Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Hat így “aludva” rá egyet, ennél jobban nehezen baszhatta volna el Hackett. Persze első meccs rockie HC-ként benne van. Igazából itt a kérdés nálam, hogy képes lesz-e tanulni belőle. Tremendousjob pl képtelen volt, mivel meg volt róla győződve, hogy ő szarja a spanyol viaszt. Remelem Hackett nem ilyen, és képes lesz tanulni belőle a szezon további részében. Ha igen, én megbocsajtom neki ezt a tegnapit. Hosszú meg a szezon, lehet javítani. Csak lehessen látni a fejlődést a labda mindkét oldalán.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Számomra két dolog miatt volt pozitívabb, mint a korábbi években:
- a támadósor tudott haladni rendre, bár voltak hibák, de érzésre sokkal kevésbé volt impotens, mint eddig
- a védelem egyszer-egyszer meg tudott lepni, gondolok itt a RZ stopra 4 és 1-nél, illetve a turnoverre meg az utolsó negyedes védekezésre

A negatívumok sajnos sokkal hosszabbak:
- közel 100 yard benyelt bünti, mind támadó, mind védő oldalon ha ez folytatódik, akkor bajban vagyunk, de nagyon
- az első félidőben a védelem nagyon kevés akadályt jelentett egy Geno Smith vezette támadósornak. Volt pár olyan futás is, ahol a zászló mentett meg minket a nagyobb játéktól. Pass rush, mint olyan az első félidőben nem létezett. Gregory is a fumblején kívül (ami jó és fontos volt) sok mindent nem csinált.
- a siralmas RZ teljesítmény, benne a két fumble és az elejtett TD-k...
- Hackett rossz döntései a meccs vége felé, rossz time management (azt nem is értettem mit akart az időkérésekkel a legvégén)
- láthatóan zavart minket az ellenfél szurkolóinak hangorkánja. Erre fejben, illetve gyakorlatban is jobban fel kellett volna készülni, mert rengeteg hiba volt abból, hogy nem tudtak rendesen felállni a támadóink.

A jövőre nézve vannak biztató dolgok, de én inkább a kérdőjelekre térnék ki:
- képes-e Hackett fejlődni a meccs lemenedzselésében
- a védelem melyik arcát fogjuk látni a szezonban: a meccs elején sokat hibázó, sok zászlót kapó, zéró pass rusht mutató arcát, esetleg a második félidőben életjeleket produkálót, vagy ezt a vegyes salátát

Azért most is sikerült kihordanom pár agyvérzést a meccs közben.
Ha tényleg playoffba akarunk jutni, akkor az ilyen meccseket nyerni kéne, s bár volt sok meglepetés az első héten, én most nem tudok bizakodó lenni, de remélem rámcáfolnak.
Gerichill
PAr kiegeszites SEA szemszogbol:

-RW-n latni lehetett, hogy zavart. Azert emberbol vagyunk, mentalisan gondolom nem volt konnyu, hogy 10 ev es ilyen elvalas utan vissza kellett jonnie Seattlebe (ahogyan a Denvernek sem volt idealis eszakra utazni idegenbe egy nyito merkozesre egy tipikus trap gamere). Sokszor mutatta a kamera, o ennel azert magabiztosabban szokott ulni/allni es kommunikalni a palya szelen. Meg volt illetodve. PErsze egy ilyen tapasztalt QB ne legyen blablabla, de ilyen szituacioval meg nem talalkozott a karrierje soran

-Betomorult vedelem ellen nem tudtatok mit kezdeni, ez a legnagyobb problema, hiszen ha valamit felprogramoznak az offseasonben, es amia elgtobb vedelem ellen ugyan, az a RZ O#. Na ehhez kepest, fogalma nem volt a csapatnak, hogy mit akartok. Elso teljes Denver meccs az elmult par evben amit latok, de nekem az OL nem tunt ugy, hogy "people mover"-ekbol allna akik betoljak 2 yarddal az ellenfel vedoit. (Az NT-nk megette pl az egyik goal line szitunal a teljes belso falatokat.) Mellette viszont nincs is olyan dominans elkapotok, akire egy sarokba dobott fade vagy egy kozepre meno erobol megdobott jumpball mehetne. Sutton lenne ez a pozicio, ha jol ertem, de nekem nem tunt ugy, hogy kepes lenne erre. Amikor az 5. koros rookie CB-nkre dobalta RW a jumpballokat 50/50-be (ami szerintem jo dontes volt, olvastam a kovetoben, hogy nektek nem tetszett, de ha a legjobb elkapod 1v1-ben van egy CB-val, aki nem nezi a labdat es erosen hasznalja a kezeit, akkor feldobod ra. Lett is belole 2 DPI). RW-nek nagyon hianyzik egy ilyen elkapo. A 2 TE betolthetne az urt RZ-ban, de nem tuntek valami kompetens elkapoknak, az elejtett TD az borzaszto TE munka volt, a masiknal amikor nem tudta a labat bent tartani, az elofordul jobbakkal is, but still.

-Az elso fordulo alatt a Steelers-Bengals meccset es mellete a RedZone TV-t neztem. Nyilvan meg ezzel egyutt sem alakulhatott ki bennem valos kep a csapatokrol, de a 4. negyedig azon gondolkoztam, az elso forduloban volt-e ennel gyengebb passrush teljesitmeny barkitol. Vicc volt, komolyan, meg akkor is, ha a 2 T nalunk ugy tunik, hogy jo minoseg, de azert mindketto ujonc. Elvarhato lenne egy nagy FA sztarigazolastol (Gregory) meg Chubbtol, hogy konstans nyomast gyakoroljanak. Ez nem votl meg, csak a 4. negyedben, habar akkor is az egyik sacknel Geno hulyesege volt, hogy nem lepett fel a tiszta zsebbe. Ezen kivul a containment sem volt mindig 100%-as. Azert ne hagyja mar a vedelem, hogy Geno labbal verje meg oket. Ha jol emlekszem volt egy 3. es 16 amit siman megfutott.

-Hackettnek nagy volt a cipo. Ez a merkozes vegi game management nem jott ossze. Ahogy te is irod, szerintem a kihagyott FG utani szekunder szegyeneben b@szakodott meg ott az idokeressel, teljesen rohejesse valva. Egesz szezonben arrol beszelsz, hogy vegre van egy frencsajz QB-d es amikor a merkozes a tet, inkabb a .iga tortenetenek 2. leghosszabb FG-jat probalod megrugatni, idegenben, egy qrva hangos kozonseg elott. Lehet, hogy azt gondolta, aMile High-on vannak es a legnyomas segit neki? 😀

+1: Ennyi zaszlot nem lehet osszeszedni, foleg a Chubb RTP volt cinkes amugy. Ez edzoi hiba. Nem votl fegyelmezett a csapat.

Osszessegeben ritka szerencsetlenek voltatok, nem fog 2 kulonbozo futo is back to back RZ birtoklasnal fumblizni a golvonalon. A 2. felidoben a RZ-on kivul, a labda mindket oldalan az tortent amit akartatok, ha jol emlekszem pontot se szereztunk. Ha csak egy atlagos RZ hatekonysaagot hoztok, a 3 birtoklasbol minimum van 7 pont, az meg sima gyozelmet ert volna. LEsz itt munka boven, de szerintem RW nem volt rossz. A masodik felidore ritmusba jott.

Szerkesztette: undisputedly
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Számomra két dolog miatt volt pozitívabb, mint a korábbi években:
- a támadósor tudott haladni rendre, bár voltak hibák, de érzésre sokkal kevésbé volt impotens, mint eddig
- a védelem egyszer-egyszer meg tudott lepni, gondolok itt a RZ stopra 4 és 1-nél, illetve a turnoverre meg az utolsó negyedes védekezésre

A negatívumok sajnos sokkal hosszabbak:
- közel 100 yard benyelt bünti, mind támadó, mind védő oldalon ha ez folytatódik, akkor bajban vagyunk, de nagyon
- az első félidőben a védelem nagyon kevés akadályt jelentett egy Geno Smith vezette támadósornak. Volt pár olyan futás is, ahol a zászló mentett meg minket a nagyobb játéktól. Pass rush, mint olyan az első félidőben nem létezett. Gregory is a fumblején kívül (ami jó és fontos volt) sok mindent nem csinált.
- a siralmas RZ teljesítmény, benne a két fumble és az elejtett TD-k...
- Hackett rossz döntései a meccs vége felé, rossz time management (azt nem is értettem mit akart az időkérésekkel a legvégén)
- láthatóan zavart minket az ellenfél szurkolóinak hangorkánja. Erre fejben, illetve gyakorlatban is jobban fel kellett volna készülni, mert rengeteg hiba volt abból, hogy nem tudtak rendesen felállni a támadóink.

A jövőre nézve vannak biztató dolgok, de én inkább a kérdőjelekre térnék ki:
- képes-e Hackett fejlődni a meccs lemenedzselésében
- a védelem melyik arcát fogjuk látni a szezonban: a meccs elején sokat hibázó, sok zászlót kapó, zéró pass rusht mutató arcát, esetleg a második félidőben életjeleket produkálót, vagy ezt a vegyes salátát

Azért most is sikerült kihordanom pár agyvérzést a meccs közben.
Ha tényleg playoffba akarunk jutni, akkor az ilyen meccseket nyerni kéne, s bár volt sok meglepetés az első héten, én most nem tudok bizakodó lenni, de remélem rámcáfolnak.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund
Russell dobott 330 yardot, meg igazából a DPI flagek is abszolút az ő klasszisából jöttek, erre EGYETLEN EGYSZER nem adták a kezébe kulcsszituációban 4. kísérletnél. Miközben amúgy a második félidőre már abszolút klasszis üzemmódra kapcsolt ami a nyomástűrést illeti, folyamatosan az utolsó pillanatokban dobta el. Beépítjük a skoda motorját a ferrariba.
Cruyffista
A kalasszisából jöttek a DPIk? Hogyan? Szándékosan azért dobta direkt rövidre a passzot, hogy majd a akkor a WR-nek vissza kell érte lassítani és majd azalatt tuti beleakad a CB? 😀

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Russell dobott 330 yardot, meg igazából a DPI flagek is abszolút az ő klasszisából jöttek, erre EGYETLEN EGYSZER nem adták a kezébe kulcsszituációban 4. kísérletnél. Miközben amúgy a második félidőre már abszolút klasszis üzemmódra kapcsolt ami a nyomástűrést illeti, folyamatosan az utolsó pillanatokban dobta el. Beépítjük a skoda motorját a ferrariba.
több mint 2 éve
Hát ezért a meccs végéért tényleg kár. Bőven lett volna idő normál FG távolságba jutni, és szerintem ment is volna simán. Hackett nagyon tipik rockie HC hibát tolt, de remelem tanul belőle.

Mindenesetre az látszik, hogy bőven van meg minek osszeallnia, mert azért kijött, hogy kb minden új. Azt azért remelem, hogy nem tart sokáig az összeszokás, mert még pár ilyen meccs és a PO-rol le is mondhatunk.
roberto23
A masodik felidoben mint kes a vajon mentetek at rajtunk, erre 4. es 5 helyett inkabb a liga tortenetenek 2. leghosszabb FG-jat probaljatok? Wtf. Raadasul 50 masodpercnel meg volt idokeres is.

Red zone-ban 0/3. Itt vagy play design kell vavy emberanyag. Egyik se volt meg. Egyik TE fakezu, masik falabu. Elkapo aki 1v1-ben leszedi a fade-et ki van? Kreativ jatekhivas sem volt, csak futas kozepre. Pech, hogy 2x is fumbli lett, ez se lesz mindig igy. Masodik felidoben jobbak voltatok, szerencsertlen meccs.
undisputedly
A Gordon fumblet én TD-nek láttam, csak Sutton szar helyen csövezett h egyértelmű legyen | igen, nyilván elfogult is vagyok |
A második fumble abból adódott h majdnem lejárt az óra, el lett kapkodva | (előtte volt két delay of game, értem én h hangos volt, de wtf?) |
A harmadiknál meg két TD passzt baszott el az épp aktuális TE.

Ezeket nem mentségnek írom, de azért várhatóan a kövi meccsen majd felénk billen a szerencse ezekben a szitukban.

| Tükörsimán meg kellett volna ezt a meccset nyerni, faszombamár... |
Általános Doktor
A 2 delay of game az RW volt, nem a hang. Egyrészt idegenben alapból nem hangra indulnak, hanem jelre, de under center mindenképp érintésre indít a C, csak nem figyelt az órára RW. A fumble-nél se figyelt, azért lett ott a kapkodás, de attól még nem kellett volna ledobni a labdát persze Williamsnek...

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Hát ezért a meccs végéért tényleg kár. Bőven lett volna idő normál FG távolságba jutni, és szerintem ment is volna simán. Hackett nagyon tipik rockie HC hibát tolt, de remelem tanul belőle.

Mindenesetre az látszik, hogy bőven van meg minek osszeallnia, mert azért kijött, hogy kb minden új. Azt azért remelem, hogy nem tart sokáig az összeszokás, mert még pár ilyen meccs és a PO-rol le is mondhatunk.
roberto23
A masodik felidoben mint kes a vajon mentetek at rajtunk, erre 4. es 5 helyett inkabb a liga tortenetenek 2. leghosszabb FG-jat probaljatok? Wtf. Raadasul 50 masodpercnel meg volt idokeres is.

Red zone-ban 0/3. Itt vagy play design kell vavy emberanyag. Egyik se volt meg. Egyik TE fakezu, masik falabu. Elkapo aki 1v1-ben leszedi a fade-et ki van? Kreativ jatekhivas sem volt, csak futas kozepre. Pech, hogy 2x is fumbli lett, ez se lesz mindig igy. Masodik felidoben jobbak voltatok, szerencsertlen meccs.
undisputedly
A Gordon fumblet én TD-nek láttam, csak Sutton szar helyen csövezett h egyértelmű legyen | igen, nyilván elfogult is vagyok |
A második fumble abból adódott h majdnem lejárt az óra, el lett kapkodva | (előtte volt két delay of game, értem én h hangos volt, de wtf?) |
A harmadiknál meg két TD passzt baszott el az épp aktuális TE.

Ezeket nem mentségnek írom, de azért várhatóan a kövi meccsen majd felénk billen a szerencse ezekben a szitukban.

| Tükörsimán meg kellett volna ezt a meccset nyerni, faszombamár... |

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Analitikus döntéseket alapul vevő edzőt akartunk, tessék 😀

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014

roberto23

több mint 2 éve
Akkor így az első meccs reggelén le is írom, hogy ez rosszabb volt, mint az elmúlt években bármi. Ott kvalitásból fakadó remény sem volt legalább. Én most meg vagyok kicsit semmisülve, ez botrány.
Bozontron
A szezonra nézve van mibe kapaszkodni:

Az O# az egész meccsen haladt, az elmúlt 5 évben nem volt kb. ilyen. Az h élőnyomorékok vagyunk az RZ-ben az már csak statisztikailag sem marad így.

A D#-t főleg a büntik nyírták ki, a futás elleni védelem jó volt, és valójában szét se passzoltak minket. PS2 "szar" meccsén alig engedett elkapás utáni yardokat, Gregory is megvillant és Chubb is jelezte h nem kell ráhúzni még a földet. A D# mindent egybevéve jó volt a másodikban, a kulcs 3&out is megvolt (tavaly ebből TD-t nyaltunk volna).

McManus stabil volt 60 yardon belülről, a visszahordások ugyan nem ültek, de cserébe mi sem kaptunk sokat.

Szal bőven van jó előjel, csak még mindig ott van az a töménytelen bünti, meg ez a brainfart döntés... ezt a meccset be kellett volna húzni, nagyon fog hiányozni ez a W, de most a pozitívumokba kell kapaszkodni és építkezni tovább.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Akkor így az első meccs reggelén le is írom, hogy ez rosszabb volt, mint az elmúlt években bármi. Ott kvalitásból fakadó remény sem volt legalább. Én most meg vagyok kicsit semmisülve, ez botrány.
több mint 2 éve
Odaadod a fél karod és a következő 2 draftot egy QB-ért, majd a végén kiveszed a kezéből a labdát? Biztos van ennek értelme, csak én nem látom...

Mondjuk, teszem hozzá, engem messze nem győzött meg RW, de erről majd akkor, ha aludtam erre a szarra egyet...

több mint 2 éve
Nehéz szavakat találni erre az utolsó támadásra...

Egész meccsen 5+ yarddal átlagolunk a földön, Wilson is szépen termelt a levegőben, gyakorlatilag minden támadásunkkal végighaladtunk, nem akarta h RW rossz passzán múljon és szétszedjék v mi?

Ezt a meccset tükörsimán be kellett volna húzni, 2 RZ fumble, a harmadik látogatásnál Tomlinson elfelejti h le kéne húzni azt a kurva lábat, míg Saubert inkább elejti. A D# is feljavult a másodikra, bár nyilván várható volt h Geno kipukkan. A büntik számát is elnézné az ember, mondván idény eleji forma, de ebből a végén 10-ből 10x FG-t kell csinálni ha PO reményeket akarunk ebben a csoportban...

több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Legyőzött minket a 13. ember.
Erre a vereségre nincs sok mentség, jó kis kezdés...
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
O halad végig, erre 4&5-re beküldjük mekit 64 yardról, Hackett nagyon szimpi vagy, de ne kezd te is a f@szságokat könyörgöm...
több mint 2 éve
Assurbanapli Denver Broncos 1 355
Ez rettenetes
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
Jó hosszú szezon lesz.
Arcból lehet visszavenni…
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Looser culture

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Na, hát ez is eljött, elkezdjük ezt a szezont is...

Én leszek szerintem idén a negatív hang, persze nem bánom, ha nem lesz igazam, de én nem tudok felülni erre a bandwagonra, aminél Wilson ül a bakon...

Láttunk itt már megmentőnek várt SB győztes és SB MVP (Flacco) és PO csodatevő (Keenum) QB-t, szóval én kivárok, hogy tényleg lesz-e ebből valami, de már nem nagyon tudok hinni. Láttam már sok szép pályán kívüli szólamot RW-tól és róla, fel lett szopkodva alaposan, csak még nem dobott egy egyeneset se Broncos mezben, mert nekem az edzés nem számít, nagyon várom, hogy megmutassa mekkora király, remélem tényleg az, csak már nem merek bízni benne...

Persze ha kikapunk sincs "baj", magyarázat van előre is, "nincs Patrick", "kevés a LB", "új a stáb", "Carroll ismeri RW-t", "hiányzik a meccsrutin", rosszul ebből a FO nem nagyon jöhet ki, csak max mi, szurkolók...
StormST
Én igazán örülök, ha itt vagy, s ha írsz. Ettől fórum a fórum. Értem a kétségeket, és engem is a field érdekel természetesen. Akkor azért kritikus leszek, ha ugyanaz lesz, hogy a félidőre el is dőltek a dolgok 17-ből 12-szer, és nem felénk. Engem ebben a pillanatban a versenyképesség érdekel. Amikor Wilson jött, nem èn voltam a legboldogabb ember. Rodgersnek jobban örültem volna, Watsonnak egyáltalán nem. Locknak sem már. Allennek, Herbertnek a draftról nagyon. Így utólag. Valamit kezdeni kellett a posszttal, hat most megtették. Wilson engem eddig meggyőzött. Egyenest azért sem dobhatott, mert nem volt meccs, erről nem ő tehet. Arra vagyok kíváncsi, hogy novemberben és decemberben hol fogunk tartani. Én adok egy esélyt neki, mert ő nem tehet a Flacco sztoriról és a többiről. Itt most földindulás szerű változások történtek. Én kíváncsian várom..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Na, hát ez is eljött, elkezdjük ezt a szezont is...

Én leszek szerintem idén a negatív hang, persze nem bánom, ha nem lesz igazam, de én nem tudok felülni erre a bandwagonra, aminél Wilson ül a bakon...

Láttunk itt már megmentőnek várt SB győztes és SB MVP (Flacco) és PO csodatevő (Keenum) QB-t, szóval én kivárok, hogy tényleg lesz-e ebből valami, de már nem nagyon tudok hinni. Láttam már sok szép pályán kívüli szólamot RW-tól és róla, fel lett szopkodva alaposan, csak még nem dobott egy egyeneset se Broncos mezben, mert nekem az edzés nem számít, nagyon várom, hogy megmutassa mekkora király, remélem tényleg az, csak már nem merek bízni benne...

Persze ha kikapunk sincs "baj", magyarázat van előre is, "nincs Patrick", "kevés a LB", "új a stáb", "Carroll ismeri RW-t", "hiányzik a meccsrutin", rosszul ebből a FO nem nagyon jöhet ki, csak max mi, szurkolók...

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Csori James es Fuller visszaküzdöttèk magukat a ligába, ráadásul az SB esèlyes Ravens kezdőjébe, erre egyik az achillesét, másik az acl-jét szakította el első meccsén.
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 6 999
Holnap korán kelünk, csoki fiúk!
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nagykorú lettem.
A tizennyolcadik szezonom.
Az elmúlt hat év nyomott hagyott bennem. Kár is tagadni.
De ez még mindig egy játék, egy szórakozás, élmény, időtöltés,...
Öröm és fájdalom.
És kapcsolódni, és ide tartozni...
Számomra valóságos személyek vagytok az életemben, pedig Negrin és Stormon kívül senkivel nem találkoztam a való világban...
Szóval még mindig csillog a szemem.
Egy picit visszalőnék nem oly régi témákra.
Elway. Szerintem jól van ez így, ahogy távozott. Én voltam az első, aki itt kritizálni merészeltem a GM tevékenységét. Aztán már mindenki azt szerette volna, hogy sétáljon el a HR szobába és kérje a nyugdíjazását. Megtette. Picit későn. Pár ótvar draft után. Belátta. Nem végzett önkéntes hasfelmetszést, tény, hogy nem gyakorolt nyíltan önkritikát. Elway szerintem soha nem volt egy jó GM. Az első öt évében sem. Volt egy olyan húzása, ami az ölébe is pottyant részint, amin szörfözött. Úgy hívták az emberrt: Peyton Manning. Ő csinálta a csapatot, miatta jött, aki részt akart venni a partyban. Ő volt a zseni. Amikor ellovagolt, világos lett, Elway nem tud csapatot építeni GM-ként. De Elway legenda itt. Ezt senki nem veheti el tőle. Szerintem nekünk is jobb, hogy ilyen csendben adta át, s nem kellett beolvasztani a szobrát. Ez jár neki. Én tudom ugyanúgy szemlélni őt, mint ha nem cseszte volna el az utolsó 5 évet. Már nem számít. Fátylat rá.
Új GM, új CEO, új HC, új QB, új öltöző, új remények.
Bármi is lesz ebben az évben. Én sorolok Doki oldalára, az örök optimisták szigetére. Az a furcsa helyzet van, hogy olyan brutális AFC West lett erre az évre, amihez foghatót én még csoporton belül nem láttam, de talán az összes csoportot illetően sem. Tegnap be is kezdett minden szereplő. Persze, elment Hill, odaát vége a dalnak... Aham. Simán lehet, hogy idén a csoport negyedik helyén végzünk, miközben tele leszünk előrelépéssel minden szinten. Épp ezért én ezt az évet nem kérem majd számon senkin, ha az eredmények nem olyanok. Sem Hacketten, sem Wilsonon, sem Patonon. Egy új program van, e mögé nem lehet nem beállni szurkolóként. És az új programnak két évet adunk.
Von.
Nos. Azt gondolom, hogy ha valakinek itt a helye ebben a programban, akkor az ő. Teljesen világos, hogy a tankja tele van. Ezt fel kellett volna ismerni. Ő is szeretett volna itt lenni. Megadom a bizalmat a Gregory-Chubb párosnak, persze. De én is azon a véleményen vagyok, mindkettőt odaadnám Vonért. Hiba volt Paton részéről elengedni a csapat karakterét, a teljesítményén kívül. Azt hiszem, nincs még egy csapat, akinek van egy Von Millere, és olyan rendszert épít, amiben ő elszürkül. De képes vagyok a továbblépésre és az elfogadásra. Ha már ekkora új projekt van, legyen. Von majd eljön visszavonulni ide. Örök Bronco. És innen is szurkolok azért a Bills Super Bowlért is. Már Wyattel, a szunnyadó Broncóval kiegészülve. 😊
Wilson.
Nagyon szerettem volna, ha Osweiler helyett őt húzzuk. Vagy Ronnie Hillman helyett Manning mögé. Akkor nem. Most kaptuk meg. Az álmokban az a forgatókönyv, ő itt egy teljes megújuláson megy keresztül a Seattle-i kiégés után, és felér még egy csapattal a csúcsra. Elég faja csávó, hogy ebbe az AFC Westbe belevág. Kipakolta a tőkeit, és sokkal tartozik nekünk. Jobban szerettem volna, ha mi nevelünk fel egy qb-t, csak mondjuk egy olyat, mint Herbert másik odaát. Ebben még edukálni kell a franchise-t. Talán az új program ebben is új alapokat teremt.
A lényeg, mától bajnokság.
Go Broncos.
Sziasztok

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515