NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
26
8
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 735
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
A bírósági döntés szerint Jeudy nem birtokolt fegyvert, nem történt fizikai kontakt, és az áldozat az azonnali felmentését kérvényezte kapcsolattartási kötelezettség nélkül. Állítása szerint nem érezte magát fenyegetve az eset során, ahogy kapcsolatuk során sem, tehát Jeudy 1500 dollarral megúszta az esetet. A liga elvileg nem tilthatja el a szabályzat szerint, mivel a döntés szerint nem történt erőszak.
Szerkesztette: Cruyffista
több mint 2 éve
Az a baj, hogy 2 éve van itt, sok konfliktusról tudunk onnan, hogy a meccs után a szociális médiában panaszkodik az aktuális QB-jára vagy aki épp aktuális, kivéve az ő dropjai, azokról úgy tűnik nem kellett az egész világnak tudnia az ő tollából.Ami azt illeti, Jeudy-nak se volt könnyű gyerekkora. Meghalt a huga, illetve az apja nagyon kicsi korában hagyta el a családot, emellett elég problémás környéken nőtt fel ahonnan nem sokan tudnak maguknak normális életet építeni. Ettől még kezelhetné felnőtt módjára a konfliktusokat friss apaként, mentségére szóljon most múlt 22, még nagyon gyerek. Remélhetőleg tényleg csak ennyi történt amit írnak a jelentésben, és akkor megússza egy konfliktuskezelesi tanfolyammal.Igen, szerencsére a hírek szerint nem volt semmiféle tettlegesség, a rendőrök kiérkezésekor sem állt ellen, végig együttműködő volt, így azt is kinézem h el se tiltják.
Cruyffista
Nyilván nem jó olyat olvasni h letartóztatnak vkit, de azért az megnyugtató h nem egy asszonyverő van a csapatban.
Általános Doktor
45 ember között mindig lesznek konfliktusok, Jeudy ezeket külső szemlélő számára nem kezeli jól. Most volt egy családon belüli konfliktus, maradjunk annyiban ezt se kezelte jól.
Ha szezon közben valami probléma felmerül, akkor Jeudy lesz a(z egyik) gyenge pont akin keresztül az eszkalálódhat.
Számomra egy antipatikus ember, akinek a tehetsége a pályán még nem nagyon mutatkozott meg, mindegy ki hibájából. Wilson meghozhatná az áttörést, bár szerintem pont Jeudy mellé nem Wilson az ideális QB vagy Wilson mellé nem Jeudy az ideális WR, aztán lehet hogy csak legenda hogy Jeudyt ütem passzokkal kéne keresni vagy hogy Wilson nem tud ütempasszokat dobni vagy csak szimplán 70%os hatékonysággal is verhetetlen az összjáték, kiderül mert Jeudyról pillanatok alatt hoznak egy szakvéleményt hogy bipoláris és nem tehet semmiről, sőt ő az áldozat, a ligától max jelképes szankciót kap ott lesz a pályán Wilsonnal, csak nagyon ideje lenne már hogy az instája és a tweetjei helyett az elkapásai beszéljenek, mert az eddig naggyon kevés. Igazából ha kitörölnénk őt a tavalyi szezonból, észre sem vennénk a változást...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Azért mert nem verte félholtra az egy hónapja gyermekét világra hozó nőjét, egy friss édesanyát, elzárni az iratait és ellehetetleníteni, hogy távozhasson az egyébként szuverén személyiség a helyszínről. Mondjuk mert épp fenyegetve érezte magát. A szememben agresszió. Lehet itthon megállna egy személyi szabadság megsértése erre. Alapvetően nem így képzelem el a kapcsolatomat egy hónappal a gyermekáldás után. Azt hiszem, mindenem a nőm lenne, aki ezt az új életet világra hozta. Nyilván el tudom képzelni, hogy a nő is épp elég kretén volt az ügyben. És Judy is egy faszkalap volt. Nahh, ez a csalódás tárgya. Azt hittem ez a srác értelmesebb, és intelligensebb. Láttunk errefelé már olyat.ha tényleg csak bezárta a csaj cuccait a kocsiba akkor miért lesz aggresszív?Nem az érdekel, hogy csak vétség, és hogy csak hány meccsre tiltják el. Az érdekel és az a csalódás, hogy egy agresszív fasz, aki nem tud kulturáltan konfliktust kezelni. Az a csalódàs, hogy nem jófiú, mint mondjuk DT. Pedig neki nehéz gyermekkora volt. A csalódásom az intelligenciahiánynak szól, és most inkább azt mondom, cseréltük volna el őt Fant helyett… Semmit nem mutatott az első két évéből, közben bízunk benne ma is, erre ez..Főleg h most született a gyereke...Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
ulpianus
Zalán
De legalább csak vétség, ahogy olvasom ebbe a kategóriába kb az tartozik ha veszekedés közben meglököd/földhöz baszod a mobilját. Reméljük h tényleg "csak" ennyi, ezt pár meccs eltiltással megúszná...
Általános Doktor
Zalán
Negritis
Szerkesztette: Zalán
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Egyetértek. Nyilván gazos így is a szitu eléggé, és remelem dolgozni fog ezen, hogy többet ne forduljon elő, pláne ne menjen meg messzebb.Ami azt illeti, Jeudy-nak se volt könnyű gyerekkora. Meghalt a huga, illetve az apja nagyon kicsi korában hagyta el a családot, emellett elég problémás környéken nőtt fel ahonnan nem sokan tudnak maguknak normális életet építeni. Ettől még kezelhetné felnőtt módjára a konfliktusokat friss apaként, mentségére szóljon most múlt 22, még nagyon gyerek. Remélhetőleg tényleg csak ennyi történt amit írnak a jelentésben, és akkor megússza egy konfliktuskezelesi tanfolyammal.Igen, szerencsére a hírek szerint nem volt semmiféle tettlegesség, a rendőrök kiérkezésekor sem állt ellen, végig együttműködő volt, így azt is kinézem h el se tiltják.
Cruyffista
Nyilván nem jó olyat olvasni h letartóztatnak vkit, de azért az megnyugtató h nem egy asszonyverő van a csapatban.
Általános Doktor
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Ami azt illeti, Jeudy-nak se volt könnyű gyerekkora. Meghalt a huga, illetve az apja nagyon kicsi korában hagyta el a családot, emellett elég problémás környéken nőtt fel ahonnan nem sokan tudnak maguknak normális életet építeni. Ettől még kezelhetné felnőtt módjára a konfliktusokat friss apaként, mentségére szóljon most múlt 22, még nagyon gyerek. Remélhetőleg tényleg csak ennyi történt amit írnak a jelentésben, és akkor megússza egy konfliktuskezelesi tanfolyammal.Igen, szerencsére a hírek szerint nem volt semmiféle tettlegesség, a rendőrök kiérkezésekor sem állt ellen, végig együttműködő volt, így azt is kinézem h el se tiltják.
Cruyffista
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Ami azt illeti, Jeudy-nak se volt könnyű gyerekkora. Meghalt a huga, illetve az apja nagyon kicsi korában hagyta el a családot, emellett elég problémás környéken nőtt fel ahonnan nem sokan tudnak maguknak normális életet építeni. Ettől még kezelhetné felnőtt módjára a konfliktusokat friss apaként, mentségére szóljon most múlt 22, még nagyon gyerek. Remélhetőleg tényleg csak ennyi történt amit írnak a jelentésben, és akkor megússza egy konfliktuskezelesi tanfolyammal.legalább nem szart a kanapéra
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Ami azt illeti, Jeudy-nak se volt könnyű gyerekkora. Meghalt a huga, illetve az apja nagyon kicsi korában hagyta el a családot, emellett elég problémás környéken nőtt fel ahonnan nem sokan tudnak maguknak normális életet építeni. Ettől még kezelhetné felnőtt módjára a konfliktusokat friss apaként, mentségére szóljon most múlt 22, még nagyon gyerek. Remélhetőleg tényleg csak ennyi történt amit írnak a jelentésben, és akkor megússza egy konfliktuskezelesi tanfolyammal.
több mint 2 éve
ha tényleg csak bezárta a csaj cuccait a kocsiba akkor miért lesz aggresszív?Nem az érdekel, hogy csak vétség, és hogy csak hány meccsre tiltják el. Az érdekel és az a csalódás, hogy egy agresszív fasz, aki nem tud kulturáltan konfliktust kezelni. Az a csalódàs, hogy nem jófiú, mint mondjuk DT. Pedig neki nehéz gyermekkora volt. A csalódásom az intelligenciahiánynak szól, és most inkább azt mondom, cseréltük volna el őt Fant helyett… Semmit nem mutatott az első két évéből, közben bízunk benne ma is, erre ez..Főleg h most született a gyereke...Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
ulpianus
Zalán
De legalább csak vétség, ahogy olvasom ebbe a kategóriába kb az tartozik ha veszekedés közben meglököd/földhöz baszod a mobilját. Reméljük h tényleg "csak" ennyi, ezt pár meccs eltiltással megúszná...
Általános Doktor
Zalán
több mint 2 éve
Nem az érdekel, hogy csak vétség, és hogy csak hány meccsre tiltják el. Az érdekel és az a csalódás, hogy egy agresszív fasz, aki nem tud kulturáltan konfliktust kezelni. Az a csalódàs, hogy nem jófiú, mint mondjuk DT. Pedig neki nehéz gyermekkora volt. A csalódásom az intelligenciahiánynak szól, és most inkább azt mondom, cseréltük volna el őt Fant helyett… Semmit nem mutatott az első két évéből, közben bízunk benne ma is, erre ez..Főleg h most született a gyereke...Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
ulpianus
Zalán
Általános Doktor
több mint 2 éve
kontra:Ahogy Kisvarga főhadnagy válaszolta a törzs egy hetes bezárkózó, terepasztalon makettekkel folyó harcászata közben, cigiszünetben feltett kérdésre, miszerint, Főnök, hogy állunk?
- búlvármeccsel kezdünk
- rengeteg primetime meccs, folyamatosan virrasztani kell
- karácsonyi meccs idegenben a legerősebb sorsolással bíró rams ellen, akiknek simán lehet, hogy (szintén?) playoffról döntő meccs lesz
pro:
- londoni meccs után bye
- zárómeccs chargers ellen hazai pályán
- legnehezebb meccsek mind a végén, viszonylag sokáig ott lehetünk az élbolyban
A bye weekig ki lehet kapni a Chargers ellen idegenben, akiknek papíron a liga talán legerősebb csapatának kéne lennie, illetve a Raiders-49ers duóból egy ellen. Tehát 6-2-vel kéne fordulni. Utána Titans-Raidersből 1, plusz Panthers, 8-3.
Utána van 6 bivaly meccs, amiből valahogy ki kéne préselni 2-3 W-t. Chiefst egyszer el kéne kapni most már, otthon Chargerst utolsó fordulóban mindenképp, plusz talán a Cardinals is verhető otthon. A többi papíron bukó. Tehát olyan 10-11 W-t várok.
Cruyffista
- Vannak veszteségeink, de papíron még sosem vesztettünk.
Illetve javaslom Illovszy Rudi bácsi idény előtt elhangzott mondatát, amikor meglátta a táblán a listát, amit a csapat vezetői írtak fel, melyik meccsen hány pont a cél aznőszi idényben. A nulla pontokat mind átjavítva:
- Vereséget nem tervezünk.
Tehát ez az idény most nézve legrosszabb esetben is
15-2-0
☝️
Szerkesztette: Zalán
több mint 2 éve
Gerichill
526
Akkor első meccs rögtön egy Russel Wilson bosszúmeccs, ahogy Höri mondaná.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
kontra:- búlvármeccsel kezdünk
- rengeteg primetime meccs, folyamatosan virrasztani kell
- karácsonyi meccs idegenben a legerősebb sorsolással bíró rams ellen, akiknek simán lehet, hogy (szintén?) playoffról döntő meccs lesz
pro:
- londoni meccs után bye
- zárómeccs chargers ellen hazai pályán
- legnehezebb meccsek mind a végén, viszonylag sokáig ott lehetünk az élbolyban
A bye weekig ki lehet kapni a Chargers ellen idegenben, akiknek papíron a liga talán legerősebb csapatának kéne lennie, illetve a Raiders-49ers duóból egy ellen. Tehát 6-2-vel kéne fordulni. Utána Titans-Raidersből 1, plusz Panthers, 8-3.
Utána van 6 bivaly meccs, amiből valahogy ki kéne préselni 2-3 W-t. Chiefst egyszer el kéne kapni most már, otthon Chargerst utolsó fordulóban mindenképp, plusz talán a Cardinals is verhető otthon. A többi papíron bukó. Tehát olyan 10-11 W-t várok.
több mint 2 éve
Hogy ne csak a Judge Jeudy menjen itt, íme az idei menetrend.There’s a new S̶h̶e̶r̶i̶f̶f̶ intern in town. 🤠 pic.twitter.com/dFR5JC9r3C
— Denver Broncos (@Broncos) May 13, 2022
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
Elvileg jelentés szerint az a sztori, hogy Jeudy-nak féltékenységből eldugta az egyik telefonját barátnője, ezért kiment a házból és bezárta a barátnője holmijait (pénztárca, tápszer) a kocsijába, ő pedig segítséget hívott, mert nem nyitotta ki.Viszont Hackett "sajnálatos incidensről" beszél. Meglátjuk mi az igazság. Mindenesetre a jelentés szerint Jeudy-nak nem volt fizikai kontaktja senkivel.
több mint 2 éve
És Lamb volt az abból a classból akinek ilyen problémái voltak a redflagek...Lassan alap leszbaz NFL-ben, hogy az osszes Bamas elkapo kiraly, de elvezheted a gyumolcset egy-ket evig, mert aztan megorulnek. 😀Főleg h most született a gyereke...Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
ulpianus
Zalán
Általános Doktor
Stez
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Lassan alap leszbaz NFL-ben, hogy az osszes Bamas elkapo kiraly, de elvezheted a gyumolcset egy-ket evig, mert aztan megorulnek. 😀Főleg h most született a gyereke...Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
ulpianus
Zalán
Általános Doktor
több mint 2 éve
Főleg h most született a gyereke...Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
ulpianus
Zalán
több mint 2 éve
Colorado doesn't have specific statues for domestic violence, but the state has domestic violence enhancements to the statutes that already exist.
Usually this means he may have damaged property during an argument or something and the other person could have been injured when it happened, but don't have the specifics right now...
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Csodás hír. Jeudy bazmeg… Jól néz ki az a wr class.. Nagyot csalódtam… Sokkal többet néztem ki belőle.. Nem jött be..Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
ulpianus
több mint 2 éve
Családon belüli erőszak, de ha jól értem "csak" vétség fokozat, szal a helyzet nem jó, de nem tragikus.
több mint 2 éve
Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.Ne mar! Ot vartam a legjobban a szezonban a Broncosbol, hogy vegre kap egy QBt.
Beki
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jeudy-t letartoztattak ma, h miert arrol nincs meg info.
több mint 2 éve
Cruyffista
3 357
twitter.com/NFL/status/1524478329436389377?t=dVZTQlZrwPzj0dSnIfZEGg&s=19