Denver Broncos
Igen, nyilván ezzel a feltétellel került ide alapból, hogy kap egyből majd egy új szerződést 😊Én leginkább azt nem értem, hogy miért siettünk vele ennyire, 2 év szerződése volt még, bőven ráértünk volna jövő nyáron hosszabbítani vele, el nem ment volna, ha visszajön a régi formája sokkal drágább akkor se lett volna, ha meg olyan lesz, mint tavaly volt, akkor kiszállhattunk volna olcsón. Nyilván neki jó, a csapat oldaláról nem értem a döntést igazán...99,9%, hogy a cserelnel megegyeztek abban, hogy iden kap uj szerzodest, aztan gondolom mostanra veglegesitettek.
StormST
undisputedly
Így legalább ő sem fog ezen problémázni, csak a játékkal foglalkozni
Én leginkább azt nem értem, hogy miért siettünk vele ennyire, 2 év szerződése volt még, bőven ráértünk volna jövő nyáron hosszabbítani vele, el nem ment volna, ha visszajön a régi formája sokkal drágább akkor se lett volna, ha meg olyan lesz, mint tavaly volt, akkor kiszállhattunk volna olcsón. Nyilván neki jó, a csapat oldaláról nem értem a döntést igazán...99,9%, hogy a cserelnel megegyeztek abban, hogy iden kap uj szerzodest, aztan gondolom mostanra veglegesitettek.
StormST
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Wilson szerintem jó karakter, bőven alkalmas franchise arcnak. Ennyi cetlit és pénzt szerintem megér, ezen a polcon már ilyen szinten mozognak a játékosok.
En már most nagyon bírom őt, jó Denver mezben látni. 😊
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Wilson szerződése évenkénti bontásban.
Ezt mondtam. Jol van ez igy. Drukkolok, hogy jol sikeruljon a Hackett-RW hazassag,Wilson contract details. Early trigger makes true 4-yr, $161M gua.
2022: $50M SIGN; $5M option, $2M sal: $57M FULL GU
2023: $20M opt; $8M sal; $28M FULL G (2 yr, $85M)
2024: $22M opt; $17M sal; $39M FULL GU (3 yr, $124M). 5th day leag yr, $37M 2025 sal FULL GU.
xrace77
In classic Russell Wilson form, he FaceTimed Greg Penner after he and the team agreed to the contract extension. https://t.co/Ga2drAijlD
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) September 1, 2022
Itt látszik h mi vagyunk a "leggazdagabb" csapat jelenleg, Wilson szerződése sok casht ad számára már az elején:
Despite the lack of future guarantees, some impressive early cash flow on Wilson deal. Numbers below...
— Andrew Brandt (@AndrewBrandt) September 1, 2022
3 keys to deal:
— Mike Klis (@mikeklis) September 1, 2022
1. $50M signing bonus. Speaks to cash w/owners Walton-Penner.
2. 2024 early trigger guarantees 2025 salary of $37M. Pretty much ironclad 4-yr. $161M guar.
3. Wilson had 2 yrs, $51M left on initial deal. In essence he gets extra 2 yrs, $110M, or $55M per. #9sports https://t.co/TZVdilVloI
A caphitje:
2022: 17M
2023: 22M
2024: 35,4M
2025: 55,4M
2026: 58,4M
2027: 53,4M
2028: 55,4M
Érdemi kilépési lehetőség 2026: aláírási pénzzel együtt így 4 év/$161,000,000 a deal - amiből 2026-os kilépés esetén $31,200,000 DM keletkezne, így kvázi 5 évre könyvelődne le.
Ha a 4. éves kilépéssel számolok, akkor ez a mai árak mellett a 7. legnagyobb QB fizu, ami sztem nagyon jó deal. Ha feltételezem h kitölti, akkor az azt jelenti h magas színvonalon játszott a kövi 4 évben, márpedig akkor meg is érdemli a nagyobb lét, de addigra ez már bőven el fog inflálódni.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Ahogy Ford Fairlane mondja: csóró szupersztár faszi....Russell 7 ev 296 millioLassuk a szamokat, van egy olyan erzesem, hogy ez egy 3-4 ev utan konnyen kiszallos szerzodes. Ez az ara ma egy frencsajz QB-nak. Remelem bevalik 😊
Cruyffista
undisputedly
Broncos have signed veteran CB Darius Phillips for their active 53-man roster per source. Was with Bengals and more recently Raiders. Broncos waive CB Essang Bassey to make room. Bassey made great improvement but Broncos needed a reserve corner with bit more experience. #9sports
Wilson contract details. Early trigger makes true 4-yr, $161M gua.
2022: $50M SIGN; $5M option, $2M sal: $57M FULL GU
2023: $20M opt; $8M sal; $28M FULL G (2 yr, $85M)
2024: $22M opt; $17M sal; $39M FULL GU (3 yr, $124M). 5th day leag yr, $37M 2025 sal FULL GU. (1/2)#9sports
2025: $37M salary (FULL guarantee on 5th day of previous year, 2024, 4 yrs, $161M guarantee)
2026: $40M (some injury protection)
2027: $45M
2028: $50M
Total: 7 years, $296M#9sports
Szerkesztette: xrace77
Egyharmad lélegeztetőgép. Még kispályás, de azért már ez se rossz. 😊Lesz pénz gázra 🤣Pont néztem, mennyi ez most
steelwolf
98 817 554 981 forint, írom is le, hogy ez azért már szemmel elég jól látható, mire frissül az oldal
98 856 322 365 forint.
Ha gyorsan váltott volna, 5 másodperc alatt keresett volna majd 40 milliót, pont mint én
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Lesz pénz gázra 🤣Pont néztem, mennyi ez most
steelwolf
98 817 554 981 forint, írom is le, hogy ez azért már szemmel elég jól látható, mire frissül az oldal
98 856 322 365 forint.
Ha gyorsan váltott volna, 5 másodperc alatt keresett volna majd 40 milliót, pont mint én
Én azért megnéztem volna előtte, hogy meccsen mit mutat, edzésen Orton és társai is voltak már nagy királyok nálunk…
Szerintem ez egy 34 éves QB-nek, aki az utóbbi 1-1,5 évben messze nem hozta magát, nagyon sok pénz és hosszú idő, főleg a 165 garantáltat érzem túlzásnak…
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Russell 7 ev 296 millioLassuk a szamokat, van egy olyan erzesem, hogy ez egy 3-4 ev utan konnyen kiszallos szerzodes. Ez az ara ma egy frencsajz QB-nak. Remelem bevalik 😊
Cruyffista
mondjuk én megvártam a nagy lóvé odatolásával, hogy hogy meg tud e újjulni Denverben, vagy hozza azt a fost mint az elmúlt 1,5 évbenA TC-ben azért láthatták a saját szemükkel is h milyen állapotban van, az FO úgy ítélte meg h megfelelőben 😊
braxa88
·
11m
QB Josh Johnson, who has played for a record 14 NFL teams in 15 seasons, signed with the Broncos’ practice squad.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Megvan minden ujja, testrésze? 😳Az OTA-k alatt húzta meg a combhajlítóját, amire rásérült, (bár ezt tagadják, de nyilván rásérült).A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Black_Adder
De pro bowler lesz, meglásd 😀
Általános Doktor
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Az OTA-k alatt húzta meg a combhajlítóját, amire rásérült, (bár ezt tagadják, de nyilván rásérült).A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Black_Adder
De pro bowler lesz, meglásd 😀
a hagyomány tisztelet fontos része a franchisenakA hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear