NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
1
1
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 723
44
Denver Broncos
De jah majd az igazi meccsek lesznek a döntőek, addig nagyon nem is vetem bele ezekbe a hírekbe személy szerint
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Hááát… Mahomes, Herbert, Carr, az jönni fog, mint a gázárazámla októberben… De jó hogy újra pendül a fórum, s jönnek a hírek, hogy a keret fele all pro.., 😊PS2 és Simmons kap allpros felszopást, mind2ből IRL is kinézem h olyan szezont fog futni, szal nem tűnik túlzónak eddig a hírdömping.
Zalán
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
Az eddigi infóim alapján trade esélyes, de azért korán vagyunk.Pár infó az eddigi TC-ről, annak aki nem követi:Egyik szemem sír a másik nevet. Gondolom ez azt jelenit majd, hogy Glasgow megy padra(?)
- PS2 god modeban van már most, nem fogsz olyan riportot találni, ahol ne sz.pkodnák körbe, mmint tényleg
- szintén egyöntetű vélemény h Justin Simmons élete legjobb formájában van
- RW - Sutton kémia van erősen kialakulóban
- a TE-k között Eric Saubert nevét lehetett a legtöbb nap hallani
- a kezdő RB-ket idén is 50-50ben fogjuk futtatni
- a WR "buborékban" Montrell Washington és Brandon Johnson, aki kiemelkedőt nyújtott az első héten, de Trey Quinn és Kaden Davis is kapott felsz.pos tweeteket
- az O#-nt egyébként jellemzően elnyomja a D# (a mai naptól vannak teljes felszerelésben, nyilván innentől lesz relevánsabb)
- Billy Turner és Tom Compton PUP listán van, hiányukban Calvin Anderson az aki az RT, több helyen már neki is adták a kezdő pozit
- a kezdő OG posztoknál Netane Muti meglepően sok első csapatos snappet kap, míg Meinerz fix kezdő RG-nek néz ki (Allbright meg is jegyezte h szerinte akár két IOL játékos is csere sorsra juthat)
- az iDL poziciós harcokban DeShawn Williams nevét olvastam több nap is kiemelve
- Ronald Darby minden edzést a WR-ek bemelegítő elkapógyakorlatával kezd (kevés INT van a neve mellett), a TC-ben már be is gyűjtött am egyet
- K'Waun Williams az egyetlen jelentősebb TC sérültünk, neki a térdével volt gond, de az MRI negatívan jött vissza, a státusza day-to-day
- a 3. TC nap csak átmozgatós volt, amit errefelé ritkábban látni, de Hackett esküszik rá - a logikáját értem, nincs is bajom vele
Általános Doktor
alatriste
Egy dominó van még, ami sok mindent befolyásolhat, az a kezdő C. Jelenleg Cush az, de neki van egy olyan hátránya a többiekkel szemben h ő csak ott tud játszani. A jelenlegi stáb pedig azokat preferálja az OL-ben, akik több poszton is jók, kivéve ha az az egy poszton átlag felettit tudsz nyújtani (lásd Bolles).
Pár infó az eddigi TC-ről, annak aki nem követi:Egyik szemem sír a másik nevet. Gondolom ez azt jelenit majd, hogy Glasgow megy padra(?)
- PS2 god modeban van már most, nem fogsz olyan riportot találni, ahol ne sz.pkodnák körbe, mmint tényleg
- a WR "buborékban" Montrell Washington és Brandon Johnson, aki kiemelkedőt nyújtott az első héten, de Trey Quinn és Kaden Davis is kapott felsz.pos tweeteket
- az O#-nt egyébként jellemzően elnyomja a D# (a mai naptól vannak teljes felszerelésben, nyilván innentől lesz relevánsabb)
- Billy Turner és Tom Compton PUP listán van, hiányukban Calvin Anderson az aki az RT, több helyen már neki is adták a kezdő pozit
- a kezdő OG posztoknál Netane Muti meglepően sok első csapatos snappet kap, míg Meinerz fix kezdő RG-nek néz ki (Allbright meg is jegyezte h szerinte akár két IOL játékos is csere sorsra juthat)
- az iDL poziciós harcokban DeShawn Williams nevét olvastam több nap is kiemelve
- Ronald Darby minden edzést a WR-ek bemelegítő elkapógyakorlatával kezd (kevés INT van a neve mellett), a TC-ben már be is gyűjtött am egyet
- K'Waun Williams az egyetlen jelentősebb TC sérültünk, neki a térdével volt gond, de az MRI negatívan jött vissza, a státusza day-to-day
- a 3. TC nap csak átmozgatós volt, amit errefelé ritkábban látni, de Hackett esküszik rá - a logikáját értem, nincs is bajom vele
Általános Doktor
Liverpool Fc
@Broncos
WR KJ Hamler has passed his physical and has been cleared to practice.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Mizu srácok? Tart meg a nyári szünet mindenkinel? Remelem azért lassan beindul a buli itt is. 😀Hello.. Te ki vagy?
Egyébként mit lehet eddig tudni a taborrol? Mindenki HoF már? Én eddig munka miatt keveset tudtam foglalkozni vele, de igyekszem felvenni a ritmust lassan.
roberto23
Minimum egy főlovászmestert biggyessz a nicknév mögé.. 🙏😊
Egyébként mit lehet eddig tudni a taborrol? Mindenki HoF már? Én eddig munka miatt keveset tudtam foglalkozni vele, de igyekszem felvenni a ritmust lassan.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
“After 🔟 seasons in the NFL, I’ve decided it’s time to step away from the game. Time for a new beginning.” #ThankYouDWolfe x @Derek_Wolfe95 pic.twitter.com/qeCyOrKLw7
— Denver Broncos (@Broncos) July 29, 2022
Szerkesztette: xrace77
Offwww.portfolio.hu/global/20220621/visszaallitja-a-magyar-kormany-a-foispansagot-es-a-varmegyeket-551913
Mik ezek a névtoldalékok ??
Miről maradtam le? Ez valami fogadás?? Vagy szopattok ??
Köszi a választ.
Zalán, a mechanikus sámán 😁
On
Zalán
Off| Kérdezd meg a (vár)megyéd főispánját. 😊 |
Köszi a választ.
On
Zalán
Megvolt a szavazás, minden hivatalos mostantól.
Statement from Rob Walton on behalf of the Walton-Penner Family Ownership Group: pic.twitter.com/Nxb3Kd4oo6
— Denver Broncos (@Broncos) July 27, 2022
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Köszi a választ.
On
Training Camp Day 1. Year 11. We love you @DangeRussWilson @Broncos Country. Let’s Ride 🤘🏽#Family pic.twitter.com/lCkrL9WvU4
— Ciara (@ciara) July 27, 2022
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
akkor a hivatalos oldalon lévő link, köszinah én most jutok el odáig hogy ténylegesen is vegyek jegyet és kezdjem intézni a dolgokatwww.eticketing.co.uk/jaguars/EDP/Event/Index/3
hivatalos oldalon vagy hol vettétek?
Negritis, a vajda
Black_Adder
nah én most jutok el odáig hogy ténylegesen is vegyek jegyet és kezdjem intézni a dolgokatwww.eticketing.co.uk/jaguars/EDP/Event/Index/3
Negritis, a vajda
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Ha már Russ:Ez a video nagyon megy az amerikai twitterezők közt. Sok mindenre rá lehet húzni. Itt egy Broncosszal kapcsolatos. 😊inkább Russell Wilson running for his life and evading defenders this season
Jerry Jeudy running routes and evading defenders this season pic.twitter.com/fGcDe0q6ll
— Cody Roark (@CodyRoarkNFL) July 13, 2022
xrace77
Black_Adder
Az edzésvonaton nincsen fék:
Ez a video nagyon megy az amerikai twitterezők közt. Sok mindenre rá lehet húzni. Itt egy Broncosszal kapcsolatos. 😊inkább Russell Wilson running for his life and evading defenders this season
Jerry Jeudy running routes and evading defenders this season pic.twitter.com/fGcDe0q6ll
xrace77
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
nah, majd iszunk valamit 😀Papapapa paaaammmmÉn is akkor, 6:20-as wizz Lutonra, 21:55-es wizz Gatwickről haza. 😊
123-as szektor, közepe. Megvan a repjegy is.
Hajnalban megyek (6 h), éjszaka jövök (22h). Imádkozom, hogy egyik se késsen, mert akkor cumi 😀
jobbágy#JC6
Tomifinn