NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 708
44
Denver Broncos
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
És ezutóbbi engem sokkal jobbna zavar. Védelemben mindig nagyobb a rotáció, ott többen szerepet fognak kapni szezon során is, akik most asszisztáltak ehhez a teljesítményhez.
Támadó oldalon Boone-nak lesz kb 4-5db cipelése szezon során, a többieknek 0. A támadófalban láttam Glasgowt, Andersont, Bailey-t, Wattenberget, Zack Johnsont. Közülül szerintem Anderson lehet kezdő esetleg Glasgow. Egyelőre nem aggódom azok legyenek jók akik játszanak, és nem is tudom mit akar Hackett csinálni, megerősíteni azokat a posztokat, amiket majd sosem látunk pályán regular seasonben?
Ellenben ha a csere fal által blokkolt csere futók 5.0-val futnak, akkor nehéz lesz rotálni bárkit is a védelemben, pedig kéne...
Nem azt mondom, hogy a csere O jobb mint a csere D, hanem hogy az utóbbi sokkal fontosabb és Hackett inkább azt vegye észre.
Nem tudjuk persze ki mennyit lapozott a playbookban
Griffith 4-6 hét, ő pont úgy kapott lehetőséget, hogy a kezdőért küzdjön az egyébként leggyengébb poszton. na most akkor az még gyengébb. Ellenben nem értettem miért visszük ki Browningot 5. EDGE-nek a szélre, de az ő neve szerepel leggyakrabban pozitív kontextusban a védelemből. Hogy mennyi pályát lát majd, azt nem tudom. Chubb + Gregory viszi majd a snappek nagyrészét láthatatlanul, mögöttük Bonitto szituációs pass rusherként 3rd downoknál kaphat szerepet, Reednek és Browningnak nem sok jut majd szerintem, amíg Chubb menetrendszerűen ki nem dől egész évre...
Az LB sor közepe még mindig zavar. Everonak nem fontos, de nekem meg fotnos, hogy ne legyen átlag 2 futásból 1st down, ideje lenne visszahozni AJ-t. Nála nagyobb név szerintem kizárt, ahogy a trade is, de ha másért nem a sérülé miatt csak kéne még egy épkézláb LB Jewell mellé...
Washingtontól többet vártam, azt hittem ő lesz az, aki Hamler nem lett. Továbbra is látok rá esélyt, hogy az offenseben is szerepet kap, egyelőre biztosnak tűnik a roster returnerként. A többiek közt ellenben hatalmas TC harc van. Sutton, Jeudy, Hamler és ST miatt Washington visznek 4 pozíciót, kíváncsi vagyok hány WR-t tartunk meg. Persze aki PS eligible az maradhat anélkül is, hogy rostert fogna.
Semmit nem jelent, de a roster bubble WR-ek tekintetében nagyon erősek vagyunk. Az ég világon semmi előnyt nem jelent majd, de akinek nagyon hiányzik a foci, ez jó kifogás arra, hogy PS meccset nézzen az ember.
Johnson és Rypien között kimondva harc van, de ezt csak azért mondják, mert Rypien itt van már egy ideje. Ő ha nem is csak a neve miatt van ligában, kezdő sosem lesz, ilyen szempontból mint projekt nincs értéke, Johnson meg stílusban sokkal közelebb van Wilsonhoz, sokkal tapasztaltabb is, nagyjából minden mellette szólt eddig is, most se tett semmi rosszat, amivel elvesztené ezeket az előnyöket. Rypien szerintem PSért küzd, nem rosterért...
Cowboys rengeteg hibával játszott. Mi sem mutattuk egy kész csapat képét, de érzésre előrébb tartunk mint tremendous job alatt bármikor a TC-ben. Van még 2 PS meccs, meg egy relatíve könnyebbnek igérkező szeptember. Van munka
Amúgy sokkal inkább csapat képét mutattuk, mint a Cowboys. Az nem fog kiderülni PS alatt, hogy a sémák implementálása hogyan áll, és a mérce ezen a meccsen szerintem nagyon gyenge volt, de érzésre felkészültebbek vagyunk mint a tremendousjob érában bármikor az év ezen szakaszában. Ja voltak koncentrációs hibák, droppok, érzésnek nem biztos, hogy van köze a valósághoz, de tremendous job első két évében azt éreztem, hogy nagyon nem állt még össze a csapat és állva is hagytak minket a rajtnál. A mostani alapján arra számítok, hogy amikor látom majd a kezdőket jobbra fogok számítani az első néhány éles meccsre, mint az elmúlt sok évben. És tavaly ugye a QB harc miatt élesebb volt a pre season tremendousjob igényeihez képest, és élesebb lett a rajt is, igaz nagyon gyenge sorsolás is volt, de azért kapaszkodom abba, hogy idén nem a regular season első 3-4 mérkőzése lesz a pre season...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Igen, Hackett is kiemelte a meccs után, hogy a futójáték egyelőre enyhén szólva döcögős. Örülök amúgy, hogy ő is látja a hibákat, nem olyan, mint Mr tökéletes vagyok Fangio.Az első félidőt sikerült megnézném, aztán sajnos kidőltem. Nyilván sokat nem lehet levonni a meccsből, lévén h kb a 3. csapat játszott, de nekem tetszett a meccs.Johnson lesz a backup ez szinte biztos, ez a meccs után pláne, teljesen korrekt teljesítményt mutatott. Összességében az elkapókat emelném ki én is (főleg Virgilt, több nagy elkapása is volt, nyilván jobb cornerek ellen nehezebb lenne, de azon kell megcsinálni az elkapást aki veled szemben áll), még Patrick kidőlése után is úgy érzem, hogy rendben van a poszt mélysége. A futás viszont nagyon nem ment, több TFL is volt, szóval azon dolgozni kell még, mert Javonte sem fog csodát tenni, ha -2 yardon kapja az első kontaktot.
Nem tudom Rypien és Johnson között mennyire éles a verseny a backup poziert, de ezzel a meccsel Johnson sokat lépett a győzelem fele szerintem. Már csak azért is, mert mi vagyunk kb a 253. csapata, szóval van tapasztalata mindenfele offense-ben.
Akik nekem nagyon tetszettek az Hinton, Brandon Johnson és Washington. Örülök, hogy Patrick sérülése miatt nem jött senki, mert van kraft ezekben a fiatal srácokban, kapják csak meg a lehetőséget élesebb szitukban is, ha úgy alakul.
roberto23
A védelemből pedig Browning nevét érdemes megemlíteni szerintem, úgy tűnik jó lesz neki ez az EDGE poszt, volt sackje, leütött labdája, és általában oda tudott érni az irányítóra, szóval mélység lesz itt is.
Elsőnek jó volt, várom a következőt!
Vonster
A többi részével is teljesen egyetértek. Jó lesz ez szerintem! És végre beindult a buli.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Az első félidőt sikerült megnézném, aztán sajnos kidőltem. Nyilván sokat nem lehet levonni a meccsből, lévén h kb a 3. csapat játszott, de nekem tetszett a meccs.Johnson lesz a backup ez szinte biztos, ez a meccs után pláne, teljesen korrekt teljesítményt mutatott. Összességében az elkapókat emelném ki én is (főleg Virgilt, több nagy elkapása is volt, nyilván jobb cornerek ellen nehezebb lenne, de azon kell megcsinálni az elkapást aki veled szemben áll), még Patrick kidőlése után is úgy érzem, hogy rendben van a poszt mélysége. A futás viszont nagyon nem ment, több TFL is volt, szóval azon dolgozni kell még, mert Javonte sem fog csodát tenni, ha -2 yardon kapja az első kontaktot.
Nem tudom Rypien és Johnson között mennyire éles a verseny a backup poziert, de ezzel a meccsel Johnson sokat lépett a győzelem fele szerintem. Már csak azért is, mert mi vagyunk kb a 253. csapata, szóval van tapasztalata mindenfele offense-ben.
Akik nekem nagyon tetszettek az Hinton, Brandon Johnson és Washington. Örülök, hogy Patrick sérülése miatt nem jött senki, mert van kraft ezekben a fiatal srácokban, kapják csak meg a lehetőséget élesebb szitukban is, ha úgy alakul.
roberto23
A védelemből pedig Browning nevét érdemes megemlíteni szerintem, úgy tűnik jó lesz neki ez az EDGE poszt, volt sackje, leütött labdája, és általában oda tudott érni az irányítóra, szóval mélység lesz itt is.
Elsőnek jó volt, várom a következőt!
Szerkesztette: Vonster
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
Jó olvasni ezeket az ősszefoglalókat Doki.. Respekt érte. Szerintem Muti achillesproblémák mitt csúszott a drafton hozzánk, nem a térdével volt probléma.'18ban achilles
Zalán
'19ben Lisfranc foot injury, ami vmi lábközépcsont szerű ahogy nézem
'20ban pedig inkább kiülte a szezont és jelentkezett a draftra
ha már legendák: Elway eddig minden edzést személyesen tekintett meg (ő ügye Patton mellett van, mint tanácsadó)Általános DoktorUtólag nézve ez a GM utódlás kérdés egész jól megoldódott. Pár évvel ezelőtt - tekintettel arra, hogy Elway mekkora legenda és a kompetitiv természetéből adódóan nyilván nem könnyen adja be a derekát - azt hittem, hogy jópár évi nyűglődés lesz mire megtörténik az a váltás, hogy az új vezető megfelelő hatáskörrel bírjon ahhoz, hogy hatékonyan tudja irányítani a klubot. Patton beválni látszik, Elwaynek meg jár az elismerés, hogy felismerte, hogy hátra kell lépnie.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Tegnap a Cowboysal volt közös edzésünk, ami igencsak jól sikerült
Az O# haladt, kifejezetten az RZ-ben volt hatékony, sok TD szereztünk, míg a D# nullázta az ellent
Broncos offense DOMINATED the red zone period scoring many TDs.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) August 11, 2022
Broncos defense DOMINATED the red zone period, holding the offense to No TDs.
- RW éles volt az alap szituknál, de voltak nagy playek is (Sutton, Jeudy, Hinton, AlbertO neve mind említésre került)
- AlbertO egyébként egész héten tündökölt, az insederek szerint megvan ki lesz a TE1
LOOK MA, ONE HAND! #BroncosCamp x @AOkwuegbunam pic.twitter.com/qTo3fDgbAE
— Denver Broncos (@Broncos) August 11, 2022
- Montrell Washington nem mutatja a lassulás jeleit, Albright szerint fix kerettag jelenleg és nem csak ST szerepkörben
Montrell will contribute on offense https://t.co/IO6ySsSlSv
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) August 11, 2022
- a védelemből sokakat ki lehet emelni (Chubb TFL, Simmons INT, Jackson PBU, Jones + Henningsen TFL), de kétség kívül Nick Bonnito emelkedett ki, aki 4 "sacket" szerzett volna meccskörülmények közt, ebből 2-t az első csapat ellen (legyen QB hit, a pesszimistábbak kedvéért, az is jó jel 😊
Sheeeeeeeeesh, @astronaut 😳🚀
— Denver Broncos (@Broncos) August 11, 2022
(via @dallascowboys YouTube) pic.twitter.com/Jcink7PA3D
- hogy a gyengébb pillanatokról is essen szó: alapvetően konstans a mi egységeink dominálták az edzést, de Parsons és CeeDee Lamb egyénileg villogott
- az edzőtábort nálunk egy esettől eltekintve elkerülték a verekedések, a mai nap viszont a D#-ünk négyszer is összebalhézott a boys támadósorával
- a TC meccseken várhatóan nem fog szerepet kapni RW, ahogy több kezdőjátékos sem
Egyéb:
- Damani Leech lett a csapat elnöke, nem ismerem az urat, remélem nem akar majd Patton dolgába beledumálni, am természetesen sok sikert neki
The Broncos have named Damani Leech as their new team President.
— Michael Spencer (@MichaelCBS4) August 11, 2022
From the team’s release:#BroncosCountry @CBSNewsColorado https://t.co/y14GCtzz0x pic.twitter.com/2bS63mqC0G
What we learned w/Broncos today:
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) August 12, 2022
-Damani Leech named team President
-Gordon foot contusion
-Wilson: Offense is further than expected
-Wilson: Albert O going to have “exceptional year”
-Hackett: Dulcich had little setback
-Chubb: Bonitto is one of the best rookies in class
- PFM a héten több edzésen személyesen is jelen volt, köztük a boysoson is, ahol az új tulajdonosokkal csevegett hosszasan - várhatóan kínálunk neki vmilyen hivatalos szerepet is
- ha már legendák: Elway eddig minden edzést személyesen tekintett meg (ő ügye Patton mellett van, mint tanácsadó)
- 9 (!) Long snappert próbáltunk ki a héten, de egy se kapott szerződést, így Bobenmoyeré a poszt jelenleg.
Sérültek:
WR K.J. Hamler - pihentetve van, elvileg csak a terveztet "visszaszoktatás" részeként
WR Tyrie Cleveland - több edzést is kihagyott "torok" sérülés miatt
CB Ronald Darby - bordasérülés miatt hagyott ki edzést, elvileg nem komoly
RB Melvin Gordon - lábával van vmi bibi, ez sem komoly a hírek szerint
OG Netane Mutinak - a térdével van baja, több edzést is kihagyott... ha komoly lenne, akkor gondolom már lenne róla hír, de ügye ő a drafton is a szar térdei miatt csúszott, így aggodalomra azért van ok
OG Ben Braden - hátsérülés miatt hagyott ki edzéseket
TE Greg Dulcich - combhajlító izom sérülés miatt nem tudott immár huzamosabb ideje edzeni
EDGE Christopher Allen -> IR-re került (őt ügye lábfej sérüléssel igazoltuk, mint legjobban fizetett UDFA, a csapat úgy döntött h a széleken megvagyunk, de nem akarják megkockáztatni h elveszítsük a waiveren, így redshirt évet kap)
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
👀👀👀Idén már megpróbálták felgyújtani… Én is szomorú lennék..Szomorú lennék, ha az Empower Field at Mile High-t befednék...Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Több Super Bowl részvétel,
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Lassan nem maradna klasszik stadion, csak ezek a csilivili csarnokok...
Reggio1914
Le a stadionprojektekkel !!! 🤞
Zalán
Idén már megpróbálták felgyújtani… Én is szomorú lennék..Szomorú lennék, ha az Empower Field at Mile High-t befednék...Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Reggio1914
Le a stadionprojektekkel !!! 🤞
Szomorú lennék, ha az Empower Field at Mile High-t befednék...Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
Zalán
Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?Los Angeles Rams > St. Louis Rams,
FLZOLI
Blockbuster igazolások,
Divatdrukkerek serege,
Még több ellendrukker,
Fedett stadion,
Újradizájnolt logó, mez
Trendi szexy mindennapok
www.denverbroncos.com/news/broncos-release-initial-unofficial-2022-depth-chart
Vajh mivel lesz másabb, hogy az egyik legcsórobb franchise-ból a leggazdagabb lettünk?
FLZOLI
New Broncos owner clearly a big football guy. 😂 #Goodle pic.twitter.com/vgni5SJvjW
— Ross Tucker (@RossTuckerNFL) August 9, 2022
Hat komoly kis nyarunk volt minden szempontból. És vasárnap végre meccs.
Gondolom nem véletlen ignoráltuk ennyire a posztot offseasonben, hanem Evero-nak ide nem kellet erősítés. Lehet megégünk miatta, de szezon előtt nem számítok nagy változásra. AJ lehet jön majd vmikor olcsón ha nem kell máshova vagy más szabadügynök, de Roquan Smith szerintem nagyon valószínűtlen...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Roquan Smith cserét kért a Bearstől, ha valami, akkor egy ilyen kaliberű LB nagyon hiányzik a védelemből, én biztosan megkörnyékezném a macikat, hogy mennyi az annyi...A leglényegtelenebb poszttá vált az ILB a mai védelmekben.
Vonster
Ha égne a ház előbb nyúlunk majd AJ Johnsonshoz, aki FA, mint egy cseréhez, főleg h jövőre nincs se első se második körünk.
De persze ez csak az én véleményem.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Roquan Smith cserét kért a Bearstől, ha valami, akkor egy ilyen kaliberű LB nagyon hiányzik a védelemből, én biztosan megkörnyékezném a macikat, hogy mennyi az annyi...Simán mehet érte a 3. kör, vagy ami megmaradt.
Vonster
·
1m
G Netane Muti did not practice on Saturday and is being evaluated for a knee injury.