NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
KeyG
9 533
Broncos’ HC Nathaniel Hackett has hired former Ravens’ asst HC/special teams coordinator Jerry Rosburg as Senior Assistant to help him with gameday decisions, per sources. Rosburg spent week in Denver and will be in Broncos’ coaching booth Sunday night.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Tomifinn
947
Szerintem első körben érdemes megnyugodni.A pánik, felelőskeresés stb. 2 forduló után szerintem még gyors.
Amire most szükségünk van az az, hogy mindenki (edző, játékos, stb.) leüljön és elgondolkozzon, hogy miben hibázott és hogyan tudna jövő héten jobban teljesíteni.
Az látszik, hogy ez nem egy contender csapat, de ha mindenki a saját háza környékén eltakarítja a piszkot, akkor ennél többre hivatott, mint amit az első két meccsen láttunk.
több mint 2 éve
Judit még nem edz
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
.. az ég meg kék, és...?!Jaja. Latjuk a 6 negyed ota pontot sem szerzo Pete Carroll offense-tol, hogy tole sok jot nem lehetett tanulni 😊Nem tudom érzed -e hogy mekkora oximoron amikor arra panaszkodsz, hogy Wilsont korlátozták, miközben az a téma, hogy végre van egy edző aki rmélhetőleg megtanítja a mestersége azon fogásaira, amelyben nem igazán mozog otthonosan. 😀Nem engedte, mert nem tudja- tessék, szívesen, hellószia-szevasz.Annak a szobra hogy nem tudja, épp most dől majd össze Denverben.
Willie Parker
Közel sem volt tökéletes az első két hét, de számomra felüdülés volt látni a változásokat. Jó lesz az majd. Egy szezon kb.
akdestroyer
Természetesen nem dőlt össze még semmi. Reméljük összedől!
Helmut _Professional drinker
undisputedly
több mint 2 éve
Nézem a meccseket, értelmezem a statokat, követek néhny elemzéssel foglalkozó csatornát, amikről tudom mi a torzítás, mi a részlehajlás, és mi az objektív megállapítás, illetve olvasok hazai és külföldi fórumokat, hogy megértsem mi az amit most játsszunk és mi az ahova el akarunk jutni.Ennek csak egy része - még ha a legfontosabb része is - Wilson. A keretben adott feladatot elláító személyekkel több ponton is problémám van részben érzelmi részben laikusként szakmainak vélt érvek alapján, de a passz játék koncepciója egyelőre szerintem rendben van.
2015-ben nagyon hamar kiderült, hogy PFM nem való Kubiak offense-be, szerencsére Kubes az a fajta edző volt, aki tudta mikor kell elő- és mikor kell a háttérbe állnia a csapat sikere érdekében, azokkal a kompromisszumokkal amiket hozott még mindig azt hiszem hogy a 2015-ös Manningben is lehettek volna jobb számok, viszont az akkor liga legjobb védelméhez elég volt, nem mellesleg Osweilerrel életben tartotta nem csak a PO-t, hanem a 1st seedet is.
Most Hackett és Wilson kapcsolatában nem látok ilyen széles "ellentétet". Szerintem nem vagyunk messze. Az hogy nem érkezik meg időben a játék hívás az igen komoly kritika Hackettre, az hogy a gólvonalon elfogy a tudománya szintén az, bár itt azt is meg kell jegyezni, hogy nincs igazán megbízható RZ fegyverünk. Előbbivel nem tudom mi lesz, tartok tőle, hogy semmi, azt se látom kinek lehetne leadni a playhívást, rámehet akár a szezon is. Utóbbihoz lehetséges implementálni szezon közben néhány teljesen új RZ package-et. Viszont amíg az ellenfél 20-asáig hasonló hatékonysággal jutunk el, mint eddig, addig jó úton haladunk. Idővel jobban megy Wilsonnak, vagy egy kicsit Wilson felé hajlítjuk. Nem tudom mennyi idő lesz megtalálni az egyensúlyt, és mi a legtöbb ami Wilson és Hackett kapcsolatából kijöhet, de nem indulnak olyan messziről, minthogy Manning fusson bootleget és abból passzoljon.
Eddig ami legjobban visszahúzta a csapatot, az egyéni hibák, labdaeladások gólvonalon, fölösleges bünetések meg Hackett. Azért volt itt néhány kabaréba illő szekvenica, ami nem feltétlen koncpecionális problémákból fakad. Én tényleg próbálom a potenciál szót kerülni amennyire lehet, de ha csak időben el tudunk indítani minden playt, és elhagyni néhány más felkészületlenségből eredő zászlót, az az eredményen is meg fog látszódni.
btw, pont az egyik hiányossága a kedvenc elemző csatornámnak, hogy néhány playen keresztül mutatja be a meccset, akkor is ha hoz pozitívra és negatívra is példát, szóval fenntartásokkal kezelni, de a 4th down pl egy jól kivitelezett ütempassz volt. A teljes képhez az összes passzát ki kéne elemezni, de első benyomásra nekem nem mozog idegenül Wilson a rendszerben és egyelőre nem látom okát, hogy ki kéne dobni néhány lapot a playbookból, mert reménytelen.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Jaja. Latjuk a 6 negyed ota pontot sem szerzo Pete Carroll offense-tol, hogy tole sok jot nem lehetett tanulni 😊Nem tudom érzed -e hogy mekkora oximoron amikor arra panaszkodsz, hogy Wilsont korlátozták, miközben az a téma, hogy végre van egy edző aki rmélhetőleg megtanítja a mestersége azon fogásaira, amelyben nem igazán mozog otthonosan. 😀Nem engedte, mert nem tudja- tessék, szívesen, hellószia-szevasz.Annak a szobra hogy nem tudja, épp most dől majd össze Denverben.
Willie Parker
Közel sem volt tökéletes az első két hét, de számomra felüdülés volt látni a változásokat. Jó lesz az majd. Egy szezon kb.
akdestroyer
több mint 2 éve
Nem tudom érzed -e hogy mekkora oximoron amikor arra panaszkodsz, hogy Wilsont korlátozták, miközben az a téma, hogy végre van egy edző aki rmélhetőleg megtanítja a mestersége azon fogásaira, amelyben nem igazán mozog otthonosan. 😀Nem engedte, mert nem tudja- tessék, szívesen, hellószia-szevasz.Annak a szobra hogy nem tudja, épp most dől majd össze Denverben.
Willie Parker
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Nem engedte, mert nem tudja- tessék, szívesen, hellószia-szevasz.Annak a szobra hogy nem tudja, épp most dől majd össze Denverben.
Willie Parker
több mint 2 éve
Megoldás a Hox topicban kompresszor elv. Diszkrét értéksávval dolgozik Carroll van alatta, és felette.Amúgy szerintem nem rossz az, amit Wilsonnal csinál.... . Lehet, hogy rázósak a meccseitek, de, amit kitalált Wilsonnak, az szerintem kifejezetten nem rossz. Pont azokat a pontokat erősíti, amit Carroll nem engedett, mert kockázatos, lásd szinkronizált ütemjátékok, time limiter, pálya közepe, stb...Most akkor Carroll nem engedte, vagy Wilson nem tudja??!!
de ezt csak én gondolom.
Összezavarsz.
A komplett életművem épült rá arra, hogy Hox fórumtagokkal vitatkoztam arról, hogy nem Wilson a hülye, hanem nem hagyják kibontakozni, megbéklyózzák, és hülye a HC, és sekélyes a gameplan, és amúgy tudná.
És a plafonja nem a sajátja hanem Carrollé.
Erre épp most bukik ez az axióma, hogy elment, vagy mivan? 😀
akdestroyer
Hackett nem ennyire picky, ő feltűrte az ingujját. Az 1 félidőben kifejezetten rángatta az istrángot+ dropok. Nekem ez szimpatikus, mert szurkolok Wilsonnak, Broncos fanok nem biztos, hogy szerették.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Nem engedte, mert nem tudja- tessék, szívesen, hellószia-szevasz.Amúgy szerintem nem rossz az, amit Wilsonnal csinál.... . Lehet, hogy rázósak a meccseitek, de, amit kitalált Wilsonnak, az szerintem kifejezetten nem rossz. Pont azokat a pontokat erősíti, amit Carroll nem engedett, mert kockázatos, lásd szinkronizált ütemjátékok, time limiter, pálya közepe, stb...Most akkor Carroll nem engedte, vagy Wilson nem tudja??!!
de ezt csak én gondolom.
Összezavarsz.
A komplett életművem épült rá arra, hogy Hox fórumtagokkal vitatkoztam arról, hogy nem Wilson a hülye, hanem nem hagyják kibontakozni, megbéklyózzák, és hülye a HC, és sekélyes a gameplan, és amúgy tudná.
akdestroyer
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Amúgy szerintem nem rossz az, amit Wilsonnal csinál.... . Lehet, hogy rázósak a meccseitek, de, amit kitalált Wilsonnak, az szerintem kifejezetten nem rossz. Pont azokat a pontokat erősíti, amit Carroll nem engedett, mert kockázatos, lásd szinkronizált ütemjátékok, time limiter, pálya közepe, stb...Most akkor Carroll nem engedte, vagy Wilson nem tudja??!!
de ezt csak én gondolom.
Összezavarsz.
több mint 2 éve
Teabee
718
Ó, b+! 0. órára viszem másnap a gyereket.... Első héten is majd' meghaltam, pedig kedden 10-kor kezdek
több mint 2 éve
nagoyn nem tudom hogy kell-e nekem az SNF
több mint 2 éve
Vagy ez most épp az (látva a magyar fórumozók lelkivilágát 😊)Ha van 32 elit, akkor igazabol egy sincs :sAki ismer, az tudja a valaszt. En kimondottan arra vagytam mindig, hogy legyen 32 elit NFL csapat, mind mas stilusban, es kezdodjon a buli minden evben! Vagy amennyi csak lehet.Mondjuk ilyen csapatom lenne, mint Ried és bandája, kifejezetten drukkolnék egy erős Denverért. 😊 Erős csapatokat jó legyőzni..Az csoda lett volna, ha már az első perctől hasít a gépezet. Türelem. Szerintem idèn mèg ,ha csúnya se keseredjtek el !Én megmondom õszintén, akkor se keseredek el, ha évekig sem hasít. 😉
Zman77
ulpianus
Zalán
De azert odaig nem mennek, miszerint elkeseredek, ha nem igy lesz.
ulpianus
undisputedly
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Ha van 32 elit, akkor igazabol egy sincs :sAki ismer, az tudja a valaszt. En kimondottan arra vagytam mindig, hogy legyen 32 elit NFL csapat, mind mas stilusban, es kezdodjon a buli minden evben! Vagy amennyi csak lehet.Mondjuk ilyen csapatom lenne, mint Ried és bandája, kifejezetten drukkolnék egy erős Denverért. 😊 Erős csapatokat jó legyőzni..Az csoda lett volna, ha már az első perctől hasít a gépezet. Türelem. Szerintem idèn mèg ,ha csúnya se keseredjtek el !Én megmondom õszintén, akkor se keseredek el, ha évekig sem hasít. 😉
Zman77
ulpianus
Zalán
ulpianus
több mint 2 éve
Aki ismer, az tudja a valaszt. En kimondottan arra vagytam mindig, hogy legyen 32 elit NFL csapat, mind mas stilusban, es kezdodjon a buli minden evben! Vagy amennyi csak lehet.Mondjuk ilyen csapatom lenne, mint Ried és bandája, kifejezetten drukkolnék egy erős Denverért. 😊 Erős csapatokat jó legyőzni..Az csoda lett volna, ha már az első perctől hasít a gépezet. Türelem. Szerintem idèn mèg ,ha csúnya se keseredjtek el !Én megmondom õszintén, akkor se keseredek el, ha évekig sem hasít. 😉
Zman77
ulpianus
Zalán
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Amúgy szerintem nem rossz az, amit Wilsonnal csinál.... . Lehet, hogy rázósak a meccseitek, de, amit kitalált Wilsonnak, az szerintem kifejezetten nem rossz. Pont azokat a pontokat erősíti, amit Carroll nem engedett, mert kockázatos, lásd szinkronizált ütemjátékok, time limiter, pálya közepe, stb...Én abban a tévhitben éltem, hogy az egyetemen Russt nem tanították meg sem számolni, sem
de ezt csak én gondolom.
több mint 2 éve
Mondjuk ilyen csapatom lenne, mint Ried és bandája, kifejezetten drukkolnék egy erős Denverért. 😊 Erős csapatokat jó legyőzni..Az csoda lett volna, ha már az első perctől hasít a gépezet. Türelem. Szerintem idèn mèg ,ha csúnya se keseredjtek el !Én megmondom õszintén, akkor se keseredek el, ha évekig sem hasít. 😉
Zman77
ulpianus
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Az csoda lett volna, ha már az első perctől hasít a gépezet. Türelem. Szerintem idèn mèg ,ha csúnya se keseredjtek el !Én megmondom õszintén, akkor se keseredek el, ha évekig sem hasít. 😉
Zman77
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Az csoda lett volna, ha már az első perctől hasít a gépezet. Türelem. Szerintem idèn mèg ,ha csúnya se keseredjtek el !a probléma az hogy úgy recseg-ropog hogy közbe lett volna lehetőség finomítani de nagy pfoával nem éltünk vele
Zman77
több mint 2 éve
Zman77
533
Az csoda lett volna, ha már az első perctől hasít a gépezet. Türelem. Szerintem idèn mèg ,ha csúnya se keseredjtek el !
több mint 2 éve
Amúgy szerintem nem rossz az, amit Wilsonnal csinál.... . Lehet, hogy rázósak a meccseitek, de, amit kitalált Wilsonnak, az szerintem kifejezetten nem rossz. Pont azokat a pontokat erősíti, amit Carroll nem engedett, mert kockázatos, lásd szinkronizált ütemjátékok, time limiter, pálya közepe, stb...túl sok a homok a gépezetbe és 1-2 fogaskerék gyenge mások meg kiestek így nehezebben is jön ki
de ezt csak én gondolom.
de nem RW teljesítménye a gond eddig idén
több mint 2 éve
Amúgy szerintem nem rossz az, amit Wilsonnal csinál.... . Lehet, hogy rázósak a meccseitek, de, amit kitalált Wilsonnak, az szerintem kifejezetten nem rossz. Pont azokat a pontokat erősíti, amit Carroll nem engedett, mert kockázatos, lásd szinkronizált ütemjátékok, time limiter, pálya közepe, stb...de ezt csak én gondolom.
több mint 2 éve
Ha nagyon marketing igazolás a cél akkor Sean Payton, mondjuk érte picket is kéne küldeni, az meg nem nagyon van.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Neki túl nagy a feje baseball sapkát húzni rá "beosztottként" 😊| (P. Manning - OC) |Mondjuk pénz nem számít alapon ki lenne az a jelölt akiért megérne bankot robbantani?Egy Hackettel foglalkozó írás, a tartalmát nem ismerem, talán érdekes lehet nektek, bocs ha már volt:Semmi nincs benne. 0 tartalom cikk, 2 mondatban: Hackettet azert hoztak ide, mert remeltek, hogy Rodgers is kovetni fogja. Nem igy lett es eddig nem tunik Hackett jo HC-nak, raadasul ot meg az elozo rezsim valasztotta ki, azota a Waltonok megvettek a csapatot, ezert naluk valoszinuleg nincs rozsaszin szemuveg.
The Broncos hired Nate Hackett as Aaron Rodgers bait, and it didn’t work.
— Benjamin Solak (@BenjaminSolak) September 21, 2022
The sooner we all admit that, the easier it becomes to understand why Hackett seems totally unprepared for all of the things a head coach is actually supposed to do.
Read: https://t.co/7uaqoXihiZ
Mondjik két meccs után talán kár kongatni vészharangokat, majd esetleg 22 után 😊
dande2
Ennyi.
undisputedly
(Nyílván egy Reid, BB nem fog váltani)
FLZOLI
Bozontron
Nem hiszem, hogy nagyon vonzaná az edzősködés, a médiában sokkal nagyobbat tud futni. Előbb lesz szerintem belőle szenátor vagy valami NFL vezető például mint edző.