Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Hat Hackettre baromi nagy ez a kabát eddig. Látványosan nem képes kézben tartani a meccset. Szerencsénk volt, hogy a Houston volt az ellenfél, mert egy KC ellen ez irdatlan nagy veres lett volna. Persze, 2. meccs, biztosan fog fejlődni. De kérdés az mire lesz elég, mert itt nem 1-2 dologban kellene javulni, hanem kb mindenben. Lehet ezzel a győzelemmel lement vmennyi teher, ami a multkori meccs miatt volt, ami simán lehet pozitív hatással a következő meccsekre, de én nagyon nagyon meredek fejlődési ívet szeretnek látni Hackett-tol ez után a meccs után. Mert ha az nem jön, nagyon gyorsan véget érhet a szezon.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
😳😳Szégyen. Az egész.Én mindent értek, de az megvan hogy 2-0 a mérleg?
- 4&2-nek neki mész félpályán, de a 4&1-nek a 42-ről nem. Jön a büntetés és out of FG-range…
- Delay of game.
- Második negyed végén 3:6-nál 4&1-nek nem mész neki 15 mp-el a vége előtt úgy hogy te kezded a 2. félidőt…
- 8 perccel a vége előtt elhasználod az összes időkérést…
- Amikor a közönség 5 perccel a vége előtt az összes támadásnál visszaszámol hangosan hogy segítsen az O#-nek? Legalja…
- Hab a tortán: TEX punt és NINCS VISSZAHORDÓNK, elégetünk egy időkérést…
- Rz előtt 4 perccel a vége előtt 3&10, Wilson elesik Bolles lábában, lost 7 yrds
- 13 darab büntetés….
Ha nincs Williams és Sutton, akkor sima L.
Adjunk hálát az égnek, hogy a TEX-nek nincs normális QB-ja. Csávó nem dobott 10 értelmes paraszt 60 perc alatt.
2005 óta vagyok Bronco, de ilyen botrányosan szar teljesítményt még nem láttam. Pedig sok mindent megéltem…
Hackett lassan csomagolhat… ebből nemhogy PO, pozitív mérleg sem lesz a végén.
Óriási csalódás.
jobbágy#JC6
akdestroyer
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Szégyen. Az egész.Én mindent értek, de az megvan hogy 2-0 a mérleg?
- 4&2-nek neki mész félpályán, de a 4&1-nek a 42-ről nem. Jön a büntetés és out of FG-range…
- Delay of game.
- Második negyed végén 3:6-nál 4&1-nek nem mész neki 15 mp-el a vége előtt úgy hogy te kezded a 2. félidőt…
- Amikor a közönség 5 perccel a vége előtt az összes támadásnál visszaszámol hangosan hogy segítsen az O#-nek? Legalja…
- Rz előtt 4 perccel a vége előtt 3&10, Wilson elesik Bolles lábában, lost 7 yrds
- 13 darab büntetés….
Adjunk hálát az égnek, hogy a TEX-nek nincs normális QB-ja. Csávó nem dobott 10 értelmes paraszt 60 perc alatt.
2005 óta vagyok Bronco, de ilyen botrányosan szar teljesítményt még nem láttam. Pedig sok mindent megéltem…
Óriási csalódás.
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Ez tényleg meredek volt, de legalább megvan a W.A D# hozta amit kell, az O# oldalán Sutton és Williams ismét nagy napot ment.
A napos oldal az h nevetségesen sok hibával játszottunk, ugyanakkor nagy potenciál van ebben a csapatban, őszintén remélem h ezek gyerekbetegségek, amiket levetkőzünk mire komoly csapattal kell szembenéznünk...
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
- JC6
6 999
Szégyen. Az egész.- 4&2-nek neki mész félpályán, de a 4&1-nek a 42-ről nem. Jön a büntetés és out of FG-range…
- Delay of game.
- 13 darab büntetés….
Óriási csalódás.
több mint 2 éve
A Bonitto az sérült, vagy ez hogy ? Ekkora mágus ? Meg olvastunk itt a speadsterekről, hogy milyen fasza forma-1 sebesség lesz, erre kiesik Hamler, ez is milyen, tartok tőle, belőle sem lesz semmi, de Virgil tesó így sem kerül keretbe. Most Jeudy, Sutton meg Cleveland, aki WR ma. Jahh, meg a pincéből felhozott Hinton. Hát jó..
több mint 2 éve
xrace77
4 515
👀 our inactives for #HOUvsDEN.
— Denver Broncos (@Broncos) September 18, 2022
📰 » https://t.co/xuzfidZg8v pic.twitter.com/jjh3KvsBvA
több mint 2 éve
Viszont kivisszük a Stanley kupát meglengetni.. gyakoroljuk ezt is 😋
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Hamler és Meinerz out, Hinton és Muti jönnek fel a helyükre, valamint Simmons kiesésével Anthony Harris jött a practice squadba (ha volt már akkor sorry).
több mint 2 éve
no
7 305
Az elso fumble a meccsen a GL-on.A personnel es a felallas miatt nem valoszinu a passz.
Ebbol ketfele passzjatek johet, az egyik egy kb nulla ido alatt nagyon szuk terben dolgozo 2 WR-nek egy zsebkendonyi teruletre dobott labda. A kerdes fel lett teve mennyi volt ilyenbol a meccsen, de hozzateszem hogy nulla kemiaval egy uj kornyezetben nem is feltetlenul kell eroltetni meg. A masik passzjatek a meglepo / trukkos ha a ket blokkolo TE route-ra megy es nekik jon hasonloan a tight passz. ( bar csak az egyiket ismerem es lehet itt oriasi tevedesben vagyok, akkor my bad, de itt a TE-k nem azok akikre egy ilyen szituban dobok).
A felallas is orditja a futast, a ket elkapo kozel a labdahoz all fel es ertelemszeruen a CB-k a kulso vallukra allnak fel ami befele tereli oket, az ido mire atmennenek a masik oldalukra a vedonek . Cserebe es ez a kulcs a S fel tud allni az elkapok es a labda koze. Egy allasbol tartozik a falhoz futas ellen es passzhoz. Ha hihetobb passzjatekot akarok elerni akkor szelesebben, ( es/vagy ) mindketto oldalon szethuzom a D-t es akar abbol futhatok is.
A D reszerol nezve ez nem egy eldontendo kerdes, a ket CB kivetelevel akik foglalkoznak az emberukkel, a S olvas de remek helyen varja a megoldast a tobbiek meg futas es ket alacsony szazaleku es veszelyu TE-re figyel amit a legkonnyebb kezelni ha rogton megutik oket ha routera mennenk. Tiszta, egyszeru nyilt jatek a D-tol. A kimeneteltol fuggetlenul ami lehet legkozelebb osszejon de akkor sem azert mert tuljartak a D eszen. Raadasul rosszul kivitelezve a matek szerint es erre utalt Helmut is egyszeruen a S miatt D letszamfolenybe erkezik a futo, ezert kellett volna huznia a POA-re 85-nek ha jo labon ha nem( nem tudom ) de akkor is az lett volna a jatek ha mar arra megy a futas vagy es szerintem ebbol a felallasbol ez a legjobb jatek itt hogy a masik iranyba kellett volna futni es arra a blokkolo TE-k alkalmasak lettek volna ( sokkal jobban mint a passzjatekra ) es meg fekszik RW-nak is. RW fut az RB blokkjaval is ( biztos kikap, de eleg ha csak lelassitja a vedot ) hisz a bal oldalon 4 vedo ellen 5 tamado ha jatszik RW.
A fumble nelkul is gyenge itt a hivas-kivitelezes, de a Denver itt konnyeden fejlodni fog minden teren es lesz RW kezebe adva a labda is, bar akkor is jobb lenne majd ha nagyobb esellyel megoldhatot kap majd.
több mint 2 éve
Atyaég!omaha
Wilson nem cserélte le a kézjeleket. Tyler Lockett végig olvasta.
Nem mondok semmit.
Helmut _Professional drinker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Atyaég!Wilson nem cserélte le a kézjeleket. Tyler Lockett végig olvasta.
Nem mondok semmit.
több mint 2 éve
- JC6
6 999
www.fanatics-intl.com/en/nfl/denver-broncos/denver-broncos-po-fly-fleece-hoodie-mens/o-1338+t-03375796+p-010164864110+z-9-3003785773?_s=Trans_GlobalTrigger&loc=en-GB&cur=EUR&utm_medium=email&utm_source=order_confirmation-OC1&utm_content=11883817&utm_position=0&SFMC=2217532_3022888_290_754b1028527155ae5d7263db7d260653Sajnos nem jó a méret, eladnám.
2XL.
Ugyannyiert, amennyiért vettem.
Valaki?
több mint 2 éve
Nem kéne itt Tebow-val baszakodni.. Ha így folytatjuk, rövidesen benéz Sóbri, és akkor lesz bajunk elég.. 😅
több mint 2 éve
Nah mégis milyen...Milyen Wilson?Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
Bozontron
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Naugye!Milyen Wilson?Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
Bozontron
több mint 2 éve
Bozontron
390
Milyen Wilson?Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
Szerintem tudok rontani a helyzeten azzal, hogy : "Úristen Tebow, és Wilson egy mondatban..." 😊Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
peterk2005 udvari bolond
több mint 2 éve
akdestroyer
4 751
Szerintem meg ez a nagy flém nemmellesleg irdatlan mennyiségű szakmázgatást termelt ki magából, ami sosem baj.Vagy csak én kezdtem el videózni a Helm által kielemzett playeket, hogy megértsem mi a tökömről is beszélt? 😀
több mint 2 éve
Gerichill
526
Engem sem zavar, jöjjön csak mindenki Denver témában megnyilvánulni, pezsegjen a topik! 😊
több mint 2 éve
Túlszakmáztuk 😀Ez mar a Wilson korszak. Aki megelte a Tebow korszakot, ne lepodjon meg.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
ulpianus
több mint 2 éve
Ah, örülj neki, hogy visszajöttek a "megszokott idők". 😊 Az ilyen csütörtökök teljesen normálisak voltak a Manning v. a Tebow időkben. Sokkal jobb helyzet, mint hozzászólások nélküli topicba benézni, hogy vajon ki mit gondol, hétvégén a Fangio védelem vagy Lock fog nagyobbat hibázni.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Ez mar a Wilson korszak. Aki megelte a Tebow korszakot, ne lepodjon meg.De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
jobbágy#JC6
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
- JC6
6 999
De ez a Denver topik😃Hirtelen aszittem rossz topikba jottem 😃Ez a Hox topicban csak egy átlagos csütörtök. 😀
Menjetek szobára 😄
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Gerichill
526
Bedobom vitaindítónak, bár lehet, hogy későn, de nekem kellett 3 nap, hogy eljussak filozofálgatásig a hétfő éjjel után.Én érteni vélem a Te olvasatodat, nyilván szétvágott volna az ideg, hogyha a negyedik kísérlet nem sikerül, de elfogadtam volna, mert a másik lehetőség egy 64 yardos fieldgoal, ami a második leghosszabb az NFL történetében (és amit McMoney kettőből kétszer kihagyott, emlékezzünk, a fagyasztás előtt sem ment be).
Mikor éreznénk magunkat szarabbul?
- Ha Wilson megkapja a lehetőséget, és nem sikerül a 4th&5, egy rossz (NAGYON ROSSZ) passz miatt?
- Ha Wilson megkapja a lehetőséget, jó passzt ad, de Jeudy/Sutton/Hamler droppol?
- Ha Wilson nem kapja meg a lehetőséget, és kimarad az alapból esélytelen field goal?
Ha így nézzük, hálásak lehetünk, hogy Hackett így döntött, kurvára utáltam volna, ha Wilson kezében is beletörik a drive a kísérletbe. Először is, nagyon nehezen szokom meg, hogy az SB történelem után Wilsonnak szurkolok. Én Manninggel jöttem a csapathoz, igaz, a távollétében már ide-ide kacsintgattam a Tebow sztori miatt, az OT Thomas passzt pedig sosem felejtem. De a szemem nem állt még rá, hogy most Wilson az, aki ott kevereg a fal mögött, meg nyilatkozik, meg satöbbi. DE! Hat éve nem örültem semminek a csapat táján úgy, mint az ő érkezésének, szóval az a minimum, hogy nem akarom látni az első meccsen, hogy esetleg rajta megy el...
Továbbmegyek, Wilson, a csapat és a szurkolók szintjén is az volt a legjobb, hogy nem került a kezébe a labda. Klasszikus mild-hero or bust szituáció volt szerintem. Ha sikerül, akkor dejó, végülis ezt várjuk tőle. De ha nem...! Az egész franchise-t, Patonnal az élen szétszedte volna mindenki, a csapat a hatalmas (és büntetésekben megmutatkozó) önbizalmának gatya lett volna, mert elveszítik, de legalábbis meginog a hitük az egyszemélyes playoff-sb-gyűrű reményükben (ne legyen kérdés, a játékosokban ez a minimum, hogy gyűrűt akarnak nyerni), ráadásul Wilson a sérülése után visszatérve nem a legjobb löketet kapta volna az első meccsen. Ellenben így, mert van mit és van miért megmutatni mindenkinek a következő meccsen, ráadásul otthon. 48-7, és el is felejti mindenk, hogy mi történt. (48, igen, egy PAT kimarad...😀)
Így csak simán kaptunk egy olyan impulzust, hogy Hackett nagyobb barom, mint az összes eddigi együtt, de ezt meg úgysem hisszük el, szóval mintha mi sem történt volna. Nem ezen a vereségen fog múlni semmi. (Értsd, ha egy győzelemre leszünk a playofftól, akkor ott más bajok is lesznek a következő meccseken)
Bozontron
Ahhoz tudok csatlakozni, aki azt mondja, hogy azért hoztuk Wilsont, hogy ilyen szitukat megoldjon. Ha féltjük, nincs meg iránta a bizalom, akkor el van az egész rontva, hagyjuk is a fenébe, mert semmi értelme. 4&5 azért nem egy megoldhatatlan feladat.
A kérdésedre nehéz válaszolni részemről, azt tudom mondani, hogy a legkevésbé szarul akkor éreztem volna magam hosszú távon, ha megpróbáljuk, de drop lesz a vége. A legrosszabbul talán ha Wilson bassza el nagyon, de ez inkább pillanatnyi ideg lett volna, hosszabb távon én akkor is jó döntésnek azt tekintettem volna, ha nekimegyünk a 4&5-nek.