NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
Denver Broncos
Megnyugodtam. Egyből asszonyverésre, vagy DUI-ra gondoltam.Super Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.Tim Patrick se normális..Én nem láttam semmit, mi történt?
Zalán
Vonster
Willie Parker
Ja akkor mégis láttam 😀 Nincs ebben semmi rossz, ilyen mentalitással is kell nekimenni a szezonnakSuper Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.Tim Patrick se normális..Én nem láttam semmit, mi történt?
Zalán
Vonster
Willie Parker
Mintha ez olyan nagy dolog lenne, csak offseason van, nem kell ezen fennakadni...Super Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.Tim Patrick se normális..Én nem láttam semmit, mi történt?
Zalán
Vonster
Willie Parker
Super Bowl or bust nyilatkozatot tett a szezonotok kapcsán.Tim Patrick se normális..Én nem láttam semmit, mi történt?
Zalán
Vonster
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
First play of practice: Pat Surtain INT off Russell Wilson and took it to the house.
— Zac Stevens (@ZacStevensDNVR) May 31, 2022
Defense went wild.
The DA in Arapahoe County has moved to dismiss all charges against Jerry Jeudy in advance of his scheduled hearing today. “After reviewing the evidence, I always believed that no crime had been committed and all charges would be dismissed,” said his attorney Harvey Steinberg.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) May 31, 2022
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
A cikkek alapján egy korszakos védelmi séma atyja a vén szarházi. Kár, hogy itt csak rombolta magát és a csapatotÚgy néz ki h Kubiakkal elástuk a csatabárdot | (Vic leigazolása után volt róla szó h ő felelne az O#-ért, de Elwaynek nem tetszett h régi arcokkal akarja feltölteni a stábot, amin összevesztek, ami miatt a Vikingshez ment Kubes) |A legutolsó és a következő sb win coach hellosziaszevaszittegypacsiottegypuszija… Ki az a Vic ?
Coach Hackett 🤝 Coach Kubiak pic.twitter.com/gFcBIO5moE
— Denver Broncos (@Broncos) May 26, 2022
Legendás figurája a franchisenak, így én nagyon örülök h a csapat körül látni.
Általános Doktor
Zalán
Úgy néz ki h Kubiakkal elástuk a csatabárdot | (Vic leigazolása után volt róla szó h ő felelne az O#-ért, de Elwaynek nem tetszett h régi arcokkal akarja feltölteni a stábot, amin összevesztek, ami miatt a Vikingshez ment Kubes) |A legutolsó és a következő sb win coach hellosziaszevaszittegypacsiottegypuszija… Ki az a Vic ?
Általános Doktor
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
Igen ma jött a levél: 05.31 én megújíthatóak a 2019-es Wembley bérletek, 06.09-én lehet a bérleteseknek további helyeket venni max 8 db, és 06.30 10:00 -tól indul a tömeges értékesítésAzt mondta denveri haverom, hogy június végén tudok venni jegyet a londoni meccsre. Addig klubtagok meg mindenki más vásárolhat az USA-ban.nekem londoni cimborám mondta ugyanezt
#JC6
Negritis
Nem mintha lenne jelentősége, de a fenti egy vágott videó, kiváló exI mean what caused the worker to hit him in the first place? Whats the story before the camera started rolling????
— 🌻T.Jay (@_Tam_I_Am) May 22, 2022
index.hu/sport/amerikaifutball/2022/05/24/letartoztattak-a-repteri-alkalmazottat-kiuto-sportolot---video/
nagir
Black customer fights Arab United airlines worker at airport video pic.twitter.com/HcGvT0WFQV
— Muhammad A Anwar 🇵🇰 (@adeelanwar1213) May 23, 2022
3. kört adtunk am 2017-ben érte 😀 de két éve a ligában sincs már.
I mean what caused the worker to hit him in the first place? Whats the story before the camera started rolling????
— 🌻T.Jay (@_Tam_I_Am) May 22, 2022
index.hu/sport/amerikaifutball/2022/05/24/letartoztattak-a-repteri-alkalmazottat-kiuto-sportolot---video/
Szerkesztette: nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
Apró szépséghiba h a Bolts és a Chiefs is a társaság tagja...
Azt mondta denveri haverom, hogy június végén tudok venni jegyet a londoni meccsre. Addig klubtagok meg mindenki más vásárolhat az USA-ban.nekem londoni cimborám mondta ugyanezt
#JC6
Szerkesztette: Negritis, a vajda
So there’s coach Hackett standing midway down the gutter, hat on backwards, hanging with the guys. Can’t see coach Belichick, or any head coach for that matter, doing this. But why not? #9sports https://t.co/gvezwjUixS
— Mike Klis (@mikeklis) May 19, 2022
A rookie minicampből az a fő hír, hogy Dulcich nagggyon jónak néz ki. | Tudom, tudom, ez csak az első edzés, ilyenkor könnyű HoF-nek kinézni, de jobb ilyeneket olvasni, mint semmit | . Aki szeretne, az itt tud képeket nézni az ifjoncokról:
www.denverbroncos.com/photos/photos-broncos-first-year-players-get-to-work-at-2022-rookie-minicamp#fe2fa951-b7ed-4ab5-b72c-a90e87532a01
meg ugye mi a csoport 4.ek ellen megyünk 😊A sorsolásunk erőssége a jelenlegi vegasi oddsok (csapatok várható győzelmének számai) alapján:Annyira erősek lettünk, hogy felkeményedett a csoportriválisok sorsolása. Világos mechanizmusok.. Nagy a pánik Ried dolgozószobájában.. 😋
A csoportban a miénk a legkönnyebb várható sorsolás, a KC-ra egyenesen horror erősségű idény vár.
| ez a típusú előrejelzés sokkal pontosabb, mint az amelyik a tavalyi győzelmi számokból indul ki, de nyilván igazán pontosat csak kb. a szezon kétharmadánál fogunk tudni mondani |
Általános Doktor
Zalán
A sorsolásunk erőssége a jelenlegi vegasi oddsok (csapatok várható győzelmének számai) alapján:Annyira erősek lettünk, hogy felkeményedett a csoportriválisok sorsolása. Világos mechanizmusok.. Nagy a pánik Ried dolgozószobájában.. 😋
A csoportban a miénk a legkönnyebb várható sorsolás, a KC-ra egyenesen horror erősségű idény vár.
| ez a típusú előrejelzés sokkal pontosabb, mint az amelyik a tavalyi győzelmi számokból indul ki, de nyilván igazán pontosat csak kb. a szezon kétharmadánál fogunk tudni mondani |
Általános Doktor
Szerkesztette: Általános Doktor
Ahogyan azt illik.A bírósági döntés szerint Jeudy nem birtokolt fegyvert, nem történt fizikai kontakt, és az áldozat az azonnali felmentését kérvényezte kapcsolattartási kötelezettség nélkül. Állítása szerint nem érezte magát fenyegetve az eset során, ahogy kapcsolatuk során sem, tehát Jeudy 1500 dollarral megúszta az esetet.Na majd ha hazaer, beleszarik az asszony hazaba, aztan el is van rendezve az ugy.
A liga elvileg nem tilthatja el a szabályzat szerint, mivel a döntés szerint nem történt erőszak.
Cruyffista
Stez
A bírósági döntés szerint Jeudy nem birtokolt fegyvert, nem történt fizikai kontakt, és az áldozat az azonnali felmentését kérvényezte kapcsolattartási kötelezettség nélkül. Állítása szerint nem érezte magát fenyegetve az eset során, ahogy kapcsolatuk során sem, tehát Jeudy 1500 dollarral megúszta az esetet.Na majd ha hazaer, beleszarik az asszony agyaba, aztan el is van rendezve az ugy. #amberhearding
A liga elvileg nem tilthatja el a szabályzat szerint, mivel a döntés szerint nem történt erőszak.
Cruyffista
Szerkesztette: Stez