NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
3
3
18:30-tól, ARENA4
Denver Broncos
48 feliratkozó
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Szerintem ma nyerünk, de akkor meghívtok egy körre jövő hét vasárnap meccs előtt és után is!
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Ezzel a meccsel amúgy sehogy nem nyerhetünk, ha működőképes lesz az offense (nem lesz), akkor majd kitalálják, hogy Wilson a hiba? Ő az irányítónk a következő 7 évre, ha meg kikapunk, akkor 2-5, ami brutál gáz, nem is tudom volt-e ilyen szezonrajtunk PM óta, nem rémlik hirtelen, de szerintem nem. Ez a Jets nem is rossz most, és pár éve is szenvedtünk ellenük Rypiennel, nem várok semmi jót, vesztés lesz.Rypien kijátszotta Lockot a bugyijából anno a Jets ellen, mégse hitte el senki neki, hogy jobb nála. Maradjunk ugyanennél a logikánál szerintem.
Vonster
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Igen, tegnap is volt hír, hogy a szintjükhöz képest durva offerek lettek visszadobva, ugyanakkor a csapatok úgy gondolják, egy McCaffrey 49ers féle all in ajánlatra igent mondana Paton. És ez valószínűleg így is van, Chubb esetében Browning és Gregory játéka miatt. Amúgy ő elég jót megy, ezt ne vegyük el tőle, csak van két másik kimagasló forma olcsóbban. Csak Gregory legyen egészséges és józan.Hamler és Jeudy akkor mehetnek, ha az értük kapott érték vissza lesz forgatva Lockett szintű WR-be. Feltételezem, ez a terv.
több mint 2 éve
mind3 eladó imoBroncos have received multiple trade inquiries about star DE Bradley Chubb and WRs Jerry Jeudy and KJ Hamler, sources told ESPN. Other teams believe that the Broncos will not sell low in any deal.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) October 23, 2022
More ahead on ESPN’s Sunday NFL Countdown at 10 am ET.https://t.co/EXcnNoQOsj
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Ezzel a meccsel amúgy sehogy nem nyerhetünk, ha működőképes lesz az offense (nem lesz), akkor majd kitalálják, hogy Wilson a hiba? Ő az irányítónk a következő 7 évre, ha meg kikapunk, akkor 2-5, ami brutál gáz, nem is tudom volt-e ilyen szezonrajtunk PM óta, nem rémlik hirtelen, de szerintem nem. Ez a Jets nem is rossz most, és pár éve is szenvedtünk ellenük Rypiennel, nem várok semmi jót, vesztés lesz.
több mint 2 éve
Ha így folytatjuk, lesz még qb idén Hinton is. Egyébként pedig lassan kérem vissza Lockot. Egy második kört adhatnánk is a Seattle-nek érte. Ezzel a védelemmel és Lockkal simán meglenne a 4-2, s haladnánk is.
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 2 éve
youtu.be/tRTv8fybw_8Jeudy kedvenc Bronco qb-ja. Ha húszonöt pont fölé megyünk, s nem pláne nyerünk, elgondolkoztató lesz..
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Az a vicc, hogy tisztán emlékszem rá, hogy Rypien amikor főműsoridős meccset játszott a Jets ellen, Wilson több tweetben is hájpolta a srácot, hogy mekkora király.
több mint 2 éve
Erős lesz így a londoni csapat...London jövő hét a Jags ellen
Legalább lehet előre pialni a pubokban 🙂
FLZOLI
több mint 2 éve
Erős lesz így a londoni csapat...Legalább lehet előre pialni a pubokban 🙂
több mint 2 éve
Wilson OUT
több mint 2 éve
Ahhh, Brett Ágyúkar Rypien mellett nem is lesz szükség futójátékra. Lehozza a meccset rutinból.Wilson gameday decision lesz.Gordon földön megoldja, arra akarsz utalni ?
Nem nagyon látom értelmét sérülten erőltetni a játékát. Azt a kemény 10 pontot szerintem Rypien-nel is feltesszük a táblára.
roberto23
Zalán
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Wilson gameday decision lesz.Gordon földön megoldja, arra akarsz utalni ?
Nem nagyon látom értelmét sérülten erőltetni a játékát. Azt a kemény 10 pontot szerintem Rypien-nel is feltesszük a táblára.
roberto23
több mint 2 éve
Wilson gameday decision lesz. Nem nagyon látom értelmét sérülten erőltetni a játékát. Azt a kemény 10 pontot szerintem Rypien-nel is feltesszük a táblára.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
@AricDiLalla·
17m
Roster news: The Broncos have placed OLB Aaron Patrick on injured reserve.
He suffered a season-ending knee injury against the Chargers.
-
tudom hogy run off the mill noname srác, de azért ez mindig szomorú
főleg hogy kb csak a depth csökken tovább
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Arra figyeljetek oda, hogy elvileg táskát nem lehet bevinni a stadionba, legalábbis én hallottam ilyet.All clear bags entering the stadium must be no larger than 30cm x 15cm x 30cm and will be inspected closely by security upon entry.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Jól olvastam, hogy Gordon még mindig a kezdö futó? 😀 Nem tudom mit szed Hackett, de megártott neki a coloradoi levegö az tuti. Akkor remélem 3.-ik meccsen se fumblizik majd. 😊elvileg előző meccsen is ő volt, de hálisten alig látott pályát
Toto21
több mint 2 éve
Toto21
5 962
Jól olvastam, hogy Gordon még mindig a kezdö futó? 😀 Nem tudom mit szed Hackett, de megártott neki a coloradoi levegö az tuti. Akkor remélem 3.-ik meccsen se fumblizik majd. 😊
több mint 2 éve
Arra figyeljetek oda, hogy elvileg táskát nem lehet bevinni a stadionba, legalábbis én hallottam ilyet.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Gerichill
526
Az én jegyemen ez van:Ki jön Londonba? Lenne pár kérdésem.Jelen!
jobbágy#JC6
Am a meccs előtt/közben megihatnánk egy sört, ki milyen szektorban lesz?
Mi 5en megyünk:
Area 545 Block 545 Row 13 és 14 Seat 166 és 168 között
Általános Doktor
Entrance E -Green Zone
Block 503, Row 30, Seat 090
Illetve az aznap reggel 6 óra 5 perckor induló Ryanair géppel repülök (amúgy aznap lesz óraátállítás, szóval muszáj észnél lenni). 😀
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Na megvan a jegyem 🤣 kösz Von!Szal, hol találkozunk és mikor? Meccs előtt..
Amúgy a 6 órás géppel megyek, jön még valaki azzal? 😃
több mint 2 éve
Vonster
1 044
Tényleg nem tudom, nekem csatolt fájlként ott voltak az emailben, nem tudom hol vetted, de lehet érdemes lenne írni nekikNekem is jött valami, share tickets, de én nem akarom senkivel sem megosztani 😃 ezen kívül?Én emailben megkaptam már pár hete, ha nem látod nézd meg a spamet is, jobb ötletem nincsen :/125-ben leszek, de hol a jegyem? 😃 Help me 😃Ki jön Londonba? Lenne pár kérdésem.Megyek én is, 134-es szektor, hirtelen a többire nem emlékszem 😀
jobbágy#JC6
Vonster
jobbágy#JC6
Vonster
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 992
Nekem is jött valami, share tickets, de én nem akarom senkivel sem megosztani 😃 ezen kívül?Én emailben megkaptam már pár hete, ha nem látod nézd meg a spamet is, jobb ötletem nincsen :/125-ben leszek, de hol a jegyem? 😃 Help me 😃Ki jön Londonba? Lenne pár kérdésem.Megyek én is, 134-es szektor, hirtelen a többire nem emlékszem 😀
jobbágy#JC6
Vonster
jobbágy#JC6
Vonster
több mint 2 éve
Willie Parker
15 393
Vajon meg lesz az a mágikus 3-6 idén is? Ha igen, akkor tényleg jöhet a Fire Hack nóta.A vazelint Gordon hozza
A Londonrol le- vagy itthonmaradottak egy kötelező/önkéntes spermavizsgálaton vesznek részt a Klinika urológiai szakrendelésén, a mintaadószobában a hervasztó enteriőrt a Denver Broncos és a mágikus offense 2016-2022 című highlight videógyűjtemény dobja fel, Russel Wilson mezégetésével egybekötve.. 🤭
Zalán