Denver Broncos

48 feliratkozó

több mint 2 éve
Bozontron Denver Broncos 390
Boldog új évet a csoportnak! nagyon köszi mindenkinek a folyamatos updatet, én konkrétan már nem olvasok a csapattal kapcsolatban se twittert se semmit, mert itt a legjobb az infóáradat. Eljött az ideje viszont, hogy beszálljak én is a napi szintű kommentcunamiba, és bár a sérülések aggasztanak már most, de kb 6 éve nem vártam így szezonkezdést mint ma. Wilson nem oldja meg az összes problémát, de TALÁN nem lesz fájdalmas nézni a csapatot, és a szekunder szégyentől sem tartok. Borzasztóan jó meccsre számítok, teljes, tegnapi KChoz (vagy a Billshez) hasonló dominanciával. Szeretném azt érezni, hogy decemberben is lesz miért izgulni, és nem csak a matematikai oldalon. Ezt kívánom mindannyiunknak!
több mint 2 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 356
fogunk egyáltalán pontot kapni a szezonban?
több mint 2 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 116 — SuperBowl Champions 2013/2014
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2022%2F0904%2Fnfl_stories_of_russell_wilson_cr_16x9.jpg
'He can be a little corny': Six stories that explain Broncos quarterback Russell Wilson
Baseball banter in a tornado, pep-talking his sister into a national championship, scouting his new city with Peyton Manning: How Wilson got ready to ride.
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
@Broncos
·
7m
ILB Josey Jewell has been downgraded to OUT for #DENvsSEA.
Negritis, a vajda
No úgy nézz ki a családi ékszer megint nem lesz paciland védelmének vezére...

Na majd talán AJ-t kihalásszák egy környékbeli ingyenkonyháról beugrani 🙂
FLZOLI
Vannak pótolhatatlan sztár játékosok, és hasznos zongoracipelők. Jewell utóbbi. Ha az első ilyen játékos kiesése borítja az egész védelmet, akkor szar az egész.

Mindenesetre a "PS-ben nem láttunk kezdőt" felvetés az 1. héten megdől.

Tipik trap gamebe sétálunk bele ma este, bár én nyilván erődemonstrációt várok a labda mindkét oldalán.
Általános Doktor
Nem tudom mennyi volt smokescreen a PS-ből, de ha azt vesszük alapul, amit eddig láttunk, akkor 12 és 21 personel lesz a meghatározó felállás. Mivel nincs FB-ünk, a kettő között az az egyetlen különbség, hogy hova áll fel a TE/FB hibrid játékosunk. A 2 WR alapból nyilván Sutton és Jeudy, 11 personelben vagy rotációban Hamler és Washington akikre számítani lehet, a többiekre szerintem nagyon kis szerep hárul, amíg nem sérül le valaki.

Ami újdonság lesz még, hogy elég sok tight formationt használtunk, a WR-ek nem a pálya széléről indulnak, hanem bejönnek a fal mellé szorosan. Passz játéknál is. Nem biztos, hogy ez lesz a meghatározó, de szignifikánsan több ilyen felállásra számítok, mint az NFL átlag, vagy mint az elmúlt pár évben Denverben. Hogy mit jelent a játékosokra nézve nem tudom. Fenn tartom azt a véleményem, hogy a WR-eknek be kell majd mocskolni a kezüket futásblokkolással is, tight formationben jobb pozícióban vannak hozzá, a passz koncepciók meg vannak erre is. Jeudyt láttatlanban féltem tőle, de majd kiderül.

3rd downoknál bátor hívások voltak PSben, bár PSben tán még Fox is merne ha nem is kockáztatni de valami nem fullkonzervatívot hívni. De Hackett amúgy is bevállalósabb arcnak tűnik és bizonyos tekintetből, Wilsonnak lehet jobban is fekszik 3&5-re egy levegőben 20 yardos passz, mint hogy tökéletes ütemben találjon 5.1 yardot valakihez.
Azért azt se felejtsük el, hogy susmus playbookjában is megvoltak a jó koncepciók a legtöbb szituációra, csak nem mindig a megfelelőt hívta, meg nem mindig kivitelezték jól a hívott playeket. NFL szinten nem hinném, hogy létezik koncepcionálisan alkalmatlan playbook, de ezen a ponton örülök, hogy valami merőben új jön az elmúlt 2 évhez képest már felállásban is.

A csapat berendezkedése alapján előnyben könnyebben játszik. Ez valszeg a legtöbb csapatra igaz, de nálunk szélesebb lehet az olló. De ha nem tudunk Wilsonnal elég pontot termelni vagy olyan helyzetbe hozzuk őket, hogy feladják a futójátékot, de Geno Smith szétpasszolja a secondary-t, akkor rövid távon reevaluálni kell a célokat, várakozásokat.

A meccs érzelmi töltete felülírhat néhány papíron létező relációt. Hackett amúgy se becsülhet alá egyetlen csapatot se, akármekkora közhely is ez, viszont én azért csalódott lennék, ha sikerül behúzni. Odaát nem a PO-t számolgatják, nekünk viszont az a kimondott cél és bőven lesz olyan ellenfelünk is, ahol a pénzügyi tervekben szerepel a stadion januári fűtése...

Szerkesztette: Black_Adder

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 205 — The Mathematician
@Broncos
·
7m
Negritis, a vajda

FLZOLI
marad a youtube csatornája

youtu.be/37KEKk7viiQ

mondjuk ide se rak fel semmit 2 éve

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com
@Broncos
·
7m
Negritis, a vajda

több mint 2 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 038 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Azért elég vegyes eredmények lettek itten, több meglepivel.

A csoportban ugyanakkor papírforma kezdést láttunk: aki azt gondolta h Mahomes Hill miatt volt elit, az nem tudom milyen sportot néz... A Bolts játékában megcsillant a chocker gén egyébként jók voltak, főleg a D#, de a Raiderst sem kell leírni, 5 turnoverük sem lesz minden meccsen...

Tipik trap gamebe sétálunk bele ma este, bár én nyilván erődemonstrációt várok a labda mindkét oldalán.
Virrasztásra fel és természetesen Let's Ride!!!

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 2 éve
@Broncos
·
7m

több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Na erről beszéltem... hatalmas szarban vagyunk LB poszton...
Vonster
jewellt imádom, de megint necces 😕
Negritis, a vajda
Engem Gregory és Billy Turner jobban zavar, hogy már az első meccsen is kérdésesek..

!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
Vonster
jewellt imádom, de megint necces 😕

több mint 2 éve
Vonster Denver Broncos 1 044

Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Zalán Denver Broncos 4 038 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

Negritis, a vajda
Black morcos lesz.. 😉

több mint 2 éve

több mint 2 éve
Von látom eléggé öregszik... Bármikor bedobnam érte a Chubb, Gregory duót az összes spórolt pénzzel együtt
FLZOLI
Pont az jutott eszembe miközben néztem a meccset, hogy szerencsétlen itt szenvedett évekig irányító nélkül, erre nem sokkal az után, hogy elcseréljük, idehozzuk Wilsont, aki újra ad esélyt. Bár találtunk volna egy használható QB-t amíg itt volt 😕
Vonster
Sztem Von nálunk töltött visszaesése nem a QB helyzetre, hanem Vic sémájára vezethető vissza...

Ami sztem am egy jó séma generálisan, de a passrusht nálunk telibe kiherélte. Ezért is illene megvárni h Chubb mit mutat egészségesen egy másik sémában.
Általános Doktor
Nem úgy értettem, hogy a QB helyzet miatt eset vissza, hanem, hogy esélye sem volt a gyűrűre, jó évei lettek elpazarolva egy olyan csapatban, aminek esélye nem volt semmire. Most meg amikor végre van remény, már nincs itt...
több mint 2 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Tremendous job a legjobb OC a ligában, egyedül ő tudta hatástalani Vont.
Az a baj hogy Evero ilyen tekintetben az unokája. Ugyanabból a dögunalmas, nézhetetlen bbnb-n alapouló sémából jön.

Na most, mivel én fizetek azért, hogy nézzem, lehetnek elvárásaim afelé is, hogy szórakoztató legyen a játék, de persze az eredményesség fontosabb, csak az eredmény 7-9, 5-11, 7-10, erre lett beáldozva a szórakoztató játék. És ugye volt egy eredményes és szórakozató védelmünk, ami száműzve lett innen és senki nem adja be nekem, hogy tremendousjob védelme jobb volt, mint Son of Bumé.

Attól persze hogy Evero ebben a sémában volt pozíciós edző, nem kizárt, hogy hozzáadja a saját fűszerét. Igazából ha nincs saját fűszere, akkor menjen vissza pozíciós ezdőnek. Ha van neki, az még nem biztos, hogy működni fog, de mindig jobb ha ilyen pozícióban saját gondolatai is vannak az embernek. Az Evero csavar lehet pont az lesz, hogy ő több embert küld pass rushra. Az se kizárt, hogy valami teljesen más alapokon álló védelmet próbál építeni, de az elsőre redflag lenne nálam.

Chubb rookieként a Phillips 34-ben jó volt, de az csak 1 év, és a sémáváltáson kívül azóta túl van pár sérülésen, ezen a ponton a negatív várakozások megalapozottabbak, mint a pozitívak, ezáltal racionálisabbak is szerintem.

Gregory ha olyan jó is lesz, mint Miller ebben a sémában, akkor se Miller lesz. Lehet viccelődni a racionlitással, de ha valaki 10 éve közönség kedvenc, és kicseréled valakire aki ugyanannyiért ugyanazt adja, az attól nem lesz közönségkedvenc, és ha választani lehet, miért lenne irracionális a közönségkedvencet választani? Gregory nem annyira fiatal és fiatalon se feltétlen játszott végig teljes szezonokat vagy fogalmazzunk úgy annyi szezont játszott végig kihagyás nélkül mint Bryce Callahan...
Ennek a ténynek a fényében nem tartom kizártnak, hogy közelebb van a pályafutása végéhez, mint Miller, de hogy szignifikánsan több nincs benne, arra sok jel utal. Független attól, hogy szar lesz-e vagy sem.

Miller pedig, azért ahhoz képest, hogy mennyire kiöregedett és csak hátráltatja már a csapatot, és hogy hogyan lehúztuk a Ramset hogy nem 1 hanem 2 marék szotyit is adtak érte, áplusszplusszplussz, valahogy csak volt szignifikáns szerepe a Super Bowl győzelemben és a Billses bemutatkozása se arról szólt, hogy a mezeladások az egyetlen haszon amit nyújt.

De teljesen jogos, adjunk nekik esélyt, várjuk meg milyenek lesznek. Ne is csak egy meccset, akár többet is. De az egyenlet Milleres oldala szerintem már most, de még inkább tavaly megdőlt. Nem egy szar játékost adtunk kölcsön, hanem egy jó játékost adtunk el örökre. Pont.

Nekem már ez is elég, hogy elodázzam Paton HOF-ba iktatását, de szezon közben bizonyos pontokon beszélgessünk majd róla, hogy akkor épp odaadnánk-e a Chubb+Gregory duót Millerért... Lehet akár név nélkül is, pressure / APY vagy bármilyen releváns statisztika mentén. És akkor nem befolyásolja az értékelésünket az, hogy két marék szotyiban áraztuk be a csapat arcát, hanem olyan érzelem mentes megfontolt üzleti szemszögből nézhetjük, amik egészen konkrétan tavaly egy felejthetetlen 7-10-es szezonhoz segítettek minket, amiért nyilván megérte feláldozni, hogy legalább egyéni teljesítményeknek lehessen örülni néha-néha, mert irracionális gondolat karizmatikus jó játékosokat akarni a csapatba, ha el is lehet őket cserélni 2-3 napos pickekért és nézni egy impotens támadójátékot egy védelemmel ami nem kap 30-40 pontot, csak stabilan kicsit többet, mint az ellenfél...

jury is out

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 2 éve
Von látom eléggé öregszik... Bármikor bedobnam érte a Chubb, Gregory duót az összes spórolt pénzzel együtt
FLZOLI
Pont az jutott eszembe miközben néztem a meccset, hogy szerencsétlen itt szenvedett évekig irányító nélkül, erre nem sokkal az után, hogy elcseréljük, idehozzuk Wilsont, aki újra ad esélyt. Bár találtunk volna egy használható QB-t amíg itt volt 😕
Vonster
Sztem Von nálunk töltött visszaesése nem a QB helyzetre, hanem Vic sémájára vezethető vissza...

Ami sztem am egy jó séma generálisan, de a passrusht nálunk telibe kiherélte. Ezért is illene megvárni h Chubb mit mutat egészségesen egy másik sémában.

több mint 2 éve
FLZOLI
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
FLZOLI
Értem én a nosztalgiát, de azért adjunk már annyi esélyt a most keretben lévőknek h megvárjuk a pályára lépésüket, mielőtt ledegradáljuk és elcseréljük őket...
Általános Doktor
Racionális gondolat a mainstream szurkolói nagyképűsködés helyett?!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
FLZOLI
Értem én a nosztalgiát, de azért adjunk már annyi esélyt a most keretben lévőknek h megvárjuk a pályára lépésüket, mielőtt ledegradáljuk és elcseréljük őket...

több mint 2 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 108 — farkas.l.zoltan@gmail.com

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Cruyffista
Nagy kedvenc volt
FLZOLI
Nálam Top5-ös kedvenc mióta nézem a broncost. A Billsnek csak miatta szurkoltam tavaly a PO-ban 😀
Heisman nádor
Én azért Isaiah McKenzie miatt is… Meg most majd Von miatt is.. Meg Allen miatt is, akit szintén nem.. Meg a Bills miatt is. Meg a hó miatt is… 😊
Zalán
Meg hogy legyen meg az ötödik SB L is, hogy beérjenek minket, nem? 😀
Wyatt
Te mióta beszélsz többes szám első személyben a Broncosról? Tán látens broncót tisztelhetünk benned? Ez egy befogadó közössèg, mások is írnak ide több identitással és címerrel.. Tedd fel azt a vágtató vadlovat Wyatt.. 😋
(1977, 1986, 1987, 1989, 2013)
Zalán
Minket: Patriotsot és a Broncost, bár gondoltam, ez egyértelmű 😊

Btw, GM-ben a 0–16-os Broncost vettem át, a PL fantasyben pedig Denveri Musztángokként megyünk azóta, szóval... 😀

Szerkesztette: Wyatt

több mint 2 éve

Cruyffista
Nagyon örülök h nálunk vonul vissza.

Személyes story h nekem Eric Decker volt az első kedvenc játékosom broncos mezben és irtózatosan sajnáltam amikor elment, de utólag Sanders pótolta/még talán túl is tudta talán szárnyalni, mind teljesítményben, mind csupaszív játékban, így ő is belopta magát a szívembe 😊

több mint 2 éve

Cruyffista
Nagy kedvenc volt
FLZOLI
Nálam Top5-ös kedvenc mióta nézem a broncost. A Billsnek csak miatta szurkoltam tavaly a PO-ban 😀
Heisman nádor
Én azért Isaiah McKenzie miatt is… Meg most majd Von miatt is.. Meg Allen miatt is, akit szintén nem.. Meg a Bills miatt is. Meg a hó miatt is… 😊
Zalán
Wyatt
Te mióta beszélsz többes szám első személyben a Broncosról? Tán látens broncót tisztelhetünk benned? Ez egy befogadó közössèg, mások is írnak ide több identitással és címerrel.. Tedd fel azt a vágtató vadlovat Wyatt.. 😋
(1977, 1986, 1987, 1989, 2013)

több mint 2 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Cruyffista
Nagy kedvenc volt
FLZOLI
Heisman nádor
Zalán

több mint 2 éve

Cruyffista
Nagy kedvenc volt
FLZOLI
Heisman nádor