Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én leginkább azt nem értem, hogy miért siettünk vele ennyire, 2 év szerződése volt még, bőven ráértünk volna jövő nyáron hosszabbítani vele, el nem ment volna, ha visszajön a régi formája sokkal drágább akkor se lett volna, ha meg olyan lesz, mint tavaly volt, akkor kiszállhattunk volna olcsón. Nyilván neki jó, a csapat oldaláról nem értem a döntést igazán...
StormST
99,9%, hogy a cserelnel megegyeztek abban, hogy iden kap uj szerzodest, aztan gondolom mostanra veglegesitettek.
undisputedly
Igen, nyilván ezzel a feltétellel került ide alapból, hogy kap egyből majd egy új szerződést 😊

Így legalább ő sem fog ezen problémázni, csak a játékkal foglalkozni

több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
Én leginkább azt nem értem, hogy miért siettünk vele ennyire, 2 év szerződése volt még, bőven ráértünk volna jövő nyáron hosszabbítani vele, el nem ment volna, ha visszajön a régi formája sokkal drágább akkor se lett volna, ha meg olyan lesz, mint tavaly volt, akkor kiszállhattunk volna olcsón. Nyilván neki jó, a csapat oldaláról nem értem a döntést igazán...
StormST
99,9%, hogy a cserelnel megegyeztek abban, hogy iden kap uj szerzodest, aztan gondolom mostanra veglegesitettek.
több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Olcsó és jó QB-t csak drafton tudsz szerezni. Tudjuk kiknek szurkolunk, szóval B terv és marad a megfizetés.

Wilson szerintem jó karakter, bőven alkalmas franchise arcnak. Ennyi cetlit és pénzt szerintem megér, ezen a polcon már ilyen szinten mozognak a játékosok.

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Szerintem belefer bőven ez a szerződés. Ha bejön és jól fog játszani, kutyát nem fogja érdekelni mennyi a cap hitje.

En már most nagyon bírom őt, jó Denver mezben látni. 😊

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Wilson szerződése évenkénti bontásban.
Ezt mondtam. Jol van ez igy. Drukkolok, hogy jol sikeruljon a Hackett-RW hazassag,
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Itt látszik h mi vagyunk a "leggazdagabb" csapat jelenleg, Wilson szerződése sok casht ad számára már az elején:

A caphitje:
2022: 17M
2023: 22M
2024: 35,4M
2025: 55,4M
2026: 58,4M
2027: 53,4M
2028: 55,4M

Érdemi kilépési lehetőség 2026: aláírási pénzzel együtt így 4 év/$161,000,000 a deal - amiből 2026-os kilépés esetén $31,200,000 DM keletkezne, így kvázi 5 évre könyvelődne le.

Ha a 4. éves kilépéssel számolok, akkor ez a mai árak mellett a 7. legnagyobb QB fizu, ami sztem nagyon jó deal. Ha feltételezem h kitölti, akkor az azt jelenti h magas színvonalon játszott a kövi 4 évben, márpedig akkor meg is érdemli a nagyobb lét, de addigra ez már bőven el fog inflálódni.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Kájzerszóze New Orleans Saints Texas Longhorns 5 493 — playoffs???
Russell 7 ev 296 millio
Cruyffista
Lassuk a szamokat, van egy olyan erzesem, hogy ez egy 3-4 ev utan konnyen kiszallos szerzodes. Ez az ara ma egy frencsajz QB-nak. Remelem bevalik 😊
undisputedly
Ahogy Ford Fairlane mondja: csóró szupersztár faszi....

több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Wilson szerződése évenkénti bontásban.

Szerkesztette: xrace77
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Lesz pénz gázra 🤣
steelwolf
Pont néztem, mennyi ez most

98 817 554 981 forint, írom is le, hogy ez azért már szemmel elég jól látható, mire frissül az oldal
98 856 322 365 forint.

Ha gyorsan váltott volna, 5 másodperc alatt keresett volna majd 40 milliót, pont mint én
Wyatt
Egyharmad lélegeztetőgép. Még kispályás, de azért már ez se rossz. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Lesz pénz gázra 🤣
steelwolf
Pont néztem, mennyi ez most

98 817 554 981 forint, írom is le, hogy ez azért már szemmel elég jól látható, mire frissül az oldal
98 856 322 365 forint.

Ha gyorsan váltott volna, 5 másodperc alatt keresett volna majd 40 milliót, pont mint én

több mint 2 éve
StormST Denver Broncos 11 179 — SB 50 Champion @ Grund
Rapoport szerint 5 év 245 millió, 165 garantált, ez a meglévő 2-re, tehát ha jól számolom, akkor 41 éves koráig számolunk vele…

Én azért megnéztem volna előtte, hogy meccsen mit mutat, edzésen Orton és társai is voltak már nagy királyok nálunk…

Szerintem ez egy 34 éves QB-nek, aki az utóbbi 1-1,5 évben messze nem hozta magát, nagyon sok pénz és hosszú idő, főleg a 165 garantáltat érzem túlzásnak…

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 2 éve
Russell 7 ev 296 millio
Cruyffista
Lassuk a szamokat, van egy olyan erzesem, hogy ez egy 3-4 ev utan konnyen kiszallos szerzodes. Ez az ara ma egy frencsajz QB-nak. Remelem bevalik 😊
több mint 2 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Lesz pénz gázra 🤣
több mint 2 éve
mondjuk én megvártam a nagy lóvé odatolásával, hogy hogy meg tud e újjulni Denverben, vagy hozza azt a fost mint az elmúlt 1,5 évben
braxa88
A TC-ben azért láthatták a saját szemükkel is h milyen állapotban van, az FO úgy ítélte meg h megfelelőben 😊

több mint 2 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
mondjuk én megvártam a nagy lóvé odatolásával, hogy hogy meg tud e újjulni Denverben, vagy hozza azt a fost mint az elmúlt 1,5 évben
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Puff neki....Bradytől veszi a leckèket, hogy kell papakènt is jàtszani? 🤪
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
Wilzon megkapta a nagy zsozsot.

több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
Russell 7 ev 296 millio
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 207 — The Mathematician
@AdamSchefter
·
11m
QB Josh Johnson, who has played for a record 14 NFL teams in 15 seasons, signed with the Broncos’ practice squad.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).
Általános Doktor
nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Black_Adder
Az OTA-k alatt húzta meg a combhajlítóját, amire rásérült, (bár ezt tagadják, de nyilván rásérült).
De pro bowler lesz, meglásd 😀
Általános Doktor
Megvan minden ujja, testrésze? 😳

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).
Általános Doktor
Black_Adder
Az OTA-k alatt húzta meg a combhajlítóját, amire rásérült, (bár ezt tagadják, de nyilván rásérült).
De pro bowler lesz, meglásd 😀

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 207 — The Mathematician
Általános Doktor
Black_Adder
a hagyomány tisztelet fontos része a franchisenak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Általános Doktor

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear