NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
101
15
Denver Broncos
Én sem örülök feltétlen a cserenek, de ez van. VJ ismeri ezt az arcot kívülről, belülről, jól is teljesített alatta, szóval én azt mondom, hogy várjuk ki a véget. Pláne h arra sincs semmi garancia, h Dre’Mont VJ is alatt hozta volna a tavalyi évet, ahogy arra sincs, hogy Seattle-ben nem esik vissza esetleg.
„History is a set of lies agreed upon.”
Főleg h VJ kérésére jött, az ő embere, valszeg azt sem tudja h a DL első vagy második sorába kell felállnia neki, de a nagypénzt volt esze felvenni...
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Én annak örülök, hogy nem B meg C opciók jöttek, hanem eltervezték mi lesz a piac első napján, és meg is csinálták aztPont mint Ja'Wuan Jamest vagy Bryce Callahant
Cruyffista
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Hát dehogynem. Allen szerződéséből 33m garantált a 45-ből, és a harmadik évében is biztosan lesz garantált tartalom. Ergo nagy eséllyel teljesíteni fogja a 3 éves dealt ami a 45 milliot eredmenyezi.Zach Allen jobb szerződést kapott tőlünk, mint Dre'Mont a Seahawkstól. Nincs miről beszélni, egyertelmu volt ahogy hetek óta az, hogy egy pillanatig nem akarták itt tartani Jonest.Nem kapott, kozel sem:
Cruyffista
twitter.com/AlbertBreer/status/1635455689014247424?s=19
Általános Doktor
Dre'Mont ahogy a linkelt tweetben is szerepel, hasonló dealt kapott mint amilyet tőlünk Ben Powers, első évében keresi meg a szerződés nagy részét. Ergo ha nem lesz kimagasló, lehetőségük van veszteség nélkül cutolni 3. éve előtt, vagy valamennyi dead money-val akár jövőre.
Nem mellesleg Schultz szerint DreMont szerződéséből 18 millio garantált. Majdnem ketszer kevesebb, mint Allennek.
Zach Allen jobb szerződést kapott tőlünk, mint Dre'Mont a Seahawkstól. Nincs miről beszélni, egyertelmu volt ahogy hetek óta az, hogy egy pillanatig nem akarták itt tartani Jonest.Nem kapott, kozel sem:
Cruyffista
twitter.com/AlbertBreer/status/1635455689014247424?s=19

Azért ez nem teljesen igaz. Zach Allen is inkább B lyuk játékos vagy kijjebb mint Jones. Jones kicsit szélesebb felállásból többet indul valóban de kb 70%-ban ugyanott helyezkedtek el tavaly us. És Allen sokat fejlődott tavaly, pass rushban is egyre jobb, futás ellen meg nem kèrdés.Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.Hát azt, hogy bár egy poszton játszik Dre'Monttal, semmi köze egymashoz a két palinak. Dre'Mont egy szó legszorosabb értelmében vett belső passzsiettető, akitől sokat nem kérhetsz futás ellen, mert egy vékony csávó izmos testtel. Technikából, sebességből dolgozik.
Zalán
Allen egy pufifánk, aki a többi pufifánkkal úgy siettet passzt, hogy megpróbálja erőből összenyomni a zsebet. Mint Shelby. Jelenleg nekünk 3 ilyen pufifánk teszi ki az iDL-t, ami nem újkeletű, mert nincs elég olyan tipusú játékos a ligában mint Dre'Mont.
Szerintem egy go-to WR Russnak nagyobb előrelépés lett volna, nem mondom hogy haszontalanok a pufik, de ezt Shelby is tudta volna 1 év 5 millióért. És azért Zach Alennek nincsenek olyan statjai, mint a tavaly igazolt DJ Jonesnak.
Cruyffista
Ettől független én is inkabb Jonesra szavaztam volna. Bizzunk benne h Joseph rendszerében legalabb olyan jo lesz mint tavaly ès akkor nem ezzel a lépéssel lesz gond.
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.Hát azt, hogy bár egy poszton játszik Dre'Monttal, semmi köze egymashoz a két palinak. Dre'Mont egy szó legszorosabb értelmében vett belső passzsiettető, akitől sokat nem kérhetsz futás ellen, mert egy vékony csávó izmos testtel. Technikából, sebességből dolgozik.
Zalán
Allen egy pufifánk, aki a többi pufifánkkal úgy siettet passzt, hogy megpróbálja erőből összenyomni a zsebet. Mint Shelby. Jelenleg nekünk 3 ilyen pufifánk teszi ki az iDL-t, ami nem újkeletű, mert nincs elég olyan tipusú játékos a ligában mint Dre'Mont.
Szerintem egy go-to WR Russnak nagyobb előrelépés lett volna, nem mondom hogy haszontalanok a pufik, de ezt Shelby is tudta volna 1 év 5 millióért. És azért Zach Alennek nincsenek olyan statjai, mint a tavaly igazolt DJ Jonesnak.
Singletonnak örülök nagyon.Vance Joseph embere. Legalább olcsó sem volt. Mindenki döntse el maga hogy ezek mennyire jó hírek. Amúgy én bírom Allent, egész korrekt jàtékos, de nem top.
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.
Zalán
A 2 enyhén túlfizetett támadófalemberen kivül ez elég közepes. Annak örülök hogy ott legalább agresszívan a nagyobb nevekre mentek.
#Broncos so far in Day 1 of FA:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) March 14, 2023
OT Mike McGlinchey: 5-years, $87.5M
G Ben Powers: 4-years, $52M
DE Zach Allen: 3-years, $45.7M
LB Alex Singleton: 3-years, $18M
QB Jarrett Stidham: 2-years, $10M
TE Chris Manhertz: 2-years, $6M
Z. Allennek egy pillanatig sem. Olcsó sem volt épp. Mit tud ez a pali? Valaki írja le lécci.
The Broncos are signing DI Zach Allen to a three-year, $45.75M deal with $32.5M guaranteed per @AdamSchefter pic.twitter.com/BJCgUMTBy3
— PFF (@PFF) March 14, 2023
Imádom az iktriad féle fun facteket! 😊😁twitter.com/AdamSchefter/status/1635403750277013504?s=19Fun fact. Ő kapta el Trevor Lawrence első TD passzát az NFL-ben.
Blokkoló TE, ha jol szamolom akkor jelenleg nincs a rosteren ilyen rajta kivül.
Általános Doktor
Fun fact: Chris Manhertz caught Trevor Lawrence’s first career regular season touchdown pass.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 13, 2023
It was the only TD Manhertz had during his career in Jacksonville. He was used primarily as a blocking TE. pic.twitter.com/MAadxCRVYl
iktriad
Denver is re-signing LB Alex Singleton to a three-year, $18 million deal including $9 million guaranteed, per source.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
„History is a set of lies agreed upon.”
Én annak örülök, hogy nem B meg C opciók jöttek, hanem eltervezték mi lesz a piac első napján, és meg is csinálták azt jelentős túlfizetések nélkül. Kb korrekt tartományban kapott dealeket mind a 4 játékos (a Taylor Chiefs deal szerintem kontextusba helyezi McGlinchey fizujàt), Stidhamnek állítólag volt 2 év, 18m ajánlata is.Tyler Badie lesz az 😊
Viszont szerintem ennyire blokkolás orientált tervvel felkészülhetünk rá, hogy ez nem Latavius Murraynek vagy egy UDFA RB-nek lett felhúzva 😀
Cruyffista
Viszont szerintem ennyire blokkolás orientált tervvel felkészülhetünk rá, hogy ez nem Latavius Murraynek vagy egy UDFA RB-nek lett felhúzva 😀
twitter.com/AdamSchefter/status/1635403750277013504?s=19Fun fact. Ő kapta el Trevor Lawrence első TD passzát az NFL-ben.
Általános Doktor
Fun fact: Chris Manhertz caught Trevor Lawrence’s first career regular season touchdown pass.
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) March 13, 2023
It was the only TD Manhertz had during his career in Jacksonville. He was used primarily as a blocking TE. pic.twitter.com/MAadxCRVYl
twitter.com/AdamSchefter/status/1635403750277013504?s=19Így van, remélem azért draftolunk ide a 3. körben
Általános Doktor