NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ahhoz mit szóltok, hogy Wilson nem játszott az előszezonban?
Gerichill
Stafford se játszott, mégis összejött a gyűrű. Ez az új iskola, miszerint kezdő ne sérüljön meg a preseasonben.

Én alapvetően egyet tudok érteni vele. Mégis mivel lenne összeszokottabb a csapat, ha 2-6 támadásnyit bohóckodik Wilson? Sztem semmit, cserébe benne van a sérülés.

Remélhetően a Geno vezette Seahawks nem lesz megugorhatatlan akadály az összeszokáshoz...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Ahhoz mit szóltok, hogy Wilson nem játszott az előszezonban?
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Malik Reed is esélyes trade-re. Bár sokat adni érte nem fognak, mert sanszosan ő sem fér oda az 53-ra. BB-bébik kiszorítják, ès még ott van az olcsóbb Cooper-ügynök is. Von be sem férne már.. 😋 (Nem a faszt.)
Már várom az 53-at.
Nyakunkon a bajnokság.

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
A vikings meccs 10 perces hosszú összefoglalója:
 www.youtube.com/watch?v=j_NvpThS-ew

A keretzáráshoz én annyit tennék hozzá h legalább egy, de inkább két (kimenő) tradet várok (iOL (Glasgow?) + WR (Hinton?), esetleg P).

A WR, a TE bubble a legérdekesebb, ezeken a posztokon több jó TC-t futó játékos is kivágásra kerülhet (én Brandon Jonhsonnak és Jalen Virgilnek szurkolok, Washington már fixen keretben van). A CB még ilyen szoros, de itt azért nem villogtak a srácok. Nyitott az RT poszt is, ami sokáig Calvin Andersonnak állt, de most én nem rá tennék.

Érdekes lehet az iDL is, itt is érzésre több játékosunk van, mint helyünk (Matt Henningsen és McTelvin Agim komoly hajrát nyomott, így akár itt is látok esélyt tradere).

A QB2 is nyitott még, de ide Klis érdekesen megjegyezte a meccs után h szerint a QB2 nincs a rosteren jelenleg...

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Valaki megnézte a meccset? Összefoglaló alapján sok minden nem derült ki, de ahogy látom végre volt futójátékunk és a pass rush is nagyot ment, különösen Bonitto a vége felé, de ha valaki nézte annak érdekelne a véleménye.
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Csóri Lock.. Előbb Teddy, most meg Geno (az Oláh családból 🙈) győzi le a Tc-n. Elmarad a Wilson-Lock idénynyitó pamflet..
Hamarosan 53-ba vagyunk. Pang a fórum, nem tudni, kinek ki a kedvence épp, mely udfa-ért szurkol.. Én Jalen Virgilt a rengeteg wr ellenére az aktívba’ szeretném látni..

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044
Nem értem miért nem lehet áldozni a posztra és inkább lelkes amatőrökkel próbálkozik az FO. Ha Smith jönni akar akkor le kell húzni a Medvéket és minőség lenne a pálya közepén végre.
FLZOLI
Smith marad Chicagoban
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Nem értem miért nem lehet áldozni a posztra és inkább lelkes amatőrökkel próbálkozik az FO. Ha Smith jönni akar akkor le kell húzni a Medvéket és minőség lenne a pálya közepén végre.

több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 645 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Schobert(et) Norbit elengedtük

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hát, nem mi fogjuk az update csávó mezét visszavonultatni. Megvan, kinn ment el a Bills meccs… Agyő Schobert !! Vajon mi a faszért nem hozzuk AJ-t ? Nem mintha ő üstökös, de legalább ..

több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
 www.denverbroncos.com/news/broncos-notebook-hc-nathaniel-hackett-wants-more-physicality-better-execution-as
"We come out here and we've had some great practices," Hackett said. "I would have never guessed that that would've happened for either side of the ball or anything.
Megnyugodtam, "We've had a great week of practice"...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
esanders10 Denver Broncos 543
Azért azt is nézzétek meg hogy nálunk kik tolták, és a Billsnél. Még a szokásosnál is kevésbé releváns ez a meccs, a regular seasonre nézve.
több mint 2 éve
Huh... jó nagy verést kaptunk
jobbágy#JC6
Konkrétan nincs futás D. És úgy nagyon D sem.. Ha nem lesz Wilsonnál a labda, akkor oly mindegy, mennyi cédulát adtunk, s milyen klassz fegyverei vannak.. Előszezon meccs, tudjuk jól.. Nadeee… Akkor is.. A Bills meg simán top2 csapat, és nem tudom ki lenne a másik.. Nem úgy van az, hogy szexy sok pénzed van, és akkor holnaptól sexy csapat vagy. Lesz még pár éles kanyar..

több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 7 000
Huh... jó nagy verést kaptunk
több mint 2 éve
- JC6 Denver Broncos 7 000
Megvan a repjegy is, és ha minden jól megy, addigra megjön az új póló és a melegítő felső is 😜
több mint 2 éve
Ezekre a kisgyerekekre vagyok ma kíváncsi…

youtu.be/0WoOGeEFoFs

youtu.be/PBZjWlgsD6g

több mint 2 éve
 youtu.be/_xxKcndfFoI
Kicsit felpimpelte Walton bácsi az öltözőszobát… Már kezd látszani, hogy luxury csapat lettünk.. Remélem Losziba nem költözünk, de megnyugtató, hogy itt Várkonyi Andrea is benne lenne akár egy vip gang bang partyban.. 🙈🙈
Zalán
És ezt lehet? 🙃
FLZOLI
Minden Broncosnak is joga van jól lenni. 😉

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
 youtu.be/_xxKcndfFoI
Kicsit felpimpelte Walton bácsi az öltözőszobát… Már kezd látszani, hogy luxury csapat lettünk.. Remélem Losziba nem költözünk, de megnyugtató, hogy itt Várkonyi Andrea is benne lenne akár egy vip gang bang partyban.. 🙈🙈
Zalán
És ezt lehet? 🙃
FLZOLI
A témában a kedvenc kompozícióm anno a Tescóban mászkálva, ha ennyi off elfér:

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 youtu.be/_xxKcndfFoI
Zalán
És ezt lehet? 🙃

több mint 2 éve
 youtu.be/_xxKcndfFoI

több mint 2 éve
Guard, Ben Braden
Safety, Jamar Johnson
Running Back, Max Borghi
WR/KR, Kaden Davis
Tight End, Rodney Williams
Wide Receiver, Travis Fulgham
lapát, szerelést lead.
Szimpi, hogy Hack-nek nincsenek saját emberei… Borghin elverték a Dallas ellen nem létező futójátékot. Most már jó lesz a futás is. JJ-n meglepődtem.. Egy 2021-es Paton pick kuka… Remek
Zalán
Borghit azután igazoltuk le h Gordon és Crockett is megsérült, kellett a campbody, de mivel Gordon újra edzésbe állt, így már nem kell.

Jamar Johnson 5. körös volt, ott azért már lutri h ki válik be (az ugyanabban az évben, ugyanabban a körben választott másik saftey, Caden Sterns pl.: bevállni látszik).

Más:
Gregory és Billy Turner (OT/OG) is edzésbe állt, mindkettő készen állna az első meccsre.

több mint 2 éve
Guard, Ben Braden
Safety, Jamar Johnson
Running Back, Max Borghi
WR/KR, Kaden Davis
Tight End, Rodney Williams
Wide Receiver, Travis Fulgham
lapát, szerelést lead.
Szimpi, hogy Hack-nek nincsenek saját emberei… Borghin elverték a Dallas ellen nem létező futójátékot. Most már jó lesz a futás is. JJ-n meglepődtem.. Egy 2021-es Paton pick kuka… Remek

több mint 2 éve
Mutinak csak összejött az a térdműtét.. 3-4 hét. Beírom, hogy lejjebb pörögjön ennek az update lófaszjóskának a fotója. 🥺

több mint 2 éve
Gerichill Denver Broncos 526
Egy pár éve igazi stabil ponthozó volt fantasy fociban. 😃
több mint 2 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Joe Schobert érkezik, szerintem fullos igazolás (A.J-nél jobb lehet)
noflyzone
Azt mondod, hogy update lesz?