Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
a hagyomány tisztelet fontos része a franchisenakA hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Black_Adder
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be).nebassz, húztunk egy TE-et, aki IR-en kezd?
Általános Doktor
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
A hírek szerint Ojemudia és Dulcich short term IR-re kerül még ma (4 hét), Tomlinson és Purcell pedig visszatér (vagy a rosterre v a PS-be). Az insiderek szerint várható CB, valamint nem lepődnének meg, ha WR érkezne (akár a PS-be).
Várható még külsős QB is a PS-be, de Johnsont is oda szánják.
Once there was only dark.
If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Csak, hogy meglegyen egyben is, a végső 53-as keretünk:www.milehighreport.com/2022/8/30/23329334/broncos-53-man-roster
több mint 2 éve
Seth Williams sem tudta beverekedni magát az klubba, Brandon Johnson is cut, igaz ő sérült. a sok wr tehetségből már csak Jalen Virgil maradt..
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Muti is lapát. Így Glasgow és Risner maradni fognak szinte biztosan.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Kendall Hinton is megy.. 😔 Persze őt lehet visszahozzuk ps-be. Josh Johnson sem a Broncos kispadról nézi majd a Wilson parádét.. eddig szinte minden úgy van, ahogy az mhr megírta.Kár, jó lett volna rutin a padon. Jól mozgott a meccseken és minden csapat zuhanyzójában volt már...
Zalán
több mint 2 éve
Nagyon karcsú lesz a DE depth, főleg a két ropival a kezdőben...Az tény, hogy ma sokkal jobb állapotban van Gordon és sokkal nagyobb benne a várható haszon. Most már fátylat rá.. 💁
FLZOLI
több mint 2 éve
Nagyon karcsú lesz a DE depth, főleg a két ropival a kezdőben...
több mint 2 éve
Kendall Hinton is megy.. 😔 Persze őt lehet visszahozzuk ps-be. Josh Johnson sem a Broncos kispadról nézi majd a Wilson parádét.. eddig szinte minden úgy van, ahogy az mhr megírta.
több mint 2 éve
Lehet miután random kiraktuk eltőrt nála valami. A Javonte pick egyenlőre igazolja magát, dehogy Gordon mért maradt azt nem értem...Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
Általános Doktor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Ő csak Denverben tud ezer yard fölött futni… 😋 Itt újra paripa lenne.. NyugiLindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
Általános Doktor
több mint 2 éve
MTA megy.. Reedért kapunk is valamit a Steelerstől. Jó helyre kerül, szerintem nem fog elveszni.. Fogyunk. 😊
több mint 2 éve
Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋Elismervén mindent amit abban a két szezonban nekünk lehozott, de azóta ez már a 4. csapat, aki azt mondja h nem tart igényt a szolgálataira...
Zalán
több mint 2 éve
Lindsay szabad. Kabalafigurának hozhatnánk.. 😋
több mint 2 éve
előző preseason meccsen is azt mondták a kommentátorok hogy ez egy potenciális pénzcsökkentő move a csapatnak, amit valszeg kihasználnakKözben kivágtuk Sam Martint, mert nem ment bele egy fizetéscsökkentébe, szóval szerintem idén nem fogunk puntolni. 😃Hat én nagy különbséget nem láttam közte és Waitman között az előszezonban. Sőt, én igazából az elmúlt években sem estem hanyatt Martin teljesítményétől, ugyh nekem nincs bajom ezzel a move-al.
Gerichill
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Ismerkedjünk az új rendszerrel, kíváncsi vagyok, hogy fognak kinézni a dolgok ha a kezdők játszanak végre 😀www.youtube.com/watch?v=4lrIYCl0Zus
több mint 2 éve
Közben kivágtuk Sam Martint, mert nem ment bele egy fizetéscsökkentébe, szóval szerintem idén nem fogunk puntolni. 😃Hat én nagy különbséget nem láttam közte és Waitman között az előszezonban. Sőt, én igazából az elmúlt években sem estem hanyatt Martin teljesítményétől, ugyh nekem nincs bajom ezzel a move-al.
Gerichill
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Gerichill
526
Közben kivágtuk Sam Martint, mert nem ment bele egy fizetéscsökkentébe, szóval szerintem idén nem fogunk puntolni. 😃
több mint 2 éve
Ha játszott volna és nem sérül meg, az jobb lett volna. Ha játszott volna és megsérül, az sokkal rosszabb.Konkrétan Wilsonnak szerintem nem fog hiányozni az a 2-3 drive amit játszott volna. Más végigpihentetett kezdőnek talán igen vagy legalábbis jobban.
Ami számomra fontos, hogy most más kontextusban beszéljek AJ-ről, hogy ha van egy AJ-nk rosteren, ne az 5. meccsen találjuk őt meg, hogy jaaa, van aki jól is tud játszani a poszton.
Én úgy érzem egy-két posztot leszámítva nagyon tiszta képpel kezdtük a TC-t, hogy kik a kezdők, azon az egy-két poszton, meg ahol valódi verseny volt, ott pályára is léptek PS-ben is. Hogy jól gondoltuk-e, hogy kik kezdők, kik nem, az majd kiderül.
A Bills elleni kiábrándító volt PS meccsnek is. Szerintem jelenleg nem egy szinten nem vagyunk velük, hanem a közelükben sem, és akkor ez a KC-val is hasonló különbség nem a mi javunkra.
E közül a 3 csapat közül mi lehetünk azok, akik egyelőre legmesszebb vannak attól amit tudunk, tekintettel az új edzőre új QB-ra új sémára új öltözőre új mindenre. Decemberre felzárkózhatunk. Igazából a kérdés leginkább az, hogy decemberre felzárkózunk-e vagy rá megy ez az év a transitionre. Ilyen szempontból kedvező a soroslás, mert azok a meccsek amik a kiemelést döntik el, a szezon végén vannak, hátrányba kerülhetünk az elején is, az elsőre ránézésre könnyebbnek igérkező meccseken, de szeptemberben botlani egyet-kettőt, hosszú távon kevésbé aggasztó, mint hozni a kötelezőket, de decemberben a ki-ki meccseken esélytelennek maradni.
Szerintem 12ben jóval erősebb csapat volt Peyton körül, mint most Wilson körül és ez nem is az a csapat, ami Osweilerrel verné Brady-t és hozna egy 5-2-t.
ahhoz lehet elég jó, hogy Wilsonnak megteremtse az esélyt, hogy megnyerje a meccseket, de annyira QB (+HC) függő a teljesítmény, amennyire lehet. Ha Wilson jó lesz, a többieken sem fog múlni nem lesz olyan hogy Wilson hiába jó egyedül kevés, ellenben ha neki nem megy, egy Alex Smith-i game management nem lesz elég a PO csapatok ellen. Ilyen érzésekkel mérsékelten hoz lázba a keretszűkítés.
Nincsenek olyan kedvencek, vagy olyan csiszolatlan gyémántok mint 11-16 között, akik miatt izgulok a depth chart miatt. Van persze egy bunch of noname pl a WR-ek között, akárki is fog rostert örülök majd neki, de szezon során nem sok szerep vár rájuk, mindnek úgy sincs hely. Persze szezon során érdemes lehet az ST-t is figyelni, hátha valaki ott tűnik fel és jövőre lesz meghatározó akár kezdőben, de ez nem a PS meccseken derül ki.
Wilson elejtett egy-két nyilatkozatot, ami alapján lehet hogy lesz egy kis grudge match felhangja a meccsnek, ami boríthatja a papírformát, ha van papírforma. Hogy hogyan fordul le a prematch szájkarate, ha lesz, azt nem tudom, azt hiszem Wilson nagyon meg akarja mutatni Carollnak, azt nem tudom, hogy a hox öltöző mennyire van Caroll mellett, vagy mennyire Wilson és Caroll között mennyire a Seattle és Wilson között van ellentét. Az egész dolog lehet felénk billen amúgy, de ha egy csapat papíron erősebb, akkor minél kevesebb ismeretlen az egyenletben annál biztosabb a dolog. Mi mondjuk évek óta csak papíron vagyunk erősek, és ez valójában továbbra is így van, most lehet/kell pályán bizonyítani. Az a baj a propagandával, hogy ha amikor bottom5 csapat vagyunk is azt mondja, hogy mi vagyunk a legeslegjobbak - megtörtént eset alapján - akkor most hiába mondja hogy mi vagyunk a legjobbak, minden hitelét elvesztette, mert az alapján bottom5 is lehetünk. Jelenleg nincs nagyon hiteles denver közeli beatwriter, szóval semmit nem hiszek el abból, hogy mennyire van együtt a csapat, milyen az összhang, mennyire vagyunk készek, mire lehet számítani.
Trade értéke szerintem egyedül Glasgow-nak van. Akit amúgy cutolnánk, azért nem lesz nagy licit, nincs kihagyhatatlan név köztük. Glasgow marad rosteren, de a deadline előtt valahova, ahonnan kidőlt a kezdő lehet el tudjuk adni egy 5-6 körös pickért, feltéve, hogy nálunk valójában is létszámfölöttinek mutatkozik. Egyelőre az se kizárt, hogy ha jön érte offer, azt visszautasítjuk, mert nem pickeket akarunk gyűjteni, hanem győzelmeket.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Egy 53-as tipp:www.milehighreport.com/2022/8/28/23325914/denver-broncos-53-man-roster-prediction-nfl-roster-cuts-bubble-locks
több mint 2 éve
Csak altatunk, hogy aztán az első meccsen elég hamar felébredjünk 🙃
több mint 2 éve
Gerichill
526
Én is valahogy abban reménykedem, hogy a Hawks ellen össze tud jönni egy jó nyitány.Ahhoz mit szóltok, hogy Wilson nem játszott az előszezonban?Stafford se játszott, mégis összejött a gyűrű. Ez az új iskola, miszerint kezdő ne sérüljön meg a preseasonben.
Gerichill
Én alapvetően egyet tudok érteni vele. Mégis mivel lenne összeszokottabb a csapat, ha 2-6 támadásnyit bohóckodik Wilson? Sztem semmit, cserébe benne van a sérülés.
Remélhetően a Geno vezette Seahawks nem lesz megugorhatatlan akadály az összeszokáshoz...
Általános Doktor
Több iskola van persze, Mahomes és Allen is játszottak, pedig ők azok, akiknek egyáltalán nem lett volna szükséges. A sérülés résszel én is egyetértek, de mint egyszeri szurkoló, azért kiváncsi lettem volna 1, vagy 2 drivera Wilsonnal.
53-mas keretet hogy látjátok, lesz valahol komolyabb meglepetés?
több mint 2 éve
“Jó’ van ez igy…”