NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
15
6
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 732
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Index: megvették a Denveri Musztángok bajnokcsapatát.😉
Sírok 😀
#JC6
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hát akkor üdv köztünk Walton-Penner Family. Építsétek tovább Bowlen bácsi örökségét… Elsősorban, ami az eredményeket illeti.
Amit nem szeretnék, lófejátrajzolás, színek megszerelése, új fedett stadion a várostól 84 mérföldre..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
topin
2 009
youtu.be/2xYWA9uMSuANálam abszolút a legnagyobb. 85-ben láttam először játszani, "szerelem" volt első látásra. Felvettem minden meccset a csöves VHS kazikra és rongyosra néztem, mire végre megint újabb Lakers meccs jött valamelyik külföldi adón.
The Magic is Back !!!
Zalán
több mint 2 éve
youtu.be/2xYWA9uMSuAThe Magic is Back !!!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
3 finalista: walmart, boelhy, magic johnson
több mint 2 éve
Jokic 2x MVP, Russell Wilson trade, Avs nagydöntő, Denver Pioneers egyetemi hokiarany.Azt a hokiaranyat odaadnám egy SB döntőért… A többit azért nem… 😋
Eléggé csúcsközelben a coloradoi sportélet.
Cruyffista
több mint 2 éve
Jokic 2x MVP, Russell Wilson trade, Avs nagydöntő, Denver Pioneers egyetemi hokiarany.
Eléggé csúcsközelben a coloradoi sportélet.
Cruyffista
Denver big-four sports: A potential Stanley Cup winner, a basketball playoff perennial with a two-time MVP, a football team with a future Hall of Famer at QB, and … pic.twitter.com/dSIIZTuha3
— Andrew Mason (@MaseDenver) June 7, 2022
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Jokic 2x MVP, Russell Wilson trade, Avs nagydöntő, Denver Pioneers egyetemi hokiarany. Eléggé csúcsközelben a coloradoi sportélet.
több mint 2 éve
PM jön vagy nem, francot se érdekel a politika a plebsz látványszínháza 🙂Mind a négy versenyben maradt tulajdonosi kör megkereste, de nincsenek ennél pontosabb infók arról h milyen szerepet kaphat.
FLZOLI
több mint 2 éve
A Walton hír is kacsa, a második körös ajánlatokra még le se járt a határidő.Hate the way this is phrased.
— Benjamin Allbright (@AllbrightNFL) June 6, 2022
It's not done yet and 2nd round bidding doesn't even end til later today. https://t.co/k87banPjn9
Am eddig is Rob Walton volt a favorit, ezután is az.
Am a család maga klasszikusan republikánus, de Rob Walton híres arról h ide is és oda is ad, szal nem fekete-fehér a helyzet.
több mint 2 éve
PM jön vagy nem, francot se érdekel a politika a plebsz látványszínháza 🙂
több mint 2 éve
Republikánus vagy demokrata a fószer ??
több mint 2 éve
Mr Walmart/Rob Walton/ vette meg a csapatot 4,5 milliárd dollárért
több mint 2 éve
több mint 2 éve
5 év 250 méter, mint asking price.Kacsa.
Az oszt igen.
Amadeus
Zack, there are no contract talks. No one has asked for anything. I have clarified there is no asking price and I misspoke. I was spitballing. Stop with this. https://t.co/JpAm08gh3e
— Mike Klis (@mikeklis) June 4, 2022
Klis egy korábbi tweetjében írta h heteken belül új tulaja lehet a csapatnak, és h az első nagy kiadás RW szerződése lesz majd, ahol megemlítette a fenti összeget (mint a saját tippjét), amire rárepült pár újságíró.
Mike -mint ahogy fent is látszik- később egyértelműsítette h nincs erről szó, sőt, jelenleg semmiféle tárgyalás nincs a felek között (őszre van tervezve).
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 915
5 év 250 méter, mint asking price.Az oszt igen.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Jahh… Persze.. Csak nem ezek a mentalitások szokták emelgetni a trofit februárban.. Hanem akik csendben készülnek… Meg nem árt az elmúlt hat évünk után szerényebben… Marha kínos, amikor a behűtött pezsgővel át kell sétálni az ellenfél kispadjához.. Vízilabdás berkekben így mondják… Tim azt sem tudja felmérni, milyen muníciót ad itt Blacknek, egy esetleges… Pedig lehet még jók is leszünk. Csak van egy Chiefs és egy Chargers is a csoportban, és a Raidersre sem legyintenék. Pályakezdő edzőnk is van… Szóval van még itt fehér folt, amire jobb most halkan dolgozni. Maradjunk annyiban, ha bemegyünk wc-on a rájátszásba, vagy bust...Ja akkor mégis láttam 😀 Nincs ebben semmi rossz, ilyen mentalitással is kell nekimenni a szezonnakSuper Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.Tim Patrick se normális..Én nem láttam semmit, mi történt?
Zalán
Vonster
Willie Parker
Vonster
Zalán
Azért nézzük már a kontextust is srácok!
TP nem azt mondta h olyan gecijók vagyunk h fixen SB-t nyerünk, hanem azt h azzal h itt van RW ennek kell lennie a célnak.
Konkrétan az interjúban elmondja h tudja h sok mozgó elem van (új séma, új QB, új edző) és tudja h sokan ezt kifogásnak használnák h miért nem megy a szekér az év elején, de ők az a csapat akarnak lenni, akik az első meccstől virítanak, ezért extra meetinget tartanak meeting hátán, extra edzésekkel megtűzdelve.
Azt is elmondta h aki nem hajlandó beletenni az extra munkát, annak nincs helye ebben a csapatban.
Szal a teljes interjú egyáltalán nem arról szólt h arcoskodna h itt aztán meg lesz mindenki b.szva, hanem épp ellenkezőleg, a cél az h mindenki meg legyen b.szva, de ehhez qvasokat kell dolgozni, amit most kell beletenni.
Sztem ez a jó hozzá állás, az meg h kiragadnak egy félmondatot és abból clickbaitet csinálnak, azon meg ne lepődjünk meg, de valójában épp h szimpi volt ez a nyili.
Végezetül jól fest RW narancsban:
www.denverbroncos.com/photos/photos-a-behind-the-scenes-look-at-the-broncos-upcoming-season-hype-video#741fa423-5a61-4bc1-8a19-9ccaf05ec4be
Szerkesztette: Általános Doktor
több mint 2 éve
Gerichill
526
Egyébként jó érzéseim vannak Surtainnal kapcsolatban. Szerintem szintet lép, és közel lesz az elihez a posztján. Hogy ezt ball hawk módban teszi-e, az kérdés, de kíváncsi leszek rá nagyon.Let's ride! 😅
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=EYe8B--jrbsA Chiefsnél is szoktak lenni, most a Bucsnál is volt, önmagában ezzel nincs baj, mondjuk utóbbinál kicsit érthetőbb, itt azért idő is van még, meg ellenfél is többTyreek Hill mondta két éve:
Wyatt
Nyerünk (Chiefs) 5 SBt! Miért ötöt? Akkor hetet!
Most nyerhet Tuaval nyolcat.
ulpianus
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A Chiefsnél is szoktak lenni, most a Bucsnál is volt, önmagában ezzel nincs baj, mondjuk utóbbinál kicsit érthetőbb, itt azért idő is van még, meg ellenfél is többTyreek Hill mondta két éve:
Wyatt
Nyerünk (Chiefs) 5 SBt! Miért ötöt? Akkor hetet!
Most nyerhet Tuaval nyolcat.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Én általában a szkeptikus tábort erősítem és igyekszem akkor is szerényen állni a dolgokhoz, ha az előjelek nekem kedveznek.Jahh… Persze.. Csak nem ezek a mentalitások szokták emelgetni a trofit februárban.. Hanem akik csendben készülnek… Meg nem árt az elmúlt hat évünk után szerényebben… Marha kínos, amikor a behűtött pezsgővel át kell sétálni az ellenfél kispadjához.. Vízilabdás berkekben így mondják… Tim azt sem tudja felmérni, milyen muníciót ad itt Blacknek, egy esetleges… Pedig lehet még jók is leszünk. Csak van egy Chiefs és egy Chargers is a csoportban, és a Raidersre sem legyintenék. Pályakezdő edzőnk is van… Szóval van még itt fehér folt, amire jobb most halkan dolgozni. Maradjunk annyiban, ha bemegyünk wc-on a rájátszásba, vagy bust...Ja akkor mégis láttam 😀 Nincs ebben semmi rossz, ilyen mentalitással is kell nekimenni a szezonnakSuper Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.Tim Patrick se normális..Én nem láttam semmit, mi történt?
Zalán
Vonster
Willie Parker
Vonster
Zalán
De Wilson azért jött, hogy Super Bowlt nyerjünk. Wilsonért annyit fizettünk, amennyiért csak a Super Bowl lehet a cél. Sokat szidtam a "csapatépítési" "taktikát" az elmúlt években, és minden negatív szavamat úgy gondolom igazolta az idő. És most is benne van a bust. Nem kell hűteni a pezsgőt, de a cél nem lehet az, hogy legyünk harcban a rájátszásért, a cél a Super Bowl, a csapatot most tényleg ehhez kell éípteni, hogy Championship Window van. És ha nem lesz az, mert simán elvérzünk PO-ban vagy be sem jutunk, akkor ez a szezont bust. Ha Wilsonnal nem lesz reális esélyünk Super Bowlt nyerni, ez a project bust.
Amúgy inkább úgy legyen bust. hogy látványos a játékunk, mint az elmúlt évek nagyjából nézhetetlen szenvedése, de amikor mérlegelni kell a szezon sikerességét, a léc a Super Bowl. Le lehet maradni róla hosszabbításban egy AFC döntőben egy duplakapufás FG-lal, meg hasonlók, de Super Bowlhoz méltó játékot kell nyújtanunk a szezon során, különösen a PO-ban. Bejutni és égni one&done-nal, az kudarc.
Nem kell beleélni magunkat, shit happens, akár egy sérülés átírhatja a várakozásokat, amúgy is több kérdőjel van Wilson várható játékszínvonala és Hackett alkalmassága körül, mint azt sokan el mernék ismerni, szóval én óvatos vagyok azzal, hogy mennyire leszünk közel ahhoz az áhított Super Bowlhoz és még azt is gondolom, hogy nem írom le a projektet ha az első évben nem jön össze. De azok akik dolgoznak ezen a projekten, ott legyen csak Super Bowl or bust, egy ilyen beruházás után.
Egyébként amit az elmúlt években megfogalmaztam csapatépítési kritikának, minden szavamat tartom most is. És idén is vannak/voltak kritikáim. De egészen más jellegűek. Idén többnyire oda és olyan tapasztalatú játékos érkezett, amire az adott szituációban szükség van. Nem egy várható 6-10-es csapatot erősítettünk meg 1 éves szerződésekkel úgy hogy az 5-11 legyen. Idén a bajom több esetben az érkező játék személyével van, ami sokkal szubjektívabb. Szerintem hiába akar Evero nyomást a QB-ra, alkalmatlan hozzá az EDGE páros, szerintem Von Miller még évekig ligában lesz, minden évben sokkal jobb teljesítményt hozva, mint Gregory, szerintem Melvin Gordon annyira buta, hogy valakinek a levegő vételre is folyamatosan emlékeztetnie kéne semmilyen sziruációban nem bíznám rá a labdát és nem mintha idén tehettünk volna valamit az ügy érdekében, de Jeudy idegen lesz a sémába, és nem Wilson az, aki kihozná belőle a legjobbat, egy középszerű elkapó szezont látok benne Sutton és Tim Patrick árnyékában.
És akkor még azok a személyek, akikkel mint személy nincs problémám, ott is, szerintem Hackett könnyen leveszhet a feladatok tengerében úgy hogy a teljes play calling process az övé lesz és végül szerintem Kurt Warner nem egy labdát soha nem látott fasz, aki hülyeségeket beszél, hanem Wilson játéka koránt sem hibátlan és az ő erősségeit és gyengéit igencsak figyelembe kell venni a playbook kialakításnál, ami félreértések elkerülése végett nem baj, csak egy hibafaktor, hogy van egy tényleg nagyon jó irányítód, akit rosszul használsz mert olyat kérsz tőle, amiben nem annyira jó.
Kubiak nagyszerű offense guru volt, Manning minden idők egyik legjobb QB-ja. Egy dolog, hogy Kubes nem tudott megújulni, ragaszkodott korábbi beosztottjaihoz, akik már nem végeztek megfelelő munkát és Manninget utólérte kor meg sérülések, de attól a 2015ös offense nagyon elmaradt a várakozásoktól. Ugyanannyi dolog félremehet most is.
Úgy általában, amikor ennyi dolog változik, óvatosnak kell lenni a várakozásokkal. De egy ekkora beruházás után mindenki mondjon le, hogya Super Bowl alá teszik az elvárásokat.
Az elvárások jó helyen vannak. Készüljünk fel, hogy nem sikerül elsőre megugrani az elvárásokat, valahol azok az elvárások jók, amik nem lehetetlenek, de nehezek, amikhez hajtani izzadni kell. Szerintem amin az elmúlt években legjobban felhúztam magam, amikor Jánosunk azt monta a vén demens faszra, hogy nagyszerű munkát végez, egy 5-11-es szezon után. Jelen szituációban a Super Bowl or Busttal nyiltakozat szerintem rendben van. És azzal a kiegészítéssel, hogy Super Bowl alatt nem a konkrét gyűrűt értem, hanem a Super Bowl aspiráns játékot, az edzők, az FO, és majd bizonyos játékosok megítélése is bust lesz, ha elmarad a Super Bowl aspiráns játék a PO-ban. Az hogy nekem néhány játékos néhány posztra nem tetszik, szubjektív. Mármint szubjektíven se írja nekem senki hogy Gregory > Von Miller, de attól lehet olyan, akinek tetszenek ezek a nevek ezekre a posztokra. Kellett EDGE, nem Miller lett, de jött egy EDGE. Alig fiatalabb és nem nagyon szokott sacket jegyezni, de jött olyan pénzért, amiért 2 számjegyű sack kell tőle. Ha elmarad a Super Bowl aspiráns játék, mert képtelen leszünk a QB közelébe érni, akkor az bust Patonra, Evero-ra és a Gregory+Chubb párosra. Ha Gregory All Pro szezont hoz, akkor ő nem lesz bust, ha ezzel Super Bowl aspiráns játékhoz segíti a csapatot, akkor Paton és Evero sem. Értitek.
Elvárás: Super Bowl aspritáns játék
Várakozás: Nézhető játék, minimum esély a POra, de várjuk meg hogyan illeszkednek egymáshoz a legodarabok, mennyi idő kell a rendszer implementálásához, etc...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
A Chiefsnél is szoktak lenni, most a Bucsnál is volt, önmagában ezzel nincs baj, mondjuk utóbbinál kicsit érthetőbb, itt azért idő is van még, meg ellenfél is több
több mint 2 éve
Jahh… Persze.. Csak nem ezek a mentalitások szokták emelgetni a trofit februárban.. Hanem akik csendben készülnek… Meg nem árt az elmúlt hat évünk után szerényebben… Marha kínos, amikor a behűtött pezsgővel át kell sétálni az ellenfél kispadjához.. Vízilabdás berkekben így mondják… Tim azt sem tudja felmérni, milyen muníciót ad itt Blacknek, egy esetleges… Pedig lehet még jók is leszünk. Csak van egy Chiefs és egy Chargers is a csoportban, és a Raidersre sem legyintenék. Pályakezdő edzőnk is van… Szóval van még itt fehér folt, amire jobb most halkan dolgozni. Maradjunk annyiban, ha bemegyünk wc-on a rájátszásba, vagy bust...Ja akkor mégis láttam 😀 Nincs ebben semmi rossz, ilyen mentalitással is kell nekimenni a szezonnakSuper Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.Tim Patrick se normális..Én nem láttam semmit, mi történt?
Zalán
Vonster
Willie Parker
Vonster