünk benne ki. S évi kettő Orange County Day-t nyomni, mint régen..

több mint 2 éve
Lehet én más meccset néztem. Én egy iszonyat szenvedő, RB-jét és QB-ját vesztett 49ers offense-t láttam, amiben Kittle is rozsdás volt még és amelyik a végére elvesztette a kezdő LT-t is, így szabad utat hagyva a védelmünknek JimmyG-hez, akit a playcalling se nagyon segített ezen a meccsen, a saját balfaszsága mellett.
StormST
jimmy g-vel amúgy tudtommal jobb a frisco mint lanceszel aki még mindig nagyon nyers
Negritis, a vajda
Hát, igazság szerint egyikre sincs nagy minta, kb. 1,5-1,5 meccs idén mindkettőnek és Lance tavaly is csak keveset volt bent. Amit én láttam belőle, ami főleg RedZone volt, az alapján Lance még nagyon nincs készen, abban se vagyok biztos, hogy valaha lesz, de ez már úgyis csak jövőre fog (talán) kiderülni. Az tény, hogy Lance első meccse idén szenvedős volt, JimmyG meg múlt héten beugorva nagyot ment, de a tegnapi alapján nehezen tudom elképzelni, hogy valaki sokkal rosszabbul tudta volna lehozni...
StormST
sztem mi nagyon jól tudjuk hogy mindig van lejjebb

több mint 2 éve
Lehet én más meccset néztem. Én egy iszonyat szenvedő, RB-jét és QB-ját vesztett 49ers offense-t láttam, amiben Kittle is rozsdás volt még és amelyik a végére elvesztette a kezdő LT-t is, így szabad utat hagyva a védelmünknek JimmyG-hez, akit a playcalling se nagyon segített ezen a meccsen, a saját balfaszsága mellett.
StormST
jimmy g-vel amúgy tudtommal jobb a frisco mint lanceszel aki még mindig nagyon nyers
Negritis, a vajda
Hát, igazság szerint egyikre sincs nagy minta, kb. 1,5-1,5 meccs idén mindkettőnek és Lance tavaly is csak keveset volt bent. Amit én láttam belőle, ami főleg RedZone volt, az alapján Lance még nagyon nincs készen, abban se vagyok biztos, hogy valaha lesz, de ez már úgyis csak jövőre fog (talán) kiderülni. Az tény, hogy Lance első meccse idén szenvedős volt, JimmyG meg múlt héten beugorva nagyot ment, de a tegnapi alapján nehezen tudom elképzelni, hogy valaki sokkal rosszabbul tudta volna lehozni...