Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Peyton, Sharp és Eli reakciója

www.facebook.com/watch/?v=1414086119074770
braxa88
Azok az arcok nincsenek meg, mikor bejött McManus? 😀
Lecsó
tessék:
 twitter.com/highlghtheaven/status/1569534830538543104
braxa88
Valszeg Meki megmutatta a mesternek a meccs elotti 70-eset ureskapura, aki aztan elkepedt hogy wow de nagy kiraly vagy. Majd amikor megkerdezte mennyirol vagy jo ma este es bemondta a 64-et kerdes nelkul bekajalta. Meki is megeri a penzet, mert sajat bevallasa szerint o diktalta be bemelegites utan a 64-et. Idiota.
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...
FLZOLI
Mahomes és Herbert diviziójában pont optimális felzavarni a safetyket a LoS-re, egyik se használná rögtön az üres pálya közepét mély bombákkal...
empty taxi
A safety akkor ér hátul valamit ha atletikus vagy magas a játékintelligenciája. Jackson már öreg, hiába rutinos simán körbefutják. Simmons elit közeli, de nem extra fizikálisan sem játékintelligenciában, hogy Ed Reed, Polamalu, Adams vagy Mathiue szerepkorben tolja és azt "csináljon amit jónak lát"
FLZOLI
Tyűha, komoly bajok vannak.
Ed Reed világ életében mélységi safety volt, Polamalu tényleg all-rounder, Mathieu legalább annyira nickel CB mint safety, Adams meg gyakorlatilag LB Seattle-ben, őket egy kalap alá venni az kb. olyan mintha egy kalap alá vennéd Kimmichet, De Bruynét, Casemirot meg Nkunkut mondván h mind középpályás!
empty taxi
Nem azt mondtam, hogy ők ugyan azt csinálták csak jóval szabadabban mozoghattak és rájuk volt bízva sokszor, hogy merre mozog (persze az alap defense hívásnak megfelelően)

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...
FLZOLI
Mahomes és Herbert diviziójában pont optimális felzavarni a safetyket a LoS-re, egyik se használná rögtön az üres pálya közepét mély bombákkal...
empty taxi
A safety akkor ér hátul valamit ha atletikus vagy magas a játékintelligenciája. Jackson már öreg, hiába rutinos simán körbefutják. Simmons elit közeli, de nem extra fizikálisan sem játékintelligenciában, hogy Ed Reed, Polamalu, Adams vagy Mathiue szerepkorben tolja és azt "csináljon amit jónak lát"
FLZOLI
Tyűha, komoly bajok vannak.
Ed Reed világ életében mélységi safety volt, Polamalu tényleg all-rounder, Mathieu legalább annyira nickel CB mint safety, Adams meg gyakorlatilag LB Seattle-ben, őket egy kalap alá venni az kb. olyan mintha egy kalap alá vennéd Kimmichet, De Bruynét, Casemirot meg Nkunkut mondván h mind középpályás!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534

braxa88
Lecsó
tessék:
 twitter.com/highlghtheaven/status/1569534830538543104
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 966
aludva egyet:
- gordon takarodj
- a D# a második félidőben egész jól működött
- az O# felemás volt, az RZben egyéni hibák elég gázosak de tudtunk haladni
- ST a kicking teamen kívül nagyon gyenge
- volt half time adjustmnet !!!
- jah igen gordon takarodj
- 4 féleszű helyett 1 értelmes TE kellene
- futás és te védelem pont anynira sebezhető mint vártuk, sajnos
- még mielőtt elfelejtem, gordon takarodj
Negritis, a vajda
Azt még tedd hozzá, hogy valóban eléggé balszerencsénk is volt. Ezzel nem akarok felmenteni senkit, de a teljes képhez hozzátartozik.
Assurbanapli
a szerencsét azért nem hozom fel mert az hosszútávon kiegyenlítődik
Negritis, a vajda
Gordon kevés labdát kapott ezért nem húztátok be ( igen nálam van fantasy-ban) 😀
Toto21
a fumble nem mínusz pont?
Negritis, a vajda
tuti benne maradt kb 50 yard, ha jobban használják 😛 😀 meg 2 TD 😀 TD 6 pont, fumbli -3, ha elveszti 😀, de ha ö ütközi le a játékost, akkor csak -1 pont 😀
több mint 2 éve
FLZOLI
empty taxi

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
Azt még tedd hozzá, hogy valóban eléggé balszerencsénk is volt. Ezzel nem akarok felmenteni senkit, de a teljes képhez hozzátartozik.
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Gordon kevés labdát kapott ezért nem húztátok be ( igen nálam van fantasy-ban) 😀
Toto21
Így is többet kapott, mint amennyi járna neki (=0)...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
Assurbanapli
Negritis, a vajda
Toto21
a fumble nem mínusz pont?

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Toto21 Chicago Bears 5 966
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
Assurbanapli
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 204 — The Mathematician
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
Assurbanapli

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
FLZOLI

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
aludva egyet:
- gordon takarodj
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Speedsternek jött Montrell, Sutton pedig egy jobb Patrick lényegében, szóval ilyen problémák nincsenek szerintem
Vonster
Suttont adom, de kell neki egy pár. Ha Montrell lesz az, annal jobb, csak ugye az nem varhato el, hogy egybol Chiefs Raiders Chargers csoportban kokuraljon olyanokkal, mint Renfrow, Juju, Mike Williams.
Cruyffista
És ezek a nevek közül melyik a speedster akivel fel kéne venni a versenyt?
Vonster
Nem speedsterek, hanem az iranyito játékstílusának megfelelő 2. számú targetek. Nálunk Wilson stílusának nem egy Jeudy stilusu WR a 2. legerosebb fegyver, hanem egy deep target, aki folyamatosan tamadja a vedelem mogotti teruleteket.
több mint 2 éve
A látottak és az általatok is észrevett dolgok alapján azért ez a csapat eléggé alul van coachingolva...

Nyilván nem működik majd minden elsőre de a halálcsoportban ha beragadsz a rajtnál esélyed se lesz utána. A KC pörög, a Chargers döcög de nyert, a Raiders meg kb a Carr-Adams duóval tuti előbbre van (oké nekik könnyebb volt a kémiát kialakítani plussz az elkapó talent szint is nagyobb)

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 178 — SB 50 Champion @ Grund
Ez egy preaseson meccsnek jó lett volna, de egy alapszakasz meccs után a "van potenciál" meg "jó lesz ez, ha összeáll" nekem cinkes, főleg mert azzal, hogy nem játszottak a kezdők a preseasonben, nekem az volt az üzenet, hogy "jó a csapat, összeállt, készen állunk a szezonra"...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 3 117

braxa88
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
2db 1.kör, 2db 2.kör, 3 játékos
4évre 245M.
és inkább 64yardos FG mint a 4.&5

érthetetlen.
braxa88
Ha nem adnál ki érte ennyit, akkor is az lenne. Főleg h -nem megbántva titeket- egész meccsen jól haladtunk az 5 yardos vonalig, földön-vízen-levegőben.
Nyilván le kellett volna már zárni a francba egy negyeddel korábban, de ez tényleg kapitális hiba volt így utólag.

Am az időmenedzselést nem varrnám a nyakába, tökéletesen volt felépítve és ütemezve az a drive, az órát azért pörgettük le a végén mert rúgni akart. Szal sztem az a döntés volt egyedül hiba a végén h azt érezte h ez már lőtávol, nem önmagában az időmenedzselés.

Én nem tudok mást tenni, mint a pozitívumokba kapaszkodni. A büntiket ki kell gyomlálni, az RZ-ben labdabiztosabbnak lenni és akkor sokra vihetjük akár már idén is.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
2db 1.kör, 2db 2.kör, 3 játékos
4évre 245M.
és inkább 64yardos FG mint a 4.&5

érthetetlen.
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Speedsternek jött Montrell, Sutton pedig egy jobb Patrick lényegében, szóval ilyen problémák nincsenek szerintem
Vonster
Suttont adom, de kell neki egy pár. Ha Montrell lesz az, annal jobb, csak ugye az nem varhato el, hogy egybol Chiefs Raiders Chargers csoportban kokuraljon olyanokkal, mint Renfrow, Juju, Mike Williams.
Cruyffista
És ezek a nevek közül melyik a speedster akivel fel kéne venni a versenyt?

Szerkesztette: Vonster
több mint 2 éve
Vonster
több mint 2 éve
Mondjuk jó látni a tavalyi apátia után a pezsgést 😊
Mit tesz egy legit franchise QB és jövőkép megléte....

több mint 2 éve
Hát az OL borzalmas volt, ez baromira nem Wilson és az ő nem zsebirányító mozgásának a hiánya. Ezzel kezdeni kell valamit mert földbe döngölik a családi ékszert és lehet majd nézni a zero QB meccseket...

A D# fal közepe jól tartott, nem lesz velük gond. Chubb-Gregory nálam nem több átlagos játékosnál, egyik sem ér nagyobb pénzt. Teljesen súlytalanok és még a szélső futásoknál se nagyon tudtak mit hozzátenni.

LB..... Amatőrök. Fizikálisan ropik és cserébe buták is, tök jó kombináció passz vagy futás ellen. Nem értem hogy nem látják ezt fent, hogy évek óta szana szét szivatják a pálya közepén a védelmet. A CB sor hát nem tűnt elit egységnek de nem is volt vészes. Surtain szerintem jól nyomta egy terminátor ellen, durva missmatch de kb segítség nélkül is ügyes volt. Jackson és Simmons lassú, kár őket hátul tartani, menjenek inkább tölteni a boxot és kb plussz 1-2 "LB"-vel felállni mert ez így fájni fog bármilyen TE ellen. És még nem is Kelce, Waller kaliberről beszélünk...

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
De szerintem az nem rozsaszin szemuveg, hogy valaki kimondja, hogy Wilson jól játszott. Nem is jelenti azt, hogy tökéletesen, mert akkor atdobja meg a palyat ketszer onerobol. De ő (es Jeudy) egy ataludt felido utan 3x is megadta a lehetőséget a meccs megnyerésére, mindezt úgy, hogy fokozatosan fejlődött a játéka, a harmadik negyed közepére már tökéletesen olvasta a DB-k, LB-k mozgását, így a fal korai omlasai ellenere is tudott jatekokat csinalni.

Kell egy speedster, vagy egy Patrick meretu szamokon kivuli wide, aki lehuzza neki, mert Hamler sajnos szemmel lathato, hogy sebesseget vesztett.
Cruyffista

Szerkesztette: Vonster
több mint 2 éve
Illetve amit meg nem emlitett senki: Ha a kozepso es designed futasokban hiszunk ennyire - ami amugy varhato volt, Hackett egy K. Shanny utanzat felfogasban - akkor ahhoz kategoriakkal jobb belso fal kene. Egyelore egy meccs utan nem mondom ra, hogy ez nem lehet a mostani anyagbol, csak azert ez egy thing to watch a kovetkezo hetekre, mert a 3 3. koros pickunk egy-ket iOL-re jo lett volna, ahogy a cap space-unk is.

Btw, az hogy megjottek tobbszor a pass rushereink 1v1 helyzeteknel az udito volt.
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
A két fumblit felírom a peches playek közé. Nem tetszett a játék hívás sem (ott a goal line-nál), de el tudom fogadni, mert többnyire működött a futás, és goal line-nál negyedik és inchekre kézenfekvő, hogy be lehet hívni egy futást (vagy qb sneaket, ha a qb erre alkalmas) akkor is, ha a védelem is erre számít. Harmadik és kettőre is. Ezeket meg lehet és jó százalékban meg is kell csinálni tömött box ellen is.

Szerintem Wilson is jól játszott. Ő ilyen, nem minden védelmi felállás gyengeségeit / támadhatóságát veszi észre snap előtt, de elég veterán már ahhoz, hogy relative jó arányban ezt is megoldja. Az erőssége pedig a snap utáni dolgok. Jól mozgott a zsebben és a zseben kívül is, a labdái jó helyre mentek. Picit pontatlan volt még, de ezt beírom annak, hogy új helyen van, szoknia kell még az elkapói sebességét, szokásait, stb. Összességében a csapat egyik erőssége volt, és tőle ezt várjuk. Tetszett az is, hogy bár nincsenek ász tight endjeink, de használtuk végre őket, végre szerepet kapnak. Érezhető volt a playhíváson, hogy blokkolásban és elkapásban is részei a game plannek, ami évekig lényegében nem volt igaz. Nekem a futójáték is tetszett. Tudom, hogy Gordon nem népszerű itt, de nekem ő is és Williams is tetszettek. Mindkettő hatékonyan, jól olvasta hogy hol lehet futni, és hozta is a hozhatót. A fumbikat pedig mindegyiknél ahogy írtam, beírom pechnek.

Ami nem tetszett, az egyrészt a sok büntetés. Főleg, ha fegyelmezetlenség az oka, és erre is volt több példa. Ki kell tisztulnia a játéknak, ennyi büntetést nem lehet meccsenként beszedni. És ami nagyon, de nagyon (de nagyon) nem tetszett, az az utolsó két perc menedzselése. Ez nem lehet kifogás hogy rookie a HC. Ilyen nincs, ez a profi futball csúcsa, ide évtizedes tapasztalatokkal jutnak el az emberek. És ez nem valami komplex, debatable hiba volt, hanem alapvető, amilyent már középiskolában sem követhet(ne) el egy meccselő főedző. Nagyon (de nagyon, de nagyon) rossz indítás volt ez. 😕 Mondom ezt úgy, hogy én analitika hívő vagyok. De a 30 vs 29 (ha igaz, mert ebben se vagyok biztos) az gyakorlatilag ugyanaz az esély. És a gyakorlatilag ugyanolyan esélynél a más szempontoknak kell dönteniük. Legeslegelső és legfontosabb szempont jelenleg az, hogy az új, drágán megvett, vagyonokért hosszabbítást kapó új irányító megkapja a bizalmat. És ezt határozottan mutassuk felé is, a csapat felé is, az ellenfelek felé is, a szurkolók felé is. Nem is értem, hogy ezt hogy nem érzi egy HC.... 😕

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)