Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Úgyis a pályán/New Yorkban a főbíróembereknél dől el minden 😉
De jah majd az igazi meccsek lesznek a döntőek, addig nagyon nem is vetem bele ezekbe a hírekbe személy szerint

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Hááát… Mahomes, Herbert, Carr, az jönni fog, mint a gázárazámla októberben… De jó hogy újra pendül a fórum, s jönnek a hírek, hogy a keret fele all pro.., 😊
Zalán
PS2 és Simmons kap allpros felszopást, mind2ből IRL is kinézem h olyan szezont fog futni, szal nem tűnik túlzónak eddig a hírdömping.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 039 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Hááát… Mahomes, Herbert, Carr, az jönni fog, mint a gázárazámla októberben… De jó hogy újra pendül a fórum, s jönnek a hírek, hogy a keret fele all pro.., 😊

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Nem rossz hírek eddig, köszi Doki! Egészség legyen (főleg a kulcsembereknél) én azt mondom, a többi reméljük jönni fog.
több mint 2 éve
Pár infó az eddigi TC-ről, annak aki nem követi:

- PS2 god modeban van már most, nem fogsz olyan riportot találni, ahol ne sz.pkodnák körbe, mmint tényleg
- szintén egyöntetű vélemény h Justin Simmons élete legjobb formájában van
- RW - Sutton kémia van erősen kialakulóban
- a TE-k között Eric Saubert nevét lehetett a legtöbb nap hallani
- a kezdő RB-ket idén is 50-50ben fogjuk futtatni
- a WR "buborékban" Montrell Washington és Brandon Johnson, aki kiemelkedőt nyújtott az első héten, de Trey Quinn és Kaden Davis is kapott felsz.pos tweeteket
- az O#-nt egyébként jellemzően elnyomja a D# (a mai naptól vannak teljes felszerelésben, nyilván innentől lesz relevánsabb)
- Billy Turner és Tom Compton PUP listán van, hiányukban Calvin Anderson az aki az RT, több helyen már neki is adták a kezdő pozit
- a kezdő OG posztoknál Netane Muti meglepően sok első csapatos snappet kap, míg Meinerz fix kezdő RG-nek néz ki (Allbright meg is jegyezte h szerinte akár két IOL játékos is csere sorsra juthat)
- az iDL poziciós harcokban DeShawn Williams nevét olvastam több nap is kiemelve
- Ronald Darby minden edzést a WR-ek bemelegítő elkapógyakorlatával kezd (kevés INT van a neve mellett), a TC-ben már be is gyűjtött am egyet
- K'Waun Williams az egyetlen jelentősebb TC sérültünk, neki a térdével volt gond, de az MRI negatívan jött vissza, a státusza day-to-day
- a 3. TC nap csak átmozgatós volt, amit errefelé ritkábban látni, de Hackett esküszik rá - a logikáját értem, nincs is bajom vele
Általános Doktor
Egyik szemem sír a másik nevet. Gondolom ez azt jelenit majd, hogy Glasgow megy padra(?)
alatriste
Az eddigi infóim alapján trade esélyes, de azért korán vagyunk.

Egy dominó van még, ami sok mindent befolyásolhat, az a kezdő C. Jelenleg Cush az, de neki van egy olyan hátránya a többiekkel szemben h ő csak ott tud játszani. A jelenlegi stáb pedig azokat preferálja az OL-ben, akik több poszton is jók, kivéve ha az az egy poszton átlag felettit tudsz nyújtani (lásd Bolles).

több mint 2 éve
alatriste Green Bay Packers 11 314 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

- PS2 god modeban van már most, nem fogsz olyan riportot találni, ahol ne sz.pkodnák körbe, mmint tényleg
- a WR "buborékban" Montrell Washington és Brandon Johnson, aki kiemelkedőt nyújtott az első héten, de Trey Quinn és Kaden Davis is kapott felsz.pos tweeteket
- az O#-nt egyébként jellemzően elnyomja a D# (a mai naptól vannak teljes felszerelésben, nyilván innentől lesz relevánsabb)
- Billy Turner és Tom Compton PUP listán van, hiányukban Calvin Anderson az aki az RT, több helyen már neki is adták a kezdő pozit
- a kezdő OG posztoknál Netane Muti meglepően sok első csapatos snappet kap, míg Meinerz fix kezdő RG-nek néz ki (Allbright meg is jegyezte h szerinte akár két IOL játékos is csere sorsra juthat)
- az iDL poziciós harcokban DeShawn Williams nevét olvastam több nap is kiemelve
- Ronald Darby minden edzést a WR-ek bemelegítő elkapógyakorlatával kezd (kevés INT van a neve mellett), a TC-ben már be is gyűjtött am egyet
- K'Waun Williams az egyetlen jelentősebb TC sérültünk, neki a térdével volt gond, de az MRI negatívan jött vissza, a státusza day-to-day
- a 3. TC nap csak átmozgatós volt, amit errefelé ritkábban látni, de Hackett esküszik rá - a logikáját értem, nincs is bajom vele
Általános Doktor
Egyik szemem sír a másik nevet. Gondolom ez azt jelenit majd, hogy Glasgow megy padra(?)

Liverpool Fc
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 210 — The Mathematician
Denver Broncos
@Broncos
WR KJ Hamler has passed his physical and has been cleared to practice.

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Nem tudom engem nem zavar hogy (számomra) csendben készülnek a srácok, nem össze-vissza hosszabbítások meg trade kérelmek voltak itt. Viszonylag nyugisan jó ez., aztán majd szeptembertől lehet varázsolni 😉

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 039 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Mizu srácok? Tart meg a nyári szünet mindenkinel? Remelem azért lassan beindul a buli itt is. 😀

Egyébként mit lehet eddig tudni a taborrol? Mindenki HoF már? Én eddig munka miatt keveset tudtam foglalkozni vele, de igyekszem felvenni a ritmust lassan.
roberto23
Hello.. Te ki vagy?
Minimum egy főlovászmestert biggyessz a nicknév mögé.. 🙏😊

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 229 — #officialBoliever
Mizu srácok? Tart meg a nyári szünet mindenkinel? Remelem azért lassan beindul a buli itt is. 😀

Egyébként mit lehet eddig tudni a taborrol? Mindenki HoF már? Én eddig munka miatt keveset tudtam foglalkozni vele, de igyekszem felvenni a ritmust lassan.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515

Szerkesztette: xrace77
több mint 2 éve
Off
Mik ezek a névtoldalékok ??
Miről maradtam le? Ez valami fogadás?? Vagy szopattok ??
Köszi a választ.
Zalán, a mechanikus sámán 😁
On
Zalán
 www.portfolio.hu/global/20220621/visszaallitja-a-magyar-kormany-a-foispansagot-es-a-varmegyeket-551913

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Off
Köszi a választ.
On
Zalán
| Kérdezd meg a (vár)megyéd főispánját. 😊 |

Megvolt a szavazás, minden hivatalos mostantól.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Off
Köszi a választ.
On

több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
nah én most jutok el odáig hogy ténylegesen is vegyek jegyet és kezdjem intézni a dolgokat
hivatalos oldalon vagy hol vettétek?
Negritis, a vajda
 www.eticketing.co.uk/jaguars/EDP/Event/Index/3
Black_Adder
akkor a hivatalos oldalon lévő link, köszi

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
nah én most jutok el odáig hogy ténylegesen is vegyek jegyet és kezdjem intézni a dolgokat
Negritis, a vajda
 www.eticketing.co.uk/jaguars/EDP/Event/Index/3

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Ez a video nagyon megy az amerikai twitterezők közt. Sok mindenre rá lehet húzni. Itt egy Broncosszal kapcsolatos. 😊

xrace77
inkább Russell Wilson running for his life and evading defenders this season
Black_Adder
Ha már Russ:

Az edzésvonaton nincsen fék:

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Ez a video nagyon megy az amerikai twitterezők közt. Sok mindenre rá lehet húzni. Itt egy Broncosszal kapcsolatos. 😊

xrace77
inkább Russell Wilson running for his life and evading defenders this season

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
az a baj hogy a labdától is így menekül 😀

több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 781 — Így remélem megfelelek nektek.....
Demaryius Thomas diagnosed with stage 2 CTE
 www.thescore.com/nfl/news/2370733

😒😔
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 7 003
Papapapa paaaammmm

123-as szektor, közepe. Megvan a repjegy is.

Hajnalban megyek (6 h), éjszaka jövök (22h). Imádkozom, hogy egyik se késsen, mert akkor cumi 😀
jobbágy#JC6
Én is akkor, 6:20-as wizz Lutonra, 21:55-es wizz Gatwickről haza. 😊
Tomifinn
nah, majd iszunk valamit 😀