NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Lehet én más meccset néztem. Én egy iszonyat szenvedő, RB-jét és QB-ját vesztett 49ers offense-t láttam, amiben Kittle is rozsdás volt még és amelyik a végére elvesztette a kezdő LT-t is, így szabad utat hagyva a védelmünknek JimmyG-hez, akit a playcalling se nagyon segített ezen a meccsen, a saját balfaszsága mellett.jimmy g-vel amúgy tudtommal jobb a frisco mint lanceszel aki még mindig nagyon nyers
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
sajnos a kimenetelbe belefutottam, de az eredményt próbáltam elkerülnimost sikerült a végére jutni
igazi büdös győzelem volt, de hiába fürdünk az izzadságban ott van a győzelem
- Gordon mi a faszomat keres a csapatba? megint 2 fumble ...
- sutton állat volt, judit sem volt rossz
- a támadósor nagyon szenvedett
- hackett sztem korrektül hozta le ezt a meccset, amatőrködést nem annyira találtam bár a támadósori játékhívás nem volt ideális valszeg
- most "csak" 5 bünti volt, amiben a támadófal sáros
- tetszett ahogy Wilson beszélget külön a falával hogy értelmet verjen beléjük
- a védelem odatette magát ahogy kell, jó volt nézni ahogy a végén megölték a frisco támadósort, a Black által hiányolt lezárós védelem volt ez
- a védelemből Jewellt és Jacksont emelném ki
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Még mindig az az érzésem, hogy nagyon hiányzik Patrick. Egész más lenne az "O" még egy nagyranőtt mélységi célponttal. Nem ártana körülnézni a piacon....Ha a D depth ennyire jó marad a kövi meccseken, és a mérlegünk sem lesz hulladék, az idei jövőre tolt 3. körösünk mehet is egy 2-3 éves szerződés alatt játszó rendszerfit arcért. Jelen állás szerint amúgy is top3 need, szóval nem lenne logikátlan boostolni.
Tudtam, hogy ez a meccs, nem lesz örömzene, a Niners játéka sosem feküdt nekünk.
A "D" és az "ST" előtt le a kalappal. Még nagyon alakulóban vagyunk és kellenek az ilyen kibírkózott, kiizzadt győzelmek de optimista vagyok és pozitív.
dreadman
több mint 2 éve
dreadman
159
Még mindig az az érzésem, hogy nagyon hiányzik Patrick. Egész más lenne az "O" még egy nagyranőtt mélységi célponttal. Nem ártana körülnézni a piacon....Tudtam, hogy ez a meccs, nem lesz örömzene, a Niners játéka sosem feküdt nekünk.
A "D" és az "ST" előtt le a kalappal. Még nagyon alakulóban vagyunk és kellenek az ilyen kibírkózott, kiizzadt győzelmek de optimista vagyok és pozitív.
Positive Vibration
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Mindent elmondtatok igazából, én még a spec teamet is megdicsérném, nagyon kellettek ők is ehhez a győzelemhez, ha nem az 1 yardosról jön a 9ers, nincs safety, és teljesen más meccs, de egész meccsen nagyot mentek, szóval le a kalappal előttük is. Raiders ellen nagyon fontos lenne a win, egy jó offense játékkal, ha ez meglenne, akkor úgy érzem az megadná a lendületet, erre minden esély meg is van, a Raiders D nem túl karcolós egyelőre, cserébe a mi O-nk sem, de talán végre eljön az áttörés.
2-1, csoport élén a KC-val, bár a mutatott játékunk azért elmarad az övéktől, mindenesetre nagyon hiányzik a Hawks elleni meccs, lehetne ez 3-0 is simán.
Ui: Ha Gordonon múlik ez is lose, szóval jó lenne már tényleg minimalizálni a snapjeit.
Szerkesztette: Vonster
több mint 2 éve
Gerichill
526
Én is csak dícsérni tudom a védelmünket, hihetetlen, hogy sokkal jobbak (és az én bizadalmam is nagyobb feléjük), mint a Fangio féle szuperszónikus védelem. 😀Amit még hozzátennék, hogy nekem Gregory játéka eddig kellemes meglepetés, ha így folytatja akkor egy jó igazolásnak fogom elkönyvelni.
Nem számítottam győzelemre, nyögvenyelős is volt nagyon, de remélem lesz még fejlődés. Azért jó úgy kelni hétfőn, hogy győztünk.
több mint 2 éve
A védelem érdemeit sztem felesleges kisebbíteni, harmadik meccsen csinálják meg a meccs végi clutch stopokkat, egyre látványosabban ráadásul.Sztem érdemes örülni annak is h a büntik száma is drasztikusat esett, valamint a szituációs játékok is rendben voltak (egy darab ugrik be, amit érzésre máshogy kellett volna, a negyedik negyedes 4th&inches, de igazándiból annyira jól ment most a D#nek h még azt is védhetőnek éreztem és utóbb be is jött).
Az O# most nagyon döcögött, gyakorlatilag Sutton hozta egyedül magát, de még neki is volt egy dropja. Ugyanakkor a TD drive kifejezetten pofás volt, Wilson extrái ott megmutatkoztak.
2-1, a szezon előtt elfogadtam volna 3 meccs után ezt, ha megvan a javuló tendencia. Én látom a javuló tendenciát, ha a Raiderst ütjük, akkor sztem a szigorúbbak is fellélegezhetnek majd.
Más kérdés h ugyan JMD ott folytatja ahol nálunk abbahagyta, de biztosak lehetünk benne h neki az ellenünk lévő meccs lesz az SB.
Remélem ez túlpörgetett raider játékosokban, így sok büntiben, sok hibában és denveri W-ben fog megmutatkozni 😛
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
xrace77
4 515
több mint 2 éve
Papíron lehet jó lenne ez a 49ers offense, de tegnap, a pályán, nagyon nem volt az...Nekem is ez volt a benyomásom. Persze igaz, mindenki annyira játszik jól amennyire hagyják, de az az érzésem, hogy ez a Niners offense éjjel bármelyik NFL csapat ellen szenvedett volna.
StormST
Szürreális eddig az NFL, ez a meccs is beillett a sorba.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Tomifinn
947
2-1, rájátszást érő helyen.Minden mással foglalkozzunk később, a meccs végére már csak röhögni tudtam, abszurd győzelem volt, ahogy valamilyen módon az előző meccseinkben is sok abszurditás volt.
De megvan.
A védelem viszont király.
több mint 2 éve
Figy, én azt írom le, amit látok, nem azt, amit a szezon előtti elemzések szerint látnom kéne...Najo, de akkor ezt most minden héten eljátsszuk, ha esetleg győzünk, hogy messze az eddigi legszarabb #o jött szembe és így könnyű?Az én szemem most nevet. A Frisco egy komolyan felépített csapat, konferenciadöntős, idèn is ezért megy. Mi mèg most születünk, most gyúródunk össze, és ehhez ilyen minden yardért brusztolós győzelmek kellenek. A D megmutatta, hogy benne van a rettenet, ezzel a védelemmel sokat lehet kezdeni. Ez megadhatja az O-nak a győzelemre a mindenkori esélyt, ahogy most is megtette. Természetesen látom az O szenvedését is. Hackett azonban fejlődött, lemenedzselte a meccset normálisan, s végre megtört a RZ-átok is. Nem tudtunk haladni, de odaát is elit D dolgozik. Ez olyan Tebow-szerű volt. Ha azt nézem, hogy a csoportban mindenki bukott, akkor ez egy duplán érő győzelem. A po-ért megyünk. Jövő héten JMD-vel éreztetni kell, hogy szar a helyzet, ennyivel “tartozunk” neki. Jahh, Gordon a kurva anyádat..Lehet én más meccset néztem. Én egy iszonyat szenvedő, RB-jét és QB-ját vesztett 49ers offense-t láttam, amiben Kittle is rozsdás volt még és amelyik a végére elvesztette a kezdő LT-t is, így szabad utat hagyva a védelmünknek JimmyG-hez, akit a playcalling se nagyon segített ezen a meccsen, a saját balfaszsága mellett. Lehet, hogy ez egy jól felépített csapat lenne, de jelen állapotában nagyon nem az...
Zalán
Nem az, a védelmünk nem rossz, talán az egyetlen fénypontja volt a tegnapi meccsnek, de azért ennél a tegnapi 49ers-nél sok gyengébb és szarabb állapotban lévő O nem nagyon fog szembejönni idén. Múlt héten azt hittem, hogy a Texans O lesz a legalja idén, de ez a 49ers simán alájuk ment...
StormST
Amúgy Shanahan rendszere pont arról híres, hogy kb öreganyám is lehetne az RB, akkor is működne, plusz ahogy eddig néztem Lance-el se voltak sokkal jobbak, mint Jimmy-vel, sőt. Szóval én úgy látom, hogy egy alapvetően minimum nem rossz offense-t sikerült elképesztően limitálni, a legjobb időpontokban összehozott turnoverekkel. Ebben a védelemben szerintem is van bőven potenciál, meg úgy is, hogy Simmons hiányzik belőle.
A támadósor más tészta, de szerintem lassan ok is össze fognak állni. Amilyen negatív voltam egy hete, most annyira pozitív vagyok. Jó lesz ez, meg ha nem is feltétlen idén fog kicsucsodosni.
roberto23
Én ebben a 49ers O-ban nem láttam semmi pozitívumot, JimmyG fullba nyomta a kretént, van 2 elkapó, ha Kittle-t is és Aiyuk-ot számolom 0,5-nek, Wilson gyengén futott (ha leveszed a TD drive-os 37 yard-os futását, akkor 11-ből futott 38-at, ami elég halvány), de igazán az OL volt a gond. Persze lehet mondani, hogy ezek részben a védelmünk miatt látszottak ilyennek, de akadt azért olyan play, nem is kevés, ahol megköszönhettük nekik, hogy nem lett meg a play, pl. a totál üresen rohangáló Deebo esetében, akit nem vett észre JimmyG, vagy azokat az eseteket, ahol a megdobható passzok nem miattunk nem lettek sikeresek...
Papíron lehet jó lenne ez a 49ers offense, de tegnap, a pályán, nagyon nem volt az...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Bozontron
390
Elaludtam az utolsó negyedben, amikor elkezdett haladni a 49ers drive. Ott lélekben feladtam… Innen is bocs, elfelejtettem, hogy nem automatikusan bukó, ami tavalyig az lett volna. Mert ezt a meccset sikítva, zokogva vesztettük volna el 10/10szer tavalyig. Hogy ez most kinek köszönhető, hogy nem történt meg, azt nem tudom megítélni, de majdhogynem abszurd.Viszont akkor most megvolt a preseason, 2-1, akkor a Raiders ellen már össze lesz szokva a csapat meg minden, ugye?
több mint 2 éve
Najo, de akkor ezt most minden héten eljátsszuk, ha esetleg győzünk, hogy messze az eddigi legszarabb #o jött szembe és így könnyű?Az én szemem most nevet. A Frisco egy komolyan felépített csapat, konferenciadöntős, idèn is ezért megy. Mi mèg most születünk, most gyúródunk össze, és ehhez ilyen minden yardért brusztolós győzelmek kellenek. A D megmutatta, hogy benne van a rettenet, ezzel a védelemmel sokat lehet kezdeni. Ez megadhatja az O-nak a győzelemre a mindenkori esélyt, ahogy most is megtette. Természetesen látom az O szenvedését is. Hackett azonban fejlődött, lemenedzselte a meccset normálisan, s végre megtört a RZ-átok is. Nem tudtunk haladni, de odaát is elit D dolgozik. Ez olyan Tebow-szerű volt. Ha azt nézem, hogy a csoportban mindenki bukott, akkor ez egy duplán érő győzelem. A po-ért megyünk. Jövő héten JMD-vel éreztetni kell, hogy szar a helyzet, ennyivel “tartozunk” neki. Jahh, Gordon a kurva anyádat..Lehet én más meccset néztem. Én egy iszonyat szenvedő, RB-jét és QB-ját vesztett 49ers offense-t láttam, amiben Kittle is rozsdás volt még és amelyik a végére elvesztette a kezdő LT-t is, így szabad utat hagyva a védelmünknek JimmyG-hez, akit a playcalling se nagyon segített ezen a meccsen, a saját balfaszsága mellett. Lehet, hogy ez egy jól felépített csapat lenne, de jelen állapotában nagyon nem az...
Zalán
Nem az, a védelmünk nem rossz, talán az egyetlen fénypontja volt a tegnapi meccsnek, de azért ennél a tegnapi 49ers-nél sok gyengébb és szarabb állapotban lévő O nem nagyon fog szembejönni idén. Múlt héten azt hittem, hogy a Texans O lesz a legalja idén, de ez a 49ers simán alájuk ment...
StormST
Amúgy Shanahan rendszere pont arról híres, hogy kb öreganyám is lehetne az RB, akkor is működne, plusz ahogy eddig néztem Lance-el se voltak sokkal jobbak, mint Jimmy-vel, sőt. Szóval én úgy látom, hogy egy alapvetően minimum nem rossz offense-t sikerült elképesztően limitálni, a legjobb időpontokban összehozott turnoverekkel. Ebben a védelemben szerintem is van bőven potenciál, meg úgy is, hogy Simmons hiányzik belőle.
A támadósor más tészta, de szerintem lassan ok is össze fognak állni. Amilyen negatív voltam egy hete, most annyira pozitív vagyok. Jó lesz ez, meg ha nem is feltétlen idén fog kicsucsodosni.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Az én szemem most nevet. A Frisco egy komolyan felépített csapat, konferenciadöntős, idèn is ezért megy. Mi mèg most születünk, most gyúródunk össze, és ehhez ilyen minden yardért brusztolós győzelmek kellenek. A D megmutatta, hogy benne van a rettenet, ezzel a védelemmel sokat lehet kezdeni. Ez megadhatja az O-nak a győzelemre a mindenkori esélyt, ahogy most is megtette. Természetesen látom az O szenvedését is. Hackett azonban fejlődött, lemenedzselte a meccset normálisan, s végre megtört a RZ-átok is. Nem tudtunk haladni, de odaát is elit D dolgozik. Ez olyan Tebow-szerű volt. Ha azt nézem, hogy a csoportban mindenki bukott, akkor ez egy duplán érő győzelem. A po-ért megyünk. Jövő héten JMD-vel éreztetni kell, hogy szar a helyzet, ennyivel “tartozunk” neki. Jahh, Gordon a kurva anyádat..Lehet én más meccset néztem. Én egy iszonyat szenvedő, RB-jét és QB-ját vesztett 49ers offense-t láttam, amiben Kittle is rozsdás volt még és amelyik a végére elvesztette a kezdő LT-t is, így szabad utat hagyva a védelmünknek JimmyG-hez, akit a playcalling se nagyon segített ezen a meccsen, a saját balfaszsága mellett. Lehet, hogy ez egy jól felépített csapat lenne, de jelen állapotában nagyon nem az...
Zalán
több mint 2 éve
Az én szemem most nevet. A Frisco egy komolyan felépített csapat, konferenciadöntős, idèn is ezért megy. Mi mèg most születünk, most gyúródunk össze, és ehhez ilyen minden yardért brusztolós győzelmek kellenek. A D megmutatta, hogy benne van a rettenet, ezzel a védelemmel sokat lehet kezdeni. Ez megadhatja az O-nak a győzelemre a mindenkori esélyt, ahogy most is megtette. Természetesen látom az O szenvedését is. Hackett azonban fejlődött, lemenedzselte a meccset normálisan, s végre megtört a RZ-átok is. Nem tudtunk haladni, de odaát is elit D dolgozik. Ez olyan Tebow-szerű volt. Ha azt nézem, hogy a csoportban mindenki bukott, akkor ez egy duplán érő győzelem. A po-ért megyünk. Jövő héten JMD-vel éreztetni kell, hogy szar a helyzet, ennyivel “tartozunk” neki. Jahh, Gordon a kurva anyádat..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
- JC6
6 999
Védelem jó, a többi óriási mák. Idegenben tuti bukó lett volna, hazai pálya adott előnyt. Továbbra is sok a kérdésem a HC-val kapcsolatban, de örülök a W-nek. Viszont rettentően kevés pontot átlagolunk meccsenként és nem tetszik, nagyon nem. Nem fog mindig így hasítani a D#.Illetve a másik, ami zavar, egyre jobban, az Gordon erőltetése.
De ezzel nem mondtam újat 😃
Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
Cruyffista
3 356
Azt nem árt hozzátenni, hogy ez a 49ers kb ugyanazt játszatja a pálya mindkét oldalán, mint ami Hackett elképzeléseinek végeredménye lenne itt (csak egy jobb QB-val). Tehát nem csoda, hogy ennyire fel voltak belőlünk készülve, mert egyrészt még nem nagyon tartunk sehol, másrészt minden edzésen hasonló O találkozik náluk hasonló D-vel.Emiatt ez egy nagyon nagy W, Seahawks ellenit kompenzáló. Fix bukóra vettem ezt. Jövőheti Raiders elleni idegenbeli árulkodó lesz, mennyire is volt ez tudatos, mert abban vannak kérdőjeleim.
több mint 2 éve
Jezusom, micsoda meccs volt. Hat erre a védelemre szerintem nincsenek szavak. Elképesztő. Élmény nézni őket. Főleg a turnoverek és a 3rd down hatékonyság brutális. Ég és föld a Fangio fele langyos takonyhoz képest.
Az offense továbbra sem az igazi, bár sok drive ment el megint a droppokon és Wilsonon is, de az utolsó driveben azért odatették magukat. Gordonbol viszont halálosan elegem van a TD ellenére is.
Hackett pedig látványosan fejlődött a game managementben, meg ha a playcalling helyenként meg mindig döcög. Nem tudom, hogy ez Rosburg érkezése miatt volt-e, vagy sem, de mindenesetre jó látni, hogy képes tanulni a hibáiból.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek, majd alszom rá egyet...1,5 értékelhető drive, nagy szerencsénk volt, hogy ez a 49ers támadósor alánk tudott ígérni. A D jó volt, a ST is kivételesen, a többit majd később...
több mint 2 éve
xrace77
4 515
👀 our inactives for #SFvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) September 25, 2022
📰 » https://t.co/rr4ubtfmCr pic.twitter.com/f3Vkmxsla9
több mint 2 éve
sztem holnap előre kiveszem az összes idei szabim és a tnf-mnf utáni napokat előre beírom 😀faszom, nemtom megoldani az éjszakázást szal sztem majd csak délután nézek be ide megintLemaradsz élőben 17 sárga zászlóról, 19 delay of game-ről, a denveri tradíció, a közönség mile high zérózásról és egy 78 yardos fg-lal kicsikart győzelemről. De persze meetingelj. Holnap lángokban fog állni a topik 😋
sajnos 7kor meetingem van amit nem sikerült átrakni holnapról
Negritis, a vajda
Zalán
de az SNFfekkel nem lesz könnyű dolgom
több mint 2 éve
faszom, nemtom megoldani az éjszakázást szal sztem majd csak délután nézek be ide megintLemaradsz élőben 17 sárga zászlóról, 19 delay of game-ről, a denveri tradíció, a közönség mile high zérózásról és egy 78 yardos fg-lal kicsikart győzelemről. De persze meetingelj. Holnap lángokban fog állni a topik 😋
sajnos 7kor meetingem van amit nem sikerült átrakni holnapról
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
faszom, nemtom megoldani az éjszakázást szal sztem majd csak délután nézek be ide megintsajnos 7kor meetingem van amit nem sikerült átrakni holnapról
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Kittle ellenünk már játszani fog, erősen félek, hogy megismétli a pár évvel ezelőtti meccsét, amikor lényegében egyedül agyonvert minket...
több mint 2 éve
Dicséretes önreflexió. Leginkább, ha változásokat is generál, jó irányban. Hack nagyon fiatal még, sokat kell tanulnia..