Lejárt Matt Eberflus ideje a Bears-nél!

NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Tim Patrick se normális..
Zalán
Én nem láttam semmit, mi történt?
Vonster
Super Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.
Willie Parker
Megnyugodtam. Egyből asszonyverésre, vagy DUI-ra gondoltam.
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Zalán
Vonster
Willie Parker
Ja akkor mégis láttam 😀 Nincs ebben semmi rossz, ilyen mentalitással is kell nekimenni a szezonnak
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Zalán
Vonster
Willie Parker
Mintha ez olyan nagy dolog lenne, csak offseason van, nem kell ezen fennakadni...
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 412
Zalán
Vonster
több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Zalán
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 039 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Futtatni kellett volna :/

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 849 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A védelem továbbra is remekel.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 216 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Úgy néz ki h Kubiakkal elástuk a csatabárdot | (Vic leigazolása után volt róla szó h ő felelne az O#-ért, de Elwaynek nem tetszett h régi arcokkal akarja feltölteni a stábot, amin összevesztek, ami miatt a Vikingshez ment Kubes) |

Legendás figurája a franchisenak, így én nagyon örülök h a csapat körül látni.
Általános Doktor
A legutolsó és a következő sb win coach hellosziaszevaszittegypacsiottegypuszija… Ki az a Vic ?
Zalán
A cikkek alapján egy korszakos védelmi séma atyja a vén szarházi. Kár, hogy itt csak rombolta magát és a csapatot

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 039 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Úgy néz ki h Kubiakkal elástuk a csatabárdot | (Vic leigazolása után volt róla szó h ő felelne az O#-ért, de Elwaynek nem tetszett h régi arcokkal akarja feltölteni a stábot, amin összevesztek, ami miatt a Vikingshez ment Kubes) |

Általános Doktor
A legutolsó és a következő sb win coach hellosziaszevaszittegypacsiottegypuszija… Ki az a Vic ?

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 1 654
Azt mondta denveri haverom, hogy június végén tudok venni jegyet a londoni meccsre. Addig klubtagok meg mindenki más vásárolhat az USA-ban.
#JC6
nekem londoni cimborám mondta ugyanezt
Negritis
Igen ma jött a levél: 05.31 én megújíthatóak a 2019-es Wembley bérletek, 06.09-én lehet a bérleteseknek további helyeket venni max 8 db, és 06.30 10:00 -tól indul a tömeges értékesítés
több mint 2 éve

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/05/24/letartoztattak-a-repteri-alkalmazottat-kiuto-sportolot---video/
nagir
Nem mintha lenne jelentősége, de a fenti egy vágott videó, kiváló excornerünkreceiverünk kezdett pofozkodni először, de gondolom több klikket hoz ha őt ütik meg előbb 😀

3. kört adtunk am 2017-ben érte 😀 de két éve a ligában sincs már.

több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla

index.hu/sport/amerikaifutball/2022/05/24/letartoztattak-a-repteri-alkalmazottat-kiuto-sportolot---video/

Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Az nfl.com-nál a liga 5 legkomplettebb csapatában benne vagyunk:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/pbsu3qcteeo0vfosixkl
Most complete teams heading into 2022 NFL season: Buccaneers, Chargers at the top
The Buffalo Bills added more firepower this offseason, but where do they land in Marc Ross' ranking of the most complete rosters in the NFL? Check out his top five groups entering the 2022 season.

Apró szépséghiba h a Bolts és a Chiefs is a társaság tagja...

több mint 2 éve
Azt mondta denveri haverom, hogy június végén tudok venni jegyet a londoni meccsre. Addig klubtagok meg mindenki más vásárolhat az USA-ban.
#JC6
nekem londoni cimborám mondta ugyanezt

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 7 004
több mint 2 éve
Dulcich, a szakember, annyira jó, hogy védőfelszerelés nélkül fog blokkolni élesben is… 😊

több mint 2 éve
Jó hangulat van a csapat táján, Hackett rendhagyó módon már most közös bowlingra invitálta a csapatot (OTA/TC végén szokott ilyen lenni):

A rookie minicampből az a fő hír, hogy Dulcich nagggyon jónak néz ki. | Tudom, tudom, ez csak az első edzés, ilyenkor könnyű HoF-nek kinézni, de jobb ilyeneket olvasni, mint semmit | . Aki szeretne, az itt tud képeket nézni az ifjoncokról:
 www.denverbroncos.com/photos/photos-broncos-first-year-players-get-to-work-at-2022-rookie-minicamp#fe2fa951-b7ed-4ab5-b72c-a90e87532a01

több mint 2 éve
A sorsolásunk erőssége a jelenlegi vegasi oddsok (csapatok várható győzelmének számai) alapján:

A csoportban a miénk a legkönnyebb várható sorsolás, a KC-ra egyenesen horror erősségű idény vár.

| ez a típusú előrejelzés sokkal pontosabb, mint az amelyik a tavalyi győzelmi számokból indul ki, de nyilván igazán pontosat csak kb. a szezon kétharmadánál fogunk tudni mondani |
Általános Doktor
Annyira erősek lettünk, hogy felkeményedett a csoportriválisok sorsolása. Világos mechanizmusok.. Nagy a pánik Ried dolgozószobájában.. 😋
Zalán
meg ugye mi a csoport 4.ek ellen megyünk 😊

több mint 2 éve
A sorsolásunk erőssége a jelenlegi vegasi oddsok (csapatok várható győzelmének számai) alapján:

A csoportban a miénk a legkönnyebb várható sorsolás, a KC-ra egyenesen horror erősségű idény vár.

| ez a típusú előrejelzés sokkal pontosabb, mint az amelyik a tavalyi győzelmi számokból indul ki, de nyilván igazán pontosat csak kb. a szezon kétharmadánál fogunk tudni mondani |
Általános Doktor
Annyira erősek lettünk, hogy felkeményedett a csoportriválisok sorsolása. Világos mechanizmusok.. Nagy a pánik Ried dolgozószobájában.. 😋

több mint 2 éve

Szerkesztette: Általános Doktor

több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
A bírósági döntés szerint Jeudy nem birtokolt fegyvert, nem történt fizikai kontakt, és az áldozat az azonnali felmentését kérvényezte kapcsolattartási kötelezettség nélkül. Állítása szerint nem érezte magát fenyegetve az eset során, ahogy kapcsolatuk során sem, tehát Jeudy 1500 dollarral megúszta az esetet.

A liga elvileg nem tilthatja el a szabályzat szerint, mivel a döntés szerint nem történt erőszak.
Cruyffista
Na majd ha hazaer, beleszarik az asszony hazaba, aztan el is van rendezve az ugy.
Stez
Ahogyan azt illik.
több mint 2 éve
Stez SMU Mustangs 43 311 — Whoops, looks like something went wrong.
A bírósági döntés szerint Jeudy nem birtokolt fegyvert, nem történt fizikai kontakt, és az áldozat az azonnali felmentését kérvényezte kapcsolattartási kötelezettség nélkül. Állítása szerint nem érezte magát fenyegetve az eset során, ahogy kapcsolatuk során sem, tehát Jeudy 1500 dollarral megúszta az esetet.

A liga elvileg nem tilthatja el a szabályzat szerint, mivel a döntés szerint nem történt erőszak.
Cruyffista
Na majd ha hazaer, beleszarik az asszony agyaba, aztan el is van rendezve az ugy. #amberhearding

Szerkesztette: Stez