NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 197 — The Mathematician
Es akkor a dropokrol nem is beszelve, az is kritikus mennyiseben tortenik. Ha egy O# allandoan 3. kiserletekre van kenyszeritve, nem lehet minden alkalommal dropolni.
undisputedly
a dropokért a WRek és Ő is felelős

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 115 — SuperBowl Champions 2013/2014
Nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után, én igazából szezon előtt számoltam ezzel a vereséggel, a Hawks elleni hiányzik igazán, de ez a Raiders bőven verhető volt. Akkora luxust nem engedhet meg magának egy csapat, hogy folyamatosan a félpályáról indulva nem képes pontokat szerezni (volt, hogy még puntoltunk is egy ilyen field position után). Én azt vártam, hogy ez lesz az a meccs ahol megjön az offense, végül is jobb volt mint eddig, de ez még mindig nagyon kevés. A D-től meg nem lehet elvárni, hogy minden meccsen hozza azt amit a 49ers ellen, a futást nagyon nyeltük, ez fájt, TO is kellett volna, de a múlt hét után most az O-nak kellett volna őket kihúzni a szarból, nem sikerült.

Jön a Colts, semmilyen kifogás nem érdekel, nyerni kell, szerencsétleneket még az ág is húzza, Taylor is offosnak tűnik, a D-től kell egy domináns meccs, az O meg lassan összeszedhetné magát.

Ui: Wilsont valóban nem kell elővenni, ő nem volt rossz, de egész meccsen olyan érzésem volt, hogy ez nem az a Wilson akit Seattleben láttunk, hiányolom a zseben kívüli varázslatokat, ott történtek a nagy dolgok régebben is, most meg ezekből alig-alig látni valamit. Remélem, hogy ezek csak növekedési fájdalmak...
Vonster
az a kemény, hogy kívülről - az offense terén - semmivel nem látszik több ebben a Denverben, mint tavaly. Még azt sem mondhatnám, hogy rossz ez az offense. Egyszerűen semmilyen, színtelen, szagtalan.

A védelem fasza lenne egyébként.
Amadeus von Dollárbaloldal
és mégis drasztikusan más mint tavaly 😀

egy kék fordot lecseréltünk egy sárga lambora de benzin egyikbe sincs 😀
Negritis, a vajda
se jogsi hozzá. Végig az volt az érzésem, hogy ötlet sincs arra, hogy hogyan támadjon a Denver.
Az Manning óta nincs.
Nem sárga Lambo az, vettünk drágán egy 9 éves fekete, hátsókerék meghajtásos BMW-t, ami anno csúcskategória volt. Ma is el lehetne vele menegetni, s ma is beletenné a popóját a szomszéd Marketing Gizella, ha felpimpelnénk rendesen, és ha nem észnélkül nyomnánk a gázt, s tennék a seggét (az autóét) jobbra-balra. Mert Marketing Gizella a sofőr miatt ült be, s nem azért, hogyan driftelünk a közlekedésben..
Zalán
Nezopont kerdese. Vehetsz te uj S-osztaly limuzint a Mercedesztol, ha eves szervizre a Pistahoz viszed a telepen, mert ott olcsobb, raadasul le is padkazod allandoan.

Nehez eldonteni, hogy mennyire menthetetlen az O#. Russnak a mely labdak a legerosebb dobasai. Tegnap is lattuk, a legexplozivabb jatekok es TD-k abbol lettek. Viszont egy Ox sem operalhat csak hosszu passzokkal, erthetoen. Legalabb elfogadhato futojatek, vagy futojatekot kivalto, LOS mogotti dink-dunk kell hogy megagyazzon a nagy jatekoknak. Na most konzisztens futojatek nincs. Konzisztens futo sincs mar. Van Gordon cserebe, aki minden meccsen tolt eddig egy fumblit, ez valami rekord lehet. Es akkor a dropokrol nem is beszelve, az is kritikus mennyiseben tortenik. Ha egy O# allandoan 3. kiserletekre van kenyszeritve, nem lehet minden alkalommal dropolni.

A rendszerbe jol lathatoan nincsen benne a dink-dunk, es Russ-nak nem is az erossege. Legalabb egy minimalis szinten a futast be kellene inditani es elhagyni a ritmusolo zaszlokat.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nehéz bármit is mondani egy ilyen meccs után, én igazából szezon előtt számoltam ezzel a vereséggel, a Hawks elleni hiányzik igazán, de ez a Raiders bőven verhető volt. Akkora luxust nem engedhet meg magának egy csapat, hogy folyamatosan a félpályáról indulva nem képes pontokat szerezni (volt, hogy még puntoltunk is egy ilyen field position után). Én azt vártam, hogy ez lesz az a meccs ahol megjön az offense, végül is jobb volt mint eddig, de ez még mindig nagyon kevés. A D-től meg nem lehet elvárni, hogy minden meccsen hozza azt amit a 49ers ellen, a futást nagyon nyeltük, ez fájt, TO is kellett volna, de a múlt hét után most az O-nak kellett volna őket kihúzni a szarból, nem sikerült.

Jön a Colts, semmilyen kifogás nem érdekel, nyerni kell, szerencsétleneket még az ág is húzza, Taylor is offosnak tűnik, a D-től kell egy domináns meccs, az O meg lassan összeszedhetné magát.

Ui: Wilsont valóban nem kell elővenni, ő nem volt rossz, de egész meccsen olyan érzésem volt, hogy ez nem az a Wilson akit Seattleben láttunk, hiányolom a zseben kívüli varázslatokat, ott történtek a nagy dolgok régebben is, most meg ezekből alig-alig látni valamit. Remélem, hogy ezek csak növekedési fájdalmak...
Vonster
az a kemény, hogy kívülről - az offense terén - semmivel nem látszik több ebben a Denverben, mint tavaly. Még azt sem mondhatnám, hogy rossz ez az offense. Egyszerűen semmilyen, színtelen, szagtalan.

Negritis, a vajda
se jogsi hozzá. Végig az volt az érzésem, hogy ötlet sincs arra, hogy hogyan támadjon a Denver.
Az Manning óta nincs.
Nem sárga Lambo az, vettünk drágán egy 9 éves fekete, hátsókerék meghajtásos BMW-t, ami anno csúcskategória volt. Ma is el lehetne vele menegetni, s ma is beletenné a popóját a szomszéd Marketing Gizella, ha felpimpelnénk rendesen, és ha nem észnélkül nyomnánk a gázt, s tennék a seggét (az autóét) jobbra-balra. Mert Marketing Gizella a sofőr miatt ült be, s nem azért, hogyan driftelünk a közlekedésben..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Vonster

Negritis, a vajda

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve

Vonster

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 914

Vonster

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044

több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 310 — Whoops, looks like something went wrong.
Bolles 😀

Stez
ez már a közvetítés során is előkerült és ilyenkor imádom a srácot
aztán tolt 2 holdingot 😒

@NextGenStats
·
11h
Replying to
@NextGenStats
and
@Raiders
#72 Garrett Bolles reached a top speed of 16.65 mph in pursuit of Robertson (who reached 18.92 mph), the 8th-fastest speed by an offensive lineman this season.
Negritis, a vajda
Bolles mar elso es masodik eveben is jo jatekos volt, viszont a szabalytalansagok komoly faktort jatszottak nala.

Mivel az elmult 1-2 evben konkretan alig fujnak be offensive holdingot a tamadofalra, igy a teljesitmenye kifejezetten feljavult, mar-mar kiemelkedoen jo lehetett emiatt, de hat azert meg most is hajlamos atmenni a hataron, amire viszont mar repul a zaszlo.

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
a meccs addig a pontig viszonylag bíztató volt, bár az Offense nem tudott élni az ST és D által kínált lehetőségekkel ami aggasztó volt
a D esetében Jacobs hatékonysága volt red flag
aztán sajnos jött ő akit nem nevezek nevén (3N innetől nekem) és megölte az egész morált
Ja Will kicsit dühből is futott utána sajnos lehet bele is rokkant
fellángolás voltak még, de ez nem az az este volt
a végére a D is szétesett mert egyszerre kellett volna Jacobsot és Adamst megfogni ami igazán sikerült, itt valszeg Evero rutintalansága jött ki
dühös vagyok de nem akarom leégetni az egész házat alapvetően

- az OL-l komoly gondok vannak, Bolles nemtom honnan kapta ezt most elő
+ Sutton és Judit jók voltak, előbbit valamiért 2 negyeden keresztül jelegtük utóbbi meg nincs összhangba RW-vel a felé menő passzokat alig bírja összekaparni
+ Hinton és Hamler is egész jól muzsikál mélységi threatként
+ Washington PR-ben nagyon jó munkát végzet
- Meki B+ XP-t nem hibázunk
+ Jewell sztem jó, bár volt egy 2 lecsúszása ami az egész D-nek meg volt miután a 3. negyedben bevazelinezték magukat az ellenfélnél
+ Jones&Jones
+ KWill

Kell 2 udfa futó és valamit ki kéne találni hogy mi legyen TE poszton mer Saubert nem NFL kezdő szint
Beck blokkolni se igazán tud cserébe se futni se elkapni
Big O bust(?)
jah és 3N takarodj a búsba
Negritis, a vajda
Albert Okwuegbunam’s snaps by game in 2022:

Week 1: 44 (67%)
Week 2: 38 (53%)
Week 3: 24 (32%)
Week 4: 1 (2%)

Dulcich elvileg mostantól jöhet vissza a rövid IR-ről, a short week nem épp ideális a cserére (nem vagyok 100% biztos h emiatt egyáltalán visszajöhet, de ha jól emlékszem 4 hetet kell csak kihagynia), a TE gondokra ő lehet egy vigaszág | de mielőtt beleélnénk magunkat: a TE-k vmi extrém ritka esetben jók első évükben | .

Az O# sztem a legnagyobb baj az az volt h a futás nem ment, Wilson legjobb meccse volt narancsban, én őt semmilyen szinten nem venném elő. Kb. egyedül rakta össze a negyedik negyedben azt a pontszerző driveot, pedig volt vagy 2-3 holding csak ott. Az utolsó támadásnál is ott volt a nagy passz Boone kezében, mind1 is...

Gordonról nehéz beszélni, félelmetes milyen szinten alulmúlja magát:

Csakhogy pozitív üzenettel zárjam:

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
TE poszt kinyírva
RB poszt kinyírva
A WR helyzetet múlt héten összefoglaltam. Egy árva Sutton.
OL képtelen megvèdeni Wilsont, amint jön egy átlagos D-fal szembe
Zászlók, sárga zászlók, hátramenet
A play calling sem segít
Így azért nehéz bármit számon kérni bármit is Wilsonton a sok pick és a sok pénzért cserébe..
Ez most botrányos volt..
Kurva szomorú..
Zalán
Nekem ezzel az a bajom, hogy ha ez így megy tovább, akkor Wilsonnak teljesen érthetően tele lesz a töke, aztán onnantól pont úgy fogja érezni magát itt, mint Seattle-ben az utolsó időkben, és pont annyira is lesz motivált. Aztán akkor már rajta is számon lehet kérni, de minek, akkor már mindegy lesz.
Assurbanapli
Most kapott egy valag pénzt, bekaphatja ha ez nem motiválja egy új helyen, új városban új csapattal.

több mint 2 éve
Bolles 😀

Stez
ez már a közvetítés során is előkerült és ilyenkor imádom a srácot
aztán tolt 2 holdingot 😒

@NextGenStats
·
11h
Replying to
@NextGenStats
and
@Raiders
#72 Garrett Bolles reached a top speed of 16.65 mph in pursuit of Robertson (who reached 18.92 mph), the 8th-fastest speed by an offensive lineman this season.

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Bolles 😀

több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
TE poszt kinyírva
RB poszt kinyírva
A play calling sem segít
Így azért nehéz bármit számon kérni bármit is Wilsonton a sok pick és a sok pénzért cserébe..
Ez most botrányos volt..
Kurva szomorú..
Zalán
Nekem ezzel az a bajom, hogy ha ez így megy tovább, akkor Wilsonnak teljesen érthetően tele lesz a töke, aztán onnantól pont úgy fogja érezni magát itt, mint Seattle-ben az utolsó időkben, és pont annyira is lesz motivált. Aztán akkor már rajta is számon lehet kérni, de minek, akkor már mindegy lesz.
több mint 2 éve
a meccs addig a pontig viszonylag bíztató volt, bár az Offense nem tudott élni az ST és D által kínált lehetőségekkel ami aggasztó volt
a D esetében Jacobs hatékonysága volt red flag
aztán sajnos jött ő akit nem nevezek nevén (3N innetől nekem) és megölte az egész morált
Ja Will kicsit dühből is futott utána sajnos lehet bele is rokkant
fellángolás voltak még, de ez nem az az este volt
a végére a D is szétesett mert egyszerre kellett volna Jacobsot és Adamst megfogni ami igazán sikerült, itt valszeg Evero rutintalansága jött ki
dühös vagyok de nem akarom leégetni az egész házat alapvetően

- az OL-l komoly gondok vannak, Bolles nemtom honnan kapta ezt most elő
+ Sutton és Judit jók voltak, előbbit valamiért 2 negyeden keresztül jelegtük utóbbi meg nincs összhangba RW-vel a felé menő passzokat alig bírja összekaparni
+ Hinton és Hamler is egész jól muzsikál mélységi threatként
+ Washington PR-ben nagyon jó munkát végzet
- Meki B+ XP-t nem hibázunk
+ Jewell sztem jó, bár volt egy 2 lecsúszása ami az egész D-nek meg volt miután a 3. negyedben bevazelinezték magukat az ellenfélnél
+ Jones&Jones
+ KWill

Kell 2 udfa futó és valamit ki kéne találni hogy mi legyen TE poszton mer Saubert nem NFL kezdő szint
Beck blokkolni se igazán tud cserébe se futni se elkapni
Big O bust(?)
jah és 3N takarodj a búsba

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Hű ami amúgy twitteren megy nekem már nagyon sok. Oke, elég szar a játék képe, legalábbis ami az #O-t illeti, ez kétségtelen. De könyörgöm, 4 meccs ment le, és a szar játék ellenére is 2-2vel állunk. Komolyan nem értem azt a világvége hangulatot, ami ott megy.

Mármint nyilván értem, az elmúlt évek után mindenki baromi türelmetlen már, köztük én is. De szerintem a védelemben bőven van potenciál, és az offenseben is, meg ha eddig nem is jött ki teljesen.

Ettől függetlenül ezekkel a fire Hackett dolgokkal én várnék szezon végéig. Ha addig sincs masszív előrelépés akkor nyilván el kell majd gondolkodni. De én addig bízom benne, aztán majd pofára esek.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
Én nem vagyok egy nagy NFL-szaki, csak próbálom élvezni a játékot és néha a kedvenc csapatom meccsét.

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szemmel láthatóan nem működik a Wilson-Hackett-kémia, nem működik a PC és borzasztóan statikus, esetleges vagy sablonos a támadásaink 90%-a. Akinek ennyi ideje van felkészülni, akkor miért ugyanazt a szart kapjuk, amit 2016 óta folyamatosan? Még nem is lehet azt mondani, hogy el lettünk volna kényeztetve. Én 2005 óta nyomom, az elmúlt 17 szezonból kb 5-6-ot élveztem, a többi kuka. Mocskosul unom. Az egészet.

HT analysis semmi. Épkézláb támadás nuku. Van egy TOP10-es QB-nk és nem tudjuk használni. Idióta büntetések, rossz döntések, buzi középső futások. Kínszenvedés az egész. Már az a csoda hogy 20 pont fölé jutottunk, épphogy.
3rd Down E.: 27%…
ToP: 25:08
Raiders ellen 400 yard cumi
JMD ellen cumi…

Olyan szinten kiégtem éjszaka, ezen a szaron, hogy én el is engedem egy pár hétre ezt a témát. Egyszerűen az egész napom el van szarva, nem ér ennyit az egész.

Szerkesztette: - JC6
több mint 2 éve
Ha a Coltsot nem verjük meg
Heisman nádor
Ha ezt a Coltsot nem veritek meg, akkor meg kell szuntetni a Broncost, le kell egetni a stadiont, a helyet pedig soval behinteni. 😊

Ez az Indy olyan felelmetesen gyenge, hogy ha Wilson nem szedi szet a vedelmet, a defense-etek meg Ryant, akkor tenyleg lemondhat mindenki. Raadasul nalunk Taylor nem is fog jatszani, ugyhogy arra sem lehet apellalni, hogy netan majd oljuk az orat es a palya szelen tartjuk Wilsont.

Plusz Leonard masfel negyed utan ujra kiesett a vedelmunkbol, Bucknert is ugy drotozzak ossze ket hete a meccsekre, a front igy tele van lyukakkal. Ha ezen Wilson nem talalja meg a rest, akkor komoly problemak vannak.

Suttonnek szvsz nagy napja lesz. Es a frontotoknak is, mert egy kozepes nyomas is bedaralja Ryant, iszonyat lassu.

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
New HC, new QB, same old shit...

Nem mondom, hogy a vereség RW hibája volt, mert nem. De ezt a mondatot Lock-ra is le lehetett írni párszor, ahogy az előtte jövőkre is. Csak azok nem kerültek ennyibe...

A RunD elég komolyan be lett árazva, a PassD PS2 kivételével elég rozoga, az OL is nagyon gyenge, Bolles mintha visszament volna 3 évet az időben, Gordonra meg csak olyanokat tudnék írni, hogy megolvad a billentyűzet...

Én alapvetően nem vártam sokat ettől a szezontól, sajnálom, hogy nem is cáfol rám a csapat...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát nem lesz egyszerű a looser culturet innen kiírtani...

De legalább a Chargers sokkal magasabbról esik pofára és a Raiders se tűnik egy túl jó csapatnak. Halálcsoport persze, 4-ből 3 edző kókler matéria

több mint 2 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
Gordon-nak feltették a kérdést, hogy a héten is plusz munkát végzett, hogy labda biztosabb legyen, ennek ellenére ez ma sem jött össze, hogyan érzi magát?
Fogta és válasz helyett lelépett..
jobbágy#JC6
Elfumblizta a választ

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
Gordon-nak feltették a kérdést, hogy a héten is plusz munkát végzett, hogy labda biztosabb legyen, ennek ellenére ez ma sem jött össze, hogyan érzi magát?
Fogta és válasz helyett lelépett..
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Zalán
Szerintem nem is kell. Eddig nem volt _gyenge_ meccse, amit az edző kér tőle azt nagyrészt megcsinálja. Támadófal nem működik, főleg a futásblokkolás borzalmas, miközben a pass protection is max átlagos. A WR corp ma rendben volt. Jeudy-t kéne többször keresni, mert képes hamar üresre játszani magát, de ezeket a playeket elviszik a statikus futások. Ez része a felfogásnak.

Első hírek szerint Gregory rendben van, Williams viszont sajna nem néz ki jól.

Ezt a mérkőzést gyönyörűen meg lehetett volna nyerni egy kicsit jobb coachinggal és kevesebb egyéni hibával. Az alapterv nem lett volna rossz.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Williams és Gregory térde is necces

twitter.com/Jeff_Legwold/status/1576722787162390529?t=lxaovWSOizlA1lgkBjvoBA&s=19
Negritis, a vajda
Benne van a season ending mindkettőben, már a pàlyàn látszott.

több mint 2 éve
TE poszt kinyírva
RB poszt kinyírva
A play calling sem segít
Ez most botrányos volt..
Kurva szomorú..