NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 368 — Josh testamentuma
Egy Hackettel foglalkozó írás, a tartalmát nem ismerem, talán érdekes lehet nektek, bocs ha már volt:

Mondjik két meccs után talán kár kongatni vészharangokat, majd esetleg 22 után 😊
dande2
Semmi nincs benne. 0 tartalom cikk, 2 mondatban: Hackettet azert hoztak ide, mert remeltek, hogy Rodgers is kovetni fogja. Nem igy lett es eddig nem tunik Hackett jo HC-nak, raadasul ot meg az elozo rezsim valasztotta ki, azota a Waltonok megvettek a csapatot, ezert naluk valoszinuleg nincs rozsaszin szemuveg.

Ennyi.
undisputedly
Mondjuk pénz nem számít alapon ki lenne az a jelölt akiért megérne bankot robbantani?
(Nyílván egy Reid, BB nem fog váltani)
FLZOLI
| (P. Manning - OC) |
Bozontron
OC-ként asszem Manning 0-4 😀
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Egy Hackettel foglalkozó írás, a tartalmát nem ismerem, talán érdekes lehet nektek, bocs ha már volt:

Mondjik két meccs után talán kár kongatni vészharangokat, majd esetleg 22 után 😊
dande2
Semmi nincs benne. 0 tartalom cikk, 2 mondatban: Hackettet azert hoztak ide, mert remeltek, hogy Rodgers is kovetni fogja. Nem igy lett es eddig nem tunik Hackett jo HC-nak, raadasul ot meg az elozo rezsim valasztotta ki, azota a Waltonok megvettek a csapatot, ezert naluk valoszinuleg nincs rozsaszin szemuveg.

Ennyi.
undisputedly
Mondjuk pénz nem számít alapon ki lenne az a jelölt akiért megérne bankot robbantani?
FLZOLI
| (P. Manning - OC) |
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

dande2

Ennyi.
undisputedly

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 777 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ok bocsánat, hogy "zavartam", sejthettem volna, hogy valami ilyesmi, ha gugli fordítóval beleolvasok jobban, akkor nem követek el ily balgaságot 😉
dande2
Felre ne ertsd, en is csak ideiglenesen vendegeskedek a topicban, amig megturnek, csak mivel irtad, hogy nem olvastad a cikket, gondoltam neked es masnak is sporolok par percet.
undisputedly
Persze, jól tetted, semmi probléma, én se azért írtam 😉
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ok bocsánat, hogy "zavartam", sejthettem volna, hogy valami ilyesmi, ha gugli fordítóval beleolvasok jobban, akkor nem követek el ily balgaságot 😉
dande2
Felre ne ertsd, en is csak ideiglenesen vendegeskedek a topicban, amig megturnek, csak mivel irtad, hogy nem olvastad a cikket, gondoltam neked es masnak is sporolok par percet.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 777 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Solaknak egyébként semmi köze nincs a Broncoshoz, a Bleeding Green Nationnek (ez az Eagles SB Nationös platformja) a helyettes szerkesztője, mellette college szakíró a Draft Networknél, erre a Ringernél elkezdett mindenféle random kontentet gyártani...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

dande2

Ennyi.
undisputedly
Netto faszság. Annyi igazságtartama van, mint h PS2-t a Green Baynek draftoltuk. Igen, ezt is teljes fapofával leírták a tavalyi draft után.

Én angol sportsajtón edződtem, szal nem lep meg h két meccs után világvége van, de most komolyan, ha nincs két fumble, két esetben 2 centivel odébb van a lábujja az épp aktuális elkapónknak, AlbertO meg 5 centivel odébb esik, akkor most a világ legjobb támadósora lenne itt, Hackett meg a világ legjobb OC-ja?

Mert a cikkek akkor erről szólnának, annak ellenére h teljesen egyértelműen van hiba bőven a csapatban, de h nem a Mr. Solak által felvázoltak, az ziher...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician

dande2

Ennyi.
undisputedly
mondjuk ez a teljesítmény AR-rel is gyenge lenne 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve

dande2

Ennyi.
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
mondjuk ilyeneket mellett a 3. helyet nem hiszem el 😀

Negritis, a vajda
Mivel Negritis tisztázta, hogy ő nem úgy gondolja, mert irónia, így én is tisztáznám, hogy ez nem neki szól, csak őt tudom idézni... 😀

Ha nem is nézzük mozgásban a playt, ez a screenshot számomra (aki játszottam már irányítót kis és nagy pályán is nem egyszer élesben, nyilván nem ezen a szinten, de ez ebben a kontextusban lényegtelen) önmagában teljesen nyilvánvaló, hogy Wilson számára megdobhatatlan.

1 - Nem oda néz. A helyzet egy ezredmásodpercig áll fent ebben a formában, de ő jól láthatóan Suttont keresi a bal oldalon. Innentől a többi pontnak nem is lenne értelme, de azért végigmegyek.
2 - Alacsony. A passzsávban egy nála nettó másfél fejjel magasabb falember védi őt, egy szintén jóval nagyobb védővel szemben, ami garantálja, hogy ez maximum ívelten dobható oda, de ezt ilyenkor szinén bele kell számolni, hogy a védőjátékosnak van egy karja is, amivel jó eséllyel le fogja ütni a labdát.
3 - Nem jó/ideális a futó mozgása. Williams pontosan ebbe az OL-DL emberfal által takart passzsávba mozog be, konkrétan abban sem vagyok biztos, hogy mire odafordítja a fejét, nem takarják ki teljesen az üresre mozgó futót Wilson előtt.
4 - Vélhetően nem ez volt a játék. Ha egy játékos ennyire üresen marad, akkor az elváltás eredménye a védelemben, és mivel egy futót ilyenkor MAXIMUM csalinak küldesz fel 7-8 yardra, ezért ő lesz az utolsó, aki felé nézel. Kb. pont olyan, mint a screen opció, amikor végszükség esetén odafordulsz az oldalvonal felé mozgó RBhez, és csináltok közösen egy elegáns -3 yardot.
5 - Hackett.
6 - Fangio. Természetesen.

SZERK.: Megnéztem mozgásban, tökéletesen ez történik, amit felvázoltam. Ez nem QB hiba, ez el van baszódva. Ilyenek lehetnek felőlem bármennyiszer, mert ebben senki nem rontott el semmit, eleve elrendelten volt sikertelen a játék, mert "úgy alakult".

Szerkesztette: Bozontron
több mint 2 éve

Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
direkt azért raktam be az egészet hogy lehessen tudni honnan van és látni hogy ott a válasz is
a smiley is a szarkazmusra utalt
btw masszív clickbait főleg hogy ő osztja meg a választ 😊

amúgy az első héten Wilson sztem jó volt, és a második meccs második félidejében is bekattant valami
(6/20al ált egy időben asszem, rengeteg volt a drop)
Negritis, a vajda
Kicsit akadozott a stream, igy voltak dolgok amikrol lemaradtam, mert kozben mas meccset is neztem, de ahogyan irod, az elejen elegge droppoltak az elkapok. A felelosseget a delay of game korul kellene felroni, ugyanis lehet, hogy Hackett bena es bevallottan nem mondta be idoben a playt, de RW kimondottan eros az uptempo/nohuddle O#-ban, ahol o hivja a jatekot, itt is bemondhatott volna egy hivast o, ha latta, hogy nem jon idoben. Azert jott ide, hogy tenylegesen "megkapjon" egy csapatot, akkor meg alljon a sarkara es ne b@sz@kodjon.
több mint 2 éve
direkt azért raktam be az egészet hogy lehessen tudni honnan van és látni hogy ott a válasz is
a smiley is a szarkazmusra utalt
btw masszív clickbait főleg hogy ő osztja meg a választ 😊

amúgy az első héten Wilson sztem jó volt, és a második meccs második félidejében is bekattant valami
(6/20al ált egy időben asszem, rengeteg volt a drop)

több mint 2 éve

Negritis, a vajda
Ez a printscreen tipik példája a szenzációhajhász újságírásnak, ha megnézed a mozgóképet (a tweetet kibontva látszik), akkor:
1) a readeken végigment a szemével, aminek IS köszönhető h üresen maradt Williams
2) 1 mp belül oda is passzolta
3) egy védő sisakján megpattan a labda.

Ez inkább a kis méretére egy jó példa, Allannek lehet h nem akadt volna el ugyanebben a szituban, az ugyanígy megdobott labdája.
Általános Doktor
Vegigmegy az olvasason, majd odadobja kozepre az uresen allonak. Imadom az ilyen twitter megmondoembereket akik a coach's film 360 fokos videojabol, a play ismerete nelkul akarjak megmondani a tutit, mintha nem tudnak, hogy egyreszt a QB-kon sisak van, nem 360 fokban latnak, es alapvetoen a passzjatekoknak meg van az olvasasi sorrendje: 1. celpont, check, nem jo, megyek masodikra, check, nem jo, megyek harmadikra, jo, passzolok.

De persze lehet csinalni olyan videot, amin a 3. szamu celpont azonnal uresen jatsza magat a palya egyik felen, amig a QB olvassa az elso ketto celpopntot a masik felen, kozben meg vicsorgo tekintettel kerjuk rajta szamon, hogy a halantekan nincs meg egy szempar.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Negritis, a vajda
Ez a printscreen tipik példája a szenzációhajhász újságírásnak, ha megnézed a mozgóképet (a tweetet kibontva látszik), akkor:
1) a readeken végigment a szemével, aminek IS köszönhető h üresen maradt Williams
2) 1 mp belül oda is passzolta
3) egy védő sisakján megpattan a labda.

Ez inkább a kis méretére egy jó példa, Allannek lehet h nem akadt volna el ugyanebben a szituban, az ugyanígy megdobott labdája.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Iktriad JAx-topicos posztjabol hozva (elvileg ez egy osszesitett szam ami figyelembe veszi a QB altal kontrolalhato korulmenyeket)

több mint 2 éve
Szólni kellene Hackettnek, hogy kèrdezze meg Siriannit, hogyan működik ez. Neki is meg kellett èrtenie, hogy jobb ha átadja a hívásokat Steichennek. Igaz kellett egy fèl idèny hozzá, hogy ezt belássa. Nagyjából látszik az eredmèny. 😊 Persze ha van olyan OC akiben megbízhat (elvileg kellene lennie😛)
több mint 2 éve
Na majd ha Bosa megöli RW-t mert a fal fejébe verték, hogy ne csinálj zászlót te hülye el is kezdhetjük tervezgetni a nyarat 😊

Van pár jó nevű WR szabadon, csak kéne hozni valakit mert az egy szem Sutton kevés lesz....
FLZOLI
egyik se ok nélkül van parlagon
coltsnak sincs elkapója ha ők is ott hagyták az jelent valamit
Negritis, a vajda
Nyílván nem All-PRO szint az elvárás de azért a Hinton, Hamler, Cleveland, Washington, Virgil sornál csak van feljebb
FLZOLI
Raadasul RedZone celpontnak lehetnek kritikus hibai mas teruleten, eleg, ha rovid yardon a contested catch megy neki. Ilyen elkapo se sok van most rosteren, biztosan lehetne szemezgetni.
undisputedly
Hamler és Washington speedster elkapók, előbbi sokat sérült
Cleveland ugye 5. számú lenne alapból annak elmegy
Hinton meg kabala ne bántsd!
amúgy ha judit sérülése nem vészes akkor a probléma marad az hogy TEből nincs értelmes a rosteren
ami az RZ potenciált is kiheréli

több mint 2 éve
Na majd ha Bosa megöli RW-t mert a fal fejébe verték, hogy ne csinálj zászlót te hülye el is kezdhetjük tervezgetni a nyarat 😊

Van pár jó nevű WR szabadon, csak kéne hozni valakit mert az egy szem Sutton kevés lesz....
FLZOLI
Negritis, a vajda
Nyílván nem All-PRO szint az elvárás de azért a Hinton, Hamler, Cleveland, Washington, Virgil sornál csak van feljebb
FLZOLI
Raadasul RedZone celpontnak lehetnek kritikus hibai mas teruleten, eleg, ha rovid yardon a contested catch megy neki. Ilyen elkapo se sok van most rosteren, biztosan lehetne szemezgetni.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve

FLZOLI
Negritis, a vajda

több mint 2 éve

FLZOLI

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Ezért is pedzegettem szezon előtt, hogy mit gondoltok arról, hogy Wilson nem játszott egy snapet sem. Akkor Black írt mindkét oldalra érvelést, nekem kicsit hiányérzetem volt azok után, hogy míg a Bills és más csapatok pályára küldték kezdőiket pár drivera, addig mi nem így tettünk. Utólag okos az ember, bár ha akkor egy fontos láncszem lesérül, akkor meg fogjuk a fejünket.
Én a 49ers ellen úgy érzem, hogy mi vagyunk az esélytelenebbek (és mindaddig így fogom gondolni, amíg a mutatott játékban nem fedezek fel előre mutató fejlődést), de így legalább csak kellemesen tudok csalódni. 😀